Be mine...

Denna helg fick jag träffa min kompis nya pojkvän. Vi åt middag tillsammans och han var alldeles underbar mot henne och jag kunde se hur kära i varann dom är. Konstigt nog så påminde han mig väldigt mycket om Vakten. Sättet han pratade på och rörde sig o så. Vet egentligen inte om det verkligen var så eller om jag tittade på dom och önskade att det var jag och Vakten. Vilket som så kände jag mig så hemskt miserabel.

Min kompis och hennes kille tyckte då att jag behövde mig en karl så vi gick till en bar. Där var dom fast beslutna att dom skulle hitta mig lite ligga! Men hur mycket jag än tittade omkring och hur gärna jag än ville skeda så fanns det ingen där som föll mig i smaken. Då gick det upp för mig...

Jag vill inte ha någon för en natt...inte nu längre. Jag vill ha någon...någon som bara är min och inte bara för en natt men iallafall ett tag..







Kommentarer
Postat av: Sabina

Ja det är sånt som händer.

Det är bra att veta vad man vill så att man inte gör saker som man kommer ångra.

2009-09-30 @ 11:51:31
URL: http://sab.blogg.se/
Postat av: sara

Du kommer hitta DIN kille en vacker dag. Men känn ingen panik och stress, då flyr han bara undan, det är som om killar kan se ens desperation...Istället kommer han att dyka upp när du som minst anar det..trust me!

2009-09-30 @ 12:00:49
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

*Sabina: jo det är sant, känner mig så himla vuxen som tänker efter!



Sara: jag vet inte om jag tror på det där. alla säger så...att HAN kommer när man minst anar det...men stämmer det verkligen?*

2009-09-30 @ 13:58:42
Postat av: sara

Jag tror absolut att det stämmer, det stämde med mig!

Jag trodde inte alls på kärleken förrän den stod framför mig...

Ett annat tips: Ge det/dem en chans. De man första kanske inte tror är något för en, kanske sen kan visa sig vara precis vad man letar efter/behöver...Så ge killar du kanske inte tror riktigt på, en ärlig chans. De kan ha något du vill ha!

2009-10-01 @ 10:45:12
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

jag väljer fan att tro på dig och jag ska försöka att vara lite men mind opened!

2009-10-01 @ 23:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0