Det vilar en förbannelse över mitt könsorgan!!

Ja ni läste rätt...det vilar en förbannelse över min vildros! Någon har verkligen förbannat mig, jag är hundra på det! Ni ser varje gång jag vaxar mig (har nämligen vaxat min poni idag) så händer det absolut ingenting! Men varje gång jag går omkring med en buske lika tjock som den djupaste djungeln så vill alla pojkar ner dit och pilla!!

WHAT`S DA FUCKING DEAL??!!

Helt jävla förväntansfull har jag gått omkring och väntat och vart så där fjortis gay glad över att jag äntligen ska få träffa och förhoppningsfull få ligga med min bedårande Vakt. Så jag tänkte att jag skulle skörda den tjocka djungeln som har bosatt sig över mitt könsorgan så jag är ni vet fit for fight! Jag tog fram vaxet och nu mina vänner är jag lika slät som kalaharis öknen!! Men ingenting händer för fanskapet (Vakten) har gått och blivit sjuk eftersom han festat så hårt på nyårsafton. Och detta får jag veta EFTER att jag vaxat mig! Bäst för han att frisknar till snart för jag är kåt och redo...annars tänker jag träffa McGills istället....så det så!


Kommentarer
Postat av: Louise

Ja gör de! Jim Carrey är ju bäst! ;)

2009-01-02 @ 19:59:10
URL: http://labann.blogg.se/
Postat av: Carro

Hehe, sikken otur :P Men det är väll hårfritt i några veckor i alla fall efter vaxning, eller? KÖR HÅRT SEN!! :)



& Gott Nytt År (sådär i efterskott)

2009-01-02 @ 22:29:27
URL: http://carruffs.blogg.se/
Postat av: tallica

Ja det är juh det men jag vill NU! God fortsättning!

2009-01-02 @ 22:48:44
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-01-07 @ 16:22:00
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: sara

Kan man vaxa sig själv hemma? Finns det sånt där seciall vax till det eller?! Eller måste man göra det på salong....?? På alla vax jag sett står det "används ej på intima omården" muffen är ju det intimaste man har, så vilket vax kan man använda?? Någon som vet?

2009-01-07 @ 16:24:05
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

ja det finns massor av vax som man använder för de mer intima områdena. du kan köpa eget vax och vaxa själv hemma men jag skulle rekomendera att du testar att vaxa dig på ett annat område ifall det är första gången du vaxar dig själv....muffen är verkligen det intimaste man har! Fast jag använder veets vanliga vax som man köper på åhlens, det funkar bara bra för mig. Annars så finns det salonger som gör sånt ;) lycka till!

2009-01-07 @ 16:40:05
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0