Sex...snart??

Jag har nu vart här i spagetti landet i snart tre veckor. Jag har lyckats att nästan tänka oavbrutet på Vakten, jag har lyckats att gå på en dejt med en iatalienare som våldtog min mun och så har jag lyckats att få en upptagen spanjor att komma i byxan varje gång han ser mig :)! Det känns som att jag har funnit mig tillrätta i det nya landet eller??

Den upptagna spanjoren, Paco, är en lång kille som är faktiskt ganska söt...speciellt när han ler! Ja snubben har juh flickvän och detta får jag veta efter att han kysser mig på en bro i Venedig! Egentligen så skiter jag i om han har tjej eller inte men tyvärr så gör inte han det...tror jag. Vi har alla studenter festat som fan både i torsdag och igår. Måste bara säga att klubbarna här är heeeelt sjuka...inte alls som i Sverige!! Hur som helst så har juh Paco varit med. Jag har konstant känt hans blickar på mig...killen knullar mig med sina ögon! Han har konstant tagit på mig och luktat på mig för tydligen så luktar jag gott..?? När de andra tittar bort så kramar han om mig och gräver ner sitt ansikte i min nacke och naffsar på min hals. Missförstå mig inte för jag klagar inte! Jag njuter av varenda blick och smekning! Killen driver mig till vansinne med sina blickar! 

Igår kväll när jag hade fått i mig tillräckligt med alkohol så tyckte jag att det var nog och tänkte att nä nu fan får det räcka! Han kåtar upp mig men nog fan får jag inget mer....the story of my life! Så jag informerade honom snällt om att han inte längre fick flörta eller ta på mig....det tyckte han inte om! Han sa att han inte kunde sluta och att jag skulle få honom att hamna i trubbel snart.... Jag hoppas att han menade det och att han menar sex med trubbel!

För gudarna vet att jag är kåt efter så jävla många kramar, kyssar och smekningar med Vakten men inge sex!





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0