Jag ska bli normal!!!

Vet ni vad jag har gjort idag?? Jo tallica har varit extremt hurtig och vart ute o sprungit idag :) !!!!! Jepp detta är en del av mitt nya jag som ska vara hälsosam och nyttig! Mmmhm jag ska börja ta hand om mig själv och inte vara så jävla själv destruktiv....både fysisk och psykisk!

Jajamensan ni kommer från och med nu att få beskåda en heeelt ny tallica!!! Det räcker med all denna självömkan...det är inte jag!!! Ska försöka att ta och springa varje gång jag känner mig ensam eller känner ångesten krypa upp till ytan! Ska banne mig ta och köpa gym kort (så fort jag har hittat mig lite pengar) och ta tag i mig själv.

Inge mer alkohol....eller inte än på ett tag iallafall. Inga pojkar tills jag känner mig redo igen. Det viktigaste jag har kommit fram till är att jag ska försöka att se det motsatta könet som människor och inte objekt som jag enbart kan ha roligt med. Jag ska försöka att vara mer öppen med mitt hjärta...om jag nu kan hitta den, tror jag slängde iväg den för länge sen...

Hur som helst så ska det vara så här från och med nu. Jag ska försöka att vara normal gott folk!!! Får se hur det går :S men jag lovar att hålla er uppdaterade!!!!





Kommentarer
Postat av: Carro

Hehe... Joo, men nu har jag ju lånat mammas cykel tills vidare, så nu finns de ju en extra här i Uppsala! Men vet vad du menar när man kör bil här, är ju sjukt jobbigt med alla cyklister... Förresten, varför har du kört bil i Uppsala? Nyfiken :)

2009-05-24 @ 22:33:58
URL: http://carruffs.blogg.se/
Postat av: Thomas

En helt ny Tallica???

men jag gillar T som hon är!! Du behöver väl inte göra om för mycket.... ?? Livsglädjen, galenskaperna och all ... power.. kan väl få vara kvar? Låt inte den nya T bli nån trist Svensson...



2009-05-24 @ 22:58:37
Postat av: tallica

Carro: hehe jag är överallt och ingenstans...lite som Darkwin Duck!!!



Thomas: så som tallica lever nu så går det bara neråt så jag måste ändra lite men vissa saker går bara inte o ändra på...så jag kommer nog kunna leverera några historier då och då ;)

2009-05-25 @ 02:29:40
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Anonym

usch för alkohol!

2009-05-25 @ 02:33:40
Postat av: Joakim

usch för alkohol!

2009-05-25 @ 02:33:46
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: tallica

ja usch för alkohol...för tillfället iallafall :)

2009-05-25 @ 02:42:41
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0