Ska ja klippa det snett???

Jag har bestämt mig för att klippa mig idag. Yupp jag ska toppa mig, klippa upp håret och ta mig en snelugg. Känns som att håret är så jävla livlöst just nu och behöver fräschas till lite. Jag har iallafall bokat tid och sen så får vi se vad som händer.

Undrar om jag kommer att passa i snelugg. Önskar lite så att jag kunde visa er nån form av före och efter bild. Men istället så tycker jag att ni kan föreställa er Angelina Jolie istället i en snelugg....med gröna ögon. För jag tycker juh dåra att jag är jääätte lik henne.

Önsketänkade.....nej inte alls!!





Världens sexigaste kvinna...moi??

Esquire Magazine har utnämt Kate Beckingsale till Världens Sexigaste Kvinna. Jag personligen tycker att hon är väldigt vacker ja men inte alls väääärldens sexigaste kvinna. Jag kan tänka mig andra! Ta Adriana Lima, Alexandra Ambrosio, Jessica Alba och det är bara några få som jag kommer på nu. Vad tycker ni???

Men sen så tycker juh jag att moi...fröken tallica...borde utnämnas till världens sexigaste kvinna! Alla som håller med kommenterar inte!!!!!



Hhehe alla verkar hålla med!!!

AAARRRGGGHHHH!!!!

Jag har så in i helvete ont i min visdomstand!!!!!!!!

PENIS PUNG OLLON!!!!!!!!!!!!!!!!


Skumt det där..

Perioden efter att jag och mitt ex gjorde slut så var det en låt som jag lyssnade väldigt mycket på. Varje gång jag hör den låten så kommer jag ihåg smärtan och allt det onda. Jag har har inte kunnat lyssna på den utan jag byter direkt.

Men idag lyssnade jag på den. Jag nynnade med. Det är en fin låt och för första gången på flera år så kunde jag lyssna på hela utan att må dåligt.


Nelly Furtado - All Good Things

Och jag svarade honom och sa nej jag vill inte...


Ex issues...

Inatt fick jag ett mess av mitt ex:

Hej vill du sova över hos mig i veckan?

Vi har ett väldogt speciellt ex förhållande. Inte så att vi ligger eller så men ibland så hörs vi...oftast för att bråka. Men jag tror verkligen inte att det vore världens bästa idé att sova med varandra. Så jag behöver svara honom att jag inte kan och att det kanske är dags att vi släpper varann (han  släpper mig) men vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.

Och då är det juh så himla bra att jag har ER!!! Så ni får hjälpa mig stackars lilla tallica idag!


Kärlek...

...tror ni på det?

Tror ni på att ens andra halva finns någonstans där ute?



Cat fight!!

Vem säger att djur inte pratar med varandra?? Och vem säger att dom inte gör bort sig dom med...


HAHAHAHAHAHAHAHHA!!!




Het..

Jag saknar sommaren...då man kunde ha på sig kort korta klänningar och kjolar. Man hade bara ben som man smort in så dom såg extra lena ut. Man var solbränd och såg så jääävla fräsch ut.

Med den outfiten gick man så snyggt man kunde förbi pojkarna. Man kände deras blickar...lusten. Det boostade mitt självförtroende och jag gick hem och la mig ensam sen.




Fredags äventyr!!!!

Fredag var det ...yes så var det. Vad gör tallica för något da?? Någonting som säkert är jätte vilt och spännande!! Yes för sån är jag...jag är vild och full av spänning!!! Så vad gör jag för något ikväll??

Jo jag ska strax måla naglarna, klä på mig och gå till ICA för att köpa chips....sa juh att det var spännande!!!!

DÖM MIG INTE!!!!




Är det verkligen så hemskt??

Nå..?


Nu bär det av!!

Av alla er som vart här inne så är det bara 6 stycken som har tyckt till om layouten. Resten av er kanske inte bryr sig om hur det ser ut...ni kanske bara kikar in här för att läsa om mitt underbara och väldigt spännande liv! Jag menar vem kan motstå att läsa om dödliga pruttar och allt??!

Majoriteten tycker juh då att jag ska behålla bloggen som den är men jag vet fan inte. Jag vill ändå ha en förändring. Kanske ska testa och ha alt. 3 ett tag för att se hur den känns...eller vad tycker ni?? Va faan jag har juh ändå suttit och jobbat med att fixa ihop den och allt...och det gick inte snabbt kan jag informera er om!!!

FUCK IT!!!!

The prutt from hell!

Tidigare ikväll satt jag i bilen och skulle åka till min andra halva Muppen. Då kände jag att det tryckte till lite down below. Eftersom jag var ensam i bilen så tyckte jag att det var fritt fram att prutta. Och prutta gjorde jag! Men vad jag inte hade räknat med var att prutt jäveln var en sån där smygande jävel som var dödlig!!! Jag satt juh fan i bilen så jag höll på att kvävas!!! Sheeeet va det luktade unket!!!

Tänk er att få kvävas till döds av sin egen prutt!!! Fy faaan säger jag bara!


Mitt nya jag!

Jag behöver lite hjälp. Jag är lite trött på att ha den här mörka bloggen så jag vill ha en förändring. Jag anser även att tallica har kommit till en plats i livet där hon inte längre anser allt vara så mörkt och bittert. Men samtidigt så har jag så himla svårt att släppa taget om det gamla så ni får bestämma åt mig!!


1. För er som inte vet så såg bloggen ut så här förut.



2. Som ni kan se så ser de ut så här idag.



3. Jag har tänkt mig något sånt här...vad tycker ni???



Vilken av dessa tre tycker ni passar tallica bäst??


Love utflykt...?

Ok ni kommer inte tro era ögon. Ni som följer mig här inne kommer juh verkligen tycka att detta inte är jag...och det är det inte heller men jag tänkte att jag skulle ge det en chans. Så jag följde med min KK...herr McGills ut till hans stuga, som ligger precis vid en sjö. Han hade verkligen förberett sig med mat och extra varma kläder till mig. Det fanns ingen el så vi värmde upp stugan med en brasa och en massa värmeljus. Så jäääkla mysigt!! När vi väl fått igång brasan inomhus så gick vi ut och gjorde upp en ny brasa precis vid sjön och grillade korv.

Så där satt vi i mörkret och grillade korv medan stjärnorna speglades i sjön. Efter det gick vi in och spelade Yatzi...yupp YATZI!! Corky I know men ja det var roligt :)!! Behöver jag säga att vi sedan nuppade som kaniner??? Vi gjorde det...för er som fortfarande undrar!

Morgonen efter gick han upp klockan halv åtta och gjorde upp en ny brasa för att jag frös. Han gick ut och matade fåglarna (ja han hade mat med sig till fåglarna) och gjorde sedan iordning frukost. Hans mamma hade tydligen bakat brödet. Vi tog en skogs promenad, satt och läste en stund i soffan och sedan drack vi kaffe i solen.

Allt som allt så var det väääldigt mysigt. Jag hade inte ens hunnit hem innan han messade och tackade. Han åker gärna med mig upp igen...och om sanningen ska fram så har jag absolut inget emot att åka upp jag med.

Men...det finns alltid ett men...varför får ni höra sen. Men jag bjuder på lite bilder :)!










24 timmars myyyyys!!!

Jag är nu hemkommen från ett 24 timmars non stopp gay mys med en karl vi kallar för McGills. Vi åkte upp till hans stuga och oooooj vad härligt det var! Men just nu är jag för trött för att dra upp alla detaljer...har sovit tre timmar inatt...ni vet nog varför hehe!

Men jag lovar att berätta allt imon :) !!





Leka i skogen!

Ok gott folk så här är det. Herr McGills ringde precis och sa så här:

"Kan vi inte åka upp till min stuga ikväll, vi sover där och sen så kommer vi hem imorgon?"

Ok jag tänker faktisk ta era råd och åka upp dit med karln. Det är juh bara en natt i stugan....eller hur?? Asså ni borde se mig...jag skakar lite grann nu när jag skriver detta hahaha! Men jag ska vara modig och våga...eller hur???

Men herregud....jag är en vuxen kvinna som är rädd för att en pojke ska tycka om henne på riktigt. Nu ska jag ge mig själv en bitch slap, hoppa in i duschen och sen dra!!

Adjö FUCKERS!!!



Sexdrömmar!

Jag drömde att jag hade sex inatt. Jag tror att jag hade sex med mitt ex men är inte riktigt säker. Hur som helst så var sexet så jäääävla skönt!! Ni som har haft sex i era drömmar vet vad jag pratar om....känslan är sååå annorlunda.

Jag vaknade upp med världens stå trosa (ensam mamma söker) och önskade lite att jag hade en naken och varm karl bredvid mig som kanske kunde slänga mig lite fram och tillbaka i sängen...men så var det inte...

Zå vad drömmer ni om da era kåta jävlar???



Hehe hittade den här bilden på google...fan va äckligt egentligen...hehe!


Tattoo or not?

Jag satt och kollade runt lite i bloggvärlden och hittade denna bild. Jag snodde den från Svea för att jag tyckte att den var så himla fin!

Vad tycker ni om tatueringar?


Shoes make me happy!

Ok detta är ingen modeblogg men jag tänker ändå visa mina nya skor....så de så!











Den sista är mina nya favvo skor :) !!


Living on the edge!!!!

Vilken lugn fredag det har vart för fröken tallica. Jag har ätit chips och ostbågar, jag har kikat rulle och nu så håller jag på och trixar lite med datorn.

Det mest spännande som hänt ikväll var när jag åkte i bilen och köpte chips. Då minsann var jag så pass vild så jag hade jätte högt musik på.....som jag även sjöng med till. Ok jag ljög...jag skrek med i låten.

Inte ens min mamma skulle säga att jag har en vacker stämma...



Så här brukar folk se ut när dom hör mig "sjunga"...


I löve it!!!!

Vet ni vad jag älskar??? Jo det ska jag berätta för er!!

JAG ÄLSKAR FAMILY GUY!!!!

Jag avgudar geniet som kom på denna sjukt jävla roliga serie!! Jag vill make sweet sweet löve med denna människa!!!!






KK eller pojkvän??

Jag har sedan nästan ett år träffat en kille som jag brukar ha sex med. Här i bloggen kallar vi honom för McGills. Han är asså med andra ord min KK. Den här killen är skit bra i sängen, han är sjukt snäll, väluppfostrad, klär sig jätte fint, har jobb och en nyrenoverad lägenhet...som han har fixat till sj så han är även händig!! Så med andra ord är killen perfekt att presentera för mor och far!

Jag får juh känslan av att han vill mer än bara ligga med mig då och då.  Jag önskar att jag kunde bli kär i honom. Han är juh perfekt! Men desvärre så är attraktionen bara fysisk från min sida...det enda jag är kär i är hans snopp. Den är också perfekt :) !!

Han vill ta med mig upp till deras stuga och mysa med mig framför en brasa. Jag får juh panik för det känns lite för mycket som Last Christmas med George Micheal och sånt sysslar jag inte med. Och igårl så sa han att hans föräldrar tycker att jag verkar vara en toppen tjej...zå han har berättat för DOM om mig.

Är det nu jag ska få panik och skapa ett tallica format hål i väggen???






Hundjävel!

Jag var ut och tog mig en lång promenad och som jag nämnde tidigare så tänkte jag även ta mig en ciggarett! Jag brukar alltid gå och ställa mig en bit in i skogen och röka, tycker att det är fridfullt där med alla färger och så får man vara ensam. Men inte idag nej. Där stod jag och njöt av min cigg när det plötsligt börjar låta från ett av husen som ligger bredvid skogen. När jag tittar efter så är det en liten hund. Och den ettriga lilla jäveln står och skäller och skäller och skäller. Fanskapet ville inte sluta!!!

Jag blir jätte stressad och börjar panik röka min cigg. Efter en stund så kommer ägaren ut och börjar mistänksamt kolla in i skogen och säger:

"Vad är det du ser pöjk?"

Jag får världens panik och nästan springer därifrån. Dom skulle juh säkert tro att jag var nån jävla pervers typ som står och smyger i buskarna utanför deras hus! Hundjävel som förstörde min cigg stund och fick mig att springa därifrån skamsen...utan att jag gjort något!!





Vad känner du??

Dom senaste månaderna har varit så fyllda av sorg så jag har blivit helt känslolös. Jag känner inte så mycket längre. Man blir typ avdomnad...precis så känner jag mig just nu. Aja då hade jag en känsla kvar iallafall.

Nä nu går jag ut och tar mig en långpromend. Kanske till och med tjuv röker en cigarett.

Jag är rebellisk minsann!!




Döden..den kommer till oss alla..

Idag ringde släktingarna från mitt hemland. För er som inte vet så är jag inte ursprungligen svensk. Det visar sig att min moster är sjuk...väldigt sjuk. Dom har tagit henne till läkare och så men det finns inget att göra. Medecinen dom behöver finns inte där. 

Så mamma har suttit hela för och eftermiddagen och gråtit. Mormor dog för bara någon månad sen, mormors syster dog kort efter henne och nu så är moster allvarligt sjuk också. Jag tycker så synd om min mamma och mina kusiner där borta som just nu sitter vid min moster och ser henne tyna bort..



  

Min blogg da??!!

Fan va bloggvärlden är stor. Alla bloggar. Alla har något att säga...eller det är vad dom vill att man ska tro för dom flesta vill nog ba visa upp sig.

"Åh kolla på mig och min perfekta kropp och mitt perfekta hår och mitt perfekta liv!! Titta på mig!! Älska mig!!! Gör det så att alla vill ge mig gratis saker!!!!"

Varför är alla andra bloggar så jävla stora???

Varför är inte min det???

Ja juste...jag bryr mig inte!




They will not control us!!!

They will not force us!

          We will be victorius!!!


Muse - Uprising




Ja eller nej??

Jag har nu haft min arbetsintervju och jag är mer förvirrad än någonsin!!! Jag är nästan 100% säker på att jag får jobbet men vet inte om jag vill ha det. Jobbet lät väldigt spännande och attraktivt i telefon. Men när jag kom dit så var det ett skabbigt kontor med en massa gamla gubbar som prata hockey. Så jag ska sitta där ensam varje dag med dessa gubbar och lyssna på deras gubb prat om hockey som jag by the way inte kan ett skit om. Jag tror att Nordea jobbet ändå är det bästa...även om det är i min hemstad.

Jag är rädd att jag tar ett jobb som inte gynnar mig nånstans bara för att jag vill härifrån så himla snabbt. Men om jag tar jobbet här hemma och har lite tålamod....kanske ett år så kan jag kanske söka mig vidare. Usch jag vet inte. Orka vara så förvirrad!!!!!



Jag är ett sär!

Ok jag ska på arbetsintervju imon....behöver jag säga att jag är nervös??? För er som inte fattar....jag är skit nervös. Så vad gör jag??? Jo jag sitter och glor på ett namn på min msn lista. Vakten är inne på msn och jag sitter som ett cp och tittar på hans namn. Som om han ska ploppa fram eller något. Varför gör man så?? Jag kan väl inte vara den enda?? Undrar om hon är där med honom just nu. Jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig men för stunden så lugnar det mig lite....slipper tänka på intervjun imon.

ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH håll tummarna för mig you fuckers!!!!





Bästa SEX jag haft!!!

Som jag nämnde innan så har min helg innehållit både gott och ont. Ni har fått höra det onda och nu så är de dags att ni får höra det goda och OJ OJ OJ va gott det var!!!!! Jag träffade herr McGills...min KK för er som inte vet och för er som vet så var sexet sist helt värdelöst! Så jag tror att karln ville gottgöra mig för att sist var dåligt. Det måste vara det sjukaste jag har vart med om!!!!

Jag kom om och om och om och om och om och om IGEN!!!!

Efter ett tag så räckte det med att han bara stoppade in härligheten och jag exploderade!!! Hela min kropp skakade och det var så skönt att det nästan var smärtsamt!! Jag klarade inte av allt det goda så jag försökte dra mig undan hela tiden men nej! Han vart juh bara ännu mer upphetsad av att jag hade det så jävla skönt så han bara matade på!! Stackarn jobbade så hårt så svettet bara rann! Nu tänker jag gå ut och ta en promenad i kylan för att svalka av mig!

Har ni någonsin haft ett sånt sex så att ni vill ha mer men vet inte om kroppen kan klara av mer av det goda???




Dags att ta sig i kragen!

Idag ska jag vara lite produktiv och få lite fixat. Det är sjukt hur lat man blir som arbetslös. Man gör absolut ingenting men ändå så kan man inte finna tiden för att fixa en liten grej som att skriva ett mail. Det kan ta mig två dagar innan jag har lyckats göra något vettigt. Men jobbar man eller pluggar så har man jätte lite tid över egentligen men ändå så lyckas man få allting gjort.

Så vad gör folket där ute idag?? Jag tror att det snöar lite ute...




Jag är styrka!!

När jag är ledsen, asså verkligen riktigt ledsen, så blir det för mycket känslor i min kropp. Jag orkar inte "känna" så mycket så jag stänger helt enkelt av. Jag vet att det inte är nyttigt och jag vet att jag förr eller senare kommer att bli tvungen att ta itu med allt...men sanningen är att jag inte orkar. Så jag gör det jag alltid gör och än så länge så har det funkat hur bra som helst.

Under 1-3 dagar så är jag bara. Det enda jag gör är att sova och andas. Jag blir som ett kolli som ligger i sängen och tittar på tv. Det händer att jag går upp för att gå på toa eller för att inhämta lite föda men det är allt. Jag vet hur det låter men det är inte så illa som ni tror. Antar väl att det är mitt sätt att ta itu med mina känslor...genom att inte göra det alls, eller vem vet jag kanske gör det fast detta är mitt sätt. Jag är över honom. Jag vet att jag är det men jag tror att det ännu inte har läkt tillräckligt för att jag ska kunna se honom med sin flickvän.

Jag kan vara riktigt kall och sluten men när jag väl öppnar mig så gör jag verkligen det och ger allt. Det är därför jag faller så hårt efteråt. Jag går ut och tar mig en promenad för jag antar att även detta lär väl lösa sig också...



Krossa mig bara...

Varning för långt inlägg men jag måste få berätta av mig! I lördags var jag ut med tjejerna, det var juh trots allt en hel månad sedan jag var ut sist och skakade rumpa. Så vi skulle ut och dansa!! Vi kommer fram till krogen och ställer oss i kön. Framför oss står det fyra tjejer. Efter nån minut så märker jag att en av dom konstant vänder sig om och tittar på mig...granskar mig. Jag känner inte riktigt igen henne men hon ser bekant ut. Då slår det mig vem hon är för jag har aldrig tidigare fått se henne ordentligt men uppenbarligen så vet hon exakt hur jag ser ut. Hon är Vaktens flickvän. Mannen som krossade mitt hjärta och förstörde hela min sommar. Mannen som jag, flera månader senare, kan fälla en tår över när jag tänker på specifika händelser. Där förstördes min kväll. Hon var där...och är hon där så betyder det att HAN säkert kommer att vara där också för jag tvivlar att han får gå ut utan henne. Precis som jag misstänkte så kom han in en stund efter oss.

Han är så vacker att jag blir svag i knäna bara jag känner hans närvaro.

Jag gav dom noll uppmärksamhet. Jag spenderade min kväll med att dansa med tjejerna och försöka ha kul trots att dom stod mindre än en meter ifrån mig och dansade. Hon kollade på mig ofta och hon kollade snett. Hon kramade, pussade och klängde på honom konstant för att visa mig...markera att han är hennes. Jag höll humöret uppe och vägrade visa att haggan och hennes toffel påverkade mig. Det gjorde dom. Vid ett tillfälle så skulle jag gå förbi henne för att komma till baren och då axlar hon mig. Jag märkte inget eftersom det var så mycket folk, som tur är. Hade jag märkt det så hade jag hoppat på henne. Hon hade säkert gett mig stryk men jag hade ändå gjort ett tappert försök. Jag förstår inte varför hon behöver betee sig på det sättet.

Hon har juh redan "vunnit"...han valde henne över mig.

Är hon osäker? Vill hon att jag ska lida mer? Det är nästan som om hon ville "rub it in my face". Men vet ni vad det värsta är??? Hon är så jävla ful! Ok jag vet att det är enormt omoget att säga att hon är ful men det är verkligen så!! Jag tycker inte att jag är miss universum men jag slår henne med hästlängder för att hon ser ut som en råtta!!! Det känns för jävligt att bli brädad av någon man tycker är skit ful! Hon måste ha världens bästa personlighet! Ful och klängig...är det verkligen det han vill ha?? Visst mår jag mycket bättre idag och det är inte ofta jag tänker på honom men tillsammans fick dom mig att gråta när jag var ensam.


Hjärtesorg..

Inatt har jag gråtit. Jag trodde att jag skulle sova men hjärtat ville annat. Dom fick mig att må så dåligt. Jag visste inte att det kändes så mycket. Det kom smygandes när jag satt ensam i mitt rum en stund. Jag har iallafall gråtit av mig för ikväll. Det var ganska länge sen han fick mig att fälla tårar. Jag trodde att jag hade släppt och kommit över det. Det har jag nog också men det vart för mycket. För mycket att se dom tillsammans.


Livets små ljusa stunder

Helgen hade jag tänkt ägna åt min dator och lite städning, en väldigt lugn helg med andra ord. Men det vart inte riktigt som jag hade planerat. Det är ganska sjukt ibland att det kan hända så himla mycket under en och samma helg. Dessa dagar har innehållit skratt, mys, alkohol, dans, tårar, sex, panik och en rejäl dos ilska!

I fredags satt jag i mitt kök och hade precis hällt upp lite mat. Jag satt och väntade på att maten skulle kallna lite så att jag kunde börja äta. Då springer tre av mina vänner in skrikandes!! Då har Lilla Livet, Fröken Kaos och Negern (deras nick names) satt sig i bilen och kört i nån timma för att överraska mig!! Jävla skitungar gav mig nästan en hjärtattack!! Men jääävligt glad måste jag säga att jag blev :) !! När det var dags för dom att åka hem så kunde jag bara inte säga hej då så vi kidnappade med mig tillbaka till min gamla student stad.

Jag kommer att berätta allt om min helg men just nu är jag så jävla utmattad så jag vill bara krypa ner i sängen och sova. Men innan jag lägger mig så vill jag tacka mina älskade tjej kompisar...mina underbara vänner för att dom sätter ett leende på mina läppar. Licious...du vet vem du är...du var enormt saknad och vid fler än ett tillfälle så skrek vi ut ditt namn!!

Hittade denna vackra varelse för ett par dagar sedan vid trottoar kanten. Den stod duktigt kvar när jag tog mitt kort och posade vackert. Kamera kåt fjäril??


Hur man fixar sig en snygg vinter jacka!

Jag behövde en ny vinterjacka och jag har alltid velat ha en med jätte stor päls runt luvan. Det är så himla snyggt och ser så mysigt ut på vintern. Men jag har juh inte råd med värsta jackan som har värsta pälsen, dom kostar runt 4000-5000kr!!! Så jag gjorde detta och säg inte att tallica aldrig lärt er något!!

1. Jag gick in till Stadium och köpte mig en vanlig Everest jacka, svart. Den kostade mig 1300kr. Den är varm och sitter bra. Som ni ser så har den nåt skumt lurv som sitter på luvan. Fult som fan om du frågar mig!




2. Sedan åkte jag till diverse second hand affärer, typ Röda Korset, Myrorna osv. Där letade jag efter en gammal "kärring" jacka med fin päls. Det finns såååå många och dom är skit billiga. Jag hittade denna för 100 kr!





3. Sen så tog jag bort lurvet från luvan på min nya jacka, eftersom den fast satt med knappar så kunde jag ba knäppa upp och ta bort. Sen så klippte jag bort det fula lurvet. Jag klippte av pälset på kärring jackan, jag lämnade kvar ungefär 1,5cm kvar av tyget som pälset satt fast på så att jag kunde sy fast den på den nya. Kolla nedan! Sen när jag sytt fast den så var det bara att knäppa fast den på den nya jackan igen!!





4. Voila!!!!! Nu har jag en ny jacka med en skit fin päls!!! Och allt detta gick på 1400kr! Jävligt billigt för ett så fint resultat om du frågar mig :) !!! Jag är iallafall super nöjd och längtar tills det blir kallt..eller kallare!!








Vad tycker ni?? Vart det fint??


Vackert?

Ibland kan jag hitta bilder som jag tycker är så jävligt fina. Som den här. Inte särskilt avancerad men ändå djup... Vad tycker ni?





Blä för ex!!!

Det är fredag natt. Yes det är natten då dom flesta är ute och härjar. Dom dricker och dansar och minglar och kanske drar med sig någon hem för lite humpa pumpa!! Men inte tallica...nope hon sitter hemma framför datorn och har Scrubs på i bakgrunden :). Yes och det är absolut inte så att jag är bitter eller känner mig ensam eller så. Det enda jag känner just nu är lite irritation. Jag var lite dum och loggade in på msn...mitt ex var inne. Så självklart så börjar han juh att mucka gräl med mig och självklart så stör jag mig på honom så fort han säger hej. Jag kanske bara borde blocka och ta bort honom men sen så skulle han säkert gnälla över att jag har blockat och tagit bort honom. Fan vad han går mig på nerverna den där karln...eller inte karl utan liten, patetisk, sorglig och oerhört irritarende pojke!!


Hjälp!!

Jag är kluven och kan inte bestämma mig. Jag behöver era åsikter! Jag har två olika jobb att välja mellan. Jag ska berätta om båda så får ni rösta på vilken ni tycker låter bäst.

Nordea
När ni ringer till Nordea's banken via telefon så kommer jag att vara en av dom som kommer att svara och bistå med hjälp. Detta jobb kräver en tre veckors lång utbilding och är väldigt nyttig, även som privat person. Rent jobb mässigt så tror jag att jag skulle trivas bättre med detta jobb eftersom det är en sådan variation på själva uppgifterna. Lönen är väl inte så himla bra men det betalar. Enda nackdelen är att jobbet är i min hemstad, staden jag hatar och vill ifrån!!! Jag hatar verkligen att bo här! Fördelen är att jag kommer att syssla med det jag har utbildat mig för.

Stockholm 
Här kommer jag att sitta på ett kontor med 7-8 grabbar, jag kommer att vara den enda tjejen. Det är ett jätte stort företag och vår lilla avdelning kommer att ha hand om inköpen. Som enda tjej så blir jag tvungen att ha lite skinn på näsan och kanske anstränga mig lite mer för att bli hörd. Men det är absolut inget som skrämmer tallica! rent jobbmässigt så kanske jag kommer att tycka att jobbet är enformigt och inte så himla spännande. Pengarna är bra! Fördelen är att jobbet är i Stockholm och jag har då chansen att komma härifrån! Nackdelen är att jag inte får syssla med det jag utbildat mig för.

Så...nu vet ni! Vad fan ska jag göra????? Vilket jobb väljer jag????



Vi kan alla njuta av denna underbara varelse medans vi funderar :) låt mig presentera min blivande make....Johnny Depp!!! Han vet bara inte om att han är hopplöst förälskad i mig...ska bara berätta det för honom ;) !!!



YES!!!!

Holy Crap! tallica har fått sig en intervju för ett jobb i storstaden!!!!!!! Jajamensan ni läste rätt!!! Åh snälla alla gudar där uppe kan ni snälla se till att jag får detta jobb????!!!! Jag behöver detta jobb!!!! Kom igen!!!

Jag skulle väl platsa in där i storstaden....eller?? Jo fan! Klart jag skulle :)!! Håll era fucking tummar!!!!


Vad kvinnor vill ha!

Jag hittade detta och måste faktiskt säga att jag håller med lite granna hehe! LÄS!!!

"Äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.
Den enda regeln var, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen; om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.
Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen: På dörren satt en skylt som sa: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?". Så de gick en våning upp. ...


Andra våningen: Skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm, " sa damerna, "Men jag undrar vad som finns på nästa våning?"

Tredje våningen: Den här skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow, " sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: Den här dörren hade en skylt där det stod: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Oh, kära nån!" utbrast kvinnorna, "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen: Skylten på dörren sa: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna."



Virus!

Min dator har fått virus och blitt sjuk :( !!!! Så mitt internet acces är begränsat och jag kan då inte kika in här så ofta. Men jag jobbar för fullt för att fixa till min lilla pärla!!! Jag ger mig fan inte utan en fight!!

Men kan uppdatera lite snabbt att det enda jag gjort dom senaste dagarna är att shoppa och varit förkyld! Vad jag köpt ska jag knäppa kort på och lägga upp så fort datorn mår bra igen :)

Kram så länge FUCKERS!


tallica Schwarzenegger!!

Jag har tråkigt så jag har knäppt lite kort på mig själv för er att beskåda! Vad tycker ni? Bodybuilding nästa??



You can call me tallica Schwarzenegger!!





Dåligt sex!!

Jag åkte iväg och träffade min KK igår, herr McGills. Meningen var att jag skulle sova hos honom men karln hade missuppfattat det hela och trodde att jag bara skulle förbi honom en snabbis. Så han hade redan planerat att han skulle gå ut med en kill kompis. Allt detta ledde till att jag enbart fick ungefär en timme med honom. Vilket är absolut ingenting!!! Vi kramades en stund, hånglade en stund och sen hade vi sex. Sexet tyckte jag var helt värdelöst egentligen. Allt gick så himla snabbt för att han var så jävla kåt. Vi brukar ha sex iallafall över en timme men nej inte denna gång. Ok man kan inte alltid ha bra sex jag vet men fan det var länge sen jag fick mig lite och då tycker jag att jag förtjänar att få det bra!!! Jävligt besviken är jag!!!!




Im comin!!!!

Nu får det va nog. Jag sätter mig i bilen och styr ratten mot mina tjejer och herr McGills. Jag ska banne mig få lite kvinnligt och manligt kärlek!!!!




Jävla tillvaro!

Jag är hemskt utråkad. Vad ska jag göra? Äta? Gå ut och springa? Sätta mig i bilen och dra iväg någonstans? Kanske ta en promenad? Jag känner mig gråtfärdig hela tiden. Jobbig jävla svacka! Känns som att jag är i nån jävla storm och jag vet inte om jag ens vill hitta ut. Känslan av maktlöshet är överväldigande.

Jävla lördag och jävla höst! Jävla alla pojkar som har krossat mitt hjärta! Jävla fucking lågkonjunktur! Jävla arbetslöshet!


Förvirrad, ledsen eller apatisk?

Humöret är som en berg och dal bana. Jag är glad ena sekunden, enormt nere andra sekunden och vid tredje så är jag likgiltig. Det är för mycket och alldeles för lite som pågår i mitt huvud. Just nu är jag sjukt nere...så pass att jag har gråtit en skvätt. Vet inte riktigt vad som pågår men det är inget speciellt som har hänt. Allt jag vet är att jag vill härifrån. Jag saknar någon. Jag saknar något. Jag vill bort från mig själv.


Här kommer skogsnymfen!

Jag kände mig lite gay och tog en skogs promenad...här är bevismaterialet..

En sten..




Lite bär..




Ett kusligt träd..




Ett till kusligt träd..




Efter kusliga trädet nr två så kände jag att det får räcka med spänning för en dag, så jag gick hem.



Falsk marknadsföring!!!

Mistake BIG time!!! Hahahaha jag hade fått för mig att mäklaren var ganska söt. Så imorse gick jag upp tidigt och plattade mitt hår och sminkade mig och valde ut kläder med omsorg. Asså hela köret! Inte för att jag hade förväntat mig något men lite ögongodis tänkte jag medans alla papper skrivs på.

Hur som helst så kommer vi dit och jag ser jävligt nice ut och satt på mig flört smajlet...så som jag tror att den ska se ut iallafall. Så kommer mäklaren och det är en skrynklig liten gubbe med ett för stort huvud. Va i helvete tänker jag och blir skit förbannad!! Hur fan kan man se så bra ut på ett kort och sedan som en lepricon i verkligheten??? Fan!!






Psycho..

Jag ligger för tillfället i min säng och kollar på Psycho...ni vet den där gamla Alfred Hitchcock filmen. Ja den är gammal och lite si så där men det är en klassiker och man måste se den. Men snart så blir det flytt. Mina päron har nämligen köpt sig ett radhus. Ett väldigt fint dessutom! Och som arbetslös och "hemlös" så följer jag med och bygger mig ett nytt flickrum. Lite tragiskt men det positiva är att mitt nya rum blir betydligt större. Imorn ska jag följa med när kontraktet ska skrivas på.

En sak är att jag tycker att mäklaren är hemskt söt...eller hans bild iallafall. Det är typ det enda spännande som händer mig just nu :) förutom att jag har messat lite med gamla flört. Aja nu ska jag sluta tråka ut er och fortsätta kolla på Psycho!


Brad Pitt..

Ok jag måste bara lägga upp dessa otroligt heta bilder på herr Brad Pitt. Jag är nere och behöver muntras upp! Lyckos jävla Angelina Jolie!!!! Om jag hade denna karl så hade jag nog blitt så exalterad så jag hade nog råkat skada honom!! Tänk er....att få "skada" Brad Pitt i sängen...oooofff!!! Aja nu ska jag fantisera iväg och mentalt bita karln på rumpan!! Åh han är så het så att jag måste katigorisera detta inlägg under SEX!!













RSS 2.0