Kärlekstest!

Jag var inne på Miss PinkLady's blogg och hittade denna kärlekstest och självklart var jag tvungen att testa med några av mina grabbar ;) !

 

Vi börjar med Vakten, jag tycker juh faktiskt om honom på riktigt!!

tallica - Vakten      77%         Wow! Det är inte många som passar så bra med varandra som tallica och Vakten!

tallica - Patrick      73%         Wow! Det är inte många som passar så bra med varandra som tallica och Patrick!

tallica - Paco          14%         Försök inte ens! Hahahahaa

tallica - Paks          69%         Ett förhållande mellan tallica och Paks har definitivt en chans att fungera!

Hahahaha aja undrar om detta stämmer! Jag väljer att tro på att det gör det!! Vad får ni för resultat??

King Nothing!!!

Then it all crashes down and you break your crown
You point you finger but there is no one around
Just want one thing and it's to play the King
But the castle's crumbled and your left with just one name

Where is your crown King Nothing??!!!Garcon!

Jag tänker inte låta nån karl få ner mig! Nej jag och frugan Licious ska fan ut och slå klackarna i taket! Vi ska till ett nytt ställe ikväll och jag ska fan leta efter lite nytt kött! Vibrera med oss på dansgolvet!!! Som de här sköna grabbarna!!!


Ensam...

Tror fan att jag vart lite mer påverkad av hela Patrick grejen än jag trodde att jag skulle. Vet inte om det är han specifikt eller om jag helt enkelt är trött på det här sättet att leva. Jag kanske är ledsen över att jag inte är ledsen för att jag gjort slut med en kille.....vet inte usch! Jag behöver "kärlek" idag....


vet inte...

Idag eller igår sov jag från 17-20....därför e jag uppe nu! Är pigg som fan och tankarna snurrar i huvet. Vet att jag borde sova men vill nästan inte. Kan inte sluta tänka på Patrick...skumt! Är arg för att han inte kom igår, är arg för att han inte hört av sig idag...även om jag sa att han skulle radera mitt nr. Är mest arg över att jag aldrig hann få se honom i hans uniform...fan va hett de hade vart! Jag gillade juh att ligga me han o få dansa ihjäl mig me han på krogen. Synd att det slutade på det här sättet men det kanske var bäst ändå...

Jag drar juh härifrån snart och det kanske hade vart jobbigt att säga hej då...vet inte...tänker nog liite för mycket så här in på småtimmarna...vet inte vad det är jag saknar...Uppklädda och STUD UP!!!

Ja gott folk låt mig få berätta om gårdagen för er! tallica och Licious skulle få besök av två herrar, Patrick och hans kompis som Licious hade blitt förtjust i. Vi skulle laga de middag och sen så skulle vi ut och dansa. Vi åkte till andra sidan staden för att handla mat till middagen eftersom det här fucking landet har ALLT stängt på söndagar. Väl i affären så får jag ett mess där de skriver att de tyvärr inte hinner komma på middag men kommer gärna efter det och dricker lite vin. Smått griniga så säger aja men det blir kul det oxo. Så vi köper massor med vin, ost, kex och jordgubbar.

Vi åker hem och städar heeela lägenheten, gör färdigt lite skolarbete fort som faaaan och börjar fixa oss. Jag kan inte nog beskriva hur stressade vi va för att hinna med allt igår innan de skulle komma. Allt skulle juh va perfekt. Så vi klädde upp oss till max och diverse kroppsdelar hade rakats!!!!!!! Asså utan att överdriva så var vi grymt sexiga!!!

Vi fixar med osten, kexen, jorgubbarna och allt annat shit! Va händer??? Jo de två rövhålen skickar ett mess vid elva tiden att de tyvärr inte kan komma för att de måste upp tidigt och att de är jätte ledsna...och att vi snälla inte ska bli arga. Ilskan tallica och Licious kände när vi satt där i vardagsrummet helt jävla uppklädda....det går fan inte o beskriva!!!

För det första så gör man inte så! För det andra så gör man inte så mot oss som var sååååå fucking snygga igår kväll!!! Vad gjorde vi..jo...jag skickade ett mess till den k*ks****en Patrick att han kunde radera mitt nr. Det här är andra gången vi bestämmer att träffas och han kommer inte i sista sekund. Jag är för fan inte den tjejen som sitter och väntar på en kille och det är för fan inte Licious heller!

Varför ens bestämma träff med två tjejer när man vet att man ska upp tidigt dagen efter! Jag vet att han kommer att försöka bli sams men vänta ba hur jag ska spela den här killen!! AAARRRRGGGGHHHH va arg jag e!!!

Licious: Va faaaaan!!!! Jag har rakat min fucking Poni...MIN PONI!!!! Jag skulle juh ligga med honom ikväll!!!!!! Jävla horunge!!!

Så vi drack upp allt vin och gick ut hahahaha! Kvällen slutade ganska bra ändå för vi träffade på lite kompisar ute och dreglade lite över de kvinnliga gogo danasarna ;) Den där k*ks****en kan juh glömma den där trekanten jag kanske hade gått med på!!!!

DANSA DANSA!!

Ny duschad och insmord...snart ska party klänningen på! Dejt ikväll med min väldigt snygga soldat ;) ! Vi ska till en gay klubb och dansa loss med transvestiter...hahahaha! Rapporterar in imorgon om kvällens händelser!
 
ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKTSMÄN!!!!

Wrong...but it feels good...

Jag böjde mig fram och viskade i hans öra:


"Don't you just love the feeling...
            When you know it's wrong....
                    But you know you gonna do it anyway..."


Han tog mig nästan på plats!Trekant?

Igår kväll var vi ute. Sjävklart så träffade jag på Patrick där, min heta soldat. Jag kan fortfarande inte komma över hur het den här karln är!!! Hans blickar....oofff jag behöver inte säga mer! Vi har pratat lite om att kanske...men bara KANSKE ha en trekant. Jag vet fortfarande inte vad jag tycker om det men vi har lekt lite med tanken. Måste faktiskt erkänna att jag vill men sen så vet jag inte om jag vågar. Han vart juh så klart heeelt till sig och tyckte att vi omedelbart skulle hitta någon. När jag sen sa att jag hellre ville att det skulle va en till tjej och inte en kille så svimmade han nästan av glädje hahahaha! Det är väl alla killars dröm antar jag...att få ligga med två tjejer samtidigt.

Så vi gick faktiskt runt i klubben och letade efter en tjej. Jag tror inte att jag hade dragit hem henne om jag hade hittat någon men bara grejen var så erotiskt! Det var som något kinky förspel!!! Sexet har gått överstyr med den här karln. Vi har så jävla bra och hett sex så att det räcker med att vi ba kollar på varann så blir vi galna!!! Vette fan hur jag ska kunna lämna sexet med honom när jag drar härifrån!


Nu har jag ställt till det!

Men jag måste säga att jag har lyckats bolla med tre olika killar ganska bra o ganska länge! En av de (Patrick) vet att jag träffar andra men de andra två (Paks & Carlos) vet inte hehe. Så igår kväll var jag på krogen med kompisarna. Jag träffar på Paks där. Efter en stund så träffar jag på Carlos och de här två killarna e ganska olika. Carlos tycker om att kramas o pussas ständigt men Paks gör inte det. Så det första Carlos gör när han ser mig är att krama på mig en massa och pussa på mig. Jag som vanligt var väl lite berusad för jag inser inte att Paks står en halv meter ifrån och ser mig...

Så han ser mig kramas och pussas med en annan kille. Är inte riktigt säker på vad han tänkte då eller tyckte men jag såg inte honom mer under resten av kvällen och jag har en känsla av att jag inte kommer att få se honom nå mer heller haha!

Fan då! Paks har en jävligt het kropp! Här e han...synd ba att jag inte kommer att få klämma på hans fina stjärt nå mer!Inga känslor sa vi!

Jag pratade med Patrick precis...han sa nåt som gör mig lite orolig. Jag sa något som var roligt så han skrattade ganska mycket o sen så sa han:

"You are so wonderful...I could fall in love with you..."

Jag tycker inte om det jag hör.... Här skulle juh inga känslor blandas in för faan!


Ont att göra slut...

Jag var ute och gick igår. Jag såg ett par som satt på en bänk. Tjejen satt i knät på killen och allt såg så mysigt ut. När jag kom närmre så ser jag att båda två gråter. De höll på att göra slut... Fy fan va dåligt killen såg ut att må...antar att tjejen var den som ville göra slut. Man såg verkligen smärtan i hans ögon. När jag såg på honom så såg jag mitt ex framför mig. Jag såg hans ansikte framför mina ögon, hans tårar som rann nerför hans kinder när jag sa att jag ville göra slut.

Fyy faaaan...

Att göra slut med någon eller att någon gör slut med en är bland de värsta känslorna som finns. Känslan av att vara den "hjärtlösa" eller den  "hjälplösa" är bortom förklaring. Nä... detta är en av anledningarna till att jag inte vill ha pojkvän!

Lesbisk med en gogo dansare??

Oj oj oj!! Vet ni vad jag gjorde i söndags kväll??? Fan asså jag måste sluta dricka hahaha! Vi var på ett ställe där de hade fullt med transvestiter och kvinnliga gogo dansare. Jag stod ganska nära scenen där en av tjejerna stod och dansade. Jag vänder mig om och tittar upp och då står hon och tittar på mig. Hon tar tag i min hand och drar upp mig på scenen. Uppe på scenen så börjar hon dansa med mig, ta på mig o krama på mig o grejer. Jag var så full så jag hängde på! Så där står jag uppe på en scen och dansar med en, praktiskt taget, naken kvinna med fullt av killar som står nedanför och dreglar. Gogo dansaren hette Isabella och jag tror att hon var antingen bisexuell eller helt gay för hon sa detta till mig:

"I think that you are very sexy. If you come home with me tonight I will give you an experience that you have never had before!" 

Tror ni att jag vart liite chockad? Jag trodde att hon drog upp mig för att hon ba ville dra upp en tjej. Jag måste faktiskt erkänna att jag var så pass full och atmosfären var så laddad med sex så att jag övervägde att göra det! Men självklart gjorde jag det inte. Jag är fööör feg för att ha sex med en tjej...
Jag är den med kläder på, den nästan nakna kvinnan är gogo dansaren


Jag var ba tvungen att dra ett kort på denna lustiga filur hehe

 

Jag vill inte...

Jag är seg och trött idag. Jag är grinig som fan och har huvudvärk. Jag orkar inte med något och vill ba krypa ner i sängen. Ingen speciell anledning...det har inte hänt något. Jag vill bara inte existera just nu. Men det går inte för jag har tenta på torsdag och måste plugga. Jag måste laga mat och äta....orkar inte med det heller. Är det en dålig dag idag...ja..
Att bara gråta...

Gråta...ibland är det så skönt att bara gråta. Jag behöver ingen anledning, jag behöver inte vara ledsen eller arg. Det räcker med att jag hör en låt som berör en eller ser en reklam som är sorglig. Då kan jag bara brista ut i tårar. Det är inte så att det gör ont i min själ eller hjärta. Det är bara att få lätta på "trycket". Ni måste tycka att jag är knäpp nu men jag lovar att det är så skönt. Jag känner ett lugn och en sorts lättnad efteråt...går inte o beskriva...

Ibland kan jag leta upp en film som jag vet är jätte sorglig och titta på den för att jag vet att jag kommer att gråta en skvätt.Blåser du mig???

Tror fan att vår hyresvärd försöker blåsa oss på pengar...antingen han eller hans jävla revisor!


Spådam..

När jag var i Rom så såg jag en spådam på gatan som spådde en med hjälp av två jätte fina fåglar hon hade. Jag kunde juh inte låta bli och jag fick en liten lapp. Så här står det på lappen:

You are a highly respected lady by those who surround you. You hold a secret that only you know. You're very honest and you like to live life to the full. You'll receive a large sum of money from a distant relative. You'll live 97 years.

Det sjuka är att nästan allt stämmer! Vad tror ni?

Äntligen!

Jag fick äntligen min mens igår!!! Jag har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter min mens så som jag har gjort denna gång! Nu känns min kropp normal igen. Trodde där ett tag att jag hade hamnat i klimakteriet vid ålder 23 :S !!

Önskar ba att jag hade väntat två dagar med att vaxa min poni...nu slösas en vecka bort av lenhet på att jag har mens!

Dagens citat

tallica och Licious gick in i en mataffär. Det luktade konstigt:

tallica: Åh fy faaan...det luktar mör fitta här inne!

Tur att italienare inte kan svenska...


Oj oj där var det nåt!

Det hände något konstigt i torsdags när vi var ute. Kommer ni ihåg Paco?? Han var med oss. Vi blev alla som vanligt jääätte fulla och vi hade skit kul! Men vid ett tillfälle så blev det så att jag och Paco vart ensamma på dansgolvet. Han ställer sig då bakom mig och håller om mig. Vi dansar i nån minut och medans vi dansar så tar han min hand. Han tar min hand och lägger den över sitt kön...!! Ja ni läste rätt...han tar min hand och lägger den över sin ljumske! Och vet ni vad?? Jo han hade världens stånd!! Jag vet inte riktigt vad han hade tänk skulle hända men inte fan trodde han väl att jag skulle gö nåt??

Hahaha så där står jag...full som fan, med min hand på hans erektion och tänker på vad fan jag ska gö. Ska jag låtsat som inget eller ska jag vända mig om och ge honom en örfil?? Betyder detta att han äntligen vill gö grejer?? Vilket som så var jag för full för att orka med något så jag ba ignorera och dansade vidare...

Ja...jag är svag..

Ok jag erkänner att jag är en svag människa! Jag vet att jag sa att vi alla skulle spara ut allt hår i en månad i protest men jag har precis vaxat mig! Jag tyckte synd om min vildros...det var något konstigt buskage som hade byggt bo över henne...Hon var tvungen att bli befriad!!! Ja ja nu när hon är ute i det fria så måste jag juh hitta någon hon kan leka med ;)
Fucking jävla svin!!!

För lite mer än ett halvår sedan så hamnade jag i en väldigt jobbig situation. En av mina nära vänner hade nyligen flyttat ihop med sin kille men deras förhållande var kasst som fan. Han var elak mot henne och tryckte ner henne ständigt. Jag tyckte aldrig om honom. En kväll träffade jag på honom på krogen och han tog mig på rumpan ett flertal gånger. Jag tänkte då att han var väldigt full och tänkte inte mer på det. Men han slutade inte utan två, tre gånger efter den kvällen så gjorde han samma sak igen när jag träffade honom på krogen. Varje gång när hon inte var med. Han klämde mig på rumpan flera gånger och sa saker som att:

"Jag skulle kunna göra så mycket med dig...jag skulle kunna äta upp dig.."

Jag ville inte säga något till min tjej kompis men kände att jag var tvungen. Hon var trots allt en av mina närmaste vänner. Men jag visste innerst inne att hon skulle välja att tro på honom om det kom til kritan. Det gjorde hon oxo.. Hon trodde på honom när han sa att jag var för full och hade ingen aning om vad jag pratade om. Men ändå vart jag chockad och grovt besviken över hennes beteende efteråt. Det hela slutade med att hon bröt upp kontakten med oss tjejer, vi var flera som umgicks ständigt. Jag tror att hon gjorde det för att hon skämdes över sitt beslut...men varför skäms hon om hon känner att det var det rätta beslutet?? Jag varken bad eller förväntade mig att hon skulle lämna honom...jag ville bara att hon skulle veta. Jag visste att jag skulle förlora henne men mitt samvete tog beslutet att berätta. Nu så vägrar äcklet att gå på fester där mina kompisar kanske kommer att vara. Och det för att han tycker att de har tagit min sida i situationen...även om de inte gjort det verbalt! Fy faaaaan va förbannad jag blir!

Fucking jävla svin som använder det som ursäkt....sanningen är att han inte vågar visa sitt patetiska ansikte!!!

Åh vad jag önskar att jag var hemma i Sverige just nu så jag kunde ta hans fula tryne och slå sönder honom...o sen banka lite vett i hans tjej som brukade vara smart!

Dags att skövla!

Igår skrev jag ett arbete på 10 sidor så ikväll mina vänner så ska jag supa ner mig och skaka rumpa som aldrig förr! Men först ska jag vaxa ponin! Vet ni hur länge sedan det var jag sist vaxade kärleksgrottan?? Alltför länge sen!!! Så idag sörru ska min lilla vildros få sig ett ombyte hehe. Sen ska jag klä upp mig....och då vet man inte vad som händer nej ;)

Jag kanske till och med får mig ett nyp! Uppdatering senare när vildrosen är fit for fight!Nu får det fan va noooog!!!!!

Ok jag kommer snart att ta livet av mig! Har för fan inge mer ork att sitta me skol arbete!!! ÅÅÅHHHH kommer snart att slänga ut de här jävla böckerna ut genom fönstret, sen så kutar jag nerför trapporna skrikandes som en dåre och sätter eld på alla papper! Sen dansar jag runt elden som ett mongo och gör en massa indian ljud!!!!

Kommer juh förmodlingen att få åka in på psyket men det är värt det känner jag! Slipper iallafll plugga där inne...

Det här mongot ser väl nöjd ut..
Vägrar väga mig!

Fan va hurtig jag vart idag! Det första jag gjorde imorse var att gå ut och springa!! Hahaha de som känner mig kommer juh undra vem jag är och vart tallica har tatt vägen! Men jag har fått en ny syn på träning...jag måste! För ni ser mina vänner så har fröken tallica gått upp ett par kg sen hon kom ner hit till Italien. Jag har inte vägt mig än så jag vet inte huuuur mycket men det syns iallafall...vilket som så vägrar jag att väga mig! De flesta av mina kläder har blivit en aningens för tajta. Så jag har börjat springa lite smått. Får se om det leder till något men jag fortsätter :)

Nu ska jag ut och lägga mig i solen....ska jobba på min bränna ;) och skriva på ett arbete samtidigt....blä!

Pözz!

Kroppshår...äckligt eller snyggt??

Varför har vi hår på de konstigaste ställena??? Vem fan vill ha hår på stor tån???!! Varför är det ens osexigt med hår?? Vem fan kom på att vi kvinnor måste vara lika kala som hårlösa jävla katter??? Och nu så har "trenden" gått vidare till grabbarna...nu måste de stackarna också vara nakna på huden. Jag är trött på att plocka ögonbrynen och raka benen och vaxa ponin....tänk om jag vill gå omkring hårig?? Nej då skulle jag inte känna mig attraktiv för att jag har fått det inpräntat att hårlös och len är lika med fräsch och sexig.

Kanske ska starta en ny trend....hårig och sträv är lika med fräsch och sexig... hmmmm tror fan att det kanske kan gå!Vilka är med mig???? Ok ingen varken rakar, plockar eller vaxar sig på en månad...bara för att!!!

POWER TO THE HAIR!!!!!


Bella ROMA !!!!

Ok åtta timmar senare med tåg så är jag tillbaka i Torino. Jag kan säga så här...man har inte sett något förens man har sett ROMA! Vilken underbar stad! Det räcker med att du bara går omkring så släpar du hakan i marken efter dig....såååå otroligt vackert! Det enda negativa va alla jävla turister! Ok jag var en av de men ändå....vart man än gick så var det folk med kartor o frågor. Och eftersom jag inte är blond eller ser ut som en japan så antar juh folk att jag är italienare. Zååå man fick förklara att man inte var italienare och att man var från Sverige och ja ALLA svenskar är INTE blonda och blå ögda!!!! Jag är sååå trött på att få förklara det om och om igen!!!

Ikväll är jag alldeles för trött för att ladda upp bilder men de kommer jag lovar! Har lite skol arbete som jag måste komma ikapp med nu...blä! Men det positiva är att Patrick kommer tillbaka till Torino imorgon han oxo så jag kanske får klämma lite på hans söta stjärt!

BOUNA NOTTE RAGAZZI !!


Wow!!!

Hinner inte skriva nàgot men vill bara sàga WOW!!!!!! Rom àr bland det vackraste jag har sett!!

Nàn har slàppt sig...

Vi har nu kommit fram till Rom och har upptàckt att det finns datorer med internet hàr!! Woohoo jag kan dà kanske slànga in ett inlàgg eller tvà ibland. Just nu sitter vi och vàntar pà att vàrt rum ska bli ledigt. Resan hit dock var inte vàrldens bàsta. Vi hittade jàtte billiga biljetter med tàg och tyckte att vi hade dragit jackpot hahah nope! Biljetterna var visst sà billiga fòr att vi inte hade sitt platser. Sà i àtta timmar har vi hoppat fram och tillbaka mellan olika platser. Till sist hittade vi en hytt dàr vi fick sàtta oss. Vi var sex personer i den dàr lilla jàvla hytten....sà ni kan tànka er hur mycket det stank. Hahahaha jag har aldrig varit med om nàgot vàrre!!! Jag àr hundra pà att nàn av gubb jàvlarna i hytten slàppte sig under hela jàvla fàrden!!

Men men nu àr vi hàr, strax ska vi fà duscha och fràscha till oss. Sen bàr det av mot Coloseum...dagens fòrsta sightseing stopp!!

Vilket jàvla àventyr!!!!

ROME.....here I come!!!

Jag satt ute i solen med min rommie och gungade för några timmar sen. Vi va ganska uttråkade...så jag sa att vi skulle åka nånstans...ba så där! Hon tyckte Rom och jag tyckte varför inte!!

Så nu har vi bokat hotell och biljetter till Rom och ska åka om ett par timmar. Vi åker till ROM om ett par timmar!!!!! Helt jävla sjukt! Vi kommer att vara i Vatikan staten över påsk...fatta va mäktigt det är!! Detta betyder då juh att jag inte kommer att blogga på ett par dagar...ni får stå ut helt enkelt mina kära! Så är det när man är lika impulsiv som fröken tallica!!

Kram på er och GLAD PÅSK!!!!VIP!

Oooooff jag vet inte riktigt var jag ska börja för att beskriva onsdags natten!! Fan va lyxigt...lyx, lyx...LYX!!! Jag och min rommie Licious va juh som sagt uppklädda till max och jag måste säga att vi var smoking heta!! Vi kommer till den här klubben Millionaire och jag kan inte beskriva stället! Ett jätte stort ställe, fräscht som faaan och skit bra musik!! De har en VIP del som är som en stor terass med överblick över dansgolvet. Där hänger de "viktiga" personerna....så jag var juh tvungen att komma upp där!! Med lagom mycket alkohol så anser jag mig vara viktigast på stället hahaha!

Snubben som stod vid ingången till VIP stället lät oss inte komma in...han sa att jag måste känna någon där inne. Fan tänkte jag och gick iväg...sur för jag ville verkligen komma in där! Det gick ungefär 10 min så ser jag att en kompis till mig står där uppe (han var med när vi fikade med en annan kompis som spelar i Juventus)! Hand i hand går vi tillbaka till snubben som inte ville släppa in oss från början. Antar att det lönar sig att känna en Juventus spelare för vi kom in!!

VIP är precis som de säger...mycket bättre! Från och med nu så vill jag inte hänga där nere bland de vanliga dödliga...nej nej nu är jag VIP material bitch hahahahahahahaha tror att jag fortfaranade är full! Nej men skämt åsido så var det faktiskt jätte lyxigt med en massa champagne o annat dricka som bjöds på! Efteråt gick på efterfest och spelade Guitar Hero och käka pasta...hemma hos Juventus spelaren!!!!!! (fan att jag inte kan säga vem av de det är!!!!!!)

Livet är wunderbart mina vänner!!!

En Muppig gästbloggare :)

Hej kära läsare, kompisar och annat löst folk ;)

Muppen här! Jag är gästbloggare för stunden här på Tallica's blogg..spännande va? Det var jag som frågade henne om jag fick tillåtelse att skriva ett litet inlägg i hennes blogg och jag ska förklara varför...

Det är för att jag har märkt att det är så många bloggare där ute som inte alls överensstämmer med den bild man byggt upp genom att läsa deras bloggar. Jag läser en HEL DEL bloggar (och vill gärna tro att jag hade ett finger med i spelet när Tallica började blogga ;)) och jag vet vilka många stora bloggare är privat, vissa känner jag direkt och vissa känner jag till och det är ofta man blir besviken. Men det är klart att det är lättare att framhäva väl valda delar av sin personlighet när man sitter vid ett tangentbord, bakom en skärm och får välja att bara visa alla snyggaste bilder på sig själv, visst... Då kan man välja att framstå som intressantare, snyggare och liiite bättre än originalet.

Men nu tillbaka till Tallica!


Hon är en av mina närmaste, närmaste vänner! Det räcker inte att bara beskriva henne som en "nära vän" för hon är mer än så. Vi bodde ihop i några år innan hon åkte till Italien och det var nog inte sista gången vi bodde ihop heller, snart kommer ju sommaren! ;)


Jag har sett och känner till alla sidor av henne, mörka som ljusa och precis som hon nämnt i ett tidigare inlägg så är hon omtyckt av ALLA! Vet väldigt få som har något ont att säga om henne och de som har det känner henne inte eller är avundsjuka och önskar att de var henne ELLER hennes vän istället för hennes ovän. Vissa "ovänner" hon haft har väldigt svårt att fortsätta ogilla henne efter de pratat med henne i endast några sekunder ;)


Hon har jordens bästa humor och hennes leende och skratt kan lysa upp mina mörkaste dagar. Hon är sjukt rolig, sprallig och det blir alltid galna upptåg i hennes sällskap. Jag älskar henne för att jag kan vara mig själv kring henne, jag kan säga vad jag vill eller så behöver jag inte säga någonting alls. Hon är omtänksam som ingen annan, lyhörd och uppmärksam på andras känslor. Hon är rättvis och ärlig. Hon har de senaste åren blivit FÖR snäll med vissa saker men jag är ju den regerande drottningen inom det området så jag vet hur svårt det är att ändra på! Men tro nu inte att hon är någon mes! Om jag någonsin skulle hamna i slagsmål/bråk/trubbel (nu har jag aldrig gjort det men ändå) så är hon den första jag skulle ropa på, när hennes ögon brinner då lovar jag att ni vill lägga benen på ryggen, hehe... Jag vet att hon bär på många bekymmer och även på mycket trasigt och oklart inom sig men jag gör allt jag kan för att finnas där...finns inget som säger att vi måste hitta alla svar på en gång.


Om det nu är någon kille som någonsin kommer att få henne att öppna sitt hjärta igen så lovar jag att det kommer vara bättre än drömvinsten på Lotto och jag kommer alltid önska att jag vore lesbisk och kunde ta hans plats, haha! Skämt o sido, bortsett från hennes top-notch personlighet så är hon även grymt vacker! Nu har hon ju visat lite bilder så ni vet lite hur hon ser ut men om ni bara visste hur snygg hon är, HELA hon!! Jisses! Här har ni en riktigt, riktigt, riktigt snygg kvinna! Hon har en kropp att döda för (tro mig, jag har sett henne i underkläder ;)) och jag ska inte ens börja gå in på hennes ansikte! =) Jag ÖNSKAR ni läsare som inte känner henne visste men det går ju inte tyvärr ;)


Så...där har ni lite av Tallica ur mina ögon. Klart att detta är ur en partisk synvinkel nu men jag LOVAR att om ni hade kunnat spendera 5min med henne så hade ni som inte känner henne hållit med mig på varenda punkt!


Det var allt för mig! Massa kärlek till er läsare! ♥


Brazilian Night

Ikväll är det Brazilian night på en klubb här som heter Millionare...zåå fröken tallica och fröken Licious ska klä upp sig och haffa sig några brasilianska milljonärer  ;) !! Någon som vill följa med?? Tänkte väl det... :)!

Vibrera vidare FUCKERS!

Don Omar - Salio El Sol


Give me!!

Jag har träningsverk och är smått förkyld. Orka vara jag just nu! Men måste säg dock att jag känner mig väldigt vältränad...hahhaa efter att jag vart och halv sprungit EN gång! Jaha vad gör man för att bli av med en förkylning?? Säg inte att jag ska stoppa huvet över kokt vatten...har gjort det en gång och fyyy faaan! Ge mig bra råd gott folk!

Jag vill bli frisk så jag kan ut och skaka rumpa ikväll ;)


Så här ser jag ut just nu hahahah!
Våga vara mer!

Jag har nu vart här i Italien i ungefär 2,5 månader. Under denna tid har jag lyckats träffa ett par pojkar och skaffat mig väldigt mycket vänner här och där. Vänner i skolan och mycket krog folk. Patrick (en av killarna jag träffar) tyckte att det var jätte konstigt att jag hade lyckats lära känna så mycket folk överallt på så kort tid. Han har juh vart här längre men inte lyckats med något. Jag går före kön här och där, dricker gratis här och där och hänger med vakterna här och där. Det är inte så att jag gjort något med någon av de! På ett ställe går jag ba rakt in bakom baren och dricker med ägaren/bartendern. De måste väl tycka att jag är charmig eller något.

Inte mitt fel att jag är underbar och omtyckt!

Grejen är att jag inte är blyg utan jävligt utåtriktad och öppen. Jag är inte rädd för att ta kontakt och lära känna nya människor. Jag är inte rädd för att bjuda på mig själv. Det hela blir nu ba så mycket roligare när det finns en språk barriär. Så jag tänker ge er alla homework!

Våga vara mer öppen!
Våga bjuda mer på dig själv!
Våga gå fram till någon du aldrig sett förut och bara börja prata!
Våga vara mer DU för du är underbar!!!

Det allra värsta som kan hända är att du gör bort dig...och vad händer då??? INTE ETT SHIT!!! Du får en histora att berätta sen på en förfest och visa att du e modig och rolig!

KOM IGEN NU....JAG UTMANAR ER!!!

Look at my tight ass!!!

Fan va hurtiga och duktiga jag och min roomie Licious vart idag. Vi har varit i skolan som duktiga studenter! När vi kom hem så satte vi på oss tränings shorts och linne (as varmt här nere idag) och gick ut och sprang. Vi gick i rask takt, sen så joggade vi och sen så gick vi i rask takt igen...ni vet i intervaller. Sedan gjorde vi några situps o andra övningar. Efteråt åt vi en rikigt god sallad! Jag kommer inte ihåg sist jag tränade. Jag tränar juh aldrig...utan går omkring med min fladdriga röv och är allmänt nöjd. Men nu så kändes det som att det är dags att ta tag i skiten!!

Så nu sitter jag här ganska mörbultad och nöjd :) jag känner redan att min ass e tightare!! LOOK AT IT!!!!


Jag kräver bara detta...

Jag har i ett tidigare inlägg berättat att killen jag träffar eller ligger med, Patrick, har en flickvän. Han erkände det för mig och jag erkände för honom att även jag träffar andra killar. Det har nu gått ett par dagar och jag har tänkt över saken lite. Hur sjuk är inte den här situationen?? Jag träffar en kille som har flickvän och träffar 3 andra tjejer...eller bara mig och sin flickvän för han påstår nu att han dumpat de andra. Jag däremot träffar honom och två andra killar vilket sammanlagt blir tre killar. Skillnaden mellan mig och Patrick är att jag är ärlig om att inga känslor får involveras och att det enbart handlar om sex. Jag ljuger inte om att jag inte träffar andra killar...jag säger ba inget. Och om det skulle komma på tal så tror jag att jag skulle berätta sanningen. Jag har inget att dölja och absolut inget att skämmas över.

Patrick vart ju helt chockad när jag berättade sanningen och lättad konstigt nog. Han tyckte att det kändes som att han hade lyft bort tre ton från sina axlar. Jag kunde inget annat än att skratta åt situationen för båda hade gömt detta för varann. Han sa att han tyckte om mig och att han skulle sakna mig jätte mycket när jag åker hem till Sverige. Jag sa att jag tyckte om sexet och skulle sakna det som faaan när jag åker hem. När vi la oss den kvällen höll han om mig rikigt hårt och viskade i mitt öra:

" I will only demand one thing from you. When you are with me I want you to give all of you to me because I am giving all of me to you.. "

När en riktigt snygg och enormt het italienare viskar detta i ditt öra i mörkret...ooff! Om inte detta får igång en så vette fan vad som gör det!

Värsta!

Jag har suttit heeeela dagen och pluggat! Jag har inte haft några lektioner utan ba vart hemma. Hemma framför datorn och skrivit på ett arbete. Jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv idag. Så stolt att jag tänker ta en paus och äta. Efter maten ska jag ta en väl förtjänt ciggpaus....

Vad har ni skitungar gjort idag??

Kommer jag någonsin att bli gift?

Ibland undrar jag över detta. Jag undrar om jag någonsin kommer att gifta mig och skaffa barn och hela det paketet. Det som jag undrar mest över är att om jag skulle kunna ha sex med en och samma man resten av mitt liv. Att gå och lägga sig bredvid samma ansikte varje kväll...vette fan om jag skulle klara av det. Problemet är väl att jag tycker om karlar lite för mycket för att kunna knyta mig fast vid en. Samma snorre varje kväll....samma stön och rörelser varje gång...låter nästan som en mardröm. Ett till problem är väl att jag lätt blir uttråkad och går vidare. Jag kan snabbt tappa intresset för killen och mina ögon börjar vandra efter nytt kött.

Nu är det säkert några av er som inte håller med. Ni tycker att det är tryggt och underbart att få lägga er bredvid samma person kväll efter kväll....för att ni ÄLSKAR denne. Men ni ser...jag vet inte om jag ens tror på kärlek. Vet inte...kanske bara jag som är känslomässigt trasig...

Det här var väl fint?


Sanningen om män och kvinnor

En vän sa detta till mig...sanningen om män och kvinnor:

"A woman worries about the future until she gets a husband. A man doesn't worrie about the future until he gets a wife. Married men live longer than single men, but married men are a lot more willing to die. A woman marries a man expecting he will change, but he doesn't. A man marries a woman expecting that she won't change, but she does.."

Tycker ni att han har rätt?

Drömtydning

Inatt drömde jag att jag var i ett rum som var full av ormar...alla slags olika ormar. Min ena fot hade fastnat för att flera ormar hade slingrat sig runt den. Jag ramlad omkull och kände att en skallerorm skallrade med sin svans i nacken på mig. Då vaknade jag upp med ett ryck och omedelbart vände mig om för att kolla om det fanns någon orm där. Jag var tvungen att ta reda på om detta betydde något och jag hittade detta:

"Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker."

Vi kan juh konstatera att jag redan syndar och frestar när jag inte borde. Är detta ett budskap från mitt undermedvetna? Vill ni gå in och läsa mer så här är länken:

http://www.borderline.nu/nuke/modules.php?name=News&file=article&sid=120The truth will set you free...

Jag har nu träffat Patrick i nån vecka. Underbar italienare som är sjukt passionerad och otroligt bra i sängen ;) ! Jag har samtidigt som jag träffat honom träffat andra killar. Något han inte visste om. Men jag har under denna tid misstänk att han har flickvän...i en annan stad, han e inte heller härifrån utan pluggar här. Så igår när jag hade vart på en filmdejt med Paks så bad jag Patrick komma och skjutsa hem mig. Som den snälla och gulliga gentleman han e så gör han allt jag ber honom om. 

Jag frågade honom rakt ut...eller rättare sagt jag informerade honom om att jag vet att han har tjej och att jag inte misstycker men tycker inte om att han ljuger för mig. Han erkände att han hade tjej och att han träffat andra tjejer samtidigt som mig. Jag uppskattade ärligheten och berättade för honom att jag gjorde detsamma. Han sa dock att han slutat träffa de andra för att han inte orkar bolla med alla. Jag sa att jag inte skulle sluta träffa de andra. Jag har inga skyldigheter what so ever mot den här killen men är ärlig ändå. Att äntligen få berätta sanningen för en tjej som accepterar honom precis som han är gjorde honom enormt lättad. 

Jag tycker att vi gjorde bra i att vara ärliga. Inga förväntningar och inga skyldigheter...bara ren, underbar, passionerad och rå sex. Plus att han är en genuin gentleman...jag gillar det. En regel dock är att varken jag eller han får röra någon annan framför den andra! Måste juh även få nämna att killen ser jävligt bra ut...top fem! 

Naiva lilla pojke...eller?

Oj oj fröken tallica har varit väldigt busig minsann! Igår kväll träffade jag Paks (en spanjor jag träffade för över en månad sen), vi var hemma hos honom och kollade på rullen Wanted, vilket suger förresten! Denna kille e as mysig, kysser jätte bra och pluggar till veterinär. Efter filmen tyckte jag att det var för sent att ta bussen så Patrick fick komma och hämta mig. Han har juh då ingen aning om att jag vart på en filmdejt...till honom sa jag ba att jag vart hos en kompis.

Naiva lilla pojke tänker jag men det visar sig att Patrick inte är så naiv som jag trodde...han är visst en slug liten räv! Precis som jag själv! Berättar mer när jag ätit!

En liten historia...


En flicka träffar en pojke. De tycker om varann. Han har flickvän. Efter en massa tjaffs hit och dit så gör de slut. Men då är det försent för flickan har träffat en annan pojke...eller flera andra pojkar. Han får reda på att hon har börjat träffa andra och blir skit ledsen. Han vill nu ha henne mer än någonsin. Hon tycker juh om honom men vet inte vad hon ska göra. Det är väldigt dumt att börja träffa någon som man redan tycker om för de måste säga hej då om en månad. Hon är kluven...

Vad ska hon göra??


Den lilla svarta..

Fröken tallica ska ut och skaka rumpa ikväll...igen. Denna afton har vi på oss den där lilla svarta ;) Hoppas ni har kul där hemma!!Lättad eller vad??!!

Ok falskt alarm....shit vad lättad jag är!!!! Jag satt och glodde på det det där jävla testet i sju år men vågade typ inte. Men nu är det gjort och jag är inte gravid!! Inga barn här inte och jag kan inte va mer glad över det!!!

Men faktum kvarstår juh att jag är 9 dagar sen med min mens...vad kan der bero på??Kan ja va gravid???

Ok nu har det gått exakt 9 dagar sen jag borde fått min mens. Det vill säga jag 9 dagar sen....9 DAGAR!!! Jag har aldrig vart 9 dagar sen! Jag brukar alltid ha min mens med 28 dagars mellanrum...kanske nån dag tidigare eller nån dag sen men aldrig så här. Visst har jag haft sex...massor oxo men jag har alltid skydd! Jag använder ALLTID kondom! Jag är verkligen jätte jätte noga med kondomer. Men sen så finns juh risken för att kondomen kan spricka. Om det har hänt så vet jag inte om det.  FUCK!

Så idag köpte jag ett graviditets test. Den ligger på bordet framför mig nu. Självklart så måste min kropp kämpa emot för tydligen så vägrar jag att bli kissnödig! Jävla skit!

Jag återkommer...

Jag antar utmaningen!

Ok jag har blivit utmanad av Miss PinkLady och gott folk ni känner juh mig! Jag backar aldrig från en utmaning hehe! So here we go!

4 tv-program jag brukar se: går inte att kolla på tv här i italien eftersom ALLT e dubbat!


4 saker jag gjorde i går: var i skolan, bloggade, drack och dansade!


4 saker jag längtar till:
 Sicilien, Sverige, Min familj och vänner!


4 saker som står på min önskelista:
Bra jobb, egen lya, pengar och framgång!


4 saker jag avskyr:
Krig, falska människor, lögner och då menar jag riktiga inte små vita lögner och att fixa håret!


4 saker jag tycker om att göra: Shoppa, ha SEX, göra absolut ingenting och dansa!

4 saker jag åt i går: Bröd, ägg, kyckling, kebab


4 bloggar jag utmanar:
Småbloggskommentatorn, Brunetta, Brainflakes och Malin Linnér!

Come on Bitches!!


The Zeitgeist Movement

Igår kväll tittade jag på en dokumentärfilm som heter Zeitgeist. Shit vad sjukt! Om allt som sägs i dokumentären stämmer....vilket jävla fucked up samhälle vi lever i. Allt är lögn! Vare sig man tycker om dokumentärer eller ej så är detta ett måste o titta på!! Jag är fortfarande i chock tillstånd...

Från Wikipedia:
 

"Zeitgeist - the movie är en amerikansk film från 2007. Filmen är framställd utan vinstsyfte och finns tillgänglig för kostnadsfri nedladdning. Filmen karaktäriseras av upphovsmannen Peter Joseph som en samhällskritisk dokumentärfilm, men har av andra betrakatas som konspirationsteorisk. Filmen behandlar ämnen som vem som egentligen styr USA och i förlängningen hela världen och är i "kriget mot terrorn". Filmens namn kommer från det tyska ordet för tidsanda, vilket används som lånord på engelska."

Här har ni länken för att titta på filmen:

http://www.zeitgeistmovie.com/

Join The Zeitgeist Movement....I have!

 


Sovisar!

Nu är det dags att sova...vet inte riktigt hur det ska gå till för tankarna snurrar som fan i mitt huve! Jag har precis kollat på en dokumentärfilm och oj va den fick mig att börja tänka. Lovar att berätta mer om den imon för ni MÅSTE se den!

God natt!


I fooled u FOOL!!

Idag är det juh 1 april! Dagen då man får lura folk och komma undan med det :)! Självklart så måste jag då lura en massa...är juh en busunge trots allt!! Så en massa gott skratt har jag fått...hoppas ba inte nån lurar tillbaka...äh!
Vad vill du säga??

Jag drömmer mycket mardrömmar. Då menar jag att jag drömmer varje natt...flera drömmar! Jag kan drömma upp till 5 eller 7 drömmar per natt och jag kommer ihåg nästan allt. Så nästan varje natt vaknar jag upp genomsvettig, flåsande och halvt ihjäl skrämd. Sen så inser jag att det var en dröm och jag somnar om. Självklart får jag ingen vila om nätterna när jag ständigt drömmer så här så jag vaknar upp som en zombie varje dag.

Jag kan drömma om allt från att jag blir jagad av en jätte spindel eller att hela min familj har fått en dödlig sjukdom. Helt sjuka obetydliga drömmar men jag vaknar ändå upp med ett jätte ryck. Jag har hört att drömmar är som ett fönster till ditt undermedvetna. Försöker mitt undermedvetna säga mig något med alla dessa hemska drömmar?? I så fall vad?? Vill sova en natt utan att drömma något så jag kan få en morgon där jag känner mig utvilad!

Vad drömmer ni om?
RSS 2.0