Failure numero uno!!

Jag har som sagt haft det ganska roligt i helgen när jag var i Stockholm. Men samtidigt har jag aldrig känt mig så misslyckad i hela mitt liv. Alla mina vänner har "lyckats". Dom har jobb som betalar bra. Tillräckligt bra så att dom kan köpa en egen lägenhet. Dom träffar killar som genuint verkar vilja träffa dom för mer än bara ligga. Jobb, lägenhet och pojkvän. Det är då naturligt att jag då vänder blicken mot mig själv och jämför.

Jag har inget jobb, jag bor hemma hos mina föräldrar i världens minsta rum och den enda killen som är intresserad av mig (McGills) är jag tyvärr inte intresserad av. Jag har inget privatliv eller socialt liv. Och som pricken över det där jävla i:et så har ja en liten klump, eller vad jag ska kalla det, på min bikinilinje. Jag har haft den i över ett halv år och den blir bara större. Jag har säkert nån jävla sjukdom oxo så om jag dör, vilket blir mig en befrielse, så kom ihåg mig som den brunstiga, pilska, galna bruttan jag en gång var! Nu går jag ut och tar mig en power walk för att släppa på lite aggressioner!!Tack D för alla dina fina ord när jag är nere..


Prinsessan på en trasa?

Kolla vad jag hittade! Kronprinsessan Victoria och hennes fästman Daniel Westling på en trasa!!! Yupp deras blid på en sån där trasa man gör rent diskbänken med. Lite konstigt tycker jag att sätta kungligheter på en trasa. Nästan lite amerikansk...

Tycker du att det är är smakfullt?
Be mine...

Denna helg fick jag träffa min kompis nya pojkvän. Vi åt middag tillsammans och han var alldeles underbar mot henne och jag kunde se hur kära i varann dom är. Konstigt nog så påminde han mig väldigt mycket om Vakten. Sättet han pratade på och rörde sig o så. Vet egentligen inte om det verkligen var så eller om jag tittade på dom och önskade att det var jag och Vakten. Vilket som så kände jag mig så hemskt miserabel.

Min kompis och hennes kille tyckte då att jag behövde mig en karl så vi gick till en bar. Där var dom fast beslutna att dom skulle hitta mig lite ligga! Men hur mycket jag än tittade omkring och hur gärna jag än ville skeda så fanns det ingen där som föll mig i smaken. Då gick det upp för mig...

Jag vill inte ha någon för en natt...inte nu längre. Jag vill ha någon...någon som bara är min och inte bara för en natt men iallafall ett tag..HOME!!

Idag kom jag hem från Storstaden. Jag har alltid ogillat Stockholm men har på senare tid börjar trivas där. Tanken av att kanske flytta dit känns inte så hemskt. Jag skulle kunna tänka mig bo där om jag hade ett bra jobb. Men men om något sådant skulle ske så lär det vara i framtiden.

Min helg har varit helt ok. Jag har träffat vänner och min bror. Ännu en mini semester...fast denna gång utan en massa alkohol. Jag hade glömt bort att man kan har roligt utan att dricka en massa. En massa tankar har däremot snurrat i min skalle. En massa tankar om min framtid och pöjkar och annat. Men detta tar vi senare...nu ska jag fortsätta titta på The Simpsons :)


Estocolmo!!!

Idag bär det av mot huvudstaden...Estocolmo! Jag ska hälsa på en kompis och träffa brodern min. När jag kommer hem vet jag inte. Det är det som är positivt med att vara arbetslös...jag har inga tider att passa och kan vara hur spontan jag vill. Men jag skulle gissa på söndag eller måndag. Så ingen uppdatering förän jag kommer tebax!! 

Ska bli skit kul o få träffa min kompis, har inte träffat henne på väldigt länge! Ska bli kul o få träffa min bror också, honom har jag inte heller träffat på länge. Vi har nämligen vart ovänner och inte pratat på ungefär tre månader. Men så ringde han mig ur det blå för ett par dagar sedan när jag var ledsen över pappas tjat och tröstade mig. Skit gulligt!

Alla ni i den stora staden...lås in era pöjkar för tallica kommer för att härja!!!!

I am Wonder Woman BIATCH!!!!!


Me, Myself and I...

Idag åkte fröken tallica ner på staden alldeles ensam. Hon hittade sig ett utefik i solen. Där parkerade hon rumpan (som är jävligt het by the way) och köpte sig te. Så där satt hon med sin chai te och solglasögon och läste en bok...i solen. Jag måste antingen sett ensam och tragisk ut eller så såg jag cool och självsäker ut. Vilket som så väljer jag det sistnämnda. Det var riktigt skönt måste jag säga....avslappnande!
Nu ska jag vara lite som alla andra bloggar o lägga upp en "Dagens Outfit"...som om ni är intresserade av vad jag hade på mig idag....
Pappa hjälp!

Fy fan va hemskt jag drömt inatt. Jag drömde att jag hade blitt fångad av en orm...en boa orm. Ni vet en sån där som kramar ihjäl en! Den hade slingrat sig runt min mage och jag kunde inte komma loss. Ur ingenstans kom min pappa för att hjälpa mig och då helt plötsligt blev ormen väldigt medgörlig. Den blev tam och hur snäll som helst. Så pappa min började att klappa ormen på huvet och kittla den under hakan. Men ormen fortsatte att krama ihjäl mig och pappa var totalt hypnotiserad av ormen....

Det var otroligt hemskt och jag vaknade upp alldeles kall svettig! Är det någon som vet vad detta betyder?
No ordinary love

I gave you all that I had inside
    and you took my love...Ingen kan toppa Sade när det kommer till ett brustet hjärta...hennes röst är magisk...

Sade - No Ordinary Love
Vad vill han mig?

Igår kväll ringde min KK...herr McGills...eller jag ser honom iallafall som min KK. Jag tror att han har en annorlunda syn på vad vi är. Hur som helst så ville han att jag skulle komma över om jag befann mig i samma stad. Men grejen är juh att jag bor i en annan stad så det gick juh inte. Hans förslag blev då att jag skulle hoppa in i bilen och köra till honom. Men det gick inte heller eftersom det var så himla sent. Jag tänkte då att han måste vara riktigt kåt! Men sen så säger han detta:

"Kan inte du komma och hälsa på mig snart...bo hos mig i två, tre dagar? Det skulle vara jätte mysigt! Men du måste komma för annars så blir jag tvungen att ringa och tjata på dig!"

Hmmm det är en sak att åka hem till honom sent  på kvällen för att ligga och en annan sak att åka hem till honom och bo hos honom i ett par dagar. Tanken av att jag skulle kunna få sex i tre dagar i sträck är otroligt frestande JA men då betyder det att vi måste umgås, prata och grejer i typ tre dagar...det har vi bara gjort en gång och det var för att jag hade mens...

Vad vill han mig?

Gift & barn VS Singel

Pratade med en gammal vän precis. Hon berättade att hon är gravid med sitt andra barn. Fan vad allt går snabbt nu förtiden. Det känns som att alla antingen gifter sig eller skaffar barn. Jag börjar känna tiden flåsa mig i nacken. Det känns som att jag måste hitta mig en karl och börja bilda familj. Usch jag vet inte. Jag vill ha barn...men ändå inte. Jag vill gifta mig...men ändå inte.

Egentligen så är jag väldigt ung men jag kan inte hjälpa att känna att jag går miste om något. Alla runt omkring mig verkar juh så himla lyckliga i sina giftermål och ungar. Som ni kanske märker så har min tillvaro kretsat mycket kring detta...jag får ingen rätsida på det.

Vad tycker ni? Föredrar ni giftermål och barn framför singellivet?


Vill du gifta dig?

Jag var på bröllop i lördags. Det var så vackert! Bruden är en barndomsvän till mig och jag måste säga att det kändes lite skumt att se henne i en brudklänning. Hon har känt killen väldigt länge, dom har varit väldigt nära vänner. Men dom har bara varit tillsammans i 7 månader.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Om jag är för eller emot giftermål. Jag är osäker på om jag nånsin vill gifta mig. Jag ville det ett tag...men jag tror att det är brudklänningen jag vill ha. Jag är osäker på om jag ens kommer att hitta någon som frivilligt vill att gifta sig med moi. Vad anser ni om giftermål?

Här får ni lite smyg bilder :)
Så här såg jag ut iallafall..

tragisk..

Jag är 24 år gammal. Singel...och då menar jag riktigt singel...inte ens på G med nån snubbe. Jag är dessutom arbetslös. Men det värsta är att jag pga dessa omständigheter flyttat hem till mina föräldrar. Men jag har inte en enda gång känt mig misslyckad...fören idag. Det finns ingen som kan få mig att känna mig så älskad men samtidigt så misslyckad som pappa kan. Ibland vill jag så hemskt bara försvinna och aldrig återvända. Den tanken är enorm hos mig just nu...


Nå...vad tycker ni?

Klockan är nu 02:19 och det är tidig lördag morgon. Jag har suttit och försökt ge min stackars trötta blogg lite nya kläder. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Det verkar bara så...mörkt. Vad tycker ni??? Tyckte ni mer om den förra? Ska jag behålla den här eller testa med något nytt...kanske lite ljusare??

Den förra kändes iallafall lite mer levande...nä nu är jag trött! Jag har suttis skit länge men skillnaden är egentligen inte så mycket...mest är det headern som är lite annorlunda...


nej inte ikväll...

Det är fredag och tallica ligger nerbäddad i sin säng och halvt tittar på Ghostbusters. Jag älskar den här filmen! Brukade titta på den massor när jag var yngre och då tyckte jag till och med att den var läskig. Men inte ikväll...nej nu är jag vuxen...enligt samhället iallafall.

För några månader sedan så hade jag tyckt att det var jobbigt att sitta hemma en fredags kväll och titta på tv. Jag hade känt mig lite tragisk och ensam. Men det var då jag trodde att man var lite socialt misslyckad om man inte hade värsta planerna för en fredags kväll. Men inte ikväll...nej nu är jag lite mer mogen...enligt mig själv iallafall.

Vad gör ni ikväll? Ni skriver så sällan här inne...mina tysta, smygandes små läsare :) nu var jag väl väldigt kärleksfull va?? 

Mys på hög nivå!


Fan va händig man va da!!

Igår var jag och far till Röda Korset för att jag älskar att köpa böcker därfirån. Men jag får syn på en riktigt nice tv bänk. Den är från IKEA och är alldeles ny. Den skulle passa perfekt till vår nya platt tv tänkte jag! Den kostade 75kr och var med andra ord skit billig! Enda problemet var att den var i trä färg och vi ville ha en i svart. Men jag köpte den ändå. Åkte till Biltema efteråt och köpte sandpapper och svart spray färg.

Den vart verkligen jätte fin!! Klant som jag är så glömde jag att ta en före bild men här ni iallafall se en efter bild :) !!! Allt som allt gick tv bänken på 320kr...som hittat!!!
Snyggt va??


Och idag så gick far och jag ut på parkeringen och skulle ta redan på vad det var för fel på min lilla bil. Den puttrar nåt enormt när man kommer upp i höga hastigheter. Med ny fransk manikerade naglar lekte jag mekaniker. Men jag kan juh faktiskt ganska mycket om bilar...så det så!! Snabbt upptäckte vi att det var fel på säkringarna...så jag bytte dom. Yes jag bytte dom alldeles själv!!!! Ja fast pappa fick juh stå bredvid för att övervaka det hela.Vem säger att man har tråkigt som arbetslös?


En blomma...

I fredags åkte jag och tjejerna ner på staden för att äta lite bakis mat. Vi kommer till en perkering där jag måste fick parkera. Problemet är att det står en äldre herre och väntar på att jag ska bli klar...så han kan backa in sin bil. Stackarn fick vänta väääldigt länge för jag blev så himla nervös så jag kunde inte få till fick parkeringen. Till sist så fick han kliva ur sin bil och parkera min. Jag skämdes lite granna... Hur som helst så tyckte jag och tjejerna att gubben förtjänade en liten blomma för att han var så himla tålmodig och hjälpsam. Så vi skutta iväg och köpte en blomma men han hade hunnit åka iväg :(

Så jag fick den genialiska idén och satte plan B till verket istället. På vägen hem så åkte jag förbi herr McGills, satte en post it med hans namn på blomman och satte den på hans port! Sedan skickade jag iväg detta mess:

"Jag köpte blommor idag och du får en.."

Detta var första gången i hela mitt liv som tallica någonsin köpt en pojke en blomma...okej jag köpte inte den till honom men han fick juh den. Jag tänkte att jag skulle berätta hur det hade gått till men han vart så himla glad över blomman! Han tyckte att jag var världens sötaste så jag kunde juh inte berätta att blomman var till någon annan egentligen!!! Så synd ba att han inte kunde tacka mig med att ge mig bra sex...
Undrar om jag vågar...

Nu är klockan mycket! Jag är pigg som vanligt! Jävligt röksugen är jag oxo! Jag det har inte gått så bra med rök slutandes...jag har rökt. Inte alls som förut dock...jag kanske röker en eller två cigg om dagen...om ens det! Och det tycker jag är bra ändå!! Men nu så funderar jag på att öppna upp mitt fönster och ta mig en cigg. Problemet är juh att om mor eller far kommer på mig så är jag lika med död!!

Jag är snart 24år gammal men rökning är lika med dödstraff i detta hushåll även om jag hade vart 85år...
Jävla ex!!!

Idag har jag spenderat största delen av min dag med mitt ex. Jag plockade upp honom och vi åkte iväg och käkade. Det började bra. Han var trevlig. Efter att vi käkat så åkte vi och satte oss någonstans vid en sjö. Det var vackert. Vi pratade om inget som var värt att nämnas. Vi skrattade lite och vid ett tillfälle så smekte han mig på kinden som han brukade förr. I ungefär en hundradels sekund så kändes allt alldeles perfekt som det gjorde i början. Vi sa hej då och jag åkte hem.

För ungefär en timme sedan loggar han in på msn och börjar skriva till mig. Inget speciellt i början men ganska snart så märker jag att han tar upp skit från vårt förflutna. Skit som gjorde att jag lämnade honom och anledningen till att jag mådde så dålig så länge. Fy fan det finns verkligen ingen som kan göra mig så förbannad som den här killen. Och när jag frågar honom vad fan han håller på med som muckar så jävla mycket gräl så säger han:

"Det är för att jag tycker om dig så mycket och för att jag är så besviken..."

Vad fan ska man svara?? Jag loggade ut...
Mitt ex...

Jag ska strax iväg och träffa mitt ex. Han har tjatat i över en månad snart om att han måste träffa mig och prata med mig. Jag vill egentligen inte träffa honom och prata men jag känner honom och han kommer att inte ge sig. Så jag tänker för sista gången böja mig för honom och göra honom till viljes. Jag vet att han vill höra något från mig som kommer att göra att han kan släppa mig helt för gott. Vad exakt får vi se.

Jag brukade bli nervös över att träffa honom...fjärilar i magen o så. Jag var så kär i honom. Men nu så känner jag ingenting. Det känns mer som att detta är något jag måste göra vare sig jag vill eller inte för att han ska kunna lägga mig bakom sig. Jag har både glömt och begravt honom sedan länge. Önskar att han kunde göra detsamma med mig. Det var ungefär 9 månader sedan vi sågs...eller bestämde träff iallafall.

Önska mig lycka till!
Jag som trodde att jag skulle få ligga...

torsdagen så skulle vi ut och festa allihopa igen....och jag skulle hem till McGills på natten. Yes jag skulle få ligga lite och klämma herrn på stjärten lite granna! Det känns juh som om det vore sjuhundra år sedan jag sist fick mig lite action!! Alldeles exalterad och glad hoppar jag in i duschen och rakar bort djungeln som har bosatt sig över min poni. Det tog mig kanske en timme att skövla bort regnskogen!!! Men det gör inget för att jag skulle få ligga...jajamensan jag skulle få känna på en naken karl!!!!

Jag kommer ut ur duschen och upptäcker att jag har fått min mens....min fucking MENSTRATION!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG va förbannad jag blev!!!!!!!! Kan ni fatta??? Jag är fortfarande sur över att jag inte fick ligga på min mini semester....nej för att min kropp sa ifrån och tycker uppenbarligen att jag ska gå och bli nunna istället!!! Den enda som blev mer besviken var herr McGills. Yupp han verkade ha sett fram emot oss oxo. Så det slutade med att vi pratade en stund istället och det visar sig att karln är rolig...väldigt rolig! Aja det enda positiva som kom ur detta kaos är att jag fick reda på att karln iallafall har humor...

Men jag är fortfarande kåt!
Snatch a balloon!

Förra veckan vart det väldigt mycket festandes. Det blev alkohol förtäring och dans från onsdag till lördag...fyra dagar i sträck!!! Jag var juh som sagt och hälsade på mina vänner. Jag råkade juh ställa till med en sak varje kväll :)!!

onsdagen så var jag och min lite galna kompis fröken Kaos och ful dansade på en väldigt tom krog. Det var vi och personalen men shit vad roligt vi hade! Höjdpunkten av kvällen var vägen hem från krogen. Dom två väldigt fulla flickorna tallica och fröken Kaos får syn på ballonger som var upphängda som dekoration utanför en galleria. Och vi får juh självklart för oss att det vore världens bästa idé att sno de och ta med dom hem! Så vi rycker ner ungefär 20st ballonger och kutar hem som två små fjorton åriga ligister. Fråga mig inte varför men shit vad spännande det var hahahaha!!

Det var onsdagen...Perdona!!

Hej folket!!! Ok så här är det! Jag har de senaste dagarna vart och hälsat på mina kompisar i en annan stad. Staden där jag spenderade sommaren. Jag har varit så glad och upptagen med mina tjejer så jag har prioriterat bort bloggen.

FÖRLÅT!!!!

Jag ska bli bättre jag lovar!! Hur som helst så vill jag gärna berätta allt för er och det ska jag!!! Men just nu så är jag precis hemkommen och as hungrig så jag ska ta och se om mor och far har lagat lite mat :) Sen så ska jag faktiskt kolla på Lejonkungen! Det är en film som jag aldrig kommer att tröttna på!!
 


Kåt och uttråkad!!

Nu när jag är arbetslös och extremt sysslolös så har jag lyckats vända på mina dygn. Jag lägger mig sent och går upp sent. Så jag sitter här nu och är väldigt uttråkad...underhåll mig någon!!!! Ge mig något att göra!!!! Sysselsätt mig!!!! Bästa sysselsättningen jag kan tänka mig just nu är att ligga!! Fy fan vad jag vill ligga! Jag skulle kunna humpa vad som helst just nu. Vad som helst men en penis...yupp en hård jävla K*K!!!!

Aja...nu ska jag borsta tänderna för fy faan va min käft luktar just nu. Har nämligen ätit chips hela kvällen och med den här andedräkten så lär jag aldrig få ligga :)mmm en karl...


Do u remember?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag gör absolut ingenting. Är mest hemma...kan hända att jag går på stan lite och köper mig något. Annars så söker jag bara jobb och rullar tummarna. Mitt liv har gått och blibit så tråkigt som det bara kan bli. Jag har inget liv...inget socialt liv för att jag knappt känner någon här. Inget sexliv för att jag träffar ingen här...vet inte om jag vill träffa någon just nu heller.

Så än så länge så lär det bli ganska tyst här inne. Jag ska inte sluta blogga...nej jag älskar att komma in här och avreagera mig lite. Men det lär bli lite mindre inlägg per dag. Det är inte så mycket som händer just nu vilket leder till att jag inte har så mycket att berätta. Så ha tålamod med mig...snart föhoppningsvis så lär det vända för mig och jag kan återkomma med full styrka och kanske försöka styra upp en tillvaro för mig själv. För mycket är oklart just nu....men jag har inte glömt er!


Unforgiven II

Lay beside me, tell me what they've done
Speak the words I want to hear, to make my demons run
The door is locked now, but it's open if you're true
If you can understand the me, than I can understand the you.

Lay beside me, under wicked sky
Through black of day, dark of night, we share this pair of lives
The door cracks open, but there's no sun shining through
Black heart scarring darker still, but there's no sun shining through
No, there's no sun shining through
No, there's no sun shining

What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn the stone
Behind the door, should I open it for you?

What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there?, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?

Come lay beside me, this won't hurt I swear
She loves me not, she loves me still, but she'll never love again
She lay beside me, but she'll be there when I'm gone
Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone
Yes, she'll be there when I'm gone
Dead sure she'll be there!

Lay beside me, tell me what I've done
The door is closed, so are your eyes
But now I see the sun, now I see the sun
Yes now I see it!

I take this key (never free)
And I bury it (never me) in you
Because you're unforgiven too

Never free
Never me
'Cause you're unforgiven too!


Metallica - Unforgiven II


Mina föräldrar

Jag älskar mina föräldrar. Dom är verkligen världens bästa, dom har uppfostrat mig och närt mig osv.... meeeeen ibland så finns det tillfällen då jag skulle kunna strypa dom!! Jag har spenderat hela min helg med mina föräldrar och jag har kokat över med ilska. Det finns ingen annan som kan gå...nej köra traktor på mina nerver som mina föräldrar...speciellt min mamma! Fy faaan vilken helvetes helg!!!

Aja jag älskar dom ändå...man måste väl eller??
Bestulen på konfettit!!!!!

Jag drömde att jaghade sex inatt!!!Ok inga mer dröm inlägg men detta får bli mitt sista på länge! Åh fyyy faaaaan!!! Jag drömde som sagt att jag hade sex med en kille. Jag kommer svagt ihåg hur han såg ut men jag kommer mer ihåg hur han kändes! Sexet var så himla bra och jag kände varenda beröring. Jag hade kontrollen...hehe som vanligt och allt var perfekt. Sen så skedde det som kan få varenda tjej att begå mord. Jag var sååååå nära att få orgasmen med det stora OOOOOOOO!! Jag kände det på mig...det var nära och det skulle bli sååå underbart! Men så kom han...precis innan mig!!! Han kom och jag fick inget....ingenting!!!!! Han njöt så mycket och tyckte att det var sååå skönt och jag fick bara se på! Det går inte beskriva hur förbannad jag blev....jag hade nog på riktigt mördad honom om det inte vart en dröm....


Va fan betyder detta??? Drömmer ni så här konstigt??? Jag tror att me needs to have sex!!


så vackert...

Det regnar ute....ljudet av dropparna mot mina fönster är så vackert...
Är jag vuxen nu?

Absolut ingenting händer i mitt nåt otroligt tråkiga liv just nu. Så jag har inte så mycket att berätta för eder...bara om vad jag drömmer. Vilket är jätte skumt. Inatt drömde jag att jag var tillbaka flyttad till Italien, Torino. Bodde i samma lägenhet och blickade ut över gatan. Jag var så himla glad över att vara tillbaka och jag tänkte:

"Nu är jag här igen....dit jag har längtat så efter!"

Så tog jag upp telefonen för att ringa kompisarna men insåg att ingen var kvar. Alla hade flyttat därifrån samtidigt som mig. Vad skulle jag göra där alldeles ensam nu? Det var skumt men fick mig att inse något. Jag vill tillbaka till Italien så hemskt mycket för att det var där jag var lycklig sist. Det skulle absolut inte vara detsamma om jag flyttade dit nu. Men jag är glad för mina minnen!! Konstigt att ens drömmar kan få en att inse vissa saker... Håller jag på att bli vuxen??
Tog bilden utanför Pantheon i Rom


Prutt Prutt Prutt!!

Min vän Arvid tyckte att jag skulle blogga lite oftare....även om jag inte hade ett shit att säga eller inte gjort ett skit. Så jag tänker skriva ett inlägg nu om vad jag gjort de senaste timmarna.

Jo jag har legat här i min säng, kollat på tv, surfat med datorn i knäet och pruttat nåt enormt :) så nu vet ni vad jag har gjort inatt :) !!


Arbetslös och röksugen!!!!

Jag har sprungit runt och sökt jobb som en tok idag. Jag är arbetslös...yes tallica är arbetslös!! Just nu lever jag på den inkomst som jag tjänat in under sommaren. Vad händer sen?? Jag är högutbildad och hela köret men inga jobb finns det. Vad fan gör man då?? Det är anställnings stopp nästan överallt!! Paniken börjar smyga sig på mig. Jag känner mig krasslig....har säkert fått svin influensan oxo! Jag är sjukt röksugen....har fortfarande inte rökt. Var jätte nära att åka och köpa cigg för en stund sen....tycker att jag jätte duktig som inte gjorde det!


Så ge mig beröm!! Jag behöver det just nu!!!


Konstiga drömmar...

Jag har drömt jobbigt hela natten. Jag har väldigt många böcker och i min dröm hade dom alla blivit förstörda....mina älskade böcker! Jag drömde mycket om mitt ex....jag saknar honom. Jag drömde att jag var på en ö...på semester. Men ön hade en ilsken vulkan och jag var den enda som verkade oroa mig för den. Resten av byborna verkade inte tycka att det var nån större fara.

Jag vet inte...konstigt konstigt konsigt! Brukar ni drömma konstigt?


RSS 2.0