Vi har bestämt oss för att inte ha sex..

Ja ni läste rätt! Jag var över hem till McGills i fredags då vi pratade och umgicks bara. Hur mysigt som helst!! På lördagen så var jag ut med mina kompisar. Full som ett ägg så ringer jag McGills och säger att jag vill sova tillsammans med honom. Vi båda kommer överens om att inte ha sex utan bara sova med varann. Det gick inte särskilt bra det där kan jag säga. Jag berättar mer om sexet i ett senare inlägg för det var bra!

Imorse åt vi frukost, kramades lite och sedan sällskapade han mig med en promenad hem. Efter någon timma så ringer han och undrar om jag vill sätta mig i solen någonstans och ta en fika. Vi satte oss någonstans vid en brygga i solen och pratade. Han berättade allt om deras förhållande och varför det tog slut. Vi pratade mycket om vad som hände med oss och vad vi ska göra.

Vi tycker om att umgås med varandra. Vi tycker väldigt mycket om varandra. Vi har sjukt roligt, det är få människor jag kan skratta konstant med. Vi har exakt samma humor och tycker att vi är skit roliga. Men faktum är att han om nån månad ska flytta iväg och plugga i ett år. Vi bor redan i två olika städer. Och jag tror inte att han är redo för ett förhållande. Men ingen vill sluta träffas. Så vi bestämde oss för att fortsätta träffas, umgås och ha kul men att inte ha sex med varandra. Vi börjar där och ser vad som händer. Sex komplicerar till väldigt mycket och vi försöker hålla det så enkelt som möjligt så att vi kan umgås.

Vad tycker ni?? Är det rätt beslut? Jag tycker om honom skit mycket och jag vill inte bryta med honom helt och hållet. Det är klart att jag vill mer men han är inte redo. Är det klokt att vara vänner?




Kommentarer
Postat av: Lasse

Absolut rätt beslut.

2010-04-12 @ 14:53:20
Postat av: Thomas

Låt det bli vad det blir. Kanske bra att låta undvika sex. Eller inte.... det ger sig.

Lycka till!! Ha det kul :-)

2010-04-12 @ 21:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0