några tankar..

..till helgen åker jag till staden där McGills bor. Måste säga att jag både längtar och vill inte åka. Ska bli härligt att få träffa tjejerna som alltid men jag är lite nervös måste jag säga. För ett par månader sen så ville jag inte åka dit pga av Vakten (han bor där oxo) men nu så är det McGills också...usch!

Att jag lyckas krångla till det så...orka vara jag!!! Hur ska jag vara om jag träffar på McGills? Vi skildes juh åt som vänner men jag är ändå ganska besviken på honom. Han har inte hört av sig alls...för att kolla hur jag mår. Jag gick juh därifrån med tårarna rinnandes...och han vet att jag kommer den här helgen. Ska åka dit med jobbet och han vet det...

Nä nu får det fan va nog, ska krypa ner och däcka!När kommer jag finna denna frid?


Jag är kåt..

...sitter på jobbet och kan inte sluta tänka på sex! Jag vill ligga och jag vill inte ligga med vem som helst. Nej jag vill ligga med herr McGills. Faaan han ger mig så jäkla bra sex juh!!

Om vi bortser från känslor o allt det där som fucka upp allting så skulle jag kunna träffa honom bara för att ha sex...som på den gamla goda tiden...kommer ni ihåg hur bra det var???!

JÄRNSPIKAR!!


I had a dream..

Härom natten så drömde jag om en kill kompis. Drömmen var så konstig. Vi var kära i varann och bytte blickar och små smekningra konstant. Det hela var sååå underbart. Men sen så var han ledsen, så himla ledsen och då vaknade jag upp.

Jag gick omkring hela den morgonen och tänkte på honom. Kunde inte skaka av mig känslan av hur underbart det hade vart men samtidigt hur ledsen han hade vart. Så jag messade honom och skrev att jag drömt om honom och undrade hur det var. Jag tyckte att det var lika bra att inte nämna att vi var kära i drömmen...han skulle säkert tro att jag stöter på honom.

Han svarade att han mådde bra. Och först när han hade svarat så kunde jag släppa känslan och sluta tänka på honom. Skumt det där...hur en dröm kan påverka hela ens dag efteråt. Brukar det här hända er?
Bild från Google

 


Mama, let my heart go

" "Rebel", my new last name
   Wild blood in my veins


          Never I ask of you
          What never I gave
          But you gave me your emptiness
          I now take to my grave


Mama, now I'm coming home
I'm not all you wished of me


       I need your arms to welcome me
       But a cold stone's all I see "


Metallica - Mama saidDen här låten skär mig i hjärtat. Så jäkla fin, djup och sorgsen. Han ber sin mamma om att hon ska släppa honom, släppa tag om demonerna och besvikelsen över att han inte är det hon en gång ville...det skär en i hjärtat för på ett eller annat sätt har vi alla vart där?


Kontors tips

Jag tänkte att jag skulle starta något som heter Kontors tips! Lite tips som man kan ha använding av på kontoret eller på jobbet rent allmänt!

Scenario: Du sitter på ditt kontor och känner att du vill lätta på trycket lite...ni vet från down below. Det gör jag ofta! För er som fortfarande inte fattat så betyder det att man vill prutta eller kanske fisa! Yupp! Ni känner er redo och tryyycker på! Men sen så märker ni att det börjar lukta lite...

Fan..tänk om nån kommer in och känner lukten??

Öppna dörren kan ni inte göra för att då kommer det att läcka ut i korridoren och brandlarmet kommer att gå o grejer. Öppna fönstret är juh också ett alternativ men då blir det juh så jääkla kallt och dina kolleger kommer tycka att det är konstigt att du sitter med jackan på och jobbar.

Vad gör du då??

Tips: Jo mina goda vänner! Man har en parfym flaska på kontoret och där får den alltid stå för situationer som denna. Man tar fram flaskan och sprutar lite. Öppnar du dörren luktar det gott. Kommer någon in så luktar det gott. Så nu luktar det gott här inne hos mig :D

Ingen får veta att du precis förgiftat luften!

Jag är inte bara äcklig utan jag kan grejer också sörru!! Vad har ni för tips??
Mina skor är mina barn!

Har precis upptäckt att jag kan sno internet!!! Nån jävla sucker där ute som jag precis blitt granne med har sitt nätverk oskyddat...då smyger juh tallica fram som den lilla djävul hon är och stoppar internetet under tröjan!!!

HA HAAAAAAA!!!!

Fan va mycket flytt det har vart dom senaste dagarna! Är helt jävla slut!!! Mina fingrar gör ont och mina vader håller på att dööda mig! Är inte i närheten av färdig och ska snart åka tillbaka till gamla lägenhet och hämta mina kläder och skor. Jag vägrade att trycka ner mina kläder och skor i kartonger utan att redan gjort deras nya hem representabelt...iallafall lite granna....så dom känner sig välkomna!!

Jätte viktigt det dära!!


Moving tajm!

Imon blir det flytt. Mamma och pappa har köpt hus och eftersom jag nu flyttat hem så följer jag med dom som ett bihang. Jag får ett mycket större "flickrum"!! Så varje dag när jag kommit hem efter jobbet så har jag packat i nån timma innan jag däckat!

Vanligtsvis så hatar jag att flytta...all denna packning och städning och sedan uppackning och ännu mera städning!! Men just nu så omfamnar jag allt detta krångel. Det är skönt att vara sysselsatt och nästan tvinga huvet att tänka på annat...

Men det finns dock ett problem...jag vet inte hur lång tid det kommer att ta tills vi fått internet till det nya huset. Så det kan hända att jag inte kan kika in här förens på måndag på jobbet!!! Skandal jag vet för jag är juh sååååå intressant o läsa om !!

Nu ska jag däcka...eller om en liten stund iallafall :) !!Poop ALERT!

Jag är bajsnödig...och det tycker ni säkert är äckligt men så är det! Alla bajsar!! Men grejen är att jag har lite svårt för o poopa på jobbet. Dom jävlarna har placerat toaletterna så att det är fler stycken som kan se när man går i toan och då självklart när man kommer ut. Och jag måste juh säga att det är lite jobbigt att gå på toa och poopa och sen så är det någon som går in efter en och kanske tycker att det luktar lite skunkigt.....PINSAMT!!!

Så jag håller mig tills jag går hem! Tar ett Kvinna Vitamin piller istället!

Kan ni bajsa på jobbet??


lite försent att börja tänka nu..

Va gör man när man mår så pass dåligt att man inte längre känner något? Jo man betar av dag efter dag och fyller dom med meningslösa aktiviteter bara för att tiden ska gå. Man sover, äter, jobbar och stirrar ut i tomma intet. Man gör allt annat för att inte tänka på det som får en att brista ut i tårar men man kommer på sig själv att enbart tänka på just det.

Brister jag då ut i tårar? Nej...jag fortsätter att stirra ut i tomma intet som en apatiskt robot. Flyter ut ur mig själv och tittar ner på det tomma skal som är jag och skriker på mig själv:

Hur kunde du låta detta ske???!!! Varför gör du så här mot oss??!!! Varför velar du??!!! Antingen öppnar du dig själv helt eller så stänger du helt...BESTÄM DIG!!!! Varför velade du??!!!

Allt var på väg att bli bra och nu är det för sent..
Holy crap!

Ja intervjun jag hade igår gick juh som sagt jätte bra. Och om jobbet blir aktuellt så blir det i april nån gång. Så det känns ändå ganska skönt att jag får va kvar här så länge på mitt nuvarande jobb.  Att jag inte behöver besämma mig riktigt än för vilket av dessa två jag vill ha :) !

Igår var jag och min kära Muppen på bio. Vi såg världen gå under i 2012! Och oj måste jag säga! Vilka jävla effekter!!! Jag satt fastlåst genom hela filmen och skrattade och grät. Den här filmen måste ses på bio för det är då man verkligen kan uppskatta alla ljud och specialeffekter!

Se den!!!One thing..

En liten snabb uppdatering. Intervjun gick jätte bra! Berättar mer imorgon för just nu har jag världens huvudvärk och är superduper trött!!

Plus att jag bara vill säga att jag uppskattar er jätte mycket! God natt!


Kan jag ha det här?

På min arbetsintervju idag?


Nära att dö!!

Ja jag var nära att dö imorse!! Varje morgon så kör jag ungefär 60km på motorvägen för att komma till jobbet. Och imorse så var det nån jävla klant som inte var vaksam!! Han skule byta fil, köra över till den filen jag var i och innan han gör det så "glömmer" idioten att kolla döda vinkeln!! Och där var juh jag!!!!! Helt jävla panikslagen försöker jag köra åt sidan men kan juh inte köra in i räcket och idioten slutar ju inte utan fortsätter köra på! I ren panik börjar jag skrika:

SLUTA!!! Va fan göru?????!!!!!!

Men så inser jag att han omöjligt kan höra mig så jag slänger mig på tutan och trycker utav helvete. Centimeter ifrån min bil så inser klantarslet att det är en bil där redan och backar tillbaka.

JÄVLA IDIOT!!!

Tur för honom och mig att JAG var tillräckligt vaksam och snabb!!

Ok bilden är lite väl överdriven men ändå! Bild från Google

 


Hemligt hemligt!!

Nu sitter väl halva Sverige och tittar på Desperate Housewifes men jag har aldrig riktigt fastnat för den serien. Så jäkla mycket som går fel jämt i deras liv och jag orkar bara inte följa med....tröttnar inte dom...dom som skriver skiten?

Aja jag tänker faktiskt avslöja en sak för er. Jag har en arbetsintervju imon...ja jag vet att jag precis börjat jobba men detta jobb gynnar mig mer i min "karriär" och jag har faktiskt hört att när det kommer till ens karriär så ska man bara tänka på sig själv och ingen annan. Det är ett "bank" jobb. Så jag ska på intervjun och sedan så får vi se vad som händer...men säg inget till nån för det är hemligt!!!!

Vet dock inte vad jag ska ha på mig imon...jag slänger upp en bild på en outfit imon så får ni avgöra om jag ska ha det eller inte. Det blir ingen "Dagens Outfit" grej utan jag vill bara ha er åsikt för imon! Nu ska jag krypa ner i sängen och sluta andas för natten.

Adjö!!
bild från Google


red apple..

Ville ba visa ett kort på äpplet jag åt upp nyss...gott var det! Så ni kan ju ta en stund och dregla..
nu åker jag hem..Jag är officiellt världens mest patetiska prick!!

Vet ni vad jag gör just nu? Äter lunch på mitt kontor...inne på kontoret ensam. Alla andra sitter där ute i fika rummet och äter tillsammans. Då undrar ni varför jag inte sitter med dom...jo jag ska berätta för er varför!

Jag gick in där och skulle värma på min låda och slå mig ner. Då ser jag att det sitter en skit söt kille där och pratar med dom andra. Han är förmodlingen från en annan avdelning. Jag får panik och det enda jag tänker på är att jag omöjligt kan sätta mig framför honom och käka...speciellt med tanke på hur jag ser ut idag!! Tycker att jag har väääärldens fuldag idag!

Så jag värmde på maten och gick tillbaka till kontoret och nu sitter jag här ensam och tuggar. Usch!!! Jag har väl aldrig gjort så???


Rock n Roll!!!

Måste ändå säga att det är så jäkla skönt att sitta inlåst på mitt kontor just nu med rock i högtalarna. Sitter just nu och lyssnar på radiokanalen Bandit Rock!!

Alla ni som sitter och har tråkigt på era kneg kan juh toona in och rocka med mig idag!!

http://www.bandit.se/?page=6

Klicka på högtalaren längst upp till vänster!!
Vad kände du för mig?

Han har inte hört av sig...inte ett ord. Inget samtal, inget meddelande...ingenting alls! Jag gick juh ändå därifrån gråtandes. Även om han inte vill ha mig längre....undrar han inte hur jag mår? Om jag fortfarande gråter? Det har snart gått fyra dagar..

Vi skildes åt som vänner och kramade om varandra...

Han brukade alltid ringa mig om jag skulle gö nåt för att fråga hur det hade gått. Intervju....tenta...vad som helst...han ringde mig tre gånger för att kolla om jag trivdes på mitt nya jobb!! Han ringde alltid för att kolla hur det hade gått.

Varför ringer han inte nu??

Hatar han mig? Jag kanske totalt missuppfattat hans känslor...han kanske inte kände något alls för mig..Från när vi var i stugan..


jag är trött..

..trött i själ och ben. Ska nu krypa ner i sängen och hoppas att det dröjer länge innan morgondagen kommer. Ska bli skönt att få sluta ögonen...dom har svidit hela dagen..

Tack för alla era fina ord!

God natt
Im walking in the dark

En promenad i mörkret har alltid varit något som har gjort mig bra. Bara jag ensam med min musik i lurarna. Det är för mörkt och för ensamt att tänka då.

Sen när jag kommer hem så är det dax för Ullared. Älskar enkelheten och ärligheten hos folket som medverkar i Ullared!! Morgan är lätt min favorit!!!

Nån som tittar?? Någon favvo??Fet och blek..

Nu åker jag hem. Har inte fått så mycket gjort på jobbet och det skiter jag i fullständigt! Är trött, grinig, hungrig, blek och väger ett par kilo för mycket!

Känner mig som en strandad val! Självförtroendet är inte på topp kan jag säga..

Jag lät henne komma närmre..

När vi ändå gräver ner oss i självömkan så kan vi lyssna på något vackert medans. Ni har fått höra den förut. McGills spelade den här låten för mig när jag var hos honom för två veckor sedan. Då visste jag inte att han bara några dagar senare skulle träffa tjejen han skulle lämna mig för. Kommer ihåg att jag tänkte på Vakten och att alla hennes ord stämde så kusligt mycket. Nu passar hennes ord in även på McGills...

Ironiskt va? Jag vill skratta..
Melissa Horn - Lät du henne komma närmre..


Kärlekens ironi..

Ja vad ska man säga? Är hjärtat brustet igen...ja. Är jag förbannad på mig själv ...ja. Blev jag återigen lämnad för en annan tjej...ja. Livet är allt bra elakt. Man bygger upp en mur runt sitt hjärta för att förhindra att någon kommer in och krossar den. Efter ett tag så träffar man någon som man tror kommer att behandla ditt hjärta som ett ömtåligt glas....så man bygger en liten dörr. En liten dörr så att han kan få komma in ibland. Mer tid passerar och innan man själv ens har hunnit reflektera över saken så har muren raserat och man är nästan lycklig över det. Man är lycklig över att man har vågat ge sig själv igen och att någon faktiskt är villig att ta emot en.

Vad händer? Jo han säger det en annan sa till mig för ett halvår sen och på bara några sekunder så faller allt man byggt upp samman igen. Allt faller och man följer med ner i djupet än en gång. Exakt samma ord..

Han har träffat någon annan.  Han är ledsen men känner att han var tvungen att berätta det för mig för att han känner sig elak mot henne och mig. Någon annan har fångat hans hjärta eftersom jag misslyckades med att hålla kvar den. Någon annan får ligga där bredvid honom och bli omhållen nätterna igenom.

Ja...vad ska jag säga? Att det är rätt åt mig som trodde annat? Att jag får skylla mig själv för att jag inte vågade lite snabbare?

Jag säger nog ingenting. För det är precis det jag känner...ingenting alls. Är det inte konstigt...att efter allt så finner man sig själv alldeles tom?


Hur dum får man va?

Egentligen?? Vad får dig o tro att saker och ting kommer att vara annorlunda? Vad får dig att tro att den här gången så kanske det går? Att den här killen inte är som alla andra....att du kan våga släppa in honom och våga låta dig själv att känna...

Det slutar som det alltid gör men den här gången så har jag bara inte en att sörja utan två. Jag har hamnat i samma situation som jag var i för ett  halv år sen....med exakt samma ord. Fast den här gången så var smärtan större och effekten starkare.

Nu är jag mer sluten än jag någonsin var och jag vägrar att nånsin öppna mig igen. Hur kunde jag vara så dum att jag verkligen trodde att jag den här gången kunde  hoppas?


Pinsamt!

Imorse hade vi fredagsmöte för HELA avdelningen. Och utan att förbereda mig så säger chefen att vi har en ny medarbetare och pekar på mig. Alla vänder sig då och tittar på mig och allt jag får ur mig är ett väldigt tafatt hej. Det var chefen minsann inte nöjd med nej hon ville att jag skulle gå fram och berätta lite om mig själv.

Självklart blir jag skit nervös och vad händer då...jo jag får då en röst som en tretton årig liten pojke som är i målbrottet!!! Hörde att några fnissade lite här o där...

Pinsamt..ja!!
För er som missat...

HAHAHAHAHAHAHA!!! Så jävla roligt!!! Lite läsning så här på morgonkvisten!

http://charlotta.chic.se/charlottas-insiderguide-11-budord-for-att-bli-en-succebloggare/comment-page-5/#comment-5348

This you didn't know!

Det här visste ni inte om mig:

* Jag fortsätter alltid äta långt efter att jag är mätt

* Jag pratar i sömnen

* Att jag pruttar i bilen vet alla men jag gör även det i sömnen

* Jag är sjukt rädd för spöken

* Jag har världens största haj fobi

* Jag har haft ett växande genomskinligt hårstrå på min kind utan att veta om det

* Jag är en Super Nintendo torsk

* Jag har mer känslor för McGills än jag vill erkänna

Och det var nog det jag ville säga egentligen men var tvungen att odramatisera och oromantisera det hela...nu vet ni era nyfikna jäävlar!!!


Smygis number uno!!

Nu har jag äntligen fått min dator här på jobbet. Så det första jag gör då är att smyg blogga hehe! Mer uppdatering när jag kommer hem!!!

Puss på framstjärten!!!


It smells...fishy..

Min Poni luktar...ja det är äckligt jag vet men min Poni luktar. För er som inte vet så är Poni mitt könsorgan...min Lotus blomma! Det spelar inge roll hur noga jag är med hygienen...det luktar ändå. Jag vet att det beror på obalans (skit kul ämne för er killar men ni får faktiskt stå ut) och orsaken kan juh va att jag precis börjat med p-piller.

Jag börjar undra om det är någon annan som börjat märka...va fan ska jag gö? Inget som kostar pengar för jag får inget lön förens i december :S

Någon som vill lukta???


Alexander Skarsgård i min dröm...

Inatt drömde jag ganska konstigt. Jag drömde att jag träffade Alexander Skarsgård och han vart heeelt betuttad i mig. Han följde efter mig överallt och ville verkligen ha mig. Tydligen så vart jag så pass smickrad att jag ville ligga med honom men det vart inte av och vi skiljdes åt...han var väl tvungen att gå eller nåt.

Sen i drömmen så hade lite tid passerat och jag träffade på honom igen. Den här gången var det ännu värre och han ville ha mig mer än någonsin!! Och den här gången så ville jag också ha honom mer än någonsin. Men hur vi än försökte så kom det något i vägen heela tiden. Det vart inte av till sist...

Jag kommer ihåg att jag gick omkring och var så himla besviken över att jag inte fick ligga med Alexander Skarsgård...skum dröm. Jag tycker inte ens att han ser bra ut...inte i verkligheten iallafall. På tv så ser han bra ut men inte alls in real life...har träffat honom två ggr och han är inget att hänga i julgran direkt...

Vad betyder detta da??? Tycker ni att han ser bra ut???

Under mina kläder..

Nu ska tallica avslöja en liten hemlis för eder...VADÅ tänker ni då!!! Jag ska visa er vad jag hade på mig idag under mina kläder hihi....DITT SKINN tänker ni då!!! Men ack va fel ni har...eller ja jag hade väl huden på mig idag men det är inte det jag ska avslöja!

Jag hade en korsett!! Yupp..en korsett...OCH tänker ni då!!! Säkert med all rätt oxo men jag ville ba krydda till det lite. Man får jätte bra hållning i denna korsett, vilket är bra eftersom jag sitter framför en datorn hela dagarna och i slutet av dagen sitter jag som en räka....plus att det håller magfettet inne MEN det ska vi inte bry oss om!!
Se....syns inget under kläderna!!!

godnatt


Så här ser det ut!

Idag fick jag mitt kontor. Det är ganska stort men tomt. Jag trivs där måste säga....känner mig lite viktig. Snart så lär jag väl fylla upp med lite pärmar och papper. Kanske till och med lite bilder här och där...väggarna är så kala.

Men här får ni iallafall se var jag spenderar mina dagar :) ! Men jag måste säga att jag än så länge inte sett nån man kan ha som ögongodis. Tråkigt juh!Lite tips kanske på vad jag kan ha med mig så att det känns lite mer som jag?


japp...

Så här tidigt är ni inte vana vid att se mig eller hur???? Nej det är konstigt jag vet men jag ska till JOBBET...jobbet dåra!

Måste säga att jag saknar natt tv lite grann. Brukar juh kolla på en massa Scrubs och gamla Arkiv X avsnitt klockan halv två! Jag saknar Scully and Mulder!!!!


Din vackra röst ger mig gåshud..

Darin - Homeless

Orkar jag?

Ja vad ska man säga. Jobbet är helt ok. Som alltid är det korvstoppning i huvet i början. Så jäkla mycket info och kunskap som ska klämmas in i en hjärna som inte får plats med så mycket hehe. Nytt folk, mycket tjejer men alla var väldigt trevliga. Får se hur det går.

Ja just nu är jag ganska utmattad, har knappt sovit inatt. Undrar om jag ska försöka gå ut och ta en promenad ändå...?

Idag är dagen!!!

Idag börjar jag på det nya jobbet!!!! har fixat håret, sminkat mig...inte allt för mycket. Sitter o äter frukost o ska strax klä på mig :D !!! Ska försöka blogga från jobbet men det är tveksamt första dagen.

I am a working girl now!!! Ok det lät som att jag är en prostituerad...


I wonder if he misses me..

Min kompis träffade på Vakten i fredags. För er som inte vet så är Vakten en kille som jag vart upp över öronen förälskad i men som valde en annan tjej istället. Vi pratar inte med varandra, vi hälsar inte ens... eller HAN hälsar inte på mig. Han hälsar på mina kompisar men när det kommer till moi så tittar han ner i golvet....why....I don't know!

Anyhoooos så hade han frågat efter mig i fredags. Han hade frågat vart jag var och vad jag sysslade med nuförtiden. Samtalet avrundades med att hon skulle hälsa till mig. 

Hmmm konstigt är det första jag tänker då!

Varför ska hon hälsa till mig när HAN inte gör det??! Jag tycker inte om att han frågar saker om mig när jag inte är där men samtidigt så måste jag erkänna att jag blir lite glad ändå. Eller mitt ego blir glad att han inte har glömt mig helt och hållet. Att han iallafall undrar lite om mig...

Undrar om han är lycklig med henne? Undrar om han saknar mig...lite grann kanske? Eller undrar om han undrar hur det hade vart om han valt mig istället för henne?Spermiedonator?

Hej, Tallica!
Vad ska jag göra? Jag fick telefonsamtal från tjejkompisen som ej kan bli med barn igår kväll. Hon var förtvivlad för nu hade hennes kille fått testikelcancer i båda testiklarna och han har haft svårt att få utlösning för att sädesledarna är också angripna av cancer. När han har försökt lämna sin sats av spermier så har det kommit lite grann ut och det mesta är kvar i sädesblåsan som följd av att cancern sitter vid utgången till urinröret. Han har fått ta bort sina testiklar och sädesledarna av en akutoperation i måndags. Hon har fått hormonbehandling för att öka tillgången av ägg i sina äggstockar nu och det var meningen att de skulle prova den naturliga vägen att göra barn på. Men det går inte nu när han är steril nu. Hon frågade mig på slutet om jag ville donera spermier till henna och jag sa ja till detta.Jag har nämnt det tidigare om det blev problem. Till saken nu är att jag ska donera genom den naturliga vägen och det har läkaren gett råd till henne. Hennes kille vill det inte egentligen men har gett med sig. Jag vill gärna hjälpa till med att donera och om det misslyckas så får de plocka ut ägg och befrukta på utsidan för att sen lägga tillbaks i livmodern. En besvärlig situation för mig eller? Ha det bra

Jag vill börja med att be om ursäkt för att det tagit mig så himla lång tid o svara dig. Och eftersom det har tagit mig ett tag så tänkte jag att jag skulle dedikera ett helt inlägg till dig.

Ja du har juh verkligen hamnat i en knepig situation. Men jag måste säga att jag tycker att du är en väldigt god vän som ställer upp på detta sätt. Inte många som ens hade övervägt tanken. Sen så tycker jag så hemskt synd om dina vänner som inte kan få barn och har fått cancer också. Fy fan säger jag bara!

Det är bara du som kan ta beslutet om huruvida du skulle vilja donera spermier eller inte....fast nu har du juh sagt ja redan. Har ni disskuterat hur allt ska vara i framtiden. Ska barnet få veta vem den riktiga fadern är? Ska du vara delaktig på något sätt? Hur känner du inför att göra henne gravid på det naturliga sättet? Det kanske krävs ett par ggr innan ni lyckas. Tror du att det skulle påverka eran relation som vänner?

Det är så många frågor som dyker upp när jag tänker på din situation. Är du redo för allt detta? Sen är det en annan sak som jag har tänkt på och som är ganska känsligt o ta upp men jag tänker ställa dig frågan ändå. Vad händer om hennes pojkvän skulle dö i cancern? Hur påverkar det dig...i och med att du är fadern? Hur det än blir Stefan så tänker jag på dig och hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa för er!!


Vad tycker ni andra? Har ni några goda råd till Stefan?


Love should hurt!

Mina ögon är svullna och röda. Näsan den också är svullen och jaghar ont  i huvudet. Ja jag har kollat på Broarna i Madison County så självklart har jag gråtit nåt enormt.

Den filmen är nog min favorit film, det spelar inte roll hur många gånger jag kollar på den. Jag tröttnar inte på den och jag gråter lika mycket varenda gång!!

Nu ska jag och mina golfbollar till ögon krypa ner och sova! God natt gott folk och jag hoppas att vi alla iallafall en gång i livet får känna på en sån kärlek som gör så ont att inte bara hjärtat utan även själen brister!
Broarna i Madison County

Den här filmen såg jag för första gången när jag gick i trean i gymnasiet. Sen dess har jag nog sett den 700ggr till. Den är en av mina favorit filmer. Så jäkla känsloladdad och vacker. Den går på SVT1 ikväll klockan 22:00 !!

Man hyllar kärleken samtidigt som man blir arg på den..

Det här är inte världens bästa trailer men jag lovar er att ni inte kommer att bli besvikna när ni tittar på den filmen!

/>


Här är soundtracket..
Fredag den 13:e !!!!!!

Det är fredag den trettonde idag....


..........BUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

Vart ni rädda? Jag vart lite rädd...
Hur får man Fontänorgasm?

Jag satt i telefon med min vännina som vi kan kalla för the African Queen och vi hade en väldigt intressant konversation. Vi pratade nämligen om fontänorgasmer. Jag vill ha en...hon vill ha en....hur fan får man en??? Så jag har bestämt mig för att forska i ämnet och jag ska banne mig ta reda på hur man får en!!!!

Jag vet att det där med fontänorgasmer...eller orgasmer överhuvudtaget är väldigt individuellt och olika för varje tjej. Men är det någon som vet vad man kan göra för att kanske underlätta för Ponin att vilja spruta hejvilt??!!!

Jag beordrar er att hjälpa mig nu i min forskning!!!

Tack :)
GIVE ME!!!!

Ja juste....innan jag drar. Va fan hände med alla Sex stories???? Kom igen....få höra lite nuda!!!

Ni kan juh vara anonyma gott folk!!!!


Tralalalalala!

Goder morgon alla där ute. Idag är det fredag. Hade jag jobbat idag så hade jag nog vart överlycklig just nu...men så är det inte. Nej jag vaknade för en stund sen.

Kan även informera er om att jag har pruttat skit mycket under natten så när jag vaknade imorse så höll jag på att kvävas. Inte mysigt alls att vakna så! Nä nu ska jag vara lite produktiv idag och försöka fixa lite inför jobbet på måndag!!

Ses senare fuckers!!!


Hej Hopp!!!

Nu är jag hemma! Har vart och skrivit på kontrakt nu till det nya jobbet. Jag tror att jag kommer att trivas där...eller jag hoppas iallafall på det! Det kommer att ta mig ungefär en timme till jobbet varje dag. Kommer nog att tycka att det är drygt vissa dagar och säkert jätte skönt att ha den där timmen alldeles för mig själv andra dagar.

Men på måndag bär det av! Då börjar jag och fy faan va skönt det känns just nu. Har juh vart arbetslös sen 16 augusti!!!

Hoppas ni haft en underbar dag därute för här snöar det!Stewie RULES!!!!


Got to go!!!

Ok jag hinner inte skriva så mycket just nu men vill bara säga tt strax ska jag iväg för att skriva kontrakt för det nya jobbet :D !!!! Synes när jag har kommit hem!!


ADJÖ!!!

Jag sa att jag skulle sluta..

..sluta röka. Men fan va jag är röksugen just nu. Jag ska strax gå ut och ta min dagliga promenad och det är då jag brukar ta min cigg.

EN CIGG OM DAGEN!!!

Va fan! Det borde jag väl ändå få? Ucsh så patetisk och ynklig jag är just nu. Jag har mens, ont i magen som faaaan, har fått världens största finne på kinden och jag är röksugen! Jag ska banne mig ta en cigg och jevlar om nån protesterar!!!


Aldrig mera likt. -Igen.

Den här tjejen skriver så jävla vackert. Jag sitter alltid och funderar över hennes ord för dom verkligen träffar punkter där ingen ser. Ni måste läsa det här inlägget...jag kan inget annat säga än....smärtsamt vacker poesi.

Aldrig mera likt. -Igen.
Det är ett snyggt sammelsurium av kärlek, ilska, bekräftelsebehov, sorg, ensamhet och samhörighet som samsas i bröstet.
Från tillgänglighetens vagga där längtan studsar mellan väggarna återfaller jag i ungdomsbeteenden och listorna är annorlunda liknande med någon nolla till.
Väskan står oanvänd och en onödigt klok kvinna sa att det är känslorna som ska accepteras för det långsiktiga välmåendet och samtidigt som det är fantastiskt sliter livet mig i småbitar.
Oproduktiv kraftansamling till kvällskonflikt och istället för att ge samtalet en chans känner jag hur jag samlar mig till att slå våldsamt tillbaka utan att fråga först.
Kanske går vägen till att våga vara jag via att bli någon jag inte kan stå för att jag är. Småaktighet, ilska, elakhet, grymhet, tjuvnyp, feghet och ynklighet kanske är den dynamit som krävs för att spränga mitt politiskt korrekta.
Imorgon lämnar kanske ytterligare en älskad min vardag och befolkningsotätheten trampar mina tånaglar blåa. Det går så bra så länge jag låtsas och sedan studsar självförtroendet som stenkulor ner för trapphusets ekon och hjärtat blir sig som vanligt aldrigt mera likt.

http://brainflakes.blogg.se/index.htmlMitt nya jobb!

Jag vet att ni vart lite nyfikna på mitt nya jobb. Jag kan inte avslöja allt för mycket för jag är juh trots allt anonym. Det är ett kontorsjobb på ett företag som är internaionellt. Så det blir mycket kontakt med andra länder. Kontraktet är på sex månader, sen efter dessa månader så får jag veta om jag blir kvar eller inte. Nu låter jobbet jävligt flashigt och det är det inte. Men det är ett bra jobb som betalar bra och det ser bra ut på mitt cv!

Just nu är jag bara glad att jag fått ett jobb, nu vet jag åtminstone vad jag ska göra dom närmaste sex månaderna :) Nu vet ni lite mer!
Hur blir man hel?

När man ett flertal gånger fått hjärtat krossat, kommer hjärtat att bli hel igen? Blir hjärtat någonsin helt och hållet läkt? Finns det någon tidpunkt då man kan se mannen som krossade dig och inte känna någon form av smärta alls?

Kan jag släppa in dig?

Förutom sperma i ögat incidenten så måste jag erkänna att jag och herr McGills har faktiskt haft skit kul. Jag tycker om honom, jag börjar tycka om honom mer och mer. Han är obeskrivligt söt och varm. Han behandlar mig med respekt. Han får mig att skratta non stopp. Jag får honom att skratta non stopp. Han tar med mig upp till hans stuga och behandlar mig som en drottning.

Han frågar mycket om mig, min familj....hur allt funkar. Han vill veta mer. Han har berättat för sina föräldrar om mig och enligt honom så tycker dom att jag verkar vara en toppen tjej. Han håller om mig hela nätterna lång när vi sover ihop...och han är helt omedveten om det. Vi skrattar åt exakt samma saker och har likadan sjuk humor. Han märker när jag har klippt mig eller köpt något nytt.

Kanske dags att sluta kalla honom för min KK...

...jag är en mes jag vet...men jag törs inte. Jag tror fan inte jag skulle klara av att få hjärtat krossat igen....har juh ännu inte läkt helt och hållet än från sist. 


Gör nåt åt saken!

När jag var hos gynekologen så fick jag p-piller. Pillrena heter Neovletta och jag började ta mitt första idag. Jag har aldrig tidigare tagit p-piller förut. Undrar om det kommer att påverka kroppen på något sätt. Jag har hört att kvinnor som tagit p-piller och som sedan slutat med det har haft lättare att bli med barn än kvinnor som aldrig tagit preventivmedel förut. Jag hoppas att det stämmer.

Jag vill göra något och det enda jag kan göra just nu är att vidta dom åtgärder som kan göra mig mer fertil. Jag vill ha barn nån dag men bara inte idag. Så det jag ska göra idag är att sluta röka. På riktigt. Rökningen gör att jag blir mindre fertil. Jag tycker om att röka men så mycket älskar jag inte mina ciggaretter. Men jag känner mig själv och jag kommer förmodlingen inte kunna hålla mig från att feströka.

Så vi börjar här..


Lät du henne komma närmre

Det finns låtar som man ibland lyssnar på som river upp alla sår du någonsin haft. Denna är en sån låt. Man mår dåligt av texten men man lyssnar ändå för innerst inne så tycker alla om att plåga sig själva lite grann.

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

Sex storie 7 - inte alltid man är smidig!

Detta är ännu en Sex storie från mig men tyvärr så är inte den här lika smaskig som mina andra upplevelser. Nej denna är lite smärtsam och klumpig.

Igår kväll var jag hem till McGills (min KK) för some lovin. Jag var ungefär 40 min sen så han hade suttit och väntat på mig och medans han gjorde det så hade han hunnit bli lite för exalterad..a.k.a kåt. Så han stod i hallen när jag kom, hjälpte mig ta av mig jackan och tog min väska. Han drog av mig byxorna i hallen och drog med mig in i sovrummet. Ganska tafatt börjar han pussa lite på mig och ta av mig resten av kläderna. Jag hann typ inte med. När vi väl kom igång så var sexet lika bra som vanligt men vad som var annorlunda den här gången var denna fråga:

"...uhm...tallica..får jag komma på dina bröst..?"

Lite chockad över frågan så tänker jag varför inte. Vi har juh ändå haft sex i över ett år och han är så jäkla gullig och verkligen anstränger sig varenda gång vi har sex. Så jag sa ja. Jag tror att han vart kanske lite för exalterad över tanken så när han skulle komma så kollade han inte riktigt vart han siktade men sin lilla pistol. För jag fick inte en enda droppe på tuttarna. Nope...jag fick det i ansiktet. Eller rättare sagt i högra ögat och näsborre. Ja gott folk fortsätt skratta åt mig för ni läste rätt...

...JAG FICK SPERMA I ÖGAT OCH NÄSBORREN!!!!!

Jag har aldrig låtit en kille komma i ansiktet på mig förut!!! Extremt chockad över att mitt ansikte badar i sperma så börjar jag att skratta. Han tror att jag börjar gråta och får jätte dåligt samvete för att han hade missbedömt avståndet. När traumat hade lagt sig och han har bett om ursäkt så försöker karln vara rolig ockå:

McGills: ööö hehhe...du fick sperma i ögat...hehe...är du gravid nu?
tallica: ja McGills jag är gravid nu...det kommer växa ett tredje öga i pannan på mig och den ska jag kalla för McGills Junior!! 

Så var det!! Bestraffningen blev fotmassage igår kväll och en massa kli på ryggen imorse!!! Är det seriöst någon annan här som fått sperma i ögat eller näsan????!!!


Så det kan gå!

Lördagen blev alldeles för tråkig hemma så jag hoppade in i bilen och styrde ratten mot mina tjejer! Ikväll blir det en massa mys och en massa rumpor som skakas :) !!!!

Måste rycka upp röven när den hänger så hemskr ;) !! Hoppas ni har det lika bra ikväll cyber fuckers!!!

Åh nej!

Kan ni fatta att jag precis har vaknat?? Och nej jag var inte ut igår och härjade....nej jag låg i min säng och kollade på Star Trek - Nemesis! Jag var uppe till klockan sex inatt....varför??? Ja jag vet inte men så vart det.

Så nu har jag totalt vänt på min dygn...måste käka något och gå ut för ta en promenad så jag hinner se lite dagsljus iallafall..

Så konstigt det kan bli ibland!


True Lies

Har ni sett den filmen? Arnold Schwarzenegger och Jamie Lee Curtis är så jävla bra i den filmen. Den är visserligen gammal...eller från 1994. Men jaghar alltid älskat den filmen. Den går på 3:an ikväll kl 22:05.

Så ikväll blir det nog bara att mysa framför dumburken...inget nytt för tallica med andra ord. Vad ska ni hitta på??


True Lies
Hemmakruka...javisst!

Ibland känns det som om den gamla, vilda, solbrända tallica har gått och dött. Hon brukade festa, supa och svära som en sjöman, världen låg vid hennes fötter och absolut ingenting var omöjligt. 

Den tallica som har tagit hennes plats nu tycker om att mecka med bilen med hennes pappa, ta skogspromenader och ta kort på stubbar....och det senaste...laga pannkakor!

Yupp...yours truly...den vilda och galna tallica lagade pannkakor igår kväll. Åt tre stycken och tyckte att hon var tjock så sedan gick hon och la sig. Och inte faaaan tycker jag att jag fått mig tillräckligt med spänning för denna vecka nej nej mina vänner...nu ska jag laga spagetti köttfärssås och sen ta mig min dagliga promenad.Så här såg det ut innan jag vispade ihop de..Sen såg de ut så här i pannan..Och sedan så såg det ut så här på tallriken...vill någon komma och strypa mig långsamt innan jag tuppar av pga all denna spänning!!!!


Du gamla du fria...

Jag är ute och går eller springer mycket....helst i skogen. Där får jag vara ensam med mina tankar eller bara min musik. Ibland blir jag alldeles gay och stannar upp och tittar omkring mig och tänker:

"Fan va Svea kan vara vacker..."

Så jag har bestämt mig för att även ni ska få chansen att vara gay med mig idag :)
Ta mig tillbaka!!

För lite mer än ett halvår sedan bodde jag i Italien och levde som en drottning. Jag hade en stor lägenhet, pengar i fickan, pojkar lite överallt och jag var sjukt solbränd. 

Idag bor jag i gamla flickrummet hemma hos päronen, har varit arbetslös i flera månader, slut på pengar och så jävla blek att jag nu är lika transparent som en fis!!

Varför vill inte livet leka som man vill?????

 

Här är ett klipp från en klubb som heter Cacao....sjukt underbart!!! Ta mig tillbaka någon!!

Dags att byta däck!

Det snöar här idag vilket innebär att däcken måste bytas!! Och eftersom yours truly....tallica...är så jäävla händig och duktig så bytte jag mina idag :) !!  Okej jag hade hjälp av far som fick rycka in då och då för att assistera med lite muskler. Men jag var duktig ändå!!! Hur många kan säga att dom kan byta däck minsann???

Nå...kan du...byta däck???!Yippikayeeey MotherFucker!!!!

Jag har fått jobb!!! Har inte nämnt något men jag var på anställningsintervju igår. Dom ringde mig idag och sa att dom jätte gärna vill ge mig jobbet!!!

Det är ett jätte bra jobb!!! Berättar närmare om jobbet när jag är på plats :) !!

Sex storie 6 - my storie!!!

Okej... jag börjar!! När jag var i Italien så träffade jag en soldat, vi hade underbart jävla bra sex i ett par månader!! Patrick hette han. Såååååå...

..en kväll var vi alla ute på krogen. Vi hade alla druckit och jag och Patrick hade dansat och viskat snuskigt i varandras öron hela kvällen. Vi hade haft heeela kvällen som förspel med blickar och kyssar här och där. Alldeles perfekt början på en kväll vi båda visste skulle sluta underbart!! När vi var nära slutet av kvällen så lutade jag mig fram och viskade i hans öra:

"I have a dirty surprise for you when we get home soldier..."

Om han inte var kåt innan så kan jag garantera att han blev det då!! Vi kom hem och jag kunde se i hans ögon hur exalterad han var....vilket triggade mig ännu mera självklart. Jag bad honom vänta ett par minuter innan han kom in i sovrummet. Medans han stod och väntade så släckte jag lampan och tände lite mysigare belysning. Jag klädde av mig...nästan naken....jag behöll min svarta spets trosa på. Sedan så drog jag på mig ett par svarta stay ups med spets upptill. Fuktade läpparna och bad honom komma in.

Han kommer in och ser mig stå i bar överkropp iklädd enbart stay ups och en trosa. Först stod han och tittade på mig några sekunder....sedan kom han fram och gick en cirkel runt mig. Granskade min nakna kropp från topp till tå. Innan han hann reagera vidare så tryckte jag upp honom mot garderobsdörren. Jag hånglade upp honom, klädde av honom och gick ner på honom. 

Jag har aldrig tidigare lyckats få en kille att njuta så mycket!!!!
 Vill ni läsa tidigare Sex stories från läsarna så gå in i kategorin Sex till vänster och scrolla neråt tills ni hittar ;) !!


Let's talk about SEX!!

Har fått förfrågningen om att lite fler sex stories ska läggas upp! Varför inte tycker då jag...sist bjöd ni på ett par riktigt smaskiga!!

SÅ STEP UP OCH DELA MED ER AV ERA SEX STORIES!!!!

Jag ska juh självfallet oxo bidra med en...behöver lite tid och få den nerklottrad ba! Men va för fan inte blyga nu! Ni behöver absolut inte nämna några namn om ni inte vill och ni kan vara hur mycket eller hur lite detaljerade ni vill...bara det inte blir äckligt...ni förstår nog!

Maila in dom till tallica2008@hotmail.com
Kommentera inte tack!!

Jag älskar när ni läsare lämnar kommentarer, ni är få som gör det och jag skulle vilja att fler lämnade lite spår efter sig.

Meeeeeen jag haaaaaatar kommentarer som denna:Så...lämna gärna ingen kommentar om ni har något som detta att säga. Gör helst inte reklam för er blogg i min på det här sättet!!

Så nu har jag skakat av mig dagens...adjö!


Arbetslös och barnlös....yeeey..

Hela den här "kanske inte kunna få barn" grejen har verkligen fastnat i mitt huvud. Det skrämmer mig.

Jag har alltid sett barn i min framtid. Och jag tror inte att det är själva grejen med att dom ska komma från mig som stör mig för det gör det inte...utan det är hela gravid momentet. Jag vill vara gravid och bli rund och svälla upp och allt det där. Jag vill känna på hur det är att bära ett liv...att skapa ett liv.

Usch nu har jag tänkt på det här alldeles för mycket. Ska nog ta mitt arbetslösa och barnlösa arsle och ta en dusch och mysa ner framför en film.

 

Arbetslös

Jag har verkligen vant mig vid att gå ut och gå varje jävla dag. Som arbetslös har jag inte så mycket mer att göra.

Fan va det suger att inte ha ett jobb...att vara "mellan två jobb" !!! Nu ska jag gå ut och se om det har fallit ner nå mer löv...

Skitstövel!!

Nu i helgen när jag var ut på krogen med mina tjejkompisar så träffade vi på Vakten, the man jag var hopplöst kär i. Han hälsar på mina tjejkompisar men inte på mig. Han säger hej till mina tjejkompisar som JAG presentera honom för men inte på mig. Om det är någon han ska hälsa på så är det väl mig....som han har varit involverad med? Nej han tittade bara ner i golvet varje gång vi fick ögonkontakt eller gick förbi varann.

Om det är någon som väljer att inte hälsa på den andra så är det väl ändå JAG!!! Det var han som lämnade mig och krossade mitt hjärta...det är väl jag som ska vara den som ska vara arg!!!

Nu är det iallafall jag som är förbannad!!
Kan jag bli mamma...

Hos gynekologen idag pratade vi om barn och mina chanser att kunna bli med barn. Jag har tidigare blivit gravid men har fått missfall....vid fler än ett tillfälle. Jag berättade exakt hur det har varit och hur det är nu och hon tyckte att mina chanser kanske inte var dom bästa.

Jag är i den åldern där jag är som mest fertil. Och har jag "problem" nu så lär det bara bli värre. Så hennes råd var att jag inte skulle vänta allt för länge om jag vill ha barn nån gång i mitt liv. Men jag är inte ens i närheten av att vara redo för att bli mamma.

Tänk om jag inte kan få barn??! Att jag bara kan bli gravid men min kropp kan inte behålla barnet tillräckligt länge. Hela ens världsbild krossas juh en aning när en utbildad i ämnet säger något sådant till en.

Jag vill ha barn...men bara inte just nu. Jag känner mig juh för fan inte riktig i kroppen...en dag vill jag ha små tallica ungar som springer omkring och skriker rock n roll....
jag blir förkrossad av tanken av att inte få en egen liten plutt..

 Tjoohoo i grottan!!!

Idag har jag tid hos en gynekolog. Det måste väl ändå vara det roligaste alla tjejer vet!!! Att ha en total främling som gräver med diverse verktyg i ens kärleksgrotta....och nej inte gräver med diverse verktyg på ett bra sätt!!

Jag ser inte fram emot besöket!! Kan någon följa med mig och hålla min hand???Gynekolog besök i Thailand...


Varför är du konstig???

Jag verkligen hatar när kompisar beter sig annorlunda mot en när deras tjejer är med. Jag har aldrig förstått det där, varför man gör en sån drastisk förändring. Är det så hemskt om hon får veta att du trevlig mot dina kompisar?? Varför kan du bara inte vara helt vanlig när hon är med???

Har ni kompisar som är så???
...

Vilken underbar helg jag har haft! Jag är verkligen lyckligt lottad som har dom jag har. Mina vänner är världens bästa ever!!! Bara så ni vet så älskar jag er!!!
Idag är ingen vanlig dag!!

Nej idag är tallicas födelsedag...ergo...jag är jätte bakis haha!


RSS 2.0