Till er pojkar!

Jag har en fråga som jag tänker rikta till er pojkar. Det här är något som jag tror att dom flesta tjejer blitt utsatta för och undrar över. Vi tat ett scenario som jag själv råkat ut för. Vi pratar i telefon:

Han: Vill du hitta på något imon?
tallica: Ja visst
Han: Ok men var bra...då ringer jag dig imon! Puss!

Morgondagen kom men ingen ringde. Jag hörde aldrig av ett ljud ifrån honom! Det var ändå han som tog initiativet till att fråga. Inget alls som vi pratade om utan han frågade bara rakt ut. Här är ett annat scenario. Han messar mig:

Han: Vad görs?
tallica: Inte mycket...själv?

Inget svar...INGET SVAR!!! Varför??? Varför fråga om man inte ska svara??!! Man borde tycka att det bara är dessa killar som är dumma i huvet en faktum är att nästan varenda kille som jag eller kompisar stött på gör så här någon gång. Säger att man ska träffas eller att dom ska ringa men gör inte det. Slutar svara på mess helt ologiskt. Så...kan ni killar här inne ge oss damer ett svar på detta otroligt konstiga beteende?? För det är lite störande att göra sig iordning och vänta på att någon ska höra av sig när dom sagt att dom ska...eller hur?!





Kommentarer
Postat av: sara

Det där har jag och mina girls pratat mycket om. Och vi har frågat alla killar vi känner, och alla ger samma svar: Om kille verkligen vill träffa dig så ser han till att göra det, hur lite tid han än har, hur långt bort han än bor osv.

"det kom något emellan", "jag hann inte ringa dig" "jag somnade", "jag glömde av att ringa dig" osv är alltså helt fel. Då vill han inte träffa dig, för om han verkligen vill då gör han det!

Det är i alle fall svaret jag fått av alla snoppbärare jag känner...

2010-06-01 @ 10:48:30
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

ja jag håller verkligen med dig där, vill han träffa dig så ser han till och göra det meeeen...varför då fråga om man ska träffas? varför säga att han ska ringa?? jag förstår om vissa inte vågar säga att dom inte vill träffas eller att dom inte vill ringa men säg då inget ba. eller hur? så behöver juh tjejen inte gå omkring och vänta. talanglöst det är vad det är!!

2010-06-01 @ 15:07:48
Postat av: yokku

men sådär gör ju jag också. men glömmer eller bara kanske har annat för sig. sånt är livet.

2010-06-01 @ 22:16:44
URL: http://yokku.blogg.se/
Postat av: gc

Väldig enkelt vill vi träffa en tjej ( dvs är det tillräckligt prioriterat) kommer vi inte missa det oavsett vad! Skulle verkligen en rimlig bortförklaring inträffa lovar jag att ni får reda på det antingen genast via ett kort sms eller i efterhand om det verkligen är kris. I alla övriga situationer är det enbart dåliga bortförklaringar. Detta bör i ärlighetens namn tas som tecken för att vi inte är tillräckligt intresserade av er och att ni med största sannolikhet kan hitta någon annan därute som prioriterar er mer och kommer ihåg er oavsett vad som kan tänkas komma i vägen!

2010-06-02 @ 00:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0