Im Back!!

Det har varit lite blogg paus i ett par dagar men jag har inte haft något val. Jag har nämligen varit en duktig student och pluggat från morgon till kväll hela jävla veckan!! Jag menar på riktigt från morgon till kväll!! Idag hade jag min tenta och självklart så gick det åt helvete. Jag orkar inte bry mig om det just nu för jag vill bara vara just nu. Men nu till helgen gott folk så ska fröken tallica få klä upp sig och få supa ner sig rejält haha!!

Som vanligt så lär jag hitta på en massa knäppa aktiviteter som normalt folk inte gör men jag lovar att berätta allt för er sen =)

System Of a Down

Här har ni en riktigt jävla bra låt!! Lite väl grov men texten är så jävla bra...lyssnar ni riktigt noga så hör ni nog va de vill få fram!

System Of a Down - Cigaro


Summa summarum

Om vi ska summera helgen så måste jag säga att den har vart fylld med en massa skoj! Lite mer än vad som är nyttigt för en men det gör väl inget. Just nu sitter jag ensam i mitt rum och "pluggar"  men jag lyckas visst inte få något gjort. Jag har dock varit super duktig denna helg, om vi bortser från allt alkohol och knäppt jag gjort så har jag ändå pluggat till kl åtta både fredag och lördag! Tummen upp för mig...fast jag hade hellre velat ha en snoppen upp för mig!

Jag träffade på en jätte söt pöjk igår och han verkade lika intresserad i mig som jag i honom och det mina vänner är ett väldigt ovanligt fenomen. Han tyckte iallafall att jag var väldigt trevlig så jag hoppas att jag träffar på han igen!! Nu ska jag vara väldigt tråkig och återgå till mitt så kallade plugg...kanske kollar runt på youtube istället...

Så kan det gå!

Jag sitter just nu i skolan och pluggar. Jag förstår visserligen ingenting av det jag pluggar. Jag tror på riktigt att jag har supit bort mina hjärn celler! Inte konstigt med tanke på hur mycket jag dricker och hur ofta!!

Just nu är jag jätte trött och sliten, då skulle en normal människa valt att stanna hemma och ta det lugnt men inte jag! Jag ska visst iväg någonstans ikväll också! Oj oj oj va duktig och ansvarsfull jag är! Men men...

Inatt var jag tvungen att bidra med sovplats då vi hade kompisar från en annan stad som var här och hälsade på. En av grabbarna hade en kompis med sig och denne skulle visst sova hos mig. Ja ja tänkte jag och vi la oss. Fast när vi skulle lägga oss fick jag en briljant idé!! Jag tyckte att eftersom jag var så himla snäll och lät honom sova hos mig så skulle han klia mig på ryggen tills jag somnade. Efter lite om och men så gick han med på det. Ha i åtanke att jag är jätte full och jätte trött. Jag hade nog nästan precis somnat när jag känner att han börjar smeka min rumpa och väldigt lätt kyssa mig i nacken. Där låg jag och tänkte...åh va skönt! Jag visste att om jag hade vänt mig om så hade jag fått mig lite ligga. Jag ville göra det också och hade planerat det! Men min kropp ville inte lyda utan jag somnade istället...

Imorse när jag fick mig en lite nyktrare syn på honom så tyckte jag att jag hade gjort ett bra val som hade somnat hahahaha!!! 

Oj Oj Oj

Ja vi ska nog inte nämna hur full den här damen var igår kväll...innan klockan ens hunnit bli 23.00!! Jag satt och plugga i skolan till åtta på kvällen, skyndade mig hem, fixade till mig och sen så var det förfest. Det ser ut som tredje världskriget hat brutit ut här med kläder, kuddar, burkar och flaskor överallt.

Väl på krogen så träffar jag på en massa kompisar som nästan tvinga mig att dricka mer och mer och mer för att fira Italien. Jag gick omkring och sa sååå himla mycket konstigt till allt och alla. Som att jag skällde ut ett gammalt ligg för att han aldrig hälsar, vilket han gör. Tror till och med att jag sa till en av vakterna att han fick värma mig hahahaha!!!

Nej jag har kommit fram till att man absolut inte får låta mig springa runt på staden ensam, påverkad av alkohol utan någon form av övervakning!!! Jag är en fara för mig själv och alla runt omkring mig!!

Djupt andetag...

Ja jag är fortfarande väldigt förbannad och sårad. Sårad över att min vän har valt bort mig och att jag aldrig kommer att se henne igen. Hon hade nämligen sagt att det var sista gången vi träffades. Men vill hon ha det så...FINE!

Jag tar ett djupt andetag och släpper det. Ska samla mina tankar och fokusera på mitt plugg, jag har tenta nästa vecka och jag SKA klara den!! Nu bär det av mot bibblan.

So Long Suckers!

Jag får alltid ta skiten!

Jag visste att det skulle bli så här! Min tjej kompis pojkvän som hon bor tillsammans med tafsar på mig. Som en god vän så säger jag det till henne men vad händer? Jo han hittar på någon dum ursäkt, hon tror på honom och det slutar med att jag får skiten. Självklart blir det så, varför trodde jag att det skulle bli annorlunda?

Jag träffade henne idag när hon satt och fikade med en kompis. Det var jätte spänt mellan oss och hon berättar att de ska åka till Thailand snart och vara där i sex veckor, med hans kompisar. Hela hennes liv kretsar runt honom, hans kompisar och hans familj. Så det är väl klart att hon väljer honom före mig och alla andra av hennes kompisar.

Men vet ni vad som gör mig mest förbannad??!! Alla hennes vänner tycker exakt som jag gör men jag är den enda som har sagt det till henne och självklart så är jag den enda som får SKIT!! Fan jag blir så jävla förbannad!!!

Jag borde aldrig sagt någonting...

Varför är jag efterbliven??

Kommer ni ihåg smålänningen som jag raggade upp och skulle ta med mig hem?? Jo jag råkade springa på han igår. Och vet ni vad jag gör??? Jo, eftersom jag är grovt efterbliven, så får jag världens panik när jag ser honom. Han går åt mitt håll och tittar mig i ögonen. Det här var jätte tidigt på morgonen och jag hade inte ens hunnit dricka upp mitt kaffe. Så jag får någon form av spasmer och stoppar ner mitt huvud i kaffe koppen och totalt ignorerar honom! Sedan halvt springer jag därifrån till min stol och vänder bort min stol så jag sitter med ryggen mot han!

WHY WHY WHY är jag så jävla skum?? Han tänkte säkert att jag ångrat det jag sagt på fyllan och skämdes ihjäl och ville inte ens hälsa! Om jag bara kan vara normal och hälsa...

Jag vill juh jätte gärna bjuda han på min fest men jag kommer tydligen aldrig göra det eftersom jag inte ens vågar säga hej!!!

FUUUCK!!!


Så många tankar...

Ja jag är fortfarande vaken, mycket på grund av att jag sovit fyra timmar efter skolan idag. Men det är såååå många olika tankar som snurrar just nu. Mycket av de tankarna har med min flytt till Italien att göra. Hur jag hittar billigast flyg dit, om jag kommer att hinna spara ihop tillräckligt med pengar tills dess. Kommer jag att trivas där? Kan jag verkligen säga hej då till alla nära och kära?? Det sist nämnda kommer att bli svårast tror jag.

Sen så är det så att jag fyller år ganska snart också. Det bestämdes visst idag att jag ska ha fest. De två senaste åren har jag haft maskeradfest men i år blir det nog en vanlig fest. Har visst redan bjudit en massa folk så frågan är hur mycket pengar jag ska lägga ner på detta projekt?? Jag tänkte bjuda på bål och chips o sånt, det kan väl inte bli så dyrt eller?

Sedan har vi alla mina tentor som ska hinnas med och klaras innan jag åker. Utöver detta så har jag lite omtentor som jag har tänkt klämma in här och där och försöka klara också. Efter det så måste lägenheten sägas upp, allt ska packas ned och flyttas hem till mina päron och städas.

Sååå mycket att göra och såååå lite tid. Hur ska jag hinna???

But why??

Ja idag var jag i skolan kl 8.15 på morgonen, jag hade så sovit ungefär 3 timmar då. Jag kom hem från skolan runt kl 18.15 och vid 18.30 så hade jag somnat i min säng med kläder på och allt. Vet ni när jag vaknade?? JAG VAKNADE NYSS!! Jo mongot som har sovit i nästan 4 timmar kommer juh aldrig att somna om ikväll. Aja det får väl bli så att jag sitter här och vaktar mitt hus så att ingen själ det medans alla sover. Jag menar någon måste göra det!!

Men VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR la jag mig ner i sängen från början????!!!Vad har jag gjort för fel??

Jag hade en killkompis, en väldigt nära vän. Vi gjorde det mesta med varandra och vi visste allt om varandra. Han skaffade tjej, flyttade lite längre bort och vi tappade kontakten. Jag ringde honom då och då, skickade mess och sa att jag saknade honom jätte mycket och att vi skulle träffas. Till en början så svarade han och sa att han också saknade mig. Men efter ett tag så slutade han att svara alls. Jag vet än idag inte varför. Det var inte så att jag och hans flickvän inte kom överens eller så. Jag gillar henne jätte mycket och tycker att hon är hur söt som helst. Det har jag berättat för både honom och henne. Detta för att jag tycker om att se hur lycklig han är med henne. Jag älskar honom och vill bara hans bästa.

Nu i lördags natt så ringer han mig. Han låter full och väldigt ledsen. Allt han säger är att han är så ledsen för att han har varit så dum mot mig och ber om min förlåtelse om och om igen. Jag förklarar för honom att han fortfarande är min vän och att jag fortfarande saknar honom jätte mycket. Sedan säger jag att han ska ringa mig dagen efter så vi kan snacka. Han ringer inte. Jag skriver till honom på msn och han svarar inte. Jag till och med har messat honom idag men inget svar idag heller.

Jag förstår inte vad problemet är. Jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort för fel, om jag ens har gjort något fel eftersom han konstant sa förlåt. Tycker att det är så synd eftersom jag verkligen saknar vår vänskap! Vi har haft så himla roligt tillsammans...Helg + Alkohol = Konstigheter

Ja denna helg har juh varit ganska intressant, eller rättare sagt igår kväll var ganska intressant. Igår kväll söps det till som aldrig förr, jag hann nämligen vara på två förfester innan jag slutligen landade på en klubb. Det var en skum kväll av väldigt mycket uppmärksamhet och dans. Jag fick ovanligt nog sjukt mycket uppmärksamhet av pojkarna, fråga mig inte varför men det hände! Eller det kanske berodde på min minimala klänning...

Vilket som så träffade jag på en kille som jag har spanat in sen januari, en söt smålänning. Vi gick två kurser tillsammans och om sanningen ska fram så gick jag på föreläsningarna mest för att smyg titta på honom =)

Han var ut med sina kompisar och jag går förbi, full som ett ägg och ler åt absolut ingenting. Så ser jag i ögonvrårna att han tittar på mig så jag tog chansen och gick fram till honom. Ni måste veta att lilla tallica är en väldigt feg tjej som aldrig någonsin går fram till en kille. Jag gick fram, pratade med honom och skrattade. Och oj oj oj vad jag flörtade, stod nämligen och lekte och drog i hans slips samtidigt som vi pratade!! Han ville juh då att jag skulle ta hans nr eftersom han inte hade sin mobil på sig men självklart så hade jag inte heller min mobil på mig. Han undrar då hur vi skulle träffas igen och vet ni vad jag säger!!!

"Enda sättet för mig och dig att träffas igen är genom att du följer med mig hem ikväll..."

Hahahah det ville han jätte gärna. Jag tänkte att nu jävlar ska jag ta för mig lite av singel livet!!! Vi bestämmer att vi ska träffas på dansgolvet för sista dansen men vet ni vad det efterblivna fyllot (jag) gör?? Jo jag tappar bort han och dansar med någon annan, någon jag inte ville dansa med ens!!! Det roliga är att jag ser han ganska ofta i skolan så det lär juh bli intressant nu framöver. Ska nog gömma mig bakom böckerna i bibblan och låtsas som att jag aldrig bad honom följa med mig hem och gömma korven....

Jag ska flytta till Italien...

Ja ni läste rätt...fröken tallica ska flytta till Italien. Jag kommer att packa alla mina väskor och flytta till spagetti/ pizza/ stövel landet!! Kan ni tänka er?? För det kan sannerligen inte jag göra. Jag har inte riktigt förstått det där...att jag bara drar. Men så är det!

Någon gång efter nyår så är jag inte längre här! Jag är sjukt exalterad, nyfiken och rädd. Hur kommer de att vara där? Tänk om de är elaka? Tänk om de är tråkiga? Tänk om jag hatar maten, för det är det viktigaste som finns! Tusen frågor i mitt lilla huve just nu. Men den största frågan av alla är:

Hur ska jag klara mig utan alla mina vackra vänner och min familj??

Hur fan kommer det här att gå??
Oh what Joy!!!

Ja mina vänner, idag är jag glad!! Idag skiner min sol och fåglarna kvittrar, de små fanskapen, de sjunger för mig. Precis som i en bögig saga! Nu undrar ni säkert varför. Jag har minsann fått mig bra nyheter som kommer att påverka mitt liv i ett halvår =) !! Jag kan desvärre inte avslöja vad det är för nyheter så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det är bra!!

Så just nu sitter jag och funderar på om jag ska supa till det ikväll eller ej...det finns ett par som vill så varför inte!!

Arrivaderci!

Jag har haft sex!!!

Vill gärna börja med att inlägget nedan skrevs när jag hade kommit hem igår efter en fest...väldigt full. Ignorera tack!

Ja jag är väl ganska glad just nu. Jag har haft en enorm torka men nu sörru så har jag fått ligga. Det kanske inte är några plus poäng att det var mitt ex men det gör inget. Han vet nämligen exakt hur jag vill ha det  =) !!

Tänk vad mycket sex kan göra med en människa. Man kan bli så mycket lättare i kropp och själ. Det är inte bara sexet och orgasmen som är skönt utan det är även att man, jag åtminstone, får ut allt. Ni vet allt som frustrerar och trycker på en innifrån. Det kanske känns så himla bra just nu mycket också för att jag älskar mitt ex och jag känner verkligen hur mycket han älskar mig också. Så jävla skönt att bli omfamnad av ett par armar som innehåller så mycket kärlek...har saknat det jätte mycket!

Full!

Ikväll är jag full, ikväll harjag druckit ganska för mycket. Ja har dansat och flörtat men ingethar hänt. Jag hade planeat ett hångel och det såg bra ut me det kom en tjej och störde. Hon dök upp ur ingenstans och vägra gå. Tror att hon ville ha killen jag ade ögonen på...vet inte varför för att han var rätt ful haha. Äh dt är som det är. Nu är det bara en massa fylle snack men vad gör det?? Jag har haft kul, jaghar vart utklädd ikväll, jag var snygg. Nej jag är snygg! Nu ska ja värma på en pizza och sova med mina fina...hon heter eller kallsa för fisen hahha!

God natt FUCKERS!!


Underbara dagar!

Jag har haft två helt underbara dagar! Jag nämnde att mitt ex ville komma och hälsa på mig, det gjorde han. Han kom i måndags kväll och ligger just nu fortfarande i min säng och sover. Tro det eller ej men killen har mognat jätte mycket. Vi har vart ut och käkat, myst hemma och spelat bingo med pensionärer! Det har varit jätte kul! Nästan som gamla goda tider innan allt blev skit mellan oss.

Jag behövde verkligen det här. Jag behövde verkligen närheten, kramarna och kyssarna! Men vi har även pratat om nytt folk som man träffat. Han berättade om en tjej han träffade i några månader och även visade kort på henne. Och jävlar vad hon är vacker!! En del av mig vart jätte glad för honom, att han äntligen gått vidare men en del vart även lite avundsjuk. Men men antar väl att det ska vara så. Jag menar han var min första kärlek och jag kommer alltid att älska honom...

Dags att vaxa sig!

Jag har fått in en rutin som är ganska bra tycker jag. Jag vaxar nämligen min nedre del som just nu är rätt så lurvig hehe! Många tycker att det kan göra skit ont att vaxa punanin men jag tror att jag har blivit van vid smärtan. Sen när man är färdig vaxad så är man alldeles len och fräsch. Ja jag vet att ingen får se min lena fina ändå men jag tror att om jag slutar med det för att ingen tar på mig ändå så blir jag nog knäpp. För jag känner mig redan könlös och om jag låtter det växa fritt så kommer jag att vara könlös och hårig. Jag skulle sut som figuren Cousin Itt i Adams Family...och det kan vi väl alla hålla med om inte är så trevligt!

Känslomässigt avdomnad...

Det är jätte skumt...jag känner inget längre. Jag känner varken glädje, sorg eller ilska. Jag är avtrubbad. Jag stör mig på inget eller är glad åt något. Jag bara är. Jag känner inte ens för att bli omhållen längre, vilket jag annars alltid känner för. Är det sunt att känna så? Ska jag göra något speciellt? Jag vet inte...

Ska jag nypa mig själv för att veta om jag fortfarande känner något? Har jag förbrukat alla mina känslor?? Kan man ens göra det? Nu känner jag något...panik! 


 

Mitt ex har hört av sig...

Jag har fått ett mail från mitt ex...

"skulle jag få komma och sova över hos dig en natt. vill vara med dig en dag bara..."

Vad ska jag göra? Jag saknar honom jätte mycket trots att han var ett svin. Jag kände mig trygg hos han. Och det var så länge sedan någon ens höll om mig...

Har jag blivit könlös?

Jag tror att jag totalt har tappat min sexlust! Jag är inte så sugen på det längre...jag suktar inte efter att få bli tagen! Vad e det för fel på mig? Jag tror att jag har tappat mitt kön...den e borta! Tro mig, jag kollade och den är inte där längre. Jag kommer knappt ihåg sist jag fick ligga. Kan det vara så att om man inte fått något på ett tag så vänjer man sig? Man vänjer sig vid att vara torr.

Men sen när blev jag en torr rutten kärring??! Jag är juh den vilda och sex galna! Inte så att jag springer omkring och ligger jämt men inte heller så att jag har haft det så här torrt så länge. Äh jag får väl acceptera att jag har torkat ut, att mitt bäst före datum har gått ut...sen länge dessutom!

Här är jag...naken och utan kön!


Hem!

Ja idag...närmare bestämt om nån timma så ska jag hem till mina päron och hälsa på. Ganska skönt att komma hem ibland. Slänga sig i soffan och äta gott hela helgen. Mat som man slipper laga själv. Mammas och pappas goda mat! Så det kanske inte blir så mycket bloggande! Men jag tror att ni klarar er :)

Ha de så gött under helgen!! Bye bye fuckers!!

Varför är tjejer så naiva??

Jag berättade juh gör min tjejkompis att hennes pojkvän som hon bor tillsammans med har upprepade gånger tafsat på mig och sagt saker. Nu har hon konfronterat honom och vet ni vad hans ursäkt är?! Han säger att han kanske uttryckt sig klumpigt, tagit mig på rumpan för att "knuffa" mig fram till en annan kille och att han trodde att jag skulle klara av den jargongen med han! Och vet ni...hon tror på honom!

Men självklart att hon tror på honom för att de flesta tjejer är så jävla naiva att de väljer och tro på killen trots att allt talar emot och att ursäkten är kass! Sen så messar hon mig och ber om att jag inte ska döma henne och stötta henne i hennes beslut...javisst absolut!

Förutom detta så är han ett jävla svin mot henne, trycker ner hennes självförtroende, är svartsjuk som fan, tar jämt och ständigt upp hennes gamla ex och tycker att hon varit en hora innan!! Men hon tycker att de har det bra ändå...vad ska man annat säga än att lycka till! 

Magdans!

Som det kanske har märkts så är jag jätte intresserad av magdans! Jag försöker mig på lite själv då och då. Är juh absolut inte alls i närheten av de klippen jag lagt upp.

Den här tjejen heter Didem och är as duktig!

Hopplöst...

Ja dagen har varit ganska deprimerande och kvällen var väl inte så mycket bättre. Jag följde med några kompisar ut för att varva ner lite och försöka tänka på annat men det gick visst inte så bra. En kompis hamna i bråk och vara nära att få jätte mycket stryk och en annan svimmar utanför klubben och somnar på trottoaren...jag trodde att hon hade dött!

Inte nog med detta så var Mr J där, mannen som är förlovad men ändå lyckats fånga mitt intresse grovt! Även hans tjej var där...så någon proper hälsning blev det inte heller. Han gav mig bara en massa blickar genom folk vimlet och vilka blickar! Jag blir så arg för att han kan bete sig som han vill och sedan gå hem och lägga sig med sin tjej...medans jag går hem själv och lägger mig ensam i min säng med honom i mina tankar!

Varför låter jag dessa killar behandla mig så??! Varför kan jag inte ge en normal, ärlig och genuin kille en chans istället för dessa skitstövel! Den jag borde bli arg på istället är mig själv...

Jag undrar om jag någonsin kommer att hitta någon, jag vet inte ens om jag längre vill hitta någon. Känns som att högre makter har bestämt att jag ska få bita i det sura äpplet livet ut. Jag kan få titta men inte röra och händer det mot all förmodan att jag skulle få röra så är det ruttet och gammalt! Vissa ska leva ensamma och jag får väl acceptera att jag är en av de. Ensam med mina demoner...Nu finns det ingen återvändo...

Jag har berättat för min tjej kompis om hennes kille nu. Jag ringde henne och bad henne komma hem till mig och att jag var tvungen att prata med henne. Nu är det gjort och det finns ingen återvändo. Det känns som att jag kommer att ångra mig, det känns som att jag på något sätt kommer att få skiten för det här.

Varför känner jag mig inte lättad? Jag har bara mer ångest nu än innan...


Åh jag är sååå kluven!

Va fan ska jag göra med Äcklet som tafsade på mig och som är tillsammans med en av mina kompisar. Åh jag orkar inte med det här. Jag måste berätta för henne men fan va jobbigt det komer att bli! Hon kommer att bli skit ledsen, han kommer att bli jätte arg på mig och helvetet kommer att braka lös!! Jag orkar verkligen inte! Va fan ska jag göra??

BAJS!!!

Mitt 100:e inlägg!

Detta är mitt hundrade inlägg! Woohooo!! Vet inte varför det är något att fira men skitsamma jag gör det!! Jag behöver lite glädje i min bistra tillvaro just nu. Jag startade den här bloggen för att då och då lätta på hjärtat och då och då få ut lite tankar som äter upp en inombords. Det här har varit en skit bra idé...detta funkar som terapi för mig. 

Det är visserligen inte många som läser min lilla blogg men jag har visst fått mig ett par lojala läsare. Det skulle egentligen inte spela så stor roll om ingen läste bloggen men det är jätte kul när någon gör det...speciellt om man lämnar ett litet spår efter sig ;)...

Tack för att ni tittar in i mitt huvud då och då...


Soulmate...

Denna låt passar utmärkt till inlägget nedan...

Har alla en soulmate?

Natasha Bedingfield - Soulmate


Finns det någon för alla??

Man får juh höra att alla har en själsfrände där ute någonstans. Stämmer det verkligen? Jag hoppas verkligen det! För annars tror jag att jag kommer att dö ensam.  Finns det bara en själsfrände eller fler? Tänk om man träffar den man ska spendera sitt liv med men inte har fattat det och dumpar personen. Har man då mist sin själsfrände? Är man då dömd att spendera resten av sitt liv ensam?? Oj jävlar! det känns som att mitt tåg har passerat och jag stod bara och titta på när den åkte förbi. Jag förstod inte att jag skulle på det tåget utan vinkade av de andra passagerarna...är det någon som förstår vad jag menar?

Hur blir man så tjock??

Det finns vissa människor som är enormt feta. Jag menar ENORMT feta! Hur blir man det?? Jag menar att nån gång under vägen borde man stanna upp och ta en titt på sig själv och tänka:

"Oj inga av min akläder passar mig fortfarande...jag har nog gått upp lite i vikt"

Ja jag förstår att vissa har det i generna för att gå upp i vikt lättare än andra men fortfarande. Man borde märka av det någon gång innan man blir så fet att man hamnar i sängen och inte kan röra sig utan hjälp!

Mitt i natten...

Klockan är strax över två på natten och jag är vaken. Jag sitter framför datorn och lyssnar på lite skön musik av George Michael och gör ingenting. Visst är det konstigt hur man kan spendera flera timmar i sträck på att göra absolut ingenting? Jag borde juh lägga mig, vakna tidigt imorn och försöka göra något produktivt av min dag. Men jag funkar visst inte så... jag föredrar hellre att inte göra något alls. Jag undrar hur det kommer att gå för mig i arbetslivet när jag inte orkar göra något...

George Michael - I Can´t Make You Love Me


Metallica

Metallica - No Leaf CloverJag har försökt...

Jag har alltid försökt att vara en god människa. Jag har alltid försökt att behandla andra så som jag själv vill bli behandlad. Det har inte alltid gått så bra men jag har försökt. Visst har jag gjort en massa dumheter som har sårat andra...ibland omedvetet och ibland med flit. Jag vet inte vart jag vill komma med det här.

Jag har nyligen skaffat mig en ny dator och det gjorde mig hur glad som helst. Den glänser, är sprillans ny och jag får börja om från början med allt! Men jag kan inte njuta av min nya dator...Va fan ska jag göra??!

Jag var ut med några kompisar lördag kväll och festade. Vi hade jätte kul! Mot slutet av kvällen så träffade jag på min kompis pojkvän. Vi kan kalla honom för Äcklet! Jag stod och pratade med Äcklet en stund och allt var som det brukar vara. Helt plötsligt så lägger han ena armen om min midja och säger följande:

"Jag skulle kunna göra så mycket med dig...jag skulle kunna äta upp dig"

Sedan tar han mig på röven!! Förra helgen så träffade jag på honom på krogen också där han upprepade gånger tar mig på rumpan och har sig. Vad fan ska jag göra??? Jag mår as dåligt över det och vet inte om jag ska säga till min tjej kompis eller inte. Hon var en gång i tiden jävligt bra vän till mig, vi har sen hon flyttade ihop med detta äckel glidit ifrån oss andra jätte mycket. De har redan en massa problem och hon funderar på att flytta ut till något eget istället. Så jag vet inte om jag ska säga något till henne eller inte.

Om det hade varit jag så hade jag velat veta...deffinitivt! Men om jag ska vara självisk så vet jag inte om jag orkar med allt drama som kommer att efterfölja om jag berättar för henne. Något liknande hände en väldigt nära vän till mig och fyyy faaan vilket jävla liv det vart efter att hon berättade för tjejen. Detta var as länge sen men än idag är inget löst och mycket är spänt. Jag vill inte hamna i samma situation men känner mig skit fittig om jag inte säger något.

Fan...KUKEN!!!


Mys Pys!

Jag har precis vaknat upp! Jag gick in till en tjej kompis, vi var fyra tjejer där som skulle prata lite sen gå ut och käka. Vad händer?? Jo vi somnar...alla fyra!! Och nu håller vi alla fyra på att panik byta om för vi hade bestämt att vi ska ut och käka ikväll. Hahahah smidiga brudar. Men jag är väl smidigast av alla som sitter här och skriver ett inlägg när jag borde skynda mig som fan! Nä nu måste jag piffa till mig lite!

Ajöken på er...törnrosa ska ut me sina flickor :)!!

Nu är jag tillbaka!!

Jag har inte haft en dator på ett par dagar så det har varit ganska tyst härinne. Men nu sörru är jag tillbaka!! Det har dock inte hänt så mycket. Har träffat en gammal kompis dock som jag inte sett på länge så det har varit jätte kul...men annars ganska dött. Nä nu får jag se till att det händer något innan jag blir allt för uttråkad! Det är juh helg oxo så chansen finns att någonting roligt händer :)

Jag har saknat er! 


RSS 2.0