Skumt...

Jag har nu inte rökt i 9 dagar...9 DAGAR!! Vet ni hur lång tid det är??! Det är aaaaaaaaaaasss lång tid! Har egentligen inte känt så mycket sug förräns idag. Idag har jag vart så sjukt sugen på en cigg! Det kanske beror på att jag vaknade upp i morse brunstig som en jävla älg! Vet icke varför...men fan va sugen på sex jag är! Det sjuka är att herr McGills skickade mig ett mess och undrade när jag kommer tillbaka...kunde han känna av min pilskhet måhända??

Skumt det där...


Så jävla fjortis!

Jag är inte en romantiker, har varit det en gång i tiden men inte nu längre. Jag tror inte på romantik och hela det tjaffset...tycker egentligen att det är ganska överskattat. Det hela känns för löjligt och så jävla fjortis. Jag har fått för mig att en kille som vill uppvakta en med rosor och choklad och smör musik gör det enbart för att komma innanför trosan på en. Har nästan fått för mig att killar som ger en komplimanger och så bara ljuger för att de återigen vill innanför trosan på en. Vet inte riktigt varför jag totalt har tappat tron på det manliga könet. Eller jo jag har mina aningar om varför men det kan vi ta en annan gång.

Men vad gör man då när man träffar en man (observera att jag skriver MAN och inte kille) som genuint verkar vara en gentleman som tror på allt det där? En man som tror på att mannen ska uppvakta kvinnan och behandla henne som sin gudinna?? En man som ger en komplimanger och av vad jag har bedömt än så länge verkligen verkar mena det?? Jag som anser mig själv som realistisk och enormt rak på sak har lite svårt för att ta in allt det här. Jag har svårt för att hålla mig från att säga:

"Nääe fan va gay....nu får du väl ge dig hahaha!"

Men så kan man väl inte säga?? Det skulle juh självklart vara så typiskt mig att slänga ur mig en sådan kommentar när stackarn tänder ljus och ger mig en ros samtidigt haha! Jag får nog vidga mina vyer lite och inte tycka att allt som är fint är gay...eller?Karl jävel!!

Jag vet att jag vart lite tjatig om vad jag saknar o så men jag tänker skriva ett till inlägg om vad jag saknar idag. Jag saknar en man!! En riktig karl med en riktig karl kropp!! Och vet ni vad?? Jag har en till hands som jag kan klämma på och krama på exakt när jag vill men desvärre så befinner sig karln i en annan stad!! Jag vill krama på honom men framförallt så vill jag ligga med han!! Jag kan inte vänta tills jag får honom för mig själv igen....då minsann ska jag ta honom med våld! Det skulle ju självklart underlätta om han var med på det men ibland så måste man tyvärr tvinga folk =)

Jag saknar min Vakt... Jag är trött nu på att prata i telefon med honom och messa 70 ggr om dagen med honom. Jag vill ta på jäveln nu!! Vänta bara tills jag åker tillbaka...ska spendera runt två veckor där innan jag åker till Italien och då jävlar!!! Då ska karl jäveln få!!

Jag saknar...

Fan vad många det är som jag saknar just nu!! Jag saknar mina vänner som faaan. Saknar att bara hänga med de och göra absolut ingenting. Saknar att bara dega och prata om sex och pojkar hela dagarna lång med de! Jag saknar min korridor, mitt rum och mitt äckliga kök! Jag saknar min säng som jag nu sålt för den fick inte plats hemma hos päronen. Jag saknar att bara kunna öppna fönstret och ta en cigg. Jag har nu inte rökt en enda cigg på fem dagar!!! Jag saknar att maxa min musik och skutta omkring i mitt rum som en fucking retard! Jag saknar att ha min dörr öppen och höra vem det är som kommer in genom porten...en av mina vackra tjejer!

En sak trodde jag inte skulle hända på så kort tid men jag saknar faktiskt Vakten...han har verkligen varit så sjukt underbar. Fått mig att bli en liten och pinsam fjortis igen! Jag saknar honom också...Kolla bara va patetisk jag är just nu...

Fucking Freak Show!

Jag älskar min familj. Jag älskar de över allt annat och det finns inget jag inte skulle göra för de! Men ibland...och bara ibland så vill jag ta en AK45:a och skjuta ner alla!! Fy faaaan va jobbiga och extremt dramatiska de är!!! Rena rama fucking Glamour!

De är sååå duktiga på att ta minsta lilla grejen och förstora upp det till något enormt och så hemskt att man bara mååste dö!! Drama queens hela fucking bunten...

Undrar hur jag passar in i den här freak showen...? Är jag lika dramatisk?? Jag vet att jag är lika högljud men skjut mig någon om jag överdriver och är lika dramatisk!!!!

Nä hur mycket jag än älskar min familj så måste jag säga att de verkligen inte mår bra i knoppen!


God Fucking Jul!!

Ok allesammans...jag hoppar in här på julafton en riktigt jävla snabbis och vill säga GOD JUL!!!!

Sååå God Fucking Jul!!!!Im Back Bitches!!

Ok nu har jag vart borta i flera och flera dagar!! Jag har nämligen flyttat! Yes jag har packat ner alla mina värdelösa saker och tryckt in de i världens minsta rum hemma hos mina päron. Här får alla mina saker bo medans jag är i Italien. För varje dag som går så får jag mer och mer ångest och vill inte flytta. Jag brukar bli så inför stora förändringar, tänker mycket på varför i hela friden jag valde att göra så här?? Men men nu är det gjort och jag ska dra...får se hur det blir när jag kommer tillbaka för det snurrar som fan i min skalle just nu.

Mycket av att jag inte vill dra just nu är för att jag har typ börjat träffa en kille. En man som jag möjligtvis skulle kunna (hör och häpna folket) skulle kunna bli kär i!!!! Jag...tallica som inte ens tror på kärlek skulle såååå kunna bli kär i den här karln!!! Nåt fel på universum just nu...

Hinner inte riktigt berätta om honom men ni vet redan vem det är ;) jag lovar att berätta alla detaljer i nästa inlägg!! Pussar alla fina!!

Jag skiter i!!!

Min näsa rinner som om nån borrat upp ett hål, ögonen är röd sprängda som en knarkares! Jag har ont i varenda cell i kroppen och kan knappt stå på benen! Men vet ni vad mina vänner??? Jag skiter fullständigt i att jag har knapprat piller hela dagen och är döds sjuk. Jag tänker gå ut ikväll och slå klackarna i taket som aldrig förr!!! Det är min sista kväll här och jag tänker inte ligga hemma som ett ruttet jävla russin och svettas! Nej minsann! Jag ska stå som en Mallorca tant på dansgolvet och svettas!!!

Dör jag så får jag väl göra det! Puss på valfri plats!!! 

Karma is going to bite my ass!!

Jag lovade att jag skulle hitta på något igår kväll så ni skulle få nåt att läsa och jag är en kvinna som håller mitt ord! Ute kvällen igår vart verkligen lyckad!! Jag hade så jävla roligt! Jag träffade på en kill kompis som visade intresse efter att vi känt varann i ett år nu. Sur var han ckså över att det tagit MIG så lång tid att visa att det är ok för honom att visa intresse. Tre dagar innan jag flyttar härifrån! Vi festade och drack och dansade galet. Efter krogen så ville han att jag skulle följa med på efterfest, först så sa jag att jag skulle hem men när han informerade mig om vem efterfesten var hos så tackade jag ja direkt hhahaha! Killen som skulle ha efterfesten är sjukt jävla het och jag har spanat in han ett tag. Perfekt tillfälle och lägga in en stöt tyckte jag! Egoistisk som jag är så planerar jag att följa med på efterfesten inte för att jag vill ha killen som har bjudit mig utan för att jag vill ha killen som bor där! 

Karma is going to bite my ass!! 

Any hooss så gick juh självklart inte mina planer så som jag hade tänkt mig...det gör de aldrig! För ni ser det var liiite svårt för mig att försöka stöta på hetingen när kompisen kramade och pussade och passade upp på mig hela jävla tiden! Sen efter ett tag så märker jag att kompisen får pep talk av hetingen...antagligen om hur han ska göra för att få mig hahaha!! Aja då var det bara att glömma den planen! Så jag la min fokus på min kompis och försökte tänka om det fanns något där...och jag fann en liten gnista måste jag säga. Jag sov hos honom inatt och det var as mysigt. Det blev inget rajtan tajtan för att jag inte kände för det...men massa pussar och kramar vart det istället =)

Karma polisen kommer att hunt my sorry ass down och ge tillbaka för allt ont jag gör konstant mot dessa stackars människor!


Jag har saknat er...

Jag har bloggat ovanligt lite jämfört med vad jag brukar göra men det finns en anledning till detta. Jag håller nämligen på och packar ner allt jag äger. Ska flytta allt hem till mamma och pappa! Så jag har haft lite att göra sörru =) Jag är fortfarande lite små krasslig men det hindrar mig inte! Snart kommer tjejerna hit och vi ska dricka lite vin och ut och dansa. Jag vet att jag borde vila eller fortsätta packa men jag har verkligen inte lust. Jag vill ut och skaka lite på mitt fläsk! Ni ska bara veta hur mycket det vibrerar om mig hahaha! Det har faktisk varit ganska tråkigt på sistone...inget roligt eller spännande har hänt. Det beror nog mycket på mig själv eftersom jag inte är på så jävla bra humör. Det gör på riktigt ont i mig att behöva flytta härifrån =( men nån gång så måste man ju ta det steget också! Ska nog se till att något händer ikväll så ni får nåt att skratta åt hehe se vad snäll jag är!!

Jag har saknat er... 

Usch

Jag tycker att ni alla ska stanna upp och ha en tyst minut för stackars lilla mig.... Det känns som att jag håller på att bli sjuk! När jag blir sjuk så kommer det över ett par timmar bara. Hela dagen idag har jag känt mig hur pigg som helst och mått bra men de senaste två timmarna så har jag kännt mig svag som faan! Det värker lite grann i alla musklerna och jag känner mig kraftlös....

Jag känner igen dessa symptom och vet att jag kommer att få en kraftig feber nu under natten. Har iallafall tatt två alvedon och hoppas nu på att det tillsammans med en god natt sömn ska hindra att jag totalt dör! Tänk på stackars lill mig nu!!


Fan jag vill inte!!!!

Jag känner i min mage att något är på väg!!! Jag vet exakt vad det är! Det är ingen fis eller prutt eller så...men det är på väg. Jag hoppas bara att den väntar tills efter söndag. Snälla kropp tallica kan du vänta med att plåga mig tills söndag?? Alla tjejer där ute vet vad jag pratar om. Det är den där jävla lingon veckan!!!! Om jag får den nu så innebär det att jag inte kan ha avskedssex med McGills!!! Vet ni folk hur bra avskedsex är????!!

Snälla kroppen...vänta ett par dagar bara!!!

Kan inte vara glad...

Jag vet inte vad det är med mig men jag har haft så svårt för att vara glad de senaste dagarna. När alla andra omkring mig ler och skrattar så känns det som att jag måste tvinga fram ett leende fast jag egentligen inte vill. Vet inte om det har med flytten att göra. Undrar om jag är redo för en så stor förändring...

Hur kommer det att vara??

Jag har funderat...på Italien och livet där. Jag undrar om jag kommer att kunna blogga på samma sätt. Jag kanske inte kommer att ha tillgång till internet på samma sätt som jag har här, det har jag räknat med. Det jag skriver om här i bloggen är juh saker som händer mig...absolut inget är påhittat!! Mycket av det som händer beror mycket på att jag är lite galen och impulsiv som person. Jag vet att jag alltid kommer att vara lika galen och impulsiv men jag kommer juh undan med det här i Sverige...undrar om jag kan göra det där borta? Tänk om de tycker att ja är ett cp som ständigt springer omkring och är allmänt störd?? Tänk om det inte lever på samma sätt som vi gör här vad gäller sex och förhållanden?? Jag vill juh berätta för er om allt konstgt som händer mig...inte bara om när jag pruttar haha!

Lite tankar som snurrar bara...

Lustfyllda stulna stunder...

Har ni någonsin vart tvungna att hålla ett förhållade hemligt? Ingen får veta! Allt är hemligt och spännande. Det är tabu...du får inte men det känns så jävla bra!! Man träffas på hemliga och gömda platser som ingen vet om. Man stjäl en kyss eller två när ingen ser och slänger en suktande blick när alla tittar bort...

Jag har haft två sådana...så jävla underbart och spännande...löjligt spännande! Vi ville bara inte att någon skulle veta och det visserligen med rätta. Jag saknar de heta mötena som vi hade i hemlighet...sexet blir sjukt hetare och råare när det är en smutsig liten hemlighet! Lustfyllda stulna stunder...Jag ska blotta mig!

Det är min sista vecka här som student. Efter denna vecka tar jag mitt pick och pack och flyttar hem det till mina päron. Där får mina grejer stå och häcka tills jag återvänder till Sverige. Men det är min SISTA vecka här!!! Jag blir skit ledsen samtidigt som jag blir sur och tänker att jag inte ska slösa min sista tid här på att vara ledsen.

Jag vill göra något! Vet inte vad men jag vill göra något galet!!! Kanske springa naken genom centrum...eller naken genom en galleria bara för att! Lär juh säkert åka fast för blottning men skitsamma! Jag ska blotta mig!!!

Ok känns som att jag behöver tänka igenom mitt galna agerande lite till så jag återkommer!!    ADIOS!!!


The Day The Earth Stood Still

Jag är precis hemkommen från bio med några kompisar. Vi såg filmen The Day The Earth Stood Still. Den var faktiskt väldigt bra...deffinitivt en bio film. Måste dock säga att jag är liite trött på att se Keanu Reeves i kostym IGEN! När ska han göra en film där han har bar överkropp?? Lite ögongodis come on!! Hur som helst...här får ni en liten trailer!


 


Visste ni att den här filmen är en remake av en film som släpptes 1951?? Här får ni se en liten bit! Blir lite svart efter ung 15 sek men fortsätt titta, bilden dyker upp igen. Hahaha sköna rullar på den tiden!Känner mig desperat...

Ibland kan jag känna mig så sjukt desperat. Igår kväll var en sådan kväll. Jag är verkligen inte det men det känns ibland att jag beter mig som en desperat gammal hagga som till varje pris ska få en yngling! Igår kväll var jag nästan helt nykter, var ner på stan med en tjej kompis och tog en drink. Det var ganska trevligt faktiskt. Det som var mindre trevligt dock var att jag var träffade på för många killar jag haft det ihop med på ett eller annat sätt. Jag är inte lösaktig men jag har levt ett liv där jag träffat killar. Eftersom jag lätt tröttnar coh oftast bara utnyttjar killarna så går jag vidare väldigt snabbt. Igår kväll träffade jag på 4 killar jag vart involverade med. I fredags var det två andra...

Detta blir sammanlagt 6 stycken...har legat med 4 av de och detta har vart utspritt över ungefär 2 år.  Alla dessa var på samma ställe och det kändes så himla skumt. Vid ett tillfälle så stannade jag upp och blickade ut över stället, såg dessa grabbar och funderade lite över vad de egentligen tycker och tänker om mig...

"Där är hon den där jävla desperata haggan..."

Jag undrar om de tycker så. Jag har vart snäll mot några av de och betett mig as skumt mot andra. Usch jag vet verkligen inte vart jag vill komma med det här men det känns skumt idag...


Smaskigt!

Ja igår var det fredag och jag hade min avskedsfest. Det var faktiskt väldig roligt och lite sorgligt. Självklart grät jag...men jag löste det med att dricka! Det funkade tydligen :)

Det hände massor av smaskigt igår som jag vill berätta för er. Ett av de var att ett gammalt ligg dök upp ur ingenstans och började smeka mig över låret. Synd för honom att jag inte tycker att han är särskilt attraktiv längre.

"Fan va bra sex jag och du hade!"

Jag vart bara väldigt avtänd så jag gav honom en puss på kinden och gick. Jag såg även ett par ha sex inne på krogen. Han satt på en stol och hon satt på honom. När han inte hade handen upptryckt i hennes hooohooos så var det något "annat". Det var ganska vidrigt måste jag säga! Men jag kunde inte sluta titta...det är som när man ser en bilolycka. Det är hemskt och man vet att man kommer att få men för livet om man inte blundar men nog fan så mååååste man stå och stirra!

Det som fortfarade ockuperar mina tankar från igår är juh den förlovade jäveln Mr J. Yes honom träffade jag på igår. Det ska jag berätta närmare om imon. Oh det är smaskigt! Men just nu så ska jag fräsha till mig lite (om det är möjligt) och ta mig ner på staden. Har nämligen planerat att ta en Cosmopolitan med en polish!

Ha de gött folket!!Less...

Blir så jävla less på människor som inte kan tänka längre än näsan räcker för att de är så upptagan av just sig själv...

Kvävas till döds!

Idag har jag vart och solat solarium. Sist jag solade var nog i våras...solar nämligen väldigt sällan. Men idag gjorde jag det för att jag är lika transparent som en fis och är i stort behov av lite färg!

Any hoos så låg jag där i solariumet och kände mig lite fis nödig. Jag pruttar juh som sagt då och då =) Det är ingen annan här än jag själv tänker jag och gör mig redo för att bokstavligt talat lätta på trycket!

PRRRRRRRTT...sa rumpan! Åh va skönt! Men det var en sak jag inte hade räknat med...den underbara doften! Mina pruttar brukar juh inte lukta men den här...det luktade för fan död roadkill!! Va fan har jag ätit idag??? Så jag låg där och höll på att kvävas till döds och kunde inte ta vägen någonstans. Inte en smart idé mina vänner. Råd från moi till eder är att inte prutta när ni ligger i ett solarium!!


Kondomer

Kolla vad jag hittade i byrålådan vid min säng. Snacka om att vara redo och förberedd hahaha!! Jag använder alltid skydd! Det är sååå jävla viktigt med att skydda sig!! Jag vill använda en NU!!! Har världens huvudvärk och det sägs juh att lite rajtan tajtan ska bota det...stämmer det?? Jag ångrar mig...

Va fan gjorde jag igår kväll?? Jag vart nog riktigt full...asså riktigt full! Jag grät tror jag...ja det gjorde jag nog. Det var sista festen med föreningen för mig och jag vart väl liiiite för sentimental. Det hela slutade med att vi stod och kramades allihopa och grät i en liten böghög...

Fan vad jag kommer att sakna det här stället...det här livet. Mitt huve bultar efter allt öl igår men jag antar att det är bra. Jag hade väldigt roligt. Imon så ska jag ha min avskedsfest. Ska göra mitt bästa för att inte börja gråta som jag gjorde igår. Jag vet redan att det är kört...kommer totalt fucka upp mitt smink! Jag intalar mig själv att det är bra att jag drar, det var juh ändå mitt val...

Jag ångrar mig...


Öl!!!

Jag sitter just nu med en öl i hand och maskaran i andra :) gott gott gott!!! Ikväll ska jag till studentföreningen och festa med mina andra kära studenter! Kul ska det bli!! Mycket ska det drickas också...det är bestämt!! Inte mycket spännande lär hända men roligt ska det bli. Ska försöka glömma Vakten nu ty jag har blivit besatt av fanskapet. För att jag inte kan få honom och för att jag kunde ha fått honom om jag stannat och inte flyttat!! Aja nu är det som det är och ska jag inte älta i det.

Nej ikväll ska det drickas pilsner och dansas! Ajöken!!

Favoriter i repris

Jag såg detta  i en annan blogg för ett tag sen. Bloggerskan tar då och då ett gammalt inlägg som hon publicerar på nytt och kallar de för Favoriter i repris. Det tycker jag låter som en bra idé så ni ska få en favvo av mig. Detta inlägg valde jag eftersom jag av någon anledning tänkt på sommar nästan hela dagen! Här är en dag ifrån sommaren 08 som jag aldrig kommer att glömma. Så jävla perfekt på alla sätt och vis! Denna gång tänker jag till och med lägga ut en bild på vad jag hade på mig :) Här är inlägget:

"Så Jävla Underbart!
Jag satt här och tänkte över min sommar 08, vad jag har gjort och så. Jag kom på en speciell kväll som var helt jävla underbar och magisk! Kvällen började med att jag satte på mig en favorit klänning som får mina tuttar att se gudomliga ut hahaha! Sen gick jag och mina tjejer ner på staden och käkade jätte gott på en mysig restaurang. Vi hade jätte kul oh det dracks rikligt...som vanligt! Efter det begav vi oss till ett ute ställe som låg vid vattnet...otroligt vackert var det! Där festades det vidare och vi träffar på ett par killar från längre neråt. Otroligt trevliga killar så självklart skulle det efterfestas!

Vi följde med de tillbaka till deras sommarhus som låg ganska nära. Där satt vi på bryggan och drack öl. Hoppade in i båten och åkte ut till en fyr...det går inte beskriva utsikten och den varma brisen nära soluppgången! Väl tillbaka så bastade och badade vi med en massa kalla öl. Runt sex på morgonen satt vi på bryggan med handukar om oss och beskådade den vackra soluppgången...

När det vart dags att sova så sov inte tallica ensam...nej hon vart spoonad av en ståtlig, blond, och blå ögd viking :)

Hur nöjd tror ni att jag var på en skala ett till tio??"
Sommarminne...

Jag har en jätte fin bild från i sommras som jag bara är tvungen att visa...visst är det vackert?? Sverige fångad på bild från sin bästa sida!! Jag längtar verkligen till sommaren. Jag vill ha värme, sol och bad. Halvnakna killar på stranden som man kan kolla på hur mycket som helst under solglasögonen...för de kan inte se att man glor om man bara vrider på ögonen och inte hela huvet! Smart va??

Any hooos ge mig sommar!!! Ge mig värme!!!!Vad är grejen??

Vet ni vad jag hatar? Jag hatar att skicka ett sms och inte få ett svar på si så där 88 år. Varför insisterar folk med att vänta med att svara? Vissa kan vänta upp till en halv dag med att svara. Inte för att de är upptagan för det kan jag förstå. De flesta gör det för att den andra personen ska TRO att de är upptagna. Man ska tydligen vänta en speciell tid med att svara och detta beroende på hur lång tid den andra tar på sig. Om den andra väntar en halvtimme med att svara så ska man tydligen vänta en timme tills man själv svarar. Det har jag aldrig förstått! Varför är det såå?? Löjligt tycker jag!
Va e de för fel på blogg.se??

På sistone så har det varit en piiina att blogga. Man kan inte lägga in bilder i sina inlägg...man måste göra om inlägget 7000 ggr för att det till slut ska funka. När man godkänt kommentarer och dylikt så tar det ungefär 7 år innan det syns på bloggen. Det är allmänt sjukt segt!! Sånt gör mig förbannad!!

Nu är jag förbannad! Förbannad, bitter och för fucking bannad!!!

Dissad och jävligt bitter!!

Ja nu har mongot (jag) gjort det igen!! Jag skickade ett mess till Vakten där jag frågade om han ville äta middag med mig ikväll. Detta var svaret jag fick:

"Hej tjejen. Jag är väldigt smickrad och du är en otrolig tjej. Vill bara inte gå bakom ryggen på någon. Även om jag och ex:et inte är ett par så känns det inte schysst. Hade saker inte varit som det är hade jag inte tvekat en sekund. Du är verkligen speciell. Tack för att du är du. Om en vecka drar du till Italia!! Gör det bästa av tiden du har kvar här, vi kanske ses innan du drar. Kram kram"

Va faaaannn!! Vadå tack för att du är du??? Om du är så jävla tacksam vad är då problemet??! Varför kan inte alla bara rätta sig efter MIG?? Vet ni hur enkelt det hade vart om alla bara ville göra som jag vill att de ska?? Men tydligen så är det liiite för mycket begärt. Varför måste han vara så jävla ärlig och fin...jag vill juh ha!!! Jag ville skicka ett mess tillbaka och skriva FUCK U RA!! Men tänkte att jag kanske skulle vara lite mogen så jag skrev detta:

"Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är besviken. Hoppas det löser sig mellan er. Ok innerst inne så hoppas jag inte men vi kan låtsas hehe. Jag åker inte riktigt än så lär säkert träffa på dig innan. Hoppas ditt ex är medveten om hur fin du är! Kram"

Som svar fick jag att han tyckte jag var jätte gullig och förstående...men det är jag inte. Jag vill verkligen ha honom...bajs! Nej jag är inte bitter alls. Inte bitter alls över att jag inte får honom, inte ens ett jävla hångel! Inte bitter nej inte alls...

Igen!

Nu har jag gått upp alldeles för sent...igen!!! Inatt har jag vridit och vänt på mig i flera timmar. Jag kan verkligen inte sova och jag vet inte varför. Kan det vara Vakten som hemsöker mina tankar och låter mig inte vara ifred?? Any hooos så måste jag börja sova bra snart. Någon som har tips på hur man förbättrar sin sömn?
Sorry

Nick Black - Sorry

Sorry if I hurt you with anything I said...
Sorry when you needed me I chose myself instead
I was wrong... did you stay to long?
Sorry I didn't listen to every word you ever said...
Sorry that I spent so much time living in my head
Sorry I gave you everything... you know I would do
Anything for you... did you stay to long?

I'm not sorry anymore for the way I was before
And as far as I'm concerned I'd say we're even
I'm not sorry anymore, there's a change
you can't ignore... there's a lesson to be learned
I'd say we're even

Must've said I'm sorry a hundred thousand times...
For everything that I'm to blame didn't I apologize?
I was wrong... did you stay to long?
Sorry if I'm boring you, or getting in your way...
Sorry may be meaningless but I'll say it anyway
Sorry I gave you everything, you know I would do
Anything for you... did you stay to long?

I'm not about to go down by myself...
I'm not about to go down for someone else...
I'm not about to go down by myself...
If I go down I'll be taking you with me...Hahahahahahaha!

Jag älskar barn...kommer säkert vilja ha en eller sju nån dag. Vad jag älskar mest är när de gör något konstigt som man garvar ihjäl sig åt! Här är ett skit bra exempel. Hahahaha att bli rädd för sin egen fjärt hahaha!
Hjälp mig!!!!

Ok jag har blivit besatt! Inte av en demon men av den här karln...Vakten! Jag måååste ha honom jag bara MÅSTE!! Det finns inget annat alternativ och så är det bara. Jag blir nöjd om jag bara får ett hångel men helst av allt så vill jag ha honom en hel natt för mig själv!! Jag vill verkligen det...verkligen verkligen vill! Jag har bestämt mig! Sen så tyckte jag att det kanske var dagt att informera honom om det nya läget! Så jag skickade ett meddelande till honom:

"Jag har bestämt mig! Jag ska träffa dig innan jag åker. Även om det bara blir en gång och om jag måste tvinga dig. Det är bestämt!"

Så nu är det gjort och jag bryr mig inte om jag gör bort mig eller vad han kommer tycka om mig. Jag kan inte sluta tänka på honom! Om jag inte gör det här så kommer jag att ångra mig väldigt mycket! Jag hatar att behöva tänka "tänk om" så jag ska göra allt för inte behöva känna så i framtiden!

Ok nästa steg är att föreslå att vi ska träffas. Jag behöver nu hjälp från er!! När ska jag höra av mig och vad ska jag föreslå att vi ska göra. Tänk på att jag har max två veckor kvar här så jag måste agera snabbt!!


Jag är kär!!

Jag skojar inte jag är verkligen kär! Jag har inte känt så här på flera år! Jag vet inte rikigt hur eller varför och det är inte herr McGills! För nån månad sen så träffade jag på en kille på krogen, han jobbar som vakt därså vi kan kalla honom för Vakten. Han var väldigt trevlig och insisterade på att ta mitt nr eftersom han ville njuda ut mig på middag. Efter lite om och men så gick jag med på det. Men han hörde inte av sig och nån middag blev det aldrig heller. Varje gång jag var på krogen så såg jag honom och han var alltid väldigt trevlig. Jag var naturligtvis trevlig tillbaka samtidigt som jag var lite sur över att han aldrig hörde av sig.

Igår kväll var vi tjejer ut och festade. Han jobbade inte utan festade. Som sagt så var han väldigt trevlig och så jävla snygg! Så större delen av kvällen spenderades med honom och det slutade med att han följde med oss hem på efterfest. Jag var helt säker på att jag hade honom på kroken nu! Efter att vi umgåtts lite med de andra så gick vi in till mig och pratade lite. Han halv ligger på min säng och jag sitter bredvid när vi pratar. Efter en stund tar jag ut hårspännena i håret och släpper ut håret. Han flyger då upp ur min säng och säger att han måste hem. Han MÅSTE hem med detsamma! Jätte förbryllad säger jag att han får stanna om han vill men han insisterar på att han verkligen måste gå. Han ger mig en kram och en puss på kinden och går. Fan va konstigt tänker jag och undrar om jag sagt eller gjort något fel. Efter en stund så ringer han upp mig och jag frågar varför han gick. Vet ni vad han säger???

"Jag hade en tjej som jag var tillsammans med i fem år, vi gjorde slut i sommras. Jag har sen dess inte rört någon tjej för att jag inte känt mig redo. Jag har svårt för att ha sex eller ens att ligga bredvid en tjej hur som helst. Du är så jävla vacker och jag har verkligen ansträngt mig ikväll för att inte röra vid dig men när du släppte ut ditt hår så kunde jag inte längre. Jag var tvungen att gå för att inte röra vid dig. Om jag hade stannat hos dig inatt så hade jag velat hålla om dig imorn och dagen efter det men du flyttar! Jag kan inte tillåta mig själv att bli sårad igen. Jag vill ha mer med dig än bara en natt..."

Ingen kille har någonsin sagt så till mig. Det har bara funnits en kille som inte försökt ligga med mig som inte varit en kompis. Jag har aldrig träffat någon som han förut. Jag trodde verkligen fel om honom. Anledningen till att han inte hörde av sig angående middagen var för att han var rädd...livrädd för att bli sårad igen. Jag kan inte ta upp allt han sa till mig för att det skulle bli en liten roman men herregud! Jag känner aldrig någonsin så här för en kille...aldrig. Om jag inte hade flyttat så hade han träffat mig och jag hade blivit hans. Fy fan vilken jävla kass tajming!!

Jag har aldrig velat ha någon sååå mycket som jag vill ha honom...

Oj Oj Oj!!

Om ni bara kunde se mig just nu!! Jag är uppklädd från topp till tå och känner mig as snygg! Inte ofta man känner sig så här mina damer och herrar så jag tänker utnyttja det till max! En fin svart klänning sörru! Aj aj aj...hoppas ni får en underbar lördags kväll mina fina!


Woohooo

Ok jag börjar sakta sakta återhämta mig från stressen och sömnbristen genom att somna hos grannen :)! Oj va skönt jag sovit! Nu ska jag bara äta lite...slänga in några öl i kylen, ta en wunderbar cigg, en varm dusch och sedan är det dags att börja kröka!! Ikväll ska det gå utför...jag ska inte veta vem jag är!! Nej jag skojar för så mycket alkohol är faktiskt väldigt onödig, tro det eller ej men jag dricker med måtta. Min egen måtta men det är fortfarande något! Jag måste veta vad herr McGills har tänkt göra inatt för jag känner för att bli besudlad. Undrar om han vill göra mig inatt ;)

SKÅL!!!
Slut som artist!

Jag har precis kommit hem efter tenta skrivning. Har sovit tre timmar och sen suttit och skrivit tenta. Har en till jätte stor tenta om 6 dagar och sen en till 3 dagar efter det!! Fy fan vad mycket det är just nu!!! Jag är iallafall klar med den här...hoppas jag klarar den. Det är fifty fifty, jag har med andra ord ingen aning om jag klarar den eller inte! Vilket som så ska jag supa ner mig rejält ikväll och sätta igång med pluggningen imorgon igen! Summan av kardemumman denna förmiddag är:

Jag är slut som artist!!

Nu ger jag upp!!

Ja nu har jag suttit och pluggat ...fram tills nu. Shit asså jag är helt jävla mos i huvet just nu. Jag orkar fan inte plugga mer jag ger fan upp nu! Ska försöka sova ungefär tre timmar...iallafall något! Det får gå som det går. Jag hade kunnat plugga mer men jag har juh självklart inte gjort det så man får väl skylla sig själv!

Wish me good luck bitches!!
Ångest...

Jag har tenta imorn...en gigantisk tenta som jag knappt har pluggat till!! Varför undrar ni då och det gör även jag med kan jag säga. Jag gör juh ingenting....eller jo jag gör massor men inget vettigt iallafall.  Så nu sitter jag här med ångest för att jag har tenta imorn och jag är inte alls förberedd.

Men frukta icke mina vänner ty jag har en plan!!

Jag ska vara uppe hela natten och plugga ihjäl mig!! Tentan är klockan nio imorn bitti så om jag pluggar hela natten så kanske jag har en chans. Jag sa inte att det var en bra plan...utan att det bara var en plan!! Så det lär bli ett antal inlägg under natten då jag behöver ta ett par pauser. Vilka vill se soluppgången med mig??
Shit nu har han fått hjärtattack!

Ja natten spenderades hos herr McGills! Han kom och plockade upp mig så idén med att dyka upp utanför hans dörr i underkläder och en kappa gick inte så bra. Så jag tänkte att jag ska sätta på mig de sexiga underkläderna när vi skulle lägga oss. När vi kom till lägenhet så hade han julpyntat och jag måste säga att det var första gången på länge som jag verkligen kände för att fira jul! Det var hur mysigt som helst! Men självklart så måste jag juh fucka upp det på nåt sätt!

Any hooos när vi skulle lägga oss så sa jag att jag skulle borsta tänderna så jag tog min väska och gick in till badrummet. Där sörru så bytte jag om till de röda trosorna och behån och satte på mig de svarta stay upsen som jag tjatat om sååååå länge. Nu jävlar så skulle det bli fyrverkerier när jag går in i sovrummet!!!! Jag öppnar dörren till badrummet och märker att det är beck svart...han brukar ha tända ljus juh! Jag ser absolut ingenting och hur fan ska han se mig då???? Meningen är juh att jag ska gå in i rummet så där lite sexigt i skenet av tända ljus och inte snubbla in och slå tårna i nåt för att det är så jävla mörkt! Så jag hojtar till så sexigt jag kan att han ska tända nåt jävla ljus!

Efter att han tänt lite så går jag in och oj oj oj oj oj vilken reaktion jag fick! Jag kände mig hur jävla sexig som helst!!! Vilket han så flitigt upprepade om och om igen! So far so good! Jag tror att han vart lite överhettad för han visste inte riktigt hur han skulle börja...om han skulle ta av något eller om han skulle låta det sitta kvar. Han vart nog liiite för upphetsad hahaha! Mitt i allt så bara stannar han upp och får världens konstigaste min och jag tänker...

"Nä nu har han fått hjärtattack eller nåt sånt shit!"

Nej då har han fått ont i snorren...asså vi snackar aaas ont! Jag vet inte riktigt varför och inte han heller för han hade verkligen jätte ont! Så vi var juh tvungna att sluta...FAN! Stackarn låg där och kved sig i smärta medans jag tittade på och tänkte hur jag skulle göra det bättre och om det var jag som tatt sönder hans snopp! Ja det var väl det som fattades antar jag...att jag skulle ta sönder hans snopp. Aa men det var väl trevligt så länge som det varade...eller?

Plockad jävla kyckling!!!

Ni som brukar hänga här med mig vet att jag brukar vaxa min vildros. Kanske inte den informationen ni vill ha egentligen men ni får stå ut! Hur som helst så var det ett tag sen jag vaxade mig nu och det börjar växa ut. Så igår kväll tänkte jag testa något nytt och ta bort utväxten med en epilator istället. Har nämligen en vän som gör det och hon är juh len som en bebis rumpa! Så jag tog fram helvetes aparaten och började skörda! För det första så gjorde de ont som faaaaaannn så...aj!! Och för det andra så ser jag ut som en prickig plockad kyckling nu!

INTE ALLS SNYGGT!! VAA FAAAAAAN????

Meningen var att jag ska vara fin och len men neeejj självklart är universum emot mig. Fan jag vill inte träffa McGills i röda trosor och stay ups när jag ser ut som en prickig korv!!

KUKEN!!!Nu jävlar!

Idag ska jag plugga!!! Jag ska fan råååå plugga idag!!! Nu får det vara nog med allt detta lathet nej nu ska jag bli en exemplarisk student som bara pluggar och flätar håret hela jävla dagen lång!! Om jag inte pluggat tillräckligt idag...då ska jag fan inte träffa McGills ikväll!! Ok nu ljög ja...jag kommer förmodlingen att träffa honom vilket som men jag ska ändå plugga så jag gör det med ett gott samvete! Kom igen cyber folket peppa mig nu!!!

HEJA HEJA HEJA!!!!

Varför sover jag inte??

Ja jag är vaken...varför är jag vaken?? Jag borde lagt mig för 7000 år sen för fan! Så jävla typiskt mig!! Och så är jag lite hungrig...som det lilla fettot jag är så sitter jag här och suktar efter pyttipanna med ägg oxo! Jag är trött på mig själv ikväll!!


Nä nu skiter jag i det här och tar mig nåt att äta...vem fan ska jag hålla mig snygg för?? Det är ändå ingen som tittar hehe...

Här är jag...naken!

Tidigare så ringde herr McGills och jag måste erkänna att jag vart rätt så glad. Det syntes nog på mig för tjejerna märkte av hur fånig och allmänt gay jag blev hehe! Mannen berättade att han spacklat om sin hall och att jag borde komma och se hur duktig han har varit. Åh vilken karla karl han är...en händig sådan också tänker jag! Klart jag ska dit då!

Any hoos så köpte jag nya underkläder härom dagen (slösa slösa slösa jag vet!!!). Vilket ypperligt tillfälle då att överraska honom med mina nya röda trosor och svarta stay ups! Jag tycker att mannen ska få visa mig precis hur händig han är ;)
Tradera

Nu har fattiglappen spenderat mesta dels av kvällen på att lägga upp en massa saker på Tradera. Detta för att jag valt att behålla klänningen nedan! Måste göra det nu när alla sagt hur fin jag är i den...är juh lite fåfäng här borta :)

Zååå hoppas någon där ute vill köpa något av stackars lilla mig! Nån sucker iallafall vore bra!

KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP!!!!The vibrator from hell!!

Inatt hade jag en ganska lustig dröm. Jag drömde att jag var skiiiit kåt...vilket jag är nästan jämt i vaket tillstånd också. Men i drömmen så kommer jag ihåg att jag fick en vibrator av någon, vet ej vem. Denne sa att det var as skönt och att jag borde testa om jag var så kåt. Jag tog emot vibratorn och tackade. Sedan så befinner jag mig hemma och står med den i handen och funderar på om jag ska använda den. Jag var juh as kåt som sagt. Sen tänker jag:

"What tha hell...jag testar!"

Så jag la mig i sängen och gjorde det lite mysigt...så där lagom gay. Sen så sätter jag på vibratorn och fanskapet låter skit mycket och vibrerar som faaaan. Helt jävla livrädd över att någon kommer höra allt detta vibrerande så försöker jag stänga av den men det går inte!!! Den bara vibrerar högre och högre!! Snart så börjar det knacka på min dörr och jag hör grannarna fråga vad jag egentligen sysslar med därinne?? Åh paniken jag hade var inte rolig kan jag informera eder om!

Sen så vaknade jag upp alldeles kallsvettig och panikslagen....


Här är jag!

Fan den här månaden så kommer jag verkligen att leva JÄTTE fattigt! Vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Jag har juh ingen annan än mig själv att skylla eftersom jag köpte en till klänning igår. Men va fan den var så jävla fin och jag måste ha något nytt att ha på mig på min hej då fest...eller? FAN jag har ångest nu!! Ok nu ska jag göra något jag inte har gjort innan...jag ska visa en bild av mig själv. Bara så ni får se klänningen!

Vad ska jag göra?? Behålla eller lämna tillbaka??Nu är det gjort!

Jag har sålt min bil! Jag har sålt min vackra lilla pärla som jag haft en underbar sommar i! Jag vet att det var det kloka att göra i och med att jag flyttar. Men jag måste erkänna att jag grät lite när jag kom hem. Det gjorde jätte ont att lämna ifrån mig nycklarna och berätta om alla små egenskaper den lille har till den nya ägaren. Usch jag mår verkligen jätte dåligt nu trots att jag vet att det bara är en liten konservburk.

Jag kommer verkligen att sakna henne...min trogna lilla två dörrars vän som väntade på mig i solsken och regn!


Sex and the city

Detta är min hyllning till tjejerna i Sex And The City! Så jäkla underbara karktärer som representarar så jäkla mänga tjejer världen runt. Jag anser mig vara lite som Samantha...haha så jävla bäst!! Jag har nog inte legat med så många som hon har...inte ens  i närheten. Men jag älskar hennes personlighet. Hon skäms inte för nåt, är alltid rak på sak och så jävla snygg!! Vem i Sex And The City är du?

Samantha Jones


Vuxna barn

Idag hade vi en övning i skolan där vi fick spela upp lite olika scenarion på arbetsplatser. Det slog mig verkligen hur omogna och barnsliga vuxna människor kan vara. Då menar jag inte barnsliga på ett positivt sätt! Vi pratar asså om vuxna människor som mobbar, pratar om varandra bakom ryggen och hånar varandra öppet. Som när man var liten och stod o fnissade och pekade på nån stackare som stod ensam.

Otroligt chockerande att se vuxna människor att bete sig så här. En av mina klasskamrater sa något väldigt klokt:

"Det finns fler vuxna barn än vuxna människor..." 

Jag kan inte älska längre...

Jag undrar ofta om jag någonsin kommer att hitta den där rätta killen som man ska bilda familj med, köpa hus med och skaffa den där hund jäveln med som ska envisas med att skita inomhus. Jag är inte ens säker på om jag vill det. Det är många runt omkring en som vill den drömmen...är det något fel på mig som inte är säker på om jag vill det?? Jag är juh som jag är. Ärlig...oftast för ärlig, rak på sak när jag ibland inte borde och så dricker jag och svär som en sjöman. Mina kompisar brukar ofta säga att jag beter mig som en kille. Är det fel?? Borde jag vara mer "tjejig" och vilja hålla hand och ta promenader och allt det där sentimentala skitet?? Jag antar att det funkar för de flesta men jag är inte säker på om det riktigt är jag.

Jag har inte alltid varit sån. Förr i tiden så var jag kärleksfull, ville vara min kille till lags, tände ljus när vi skulle älska och ville träffa hans mamma. Men inte nu längre...inte sen jag och mitt ex gjorde slut. Jag älskar inte längre...jag har antingen sex eller så knullar jag. Jag kan inte ens säga älska utan att känna mig löjlig. Jag tror att mitt ex har tagit sönder mig. Nuförtiden så är jag en elak, självisk och känslomässigt kall jävla isdrottning. Om killen visar det minsta svaghet så kör jag över honom! Vad är det för fel på mig??? Varför är jag så här??? Varför kan jag inte tycka om längre...älska längre?? Varför ska jag ha den här hårda fasaden uppe och livrädd för att någon ska ta sig förbi???

Jag känner mig ensam och uttorkad idag...Varför är du förlovad???

Är det fel att sukta efter någon som är förlovad??? Jag har gjort det idag...eller jag började med det i slutet av sommaren när jag träffade en kille som jag blev sjukt förtjust i. Nämligen Mr J, finns ett par inlägg under kategorin The Boys för er som vill läsa. Vi flörtade vilt och var millimeter ifrån att besudla varann varje gång....sen så erkänner han att han är förlovad!!!! Jävla fanskap!!! Han är smart den dära kotten, han får mig att bli betuttad sen så nämner han bara så där att han är förlovad.

Any hoos så träffade jag på honom idag och fyyyy faaaan jag hade glömt bort hur mycket jag tyckte att han var snygg!! Jag hade glömt bort hans stora muskulösa armar och solbränd var han också. Han har nämligen varit utomlands...säkert med sin tjej den lilla kuksugaren. Nej jag är inte alls bitter!! Inte alls bitter över att jag har bara haft en enda riktig romantisk ögonblick och det var med den åsnan! När jag ser honom så tänker jag bara på en sak han sa till mig...eller sa till sin kompis när jag stod bredvid:

"Kolla på henne...visst är hon vacker? Visst är hon sjukt vacker? Den här tjejen är perfekt, hon har allt. Här har vi drömtjejen! Och har du sett hennes ögon? Kolla på hennes ögon. Hon har världens vackraste ögon..."Im a self made millionaire!

Åhhh vad jag önskar att det stämde...att jag var en miljonär. Vad jag skulle flippa över och bli totalt knäpp med så mycket pengar. Jaja jag vet att pengar inte kan köpa dig lycka men nog faaan kan pengar köpa dig massor!!!! Jag vill ha massor!!

Ibland undrar jag hur det skulle vara att vara en person som kunde spara pengar, investera det i något klokt och bli miljonär på det :) Eller tänk om jag vann på lotto eller något sånt skit...det roliga är att jag inte spelar något sånt alls heller. Äh...är det något som vet hur jag kan bli rik....snabbt....asså fort som FAAAAN!!!

TELL ME DAMN IT!!

Nån som vet vart det här trädet finns???


RSS 2.0