Sommar, sol och tårar...

Tja vad ska jag berätta om helgen? Det måste vart den värsta helgen i mitt liv. Jag var inte redo att se honom med hans nya flickvän. Hela helgen har jag kämpat med att hålla tårarna inne och inte bryta ihop. Än en gång så grät jag i bilen hela vägen hem. Jag borde aldrig åkt dit...jag visste innerst inne att jag inte var redo men jag lyssnade inte på mig själv.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska få mitt brustna hjärta att läka. Jag känner mig osäker och feg. Det är känslor som jag inte känner igen. Jag känner mig aldrig osäker och feg. Jag är trött på att gråta mig själv till sömn varje natt.

Sen så bröt mamma ihop idag eftersom det är Mors dag idag. Mormor gick juh bort för inte så länge sen. Det var skönt att få gråta tillsammans med mamma...egoistiskt av mig att känna så men jag har inte kunnat sörja mormor framför mamma för att jag inte vill riva upp hennes sår igen.

Det är sommar, sol och värme runt mig men det känns som om jag står mitt i en snöstorm naken och sakta fryser ihjäl...
Första mötet avklarat!

Klänning nr 1 vann!! Så jag ska springa omkring i en blommig liten sak ikväll! Jag har redan hunnit träffa Vakten en snabbis och gud vad nervös jag var. Hela jag skakade och det syntes på mig så Muppen var tvungen att hålla om mig för att jag skulle lugna ner mig lite. Sen så satte jag mig ner för att inte trilla!! Fan va karln gör mig nervös! 

Får se hur kvällen ter sig...jag är jätte nervös men jag är omringad av de jag älskar mest så det ska nog gå bra :) Ha en jätte bra kväll därute!! Ikväll ska det drickas och dansas med mina älskade tjejer!!

See yaa BITCHES!!!! 

Rösta på rätt klänning!!!

Ok det var några som röstade på de klänningarna som de tyckte var finast. Så här är det än så länge, jag har inte åkt än så det går fortfarande att rösta!:

Klänning nr 1:  5 röster

Klänning nr 2:  1 röst

Klänning nr 3:  5 röster

Klänning nr 4:  3 röster

Vilken klänning??

Ok jag behöver välja ut två klänningar som jag ska ha på mig nu i helgen. En på fredag och en på lördag. Jag har att välja mellan dessa fyra. Alla ser bra ut med lite stjysta smycken till. Jag vet att alla är ganska vågade och korta men jag måste känna mig super sexig för mitt självförtroende står på spel denna helg!!

Han ska tappa hakan när han ser mig!!! Jag tror nu inte att han kommer att se mig och ångra sig utan jag vill bara för min egen skull få honom att dregla lite!!! Så hjälp mig!! Vilken klänning ska jag ha på mig på fredag och vilken på lördag???


Klänning nr 1

Klänning nr 2
Klänning nr 3
Klänning nr 4

Så vad tycker ni????!!Ze päron!

Jag älskar mina föräldrar. De är oerhört snälla och omtänksamma. De är kloka och roliga. Men ibland och bara ibland så vill jag hoppa ut från balkongen för att komma ifrån de!! Jag har spenderat heeeeela dagen med mor och far. Från den sekund jag vaknade fram tills nu så har jag varit med mamma och pappa. Missförstå mig inte, mina päron är underbara men ibland så kan de gå en på nerverna så jävla mycket. Det är precis vad de gjort idag!!!

Som sagt jag älskar mina föräldrar men just nu så ser balkongen jävligt bra ut härifrån!!!

Modevisning!!!!

Ok...nu är jag jätte nervös. Hur fan ska jag vara?? Ska jag vara helt normal och behandla honom som vem som helst eller ska jag visa att jag är sårad?? Det mogna vore juh att vara mogen...dvs att agera vuxen. Och så måste jag vara försiktig med alkoholen så jag inte blir full och gör bort mig. Värsta scenariot skulle juh vara att jag blir full och går fram till honom och säger något dumt... skulle vara typiskt mig!

Nej så får det inte gå!! Jag måste ha en game plan!!! Shit....va fan ska jag ha på mig??? Jag måste vara snygg...jag måste!!! Vare sig han vill ha mig eller inte så måste jag få honom att dregla. Mitt självförtroende behöver det just nu...speciellt från honom!! Ok jag måste gräva igenom garderoben och dra fram något snyggt...ska försöka knäppa kort oxo så ni får hjälpa mig bestämma.

Modevisning senare!!!


Jag har bestämt mig!

Jag ska gå på den där festen! Jag vägrar gömma mig för att han inte vill ha mig! Det värsta har redan hänt! Jag ska dit och jag ska vara jobbigt snygg! Mmm precis...han ska titta på mig och tänka på vad  han går miste om. Han behöver inte komma fram och säga det till mig men jag ska banne mig få han och tänka det!!! Partyt är MITT territorium!!! Gubbfan ska inte ta det ifrån mig!!!!

BITCH......I am a ROCKSTAR!!!!
Hur blev jag så här??

När blev jag så här svag?? Va fan jag känner inte igen mig själv längre. Mitt gamla jag skulle ha gått på festen iklädd en klänning som hade fått honon att dregla. Jag skulle ha minglat med folk och dödat på dansgolvet. Men nu så vill jag ba gömma mig i mitt rum!

Fan jag måste ta tag i mig själv! Ikväll ska jag på min lilla systers student skiva... jag ska till och med försöka le :) !!!


Fan oxo!

Just nu befinner jag mig inte i samma stad som Vakten...tack gode gud för det! Men nu på fredag så är det en jätte stor fest i min gamla skola, samma skola som Vakten går på. Mina vänner vill verkligen att jag ska komma och jag vill oxo verkligen gå. problemet är att han kommer att vara där...jag är hundra på det eftersom han sa att han skulle dit. Tänk om han tar med sig HENNE...haggan han har gått o blitt tillsammans med???

Jag skulle dö om jag såg de tillsammans...

Va nu da??

Nu ligger alla och sover men jag är vaken...som vanligt. Vad ska jag göra? Är inte det minsta trött men det är juh sent. Har redan kollat på alla Gossip Girl avsnitt som jag hade på datorn. Måste säga att jag är lite kär i Chuck Bass!! Hans karaktär är sååå cool för att han är så ond men innerst inne så vill han bara bli älskad...precis som oss andra. Vi får juh heller inte glömma hur het han är!!! Mmmm hans blickar och hans röst....me likeee!!

That MotherChucker!!


 Befriande...

Jag har nu varit ute och sprungit av mig dagens ångest. Måste faktiskt säga att det finns få saker som slår en riktigt bra jogging runda. Det har varit soligt hela dagen och luften har varit varm. Men nu på kvällen så har det regnat. Luften är sval och marken är fortfarande våt. Perfekt att gå ut och springa med bra musik i lurarna..

Bara du och dina tankar som du släpper för varje språng du tar...befriande...


Kan jag sluta må dåligt..

Jag vill verkligen sluta må dåligt...

Jag vill inte ha gråten i halsen hela jävla tiden...

Fan va jag är trött på mig själv just nu...

Kan jag sluta göra en massa saker som får mig att må ännu sämre...

Måste sluta tortera mig själv...

Det börjar bli patetisk...Bloglovin

Nu har jag lagt in en knapp så man kan följa bloggen med Bloglovin...cool jag e va??  Nope har ba inge liv just nu :)

Undrar om jag ska äta något eller om jag ska ut och springa...

Great...

Vet ni vad far min sa till mig igår kväll?

"Jag kommer inte att leva så länge så att jag får se dig gift eller se några barnbarn..."

Känns juh lagom bra när man precis blivit dumpad. Men pappa vet inte om det och han menar egentligen inget illa. Jag har hört honom säga så förut o jag brukar inte bry mig men fan jag tog verkligen åt mig den här gången. Äh...det är väl som det är...

Jag känner mig som världens äldsta tant...helt uttorkad!...

klockan är 04:03 och jag är vaken...

Normal??!

Igår fick jag juh den geniala idén om att jag skulle ta och bli normal. Men sen så kom jag på en grej...vad fan är normalt???!! Vem ÄR normal?? Är det någon som kan ge mig ett exempel på någon som är normal så jag vet på ett ungefär vad som klassas som normalt?? Vad normal än är så vet jag att jag inte är det.....eller så jag fått höra.

Jag tycker absolut inte att det är en dålig grej att vara onormal ellet normal för den delen men nu vart jag nyfiken på vad som är vad....vet du?? Vill jag ens vara normal??

Upplys mig!!!!


Oj oj

Jag vaknade runt klockan två idag...hmmm sent?? Jag var uppe till runt klockan sex imorse och tittade på Gossip Girl....kunde helt enkelt inte sova. Men nu så har jag ätit mamma lagad pizza och ska kolla om jag orkar ta mig ut till balkongen och fånga lite sol kanske. Fick mig en ganska fin solbränna i Italien men den har juh nu försvunnit! Så jag ska ta och försöka o få tillbaka lite :)

Jag ska bli normal!!!

Vet ni vad jag har gjort idag?? Jo tallica har varit extremt hurtig och vart ute o sprungit idag :) !!!!! Jepp detta är en del av mitt nya jag som ska vara hälsosam och nyttig! Mmmhm jag ska börja ta hand om mig själv och inte vara så jävla själv destruktiv....både fysisk och psykisk!

Jajamensan ni kommer från och med nu att få beskåda en heeelt ny tallica!!! Det räcker med all denna självömkan...det är inte jag!!! Ska försöka att ta och springa varje gång jag känner mig ensam eller känner ångesten krypa upp till ytan! Ska banne mig ta och köpa gym kort (så fort jag har hittat mig lite pengar) och ta tag i mig själv.

Inge mer alkohol....eller inte än på ett tag iallafall. Inga pojkar tills jag känner mig redo igen. Det viktigaste jag har kommit fram till är att jag ska försöka att se det motsatta könet som människor och inte objekt som jag enbart kan ha roligt med. Jag ska försöka att vara mer öppen med mitt hjärta...om jag nu kan hitta den, tror jag slängde iväg den för länge sen...

Hur som helst så ska det vara så här från och med nu. Jag ska försöka att vara normal gott folk!!! Får se hur det går :S men jag lovar att hålla er uppdaterade!!!!

Ensam...

mm precis så känner jag mig....ensam...som om jag vore den enda på den här planeten...mycket möjligt att det är så oxo...


Tant varning??

Jag vaknade för ungefär en timme sen... Det var inte så att jag var ut igår eller gjorde något speciellt nej jag tittade på halva Twilight och sen så somnade jag. Min lilla syster insisterar på att jag ska följa med henne på en skiva ikväll. Men tanken på att jag ska gå på krogen med min 18 åriga lilla syster och hennes kompisar känns si så där! Får se vad jag gör...

Känns som att jag har åldrats en 40 år sen jag kom hem från Italien...snart så slutar jag väl att lämna huset överhuvudtaget och skaffar mig 7 katter... Nån som vill göra mig sällskap??!!
Nu...

Moloko - The Time Is Now


En lustig händelse

Igår var jag ju som sagt på bio och såg Änglar och Demoner, filmen var as bra för er som vill se den! Jag och syrran var lite sena så när vi kommer in i bio salongen, med en massa popcorn och dricka i handen, så ahde alla redan satt sig ner. Salongen var fullsatt och det var becksvart....asså totalt svart, man såg verkligen ingenting. Jag och syrran försökte lite diskret att hitta våra platser, det gick inte så bra. Viskandes har vi denna konversation medan ALLA i salongen sitter knäpptysta och lyssnar!

Syrranvilken rad och stol sitter vi på??

Jag öppnar upp dörren igen för att det är becksvart för att se biljetterna och sen viskar jag rad 3! Hon börjar gå längs raderna och jag viskar:

tallica: nej...inte det hållet! kom hitåt!

Hon vänder sig om och börjar följa efter mig. Kom ihåg att det är becksvart!!! Efter några steg så ser jag en vägg och inser att det inte alls var hitåt man skulle gå:

tallica: ok det var inte hitåt...vänd om....

Nu börjar jag höra att några börjar fnittra...så syrran frågar bara rakt ut:

Syrran: är det någon som vet var rad 3 är??!!

Då skriker någon tjej till här borta!! Hela och då menar jag HELA salongen börjar skratta och de applåderar när vi väl har hittat våra platser....hahahahaha APPLÅDERAR!! Hur många kan säga att folk har applåderat åt en i en bio salong???Änglar och Demoner

Snart ska jag iväg och se Änglar och Demoner med min lilla syster. Ska bli skönt med lite bio. Har inte varit på bio på ungefär 5 månader. Koppla bort hjärnan lite och bara låta mig svepas iväg med Robert Langdon. Jag älskar Dan Browns böcker...äger och har läst de alla!

Vi ses sen mina fina...tack för att ni har tålamod med mitt humör...lovar att bli bra snart igen!
Miles Away

Ok nu är det officiellt...jag är sorglig och patetisk! Nån stan vart det juh inte....jag lagade mat istället som jag inte ätit av heller. Lyssnar på denna låt om och om igen för att vi brukade lyssna på den i Italien....torterar jag mig själv just??? JA det gör jag!

Kunde inte hitta den versionen jag ville ha så ni får en remix men den e oxo as bra! Önskar att jag vore miles away just nu...


Madonna - Miles Away


Nu jävlar!!

Nä nu får det räcka med all denna själv ömkan. Jag ska idag lämna huset...japp jag ska upp och fixa till mig lite och gå på stan. Orkar inte ligga här och tycka synd om mig själv....ligga här och tänka på allt som gått fel och vad jag borde gjort annorlunda. Jag ska gå själv...bara jag och snurra runt! Jepp...vem fan sa att ensam inte är stark??!!

Säg att du menade det..

En del av mig önskade att han skulle se mig efter fyra månader och inse att han gjort ett stort misstag. Att han skulle se in i mina ögon och bli så där pojkig som han alltid blev och krypa ner i min famn. Att han skulle säga att han talade sanning när han sa att han var kär i mig...

Men så vart det inte...han sa förlåt och gick hem till henne..

Ont...men överlever nog detta oxo...

Ok nu har bloggen fått lida av mitt dåliga humör. En massa inlägg om att jag hatar killar, att jag inte tror på kärlek och att det gör ont i mig. Flåt...men jag måste få ut allt här. Jag har väldigt svårt för att öppna mig, jag har väldigt svårt att vända mig till mina kompisar och säga att jag är ledsen. Jag säger hellre att det är ok och sväljer skiten. Sen hur det kommer ut vet jag inte...ibland kommer det inte ut alls.

Men på sistone så har det känts lite bättre när jag skrivit av mig här inne. Men snart så kommer det att bli bättre...snart så kommer jag att vara mitt onormala knäppa jag igen. Jag är en krigare och ja det låter jävligt mycket kliché men jag överlever nog detta oxo. Jag behöver bara samla mig och plåstra om mina sår. Visste bara inte att det skulle göra så ont igen....Back to Black

We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
I go back to usAmy Whinehouse - Back To Black


Jag trodde på honom...

Jag upptäckte idag att Vakten nu har ändrat sin status på den där jävla Facebook från singel till in a fucking relationship!! De har träffats i en månad och är redan tillsammans??? Detta betyder juh självklart att de då har legat med varann oxo... Jag förstår inte...det var till mig han sa att han var kär i. Han visste hur jag är som person, att jag har skit svårt för att öppna mig för någon och våga låta någon komma mig nära. Men han fortsatte att vara på och vara underbar...han visste att jag skulle falla för honom om han fortsatte. Varför gör han då så här???

Han bad mig konstant att våga låta någon komma nära. Att jag var för underbar för att gå miste om... Jag är inte den som brukar gå på skitsnack från killar men jag trodde verkligen att han var genuin...jag trodde verkligen på riktigt att han tyckte om mig. Jag köpte present till honom...jag tror inte att någon vet hur stort det är för mig att köpa en present till en kille.. Ibland önskar jag att jag aldrig åkte iväg till Italien för då hade han kanske varit min nu...Idag när jag träffade honom så tittade han på mig och sa:

"Jag har aldrig sett dig i sommarljus...gud va fin du e! Dina ögon är så vackra...de skiftar färg..."

Jag grät hela vägen hem i bilen idag...

Smärta...

Jag träffade Vakten idag. Det gjorde ont att se honom. Det hela var sååå konstigt...vi båda var verkligen jätte nervösa och det syntes. Vi pratade om absolut ingenting som var av värde...väder och annat skit. Jag gav honom hans present och han ville till en början inte ta emot den för han kände sig som skit. Jag insisterade för jag vill ärligt inte ha kvar den....borde aldrig köpt den till o börja med. Jag gav den och sa hej då...sen så gick jag. Efter en stund så skickade han detta till mig:

"Gud va fina dom är, tack av hela mitt hjärta.. Fy fan vilket svin jag känner mig som nu.. Var verkligen inte värd det här nu känns det som.. Påminner mig om vilken sjukt fin människa du är, tack för allt du gett mig, kommer aldrig glömma det.. Aldrig... Tack igen fina du.. Tusen kramar.."

Va fan betyder detta???? Det gör ont på insidan och jag är arg!! Jag hade köpt manschettknappar till honom från Italien...
Får inte vara ledsen...

Min mormor dog för 3 veckor sedan. Min familj har vetat i tre veckor. Jag uppskattar omtanken att de lät bli att säga något tills jag kom hem. Så jag fick reda på det för tre dagar sedan. Problemet är att min familj har fått sörja redan och jag har precis fått veta. Så jag kan inte gråta framför någon...för då river jag upp mammas sår.

Lite jobbigt att sörja mormor eller att bara vara ledsen när jag inte kan få göra det med min familj...Kan nån rädda mig??

Vilken jobbig dag. Allt känns tungt. Jag har legat i soffan hela dagen. Orkar inte packa upp mina väskor. Vill inte ens gå utanför dörren. Jag hatar verkligen staden som mina päron bor i. Jag mår dåligt här. Jag vill härifrån... Men jag kan inte krossa min föräldrars hjärtan o dra med en gång.

Jag får tålmodigt sitta och vänta på att tiden rullar...det värsta som finns...vill inte...

Nu är jag hemma. Jag är hemma och önskar att jag inte var det. Jag önskar att jag var tillbaka i Italien där jag levde ett bekymmerslöst liv och var glad. Min hemkomst kunde inte bli värre. Jag och Patrick skildes åt ganska dåligt. Det finns ingen Vakt som väntar på mig som jag trodde. Men det värsta är att komma hem och få reda på att min mormor gick bort för ungefär två veckor sedan men ingen sa något till mig. Min familj ville vänta med att berätta tills jag kom hem så de berättade det igår. Chock...

Har gråtit non stop och nu sitter jag här med golfbollar till ögon och önskar mig bort till en annan plats...Längtar efter tystnad...

Imon åker jag hem till Sverige. Imorgon kl 15.00 kommer jag att gå på svensk mark. Jag längtar hem, längtar efter min familj, längtar efter mina vänner. Konstigt nog så längtar jag efter tystnad. Jag längtar efter lite stabilitet och lugn. Det känns som att jag har varit på en Ibiza semester i fyra månader och festat ihjäl mig. Vilket nästan stämmer.

Men nu e jag trött, sliten och mer erfaren men vilken jävla upplevelse det har vart!!! Kommer aldrig att glömma dessa fyra månader. Kommer aldrig att glömma alla människor jag har träffat och alla sjuka grejer jag har vart med om!!

Livet är underbart mina vänner!! Underbart med alla sina upp och nedgångar och svängar. Håll i hårt om du vill åka med men glöm för faaaaan inte att ha så kul du bara kan!!!

Cooooolaste!!

Åh coolaste coolaste COOLASTE!!!!! Igår kväll fick jag träffa två skit stora fotbollspelare!!!!!!! De var på samma klubb som vi var och de var jätte trevliga! Chiellini och Trezeguet, de spelar i Juventus! Wow det var jätte kul, alltid spännande och få träffa kändisar! Speciellt här i Italien för fotbollspelare är som gudar för de!


Vad tänker du på??

Jag har nu träffat Patrick ganska länge här borta. Men den senaste veckan har han varit jätte konstig. Han har undvikit mig och hänger inte med resten av oss när vi hittar på saker. Ingen aning om vad det kan bero på eller vad han tänker på. Tur är juh att jag inte har känslor för honom...då hade det vart jobbigt. Jag hoppas bara att jag får träffa honom innan torsdag för att kunna säga hej då iallafall... men jag skulle inte bli förvånad om jag inte gjorde det. Killen är världens största skitstövel....men han är sjukt underbar i sängen så...
SNART!!!

Ok idag har jag mindre ångest över mitt jävla fyllemess så det ska väl oxo gå över antar jag. Ikväll är min sista ute natt här i underbara Italien. Vi ska hem till en av grabbarna och käka...de ska laga mat åt oss :) ! Sen så ska vi till Cacao igen...den coolaste och fräschaste klubben jag vart  på.....stället är sjuk!! Ska slänga upp lite bilder och videoklipp därifrån om några dagar. Allt är så sjukt hektiskt just nu! Men uppdatering kommer jag lovar!!

Jag vill hem men så samtidigt så vill jag inte!!!!Självupptagna SKITSTÖVEL

Cp barnet (jag) har juh gått och gjort det igen!! Åh jag känner mig som världens största efterhängsna tönt!!! SJÄLVKONTROLL för i helvete!!!!!!!!! Jag vart full igår och jävligt fylle känslig så jag skickade ett mess till Vakten.....FAN MISSTAG!!! Jag hade skickat detta:

Jag önskar ajag kunde ringa dig om natten o ba prata som förr...trots att jag hatar att erkänna det så saknar jag din röst...

Varför skickade jag detta??? Varför skickade jag ett mess överhuvudtaget??? Vet ni vad den självupptagna skitstöveln svarade????

Jag blir så ledsen av att höra hur du känner, önskar jag kunde få dig att inte sakna min röst. Du är värd så mycket mer än det.. Hatar mig själv när jag tänker på att jag sårat dig, du är juh en sån fin människa.. Hoppas du en dag kan förlåta mig... Var stark tallica

Var stark?? VAR STARK???!!! Bra nu tror han att jag ligger hemma i fosterställning och gråter över honom....vilket jag inte gör!!!! Visst e jag ledsen och tänker på honom ganska ofta men inte på det där sorgliga patetiska sättet han nu tror att jag gör!!!! Borde messa tillbaka till han och förklara tydligt att jag var FULL din självupptagna skitstövel!!!! Tro inte så mycket om dig själv!!!!Jag måste veta!!!

Jag har precis vaknat. Kan inte sluta tänka på en sak. Jag har fått reda på lite grejer. Mina vänner såg Vakten ute med en tjej ett par dagar innan han berättade för mig att han hade träffat någon. De hade inte kysst varann eller nåt men det syntes att de var mer än bara vänner. När hon hade lagt sin hand på hans rumpa så hade han blitt jätte nervös. Några dagar senare så berättar han för mig att han har träffat någon.

För det första så undrar jag om han hade sagt något till mig om mina vänner inte hade sett honom??? För det andra så undrar jag om de har haft sex??? Jag och han hade aldrig sex och det var det mest speciella jag vart med om (trodde jag då) men men...nog om det! Jag vill veta om han har haft sex med henne????!!! Sen för det tredje så undrar jag hur jag ska vara om honom när jag träffar honom. Ska jag vara arg och ledsen eller ska jag vara normal och bemöta honom som vilken annan kille som helst. Det är väl ändå det värsta??? Då kanske han tror att han inte betydde så mycket trots allt. Eller borde han veta det...?
Njut...

Kid Cudi vs. Crookers - Day and NightSaknar hem...

Vi är nu inflyttade hos en tjejkompis i en vecka innan vi åker hem till Sverige igen!! Jag saknar hem sååå mycket men samtidigt så vill jag inte tillbaka för att jag trivs här sååå mycket. Jag var väldigt exalterad inför att åka hem innan jag fick reda på att Vakten har träffat nån annan. Jag är fortfarande exalterad men inte på samma sätt...

Men det ska bli skönt att få krama på mamma och pappa :)

Får se om det blir utgång ikväll igen !!!

CACAO!!

Ok ikvàll ska vi till en stàlle som har premiàròppning..Cacao heter stàllet och det ska tydligen vara super duper lyxigt!! Jàvligt svàrt att komma in har jag oxo hòrt meeeeen jag har aldrig blivit nekad intràde hàr eller ens behòvt stà i kò...sàà..

Jag ska skaka rumpa fòr er mina fina vànner!!! Ska tànka pà er nàr jag super mig full i armarna pà en snygg italienare ;) hahahaha va full av mig sjàlv jag e just nu. Men jag behòver gòra det just nu sà stà ut...snart e jag tillbaka till mitt bittra, knàppa gamla jag :)!!
Skit karl!!

I tisdags var jag pà dejt med Stefano. Vi kàkade glass och tog en promenad. Jag gick hem, bytte om och gick ut till en klubb. Patrick var dàr och jag spenderade hela kvàllen med honom. Han fòljde med mig hem. Det var underbart men jag màr fortfarande skit. Vet inte varfòr jag làter mig pàverkas sà mycket men jag kan inte sluta tànka pà honom.

Hàr e jag i Italien, dejtar tvà skit snygga killar och festar pà lyxiga klubbar nàstan varje kvàll. Livet borde vara underbart. Skit karl som fucka upp mina sista dagar hàr!

Nu e iallafall biljetten hem bokad...ska bli skònt att fà en bamse kram av mamma och pappa!

 

Shit happens!!

Ok jag ska gòra det jag àr bàst pà och ignorera detta. Jag har en glass dejt med den heta gogo dansaren Stefano (se bild nedan och ja det àr han pà kortet!!!). Jag ska inte va nere och sà àr det bara! Senare ikvàll efter min dejt ska jag ut och skaka rumpa med frugan Licious och kanske klàmma pà lite mer rumpa ;)

Shit happens... vem fan bryr sig...right? 

Va ska jag svara??!!

Ok jag har fàtt ett mess fràn Vakten och den lyder exakt sà hàr:

"Jag àr sà jàvla ledsen. Den sista jag ville sàra va juh dig...    Fòrlàt..."

Va fan ska jag svara pà detta??? Ska jag ens svara?? Faaan va ska jag gòra??? Jag vill messa tillbaka DRA àT HELVETE!!! Men jag kanske borde svara nàgot i stil med:

Jag àr oxo ledsen. Jag àr ledsen att jag var dum nog att tro att du kanske skulle vànta. Lycka till med allt.

E de o ta i?? Eller àr det lite o jag borde ta i mer?? FAN! Pass pà det hàr...jag gàr ut och ròker...

Aj mitt hjärta...

Jag vet att jag springer mellan killar ganska mycket. Jag träffar de och lämnar de lika snabbt för att jag tröttnar lätt. Oftast så lämnar jag de så snabbt för att jag inte vill bli fast. Jag vill inte ställa frågor om de eller kolla hur de mår för att jag inte vill börja bry mig. Det verkar som att det är då det alltid börjar gå dåligt för mig. Det är då det alltid slutar med att jag fäller tårar och isolerar mina känslor. Samma sak varje gång! Så jag gör bara det inte...jag involverar mig inte. Men självklart så agerar jag mott mitt bättre vetande. Jag lät mig själv bli förtjust i en kille. Jag lät mig själv tro att det kanske finns något som heter "kärlek".

Jag pratade med Vakten idag. Han sa att han hade något han var tvungen att berätta för mig, att han kände sig rutten. Han har träffat någon...för två veckor sen. Han har träffat någon annan...för två veckor sen. Jag har vart här i nästan fem månader och han träffar någon när jag ska hem. Han tyckte att vi hade något speciellt och väldigt fint innan jag åkte...men jag åkte eller hur. Och nu så har han träffat någon.

Det jag såg mest fram emot när det gällde att åka hem var att få träffa honom...jag har till och med köpt en present till honom. Men antar väl att det är rätt åt mig som lät mig själv tro att jag kanske kunde tycka om någon som kunde tycka om mig tillbaka...

Pojkar...

Vad ska man säga om pojkar? Älska de eller hata de?? Det är nog en väldigt tunn linje för mig där emellan. Jag älskar pojkarna så mycket att jag nästan hatar de. Patrick har bett om ursäckt minst tusen gånger för att han inte kom på vår dejt. Jag förlät honom för att jag tycker om att klämma på hans söta stjärt. Så vi träffas fortfarande...kom ihåg att det är bara sexuellt och kommer att vara i ungefär en vecka till!

I lördags så var jag ute och festade med min fru Licious. Jag fick med mig hem en otrolig sexig manlig gogo dansare. Kroppen på den där karln var juh inte att leka med! Han var inte sliskig eller bögig som manliga gogo dansare kan vara utan han var extremt manlig i sina pytte små boxers och inoljade muskler. Va fan jag var helt maktlös när han böjde sig ner från scen och kysste mig! Ni borde testa!

Visst har han fin kropp??

Handikappad!

Jag har fan vart utan internet i flera dagar!!! FLERA DAGAR!!!! Fy faan va beroende av internet man är...jag har känt mig helt jävla avskärmad från världen. Inte kunnat blogga,  kolla ansiktboken eller ba surfa. Interneten hemma har kollapsat....vet inte varför men lyckligtsvis så har jag tillgång till internet i skolan. Så jag kommer under de närmaste timmarna ge en liten uppdatering om vad som hänt och JA det har hänt massor :) !!RSS 2.0