Film och en ny vän!

Ja ikväll har jag kollat på film med min nya vän Mr D. Det gick väldigt bra, var till och med ganska kul. Inge ångest över att han inte vill ta på mig. Vi är bara kompisar och det är ok :) ! Filmen vi såg heter Sunshine och den sög väldigt mycket! Så spar tid i era liv och se inte skitfilmen!!

En god nyhet är att jag har fått en ny granne. Denna granne är blond, blåögd och har ett riktigt fint leende!! Och det är en pojke så jag är i extas just nu!! Ska försöka haffa mig lite av hans lilla rumpa om det går :)

Marken skakar under mina fötter

Känslan av att totalt tappa all kontroll och någon konstig, underlig kraft tar över. Man vet inte vad som kommer att hända och det är läskigt. Marken under mina fötter skakar och det finns inget att hålla sig fast vid. Den värld som man känner till faller ihop till spillror framför ens ögon och det finns absolut ingenting man kan göra för att förhindra det. Kan man lappa ihop de tusentals små bitarna när detta är över...kommer det att gå över? Är allt förgäves? Vad gör man? Vem vänder man sig till? Finns det något kvar?

Detta har hänt mig en gång. Livet föll ihop och jag drunknade nästan. Jag kände isen under mina fötter och hörde när det brakade lös. Totalt mörker och kyla virvlade sig runt hela min existens som en sjukdom. Den ville inte släppa och jag sjönk allt djupare i det svarta. Dagarna blev nätter och nätterna blev ett vaket helvete. Jag vandrade fram blind utan att se ett ljus i slutet av min tunnel. Det får gå som det går, tänkte jag och gav upp hoppet helt och hållet. Mina demoner plågade och torterade mig ständigt. Äckliga och fula tog de allt ifrån mig...till slut var till och med mina tårar slut.

Detta var en tid i mitt liv där jag har minnes luckor. Jag är glad för det men minnena av det jag kände kommer jag aldrig att glömma. Ibland kan de smyga sig på en ur ingenstans och maktlösheten och hopplösheten sköljer över mig som en våg. Men jag har lärt mig simma, jag bär på ett litet ljus ifall det blir för mörkt och jag förbannar demonerna när de vill träda fram. Styrkan hos mig har växt och jag vet vad jag är kapabel till. Och det är jävligt mycket mer än jag trodde om mig själv. När man står vid kanten till sin egen undergång blir allt stilla. Det tar en sekund men känns som en evighet. Klart och tydligt ser man allt. Långt bort i horisonten ser man solstrålar lysa igenom de tjocka molnen som förmörkat ens värld. Man ser ljuset igen, hoppet igen...livet igen.

Det finns inga problem stora nog att de inte kan lösas. Inga synder som inte kan förlåtas...bara jag vet hur många synder jag begått under mina få år. Det är en lögn att tiden läker alla sår men tiden är väldigt bra på att låta dig få ett annat perspektiv. Ur det andra perspektivet så är inte allt så hemskt längre. Såren blir till ärr som blir ljusare och ljusare för varje dag som går, men de finns alltid kvar...Electric Bird

Har ni sett den nya Lindex reklamen? Musiken i bakgrunden är hur bra som helst. Jag var juh tvingen att hitta den och dela med mig av den till er fina oxo!

Sia - Electric Bird


Spara eller Slösa?

Är du en Spara eller Slösa? Kommer ni ihåg de från när man var liten...Spara och Slösa? Jag tror att Spara var blond och Slösa hade antingen brunt eller rött hår, kommer inte riktigt ihåg. Hur som helst...jag är en riktig slösare, jag kan bara inte hålla i pengar. Denna månad ska jag verkligen försöka spara lite pengar. Inte till något speciellt men så att man har till en regnig dag och om jag känner mig själv så kommer jag inte att få en regnig dag utan en fucking jävla tsunami. Jag har inga sparade slantar alls. Så jävla oansvarigt egentligen. Men men nu ska jag banne mig försöka styra upp det här! Jag måste sluta med att impulshandla så jävla mycket!!

Så är det!


Orgasm

Hur är det egentligen med orgasmer? Hur många är det som får det under sex? Är det många där ute som aldrg har fått en orgasm under sex? Jag brukar oftast inte ha några problem med det där. Killar har väl aldrig problem med det, där är det väl bara köra in och ut så går det. Men för oss damer är det bra krångligare. Det jag aldrig har fått är en sprut/fontänorgasm. Jag vill verkligen ha en! De säger att det är huuuur skööönt som helst! Det blir ganska blött men det är sjukt skönt. Hur ska jag göra för att få en?

Jag har en liten viagra tablett för kvinnor, vi behöver inte nämna varifrån jag har fått den men jag har en iallafall. vad händer om jag tar den innan jag ska ha sex?? Jag kanske får min sprut/fontän då :)

Detta måste undersökas!

Du är tillsammans med min kompis!!

Vad gör man om din kompis pojkvän tafsar på dig lite på krogen?? Han var visserligen full men det var jag också och ändå så visste jag att det var fel. Han var fööör trevlig mot mig, kramade på mig liiiite för mycket och tog mig visst på rumpan väldigt för mycket. Och jag försöker nämna flickvännens namn så många gånger jag bara kan så han fattar att jag tänker på henne och att han inte ska försöka med något. Men det gick visst inte fram. Han ville däremot att jag skulle messa henne och säga att hon skulle sluta vara dum mot han. Faktum är att han är svinet i förhållandet.

Va ska man göra?? Ska jag säga till henne?? Känns så onödigt om det bara var en jätte dum fylle grej. De har så mycket problem redan...varför lägga på en till grej?? Usch...det gör ont i mitt lite för stora huvud.

Råd...tack!

Inatt fick jag skeda!

Jajamensan...jag lyckades hitta mig en karl som ville skeda med mig inatt. Han var inte så himla snygg men han hade en otroligt fin kropp, och jag tar vad som helst just nu så länge armarna vill hålla om mig! Han skjutsade hem mig på sin cykel hahaha och följde mig till dörren. Där vid dörren gjorde han inga försök till att få komma in men jag märkte att han ville. Så jag tar tag i hans krage på jackan och säger:

"Du ska skeda med mig inatt!"

Sedan drar jag in stackarn haha. Han klädde av sig framför mig (behöll kallingarna på) och jag kommer ihåg att jag tyckte tyst för mig själv att det skulle bli väldigt trevligt minsann att få bli den inre skeden :)! Och det blev jag...han var inte blyg med att krypa tätt intill och jag sa absolut inte emot. Det blev lite hångel och han ville juh självklart mer men det kändes att det räckte för mig. Det här känns ganska konstigt för mig men det räckte med lite hångel och kramar...och lite torr juck. Vanligtvis så brukar jag bli helt knäpp när jag hånglar för hånglar jag så ska jag ligga! Men jag kommer ihåg att jag tänkte att jag inte ville ligga med hans snopp. Jag hade inte sett eller kännt på den...eller jo ja kände den mot min rumpa men ändå. Så gick det och så är det!

Det känns bra just nu...

Så dramatisk och patetisk...

Jag kan vara så dramatiskt och patetisk ibland. Som igår...fan va arg jag var för att Mr D bara ville vara min kompis. Men det är väl inte så illa eller? Han ringer juh mig jämt och vill hitta på saker vilket betyder att han trivs med mig. Trivs han med mig så tycker han väl att jag är skön tjej. Hade han velat ligga med mig så hade vi nog gjort det för länge sen och han hade inte fått chansen att lära känna mig. Då hade jag inte fått följa med honom på allt roligt som vi gör. Man ska se saker och ting från den ljusa sidan! Yes så ska man göra! Från och med nu så ska jag försöka att vara gladare åt min tillvaro än att vara så jävla bitter jämt. Jag vill inte vara känd som bitterfittan...nej verkligen inte!

Bara ett leende gott folk!PS: Jag är inte ett dugg lik denna man...

Ensam igen...

Nu är jag hemma ensam igen. Hemkommen från krogen ensam igen. Det är stunder som denna, dagar som denna som jag känner mig så sjukt ensam. Oälskad, oattraktiv och oduglig. Inte en enda gång under hela kvällen var det en kille som flörta med mig eller ens kolla åt mitt håll. Jag vet inte varför det är så viktigt för mig att få denna bekräftelse. Kanske för att det var så länge sen någon av det motsatta könet sa att jag var fin, kanske beror det på Mr D:s fina tal om att vi bara ska vara kompisar.

Det handlar ärligt talat inte om att få ligga längre. Jag vill bara bli omhållen och känna att det är någon som vill ha mig. Någon som, åtminstone för stunden, vill ligga där bredvid och lägga armarna om mig. Jag hatar det jag har blivit. En sån där tjej som inte kan fungera normalt när ingen kille ger henne uppmärksamhet. Jag vill inte vara den tjejen...jag brukade håna den tjejen. Nu är jag sån...sorglig och patetisk. Va e de för mening egentligen...kan någon säga mig det? Varför kan jag inte gå ut med kompisarna, festa och ha jätte kul. Räcker det inte med det?Usch jag orkar inte ha den här känslan längre! Känslan av att man inte räcker till.

Mr D förstörde hela min kväll...jag tror inte jag vill vara hans kompis längre

Bara kompisar??

Har precis lagt på efter ett intressant telefonsamtal med Mr D...ni vet den konstiga mannen. Vi hade ett vanligt samtal och jag nämnde att jag skulle gå ut ikväll och varnade för eventuella fyllesamtal. Sen sa jag att det även kunde hända att jag ville skeda/fyllesova med honom ikväll. Jag skämtade med honom och han säger:

"Hur tror du att det kommer påverka vårt kompis förhållande?"

Nu är vi helt plötsligt kompisar! När fan blev vi kompisar?? Han säger sedan att jag är hans enda tjejkompis och att han gärna vill behålla mig som kompis. Han är rädd för att vi längre inte kommer att vara kompisar om vi det händer något mellan oss. Jag visste inte att vi var kompisar!! Jag trodde att vi var mer än kompisar...snacka om chock! Yes då var det! Jag är officiellt en kompis bara.

Jag har aldrig varit med om att en kille bara vill vara kompis och inte ligga med mig. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här. Ska jag ta det som en smäll mot självförtroendet...det känns så. Usch jag har tappat allt sug på att gå ut ikväll. Det spelar nog inge roll hur eller vad jag gör. Jag kommer aldrig att hitta någon som vill vara med mig. Varken vilja vara min pojkvän eller ens ligga med mig. Det bara är så!

Jag borde aldrig lämnat mitt ex...

The EX-factor

Inatt hade jag en ganska behaglig dröm...behaglig och jobbigt samtidigt. Jag drömde att jag var med mitt ex. Vi låg i sängen nakna och myste. Det var inget sex eller så utan bara mys. Så som vi brukade när vi var tillsammans. Vi kunde ligga i sängen en hel dag och inte göra något alls än att bara kramas och brottas (brottas på riktigt, inget sexuellt alls!). Haha vi hade väldigt roliga stunder faktiskt.

Men att jag drömde om honom var juh jätte konstigt. Ska jag avslöja något för er? Jag har fortfarande hans tandborste kvar bredvid min i badrummet. Vi gjorde slut för flera år sen men jag har ännu ine slängt hans tandborste. Jag har försökt göra det flera ggr men jag kan bara inte. Slänger jag hans tandborste så känns det som att jag har eliminerat honom helt och hållet från mitt liv. Jag kan inte. Vi var tillsammans i fyra år och förhållandet tog slut hösten 2006 runt vår fyra års dag.

Visst jag har en liten sko kartong med saker som han glömde hos mig  och som jag inte kan förmå mig att ge tillbaka. Jag skulle kunna lägga tandborsten i kartongen med de andra men jag kan inte röra den. Den står i badrummet bredvid min och jag kan bara inte ta bort den. Så det kan gå ibland...

Min sexuella fantasi...

Berätta för mig nu!! Jag är en väldigt nyfiken liten tomte...ok en lång tomte. Men jag är ändå nyfiken! Vad tänker folket på där ute? Vad skulle du göra om du fick bestämma och totalt släppa alla hämningar?? Inget är för perverst, kinky eller konstigt här inne i min lilla blogg. Jag kan till och med börja!

Jag är på krogen. Jag är otroligt snygg denna kväll och känner blickar på mig. Jag ser en karl stå i ett hörn och tittar på mig. Han har en sexuell utstrålning som får mig att bli svag i knäna, en blick som får mig vilja att gå fram till honom. Jag gör det. Detta är vad jag säger:

"Hej, följ med mig hem och gör allt som du nyss lovade mig med din blick..."

Självklart så finner han mig oemotståndlig och följer med mig. Väl hemma så har vi mitt livs bästa sex. Han vet exakt vad jag vill ha och hur jag vill ha det. Det blir ingen sömn den natten. På morgonen kysser han mig ömt farväl och jag ser honom aldrig igen...

Så mycket...

Jag har för tillfället knappt något alls att göra i skolan, dvs i de kurser jag läser just nu. Men jag har dock ett par gamla tentor som jag måste göra. Det extremt irriterande är att inget av de gamla tentorna är schemalagda förens vid årsskiftet. Vad ska jag göra?? Jag har skit mycket som måste göras men får inte. Vet ni hur irriterande det är???!

Sen mot årsskiftet så kommer allt att komma på en gång och det finns inte en chans att jag kan klara av ALLT på en gång! Så jag sitter här just nu, och kommer göra det ett bra tag framöver, och bara pilla mig i naveln...

Kan sex lösa problem?

Nu snurrar tankarna för fullt i mitt lite för stora huvud efter några kommentarer i ett tidigare inlägg. Jag sover jätte mycket nuförtiden och är ändå jätte trött. Då var det en klok läsare som tyckte att jag kanske skulle testa med att ligga lite. Det skulle nämligen göra mig piggare. Nu kan vissa tycka att det låter lite långsökt det där men jag tror han kan ha rätt. När jag var i ett förhållande och fick regelbundet sex så hade jag inga problem alls med min sömn. Jag sov varken för lite eller för mycket. Nu är det så att jag inte haft sex på ett tag och är konstant trött. Ja det skulle säkert underlätta om jag tränade mer, slutade röka och hade en mer hälsosam kost. Men det är mycket roligare och bekvämare att skylla det på brist på sex.

Sex kan juh faktiskt få oss att slappna av mer, stressa mindre och göra oss lite mer pigga samtidigt. Jag vet att om jag har sex på dagen så blir jag jätte pigg och energisk efteråt och har svårt att sitta/ligga still. Borde man då leka "gömma korven" lite oftare?? Jag tycker att det låter som en utomordentlig idé!

Är jag osynlig?

När jag var liten så trodde jag att kunde vara osynlig. Jag brukade ställa mig i ett hörn hemma och sätta händerna för ansiktet. Mellan fingrarna tittade jag fram och trodde på fullaste allvar att jag då var osynlig. Där kunde jag stå hur länge som helst och bara vänta på att någon skulle komma in och göra något...och jag skulle få se utan att de visste! Nu i lite mer vuxen ålder så vet jag att jag inte är osynlig men kan då och då känna mig osynlig. Detta är nog något jag absolut inte är ensam om. I helgen när jag var ut på krogen med en tjejkompis så tyckte hon, flera gånger under kvällen, att hon var osynlig. Den där känslan är verkligen jätte hemsk. Man är där, folk ser en men ändå så är den ingen som lägger märke till en. Varför är det så? Är människan verkligen så självupptagen?Nåt fel på mig??

Jag kan inte gå upp om mornarna, det går bara inte. Jag gick precis upp och klockan är 14:41 för fan! Är det något fel på mig?? Det spelar verkligen inte hur många timmar jag sover...jag är alltid trött! Varför är det så? Jag nästan tvingar upp mig själv. Ont i en tand har jag oxo. Jag är som en gammal kärring, har ont överallt och måste sova hela tiden.

Usch nu måste jag verkligen ta tag i dagen och göra något av nytta. Om det hade varit grått och äckligt ute så hade man kanske kunnat skylla på det och sagt att det är höst vädret som en så himla trött. Men det kan jag inte göra eftersom det är hur fint väder som helst ute...och det har varit det i ett par dagar nu. Men jag missar juh självklart allt...jag sover bort det!

Hemligt, förbjudet och så jävla skönt!

För ganska länge sen hade jag en vän. En vän som var en väldigt bra vän och bodde i min studentkorridor. Denna vän hade en flickvän som jag hatade och hon hatade mig. En kväll låg jag och han och kollade på film och när filmen var slut så gav han mig en massage. Detta hade aldrig hänt förut. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det gick till men helst plötsligt så låg han över mig och vi grov hånglar. Den natten hade vi sex...otroligt bra sex, sen så gick jag tilbaka till mitt rum. Detta berättade varken jag eller han för någon. Dels för att han hade flickvän och dels för att det skulle bli så konstigt i umgängeskretsen. Om sanningen ska fram så sket jag i hans tjej...hon var en otrevlig, snobbig och kaxig liten sak som var hatad av nästan alla hans kompisar. Detta rättfärdigar absolut inte att jag låg med hennes kille men varken jag eller han brydde sig om henne...konstigt jag vet.

Men fyy faann va det var spännande.  Vid de tillfällena när alla andra var med så låtsades vi som om ingenting hade hänt och vi var helt normala. Men när alla hade gått och lagt sig så smög jag in i hans rum eller han in i mitt. Och vi hade sex, jävligt bra sex...karln var sjukt bra i sängen! Ingen misstänkte någonting...ingen alls! Ibland när vi alla var på krogen kunde han bara gå förbi mig och klämma mig på rumpan eller ge mig en blick som avslöja vad han tänkte göra med mig sen.

Oj Oj Oj jag kommer aldrig glömma vår smutsiga lilla affär...I was a dirty little mistress!

 

Tålamod är en dygd

De säger att tålamod är en dygd. Jag kan juh lätt konstatera att jag inte innehar denna dygd! Dock önskar jag att jag kunde vara mer tålmodig, lugn och harmoniskt. Men någonstans gick det visst fel och jag blev en sån här som måste ha allt på en gång. Jag kan inte sitta och vänta på att saker och ting ska ske.  Jag vill och jag vill NU!

Förr i tiden så var tålamod ett fint karaktärsdrag som var något man var tvungen att besitta. Det känns inte som att det är lika aktuellt nu förtiden. Nu ska allt  ske snabbt och livet blir juh bara stressigare av det. Vart någonstans blev folk så hastiga? Jag gillar nog det gamla tänkadet mer som man hade runt 70-talet. Man bara gled fram och tog varje dag som det kom. För jag tror att jag är en sån...en livsnjutare som bara är. Visst kan jag emellanåt rejält stressa upp mig för saker, oftast helt i onödan. Men jag är nog en glidare. Jag tycker att alla ska ta det lugnt och bara vara en stund. Inga tankar om vad som måste göras, spel som måste spelas och allt annat som egentligen ger onödig huvudvärk.

Gör som Ferdinand gott folk! Stanna upp och lukta på rosorna! 

Ont i magen!!

Ja jag har min tjejvecka, veckan som alla tjejer älskar och längtar efter...NOT! Fy faan va jag har ont i magen just nu. Plus att jag är konstant hungrig men jag orkar inte laga något att käka. Det är vid dessa tillfällen som jag önskar att jag hade en pojkvän som kunde pyssla om mig och massera min stackars mage. Men nej istället så ska jag ligga här i min ensamhet och våndas! Jag vill bli omhändertagen!! Jag vill ha en stor stark karl vars famn jag kan krypa ner i i fosterställning och låta han tycka synd om mig. Gud vad sorglig jag är!

Gudomliga varelse

Kolla in denna gudomliga varelse. Hon har full kontroll över sin kropp! Man kan inget annat göra än att kolla med beundran. Oj vad jag önskar att jag kunde röra mig som hon gör!

Tanyeli


Brukar ni få ångest?

Jag vet väldigt många som brukar få ångest dagen efter att de vart på krogen. De får inte ångest för att de har varit på krogen utan på grund av att de har druckit. Jag får aldrig det...om jag inte har gjort bort mig rejält och då brukar jag mest skratta bort det. Men varför är det så att många får just ångest. De har då inte gjort något speciellt som att göra bort sig, kräkas eller något. Kan det vara tecken på att man inte mår bra och ska absolut då inte dricka? Jag vet inte men jag har funderat lite över det där. Men hur ska man säga något sånt till en kompis?

"Du jag tror inte att du ska dricka när du får ångest dagen efter, detta tyder på att du inte mår bra psykiskt..."

Kan man säga så?? Äh jag låter det vara för stunden...är trots allt lite bakis från igår!

Oj jag har visst en dejt...

Ja nu är jag hemkommen frånmin vilda kväll på krogen. Det har varit ganska kul ikväll måste jag säga. Kvällen började hos en tjejkompis som är helt jävla underbar med sin hysteriska humor! Sedan bar det av mot krogen...måste säga att jag har kul med henne vart jag än är! Mot slutet av kvällen så var det dags att gå hem och hör och häpna! Jag blev utbjuden på en dejt av en karln. Jag skulle gå förbi honom och han ville bjuda ut mig på middag och två glas vin...med två kompisar som stod bredvid och tyckte att jag inte kunde säga nej så hade jag inget annat val än att säga ja. Vi bytte dock inte nr men när vi skildes åt så var han med min kompis och jag hann lite diskret säga till kompisen att han skulle ge mitt nr till han. Får se hur de där går. Jag har aldrig varit på en riktig dejt så om detta blir av så lär det bli väldigt intressant...

Nu ska jag krypa ner i min säng och krama kudden och jag måste säga att jag är lite förvånad att jag lyckas skriva nästan helt korrekt trots att det snurrar  i mitt huve ganska rejält just nu. Hoppas att ni där ute i cyber space sover gott denna lördags natt...pözz!!

Den gyllene listan...

Jag har en liten svart bok som jag har skrivit ner namn på de killar jag har legat med. En sida för varje kille. Den har fått namnet Den Gyllene Listan...vet inte varför just gyllene men jag tyckte tydligen att det var passande när boken skapades. Jag skriver oxo ner det första jag tänker på. Exempelvis så har jag skrivit så här på en av killarna, namnet är förstås påhittat:

Sven Svensson
  • Min "Mount Everest"
  • Rykande het --> blåmärken
  • "One night stand"
Detta betyder:
Denna kille hade jag spanat in och suktat efter i ung 10 månader innan vi hade sex. Därav Mount Everest, tog mig nämligen bra lång tid att bestiga honom. Det var en magiskt kväll! Killen är ganska stor i kroppen och bra längre än mig. Han var helt vild i sängen och jag gick därifrån med blåmärken lite här och där och ett trasigt armband. Bland det bästa sex jag har haft. Jag vet inte om det berodde på att jag hade velat ha honom sååå länge eller om det var för att han slängde mig fram och tillbaka som en liten trasa i sin king size bed. Denna underbara man fick jag enbart smaka på en gång men bilden av han över mig med sin svettiga sexiga kropp kommer för alltid att vara inpräntat i mitt minne.

Jag är ännu inte riktigt redo att avslöja hur många sidor som är ifyllda i min lilla svarta bok men det är tvåsiffrigt och jag vet att siffran kommer att öka och öka. Det är för att jag älskar sex...jag har absolut inga problem med det och tycker att fler borde utforska allt det goda som sex ger. Det fina, passionerade, svettiga, råa, hårda men samtidigt mjuka...nä nu blir jag nästan lite upphetsad. Ska nog sätta igång och göra mig iordning. Ikväll ska det tunga artilleriet (de uppsvällda tuttarna) fram ooch vem vet...jag kanske får ligga!!Vaxad och fit for fight!!

Ja dagen har inte varit så produktiv för mig, har mest legat i sängen framför tv:n och inte gjort något alls. Mycket för att jag har otroligt mycket träningsverk i armarna. Hagelbössan och geväret vägde visst jätte mycket och ont i armarna har jag av att hållt i de så mycket. Men fyyy fasiken va kul det var...man känner sig lite mäktig när skottet går av!

Hur som helst...det är en ny dag, solen skiner och mina tuttar har svullnat upp. De är verkligen as fina!! En gång i månaden så svullnar mina tuttar upp och bli ung en storlek större! Detta har absolut inget att göra med mensen för mens ska jag inte ha på ett tag. Mina flickor vill tydligen en gång i månaden säga hej extra tydligt och högt!! Lite fåfäng som jag är så ska de juh självklart visas upp =)

Så ikväll ska jag ut med tjejerna (tjejkompisar...inte tuttarna enbart) och göra staden osäker! Jag funderar på om jag ska ha en farlig urringning och passa på att jag har uppgraderats från två små plommon till honungsmeloner...yeah man! det blir nog den farliga urringningen. Jag skulle behöva den ytliga uppmärksamheten efter gårdagens depp med Mr D...Jag är juh trots allt vaxad och fit for fight!!

Se upp pojkar för ikväll kommer mitt sexiga alter ego fram och ingen går säker!!!


Varför träffa en man som får en o bli deppig??

Ja varför gör man det? Varför tycker vi människor om att plåga oss själva? Varför gör vi saker upprepade gånger när vi vet att vi kommer att må dåligt sen? Jag har spenderat nästan hela min dag med den konstiga mannen Mr D. Först på dagen var vi och sköt lerduvor och det var hur roligt som helst. På vägen hem förslog han att vi skulle kolla på film tillsammans på kvällen. Det lät jätte mysigt, tyckte jag. När jag kom dit för att kolla film så har han släckt ner hela lägenheten och tänt en massa ljus överallt. Vi kollar på film och det är jätte mysigt. Men som vanligt så händer det absolut ingenting. Några kramar här och där men inget mer. Jag gick dit med vetskapen om att ingenting skulle hända men om sanningen ska fram så hoppades jag någonstans inombords att jag kanske åtminstone skulle få en liten puss eller något. Nej...inget alls. Jag trodde att jag hade accepterat att det inte kommer att bli något mellan oss men tydligen så stör det mig fortfarande.

Jag har jätte roligt med den här karln och är mig själv fullt ut och är otroligt avslappnad med honom. Men av någon anledning så är jag alltid lite deppig när jag kommer hem efter att varit med honom. Jag vet inte om det är för att han inte vill göra något med mig, om jag känner att jag inte duger tillräckligt mycket. Det är dumt av mig att tänka så här...jag vet. Detta för att han har lite problem med sex...får nämligen väldigt mycket ångest efteråt. Men jag kan verkligen inte hjälpa att känna så här. Och det konstiga är att jag vet att jag kommer att känna så här när jag träffar honom. Varför träffar då jag honom??! Är jag självdestruktiv??

Jag vet ingenting längre...jag vill inte lägga mig ensam ikväll...
Den konstiga mannen + hagelbössa

Vet ni vad yours truly har gjort idag?? Skjutit med hagelbössa och och nån till gevär som jag glömt namnet på. Det var hur roligt som helst!! Hur gick detta till...jo! Runt kl 12 så ringde den konstiga mannen Mr D och sa att han skulle ta med mig ut på äventyr. Jag skulle klä mig i oömma kläder. Va fan ska vi gö tänker jag. Men men jag åker hem till honom och han kommer ut med en hagelbössa, ett gevär och en kartong som det står lerduvor på. Snacka om att jag blev chockad!! Vi åkte ut och skjöt. Jag har ju aldrig skjutit med riktiga vapen så han fick ha en liten genomgång med mig först.

Sedan sörru så fick jag greppa om geväret, sikta och skjuta. Fan va det small till!!!! Hur jävla roligt som helst!!! Den här karln må vara konstig men nog fan vet han hur man har kul haha! Hur som helst så frågade han om vi kunde kolla på film ikväll oxo... =). Hur det går kommer jag att rapportera in som vanligt! Nu måste jag fixa till frillan lite grann.

Ha de bra folket!!


Jim Carey

Vi alla älskar Jim carey...karln är juh hur rolig som helst!! Det finns nog inget mannen har gjort som inte får en att kissa på sig lite av skratt. Mannen med tusen ansikten och skämt haha! Här är han vid AFI Life Achievment Award för Meryl Streep. Ska inte säga mer...kolla bara haha!

Jim Carey


Tar ni mycket plats?

Jag är en sån person som tar ganska mycket plats tror jag. Jag hörs och syns ganska mycket. Vet inte riktigt varför, vet inte heller om jag gör det medvetet eller omedvetet. Det är ingen som har sagt det till mig men jag tror själv att det är så. Ibland kan jag vara ganska rolig har jag fått höra. Det är inget jag går omkring och tänker på utan det blir oftast bara så. Kanske för att jag vågar säga vissa saker som folk bara tänker på. Oftast har det med sex att göra...och jag kan verkligen vara frigid när det gäller sex. Men tänk om folk stör sig på att jag tar så mycket plats? Tänk om jag inte ger nån annan utrymme?

Ska kanske lugna ner mig lite och ta plats på bloggen istället...

Allt jag tänker på är SEX!!

Yes det är något fel, jag har hamnat i någon form av sovdvala...kanske järn brist. Men fy faaan va trött jag är hela tiden...kanske sex brist vad vet jag. Allt jag vet är att mina dagar bara flyger iväg medans jag ligger och sover...och sover! Idag vaknade jag kl. 13.00! Det är väl liiite överdrivet!! Måste göra något åt det här!! Jag har verkligen jätte svårt att gå upp om mornarna, klarar helt enkelt inte av att lämna sängen. Ska fan kolla på stan om jag kan hitta såna här kost tillskott tabbletter så jag får i mig allt som behövs under dagen...men gud vad snuskig jag är. Vet ni vad jag tänkte medans jag skrev den där meningen haha?

"Då är det bara en sak kvar att få i sig under dagen...en penis!"

Nää nu är det officiellt! Jag mår inte bra psykiskt. Allt jag tänker på är sex! De kallar mig juh inte för det lilla äcklet i onödan!! Ok så här gör vi. Jag tror att om jag får ligga så kommer allt att bli bättre haha! Ska vi testa?? Ok måste bara hitta någon (helst frivillig) som vill ta en för laget...i vetenskapens namn! Här ska det juh undersökas!

Här är listan för alla frivilliga att skriva på...Fina penisar...

Vad gör en penis fin? Hade en liten konversation tidigare med en kompis om en fin penis och då började jag undra hur en fin penis ser ut. Vilka kriterier måste uppfyllas för att penisen ska anses vara fin? Stora frågor det här...

Penisar kommer ju i olika storlekar, former och färger. Vissa är raka och vissa är snea...så pass snea att man måste ställa sig runt hörnet för att knulla med den...hahahha tyckte jag var rolig där! Hur som helst, ska den vara omskuren eller är förhud att föredra? Personligen så tycker jag att det kan vara lite svårt att tillfredställa killen med handen om han är omskuren...man har lixom inte så mycket att "dra" i om ni förstår vad jag menar...

Det här är ingen pervers undersökning utan jag undrar genuint vad som anses som en fin penis. Vet du?? För jag har hittills inte stött på en penis och tänk:            "Oj va fin den här penisen är.."


Tvungen att höra av sig...

Har ni sådana kompisar som får er att känna er tvungna att höra av er? Jag har. Jag gillar inte sånt...att känna sig tvungen att ringa eller vara i konstant kontakt med varandra. Jag tänker så här. Är man vänner så spelar det inge roll hur ofta man pratar med varandra så länge man har någon form av kontakt. Man kan prata en gång i veckan, en gång i månaden eller en gång i halvåret...vad spelar det för roll. För jag blir väldigt trotsig när jag känner mig skyldig att ständigt höra av mig...då gör jag inte det. Jag hatar när en kompis ringer upprepade gånger och säger att man är kass på att höra av sig. Rent automatiskt så vill jag inte ringa och tänker då:

"Skit i o ringa mig da..."

Kompisar som inte är krävande älskar jag att ringa, även om jag absolut inte har något att säga. En god vän sa en gång:

"Dina vänner ska ge dig mer energi än vad de tar av dig..."

Kloka ord det där!Var är diciplinen??

Jag har nu suttit och försökt plugga i ett par timmar...hur tror ni att det har gått? Jag har ännu inte öppnat mina böcker. Vet ni vad jag gör istället....surfar!! Jag erkänner...jag har ingen diciplin gällande mitt plugg just nu, ingen alls! Någon borde ta internet och tv:n ifrån mig. Visst hade du fått slåss till döden om du hade försökt men någon måste göra det. Ta en för laget!!!

Hur får man bättre diciplin?? Jag vill ha bättre diciplin!! Jag vill vara en sån student som jämt och ständigt sitter med näsan i böckerna istället för munnen i en flaska...oops. Nej nu ska jag ner till kafeterian och köpa mig en macka, om jag får något att tugga på så kanske jag pluggar...vi testar!

Ajöken!

Har du dåligt självförtroende?

De flesta tjejer och killar har dåligt självförtroende...varför är det så? Jag kan emellanåt ha dåligt självförtroende, oftast i samband med något som har hänt. Men i överlag så är jag ganska nöjd med mitt utseende. Visst finns det vissa små saker här och där som jag skulle vilja ändra på men känner absolut inte att jag måste. Det finns ju tyvärr vissa som mår så dåligt över sitt utseende så att de inte vill lämna hemmet. De tror på fullaste allvar att folk kan kräkas om de ser hur fula de är. Det är juh en allvarlig sjukdom.

Vart jag än befinner mig så hör jag (oftast tjejer) som är jätte missnöjda med vikten, håret, näsan osv...när de egentligen ser hur bra ut som helst. Jag är nog inte en sån som får killarna att vända på huvet men jag är nog ganska attraktiv för några killar därute iallafall. Kanske för att jag själv är ganska nöjd. Så jag har en teori!

Detta är väl knappast något nytt men om man själv tycker att man är fin så utsrålar man någon form av energi och självsäkerhet som gör en attraktiv. Jag tror verkligen det. De dagar då jag själv tyckt att jag sett mindre bra ut så är det faktsikt ingen som tittat på mig men de dagar då jag kännt mig ganska fräsch så har man fått lite uppmärksamhet. Missförstå mig inte nu, jag säger absolut inte att få uppmärksamhet är viktigt utan det är hur man ser på sig själv som är det viktiga. Så alla vackra människor där ute (och jag menar då alla eftersom alla är vackra på ett eller annat sätt) slut atryck ner dig själv...DU ÄR VACKER!!! För det finns ingen speciell person som kan säga vad som är vackert och vad som är fult.

Skönhet ligger i betraktarens öga...


Dagens lista nästan avverkad!

Yes jag var visst jätte effektiv idag! Har faktiskt fått en massa gjort! Det blev visst lite fler saker på listan men så här vart det:

1. Äta,
2. Duscha
3. Städa, jätte rent och fint hos mig nu
4. Tvätta, fanns inga tider idag
5. Plocka upp lite grejer på stan...hann inte
6. Tömt alla påsar som ligger här och där
7. Pluggade ung en timme iallafall
8. Sorterat alla mina skor
9. Vart ute och tagit en promenad
10. Dammsög min bil

Så jag är ganska nöjd med min dag...och mina tuttar. Mina tuttar är nämligen väldigt fina idag =) alldeles mjuka och fasta  på samma gång!

Paus...

Har tagit en liten paus i allt som ska göras på dagens lista för att visa er detta. Tycker att den är hur roligt som helst. Sorry alla rassar men detta är faktiskt roligt!

Nynasisterna som gillar invandrare


Dagens lista!

OK nu måste jag ta tag i livet och göra något effektivt idag! Jag inser redan nu att någon plugg blir det nog inte idag så jag tänkte att allt annat får göras så jag mår lite bättre med dagen. Dessa saker skall göras innan dagens slut:

1. Äta
2. Duscha
3. Städa
4. Tvätta
5. Plocka upp lite grejer på staden
6. Tömma alla påsar som ligger här och där med nya grejer
7. Verkligen...verkligen försöka plugga lite grann iallafall

Så det var väl inte en så svår lista eller? Får se nu om allt blir gjort...

Jag känner ingenting...

Vissa dagar när man inte går upp tidigt, de dagar då man inte behöver vara någonstans men ändå har ganska mycket att göra. Saker som att plugga, städa, tvätta och göra en massa ärenden. Det är de dagarna som jag har så himla svårt att ens gå upp ur sängen. Kl är 15.19 och jag har precis lämnat säng området. Det är inte så att jag mår dåligt, är depprimerad eller så. Jag orkar bara inte göra något...jag skulle kunna ligga i den där sängen hela dagen...behöver inte ens äta bara jag får ligga där. Jag känner absolut ingenting...

Rör på fläsket!

Fick för en stund sen ett mess från en tjej kompis:

"Jag måste röra på fläsket...kan vi ta en promenad?"

Med tanke på att jag inte tränar alls, förutom lite magdans framför spegeln när ingen tittar på, så tyckte jag att det var på sin plats! Vi fick med oss en till anhängare och tog en ganska liten promenad i mörkret. Ganska skönt med promenader om kvällarna när man är ett par stycken. Man klär sig som en eskimå för att det är så jävla kallt och börjar traska. Mycket skvaller, skratt och anekdoter blir det jämt. Jag älskar såna promenader! Men en sak är skit jobbigt. Så fort det blir lite kallt och jag är utomhus så börjar det rinna i näsan på mig som en jävla kran...det bara rinner och rinner! Spelar inge roll hur mycket jag drar in och har mig...det rinner ändå ner. Så jag måste ha med mig en hel toalettrulle för att klara av promenden!

Så nu har jag iallafall rört på mitt fläsk för dagen =)Johnny Cash

Tänkte att folket skulle få höra på en av mina favorit låtar just nu. Den otroligt underbara Johnny Cash kommer för alltid att spelas i mina högtalare! Lyssna på den sjukt bra och djupa texten...

Johnny Cash - God is gonna cut you down


Vaxa The Punani

Jag brukar vaxa mig, tycker det är så himla skönt när man är färdig och len. Visst gör det ont men jag har vant mig ganska bra. I början var smärtan en liten bitch men fortsätter man så gör det faktiskt mindre ont. Jag känner mig enormt fräsch när jag är vaxad...annars går man omkring med en buske lika stor och tjock som en djungel. Idag vaxade jag mig...så med andra ord sitter jag just nu framför datorn alldeles len och fin =)

Problemet är dock att varje gång jag vaxar mig så lyckas jag aldrig hitta någon som vill ta på min lena fina. De gånger jag lyckas få till det så är jag juh självklart inte förbered = amazon djungel mellan benen! Och varje gång jag precis vaxat mig så tänker jag..."kanske denna gång vill en pojke titta och förhoppningsvis känna på den nakna punanin!"

Vill du känna ;) ?

Könsmottagning

Idag har man varit på könsmottagningen...ja ni läste rätt! Jag har alltid kondom vid de få tillfällena jag har sex men jag är en väldigt nojig människa. Så jag testar mig ganska ofta...vilket är skit bra och något alla borde göra!

En sak stör vi oss på dock...namnet! KÖÖÖNSMOTTAGNING haha varför måste det ha ett så äckligt namn? Det kan för fan heta vad som helst men inte KÖÖÖNSMOTTAGNING! Låter som om man går dit och blir mottagen av ett gigantiskt fladdrande kön! Och en sak till...kan de inte separera mottagningen för killar och tjejer. Lokalisera de på olika ställen. Jätte kul om man går till KÖÖÖNSMOTTAGNINGEN och i väntrummet så sitter det någon man är lite bekant med eller ännu värre...någon man har legat med! Fy fasiken vad pinsamt!!

Vill du ligga med mig??

Vad gör man om man är kåt, har ingen pojkvän, ingen kk och vill inte onanera?? Vem kontaktar man om man då vill ligga?? Man skulle kunna gå ut på krogen och hitta sig ett one night stand men tänk om man är lite kräsen? Tänk om man inte kan gå ut på krogen en söndags kväll?? Va jobbigt detta är! Vem fan ringer man??

Ok man skulle kunna ringa en kompis och bara fråga rakt ut  "vill du ligga med mig?". Men vad gör man sen dagen efter...är man fortfarande kompisar? Orka sätta sig i en sån situation. Nej, vad fan ska man göra?? Vad fan ska jag göra??

Tanken slog mig att jag kunde kanske träffa Mr D och försöka styra upp något men han har ju som sagt lite issues i det området. Dock måste jag säga att de senaste gångerna vi har pratat så tycker jag att han verkar mer och mer avslappnad. Jag tror att han inte längre känner någon press. Detta kan möjligtvis betyda att han kanske, möjligtvis, förhoppningsvis kommer vilja ha sex inom en snar framtid...snälla säg JA!!

Mmm min sexuella framtid ser för tillfället inte såååå ljus ut...men men han ville gärna följa med och plocka svamp nästa gång. Jag kanske kan lura in honom långt in i skogen och sedan ta honom med våld. Ingen skulle höra hans rop på hjälp så långt in!! Mmm tror nämligen jag gör så...en bra plan det där!!


Svamp!!!

Idag ska jag plocka svamp...jag har aldrig plockat svamp i hela mitt liv. När jag har plockat svamp och haft mig en husvagns semester så är jag nog en fulländad svensk hahaha! Vi testar tycker jag.

Jag ser fram emot det. Jag, en kompis och sedan bara den öppna vilda naturen. Allt kan hända!! Fast tänk om det kommer nå djur?? Typ en björn eller räv...tänk om vi stöter på en ekorre???!! Visst jag tycker om djur och så men vilda sådana blir jag nog lite rädd för. Så jag tänker vidta försiktighetsåtgärder!! Dessa föremål tänker jag ha med mig:

1. Påse (för att lägga svamparna i)
2. Mina cigaretter
3. Gummistövlar
4. Hårspray
5. Tändare

De två sista föremålen skall jag använda tillsammans om det dyker upp något djur. Ni vet säkert hur jag tänkt göra...sååå om ni hör på nyheterna angående skogsbrand så är det med all sannolikhet jag som råkat stöta på en ekorre och skitit på mig av rädsla och skrikit:

"ATTACK!!!!"

Vampire...

Ok nu vart jag helt exalterad, efter att jag suttit och kollat lite på Hex så kom jag på att det finns en till serie som jag kollar på. Just nu väntar jag på att nya avsnitt ska komma ut i oktober. Den heter Vampire Knight och är hur bra som helst. Denna är dock en manga serie, men jag älskar manga!! Serien handlar om vampyrer och jag har nån sjuk förkärlek till vampyrer. Triangeldrama mellan två vampyrer och en dödlig tjej....sjukt bra! Här är trailern..

Vampire Knight
När vi ändå är inne på manga så finns det en film som jag är grymt förtjust i. Den heter Vampire Hunter D Bloodlust och som man kanske förstår av titeln så handlar även den om vampyrer. Verkligen värd att se!

Vampire Hunter D Bloodlust


Hex

Ok jag orkar inte dra ner mig själv...såååå jag tänker visa er det jag är bäst på...kyssas!! Jag har nämligen upprepade gånger fått höra att jag har väldigt kyssvänliga läppar...yaayyy! För inte så länge sedan så fastnade jag för en liten serie som heter HEX. Serien är brittisk och handlar lite om det ockulta...nämligen en fallen ängel som försöker förföra en ung mö för att hon ska föda hans son. Ska inte avslöja allt för mycket.

Det är nämligen väldigt mycket fram och tillbaka, någon form av katt och råtta lek emellan de. Men till sist så lyckas Azazeal (den fallna ängeln) att få en kyss av Cassie (den unga mön), deras första. Utan att överdriva så tycker jag att det är en av de sexigaste kysscenerna jag har sett. Vet inte om det är för att jag hade suttit och väntat på att de ska få till det. Men jag tycker att ni ska få se och njuta!! Klippet är ungefär 3.45 min långt men ni måste se heeela!!
Ett enda samtal...

Oftast när jag har en bra dag och jag känner att idag så är allt ok. Idag kan jag nog ta mig igenom dagen utan att tänka en negativ tanke. Så får man ett samtal eller meddelande som totalt fuckar upp allt. Det drar ner ens hela humör och man orkar inte längre, man vill helt enkelt inte mer. Fram tills för en liten stund sedan så var min dag ganska bra. Har ätit med kompisarna och skrattat. Men självklart så känner universum av att tallica mår bra idag...nu förstör vi det! Så då får man det där samtalet som gör att man vill släppa allt man har, gräva sig ett litet hål och bara lägga sig i den. Inte rättvist...min bubbla är på väg att sprickas...


Ge dig till känna!

Ni är några få som då och då kikar in här på min lilla blogg. Jag undrar vilka ni är...

Det är absolut ingen som måste säga något men eftersom det inte är någon som lämnar några kommentarer så blir jag jätte nyfiken!! Ok vi säger så här, ni behöver inte säga vilka ni är men lämna ett litet spår efter er :)Allt kan tydligen förklaras...

Ja gott folk igår så ringde Mr D. Det var ganska trevligt att prata med honom och vi pratade i ung 3 timmar...sjukt det där. Hur som helst så kom vi in på lite känsliga grejer och killen, han öppnade sig för mig. Jag vet inte varför men han berättade lite som har fått det att klarna lite för mig nu. Mycket hade med varför han inte vill kyssas eller ha sex. Jag ska inte gå in på allt för mycket detaljer men han får tydligen ångest när han har haft sex. Han känner sig nästan våldtagen. Detta är juh inget onormalt, det är många som känner så men det är få killar som har erkänt det. För ni vet killar ska juh vara players, springa runt och doppa snoppen i alla hål de råkar snubbla in i.

Så det är därför vi inte har haft sex. Vi pratade ganska mycket om det och han visste inte varför han kände så. Jag sa då att jag trodde att det kanske kunde bero på att han haft sex med tjejer som han inte känt så mycket för, att han haft sex för sexets skull. Sex kan vara bara sex men det kan även vara något fint och speciellt med någon man tycker om (gay jag vet)! Jag tror att om man har sex med folk man inte tycker om tillräckligt länge så kan man förlora den här speciella känslan. Det tror jag Mr D har gjort.

Mitt förslag dåra var (jag som kan detta) att han skulle vänta med att ha sex tills han träffar någon som han tycker om och kanske har lite känslor för. Det blir så mycket mer speciellt då. Det tyckte han lät logiskt. Sen tyckte jag att det blev lite för mycket allvar och var självklart tvungen att säga:

"Jaha aa men då betyder det att jag och du aldrig kommer att ligga...hehe?"

Ja mongot har talat, men som tur var så skrattade han och tyckte visst att jag var rolig. Detta kan ses som själviskt men jag mår bättre av att han delade med sig av denna info. Jag vet att det inte är något fel på mig, inget allvarligt iallafall, men nu vet jag att han inte tycker att det är något fel på mig. Vi ska nog umgås lite som kompisar och bara ta det som det kommer...

Någon mer som vill lägga sig på soffan och lätta på hjärtat? För jag kan nämligen ett och annat ;) ...


Pank...

Ja innan jag lägger ner det här för idag så tänkte jag att jag skulle dela med mig av en till grej hänt i det misär som jag kallar för mitt liv. Min bil gick juh sönder och skulle lagas för 2619kr...hur kul som helst! När jag lämnar in skrothögen på verkstan så upptäcker de ytterligare fel och det kostar nu 3569kr att laga rövhålet!! Fan va less jag blir!!

Så jag har fått punga ut mina sista ören denna månad på biljäveln. Jag är nu pank och tänker sätta mig på närmaste torg och tigga pengar. Funderar på vad jag ska skriva på skylten som jag ska ha runt nacken bara...

KUKBIL!!Den konstiga mannen

Kommer ni ihåg Mr D? Den konstiga mannen som vill umgås, kramas, har stånd men inte vill göra mer? Han hörde nämligen av sig för nån dag sedan och tyckte att vi skulle träffas. Tydligen så har han glömt bort hur konstigt det är att klä av sig naken och lägga sig i min säng för att bara någon minut senare klä på sig och gå hem...han är utan tvekan det skummaste jag någonsin har stött på. Han var helt normal när han ringde och var charmig som en liten nöt.

Så frågan är om jag ska träffa honom eller inte. Jag vill träffa honom för att han får mig att skratta som faaaan och jag skulle behöva lite tanke omväxling från Mr J. Men å andra sidan så är han juh så hemskt konstig och inte konstig på ett gulligt sätt utan lite på gränsen till obehagligt konstig. Jag kan vara hur kinky som helst och totalt släppa på alla hämningar men vet inte om jag kan hantera den här karln...

Fast å andra sidan så behöver det inte bli så mycket mer än att vi träffas, skrattar lite och går åt skilda håll sen.

CRAP!!! Åh du normala karln...när ska våra vägar korsas???

Det lilla äcklet har talat

Just nu sitter jag och ska plugga egentligen...som ni ser så verkar det gå hur bra som helst. Så istället sitter jag och låter mina tankar föra iväg mig. Jag vill gå på date! Ni vet en riktig date där man inte känner varandra och kanske går ut och käkar middag och får prata om sig själv och fråga en massa. En riktig date där kille plockar upp en och sedan följer en till dörren...där han kanske får en god natt puss! Va mysigt med något sånt. Jag har aldrig varit på date. Jag är snart 23 år gammal och aldrig varit på date men jag tror att det är väldigt många som inte vart det.

Nuförtiden så har det blivit så vanligt att om man fattar intresse för varann så föreslår någon (ofta killen) att man ska komma över och titta på film. Visst det kan juh vara hur mysigt som helst men då med någon som man känner lite grann. Någon man inte känner så bra så skulle det vara roligare med en riktig date. För om man träffar någon för en film hemma så brukar det oftast resultera i att man rå hånglar eller kanske till och med har sex. Ja jag vet att det inte behöver resultera i samlag men det blir oftast så. Tänk att man sitter nära i mörkret helt ensamma...klart man vill göra grejer då. Fast det kanske bara är jag...jag är juh tydligen det lilla äcklet hahahaha!

Är det någon jag är intresserad av och vi är ensamma i mörkret så har jag fan svårt att hålla fingrarna i styr. Vill nästan då vända mig till killen och be han dra över mig....det lilla äcklet har visst talat...


Glada tankar

Jag vägrar lägga mig med äcklet som det sista jag ser i mitt huvud. Därför tänker jag lägga mig med Johnny Depp i mitt huvud istället. Jag tänker tänka glada tankar och tänker inte ligga och tänka på allt skit! Jag förtjänar bättre och det vet jag!

Så njut av denna vackra bild på denna vackra man, det tänker jag göra.

God natt!Tröga jävla fanskap!!!

Åh jag är sååå äcklad just nu!!! Precis efter att jag skrivit färdigt förra inlägget så knackar det på min dörr. Jag ignorerar och det knackar igen. Jag tänker nu att det kanske är min tjej kompis som behöver något så jag går och öppnar. Där står en kill kompis som utan inbjudan bara kommer in. Han vill att jag ska följa med på efterfest och jag tackar artigt nej. Han tjatar och tjatar så till sist säger jag att jag kan följa med en liten stund (efterfesten var hos grannen). Just precis när jag tror att vi ska gå så tar han tag i mig och kysser mig. Jag tror helt ärligt att jag spydde lite i min mun!! Jag blev äcklad så in i helvete!!

Jag drar mig ifrån honom och säger att jag har känslor för en annan kille så att han ska fatta att jag inte är intresserad. Nej då försöker han bara ännu mer. Tröga jävla fanskap!!! När jag äntligen fått han ur lägenheten och in till grannen så tänker jag att jag kan smita hem och sova nu. Jag säger god natt till alla och går hem. Det går kanske två minuter och det knackar på min dörr igen. Jag öppnar dörren och fanskapet kommer in innan jag ens hinner se vem det är. Han börjar krama på mig och försöker kyssa mig igen. Jag säger att jag ska lägga mig och att han borde gå hem. Då frågar han om han får sova hos mig!!!

Vad faaaaan tror han att jag ska svara på det???!! Helt ärligt hur korkad får man vara?? Precis innan så kysste han mig och jag säger att jag har känslor för någon annan och sen så frågar han om han får sova hos mig!!! Korkade jävla små pojkar!!! Jag säger juh självklart nej. Då säger geniet att han kan sova på min soffa och jag svara då fort som faan att jag inte har någon soffa och att han ska hem! Efter en liten stund gav han upp och insåg att han inte skulle komma nån vart så han drog.

Jag kan inte med ord beskriva hur äcklad jag är just nu....åhhh! Jag vill använda någon form av rengöringsmedel på mina läppar. Åh jag kan inte få bort smaken av hans äckliga läppar och snus/sprit andedräkt!!!

Varför är jag ständigt föremål för alla äckliga killar??!! Varför kan det inte dyka upp en normal kille som inte försöker våldta mig med sin äckliga mun??!!

Jag har fått nog!! Jag tänker nu göra uppror!!

Mannen i mina drömmar...

Jag ligger just nu i sängen...ensam i min säng. Det finns någon jag hade velat ha bredvid mig just nu. Inte för att hångla eller ligga med utan enbart kramas med. Jag tror att jag har fastnat för en kille. Vet inte om det är för att det har varit så intensivt varje gång vi sett varann eller om det är för att jag tycker om honom. Jag får inte tycka om honom. Ni som läst tidigare vet att jag pratar om Mr J...som jag numera kallar för mannen i mina drömmar...

Ikväll har jag haft skit kul!! Har dansat ihjäl mig med min fin lilla D till både nya och gamla godingar. Men jag kunde inte hjälpa att min blick då och då scannade av stället i hopp om att få se en glimt av Mr J. Mannen som är förlovad och säkert i denna stund ligger med armarna om sin fästmö och sover. Jag vill vara hon...

Jag gör mig extra fin när jag ska gå ut ifall jag träffar på honom. Jag gör mig extra fin när jag ska till skolan ifall jag träffar på honom. Jag vet att jag inte borde tänka så men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag längtar tills jag får se hans söta smile gropar när han ler och få känna hans armar omfamna mig. Fan va patetiskt! Jag känner ju egentligen inte honom men det enda jag tänker på är hans läppar mot mina. Det kommer aldrig att hända.

Jag vill inte vara sån!! Kan någon snälla dra mig ur denna mardröm?? Jag hoppas att det bara är alkoholen som talar just nu...

The Dark Knight

Ok nu tänker jag byta samtalsämnet här till något lite roligare (undrar om det blir ett samtal när jag är den enda som som pratar här :S). Hur som helst! Jag har äntligen sett The Dark Knight, den nya Batman filmen!! Ok oj vad den var bra!!!

Jag har ett tag nu sett fram emot att få se Heath Ledger som spelar Jokern i filmen och OJ OJ OJ vad extremt duktig han är eller var...!! Han kunde verkligen ge en kalla kårar. Det har juh gått rykten om att han möjligtsvis ska få en Oscar för sin roll och ja det tycker jag att han deffinitivt förtjänar! De som inte sett filmen...gå och se den omedelbart!!


Äktenskapsförstöraren..

Jag har tänkt...jag har tänkt väldigt mycket på Mr J. Han är juh som sagt förlovad, förlovad med en tjej som jag tycker kollar konstigt på mig. Det kan vara så att jag inbillar mig men det kan även vara så att hon har märkt hur mycket hennes kille kollar och kramar på mig. Det kan även vara så att han är så här med andra tjejer också, han har rykte om sig att vara flörtig.

Jag tycker synd om hans tjej, men tydligen så vet hon om att han är som han är. Varför accepterar hon det? Jag hade aldrig gjort det. Men jag tyckte att hon kolla konstigt på mig idag...hoppas att jag inbillar mig.

Detta kan bli väldigt stort och problematiskt, folk kan bli sårade, spillda tårar och en massa smutsiga, cirkulerande rykten. Vill jag ge mig in i det här? Vill jag vara anledningen till att ett förlovat par gör slut? Vill jag vara en del av anledningen till att en tjej förmodlingen kommer ligga i sin säng och gråta? Nej det vill jag inte...jag har varit den där tjejen och vill absolut inte få någon annan att känna så!

Frågan är då om jag kan hålla mig borta från han...kan han hålla sig borta från mig? För är vi på samma ställe så går det inte att undvika hans blickar, jag vill inte undvika hans blickar. Men jag måste! Jag måste sätta stop innan det har blivit något, innan någon stackare blir sårad. Och jag kan lova dig att den stackaren kommer att vara jag.

Jag har aldrig tidigare suktat efter en annan kvinnas man (ok möjligtvis Johnny Depp) MEN nu gör jag det och jag vill inte vara en sån...en sån som inte kan hitta en egen sån hon stjäl en annans...

Jag känner mig ensam och utlämnad...Karlar...

Igår kväll fick vi besök av några gamla kompisar som vi inte sett på väldigt länge. Så självklart kommer spriten fram och musik i högtalarna på full volym. Det var jätte kul! Det talades, skrattades, dansades och alkohol förtärdes något enormt. Sedan inpå småtimmarna var det dags för krogen! Det var en lyckad kväll måste jag säga...finns inget bättre och mer upplyftande än goda vänner!! 

Det hände dock två saker igår kväll som jag hade kunnat gå utan. Jag träffade på en kille som visade väldigt mycket intresse. Vi kan kalla honom för Mr M. Killen var på mig mycket, ville prata hela tiden och efter ett tag så vart han väldigt jobbig. Det är alltid kul när killar visar intresse men så här mycket är bara rent av jobbigt! Han nästan små tjafsade med mig hela kvällen, bokstavligt talat drog iväg mig från mina kompisar om jag stod och pratade med de (speciellt om det var killar) vilket är sååå avtändande! Sedan ville han sova hos mig och kunde tydligen inte fatta vad nej betydde....varnings flaggorna ploppa upp i mitt huvud direkt.

Det andra som hände var att jag träffade på Mr J (killen som är förlovad). Självklart kollar han på mig med samma intesiva, djupa, underbara blick så att jag smälter på plats. Denna kille är en helt vanlig helylle kille men det är något med honom som får mig att bli svag i knäna. Under kvällen så stod jag och pratade med honom och en kill kompis till han. Mr J står då och berättar för sin kompis om hur mycket han tycker att jag är vacker, perfekt på alla möjliga vis och att jag är dröm tjejen, sedan så håller han om mig. Observera tack att hans flickvän befann sig på samma krog. Senare på kvällen när han såg att jag stod med Mr M så visade han lite tecken på att han inte gillade att jag var med en annan kille. Så han följde med oss en bit och tog mitt nr för att försäkra sig om att jag kom hem oskadd. Skitsnack...han ville veta om jag skulle ligga med han eller inte.

Jag tycker att det är orättvist av honom att prata och framförallt titta på mig på det sätt som han gör. Orättvist mot både mig och hans tjej. För när han gör det så vill jag ha honom ännu mer än vad jag redan gör. Det var allt för länge sedan någon gav mig sådana fina blickar som han ger mig. Det är inte rättvist att han står, tittar mig i ögonen och säger till sin kompis:

"Kolla på henne...visst är hon vacker? Visst är hon sjukt vacker? Den här tjejen är perfekt, hon har allt. Här har vi drömtjejen! Och har du sett hennes ögon? Kolla på hennes ögon. Hon har världens vackraste ögon..."

Jag mår dåligt för att han är förlovad med en annan tjej. Jag mår dåligt för att jag vill ha honom. Jag måste få denna karl ur mina tankar men hur fan gör jag det??! Krossa mig här och nu...


Shoppa!!

Idag har jag hunnit med en massa! Jag har varit i skolan mellan 8-15 och varit väldigt duktig, sedan så var det en liten tripp ner till staden för att inhandla en sladd till min dator. Jag kom hem med påsar fulla med kläder och skor, har nämligen gjort av med ca 1400kr idag...bra va??!!

Jag mår juh seriöst inte bra, jag var på stan i knappt 3 timmar men lyckades göra av med såå mycket pengar!! En klänning som jag köpte åker iallafall deffinitivt tillbaka...usch!!

Måste bli mer ansvarsfull med mina pengar för jag vet inte vart de tar vägen!!! Jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag gjort av med sen den 25:e för jag mår fan dåligt över det...

SKÄRPNING!!!


Sneezing Panda

Ok här sitter en panda med sin lilla unge. Mamman sitter och knaprar på något och ungen ligger bredvid och bara tar det lugnt. Vill inte säga mer hahahha kolla bara...HAHAHAHA!!!

Biljävel!!

Jag tog mitt körkort för inte så länge sedan...wohoo till mig!! Hur som helst så har jag en liten söt bil som jag rullar fram med. Just nu är jag nämligen hemma och hälsar på mina päron och min pappa tar juh sin vanliga kontroll av bilen när jag besöker. Han byter allt som behöver bytas och fyller på allt som behöver fyllas på. Min egen lilla söta mekaniker =)

Pappa upptäckte dock ett problem igår som han inte kunde åtgärda själv. Jag behöver visst göra något som heter hjulinställning, detta måste man göra på en verkstad och kostar runt 800kr. Crap tänkte jag då men ok det behövs väl fixas. Pappa erbjöd sig att betala men jag vet att mina päron inte är världens rikaste så som en ansvarig vuxen så sa jag att jag skulle pröjsa själv.

Vi åkte till verkstaden imorse, de tar en titt och säger att jag behöver byta två olika grejer innan jag kan göra hjulinställningen. Allt detta roliga kommer att gå på exakt 2619kr !!!!

KUKEN!!

Så mycke har jag inte att lägga ut för biljäveln! Återigen tyckte pappa att han kunde betala det åt mig men jag och mitt sketna samvete kunde inte säga ja. Vi kanske skulle dela istället för min tajta studentplånbok säger promt ifrån!!

2619 riksdaler...helt jävla sjukt!!

Sluta röka!

Jag är en rökare, jag har rökt ett visst antal år. Tycker juh att det är så himla gott att röka när alla andra tycker att det är äckligt. Men som sagt så har jag ont i halsen och hostar som om jag hade bronkit! Så jag har inte rökt så mycket på sistone. Under helgen rökte jag kanske sammanlagt knappt ett halvt paket vilket är väldigt lite då vi har festat massor. I måndags rökte jag en cigg och har inte rökt sen dess!!

Detta betyder att hela tisdagen och hela dagen idag har jag varit rökfri!!! Tummen upp för mig!! Som en vän till mig säger:

"Jag ska inte sluta röka utan jag röker bara inte för tillfället..."

Så jag gör så oxo, jag låter bli att röka för tillfället, kanske tar en då och då men tror inte det blir lika mycket som förut. Hejja Mig!!

Host...host...

Jag hostar, hostar och hostar! Jag orkar inte hosta mer! Varje gång jag hostar så låter det antingen som om jag kaskadspyr eller som en gammal kärring som har kedjerökt sen hon lärde sig suga. Det är inte behagligt att hosta på detta sätt. Det är inte charmigt att hosta på detta sätt. Jag slår vad om att det sitter en liten tomte inuti min hals med en liten fjäder och kittlar mig samtidigt som fanskapet skriker:

"Hosta din satmara, hosta säger jag!!"

Inte nog med att jag hostar var och varannan sekund så har min röst ändrats också. När jag pratar så låter jag som en pervers gammal gubbe som försöker locka småpojkar in i trånga utrymmen...iou det där var ganska äckligt!

Hur som helst, jag tycker att alla ska tycka synd om det lilla äcklet, jag har ont i min hals och det är ingen som vill skeda med ett miserabelt litet äckel. Så kan alla samlas, hålla hand och tänka på mig en liten stund? Det är väl inte så mycket begärt eller??

Sex,sex,sex....

Värst vad många inlägg det har varit på sistone som har haft med sex att göra. Jag går faktiskt inte omkring och tänker på sex hela jäkla tiden...har bara haft det lite för mycket på tankarna på sistone. Jag skyller detta på karlarna i mitt liv! Det finns Mr J som skulle ta mig alla dagar på året men han har tjej och så finns det Mr D som skulle kunna göra det men väljer att av någon konstig anledning att bara kåta upp mig och sedan sluta. Så jag har på sistone gått omkring kåt nästan hela jävla tiden, inte undra på att det syns här.

Så tro inte att jag är besatt av sex eller något...bara lite fixerad för tillfället ;)

Bra sex...

Hur många är det som har bra sex? Det känns som att bra sex är en myt för de flesta...men inte för mig. Jag vet inte varför det är så men jag tycker inte att det är svårt att ha bra sex, det vill säga de få gånger jag lyckas övertala någon stackare att ha sex med mig. Nästan alla ggr jag har sex så tycker jag att det är bra. Mina kompisar undrar hur det kan komma sig att jag tycker det...ibland undrar de säkert om jag ljuger. Men det är sant!

Jag är väldigt feg när det kommer till killar, törs knappt prata med den jag är intresserad av. Men blir det så att vi mot all förmodan hamnar i säng så blir det heeelt annorlunda. Jag blir otroligt självsäker och visar exakt vad jag vill ha. Jag tänker, av någon konstig anledning, att det inte finns någon annan han vill ha än just mig! Detta gör mig sjukt upphetsad och jag vågar ta för mig som faaaan! Jag blir nästan lite dominant!

Så tjejer mitt råd till er är att helt enkelt slappna av! Jag vet att väldigt många tjejer nästan omedvetet tänker väldigt mycket på att se bra ut eller låta bra under sex. Men jag kan garantera er att både killen och ni själva kommer tycka att sexet är bättre när ni bare ger er hän åt varandra!

Så nästa gång ni har sexuellt umgänge tänk på att det inte finns någon annan han/hon vill vara med i just denna stund!


Sex på konstiga ställen...

Jag är väldigt konstig känner jag ibland. Ibland kan jag komma på mig själv vilja ha sex på ställen som man absolut inte får...det är kanske därför jag vill det. Jag älskar bibliotek...tänk om man kunde ha sex på ett bibliotek eller skola. Ingen skola där små barn går på utan en högskola eller universitet. Tänk att få gå in i garderoben på krogen och dra in den snygga bartendern bland alla jackor. Jag vill ha sex i vatten, typ sjö eller bassäng...det är nog inte så konstigt. Tänk om man behövde hjälp med att byta om i ett omklädningsrum i en affär...?

Haha nu går det nog lite för långt!! Men kom igen alla måste väl ha någon/några konstiga ställen de vill ha sex på?? Jag är väl inte den enda konstiga här...jo det är jag säkert!! Men det skiter jag i!! Innan jag slutar plugga ska jag haft sex i skolan, det har jag redan bestämt!! Hur det går får ni veta ;)


RSS 2.0