Jag ligger nerbäddad helt utmattad av en h...

dsc01862 (MMS)

Jag ligger nerbäddad helt utmattad av en halvtimmes joggingtur följt av mag o rygg övningar. Jag känner mig duktig. Jag känner mig även gladare av era fina ord. Ni muntrar alltid upp mig när jag e nere. Glad att jag har er o tack vare er så vet jag att nån kommer att vara glad över att ha mig :-) god natt!


Jag är väl en ok tjej? Har väl en personli...

dsc01861 (MMS)

Jag är väl en ok tjej? Har väl en personlighet som går att leva med? Jag ser ganska skaplig ut o törs nog säga att man inte blir besviken i sängen med mig. Visst kommer jag att nån gång hitta någon som kommer att kämpa för mig, vilja ha mig o framför allt välja mig?! Kan ni säga att det är så? Är lite extra miserabel idag o behöver få höra att det är så..


Bara

Jag erkänner att även om vi bestämde oss för att vara kompisar första gången så hoppades jag innerst inne att i framtiden så kanske att det skulle kunna bli vi två. Att han också sakta skulle inse hur bra vi är för varann. Att han skulle inse hur mycket jag tycker om honom.

Han inser nu hur mycket jag tycker om honom men faktum är att jag tycker om honom mer än han tycker om mig. Att få höra honom säga att det aldrig kommer att bli vi två sved som salt på ett öppet spår som blöder. Jag visste redan innan han sa något hur det låg till. Men att få höra just dom orden..

Så nu är det så. Jag kan inte tvinga någon att tycka om mig, kan inte tvinga honom att vilja vara min älskade när han vill vara min polare. Det känns som att jag väldigt ofta på sistone bara intalar mig själv att nu har det hänt och det är bara att börja om på nytt. En ny fräsch start!! Men hur många ggr orkar man starta om när det enda man vill är att bli omhållen av just han?

Visst vi kan vara vänner. Den här gången bara vänner. Inget mer. Jag får helt enkelt släppa det jag känner och se dig ur en annan vinkel. Sluta fantisera om att du säger att du älskar mig.Bajs..

Hon hatar mig!

Min mammas kompis var över hem till oss igår. Hon hade med sig en present till mig. Min enda slutsats är att hon måste hata mig! Jag ser juh för fan ut som "catwoman does disco" !!! Plus att den sitter åt så jävligt mellan bena så man får en väldigt fin Camel Toe !!

Nu tänker jag vara så snäll att jag visar er vad hon har köpt till mig...jaja...skratta på ni..


Vi ska bara vara kompisar...

I fredags var jag hem till McGills och vi tittade på en skräckfilm. Vi satt i en varsin soffa. Efter filmen frågade han om jag ville sova över....det var en vääldigt läskig film! Jag sov kvar. Vi sov på varsin sida av sängen och nej vi hade inte sex. Vi låg mest och pratade.

Det är bestämt att vi ska vara kompisar och tydligen så är det verkligen så. Vi pratade i telefon i lördags på fyllan och jag frågade honom rakt ut:

Är vi på riktigt bara kompisar eller är det bara något vi säger? Kan du se oss två tillsammans nån gång som pojkvän och flickvän?

Hans svar var nej. Han sa att så som det ser ut nu så tror han inte att vi har något som går att utveckla. Som vanligt så vill han inte att vi bryter, han vill inte förlora mig men tycker verkligen att vi ska vara vänner. Det var väl inget som kom som en chock...vi hade juh redan bestämt det och jag håller med men jag måste säga att det känns lite konstigt. Att veta att vi inte har någon framtid alls.

Ska jag fortsätta vara hans kompis...en riktig kompis eller ska jag radera honom? Fan vi har juh så jäkla roligt ihop...vare sig vi ligger eller inte. Vill jag förlora honom helt?? Jag tror inte det..

Va tycker ni?? Ni är ju trots allt mina personliga Dr Phils!


Mitt horoskop idag säger 'Underlig start m...

dsc01854 (MMS)

Mitt horoskop idag säger 'Underlig start men egentligen en riktig trivsam fredag med gott om skratt och gott om skön romantik' ...inte undra på att jag har panikbajsat tre ggr idag. Jag blir helt förstörd i kroppen varje gång jag ska träffa den här grabben!


Ikväll ska jag o Mcgills titta på film. En...

dsc01853 (MMS)

Ikväll ska jag o Mcgills titta på film. En komedi så man inte blir upphetsad o börjar pilla på varann. Vi ska inte ligga!!!! Vi ska umgås som kompisar!


Mcgills ska börja plugga. Han flyttar i sl...

dsc01852 (MMS)

Mcgills ska börja plugga. Han flyttar i slutet av maj o blir borta i ett år. Inte långt bort men ändå bort. Jag är glad för hans skull! Så imon kväll ska vi fira, hur vet jag inte men vi ska fira :-)! Har ni förresten sett mina gubbskor?


Jag är synsk!

Det är sant! Varje gång jag drömmer om någon så är det för att något har hänt eller kommer att hända. Jag drömde om Patrick inatt. För er som inte vet vem det är så är han min italienska soldat som jag hade något litet ihop med för ett år sen. Jag skickade mess för att kolla att allt var ok och han berättar att hans mamma ska opereras imon!

Snart så kommer jag att see dead people oxo!

För att peppa mig själv till mera träning, speciellt löpning, så var jag till Stadium igår och köpte thights, vindjacka och löparskor. Sedan gick jag ut och sprang/gick 5km. Peppad till max ja för fan!!! Kommer juh att få träffa min heta soldat i sommar och då ska han komma av att ba se mig! Sist kom han ba av att tänka på mig hehe ;) !!!


Vad tycker ni?? Ser jag ut som Robin Hood i mina tights??


Jag tränar svin mycket men ändå vill inte ...

dsc01849 (MMS)

Jag tränar svin mycket men ändå vill inte kilona ramla av! Det är enormt frustrerande! Imon ska jag ändra på mitt träningsprogram!


Vad tror ni?

Ni kommer väl ihåg att jag och McGills bestämde oss för att vara vänner? Vi skulle inte ligga med varann. Jag har haft mina tvivel angående om det kommer att funka eller inte....om vi asså kommer att hålla oss.

Anyhooos varje kväll när han går och lägger sig så brukar han ligga en stund i sängen och lyssna på ett radioprogram som heter Karlavagnen. Vi har gjort det flera ggr och det är alltid lika mysigt! Igår kväll när vi pratade så sa han:

"Nästa gång du kommer hitåt så kanske vi kan lyssna på Karlavagnen tillsammans...och dricka lite vin...kanske..?"

Hmmm...jag svarade ja men tänker nu i efterhand på en liten detalj. Vi brukade alltid ligga och lyssna på Karlavagnen i sängen efter att vi lekt. Och aldrig samtidigt när vi druckit lite vin. Vad händer? Vad tror ni att han tänker på? Vill han verkligen bara fortsätta vara kompisar? För jag vill verkligen inte gå tillbaka till att vara KK!!


Tänker jag för mycket nu???
Söndagssysslor!

Jag har vart jätte dålig på att uppdatera jag vet men jag det har vart helg! I fredags var vi hemma hos min chef och åt middag. Det pratades, skrattades och dracks (stavning) i mängder. Klockan elva kände jag hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Mormor tallica ville bara hoppa på bussen, åka hem, krypa ner i sängen, prata lite med McGills och sova! Hade planerat att gå upp tidigt på lördagen och träna. Sjukt va? Att jag tackade nej till en ganska stjyst utgång för att jag ville upp tidigt dagen efter och träna!!! Hade jag aldrig trott för kanske ett år sedan!

Idag har jag vart på marknad, handlat utemöbler med mamma och pappa, städat lite och nu ska jag ut och gå 5 km. När jag kommer hem ska naglarna fixas!!! Så spännande har min helg vart :) !!!

Ni har säkert supit, dansat och knullat i mängder!!!
Hot! Hot! Hot!

Det finns en man på jobbet som skulle kunna vara tvilling med Mark Wahlberg. Sjukt het!!! Han stod framför mig och pratade med en kollega. Jag tittar upp och ser att han tittar på mig....bara tittar på mig med en sån intensiv blick! Jag kände att jag blev alldeles varm om kinderna och tittade ner.


Ståtrosa till max!!
Sex IQ

Okej jag har kommit på vad vi kan göra. Testa hur högt Sex IQ vi har! Testa på den här länken (Expressen).

Jag fick 9 av 16...trodde jag skulle få högre men icke!

Va fick du??
Rubriklöst...

...för att jag inte har något att säga!


Vill du säga något??Trauma!!

Jag är traumatiserad!!! Jag kommer aldrig någonsin att få ligga igen för dom enda som erbjuder mig sex är gamla, korta och tjocka gubbar!!! Varför undrar ni??? Jo jag ska berätta!

Idag gick jag in i en kiosk för att köpa tuggummi. När jag kom in så var det helt tomt, efter kanske en minut kommer det ut en liten tjock gubbe som gnuggar sig i ögonen. Uppenbart att han legat och sovit. Jag fick dåligt samvete för att jag väckte stackars farbrorn från sin siesta.

tallica: Oj vilade du? Ursäkta att jag väckte dig!
 
Gubben: Nej ingen fara, jag var bara lite trött.

tallica: Ja man blir ganska trött vid den här tiden..

Gubben: Vill du kanske...följa med bak och vila...tillsammans?

tallica: Va??

Gubben: Vill du vila tillsammans med mig...jag bjuder på kaffe!

tallica: Va??! NÄÄÄ jag ska hem!!!

Helt jävla chockad så vänder jag på klacken och går därifrån. Va i helvete???!!! Är det deet jag ska leva på??? Äckliga sex erbjudanden från äckliga små gubbar??? Han kunde inte ens kommit upp till tuttarna på mig för fan!! Nä gubbjäveln har säkert barn i min ålder!

Varför händer sånt mig??!!


11:33

Igår var jag ut och gick/sprang en runda på 5km. Fy fan va uppfriskande det är att springa ute i naturen! All träning plus min nya Ed Hardy bikini så kommer jag att döda på stranden i sommar!!!

Efter jobbet så ska jag på min andra laserbehandling. Smärta ja men len och snygg sen...JA!Bild från igår när jag sprangSå här ser jag ut idag...observera den otroligt uttänkta posen!Så ser ni någon ha denna på sig i sommar...ja då är det tallica hihi!!
JA jag är kär i någon annan som inte är DU!!!!

VARNING - Långt inlägg om diverse pojkar!


I lördags när jag drog hem till McGills efter krogen så träffade jag på Vakten, han jobbade. Han undrade om vi kunde ta en cigg innan jag gick. Väl utanför så frågar han varför jag ska hem så tidigt...jag kunde inte låta bli så jag sa att jag skulle hem till min pöjk. Tror ni att han vart chockd??!! Han började ställa tusen frågor om vem han var, om det är en bra kille, om jag var kär och en massa annat.

Jag vet inte varför men det kändes så himla skönt att få säga JA jag är kär i någon som inte är DU! Han tror juh förmodlingen att jag fortfarande ligger hemma i fosterställning och gråter efter honom. Han sa grattis kanske 10ggr...försökte se liiite för glad ut för min skull.

Vi stod och pratade ett bra tag och han berättade att han precis fått ett nytt jobb och skulle börja nu i veckan. När vi gick närmare in på vad det var för jobb så visade det sig att det var MITT gamla jobb som jag sa upp mig ifrån när jag fick det här nya!!!!! Med mitt jobb så var det två tjänster som var lediga så om jag hade jobbat kvar så hade vi jobbat tillsammans!!! Hur sjukt är inte det på en skala???!!! Han undrade lite om jobbet och varför jag sa upp mig och jag kunde inte låta bli och vara en total bitch!!!

Han: Jaha men va världen är liten! Varför sa du upp dig?

tallica: Det är ett bra jobb  och bra pengar men...man kommer juh ingen vart. Man känner sig inte stimulerad och man utvecklas inte framåt...inget för mig....men du kommer att trivas jätte bra där!!

Han: Jo...jag har juh sökt andra jobb också...så vi får se..

HAHAHAHA jag tyckte lite synd om honom där måste jag säga! Han tittade lite ner och såg så himla fundersam ut.  Jag totalt fucka upp hela hans kväll och utsikter inför det nya jobbet!!!! Hahahahhahaha jätte elakt jag vet men det kändes sååååååå fuuuuucking braaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Han kan gått gå där och plocka upp mina gamla smulor!


En walk in closet i rummet!

Detta är vad jag sysslade med efter jobbet igår. Åkte direkt till IKEA och köpte en massa saker!! Jag har en garderob vilket betyder att ungefär 1/3 av mina kläder fick plats där i. Resten fick ligga i väskor i ett hörn. Men så kan dom juh inte bo tänkte jag!

Har tidigare vart och tittat på större garderober men allt är så jäkla dyrt! Så jag bestämde mig för att skapa mig en walk in closet fast i sovrummet.

Köpte även lite häng "lådor" så att mina skor kan bo någonstans också! Innan bodde alla i sina skokartonger över garderoben men nu så syns dom och får luftas! Jag är super nöjd!!!

Vad tycker ni??
Ed Hardy

Nu får ni agera stylister igen. Har hittat mig en bikini av märket Ed Hardy som jag är typ förtjust i. Behöver åsikter!! Hur tror ni den ser ut på i sommar när man e lagom solbränd??


Köpa eller inte??


The sex is haunting my mind!

Hela dagen har jag gått omkring och fått flashbacks om sexet med McGills i lördags. Det var så länge sen vi hade sex och han känner min kropp så jag behövere egentligen inte säga mer...meeeeeeeeen jag vet att ni vill veta mer! Jag kom dit som sagt ganska fuller. Han ligger redan i sängen. Jag ställer mig i dörröppningen och snurrar och säger:

-Kolla min nya klänning!

Går fram till ett litet bord han har i rummet och vänder mig med ryggen till för att ta av mig mina smycken. Då känner jag hans händer runt min midja, hans kropp emot min och han viskar:

-Jag vill ha dig..

Jag hinner inte ens reagera innan han har slitit av mig klänningen och bokstavligt talat slängt mig på sängen. Han lägger hela sin tyngd på mig och viskar:

-Jag vill se dig komma!

Bara dom orden räckte för att jag skulle bli helt galen!!! Det var lite hårt och lite aggressivt. Otroligt skönt!! Vi hade saknat varann. Lite tråkigt ändå att det var sista gången vi hade sex...
Vi har bestämt oss för att inte ha sex..

Ja ni läste rätt! Jag var över hem till McGills i fredags då vi pratade och umgicks bara. Hur mysigt som helst!! På lördagen så var jag ut med mina kompisar. Full som ett ägg så ringer jag McGills och säger att jag vill sova tillsammans med honom. Vi båda kommer överens om att inte ha sex utan bara sova med varann. Det gick inte särskilt bra det där kan jag säga. Jag berättar mer om sexet i ett senare inlägg för det var bra!

Imorse åt vi frukost, kramades lite och sedan sällskapade han mig med en promenad hem. Efter någon timma så ringer han och undrar om jag vill sätta mig i solen någonstans och ta en fika. Vi satte oss någonstans vid en brygga i solen och pratade. Han berättade allt om deras förhållande och varför det tog slut. Vi pratade mycket om vad som hände med oss och vad vi ska göra.

Vi tycker om att umgås med varandra. Vi tycker väldigt mycket om varandra. Vi har sjukt roligt, det är få människor jag kan skratta konstant med. Vi har exakt samma humor och tycker att vi är skit roliga. Men faktum är att han om nån månad ska flytta iväg och plugga i ett år. Vi bor redan i två olika städer. Och jag tror inte att han är redo för ett förhållande. Men ingen vill sluta träffas. Så vi bestämde oss för att fortsätta träffas, umgås och ha kul men att inte ha sex med varandra. Vi börjar där och ser vad som händer. Sex komplicerar till väldigt mycket och vi försöker hålla det så enkelt som möjligt så att vi kan umgås.

Vad tycker ni?? Är det rätt beslut? Jag tycker om honom skit mycket och jag vill inte bryta med honom helt och hållet. Det är klart att jag vill mer men han är inte redo. Är det klokt att vara vänner?
Har dragit över mig något lila och

5c0142341fc1af64944515c89395a2c0.png

Har dragit över mig något lila och om allt går rätt till så lär jag dra en Mcgills över mig inatt ;-) !!!


Im proud!

Jag kom dit runt halv åtta, sen som alltid. Vi satt och pratade, skrattade och umgicks. Vi poppade popcorn coh kikade lite på tv. Efter ett tag hamnade vi i soffan. Där låg vi och skedade och kramades. Helvete vad mysigt det var!!!

Jag vet vad ni alla tror. Ni tror att vi hade sex???!! Men nej...jag kan gladeligen informera eder om att tallica minsann var sjukt duktig som kunde hålla sig. Ska berätta mer i detalj sen om vad som sades men jag är glad iallafall. Det var skönt att få bli omhållen av honom igen.

Nu ska jag ta mig en dusch. Ikväll ska det festas och kanske...men bara kanske så ska jag sova med McGills inatt. Det har inte skett några mer panikbajsningar mer! Så jäkla sjukt men magen lugnade ner sig så fort jag satte min fot innanför hans dörr!

Hej så länge peoples!!


Behöver andas i en påse!!

Ok jag har lite panik. McGills ringde mig och det bestämdes tydligen att vi ska träffas ikväll och prata. Ikväll klockan 7 närmare bestämt! Jag har ont i magen av alla noshörningar som springer omkring (fjärilarna räckte inte till)!!! Jag har ont på riktigt, inget välbehag här inte!

Han sa att vi skulle träffas pch prata lite, umgås lite och att vi sedan skulle sova på skilda håll. Vi ska inte sova ihop sa han. Jag vet inte om det betyder att han inte längre vill ligga med mig och på riktigt bara vill vara kompisar eller om han vill visa att han hör av sig för att han vill träffa mig och inte ligga med mig bara.

Vad tror ni??

Vilket som så är jag sjukt nervös, glad och en massa annat. Allt detta har gjort min stackars mage förvirrad och jag blir bajsnödig av allt ståhej!Bilden är tagen hemma hos McGills i somras :)


Nu ska jag vara en sån där!

Det är sjukt hur ni kan få mig att le ibland. Det är otroligt töntigt att skriva kärleksinlägg till sina läsare men idag så är jag faktiskt kär i er! Jag älskar att jag kan spy galla över bloggen ett tag, ställa er sedan en fråga och ni bryr er såpass mycket att ni inte bara svarar utan även ger mig vettiga svar! Något jag kan ta till mig och faktiskt fundera över!

Idag är jag extra lycklig att jag har er! Nu ska jag gå av det homosexuella tåget (skämt) och sluta var så blödig!

Alright...tillbaka till McGills. Vet ni vad jag ska göra?? Absolut ingenting! Jag låter det bara vara. Vill han ha mig så får han kämpa för mig. Han får anstränga sig lite. Vill han vara kompisar så kanske det går, beror på vad jag känner när jag ser honom. Märker jag att jag fortfarande har starka känslor för honom ja då bryter jag igen. Om inte ja då kan vi väl ta en promenad då och då och vara så knäppa som vi kan va tillsammans.

Som jag sa till Muppen igår angående hennes boy problems. TÄNK INTE ALLS!! Det är alltid när vi tänker för mycket och börjar analysera som vi hamnar i trubbel! Låt det bara ske...vad det än är som ska ske!

Vill ni veta nåt äckligt förresten?? Igår panik bajsade jag fyra ggr på jobbet för att jag fick så ont i magen och blev så glad samtidigt av McGills mess haha!


I need help..

Ok det är officiellt. Jag är en mes och en toffel. Jag har pratat med McGills. Dom har gjort slut, för ett par dagar sedan. Det var ett ömsesidigt beslut. Båda kände att det inte var något att satsa på. Han säger:

Han: Du vet juh att jag har saknat dig hela tiden. Har ju både ringt och messat. Jag säger inte att vi ska träffas och gö något utan jag vill ba umgås med dig. Vi har ju så roligt.

tallica: Du lämnade mig för en annan tjej. Är du ens medveten om hur mycket du har sårat mig??!

Han: Du sa jämt att att det var så himla skönt att vi inte hade känslor för varann. Jag vart chockad när du sa att du hade känslor för mig och då hade jag redan börjat träffa henne. Men jag hade juh svårt att släppa dig så jag hörde av mig jämt. Jag vet att det var lite elakt av mig men jag saknade dig.

Jag är så himla arg på honom. Jag visade att jag var arg och sårad men ändå fick han mig att skratta större delen av samtalet. Fan va jag blir irriterad på mig själv! Jag skulle juh be honom dra åt helvete! Men istället log jag så läpparna sprack och nu flyger det en massa fjärilar runt i magen på mig. Så jävla underbart att höra hans röst.

Va fan ska jag göra?? Han vill att vi ba ska vara kompisar...umgås lite. Jag vill juh ba krypa ner i hans famn men min stolthet står i vägen. Han lämnade mig! Enligt honom så lämnade han aldrig mig då jag inte visade honom mina känslor när han visade mig sina. Han har inte sagt något om att han vill börja träffas igen men det känns som att det kommer.

Ska jag ba se vart det hamnar eller ska jag be honom dra åt helvete??!! 
Åh jag blir tokig! Nu messar Mcgil

0-219ea033841efbc3e96176ae1da82607.png

Åh jag blir tokig! Nu messar Mcgills o undrar om jag åker till staden han bor i för det skulle vara grymt roligt att träffas. Va fan sysslar han med?! Nä nu tänker jag ställa idioten mot väggen!


Jag känner mig inge fin alls idag.

0-3843c5e722af0db2e34d1e27b8c5412a.png

Jag känner mig inge fin alls idag. Grå, hängig o rund. Plus att jag nyss nös 4 ggr i rad så näsan är igen täppt. Jag behöver köpa en plattång o klippa mig. Ska jag unna mig det idag? Jag spenderar pengar som en tok just nu! Får verkligen hålla igen o spara lite nu!


Vem tror du att jag är?

Jag har funderat. Jag tror inte att killar ser mig som flickvänsmaterial. Jag tror att dom tittar på mig och ser en tjej som är kanske lite för vild och oseriös...vad dom tror iallafall. Jag tror att dom tror att jag är tjejen som är rolig att va med men inte tjejen som man kan ha som flickvän. Tjejen dom kan ha lugna hemmakvällar med. Jag har tre väldigt bra exempel på det!

2008 - D
Det var passionerat och det var väldigt intensivt. Jag var kär. Han lämnade mig för en tjej som var lugnare och mer seriös.

2009 - Vakten
Även det var passionerat och väldigt intensivt. Jag var väldigt kär. Han lämnade mig för en tjej som var äldre, betydligt lugnare och seriös.

2010 - McGills
Här var det inte intesivt men passionen fanns där. Även här var jag kär. Och även här lämnade han mig för en tjej som är lugnare, mer seriös och hon har även barn.


Jag tycker att alla tecken är tydliga. Har dom fått det intrycket för att jag festar? Är social? Vågar ta för mig?? Är jag tjejen man fördriver tid med medans man väntar på någon att stadga sig med?? Jag vet inte men jag tror på riktigt att det är så dom ser mig. Bara en gång så skulle det vara skönt att få vara någons första hands val. Att få vara tjejen han väljer och inte tjejen han dumpar.


Ikväll är jag hemskt ensam och olycklig.

Orgasmic!

Har messat med min italienska heta soldat inatt, Patrick. Jag drömde om honom härom natten så jag messade för att kolla att allt var ok med honom och hans otroligt sexiga stjärt. Han svarade att han hade tänk på mig under dagen och att det var så skumt att jag messade. Är inte sånt därt konstigt??

Låg sedan större delen av natten och tänkte tillbaka på våra heta nätter. Jag erkänner att jag saknar honom och hans manliga grepp runt min midja! Hans otroligt heta kyssar och sensuella ord som han viskade i mina öron när han smekte min hud. Hans jätte töntiga skratt (inte vackert alls) när vi låg och pratade efteråt.

Men vet ni vad jag saknar mest???!! När jag var på krogen och dansade på dansgolvet så kunde jag känna två ögon på mig. Jag vände mig om och så skingrades dansgolvet lite och där stod han. Han stod där med en blick som fick mig att bli alldeles svag i knäna. En blick som fick alla andra i rummet att försvinna. Sedan kom han bara fram till mig, tog tag i min midja med ett fast grepp och pressade sina varma läppar mot mina. Låter som en scen ur nån film men så var det med honom..
Pretty!!!!

Jag tycker att alla välkomnar den nya familjemedlemmen!! The new purple dress!

Mys i solen med tjejerna :-) det g

0-6d5e322498c0273654539e1abd2a6916.png

Mys i solen med tjejerna :-) det gamla vanliga snacket. Sex, bitterhet, frustration o ännu mera sex. Jag tror inte att någon annan pratar så mycket sex som vi gör haha!


Vem fan har du vart med??!!

Dom flesta killar jag har haft sex med under en längre period säger alla detsamma.

"Du är det bästa sex jag har haft!"

Jag blir självklart väldigt smickrad. Klart som fan man vill va bra i sängen! Men jag gör inget annorlunda från andra tjejer. Det är inte så att jag har några tricks eller föreställningar haha! Det är vanligt hederligt sex. Då är min tanke:

Vilka har dessa killar vart med??? Hur jävla dåliga måste tjejerna vart?? Egentligen så räcker det ganska mycket med att man inte bara ligger där som en död fisk.Lite rörelser och inlevelse för fan!!!

På en skala mellan ett och tio där tio är bäst....vad skulle du sätta på dig själv?? Jag tror att jag sätter en 7 på mig själv!


Nu lägger jag på riktigt ner verksamheten!!

Åh är så jäkla grinig på alla jävla karlar!!!! McGills är osäker och dum i huvet!! Min gamla flört sög något enormt!!! Och Friend-Boy...remember him? Vi pratade i telefon igår:

Han: Åker du hem idag?
Jag: Nej jag stannar till på tisdag.
Han: Okej...vill du hitta på något imon? (idag måndag)
Jag: Ja men det kan vi gö.
Han: Okej men då ringer jag dig imon!


Tror ni att idioten har ringt???!! Nej självklart inte! Åh jag blir trött och jätte grinig. Kommer på riktigt lägga ner all fucking verksamhet. Jag stänger fan igen nu för gott!!!

Själviska, egocentriska jävel!

Min vän Arvid har kommit på vad det är McGills vill. Han har nu vart tillsammans med den här andra tjejen i 4 månader ungefär. Det börjar kännas seriöst och han har nog fått lite panik över att inte vara singel längre. Han var singel i 3 år innan henne. Han har nog lite svårt att släppa singellivet och bekräftelsen som kommer med den så han hör av sig till den han var med innan henne. Hon som alltid gav honom det han behövde...jag!

Han hör alltid av sig när han vet att jag inte är i stan. Han säger att han saknar mig, vill träffa mig och insisterar på att jag ska höra mig när jag kommer till stan nästa gång. Men när jag väl kommer till stan och hör av mig så svarar han inte eller är sjukt tydlig med att han är henne trogen. Som om jag har bönat och bett honom om sex! Han vill höra bekräftelsen när det är omöjligt att träffas men så fort det finns en chans att vi kan träffas så backar han och drar en tydlig linje.

Själviska, egocentriska jävel!

Jag kommer aldrig att svara på något av hans mess eller samtal. Undrar vad hon skulle tycka om hon visste att hans pojkvän håller på ringer, messar och säger att han saknar sex med en tjej han träffade precis innan henne??!!! Fan va grinig och irriterad jag blir!!

Lyckades få med mig en gammal flör

60c5867de7f6d77d6d82f3127e77ff70.png

Lyckades få med mig en gammal flört hem igår. Resultatet av att hänga i baren o shotta något okänt hela kvällen! Han är en sån som verkar så tacksam jämt att jag tittar åt hans håll, vet inte varför. Sexet var otroligt värdelöst, var tvungen att fejka för att få det överstökat o det är inte ofta jag behöver göra det! Sedan låg han o sa att jag är det bästa han haft, var väldigt nära o säga 'inte detsamma!'


Är på trav o spelar på hästar...fr

0-7af16b593d56247a82b839c3def39127.png

Är på trav o spelar på hästar...fråga mig inte varför..


Innan jag blir allt för full så vi

6b683b13773dabf77550085887a62d93.png

Innan jag blir allt för full så vill jag säga sup ner er gott folk för jag ska bli redlöst full! Ikväll är jag lång o grön som en Krokodil! Så sa licious till mig haha älska!!


Nu ska jag sätta mig i bilen o kör

5caba7cffa17b8e68129d4acd892874c.png

Nu ska jag sätta mig i bilen o köra iväg till staden gud glömde :-)! Supa? Ja!


Ja nu är det juh påsk..

..är det meningen då att jag ska slänga in ett inlägg om det?? Typ önska er Glad Påsk?? Om jag ska vara ärlig så är jag lite osäker på vad påsken handlar om. Förutom alla häxor som ska åka till Blåkulla för att förnya sitt kontrakt med Djävulen??? Kanske att Jesus hängdes igår??? Eller???

Fan va lost jag är! Förra påsken var jag i Rom och såg Påven dyka upp ur ingenstans. Påsken innan dess var jag hemma hos Muppen och blev full för att hennes päron gav mig snaps efter snaps!

"Äh klart du ska dricka....det är juh Påsk för fan!"

Hojtade hennes pappa och tröck ner ett till litet glas i min hand hehe! Underbara liv va?!
Utanför Colosseum stod vi när det helt plötsligt började dyka upp en massa folk och då menar jag en MASSA folk. Vi stod kvar och tänkte att nu lär det väl dyka upp en kändis!! Efter en stund tröttnade vi på allt väntandes och frågade en liten tant som stod bredvid:

-Ursäkta men...öhm vem väntar vi på??

Jag fick en väldigt konstig blick och fick till svar:

-Påven!

Aha tänkte jag....det förklarar det gigantiska brinnande korset. Min kompis Licious som jag var med då började omedelbart att fixa sitt hår. Varför?? Varför ska du fixa håret för att Påven ska komma??? Tror du att han ska titta på dig hahahaha??!!!

Som sagt...underbara liv!!!

 


Nu är mina pengar slut! Har köpt t

54305a15bd3e51b482bb6b92dc9dacc3.png

Nu är mina pengar slut! Har köpt två par skor till mig själv o två par till pappa...katastrof konkurs! Men är dock lite osäker på dessa. Behålla?


Mcgills messa inatt o fråga om jag

134133c197fa9cbaad99f7c21458d142.png

Mcgills messa inatt o fråga om jag var i stan. Jag såg det nu imorse. Vad e det han vill? Saknar han mig? Vill han hellre ha mig? Troligen vill han ligga...men det får han av henne oxo så va fan vill han?! Jag blir så förvirrad!


Det är en sänka1

0-21eaece79d06f4bcfcb8fcc2d383497b.png

Det är en sån där dag då allt är grått o tråkigt. Jag sitter på jobbet o tittar på alla fina rumpor som går förbi o önskade att jag fick klämma på en...jag skulle nöja mig med en skinka åtminstone! Men det verkar inte finnas någon här som är villig o offra sig. Kanske för att jag har en mormors knut varje dag o ser ut som 80...


RSS 2.0