Ajöken!

Snart så slutar jag att jobba för dagen och ska åka hem till päronen. Måste nämligen göra något så vuxet som att besikta min bil imorrn och självklart så insisterar far på att få vara med! Så jag kommer nog inte hinna skriva något förens imorrn kväll :) ja ni kommer att sakna mig för jag är juh alldeles underbar!!! Ja ja jag är full av mig själv men det får man!

Zåååå gott folk vi synes imorrn....Ciao bello raggazzi!!!!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack vännen för dina ord på bloggen! Jag kan inte annat än att hoppas på att han klarar det här, speciellt för hans egen skull och mammas skull! Kändes otroligt skönt att veta att du ställer upp! Stor kram, och hoppas bilen går igenom felfritt imorgon!! :)

2009-06-22 @ 20:33:55
URL: http://carruffs.blogg.se/
Postat av: sara

Men sålde inte du din bil innan Italien? Ska du bo kvar hos päronen (gulligt smeknamn) eller ska du flytta till något eget snart? Är så nyfiken och intresserad...;)

2009-06-24 @ 09:34:17
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

*jo jag sålde bilen men så köpte jag en exakt likadan fast lite nyare...är handikappad utan bil! just nu bor jag inte me päronen :) för jag sommarjobbar i en annan stad men till hösten blir jag nog tvungen att flytta hem...får se hur länge jag stannar. de driver mig juh till vansinne!!*

2009-06-24 @ 14:27:52
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0