Hundjävel!

Jag var ut och tog mig en lång promenad och som jag nämnde tidigare så tänkte jag även ta mig en ciggarett! Jag brukar alltid gå och ställa mig en bit in i skogen och röka, tycker att det är fridfullt där med alla färger och så får man vara ensam. Men inte idag nej. Där stod jag och njöt av min cigg när det plötsligt börjar låta från ett av husen som ligger bredvid skogen. När jag tittar efter så är det en liten hund. Och den ettriga lilla jäveln står och skäller och skäller och skäller. Fanskapet ville inte sluta!!!

Jag blir jätte stressad och börjar panik röka min cigg. Efter en stund så kommer ägaren ut och börjar mistänksamt kolla in i skogen och säger:

"Vad är det du ser pöjk?"

Jag får världens panik och nästan springer därifrån. Dom skulle juh säkert tro att jag var nån jävla pervers typ som står och smyger i buskarna utanför deras hus! Hundjävel som förstörde min cigg stund och fick mig att springa därifrån skamsen...utan att jag gjort något!!





Kommentarer
Postat av: FEBB

men asså, hahahaha har jag sagt det? det är en fråga, tog en bild med överdrivet stor halsduk, och skrve" haha kanske nte en sn här halduk men allmänt, är det snyggt?" - 99% fattade ironin? :)



ha en bra dag, ciao! och vadå ja skulle lätt ha dne på stan. ja menr tkr det rä snyggt när huvudet försivnner bort så jag blir som blind.

2009-10-15 @ 23:01:04
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: tallica

*okej men lilla vännen ta och lugna ner dig...jag skrev ingen hat kommentar. jag gav dig min åsikt och frågade om du skulle tänka ha på dig den. uppenbarligen inte...bra då vet jag! det är nog du som inte fattade ironin med min kommentar



Ha en bra dag du med :)!*

2009-10-16 @ 00:36:16
Postat av: Anonym

jag är 26 år =)

2009-10-16 @ 11:52:38
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0