Ciao!

Vill ni veta en sak folket?? Imon ska jag till Venedig =) Blir ni avundsjuka?? Följ med da!!! Jagbjuder för fan!

Jag har planerat att åka på en sån där gondol båt och tvinga min kompis att sjunga för mig! Lite förförisk =) så där! Sen när hon e klar så ska jag råka knuffa ner henne i vattnet så jag får mig ett gott skratt oxo!! Hahaha nej det va lite elakt så ska jag nog inte göra...eller??

Jag kommer förmodlingen inte kunna skriva något föräns jag kommer tillbaka på söndag kväll...så ni får underhålla varandra här inne! Massor av pussar på era stjärtar!!Skriv nåt!

Är det tomt här inne?? Jag skriver och jag VET att ni iallafall är några där ute som läser. Kan någon lämna ett spår så det känns som att det är någon som lyssnar??? Kom igen va inte blyga...jag bits inte. Kanske om du e en jävligt snygg kille men jag kan nog hejda mig! Ge mig lite kärlek da för fan!

Är jag otrogen??

Jag är precis hemkommen från att ha varit på två olika ställen med de andra studenterna. Det har varit jätte kul ikväll och jag börjar trivas här borta =) ! Första stället vi va på så käkade vi en massa och hade det jätte trevligt. Precis när jag satt på mig jackan för att vi skulle på ett annat ställe så kommer det fram en kille till mig och ger mig en lapp där det står hans namn på. Han ville att jag skulle lägga till han på facebook. Han var väl gansk söt tyckte jag. Jag tog emot lappen artigt och gick. Andra stället vi var på va nån rom bar, också väldigt trevligt. Jag märker efter ett tag att det var en kille där som satt och tittade på mig väldigt mycket. När jag skulle på toa så tar han tag i mig och börjar prata. Efter ett tag så bytte vi nummer och jag gick. Han var väl också ganska söt antar jag. Jag som inte är van vid att bli uppraggad känner mig väldigt smickrad. Tror dock inte att jag kommer att träffa någon av dessa för den jag vill träffa är inte här...han är hemma i Sverige. Vet inte varför men jag får typ dåligt samvete för att jag har flörtat ikväll och gett ut mitt nr. Vi är juh absolut inte tillsammans men det känns som att jag gör fel...

Fan jag känner verkligen inte igen mig själv...lite jobbigt att inte veta riktigt var man har sig själv. Jag som alltid brukar veta vad jag vill och hur jag vill. Nu e jag helt jävla lost...

Min hyllning till mannen...

Mannen är en vacker skapelse...låt oss bara ta ett par minuter och njuta av dessa vackra män...


 

Nån som vet när jag hade sex sist??

Jag vet inte riktigt vad det är som är på gång. Vet inte riktigt vad det är som sker i min kropp just nu men jag är SKIT KÅT!!! Jag satt idag på lektion och jag hade skit svårt för att koncentrera mig på vad fan det var vi höll på med. För allt fröken tallica tänkte på var sex!! Min fantasi skena iväg och jag fann mig själv tänka på olika sex positioner och hur skönt det skulle vara. Ärligt va fan e de för fel på mig?? Jag har fan inte vart så här kåt på as länge.

När var det jag hade sex sist?? Är det nån här som har koll på det?? För mig känns det som om det var typ sju hundra år sedan! Om man frågar min vildros så skulle hon säkert säga detsamma så mycket som hon hänger läpp just nu hahahahahahaha oj va jag tyckte jag var rolig nu!! 

Jaha tänker ni väl säkert nu...ha sex da om du är så jävla kåt! Precis vad jag har tänkt idag oxo men det finns för fan inte en enda kotte som jag skulle kunna tänka mig leka gömma korven med här. Alla är as fula och kommer för fan inte ens upp till min navel! Lite jobbigt och ha sex med en kille som som är lika lång som mitt ena ben... Om man ändå hade Vakten här. Mannen med de stora starka armarna som väldigt gärna får slänga mig fram och tillbaka precis som han vill i sängen =) !Söndag i Italien...

Idag när jag och min roomie vaknade så insåg vi att vi inte hade något hemma att äta. Så vi klädde på oss och började gå mot en mataffär som ligger i närheten. När vi kommer fram så är det stängt. Ok tänker vi...vi går till nästa. När vi kommer fram till den så ser vi att även den är stängd. Ok tänker vi...vi hittar nånstans att käka istället da. Vi går vidare och först nu så märker vi att inte en enda affär, restaurang eller kiosk är öppen...allt är stängt. Jaha tänker vi och frågar nån snubbe som går förbi. Tydligen så är allt stängt på söndagar. Detta är en storstad..en stooor stad och inte ett enda ställe är öppet på söndagar! Där står jag, as hungrig och ingenstans att ta vägen för att få äta något. Jag älskar mat och när jag inte får någon mat så blir jag skit sur!!! Så jag gormar:

"Jävla kukstad...de är säkert hemma allihoppa och suger kuk...det är därför det är stängt överallt!!!!"

Tur att ingen kunde svenska...annars hade jag säkert fått stryk!

Min första Juventus match!!!!

Igår kväll så var det fotbollsmatch här i Torino. Det var hemmalaget Juventus som spelade mot ärkefienden Fiorentina. Jag kan juh absolut ingeting om fotboll bara så ni vet. Min roomie var juh helt exalterad och ville gå på matchen...visst tänkte jag, jag kan väl följa med. Vi tog oss till stadiumet och shit vad mycket folk det var! Alla vara klädda i Juve tröjor och halsdukar. De skrek och hoppade och hejade utanför som faaan. Jag fick grova flash backs från när jag har varit på Metallica konserter och blev skit exalterad. Vi köpte biljetter och till vår stora förtjusning så är sittplatserna på långsidan, fjärde raden ifrån plan. Vi var sååååå nära att jag kunde känna doften av Olof Mellbergs svett när han sprang förbi! Mansvett är sååå en big turn on! Hela stadiumet var fullsatt och stämningen var på hög nivå!! Jag måste säga att det var skit kul! jag kommer troligen att bli en grov Juventus fan om alla matcher är sååå här roliga!

Forza Juve!


En man...

Ni har juh ett bra tag fått läsa om en karl som jag gått och kärat ner mig i...mannen vi kallar för Vakten! Jag vill att ni ska veta varför jag är kär för jag befinner mig fortfarande i chocktillstånd...

Det är en lång man med breda axlar och starka armar. Det är en man med blond, tjockt och väldigt mjukt hår. Det är en man med blåa ögon som glittrar när han ler och som får mig att bli svag i knäna bara han tittar på mig. Det är en man vars minsta beröring gör att det ryser av välbehag i hela min kropp. Det är en man som värdesätter integritet och respekt. Denna man är en karl!

Kan ni tänka er att jag på riktigt känner fysisk smärta i min kropp när vi skiljs åt? Kan ni tänka er att både jag och han grät när vi sa hej då? Kan ni tänka er att jag som inte trodde att jag hade ett hjärta börjar känna att den slår för en man? Han ber mig att le hela tiden för att han älskar mitt leende. Han ber mig att kolla in i hans ögon för att han älskar mina ögon. Han lyssnar tålmodigt när jag gnäller om helt orrelevanta saker. Han håller om mig så hårt när jag ligger bredvid att det känns som om det inte finns något som kan göra mig illa. Han saknar mig och han är inte rädd för att säga det. Han fick mig att säga att jag saknar honom för jag vågade inte. Det har kommit ut ord ur min mun som jag inte trodde jag var kapabel till att säga längre... 

Jag tror att jag har hittat mannen i mina drömmar...min ståtliga viking! Han är utan tvekan den vackraste själ jag har stött på! Önskar att jag kunde få hålla om honom just nu...för just i detta ögonblick så är saknaden så jävla stor!

Ok det börjar arta sig här!

Ja idag så har det varit bättre i landet Italien. Jag har lyckats sno trådlöst internet av någon stackars granne och idag fick vi äntligen vara lediga från skolan så vi passade att gå på stan lite. Jag lyckades shoppa mig en skinnjacka som jag blev hemskt förtjust i :) Vi träffade även några andra svenska studenter som vi tog en fika med...de var as trevliga! Det visade sig att en av grabbarna som var med de spelar fotboll i ett lag här. Vill ni veta vilken? Jo han spelar för laget Juventus....JUVENTUS!!!! Jag kan juh absolut ingenting om fotboll men tydligen så är det as stort!!! Det är väl inte illa...att ha blivit polare med en Juventus spelare första veckan här...eller???

Aja imon ska vi ta oss en tripp till Milano...hoppas att det finns lite mer ögongodis där borta :) har hittills sett en enda riktigt söt kille här och det var en av svenskarna vi fikade med idag. Det trista är förståss att han är 19 år gammal. Detta gör att jag känner mig som en dinosaurie men men!

Pussar gott folk!!Dagens!

Ja gott folk...vad ska jag beràtta fòr er idag? Ja jag kan beràtta lite om Italien och dess finurliga egenskaper...

1. Inte en enda kotte kan engelska
2. De blir griniga nàr man inte kan italienska
3. Alla har stàllt in làngden pà pygmè sà jag ser ut som en fucking jàtte
4. Har hittills sett ett par sòta pojkar men ingen fuckable..
5. De kan inte klà sig...ser som att alla har shoppat pà soptippen fràn 1990
6. Làgg ihop punkterna 3, 4 och 5 sà kan man summera i att jag inte kommer att fà ligga alls hàr...

Sà det var dagens rapport!


Oj da...

Imorse nèr sprang jag ner till en liten nàrbutik fòr att handla lite bròd och àgg. Det var fòrsta gèngen jag var dàr. Jag gàr in och det stàr en tjej i kassan. Framfòr kassan sà stàr vàrldens minsta italienska tant. Hon var assà vàldigt liten haha! Hur som helst sà vànder hon sig om nàr jag kommer in och bòrjar prata med mig. Hon tar ett par steg nàrmre mig och tar tag i min arm och bara fortsàtter att prata pà. Assà hon verkligen malde pà!! Jag som inte fòrstàr ett ord av det hon sàger stàr juh bara dàr och stirrar pà henne samtidigt som jag tànker pà vad jag bòr gòra. Att sàga att man inte fòrstàr vore juh det sjàlvklara fòr alla. Men assà hon làt mig verkligen inte fà sàga ett enda ord. Hon pratade sà mycket och sà jàvla snabbt att jag inte kunde gòra nàgot annat àn att nicka. Dà och dà sà skrattade hon till och sen sà fortsatte hon.

Det hela pàgick en si sà dàr en halv timme...min rumskompis undrade sàkert om jag hade blivit kidnappad eller nàt haha! Sen nàr hon kànde att hon sagt tillràckligt sà gick hon bara. Efter att hon gàtt sà vànder jag mig till tjejen i kassan och fràgar om hon kan engelska. Oj oj oj vilken blick hon gav mig!!! Men va fan skulle jag gòra???? Kàrringen bara malde pà och jag fick fòr fan ingen chans att sàga:

"Eyyy tant jàvel...jag fattar inte vad du sàger!!!"


Jag antar utmaningen!

Jag har blivit utmanad av Cicci och nàr jag blir utmanad sà kan jag inget annat sàga àn LETS DO THIS SHIT!!!

Regler:

1. Lànka till den som har taggat dig
2. Beràtta sju sanningar om dig sjàlv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlàgg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, sà att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig...

1. Jag àr en livsnjutare
2. Jag àr kàr
3. Jag har en onormalt stor fobi fòr hajar
4. Jag àr ràdd fòr att sluta som en ensam bitter kàrring
5. Jag àr ràdd fòr att en doktor en dag ska sàga: se du borde slutat ròka fòr lànge sen!
6. Jag har en fòrmàga att ibland òverdriva (obs! inte ljuga!)
7. Jag àr ràdd fòr att misslyckas

De jag utmanar àr:

Caroline

Miss PinkLady

LUNAQUEEN

Malmò i Mitt Hjàrta

Labann

Miss A

Ay Papi

Ok fuckers...visa vad ni gàr fòr...make my day!!

Italien!!!

Hej cyberfolket dàrute!! Just nu befinner jag mig i Italien...aka stòvel formade landet. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag àr hàr men jag hoppas det kommer snart. Jag har vàrldens tjystaste làgenhet som àr as stor och har tre balkonger och tvà franska balkonger sà ni kan tànka er hur mycket jag ròker hahaha! Màste sàga att jag har sett ett par sòta killar...det verkar faktiskt krylla av de hàr. Ikvàll ska vi pà restaurang och àta lite italienskt pasta...hoppas att det blir gott fòr igàr sà àt vi pizza och jag tyckte att det smakade tvàl... Trots allt detta sà har jag lite hemlàngtan till familjen, vànnerna och min underbara Vakt vars starka armar jag saknar som faaaaaan!!!!

Tillgàng till internet àr knapp sà jag hinner tyvàrr inte skriva mer =( men jag lovar att beràtta alla smaskiga detaljer fòr jag lyckas juh àven att gòra bort mig hàr borta...sà àr det nàr man àr smidig!!!

Pussar pà valfri plats!!

Oltremare

Här ska ni få lite italienskt musik...vackert som fan. Blir fan tårögd...

Ludovico Einaudi - Oltremare


Hej då...

Ja idag ska det sista packas ner och göras iordning. För imon mina vänner så ska fröken tallica hoppa på ett flyg och sväva ner till Italien. Det är med väldigt tunga steg som jag åker iväg. Jag vill så gärna åka för att det kommer att bli så roligt och det är en erfarenhet jag sent kommer att glömma. Men samtidigt så vill jag inte lämna alla mina vackra fina vänner och framförallt mitt hjärta. Det känns som att jag själv sliter ut mitt hjärta och stampar på den!! Inatt skildes jag och Vakten åt och det var i tårar...från bådas sida! Fy fan va ont det gjorde när han gick, när han sa hej då. Jag trodde inte att det kunde kännas så underbart men samtidigt vara så smärtsamt...

Nog om allt detta depp! Jag ska stå med stadiga fötter och rikta blicken framåt! Jag är inte säker på när jag kommer att kunna skriva här till er igen..kanske redan om ett par dagar...kanske om en vecka. Vet inte hur det ser ut med internet och så där borta. Men jag lovar er att så fort jag får tillfälle så kommer jag att klottra ner hela bloggen! Jag har sååå mycket att berätta för er och lovar att göra det snart!!

Vi ses i dimman mina vackra!!

Ömsesidig kärlek...?

Är det vackert med kärlek? Är det varmt? Är det tryggt? Jag som inte tror på kärlek har på sistone börjat tveka på min hårda livs filosofi. För jag hittat en jätte konstig känsla inom som jag inte har känt förut. Jag undrar om den här okända vackra och varma känslan inom är vad alla kallar för kärlek. Kan isbiten som jag har kommit att kalla mitt hjärta tina upp?

Efter krogen på fyllan så pratade jag med min Vakt i telefon och jag beklagade mig över att behöva åka när jag inte vill längre. Han tröstade mig och det kändes bra. Han berättade även att han hade varit och fikat med en tjej kompis på dagen och då hade han berättat om mig. Jag fråga självklart vad han sagt...han hade sagt detta:

"Jag har träffat en helt underbar tjej som jag har gått och totalt kärat ner mig i..."

Han har blivit kär i mig...o jag tror på riktigt att jag är kär i honom. Är detta då ömsesidig kärlek? Är inte detta jävligt sällsynt...nästan utdött? Vad gör jag nu?


Skumt med pojkar..

Jag har en kill kompis som är ganska snäll. Rätt så nördig men charmig som få. Han bor ganska långt bort så vi träffas knappt. Vi är som sagt bara kompisar. Han brukar skicka en massa mess till mig...ganska ofta. Meddelandena brukar oftast handla om hur full han vart kvällen innan och hur han blev utslängd för att han var för full hehe. Hur som helst så har hans mess ändrats lite på sistone. Den senaste månaden har han börjar skicka lite vågade mess. Han kan skriva nåt som att han vill kyssa mig över hela kroppen...bara så där ur ingenstans. Skumt det där med pojkar och deras hjärnor... Jag undrar vad han tänker på när han sitter och skriver ett sånt mess. Tänker han att det är världens bästa idé och att jag kommer att bli stört kär i han om han skickar ett sånt mess hehe??

Ja skumt med det motsatta könet...nu ska jag supa ner mig med tjejerna!!

I hate this part...

Pussycat Dolls - I Hate This Part Right Here


Alkohol!!

Idag skrev jag ännu en tenta, det är nu tenta nummer fyra inom loppet av en månad!! Man skulle då kunna tro att jag är jätte duktig men så är absolut inte fallet! Bara för att jag har skrivit fyra tentor så betyder det inte att jag kommer att klara en enda! Jag hoppas juh förståss det men man vet aldrig...inget är som man nånsin tror gott folk!! Lite visdomsord från fröken tallica =)

Any hoos så ska det fina folket ut ikväll och svina på nån krog i staden...får se hur det slutar! Jag orkar inte med mig själv och mitt gayiga tillstånd just nu så jag tänker vara butch som faaan och supa ner mig!!

Ses i dimman...


det gör ont i mitt hjärta...

Jag mår skit dåligt...Vakten var här ikväll och vi kollade på film. Det var mysigt, enormt mysigt att ligga i hans armar och bara gosa ner ansiktet i hans hals. När han skulle gå så vart jag så ledsen. Han märkte att det var något fel men jag kunde inte förmå mig att säga vad problemet var. Jag ville bara ta tag i han och säga gå inte!! Stanna här hos mig och håll om mig hela natten...om du stannar hela natten och vi blundar riktigt hårt så kanske jag vaknar upp ur den här mardrömmen. Varför har jag gett mig in i det här? Jag som brukar vara förnuftig när det kommer till pojkar. Jag som alltid är noga med att hålla garden uppe och inte låta nån komma in... Så här dåraktig har jag inte varit sen mitt ex!

Jag vill inte vara med och leka längre för det slutar alltid detsamma. Jag ensam med mina tårar...det gör ont i mitt hjärta...


Vad är det som pågår??!

Jag har spenderat ännu en natt i telefon med karljäveln Vakten!! Jag vill juh inte bara prata i telefon med han...jag vill juh krama på han!!! Men det går visst inte för sig. Inatt så öppnade han upp sig som fan för mig...berättade allt som sitt förra förhållande, sina tankar och sina känslor. Jag tycker att sättet han resonerar är ganska dumt. Han undviker att sova med mig för att han tycker att man kommer varann sååååå nära och han vill inte bli sårad. Han är skit skraj för att bli sårad och lämnad ensam igen...och det är precis vad som kommer att hända eftersom jag åker nu snart. Han vill inte komma mig närmre än han redan gjort. Men tycker inte ni att man kommer en person jävligt nära när man spenderar flera timmar om dagen med att  prata i telefon?? Jag tycker det! För efter tag slutar man med kallpratet och börjar prata allvar. Svårt att inte komma en kille nära när han ber en att krossa muren man byggt upp runt sig och släppa in honom. Varför vill han bli insläppt om han inte vill komma mig nära?

Han driver mig till vansinne!!! Hela min fucking existens skriker efter honom...vad är det för fel på mig?? Jag vill bli som jag var innan för nu är jag på okänd mark och jag vet inte hur det funkar här. Jag börjar bli lite skraj...
Förlåt mig fader ty jag har syndat...

Det här kommer att bli ett långt inlägg så sätt er bekvämt...jag har mycket jag måste bekänna... Jag har inte varit här inne på väldigt länge känns det som. Jag har haft mina anledningar innan ni börjar peka och döma! Nej jag vet att ni aldrig nånsin skulle döma..hur ful jag än var. För ni ser mina vänner jag har lyckats med mycket på sistone...jag har överträffat mig själv i att vara en gigantisk fitta. Jag trodde inte att det var möjligt att vara så elak men jag lyckades tydligen. Som vanligt så går aldrig en ond handling ostraffat och jag vet precis hur karma is going to bite my ass! För att få med allt så måste jag gå tillbaka lite...ska försöka hålla det enkelt...

Kommer ni ihåg Vakten? Mannen jag har tjatat om på sistone...mannen jag har gått och blivit grovt förtjust i...?? Ja han har jag försökt träffa sen nyår men det var alltid något som dök upp, han var exempelvis sjuk eller hade väldigt mycket att plugga. Men ändå kunde han prata i telefon med mig i timmar och spendera en hel dag med att messa mig...så jag tyckte att det var skumt att han aldrig då kunde träffa mig. Så hjärnan min började rulla och tusen tankar dök upp och försvann. Sist jag skrev ett inlägg så skulle jag precis hoppa in i duschen för att jag trodde att jag skulle äntligen få träffa honom men det vart inte så. Än en gång så kom han med en ursäkt för varför han inte kunde träffa mig! Ett tag trodde jag att han utnyttjade mig...det gjorde mig förbannad! Jag är den som utnyttjar pojkar...inte tvärtom!! Så jag gjorde något jag ångrar..

Jag messade McGills...kommer ni ihåg honom? Mannen som jag enbart hade en sexuell relation med? Han slutade jag att träffa när jag började ha kontakt med Vakten. För Vakten är en kille som har den vackraste själ jag någonsin träffat och jag kunde inte vara så äcklig och träffa en annan kille samtidigt. Hur som helst så hörde McGills av sig strax innan nyår där han sa att han ville träffa mig. Jag svarade då att jag skulle höra av mig men hade förstås inte tänkt göra det. Vad skulle jag med McGills till nu när jag hade Vakten...eller hur? För jag kan juh slänga människor fram och tillbaka precis som jag vill...??

Jag vart så arg på mig själv och Vakten när han än en gång hade dissat mig så jag messade McGills. Till min förvåning vart han väldigt glad över att jag hörde av mig och ville prompt att jag skulle komma till han. Han satt nämligen med sin chef och några vänner till chefen och drack lite. Väl där så kramar han och pussar på mig hela tiden och säger att han har saknat mig om och om igen. Han säger konstant att han tycker att jag är sååå vacker...han döda mig med komplimanger med andra ord. När hans chefs kompis frågar honom (framför mig) om jag är hans flickvän så tittar han på mig och ler, sedan säger han:

"Jag jobbar på det men hon är svår!"

Hmm tänker jag då...vad menar han med det?? När vi väl kommit hem till han så har vi sex och för första gången nånsin så njöt jag inte. Jag tyckte inte alls om det och kunde inte få Vakten ur mitt huvud. Efteråt så låg han och höll om mig och säger:

"Fan va mysigt det här är...så full av kärlek..."

Fuck tänker jag då! Säg inte att han har gått och fått känslor eller nåt. Jag sa från början att det här bara var sex och inget annat...jag sa till och med att jag utnyttjade honom!! Jag kände mig som världens största fitta...världens mest elaka och själviska människa! Jag hade hört av mig till honom bara för att jag kände mig dissad av Vakten och behövde lite fysisk tröst. Men han vart sååå glad för att jag träffade honom och planerade redan när vi skulle ses nästa gång. Han tyckte att vi skulle hinna träffas massor av gånger innan jag drar...vilket är om ett par dagar.

Dagen efter så är jag ute med vännerna och jag träffar på Vakten...han är lika underbar som alltid! Ni måste ha i åtanke att jag inte tror på kärlek och allt det där tramset men den här killen får mig att känna att det kanske finns hopp trots allt...Efter krogen följde han med oss på efterfest och kvällen slutade med att han sov hos mig. Väl hos mig i min säng kramas vi massor och jag tror att jag ska dö av lycka. Så slutar han helt plötsligt...innan vi har haft sex. Vet ni vad han säger!!!!!!!

"Jag kan inte ha sex med dig...jag har redan känslor för dig o om vi har sex så vet jag att det kommer att vara så underbart att vi kommer komma varann så jävla mycket närmre...och då vet jag inte om jag kommer att kunna säga hej då nu när du drar...det är därför jag har undvikit dig och vägrat träffa dig..."

Jag är hopplöst betuttad i den här mannen...precis innan jag drar! Vi spenderade hela natten i varandras armar pratandes och skrattandes. Det var helt underbart! På morgonen när han gick så gjorde det bokstavligt talat ont i min kropp...jag längtade efter honom innan han ens hade gått...jag längtar efter honom nu... Samtidigt som allt detta så messar Mcgills och vill träffa mig och att han snällt lär vänta tills jag hör av mig.

Ser ni vad jag ser??? Karma ger igen för att jag är ego och elak. Karma ger igen genom att jag inte kan få Vakten fullt ut för att jag utnyttjat en annan människa för mitt eget välbehag...


JA för fan!!!

Dagen för mig har bestått av väldigt mycket plugg, plugg och återigen plugg! Jag är ganska stolt över mig själv...så pass mycket att jag kanske får mig en belöning!! Jag kanske ska leka med min Vakt denna afton....observera att jag skriver kanske för jag är sååå osäker på den här killen. Man vet aldrig med honom, skulle vara typiskt om jag ringde o sa att jag är på väg o han säger nåt som att han måste plugga eller är skit trött... Ja jag vet att jag då borde skita i han men jag kan ärligt talat inte. För ni ser, kära barn, att det som aldrig händer fröken tallica har hänt! Jag har gått och blivit genuint betuttad i någon från det manliga könet. Intresset ligger inte i att jag enbart vill ligga med han för det brukar oftast vara så. Nej jag vill verkligen träffa HONOM och inte hans snopp. Jag har inte fått äran att träffa snoppen än men jag hoppas att det blir inom en snar framtid för om ungefär en vecka så bär det av till Italien!! Då blir det svårt att bestiga honom om han befinner sig i ett annat land...fast det kanske går om han typ har världens längsta snopp asså jäääääätte lång... nej nu börjar fantasierna ta över. Bäst jag hoppar in i duschen nu och tvättar min vildros. Har jag riktigt tur så vill han ta sig en liten titt i kärleksgrottan =)

Håll tummarna för mig!!


Utnyttjar han mig?

Idag har jag messat med Vakten fram och tillbaka sen klockan 9 imorse!!! Vet ni hur många timmar det är??? Det har varit vanliga mess, det har varit roliga mess och det har varit gulliga mess. Jag tycker juh att istället för att spendera så mycket tid med att messa så jävla mycket så borde han träffa mig istället. Men den briljanta idén har väl inte slagit honom än! Han måste vara korkad eller så trivs han med ett telefonförhållande. Mitt tålamod börjar verkligen att ta slut....vet inte om jag orkar messa eller prata med han nå mer utan att få träffa honom.

Jag undrar om han pratar och messar med mig så mycket för att han vill få upp självförtroendet...ni vet få bekräftelse. Men att han egentligen inte vill träffa mig...

Ta inte mig för givet!

Jag hatar människor som inte tänker alls...människor som bara antar att andra ska göra saker åt de! Sånt gör mig förbannad och jävligt trotsig!

Min stora magruta!

Är precis hemkommen från en nattpromenad med tjejerna. Det kändes verkligen som att jag behövde röra på mig. Jag känner det i magen...fettet bara dallrar! De flesta har väl två eller fler magrutor men jag har en...EN enda gigantisk ruta som börjar likna en kula mer!! Min mage vibrerar när jag går och jag har fan den snart upp i hakan när jag sitter!!!!

Hahaha ingen vacker sym må jag säga!!


Varför ger man sig in i spelet??

Tror ni att jag har sabbat det med Vakten? Det känns verkligen så...känns som att jag har betett mig som en liten fjortis och totalt sabbat allt! Fan också jag får ångest bara jag tänker på det.  Varför kan man inte bara en enda gång få lite som man vill, känns som att det aldrig händer mig. Jag kan iallafall inte höra av mig mer till han. Det känns som att jag är på honom så jävla mycket...vet inte om det är faktum men det känns så.

Det sjuka är att jag verkligen vill träffa honom. För exakt ett år sedan vid den här tiden så låg jag hemma och grät för att jag hade fått mitt hjärta brustet. Nu ligger jag hemma återigen och börjar känna ångesten bubbla upp till ytan igen... Varför gör man så här mot sig själv? Varför låter man sig försvagas så pass mycket att man blir så jävla sårbar igen?? När man vet hur det kommer att sluta för det slutar alltid likadant! Meningen är att man ska lära sig av sina misstag, skaffa sig lite skinn på näsan och inte fucka upp det om och om igen. Men varför ens ge sig in i spelet? Varför inte bara fortsätta som jag gjort det senaste året. Att vara en självisk bitterfitta har gjort att jag inte fällt tårar för en kille på länge. Jag fäller inga tårar just nu men jag känner att de är på väg...
Thats it!

Jag känner mig skit kass som inte pluggar. Jag borde verkligen sitta och plugga arslet av mig just nu men tydligen så göär jag inte det. Det får fan va nog med allt detta lathet!! Nu ska jag ta mig själv i kragen och plugga ihjäl mig idag!! Ses senare folket....för när jag återvänder hit så kommer jag ha ont i huvet och vara heeelt slut efter allt pluggandes men det är ok för det är så det ska vara!!

Ajöken!

Jag ska aldrig dricka igen!

Fy fan för igår! Jag ska aldrig dricka igen...nånsin! Jag drack så jävla mycket igår och var så jäääävla full!!! Mongot (jag) tömde en hel vin flaska själv på föfesten, blandade i vodka i sista glaset innan vi drog ut på krogen och väl på krogen så vart det en massa shots och drinkar till. Ni kan inte ens tänka er hur full jag var när jag vinglandes sprang omkring och totalt gjorde bort mig för hela stället. Men vet ni vad det värsta är??! Jag var på den krogen som Vakten jobbar på, krogen där alla hans polare jobbar. Han var juh självklart där men jobbade inte. Tydligen så hade jag pratat med honom och gått ut och rökt med honom och bara blivit ännu mer yr. Vaktchefen som för övrigt är en bra vän till han hade gått fram till honom och sagt att jag var lite för full och kanske behövde gå hem. Min Vakt, som jag är sjukt betuttad i, hade sagt att han skulle hålla ett öga på mig så jag kunde va kvar med mina vänner. Jag var sååå full att hans kusin hade kommenterat mitt tillstånd!

Åh jag skäms sååå jävla mycket!!! Varför drack jag så mycket???! Varför var det ingen som hindrade mig för fan??!! Jaja jag vet att det är mitt ansvar och så men FUCK!! Vet ni vad fyllot gör sen?? Jo när jag skulle hem så skickar jag ett mess till Vakten...ett lite argt mess. Fråga mig inte varför! Det hela slutar med att vi pratar i telefon när jag väl kommit hem och fortfarande är jätte full. Då berättar jag för honom att jag är arg på han och att jag gett han för mycket luft och att jag är tvungen att göra slut med honom! Som om vi har varit tillsammans i 7 fucking år!! Jag informerar honom om att jag aldrig kommer att ringa han nå mer och att jag inte alls tycker om han. Stackars kille asså som får stå ut med ett psykfall som mig!

Jag var juh tvungen att ringa upp han idag och be om ursäkt för mitt beteende. Som tur är så tycker han att jag är charmig på fyllan och tycker mest att det är roligt. Efter lite damage control så verkar det vara ok mellan oss. Trots att jag kallade honom för karl jävel...

Den jag borde göra slut med är alkoholen...ska aldrig dricka igen och aldrig visa mig på den krogen igen!! ÅNGEST!!

Partaaayyy!!

Det är trettondagsafton idag vilket innebär party för mig och mina vänner. Jag har bjudit med Vakten så han kanske dyker upp på förfesten. Jag är spänd som faaan....jag hoppas verkligen att han kommer. Jag vet att jag ska ha noll förväntningar så jag inte blir besviken. Han kanske inte ens dyker upp, man vet aldrig. Men jag hoppas verkligen iallafall  =) Frågan e då va fan jag ska ha på mig?? Jag har en tajt kort klänning som är rosa med blommor på...jätte tjejig men sexig som faaaan! Annars kan jag ta ett par jeans med ett svart linne som har världens stjystaste urringning. Vad tycker ni?? Jag har verkligen beslutsångest!

Om han kommer så är det spikat! Håll tummarna för mig mina fina där ute!!
Im on fire baby!!

Nån film blev det inte tydligen...utan jag fick för mig att vi skulle spela biljard istället =) Så jag tvingade vännen min att spela med mig! Och självklart eftersom jag är så jävla grym så gav jag honom bra med stryk! Jag vann med andra ord och som den hemska vinnare jag är så måste jag dryga mig som faaan om det också!! Efter biljarden så tyckte jag att vi skulle spela lite på maskinerna som de hade där. Jag satte in 100kr och tog ut 400kr =)

Bra flyt va?

Peace out Bitches!

Nu får det fan va! Jag går nu över till ett par kompisar och kollar på lite film! Pallar fan varken med mig själv eller er just nu....eller jo jag pallar visst med er! Ni är juh bäst!! Det är mitt tryne jag inte orkar se just nu...äh!

Peace out Bitches!!

A Change Is Gonna Come

Jag har upptäckt en ny låt med den underbara Seal. Han har en röst som får det att rysa längs ryggraden på en....så jävla bra!

Seal - A Change Is Gonna Come
Dålig kombination...

Igår kväll ringde jag upp några gamla poker polare och bjöd över de. Vi satt hemma här och drack vin och pratade, det var jävligt mysigt. Kändes väldigt vuxet måste jag säga. Jag kände att jag behövde göra något annat för att sluta tänka på Vakten en stund. Jag har aldrig vart med om något värre! Jag kan inte sluta tänka på karln!!

Har jag blivit besatt eller något? Jag har en teori om att jag kanske kommer att lugna ner mig lite när jag väl har fått ligga med han. Kan det stämma? Det är konstigt...jag brukar inte vara så här. Det känns skumt att känna så här. Det känns skumt att vara så attraherad av någon så man bara vill slita av han kläderna samtidigt som jag vill krypa ner i hans famn och sova... Den kombinationen har aldrig inträffat för mig förut, det brukar vara det ena eller det andra...oftast den första!

Jag orkar inte vänta på att han ska höra av sig och jag vägrar att höra av mig! Det är en dålig kombination...vet ni vad som är en till dålig kombination??? Fröken tallica och känslor...


Jävla tuttar!

Innan jag börjar sätta igång med min to do list så vill jag bara berätta en sak. Jag har upptäckt en sak...jag har upptäckt att mina tuttar är som en humörsring. Ni vet såna där ringar man hade när man var liten som bytte färg efter ens humör. Min ring brukade bli blå när jag var kär och lila när jag var glad...eller nåt sånt. Mina boobs är precis som en sån ring har jag märkt. Är jag på bra humör och är glad så är mina tuttar runda, fasta och enormt inbjudande! De typ skriker:

"Kom och ta på oss!!! Vi är mjuka och fasta och väldigt tacksamma!!"

Men när jag inte är på så jätte bra humör så hänger de som två orangutangtuttar!! Två jävla torkade russin som bara fladdrar fram och tillbaka som tax fucking öron. Just nu är jag små grinig och inte alls på bra humör så tuttjävlarna hänger så jävla mycket att de är nere vid min navel! VID MIN NAVEL!!!


To do list!

Jag måste vara produktiv idag! De senaste dagarna har jag gjort absolut ingenting. Det är väl ok om man inte har så mycket att göra antar jag men jag har as mycket att göra. Det är sååå typiskt mig att bara ligga i sängen och glo ut i tomma intet när jag borde vara på fötterna och springa omkring och fixa allt! Men nej...jag sysslar tydligen inte med sånt. Så idag tänker jag vara superkvinnan och fixa ALLT som behöver fixas! Ska nog göra en to do list:

* Äta
* Handla mat
* Städa upp lite
* Plugga
* Plugga
* Plugga
* Kanske fixa håret
* Kanske fixa naglarna

Det får nog räcka för idag tror jag...man ska nog börja lite smått. Ja så får det bli! Får se nu vad jag lyckats göra under dagen! Pözz så länge!


Det vilar en förbannelse över mitt könsorgan!!

Ja ni läste rätt...det vilar en förbannelse över min vildros! Någon har verkligen förbannat mig, jag är hundra på det! Ni ser varje gång jag vaxar mig (har nämligen vaxat min poni idag) så händer det absolut ingenting! Men varje gång jag går omkring med en buske lika tjock som den djupaste djungeln så vill alla pojkar ner dit och pilla!!

WHAT`S DA FUCKING DEAL??!!

Helt jävla förväntansfull har jag gått omkring och väntat och vart så där fjortis gay glad över att jag äntligen ska få träffa och förhoppningsfull få ligga med min bedårande Vakt. Så jag tänkte att jag skulle skörda den tjocka djungeln som har bosatt sig över mitt könsorgan så jag är ni vet fit for fight! Jag tog fram vaxet och nu mina vänner är jag lika slät som kalaharis öknen!! Men ingenting händer för fanskapet (Vakten) har gått och blivit sjuk eftersom han festat så hårt på nyårsafton. Och detta får jag veta EFTER att jag vaxat mig! Bäst för han att frisknar till snart för jag är kåt och redo...annars tänker jag träffa McGills istället....så det så!


Mitt 2008

Ett helt år har gått förbi och ett nytt har börjat. Jag låg i sängen imorse och tänkte lite över det år som har passerat med alla dess sjuka händelser. Fan vilket år det har varit! Jag vågar nästan säga att det har varit det bästa året i mitt liv...än så länge iallafall.  Jag har haft så sjukt jävla kul!! De jag har att tacka det roliga och händelserika året för är mina underbara vänner och alla skumma och härliga karlar som har berikat min vardag! Det är för mig helt omöjligt att summera allt som har hänt...det har hänt för mycket. Det jag är tacksam för är att det har hänt mycket mer roligt än sorgligt.

Vad kommer jag att göra annorlunda i år? Jag ska faktiskt försöka att se det motsatta könet som människor oxo. Jag har alltid haft svårt att se killar som människor med känslor och behov. Utan jag ser de som något jag kan utnyttja och roa mig med för stunden. Jag tar aldrig någonsin hänsyn till deras känslor och tankar utan jag tänker bara på mig själv. Jag sätter mig själv i första hand och om det skulle vara någon kille som kom i kläm så var det hans eget fel som gav sig in i leken. Jag ska verkligen försöka ändra på det. Jag kan inte lova att jag kommer att vara snäll och omtänksam mot de killar jag träffar men jag ska försöka!

Det är nog mitt största nyårs löfte! Jag ska även försöka att äta lite hälsosammare, kanske röra på mig lite mer än att dansa på krogen om helgerna. Jag ska nog lugna ner mig lite och inte vara så galen och överallt hela jävla tiden. Dessa är nog mina nyårs löften...får se hur det går med det =)

Låter det bra eller har jag missat något?
I´m bad...

Jag vet att jag har varit världens sämsta bloggerska. I´m bad I know! Förlåt förlåt förlåt...? Det har varit sjukt mycket att göra men nu är det ett nytt år och en massa jävla nya tag. Jag lovar er att vara mycket bättre på att blogga...det har bara varit en liten svacka på sistone =)

Jag ska nu ta och äta lite och ta en cigg...ja ni läste rätt jag ska ta en cigg. Jag kunde fan inte hålla mig mer!! Jag älskar mina cancer pinnar och så är det!! Efter det så kommer jag tillbaka hit =)!!

RSS 2.0