Ex stuff..

Idag tog jag mig en härlig spring runda. Det var molnigt ute och det dugg regnade.....så skönt när man är alldeles svettig. Det lustiga var att jag sprang i en t-shirt som tillhörde mitt ex. Det var faktiskt hans favvo t-shirt. Jag trivs i den...vet inte varför men jag gör det.

Har ni något som tillhör ert/era ex som ni använder??
I AM WONDER WOMAN!!!

Hej bloggen! Först och främst så vill jag säga förlåt för att jag vart borta så himla länge. Men det är mycket som pågår just nu. Hjärnan min rullar på för fullt!!! Jag och mina päron är mitt uppe i en budgivning och det är jag som får sköta allting. Det vill säga springa på en massa banker, fixa med lån, kolla alla möjliga papper och ringa tusen samtal per dag. Jag hoppas verkligen att mina päron får huset. Jag kommer att bo där jag med men hur länge vet jag inte.

En annan sak som jag vill berätta för er är att jag inte har rökt på väldigt länge. Hur länge?? Jo jag har inte rökt på 11 dagar!!! Ok det känns som mycket längre men så är det! Dessutom har jag vägt mig och vågen visar 1,2kg mindre :) !!

WOOOHHHOOO FÖR MOI!!!!!!EX Panik!!!

Ok jag är för tillfället på en minisemester. Jag går in på min mail för att kolla lite snabbt bara och ser då att mitt ex har mailat mig. Han har skrivit detta och enbart detta:

"Vill du ses o prata någon dag?"

Okej jag får panik...sist jag såg honom så vägrade han att ens hälsa på mig!! Fan ska jag svara??? Vad kan han vilja???? Åh jag saknar honom samtidigt men jag skulle aldrig kunna bli tillsammans med honom igen...åh panik....ångest!!! Hjälp mig!!! Vad ska jag svara? Ska jag ens svara?

See ya!

Det verkar som att jag fortfarande är vaken ja. Inge festandes eller supandes denna lördag natt för fröken tallica...eller söndag morgon...whatever. Nej det är alldeles för mycket som snurrar i skallen min! Imon så kanske jag sätter mig i bilen och kör mot Örebro. Zå gott folk...vi ses där!Måste man gifta sig?

Underbar dag idag! Har inte ens hunnit äta frukost och far min har redan börjat tjaffsa med mig om giftermål och barnbarn. Ingen av mina syskon är gifta och i min kultur så anses man ha misslyckats om man inte är gift. Precis som alla andra kulturer egentligen där man deffineras efter sin partner. Och är det så att man inte har någon så deffineras man som ingen antar jag.

Det som utlöste tjaffset idag var att min kusin ska gifta sig och min pappa tycker att det är jobbigt att ingen av hans barn är gifta. Han anser att hans enda uppgift i livet har varit att se till att hans barn stadgar sig i sina egna hem. Nu känner han att han har misslyckats. Då får juh självklart jag vara den första som får höra det. Men men...

Vad anser ni om giftermål? Är det något man måste göra för att bli hel som person? Kan man vandra livet igenom som icke gift eller bör man då brännas på bål??


Arbetslös och bor med mina föräldrar...

Jag har flyttat hem till mina föräldrar nu. Det känns juh si så där kan jag säga. Jag älskar mina föräldrar...väldigt mycket. Men det är en annan sak att bo under samma tak med dom. Dom driver mig till vansinne. Redan första kvällen höll jag på att strypa min mamma. Fy faaan va grinig jag var. Och av nån jävla anledning så tycker pappa att det alltid är världens bästa idé att rensa diverse förråds rum när jag är hemma. Så ni kan gissa vad jag har gjort idag. Yes jag har hjälpt far att rensa förrådet...jag har nu ont överallt!

Jag är arbetslös och har inga pengar. Jag har två löner från sommarjobbet som jag får in nu den 25:e och nästa månad. Dom pengarna måste jag hålla i för jag vet inte när jag får pengar nästa gång....om jag får pengar igen! Måste härifrån....mina föräldrar kommer att driva mig till vansinne!!Herr Konstapel

I fredags var fröken tallica en aningens för berusad när hon vinglade ut ur McDonalds. Med ciggen i mungipan får hon syn på en polis bil som står parkerad en bit bort. Zå hon traskar fram till bilen och ser att det sitter en stilig konstapel som ser uttråkad ut. Vad gör tallica?? Jo hon gör trappan för dom två poliserna i bilen...och inte bara en gång utan två gånger!!!!! Två gånger så gjorde jag trappan för Herr Konstapel!! Sedan så gick jag fram till hans ruta och sa detta:

"Hej har Herr Konstapel en batong kanske?"

Hahahaha ja på riktigt så gjorde jag det!!! Man borde juh tycka att han skulle be fyllot att dra hem och nyktra till men han skrattade bara och sa att jag har stulit hans party trick. Efter ett tag så gick vi  mot bilen och skulle åka hem. När vi börjat åka så tvingade jag min stackars kompis att vända om för jag skulle prompt tillbaka och ge Herr Konstapel mitt nr!!! Så jag skuttade tillbaka till polis bilen och gav mitt nr till honom.  Och det roliga är juh att han har hört av sig hahaha!! Yes vi har haft ganska mycket sms kontakt  ;)  Det lönar sig tydligen att vara ett cp!!!Oj oj...

Hej alla cyber folks! Jag har de senaste dagarna varit lite elak mot er och mot min stackars lilla blogg men om sanningen ska fram så har jag haft väldigt mycket att göra och väldigt mycket att tänka på! Jag är enormt vilsen just nu. Vet inte vad jag ska göra av livet...vad nästa steg blir. Jag kommer nu att flytta hem och det är praktiskt taget allt jag vet. Ska jag fortsätta plugga eller ska jag börja jobba?? Jag vet inte...men tankarna snurrar på för fullt!

Självklart så har jag även lyckats med lite äventyr under helgen ;) blev alldeles för full i fredags och lyckades charma till mig en konstapel! Jajamensan ni läste rätt....en polis....a man of the law!!! Hehe ni kommer att få höra detaljerat om hur jag lyckades slingra honom runt mitt lill finger! Vi kan säga så här! Det är officiellt...tallica bör låsas in! Inte bara för hennes säkerhet utan även för allmänheten!

Hihi..fram med batongen!!I'll tell u mine if u tell me yours...

Berätta för mig nu!! Jag är en väldigt nyfiken liten tomte...ok en lång nyfiken tomte. Men jag är ändå nyfiken! Vad tänker folket på där ute? Vad skulle du göra om du fick bestämma och totalt släppa alla hämningar?? Inget är för perverst, kinky eller konstigt här inne i min lilla blogg. Berätta om era fantasier!!Jag kan till och med börja!

Jag har en förkärlek till vampyrer. Fråga mig inte varför för jag vet inte. Jag har alltid varit faccinerad av de och jag hoppas verkligen att de finns...jag tror juh inte det men jag hoppas ändå för annars kan jag säga hej då till min fantasi. Tänk er detta:

Jag är på väg hem en sen, mörk kväll...ensam. Efter ett tag märker jag att en man följer efter mig. Jag blir rädd och börjar gå snabbare. Jag vänder mig om för att se om han fortfarande följer efter mig...ingen där. När jag vänder på huvet igen så står han framför mig. Men sina svarta ögon tittar han på mig och ler...det är då jag ser hans tänder. Vettskrämd försöker jag springa därifrån men han får tag på mig, slänger ner mig på marken och sätter sig över mig. Han är så stark och jag är paralyserad av skräck. Han böjer sig ner för att bita mig. Precis innan han tar ett bett så slungas han upp i luften. Min räddare står några steg bort. Min räddare och vampyren hamnar i någon slags fight och det är då jag lägger märke till hans råa styrka. Han är inte mänsklig...även han är en vampyr. När han har dödat den onda vampyren kommer han fram till mig, sträcker fram sin hand och frågar om jag är ok. Han har räddat mig från att dö. Han insisterar på att följa mig till dörren eftersom det inte är säkert att gå ensam i mörkret när vad som helst kan lura runt hörnet.

När vi kommer fram till min dörr så kan jag se honom tydligt. Han är lång, muskulös, mörkhårig och har gröna ögon...otroligt vacker. Fast det är någonting med honom som får mig att dras till honom enormt. Han har en sexuell utstrålning som gör mig svag i knäna. Rädd som jag är då frågar jag om han kan kolla hemma hos mig så att det inte är något där. Han följer med mig in och drar en snabb kontroll. Attraktionen är för stark...jag kan inte hålla mig!! En blick räcker för att han ska veta vad det är jag lustar efter... Resten kan ni nog fantisera vidare om själva!

NOW TELL ME YOURS!!!

Alla som inte dansar är våldtäcktsmän!!

Igår satte jag och tjejerna på oss party skorna...svalde en massa alkohol och dansade loss på dansgolvet. Jag kommer inte ihåg sist jag dansade så mycket. Total känsla av frihet!! Det var ganska lite folk så vi hade större delen av dansgolvet för oss själva. Tydligen så hade det samlats en liten skara av äckliga pojkar runt oss men det brydde vi oss inte om utan skakade allt vi hade!!

Tro det eller ej men jag sitter här på jobbet nu...fortfarande lite fuller :) Har inte gjort ett skit som är av nytta utan bara kollat på film hehe! Snart tänker jag gå in till chefen och säga att jag inte har något att göra och fråga om jag får gå hem!
Arg och kåt!!!

Vet ni vad jag hatar??!! Jo jag hatar att behöva raka min Poni...min vildros...min kärleksgrotta och förvänta mig att jag ska få ligga men att det inte händer!! Mmmm precis!!! Jag skulle träffa herr McGills igår kväll....vilket vi bestämde i måndags kväll, så jag duschar och rakar mig och sminkar mig lite granna och jag luktade väldigt gott ska ni veta!!!! Han ringer mig och vi pratar i telefon i ungefär 40 min och jag tänker....varför pratar vi i telefon när jag ska åka över till honom nu? Sen så säger han att det är jävligt sent och att han är jätte trött och ska gå och lägga sig...kan vi träffas imorn istället undrar han. Det var exakt det han sa till mig i måndags!!! Jag blev skit sur och gav detta svar:

"Nej...jag kan tyvärr inte. Jag skulle ha träffat tjejerna ikväll men sa nej eftersom jag trodde att vi skulle träffas så jag har lovat bort mig till dom resten av veckan...sen så flyttar jag härifrån juh. Så nej jag kan inte träffas..."

Vilket stämmer juh! Jag sa nej till tejerna pga honom och jag kommer att förmodlingen att få min helvetes vecka vilken sekund som helst så även om jag fann tid så skulle jag ändå inte få kunna ligga! Fan va sur jag blir! Jag tror inte killar inser hur mycket vi tjejer måste förbereda oss innan sexuellt umgänge. Raka benen, raka muttan, raka under armarna, använda smink som inte kletar sig under sexet, välja ut sexiga underkläder och komma in i sex stämningen samt packa en övernattnings väska!!!

Som ni märker så är jag lite grining för att jag är arg och kåt!!!Ride it...

Lite skön in the sex mode musik innan jag drar ;) ...

Sean Jay - Ride it


Spoon time!

Yours truly ska få mysa med en herre ikväll...nämligen herr McGills. Måste säga att jag har saknat hans söta lilla stjärt och ser fram emot att få klämma på den ikväll ;) !! Innan jag far över dit måste jag dock duscha och raka diverse parter...muttan med andra ord. Jag hatar att raka min vildros...det kliar så hemskt när det växer ut och huden blir irriterad. Jag föredrar att vaxa men jag hinner inte odla ut skägget innan kvällen...zååå jag måste ta till rakhyveln och börja skövla!

Aja det var nog det jag ville säga...så ha en bra kväll och tänk på mig när jag får spoona!!! Bye fuckers!!!Start the motion!

Jag är smått förvirrad just nu...jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv. Jag vet inte om jag ska plugga till hösten, börja jobba eller starta eget. Starta eget är det jag vill göra mest av dessa tre alternativ om jag ska vara ärlig. Jag ska inte gå in mer detaljerat om vad och vart men jag har lite funderingar som snurrar i skallen på mig just nu.

Jag har alltid velat vara egen och det kanske skulle kunna gå nu. Jag har juh en utbilding men vill verkligen inte sitta framför en dator skärm på ett kontor 8 timmar om dagen...varje dag. Men jag vill ändå känna att jag har använding av min utbilding. Så jag ska höra mig för, kolla upp lite grejer och sätta lite hjul i rullning! Men innan jag börjar tjäna mina miljoner så ska jag mysa med herre McGills ikväll :) !

Det snurrar, det snurrar!!!Allt stämde...

Nu är jag åter på hemmaplan och är sjukt sliten. Har festat och härjat i Göteborg sen i torsdags! Tankarna snurrar på som fan i min lilla skalle...har mycket att tänka på just nu! Kan juh börja med att berätta var spå tanten berättade för mig i onsdags. Detta är vad hon sa:

Hon sa att jag skulle bli något stort men att jag var trög och väldigt lat. Jag har många planer men är helt enkelt för slö för att göra något av det. Det är dags att ta tag i allt! Hon sa att jag var för snäll, för gullig och måste bli tuffare. Hon sa att jag har haft jätte mycket otur med killar under mitt vuxna liv. Hon tog upp Vakten och sa att han är en glad skit med för lite ansvar. Hon sa att han tycker om mig hemskt mycket och att det inte var äkta kärlek mellan honom och hans tjej. Hon sa även att han snart skulle komma tillbaka till mig men att jag gjorde klokt i att avfärda honom. Hon sa att jag träffar en annan kille som även han tycker om mig hemskt mycket men att jag inte känner detsamma för honom. Hon syftade på McGills. Hon sa att jag skulle åka iväg nånstans och bli på snussen och att jag snart skulle flytta. Hon sa att jag skulle bli tillsammans med en kille men hon kunde inte se om det var en ny kille men om det var Vakten. Om det var Vakten så skulle han bli väldigt svartsjuk för att en annan kille skulle komma in i mitt liv och bli blixt förälskad i mig.  Hon sa att hon såg min pappa väldigt mycket i korten och att jag var pappas lilla flicka. Hon visste om att pappa min hade jätte ont i ryggen. Hon sa även att jag hade tur i pengar och att jag skulle spela. Jag skulle inte vinna någon stor summa men att det skulle vara något iallafall. Jag skulle spela men antingen mamma eller Licious. Hon gav mig tre olika nr som jag skulle spela på, vilket jag gjorde på Liseberg. Jag vann stjärnvinsten!

Allt hon sa stämde...jag satt där och darrade för hon prickade rätt på allting! Det var väldigt läskigt måste jag säga. Nu är det väl bara att vänta och se om hon har rätt i det hon sa om framtiden...

Jag vann!!!!

En snabb uppdatering för jag hinner inte med mer men jag vill informera er om att jag....tallica...moi vann sjärnvinsten på Liseberg!!!!! Jag vann lite grejer här och där och jag spelade på siffrorna som spå tanten gav mig :) skumt va??? Ni kommer att få ett par rejäla inlägg sen när ja kommit hem men just nu så ska jag fortsätta mysa med med min Licious!

C åkte hem till Italien idag och jag åker tillbaka hem imon....saknar C redan massor!!!

Pussar på er skitungar!!!!


GÖTET!!

Nu har jag anlänt till Göteborg :) Solen skiner, jag är i världens bästa sällskap och snart så kommer C från Italien oxo!!! Vi ska åka iväg till Landvetter och plocka upp honom sen är det grillning på g!!! Det är en bra dag idag mina vänner! Hoppas att ni alla där ute njuter lika mycket som jag gör idag :)

Just fan....var juh och spådde mig igår...berättar allt hon sa när jag har kommit hem igen och har lite mer tid. Hon var väldigt scary för hon prickade rätt på exakt allt!!

Ha en uber super duper bra helg all you fuckers out there!!


Agenda för dagen!

Jag har så jävla mycket att göra idag men vet inte vart jag ska börja. Orkar typ inte börja heller utan jag sitter och stirrar istället. Detta står på agendan idag:

* Städa
* Packa
* Duscha
* Sola
* Träffa spåtanten
* Fixa mina naglar
* Fixa ögonbrynen
* Tömma telefonen
* Tvätta

Som ni ser så är listan inte kort... dags att sätta igång antar jag :( ! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!

Vad är hon?

Tycker bara att den här bilden är så jäkla fin. Mörk, plågsam, mystisk men ändå sorglig. Hon verkar ensam och rädd samtidigt som hon ser ut att vara den i full kontroll. Är hon jagad...eller är hon jägaren? Jag tycker verkligen att den är enormt vacker samtidigt som jag tycker att den är läskig... Hehehe värst vad många ord för en bild!

Vad tänker ni på när ni ser den här?


GÖTEBORRRRG!

Ok jag ska avslöja något för eder! Nämligen vart jag kommer att befinna mig på torsdag till måndag. Jag ska sjukanmäla mig från jobbet och åka till Göteborg!!!! Jajamensan...tallica ska göra Göteborg osäker i hela fem dagar!!! Min wifeyano (ord+ano=du kan prata italienska) bor där och vår vän C från Italien ska komma och hälsa på så jag styr rodret neråt!

Ska bli sååå kul att få träffa frugan Licious och C, har saknat dom as mycket! Detta blir min semester för denna sommar så jag ska verkligen njuta fullt ut! Detta innebär juh självklart att fröken tallica kommer att vara full i fyra nätter och skaka rumpan på varenda dansgolv hon hittar ;) Ses där nere boyz n galz!

LISSSSSEEEEBBBEEEEEEEEEEEEEERRRGGG HERE I COME!!!!!

In those jeans

Jag älskar den här låten! Vill ut och shoppa nya jeans när jag ser denna video....vill gärna oxo tro att min rumpa ser lika läcker ut som dessa tjejers :)


Ginowine - In Those Jeans

Inga kolhydrater!!

Min vän Muppen kör med GI dieten...tror jag att den heter. Man äter då inga kolhydrater. Jag har på sistone känt mig lite tjocker runt magen så jag har ändrat om livstilen ganska mycket. När jag var i Italien så började jag att gå ut och springa, vilket jag fortfrande kör med. Men jag har nu nästan slutat äta kolhydrater jag med. Visst fuskar jag då och då men jag har varit väldigt duktig annars. Men i söndags så var jag bakis så jag käkade pizza, åt ost bågar, chips och drack cola. Kan juh säga att jag kände av det igår för magen var alldeles hård.

Annars så känner jag att magen mår mycket bättre och jag har börjat tycka om sånt jag inte tyckte om förut. Ta broccoli till exempel...älskar det nu!!! Har börjat äta mycket från havet oxo, lax, tonfisk, kräftor och räkor. Mycket grönsaker och bönor, avocado och keso! Har nästan slutat äta bröd heelt och hållet. Äter inte alls lika mycket som jag gjorde innan heller så portionerna har blivit mycket mindre. Mycket pasta och ris förut men det har jag ersatt med grönsaker och sallad. Känner mig enormt nyttigare, fräschare och piggare!!

Tänk vad lite kan ändra på så mycket! Jag har inte gått ner i vikt eller så men det är mer hur jag känner mig! Det var dags för en förändring!! En nyare, nyttigare, fräschare och friskare tallica!!Nästa uppdrag kommer att bli att sluta röka!! En väldigt dålig vana! Men jag känner att jag inte är redo för det riktigt ännu...men det ska göras jag lovar!! 


Om jag bara blev kär...

Som sagt så sov jag hos McGills i lördags. Mysigt, mysigt, MYSIGT!!! Sist jag sov hos honom så var han så himla annorlunda, ganska kall. Men inte denna gång! Nej han var lika mysig som vanligt. Jag kom dit på natten, full som ett ägg och slängde mig på honom när han låg i soffan och kollade på Rocky. Vägrade vänta på att hans film skulle ta slut utan jag ville ha sex med honom med en gång....sex på en lädersoffa...inte så skönt. Speciellt när det blir svettigt för inte bara så klibbas man fast utan det uppstår konstiga ljud när man rör på sig. Ljud man helst inte vill höra när man humpar!

På morgonen så vaknade jag upp till ljudet av radio och han som kliar mig på ryggen. Jag är övertygad om att så mycket skulle bli så mycket bättre om jag bara blev kär i honom...varför kan jag inte bli det??!! Han skulle utan tvekan bli världens bästa pojkvän! Jag fick fil med russin till frulle och sex två gånger på sidan om :) !!! Han var dock tvungen att gå lite tidigare eftersom han skulle titta på stuga med sina päron. Yupp han ska köpa sig en stuga! Så jag passade på att ta lite kort på mig själv i hans spegel innan jag drog. Lite läskigt när mitt ansikte är svart men men här e jag! Ignorera knull ruffset :)


Kräftskiva!

Hej folket! Hur är det med alla där ute? Med tanke på omständigheterna så mår jag ganska bra måste jag säga. Jag åkte från päronen i lördags, klarade inte av att vara hemma något mer. Jag var på kräft skiva och har nu blivit mygg biten exakt överallt. Det har varit tortyr sen dess för att det kliar ständigt!!!! Någon som har någon tips på vad man kan göra, kräm eller dylikt för när det kliar så jävligt???

På festen så var det en pojke som tydligen hade fattat tycke för tallica. Han flörtade med mig och svansade efter mig ganska mycket måste jag säga. Jag njöt av uppmärksamheten och komplimangerna han gav mig. Men när han sa detta så flydde jag:

"Det tar emot och säga det här men...faaan...du är så jävla snygg i fejjan!"

Öhm ok?? Hahahaha avtänd är vad jag blev!! Så jag tog upp luren, messade McGills och flydde fort som faaan!Har juh sagt att jag ska bli lite bättre på att ta kort själv till mina inlägg, även om ni inte får se mitt ansikte. Men här är kräftorna vi åt hehe!

RSS 2.0