Ännu ett bevis på att jag borde låsas in!

Kära läsare!

Det är något fel på mig. Jag borde spärras in. Varför? Jo...igår var jag på ICA med en kompis och skulle köpa en tandbortse. Jag gick omkring och nynnade på en låt av Mikah. När jag väl hade kommit fram till tandborstarna så hade jag börjat sjunga. Jag trodde att min kompis stod kvar bredvid mig. Så jag bestämmer mig för att sjunga för henne och brister ut:

"Big girl u are beatiful!"

Då hör jag någon som säger:

"Ursäkta?"

Bredvid mig står en kraftig tjej. En lite grinig kraftig tjej. Hon trodde väl att jag sjöng att trots att hon var stor så var hon vacker. Hon verkade inte gilla det. Vad säger smidiga tallica då?

"Oj...jag trodde att du var någon annan. Jag är normal annars...hehe.."

Och försöker rädda situationen med att kanske få henne att skratta men nej. Hon gick förbi mig, ställde sig lite längre bort och kollade på mig. Kollade på mig med arga ögon. Jag letade upp mig kompis och sa att hädanefter så får man inte gå ifrån när någon sjunger!!! Det kan få ödesdigra konsekvenser!!




Six pack..


Kommentarer
Postat av: Carro

Hahahaha, kloooockrent!! men förståss kanske hon tog illa upp, men alla gör bort sig ibland.. och låter har ju ett "positvit" buskap eller vad man ska säga..



2010-08-02 @ 23:01:52
URL: http://onlymec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0