Min blogg da??!!

Fan va bloggvärlden är stor. Alla bloggar. Alla har något att säga...eller det är vad dom vill att man ska tro för dom flesta vill nog ba visa upp sig.

"Åh kolla på mig och min perfekta kropp och mitt perfekta hår och mitt perfekta liv!! Titta på mig!! Älska mig!!! Gör det så att alla vill ge mig gratis saker!!!!"

Varför är alla andra bloggar så jävla stora???

Varför är inte min det???

Ja juste...jag bryr mig inte!




Kommentarer
Postat av: Gabrielle

sv; Ja, du.. Räcker det om jag svarar att jag tycker att jag väger för mycket. Det jag ser i spegeln är värsta fettot. Jag kanske ser "normal" ut men jag gillar inte att se normal ut. Jag vill vara något mer än normal. Ingen är intresserad av en som ser ut som alla andra, en som är som alla andra. Jag vill vara speciell, och det här är det enda sättet jag kan kontrollera att inte vara som alla andra. Det är för svårt för mig att ändra mitt betéende och bli speciell. Jag är inte uppfostrad så. Jag är uppfostrad till att bli tråkig. Jag vet inte varför jag skriver såhär mycket och det är säkert helt osammanhängande osv, men det är skitsamma. Det är så jag ser på det iaf.

2009-10-14 @ 22:22:04
URL: http://absyntheminded.blogg.se/
Postat av: tallica

jag slår vad om att om jag såg dig så skulle jag inte tycka att du var ett fetto! du kommer inte att vara speciell, mer intressant eller unik om du väger för lite och är undernärd!! Nu kommer det här att låta som världens kliche men du behöver inte att ändra på något för att bli speciell, jag tycker att du redan låter ganska speciell. Det enda du behöver ändra på är hur du ser på dig själv...både i spegeln och i själen...jag hoppas verkligen för din egen skull att du iallafall försöker att se allt lite annorlunda för att du kommer att gå miste om sååå mycket med din syn idag..

2009-10-14 @ 22:36:42
Postat av: Anonym

men jag bryr mig ine heller:P jag bloggar för att ingen annars lyssnar på mig eller ser mig, här blir jag sedd

2009-10-14 @ 22:46:59
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Allas bloggar är väl inte stora. :S

2009-10-14 @ 23:04:43
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Gabrielle

Men mitt mål är inte att vara undernärd. Till och med jag kan väl se att det inte är särskillt vackert. Jag vill inte se ut som ett blekt skelett som vinglar runt på två tandpetare. Men jag vill inte ha en massa fett som hänger från min kropp heller. Jag vill ha en fin och fast kropp, och det kan man knappast säga att jag har nu. Mitt mål är att kunna köpa lite tightare linnen och sånt, utan att behöva känna att min mage hänger ner på marken liksom. Jag vill kunna känna mig fin i alla sorters kläder. Det är väl det jag tänker mest på. Att kunna ha dom kläder jag vill utan att skämmas. Och det finns bara en väg dit liksom.

2009-10-14 @ 23:13:29
URL: http://absyntheminded.blogg.se/
Postat av: tallica

*Anonym: min blogg funkar mycket som terapi..



Leia: nej det vet jag också men du kanske inte märkte att jag var lite sarkastisk :)



Gabrielle: jag hoppas att du tänker att den vägen dit är genom sund kost och träning och inte att sluta äta eller äta mindre. flåt om jag låter som värsta tjatkärringen men jag tycker att tjejer idag i allmänhet har en sån skruvad bild på hur man ska se ut och hur man når dit...jag vill bara väl..*

2009-10-14 @ 23:24:30
Postat av: Gabrielle

Alltså, oftast känner jag att vägen dit är att inte äta och så där, men jag vet att det är fel. Att jag kommer att få lida för det sen ifall jag håller på så osv, men jag har inte tålamodet att både äta och träna. Det tar så mycket längre tid. Jag vet att det låter helt sjukt men ah.. Det är så jag ser på det av någon anledning. Och jag tycker inte du är värsta tjatkärringen, det du säger är ju rätt. Jag brukar oftast bli irriterad på folk som försöker tillrättavisa mig och säga vad som är rätt och fel och vad jag ska göra och inte, men jag gjorde inte det nu. Du är speciell på något sätt. Du känns inte som dom andra.

2009-10-14 @ 23:47:24
URL: http://absyntheminded.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe tack så mycket, jag försöker men, jag vet inte.. allt bra idag?

2009-10-15 @ 13:02:22
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: tallica

*Gabrielle: men tänk så här...just nu så är det perfekt att träna och äta sunt för att gå ner i vikt. För nu är badsäsongen över och du har minst 9 månader på dig att se ut som du vill. och det är mer än du behöver. jag tycker att du ska ta din tid istället för att bara rasa i vikt. för lika snabbt som du går ner dom kilona, lika snabbt kommer du att gå upp dom igen eftersom du gör det på helt fel sätt...orka anstränga sig så mycket för att ba hamna i ruta 1 igen!



Anonym: nej idag är ingen bra dag idag...*

2009-10-15 @ 14:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0