Våga vara mer!

Jag har nu vart här i Italien i ungefär 2,5 månader. Under denna tid har jag lyckats träffa ett par pojkar och skaffat mig väldigt mycket vänner här och där. Vänner i skolan och mycket krog folk. Patrick (en av killarna jag träffar) tyckte att det var jätte konstigt att jag hade lyckats lära känna så mycket folk överallt på så kort tid. Han har juh vart här längre men inte lyckats med något. Jag går före kön här och där, dricker gratis här och där och hänger med vakterna här och där. Det är inte så att jag gjort något med någon av de! På ett ställe går jag ba rakt in bakom baren och dricker med ägaren/bartendern. De måste väl tycka att jag är charmig eller något.

Inte mitt fel att jag är underbar och omtyckt!

Grejen är att jag inte är blyg utan jävligt utåtriktad och öppen. Jag är inte rädd för att ta kontakt och lära känna nya människor. Jag är inte rädd för att bjuda på mig själv. Det hela blir nu ba så mycket roligare när det finns en språk barriär. Så jag tänker ge er alla homework!

Våga vara mer öppen!
Våga bjuda mer på dig själv!
Våga gå fram till någon du aldrig sett förut och bara börja prata!
Våga vara mer DU för du är underbar!!!

Det allra värsta som kan hända är att du gör bort dig...och vad händer då??? INTE ETT SHIT!!! Du får en histora att berätta sen på en förfest och visa att du e modig och rolig!

KOM IGEN NU....JAG UTMANAR ER!!!

Kommentarer
Postat av: Diane

Jag är redan en sådan person :D!

2009-04-08 @ 13:45:20
URL: http://dbedikter.blogg.se/
Postat av: tallica

bra för dig!

2009-04-08 @ 13:56:26
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Sara

Så de ska vara!!

2009-04-09 @ 15:03:46
URL: http://lunaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0