Sex storie 1

En av läsarna har delat med sig av en av sina sex upplevelser och bra är den! Denne väljer att förbli anonym och det är helt ok. Så här får ni:

"Här kommer upplevelsen jag ville berätta för dig. Det hände i lördags när vi solade vid stranden. Vi låg där på stranden och jag halvsov på rygg och helt plötsligt drogs mina badshort av till knäna och jag kisade lite med ögonen. Det var min tjej som greppade tag på min snopp och började smeka mig på ollonet. Hon höll ena handen runt snoppen och den andra tog hon med tummen och långfingret med att smeka runt ollonkanten. Det går inte att beskriva hur skönt det var. Snoppen växte mer och ollonet också kändes det som. Jag vred mig och bad henne fortsätta sin behandling på mig och sa flera gånger att jag vill komma i henne och göra barn. Det med barn var den känsla man fick när hon smekte mig så skönt runt ollonkanten. Hon svarade tillbaks med inga barn här inte och inget med att du får komma in i mig utan kondom ser du sa hon. Men snälla sa jag tillbaks men inte fick jag komma i henne. Speciell känsla fick jag också med smekningen runt ollonet var att det kändes ner till sädesblåsan och man var redo för att tömma den i henne.Det varade säkert en halvtimme och sen la vi oss i en 69.a och slickade varann. Efter ett tag fick jag köra in min snopp i henne och tömde mina spermier i hennes oskyddade sköte. Hon vet risken med oskyddad sex men jag fick komma i henne ändå. Hon ville att jag skulle komma när hon hade gjort så skönt för mig."

Ingen dålig dag på stranden!! Jag är lite nyfiken dock...fanns de nå folk där?? Jag har haft sex på allmänna platser men det har varit heeeelt tomt annars hade jag aldrig vågat. Men tjejen din verkar veta vad hon gör och det låter som att ni har ett jävligt bra sexliv! Så jääävla bra och ha bra sex!! Jag känner igen några av hennes moves och har använt det själv...speciellt det där med att neka killen vad han vill ha och när han tror att han inte får det så ger man honom det. Känslan blir då mycket intensivare eftersom den är oförväntad! Jag kommer att dela med mig lite mer av mina historier senare men nu så vill jag höra mer från ER!!!!! 


Tell me dirty things...

Jag vill höra era sexhistorier!!! Ni har juh fått ett par av mina och det vore jätte kul om ni ville dela med er av era! Ni kan självklart få vara totalta anonyma! Kom igen kom igen kom igen!!! Ni är ganska många här inne men det är väääldigt få som lämnar spår efter sig så nu har ni chansen att veeerkligen lämna spår efter er!

Få höra alla smaskiga detaljer nu för jag vet att ni sexar och snuskar minst lika mycket som jag gör!!!




Prutta på jobbet!

Jag har ont i magen idag. Vet inte varför den krånglar...det bubblar juh som faaan där inne. Nå jävla by möte har folket i min mage och de verkar inte komma överens de jävlarna! Resultatet är juh klart att jag måste gå på toa. Men jag har skit svårt för att gå på toa på jobbet...eller nån annan stans som inte är hemma och speciellt om jag har ont i magen!

Men jag var tvungen så jag gick. Tog med mig väskan för jag har parfym där i ifall det skulle gå så illa att jag behöver den. Fan detta är juh sååå hemskt! Jag sitter på toa och utan nån jävla varning från min kropp så ba skriker min röv rakt ut....skithögt!!! Tror fan att hela byggnaden hörde min prutt. Åh gud vad pinsamt! Jag nästan sprang ut från toan sen i hopp om att ingen skulle se att det var jag som gjorde detta hemska ljud ifrån mig!!

Nu gömmer jag mig bakom min dator med en öm stjärt!




Den bästa kyssen jag fått...

Jag har tänkt på Vakten väldigt mycket idag. Säkert för att jag drömde om honom inatt. Kan inte sluta tänka på när vi kysstes...sista gången vi kysstes. Han var alltid så blyg. Det brukade ta honom en bra stund innan han kunde komma fram och kyssa mig. Sen så vart han alldeles pojkig och blyg....bedårande. Han skämdes så mycket jämt och jag är juh inte den som skäms så jag brukade skämta en massa för att få honom att slappna av.

Åh jag kommer ihåg en kväll då vi hade tittat på en film. Under hela filmen så väntade jag på att han skulle kyssa mig men han gjorde det aldrig. Efter filmen när jag typ hade gett upp på att han skulle göra något så tar han tag i mitt ansikte och ger mig världens mjukaste kyss. Måste på riktigt varit den bästa kyssen jag nånsin fått...den var verkligen värd att vänta hela kvällen på. 




 

Inatt jag drömde..

Yes jag drömde om Vakten igen. Jag drömde att jag hade brutit mig in i han och hans flickväns lägenhet. Jag var nyfiken och ville snoka. Jag tittade runt så mycket att jag stökade till det...och sen så fick jag panik för jag hade glömt bort var allting låg i början. Så medans jag höll på rätta till allting igen så hör jag att de kommer hem. Sjukt panikslagen så smiter jag ut genom balkongen. Utanför står hans mamma och syskon som ser mig smita ut genom balkongen. Självklart så undrar de va fan jag håller på med!!! Då kommer Vakten ut för att han har hört rösterna utanför. De berättar för honom vad de sett mig göra och det känns som att jag ska dö! Så vi går iväg för att prata och något konstigt händer... Han tittar på mig med en blick jag aldrig sett honom ge mig förut. Jag kan inte riktigt förklara hur...nästan som om han tänker:

"Och vad fan ska vi göra med dig..."

Sen helt plötsligt så kysser han mig....det var så gott! Han kysser mig och börjar ta på mig. Känslan som pirrade genom min kropp var helt underbar och jag kan inte komma ihåg sist jag kände så. Det var heeeelt makalöst! Jag kan fortfarande inte släppa tanken! Dessvärre så vaknade jag innan vi kom så långt som att ha sex. Fyyyy faan vad jag vill ha sex med honom just nu! Elakt elakt elakt av mitt undermedvetna att utsätta mig för det här!! Va fan betyder det???



jag har vart stygg...

Imorse när jag vaknade så var jag så trött så jag bestämde mig för att ringa till jobbet och sjukanmäla mig... :)! Det bästa jag gjort känns det som!!! Nu ska jag ut och springa lite med en massa skön Micheal Jackson i lurarna!! Ska berätta senare om en riktigt sjuk dröm jag hade inatt. En som jag önskar kunde gå i uppfyllelse men de kallas juh inte för drömmar i onödan eller hur??

Ok synes snart da FUCKERS för nu ska jag iväg och jobba på röven och låren!!!!!

Vamos a la playa!

Jag tycker att vi är barn alldeles för lite. Jag tycker att vi borde släppa allting då och då och bara vara barn. Gör något som du älskade när du var liten!! Varför? Varför inte!! Bästa sättet att slappna av och koppla bort allting. För en liten stund så kopplar du bort allt som  har med att vara vuxen att göra...jobb, räkningar, kärleks bekymmer och pengar!

Jag följde mitt eget råd idag och byggde ett sandslott på stranden...eller en sandklubb! Yes!! Den vart jätte fin och hade en vallgrav!!! Enda nackdelen var att jag hade sand exakt överallt när jag var klar!







Va tänkte jag med...

Usch jag är bakis...blev en hård natt igår! Mycket dricka blev det...jag skyller på någon annan!! Träffade på en gammal flört som sa att han gjort bort sig som aldrig ringde mig, vi kan kalla honom för Poker. Jag kommer ihåg att jag stod och tittade på honom och tänkte:

"iioooouuu vad faaaan tänkte jag på som var intresserad av honom...jag måste juh vart blind!"

Jag har aldrig gjort nåt med denna karl....vi sov med varann en gång och då menar jag BARA sov. Bra gjort av mig!!!! Nu ska jag till stranden o bada o sola o sova!!!! Här får ni en bild på mina ben :)



Jag älskar livet idag!

Vilken underbar dag det har varit idag. Vi har solat, badat, ätit gott och vart ute i en liten båt och rott. Jag sjöng RO RO RO YOUR BOAT! Det var lite jobbigt tyckte de andra :) !! Men men...nu ska det duschas och fixas. Jag ska ha på mig en härlig sommar klänning ikväll! Yes vi ska ut ikväll oxo! Och ja jag var bra berusad igår och jag hade skit kul! Det är skönt att må bra igen!!!

Bjuder på några helskropps bilder av mig själv tagen från idag!! Ja jag är inte normal men vem fan är det???!!






Amo il sole!!

Jag skulle vilja skriva om ett par grejer menjag vill verkligen ut till solen! Jag jobbar mån till fre så jag passar på som faaan när solen e framme på helgerna. Lovar att vara en bättre bloggerska senare. Men ni läser säkert inte detta heller för ni är oxo ute i solen!!!
 
Kan bjuda på en bild av mig själv...eller mina kläder rättare sagt. Såg ut så här när jag gick ut o festa igår...ganska enkelt och väldigt bekvämt :) !







Älskar den här toppen...den är såå söt!


Vad vill du mig???!!

Det var en bra dag igår...obervera att den VAR bra. Jag hade jobbat, legat i solen i en park med en kill kompis och tagit ett glas rosé vin med två tjej kompisar. En nästan perfekt dag. Tills jag får höra att en av mina ex vänner går omkring och snackar skit om för att hennes äckel till pojkvän taffsade på mig. Vår vänskap upphörde när jag berättade för henne om vad han gjort. Jag trodde att jag var en god vän som berättade men nej....BIG MISSTAKE! Nu över ett år senare så går hon fortfarande omkring och pratar om mig så fort hon ser mig. Jag är inte den som backar för att gå fram till henne och be henne stänga sin käft men då kommer det att komma fram vem det är som berättar allt detta för mig och jag vill inte att denne ska hamna i trubbel.

Varför hakar hon upp sig så jävla mycket??? Jag pratar inte om henne, jag nämner aldrig hennes namn...fan jag tänker aldrig ens på henne. Varför insisterar hon på att sätta mitt namn i sin käft konstant???!! Fy faaan vad jag har lust att smälla till hennes blåsta jävla tryne!!! Jag vet inte om jag kommer att kunna hejda mig själv från att säga något nästa gång jag ser henne. Allt jag tänkt på eller sagt till nån annan har jag sagt till henne först för jag är inte den som är falsk! Har hon något att säga eller stör sig på......så säg det för fan till MIG!!!  AAAAARRGGGGHHHH!!!!

Nu tänker jag inte ödsla en till minut på den här dåliga ursäkten till människa!! Så jag lämnar er för stunden med denna bild :) jag hittade den här räkan utanför min dörr igår. Jag har ingen aning om vad den gör där, hur länge den vart där eller vad den väntar på....men den var där :) !



ME NEEDS TO MAKE MONEY!!

Det är löjligt va fattig jag är just nu. Kan ni fatta att jag inte får pengar förens i slutet av juli???!! Vet ni hur mycket det suger??? Tur är juh att jag inte har någon hyra att betala men jag har juh annat som jag måste tänka på. Telefonräkningen, mat att handla, bensin att fylla på i bilen, små saker som man behöver. Sen så ska vi juh inte glömma att jag är en rökare och det är sjukt dyrt att röka!! Ja jag borde då passa på och sluta men det går inte just nu. Det är fööör många tankar som snurrar runt i min skalle och ciggen är de som håller mig och mina tankar sällskap. 

Fan jag måste kanske skaffa mig ett extra jobb...kanske på helgerna men vart??? Det känns redan som om alla letar efter jobb. Ska nog sätta mig utanför McDonalds med en skylt!!! GE MIG PENGAR!!!





 

Mitt undermedvetna gav mig något inatt jag inte fick från honom

Jag drömde konstigt inatt. Jag drömde att jag var med min vän Nudel. Det var natt och molnigt så man kunde inte se stjärnorna. Ur ingenstans så dyker Vakten upp och joinar oss. Omedelbart så börjar det göra ont i mig. Han tittar på mig och försöker kall prata med oss. Sen blir de tyst. Det blir pinsamt tyst, akward och plågsamt. Jag känner att tårarna är nära så jag tittar bort, uppåt. Vill inte att han ska se mig gråta.

Då ser jag himlen. Molnen skingrade sig och sjärnorna började synas. Jag har aldrig sett något vackrare. Mitt bland alla små prickar av ljus så ser jag två jätte stora stjärnor. Inga runda som man ser i verkligheten utan riktiga stjärnformade stjärnor. Månen var gigantisk och lyste så starkt.

Ett lugn sköljde över mig och jag var så uppfylld av allt som var så vackert. Jag vände mig till de andra och sa att de skulle titta upp. Den pinsamma, plågsamma tystnaden försvann och jag log. Vakten tittar då på mig och säger att han måste gå nu. Han ler mot mig och jag ler tillbaka, sen så vänder han sig om och går.

Jag tittade upp mot den vackra himlen igen och kände att allt kanske skulle ordna sig trots mitt brustna hjärta. Jag har ännu inte fått något svar på mitt mail och jag är ganska säker på att jag inte kommer att få det heller. Men det gör inget...det känns som att jag har fått mitt avslut ändå.



Är det här jag??

Igår natt spenderades natten hos McGills. Han messade och jag tyckte att jag vart för elak de sista gångerna han velat träffas så jag åkte hem till honom. Jag är glad att jag gjorde det. McGills är verkligen en jätte mysig kille...en helylle kille. Efter en stund så hoppar han ner i sängen o säger:

"Va mysigt det ska bli o sova med nån. Jag sover aldrig med nån...bara när du är här."

Vi hade sex och pratade större delen av natten. Somnade i hans armar och vaknade i hans armar....sen så hade vi sex igen :). Sex är bra med den här killen!

Säg mig om det här låter som tallica. Imorse gick han upp och koka kaffe, hällde upp lite fil och skar upp frukt bitar till. Jag sitter där mittemot honom, med kaffe och fil. Han läser sin morgon tidning och frågar om jag vill ha en del. Jag tar en del och tittar ner på tidningen. Så där sitter jag och tänker...är det så här det skulle vara?? Om jag blev tillsammans med honom. Om jag blev tillsammans med den helylle killen som går upp på morgonen och skär upp frukt till mig? Jag kanske skulle trivas men skulle jag vara lycklig?? Problemet är att jag önskar att han vore Vakten... 

SVEA

Igår när jag körde hem från päronen så hade jag denna vackra utsikt. Ibland är vår avlånga Svea väldigt vacker! Harmoniskt att glida fram i detta med skön musik i högtalarna :) Ignorera gärna min smutsiga ruta!








Ja jag lever!!!

Så nu är bilen besiktad och godkänd! Måste bara få säg att jag älskar min pappa nåt enormt! Bilen vart först inte godkänd så han hittar en mekaniker, fixar bilen, får den besiktad igen och godkänd. Allt detta på en och samma dag!! Han är juh bara för god! Så massor av kramar och pussar fick han...ända tills han blev irriterad och tyckte att jag kvävde honom :) 

Jag är trött idag...har inte sovit så mycket inatt. Berättar senare varför ;) !! Nu måste jag vara duktig och låtsas att jag jobbar vidare like a busy little bee!

Ja juste här är det signerade kortet jag skickade till min vän C i Italien!!!!


Ajöken!

Snart så slutar jag att jobba för dagen och ska åka hem till päronen. Måste nämligen göra något så vuxet som att besikta min bil imorrn och självklart så insisterar far på att få vara med! Så jag kommer nog inte hinna skriva något förens imorrn kväll :) ja ni kommer att sakna mig för jag är juh alldeles underbar!!! Ja ja jag är full av mig själv men det får man!

Zåååå gott folk vi synes imorrn....Ciao bello raggazzi!!!!!

Till min soldat!

Ok jag hittade bästa presenten ever till Patrick! Jag köpte ett par kalsonger till honom, blåa med gula kronor på och sen så står det SVERIGE på den :) !!! Nu tycker ni att det var nog en löjlig present men vänta...there is reason behind my madness!! Jag skickade med en lapp och så här skrev jag:

" Dear Patrick,


I thought about what to get you and I could only think of two things that I know you love....women and Sweden! And no matter how much I thought about it I didn't know how to send you a naked woman so I decided that it would be better to send you a piece of Sweden insteed. Something that will protect what I like the most about you! I hope you are well!

xxx tallica

Ps: I am expecting a picture of you wearing nothing but the underwear ;) "

Haha jag tyckte att det där var bäst!!! Han bör nog få paketet nu i slutet av veckan! Plus att fanskapet kanske kommer och hälsar på i augusti...mmmm längtar!!


Ge mig ett tecken...

Ok nu är det måndag klockan 12:47. Vi kan nu konstatera att jag inte kommer att få svar på mitt mail. Yupp han måste vid det här läget läst skiten nu. Det var visserligen inget mail som kräver ett svar, inga frågor eller så. Men det hade varit trevligt med ett svar. I allafall något livstecken på att han läst den. Vad som helst.... Jag hade förberett mig på detta, att inte få ett svar. Men det gör inte mindre ont.
 
Han kan få svara att han aldrig mer vill att jag ska höra av mig, att han hatar mig, att han saknar mig...vad som helst för fan! Men inget... ok jag hade förberett mig dåligt...



Italienare och Alcazar!

Jag är snäll!!! Yes det är jag! Jag har fan kommit fram till det. Så alla som påstår att jag inte är det...ljuger helt enkelt! Min kära vän C från Italien älskar gruppen Alcazar! Ni vet han som skickade I LOVE ITALY t-shirten?? Så jag har lyckats fixa ett signerat kort, dedikerat till C från gruppmedlemarna i Alcazar! Och den ska jag skicka till honom...han vet förståss inte om det :) !! Hoppas att han blir glad!

Men jag var tvungen att ringa till Patrick (soldaten) för at få C:s adress. Han vägra juh självklart att ge mig den om jag inte berättade varför. När jag gjorde det så ville han oxo ha en liten present... Jag borde juh egentligen inte skicka nåt till fanskapet men jag har juh en klockren idé till honom! Berättar mer om den idén senare ;) !


Sug på den ni!!

Nu ska sorgliga lilla jag krypa ner i sängen med en burk annanas och vara allmänt bedrövlig.

Inte Me Myself and I utan Me and My Canned Pineapple!



Vad världen pratar om just nu!

Ok alla verkar heeelt upptagna av att USAs president Barack Obama dödade en fluga......OCH???!!! Va fan...det händer så himla mycket annat på vår planet just nu än Obama som lyckas döda en fluga! Vadå är han den första människan som har lyckats göra det??? Helt otroligt vad media väljer att prioritera först.





Är detta så jäkla viktigt att det tar över nyhetsvärlden??? FOKUS!!!!

Momma's Boys

Jag har spenderat större delen av min dag med att titta på ett program som heter Momma's Boys. Det är ungefär som The Bachelor. Det är tre killar som får träffa en massa singel tjejer. Skillnaden är att det tre killarna har sina mammor med sig som får vara med och påverka deras beslut i vilka tjejer de träffar. Det här måste vara bland de sjukaste programmen jag har sett!! 

För det första så tycker jag att det är så onaturligt som det bara kan bli att man ens söker till ett sånt här program för att hitta kärleken!!! Tror de på riktigt att de kommer att hitta killen/tjejen i sina drömmar genom att vara med i ett sånt här program?? Hur sjuk situationen än är så måste jag säga att det är sjukt underhållande. Det är väl det som är poängen antar jag! 


yes..

Gårdagen var väldig mysig måste jag säga. God middag, gott vin, och väldigt goda vänner. Vi åt middag och drack gott tillsammans över roliga spel. Det var länge sen jag hade så roligt. Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördag gott folk!

Och nej fortfaramde inget svar på min mail...



Här har du mitt hjärta..

Jag sa det och jag har gjorde det! Jag skrev ett mail till honom med allt jag känner, tänker och tycker. Det känns redan mycket bättre. Jag vet nu inte om han kommer att läsa mailet eller om han kommer att svara. Jag vet inte om han kommer att låtsas som om han inget vet när vi ses. Jag vet inte....allt jag vet är att jag har gjort mitt. Jag behöver nu inte fejka ett leende när jag ser honom för han vet hur jag känner och vad jag vill. Sen får han ta ställning till det.

"Hej,


Jag måste få lätta på mitt hjärta. Jag vet att du är i ett förhållande och dessutom är lycklig. Jag vet att det är orättvist och kanske även fel av mig att skicka detta till dig men jag måste. Jag är ärlig, det vet du, men jag har varit falsk mot mig själv. När jag ser dig så låtsas jag som ingenting och leker oberörd. Jag hälsar på dig och sätter på ett falsk leende för att du inte ska veta. För att du inte ska få mer dåligt samvete än vad du redan har. Men sanningen är att jag blir alldeles darrig i kroppen och stammar inombords. Och det är för att du fått mig att känna något jag inte trodde att jag hade inom mig. Något jag förnekade länge men till sist så gick det inte längre. Jag vill inte tänka tillbaka och tycka att jag inte sa allt till dig, allt som jag känner. Jag var så kär i dig och jag är det fortfarande.


Kommer du ihåg natten innan jag skulle åka? När jag var så ledsen och grät? Du tror säkert att jag grät för att jag skulle flytta, att jag skulle bort från tjejerna och att jag kanske var rädd för Italien. Men det var inte så. Jag visste att tjejerna skulle vara kvar när jag kom hem. Jag visste att jag så småningom skulle finna mig tillrätta i Italien. Jag grät och var ledsen för att jag visste att det var sista gången jag skulle få hålla om dig och kyssa dig. Jag visste att det skulle vara sista gången du skulle vara pojke med mig. Jag visste att när jag kom hem så skulle du inte vara där. Det var det som gjorde så ont. Det var därför jag var så tyst när du bad mig prata.


Nu är det som det är skitunge och hur mycket jag än vill så kan inte jag ändra på något. Det enda jag kan göra är att vara ärlig mot mig själv. Men jag har inte varit det eftersom jag tvingat mig själv att sätta på en mask när jag sett dig. Jag vet att det är lönlöst och dumt men mitt hjärta kommer att vänta på dig. Även om mitt förnuft säger emot.


Jag hoppas att du är lycklig, jag gör verkligen det. Även om jag ibland vill springa fram och lägga krokben för dig! Men jävligt ofta så önskar jag att jag inte hade åkt iväg för jag tänker att du kanske hade varit min nu. Du är den vackraste själ jag har träffat och jag kan inte fatta att jag lät dig glida bort. Jag hoppas att hon är medveten om hur fin du är och behandlar dig väl.


Ta hand om dig tjockis."


Jag kommer aldrig att förlåta mig själv..

Jag är kär. Jag är olyckligt kär. Han slutade att vara kär i mig och är nu tillsammans med en annan tjej. Jag ska nu göra något jag aldrig gjort förut. Jag ska kämpa för honom. Jag har aldrig känt så här. Jag kommer aldrig fölåta mig själv om jag inte åtminstone försöker få honom. Så jag tänker berätta för honom om hur jag känner. I värsta fall så nekar han mig. Jag kan inte förlora honom mer än vad jag har just nu. Det jag förlorar är ansikte och det är värt det. Visst, jag kommer att falla ihop och dö en smula när han säger nej. Men då har jag försökt....då behöver jag aldrig tänka "tänk om".

Med all säkerhet så beger jag mig mot säker nederlag ja men jag måste! Önska mig lycka till...


Ska jag eller inte??

Jag är popo nödig men vägrar att gå på toa and do number 2 på jobbet. Inte för att det låter eller luktar...ok nu ljög jag igen...det kan hända att det luktar lite. Men jag kan verkligen inte! Jag kan inte slappna av såå mycket. Su sitter jag här och skruvar på mig för att jag måååste verkligen gå snart!

Orkar fan inte vänta i en kvart till...åker fan hem nu och bajsar!

Ja ja jag vet att det är midsommar...

Det är juh ett sånt jääävla ståhej runt om vad man ska göra på midsommar. En kompis frågade om jag skulle dansa runt penisen (stången) och jag svarade att jag skulle dansa runt EN penis iallafall hehe! Jag har juh inte planerat nåt själv utan har mest blivit medbjuden...jag är som ett bihang...för lat för att styra upp nåt själv! Så jag ska hem till en vän, med andra vänner, sitta på en takterass och förtära en oändlig mängd av alkoholhaltiga drycker. Om vi ska grilla/äta/prata/vara sociala vet jag inget om. Allt jag vet är att jag ska bli full. Så nu har ni hört om mina magiska midsommar planer!!

Vad ska ni fuckers hitta på??




Sorgliga Midsommar...

Imorgon är det Midsommarafton....och det suger. Jag och Vakten skulle ha firat Midsommar tillsammans men nu så ska han väl fira den tillsammans med sin nya flickvän. Antar att hon nu får träffa hans familj oxo...om hon inte redan fått göra det. Känns ganska bittert! Så planen är att supa mig as packad, leta upp fanskapet och slå honom. Ok jag ljög det är inte alls planen. Men as packad tänker jag ändå bli.

Kan det här helgen bara passera förbi så fort som möjligt tack. Känner mig bara mer och mer patetisk och sorglig för varenda minut som går. Tur att jag har mina tjejer iallafall.

Gudomligt!

Oj vilken skön spring runda jag precis haft! Var ute och sprang med en vän och hade ett terapi samtal samtidigt. Skönt, uppfriskande och bra för lår och rumpa! Nu ska jag sova och drömma om en het italiensk soldat. Måste bara få säga att jag saknar min heta soldat som faaaan! Hans kropp och rörelser i sängen...gudomligt!

God natt!


Du gör mig grinig!!

Jag har försökt att skriva ett inlägg heela dagen men inte kommit nån vart eftersom blogg.se höll på en massa. Det krånglar alltid på blogg.se....varför??? Väldigt irriterande...


Sova sexigt ensam!

Nu är det dags att sova....sen jag började jobba så lägger jag mig tidigt. För vanligt folk så är detta sent men för mig så är det tidigt. Vem säger att man bara kan vara sexig när man ska lägga sig med nån annan??? Inte jag iallafall! Nope jag klär upp mig för mig själv för att jag förtjänar det! Plus att mitt nattlinne är sjukt bekvämt!

Buena notte!


Jag...


Baksmällan

Mitt liv har på sistone bestått mycket av sorg. Jag har varit och fortfarande är mycket depprimerad. Vad gör man då när man är så nere?? Jo man går och kollar på en komedi! Så jag och Muppen lyfte på rövarna igår och gick på bio. Vi såg Baksmällan eller The Hangover som den heter i USA! Jag måste säga att jag inte kommer ihåg sist jag skrattade så mycket genom en film. Det var på riktigt konstant non stopp skratt från min sida från början till slut!!!

Om ni inte har sett den....skäms på er!!! Gå och se Baksmällan....det är verkligen värd pengarna och ni kommer komma ut med ett stort leende på läpparna :) !!


Baksmällan - The Hangover


Blue eyes...

Nu är jag återkommer från lunchen...gott var det! På vägen tillbaka så träffade jag på en kille/kompis som vi kan kalla för J...en otroligt söt kille med de största blåa ögonen jag har sett! Mmmm me like. Kommer ihåg att jag var väldigt intresserad av honom förra sommaren men självklart så var jag för feg för att lägga in en stöt. Men men...vi jobbar nu i samma byggnad...han jobbar på våningen över mig. Och ja jag skulle absolut inte ha något emot att ha honom över mig hahahah oj oj tror att jag hittade sex lusten igen ;)

Any hoos så bad han mig att komma upp och hälsa på när jag hade en lugn stund :) Säger absolut inte att det betyder något men kul ska det bli att få titta in i de där blåa ögonen! Hoppas att ni haft en bra förmiddag kära läsare! Hos mig är det sol idag!

Mmmmm blond and blue eyed...just the way I like 'em!



Var exet den rätta??

De senaste dagarna har tankarna snurrat på för fullt. Jag vet inte varför men jag har fått en känsla av att jag kommer att bli tillsammans med mitt ex igen. Det har inte hänt något speciellt och jag känner inget för honom längre. Men det kom till mig som en vision...konstigt jag vet. Den sista jag egentligen skulle vilja bli tillsammans med på denna planet är just mitt ex!

Vet inte varför jag känt eller tyckt så. Men det känns verkligen som om det var menat...nyckelord VAR... men jag kan inte låta bli att undra om mitt ex var den rätta???

Vad tycker ni om ex??




Efterlysning sexlust!

Jag har alltid haft en stark sexlust. Men på sistone så har min sex drift varit lika med obefintlig. Jag undrar då vart den har tagit vägen?? Är det någon av er som har sett den?? Jag kan ge er en beskriving...!! Den är lång...krulligt hår...väldigt sprallig och står säkert i nåt hörn och dreglar efter en pöjk! Så om ni ser en vandrande mikrofon springa förbi er...säkert efter pöjken jag nämnde nyss...så hojta till är ni snälla! tallica skulle uppskatta det något enormt!





Monday Hell!!

Det är måndag...jag hatar måndagar! Och utvilad efter helgen är jag juh för faan inte! Jag tycker att måndagar borde vara halvdagar. Aa men istället för att slängas in i den nya veckan med att jobba från 8-17 så tycker jag att man borde få jobba 12-17 eller kanske 10-15?? Ni vet starta lite halvt o sen så kan man gå hela vägen ut från och med på tisdag.

Va fan det är väl vi värda???

Fan va skönt det skulle vara om det verkligen var så! Kanske till och med att man får en halv dag mitt i veckan...som kanske onsdag...det skulle väl gå det oxo eller??? ÅÅhhhh jag vill inte sitta här på ett kontor och knappa på döda tangenter heeela dagarna lång! Jag vill ut och sträcka på benen i solen..... meeeeen verkligheten är juh så att jag sitter här framför skärmen och försökera att inte somna och därute så är det regnigt, grått och väldigt kallt!

Behöver en kram... vad gör ni denna härliga måndag??




Slöfock..moi??

För 3 timmar sedan så bestämde jag mig för att hoppa in i bilen och köpa mig lite bröd och sugpinnar (cigg). Gissa vad?? Jag har ännu inte kommit iväg! Vi kan nu officiellt utnämna tallica till världens slöaste! Jag har legat i sängen med en chips påse och kollat på The City ända sedan jag vaknade! Nu är jag sjukt röksugen men orkar juh inte ta mig nån stans! Jag måste städa!! Jag måste laga mat och förbereda matlåda för imorrn! BLÄÄÄÄ!!

Hatar söndagar! Söndagar är bara bra om  man får bakis slöa med en söt pöjk eller mysa i en bio salong med tjejerna! Den söta pojken kan vi nog glömma....ska kanske försöka mysa med favvosarna istället :) !!






Kära söndag...

Det regnar ute...
Det är kallt...
Det är grått...
Jag har ätit chips till frukost...
Jag har slut på cigaretter...
Och min mun smakar askfat...

Vad gör ni idag??


The Funeral

Jag blev introducerad för denna låt genom Muppen...nu e jag oxo fast...


Band of Horses - The Funeral


Fin fina vänner!

Jag älskar mina vänner! De följde med mig ut igår kväll trots att de var jätte trötta och helst ville sitta hemma framför en film. Men jag var nere och ville dricka och skaka rumpa så de följde tålmodigt med :) !! Nu ska jag tvätta, städa och allmänt ta tag i livet! Bjuder på en video från där vi va igår kväll ;) jätte dålig kvalite men jag har filmat me mobilen. Sänk ba lite innan ni trycker på play...för det är högt!



Just precis nu..

Härom dagen när jag var på väg hem så gick jag förbi en parkbänk. Bänken var nerklottrad med grafiti och på bänken så satt denna lapp:





Får en att tänka till va?

Det lilla miraklet!

Igår så fick jag träffa ett litet mirakel. Ett litet liv på 10 veckor. Vacker som få och luktade så gott som bara bäbisar kan göra. När jag satt där och kollade på den lilla prinsessan så kan man inget annat göra än att beundra. Man blir harmonisk och allt fult i världen försvinner för en stund. Inga negativa känslor eller tankar får tänkas runt den lille för hon är alldeles ny! Ny, fräsch och ren! Där satt vi och tittade på henne när hon sov...varm blir man i själen...





Misery loves Company

Hej mina fina läsare! Jag vill bara tacka alla er som tålmodigt sitter och läser inlägg efter inlägg där jag spyr galla över allt. Men jag kan inte hjälpa det just nu...livet vill inte bara vara just nu. Men saker och ting måste juh vända eller hur? Oftast när något hemskt händer så brukar det följas av en massa annat.

Misery loves Company

I mitt fall så är nog Misery besatt av Company så det bara öser på! Men ja jobbar på det jag lovar! Lovar att snart vara mitt gamla jag igen och jag vet att jag skrivit det tidigare också men varje gång jag har haft den inställningen så har det hänt mer grejer som gjort att jag sjukner ännu djupare. Men faktum är att jag har sjunkit djupare förut och jag har tagit mig upp igen! Jag ska ta mig upp igen den här gången också!

Så...nu var det sagt. Är på jobbet just nu och tänker faktiskt bjuda er på en bild av min väska idag :) Jag blir glad när jag tittar på den...hahaha lite skumt att bli glad när man tittar på en väska men jag tycker verkligen om den! Jag köpte den i Italien :)




Var inte rädda för att lämna lite spår efter er här inne. Ni är ganska många som kikar in och hälsar på mig här men väldigt få som lämnar spår. Gör det...gör mig glad :) !

ont i själen..

Nu när jag är som mest sårbar och ensam så saknar jag dig. Varför kan du inte bara knacka på min dörr och hålla om mig? Snälla säg nåt som får mina tårar att sluta rinna så som du gjorde förr. Saknar du inte mig ens lite?


Ivete Sangalo..

Det är kallt på insidan...


Diexo - Ivete Sangalo


mitt ex..

Vet ni vad mitt ex skrev till mig på MSN härom dagen....ett offline meddelande...så här lyder den:

"Sista samtalet vi hade skyller jag inget på dig utan allt e mitt eget fel du behöver inte ha skuldkänslor över något

take care o hoppas livet leker för dig"

Detta är en kille som alltid har sagt att jag förstört hans liv sen jag gjorde slut med honom. Och nu så får jag detta...
Vad tror ni att det betyder?


Otur som få..

Nu är jag seriöst trött på det här! Jag är trött på alla motgångar. Va fan det känns som att pesten har slagit ner på mig och fanskapet vill inte släppa! Orkar jag med nå mer?? Snart faller jag fan ihop och kommer inte att orka ta mig upp.

Ögonen är uppsvullna som golfbollar igen för att jag har gråtit. Det enda som håller mig flytande just nu är hoppet om att det nån gång måste vända. Det måste juh göra det...eller?? Det är helt sjukt hur jävla mycket otur jag har haft på sistone med killar och dödsfall. Men det måste vända snart....MÅSTE!

Tror fan att någon har lagt en förbannelse över mig...skulle inte förvåna mig! Allt som fattas är väl att blixten slår ner på mig...




RIP

Kom hem från jobbet och skulle värma på lite mat. Pratade med pappa samtidigt när han berättade. Min mormor dog för några veckor sedan och inatt så dog hennes syster. Tre hjärtattacker efter varann hade hon fått...

Vad är det som pågår? När ska tårarna sluta rinna? Stackars min mamma. Hon förlora sin mamma och efter bara några veckor så förlorar hon sin moster. Jag förstår inte det här...när ska smärtan avta?

Vila ifred mormor Asti och syster Bässä...

Den perfekta mannen!

Jag sitter och smygbloggar på jobbet. Borde juh jobba men vem orkar göra det?? Tycker att det är för tidigt för att jobba så jag tänker berätta för er om min dröm karl istället....den perfekta mannen! Jag satt med grannen härom dagen och han frågade mig vad för slags kille jag ser mig själv med. Jag har kommit fram till vad jag vill ha...in i detalj!

Jag vill ha en kille med en personlighet som Vakten...även om han har vart dum mot mig så är han faktiskt en väldigt bra kille!

Han ska helst ha ett utseende som Johnny Depp för vem faaaan kan motstå den karln?? Han är så vacker att det gör ont i mina ögon!!

Och sist men absolut inte minst så ska han vara lika bra i sängen som Patrick!! En mer passionerad karl i sängen får man leta efter!!!

Så nu vet ni också vad jag letar efter...nu gäller det att bara hitta honom! Så om ni träffar på en karl av denna blandning så hojta till fort som faaan!

Hur ser din dröm karl ut??



Jag är bäst!

Känner att jag vart lite full av mig själv idag...men det är väl ok det oxo antar jag :)

Nu ska jag sova och drömma om en het italiensk soldat...

Ni förtjänar inte mig!!

Jag har fan kommit fram till en sak...JAG ÄR ETT KAP!! Ja det är jag! Vill ni veta varför????!! Jo jag ska berätta varför:

1. Jag pluggar och ska snart ta examen...Magister i Ekonomi, Mäklar examen och en massa jävla Marknadsföring och Ledarskap!!

2. Jag har ett jobb och tjänar egna pengar!!

3. Jag ser fan bra ut men håller ändå fötterna på jorden!!!

4. Jag har en jääävligt fräsch kropp...många skulle nog vilja byta med mig!!

5. Och nyss så bytte jag bromslampan på min egen bil alldeles själv!!!

Så FUCK YOU Vakten och alla andra killar som krossat mitt hjärta..... Vilka tror ni att ni är???!!

Ni förtjänar inte mig!!! 




 


MOOONEYY!!

Skatteåterbäring is the shit!!!

           MONEY MONEY MONEY MONEY.....MOOOOOOHHHNEY!!!



I LOVE ITALY !!!

Härom dagen fick jag ett avi om att jag skulle till posten och hämta ut ett paket. Hmm tänkte jag då...jag har inte beställt något eller väntar något från nån. Till posten åkte jag och fick mitt paket. När jag tittar på avsändaren så vet jag omedelbart vad det är och vem det är ifrån. Det är från en jätte god vän från Italien...det är en "I LOVE ITALY" t-shirt!!!!

Innan jag och Licious åkte från Italien så letade vi efter sånna t-shirtar men vi kunde inte hitta de någonstans! Detta delade vi med oss till vår gode vän C och som den lilla ängel han är så har han gått och letat upp två sånna t-shirtar åt oss och skickat de!!! Jag älskar min nya t-shirt!!!

Gratzie C!!!




Jag..

Ta mig tillbaka!!!

Idag började jag att jobba! Yupp så från och med nu så kommer tallica att sitta i ett kontorslandskap varje dag och knappa på tangenter. Jag tror att jag tar livet av mig! Mesta delen av min dag har gått åt att tänka tillbaka på allt roligt jag gjorde i Italien...jag vill tillbaka!

Här var vi på en klubb som heter Cacao och är en utomhus klubb. Så jääävla underbart! Och så spelar de min favvo låt!!



All the single ladies!

Ni vet Beyonce's låt All The Single Ladies? Här e två klipp som visar en annan version av dansen hehe

Den här första är juh bara för söööt!




Denna klipp däremot e juh lite si så där...


Panik!

Öhm jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det här...natten spenderades hos McGills och sexet var as bra som alltid! Han höll om mig hela natten. Imorse när han stod och gjorde kaffe så frågar han...ur ingenstans:

McGills: tallica...hur länge har du vart singel?
tallica: vet inte...2,5 kanske tre år.
McGills: tror du att det skulle vara svårt för dig att anpassa dig till nån annan i ett förhållande..asså skulle det vara jobbigt att anpassa dig till någon annan...
tallica: ööhhm tja jag är en person som inte kräver mycket och om någon kräver mycket av mig så tycker jag att det är jobbigt... varför undrar du?
McGills: nä jag ba undrar..

Sen så bytte han samtalsämne. Vad betyder detta?? För jag får vibbar av att han vill mer och jag är inte riktigt säker på om jag vill det. Jag är juh fortfarande ledsen över Vakten. Och så ska vi inte glömma att jag har gått och fått ett samvete helt plötsligt så jag skulle tycka att det vore taskigt av mig att fortsätta träffa honom om jag visste att han ville mer när jag inte vill. Men vet jag att han vill mer?? Det behöver väl inte betyda att han ville det eller kanske kollade läget lite....eller??

Jag har lite panik..




Ska du steka??

Berusade och sjungandes tog jag och mina favvo tjejer oss ner på staden igår kväll för att spana in köttmarknaden. Strax innan krogen stängde så skulle jag gå hem till McGills för lite lovin! Precis utanför krogen så träffade jag på Vakten...

Vakten: ska du gå? vart är tjejerna?
tallica: de är kvar där inne...jag ska iväg lite tidigare än de.
Vakten: aha ska du gå äta?
tallica: nej...jag ska nån annanstans
Vakten: öhm ok...ska du steka?

Steka brukar han säga när man ska iväg och träffa någon. Jag log bara och sa hej då och sen så gick jag. Jag tror att han vart lite förvånad men det kändes jäävligt skönt måste jag säga! Jag ville bara vända mig om och säga:

Så här lång tid tog det mig att komma över dig...BITCH!

Vilket ioförsig inte stämmer men ändå han kan väl få tro det!





SVEA

Hur har helgen vart?? Tja min lilla syster tog studenten, jag blev osams med min bror...han pratar inte med mig eller nej jag pratar inte med honom!! Jag råka springa på mitt ex på krogen men det kan vi tala om senare (katastrof) ännu en till sak som går åt helvete! Men men...min lokation har ändrats. Nu befinner jag mig i en annan stad och ska vara här hela sommaren. Ska nämligen jobba här 10 veckor framåt o sen så får vi se vad som väntar till hösten.

Ska bli intressant o se hur den här sommaren blir. Vakten bor juh desvärre här så jag kommer förmodlingen att träffa på honom och hans tjej då och då men det är sånt man får ta. Jag ska inte låta det förstöra för mig nej! Ska kanske träffa en pöjk ikväll....McGills om ni kommer ihåg honom?? Får se hur det blir...mycket som snurrar runt idag!

Men vi får absolut inte glömma att det är Sveriges Nationaldag idag!!!! Heja Svea!!! Så det ska väl oxo firas...kanske genom att skaka rumpan :) Va ska ni göra ikväll??



Så är det!

Har inte tid att skriva nåt idag så jag ville bara säge hej :) så....



HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!!!!!


The world is MINE!!!

Ett till inlägg innan jag drar...

Jag ska ta över världen har jag kommit fram till. En diktator som mig är precis vad världen behöver! En snäll sådan men ändå hård! Jag lovar att vara vacker och sexig som eran beskyddare!! Sen så ska det vara fritt för ALLA att ha sex med vem fan de vill när de vill...precis!! Jag ska även ha en hemlig armé som ska få hete KC....fråga inte vad det står för för det tänker jag inte avslöja! Frågan är nu vilka som ska joina min armé???

Skicka in en ansökan genom kommentarer så ska jag avgöra om du kvalificerad!!



Wooohoooo!!

Imorgon tar min lilla syster studenten. Woohoooo för henne! Så det innebär att det kommer att komma en massa släkt och vänner hit idag och imorgon. Och detta kommer att resultera i att jag inte kommer att hinna blogga :( . Ni får helt enkelt klara er utan mig i en dag eller två! Det ska nog gå bra ska ni se....ok nu vart jag lite full av mig själv!

Men på måndag börjar det nya jobbet i en annan stad så det innebär att jag äntligen kommer ur päronens hus igen för de driver mig till vansinne just nu!! Ska bli skönt att bara vara ensam igen :) !! Maxa volymen med hårdrock precis som ja vill o röka ur mitt fönster!! Woohoooo för tallica!!!

Grattis till er alla som tar studenten o så vidare!!! Peace out BITCHES!!!





Jag tänkte på dig...

Jag låg i sängen med en kille...allt var perfekt och skönt. Han säger att han har något att bekänna...medans vi har sex. Nyfiken som jag är så frågar jag vad. Han säger:

"Jag låg i sängen härom dagen och tänkte på dig. Jag tänkte på oss i sängen och hur skön du är. Jag tänkte på dig naken. Jag låg o tänkte på dig när du kysser mig.....där nere. Så jag kom. Jag kom utan att ta på mig själv...allt jag behövde göra var att tänka på dig..."

Detta gjorde mig ännu mer upphetsad än jag redan var och vi hade det bästa sexet jag nånsin vart med om! Då och då när jag känner mig nere så tänker jag på detta. Att jag fick en kille att komma utan att ta på sig själv....allt han behövde göra var att tänka på mig. Så får jag ett litet töntigt leende på läpparna :)...




Good day!

Jag är uttråkad...planen var att jag skulle mysa ner mig i sängen o kolla på en rulle. Men jag vet inte vad jag ska kolla på. Jag bör kolla på en okomplicerad film för att jag är ganska trött. En "tänka" film går absolut inte o glo på nu. Hmm jag har juh redan kollat på alla filmer som är okomplicerade...zååå va ska jag göra??

Känns skönt o fundera över vilken film jag ska titta på istället för att fundera över allt som går fel i mitt underbara liv. Nej idag har vart en bra dag och jag ska banne mig se till att den slutar bra oxo....jag ska kolla på Sex And The City avsnitt!!! det går aldrig fel med SATC! Är det någon som får mig att skratta så är det fan Samantha!!

See u in my dreams fuckers!


Idag mår jag bra...

YES!! Fråga mig inte varför men jag är bara så full av energi idag! Jaghar varit ute o sprungit och hängt lite me päronen. Än så länge så är nog idag den enda dagen något inte har gått fel och det känns BRA! Jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan ska jag mysa mig ner i sängen med en bra rulle :) !! Här får ni en bild av min fot och väldigt fula tår!! Men vem bryr sig!!

Hur har eran dag varit folket??



Dags för dagens!

Yupp nu är det dags att gå ut och springa! Det är perfekt väder idag för en joggingtur. Soligt men ändå så blåser det lite grann så man inte blir alldeles för varm. Måste säga att jag kommit in i spring rutinen ganska bra nu. När jag kommit hem efter rundan så gör jag så många sit ups jag orkar. Kanske magen vill ta och reda sig då!

Tycker att alla ska slänga på sig jogging kläderna och sätta jääävligt bra musik i lurarna och ut och SPRINGA!!!




Kom på en grej...ibland lägger jag upp bilder på mig själv och ibland tar jag lite bilder från internet. Ibland kan det vara lite oklart om vilka bilder som är på mig eftersom ni inte vet hur jag ser ut så från o med nu så säger jag till när det är jag. Detta är jag!


Bittersweet..

Jag har fastnat i Madonna för tillfället och detta är en av mina favorit låtar. Jag älskar videon!!! Mörk och mystisk...lite som mig själv hahahha :P


Madonna - Bittersweet


Milow

När Justin Timberlake och 50 cent sjunger på den här låten så tycker jag inte så mycket. Men när Milow sjunger på den och när man tittar på videon så blir den heeelt annorlunda. Jag älskar den här låten nu! Den är erotisk och vacker! Njut gott folk!


Milow - Ayo Technology


New Moon!

Usch har suttit hela dagen med att ge min stackars deppiga blogg ett nytt ansikte men det går inge bra för mig :( Men jag hittade dock en sak som gjorde mig lite gladare!

Yes även jag är ett gigantisk fan av Twilight och är helt kär i karaktären Edward!! Kom igen...snubben är vampyr och han är plågad. Kan det bli bättre??? Nu har trailern till uppföljaren New Moon kommit ut!! Det var länge sen jag var så exalterad hehe! Nån som vet när filmen kommer ut???!!

MÅSTE MÂSTE MÅSTE SE!!!!


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Makeover!

Ursäkta röran men bloggen är under konstruktion...känner för nya kläder!

She's not me!

En av mina underbara läsare tyckte att jag skulle lyssna på denna låt! Jag älskar den! Tack Anonym!

I know I can do it better!!!



Madonna - She's not me


Bäbis sugen??

Jävlar va sjukt jag drömde inatt. Jag drömde att jag hade fått en liten schimpans...en bebis schimpans. Jag tog hand om den lille och älskade honom som om han vore mitt eget barn. Det kändes så bra och så säkert. Jag kan inte sluta tänka på värmen från den lille när jag höll honom i min famn.

Vad betyder detta??? Har min biologiska klocka börjat ticka?? Hur som helst så önskar jag att jag hade nåt litet och varmt att ta hand om. Hmmm ska nog åka iväg till tjejerna...kan nog få ta hand om en av de ett tag som en liten bebis :)




Hej Anonym!

Du lämnade denna kommentar till mig med en låt som du tyckte att jag skulle lyssna på. Det går inte att hitta den och jag vill verkligen lyssna på den! Vill du länka igen eller berätta artist och låt :) ??

Du måste bara ta till dig den här låten! http://www.youtube.com/watch?v=5H7I2M<u>mXbE

"I just want to be there when you discover
You wake up in the morning next to your new lover
She might cook you breakfast and love you in the shower
The thrill is momentary, 'cause she don't have what's ours

She's not me
She doesn't have my name
She'll never have what I have
It won't be the same
It won't be the same"

Dilemma!

Ni måste hjälpa mig!!! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har fått ett jätte bra jobb och jag vet inte vad jag ska göra. Jobbet är i samma stad som Vakten och hans kära nya flickvän. Grejen är att jag kommer att springa på de för staden är jääävligt liten. Det är oundvikligt! Jag vet inte om jag kan ta det...har juh gått och blitt svag som fan nuförtiden. 

Orka bryta ihop inombords varje gång jag ser honom och HENNE!!! Vet ni vad det värsta är???? Hon ser ut som en hamster!! Ok!!!! En fucking hamster!!!! Med en panna som är för gigantisk för att ens beskriva!!!! Fan va arg jag är just nu! Vet ni...de förtjänar varann. Han är en gubbe och hon är en hamster! Precis...nu känns det genast bättre!!


Det vilar en förbannelse över mig..

Jag är övertygad om det!!! Allt går juh bara fel! Vet ni vad jag råka göra tidigare idag? Jo jag råkade halvt köra över en gigantisk sten när jag skulle köra ut ur parkeringen. Så nu är det inte bara jag som är sliten och bucklad...det är även min bil på grund av mig! Jag går nu bara omkring och väntar på att blixten ska slå ner på mig eller nåt sånt skit!!

Men va faaaaaan!!! Ärligt talat vad mer kan gå fel i mitt liv just nu??? Den senaste månaden har heeela min tillvaro fallit i tusen bitar. Jag hinner knappt smälta motgången innan en ny knockar mig. När tar det slut?? Min stackars bil skulle inte vara bucklad och pappa skulle inte vara grinig på mig för det om jag inte hade vart så jävla tankspridd. 

Det är inte bara mina tankar som är splittrade över hela stället utan det är hela jag som är vilse. Idag när jag var ute och sprang så tog jag i så jävla hårt för jag tänkte på helt andra saker. Jag tog i så hårt o sprang så snabbt o länge att jag kom på mig själv att nästan kräkas. Nu sitter jag här och är öm i hela kroppen...bra jobbat va??!!


 

Spår i själen...

De senaste nätterna har jag drömt mycket om killar jag har träffat. Anledningen till dessa drömmar är på grund av att jag på sistone har funderat väldigt mycket. Väldigt mycket på de jag träffat och vad det gett mig. Jag tror att alla man träffar lämnar något efter sig hos dig....små spår. Vart de lämnar spåren är olika...beroende på hur mycket de betydde för en. Vissa lämnar spår efter sig i dina tankar, ditt hjärta och andra lämnar spåren i din själ.  

Jag har de senaste dagarna funderat väldigt mycket över vilka spår jag har lämnade på mig. Jag har ännu inte kommit fram till något...om mina spår är positiva eller negativa. Har de gett mig något? Har de format mig till den jag är idag? 

För mycket tankar som snurrar...ska ta och gå ut o springa istället...



RSS 2.0