Min chef sa att dom inte kan ge mig något ...

foto0266 (MMS)

Min chef sa att dom inte kan ge mig något besked förens nästa vecka. Så jag var tvungen att skriva på kontraktet han erbjöd mig först annars så kunde jag inte komma till jobbet imon. Det känns som att han blåser mig. Ger dom mig inte det kontrakt jag vill ha om en vecka så säger jag upp mig!


Vissa dagar älskar jag mitt jobb. Idag var...

foto0265 (MMS)

Vissa dagar älskar jag mitt jobb. Idag var det en kund som grät av tacksamhet för att drog ner hennes månadskostnader med 2400kr varje månad. Så nu kan hon börja spara 2000kr av dom pengarna varje månad till något roligt för henne o hennes dotter. Vissa har verkligen jätte svårt med att lägga ihop en månadsbudget så att det går runt. Kram på er!


Varma kyssar från en svetsare..

Jag stod på dansgolvet när en karl kom fram och sa att han tyckte att jag var väldigt fin. Väldigt enkelt. Han sa att han hette Johannes. Vi flörtade lite. Sen var det inget mer. Senare på kvällen träffade jag på honom igen, även hans kusiner. Det visar sig att dom har någon form av släktträff och att han egentligen heter Anders. Så han ljög. Jag tycker att det är kul att han har blivit haffad och känner att jag måste veta varför han kände ett sånt behov av att ljuga om sitt namn. Han kanske har fru? Tjej? Stackarn fick väldigt dåligt samvete och efter ett litet förhör så får jag detta:

"Jag brukar inte ljuga. Jag ville bara få va nån annan för en liten stund. Inte fan hade du snackat med mig om jag hade kommit fram och sagt: Hej jag heter Anders och jag är svetsare. Jag är 32 år gammal, har två barn och skilde mig från deras mamma för ett och ett halvt år sen för att hon var otrogen mot mig."

Så detta är Anders. Trots hans lilla lögn så tyckte jag att han var intressant. Vi satt på trapporna och pratade ganska länge. Efter tag vart det alldeles för kallt så vi gick till min hytt. Där satt jag och Anders Svetsare och pratar om livet  när han väldigt försiktigt tar tag i nacke och ger mig en kyss. 

Det var länge sen jag kände ett par varma längtande läppar. 

Vi kysstes lite. Hånglade lite. Det var otroligt skönt. Att bara känna någon ta en i nacken, håret, ryggen och krama om en i midjan. Men det var allt. Han ville självklart mer. Jag ville självklart mer. Gamla tallica hade nog slitit av honom kläderna och njutit av varenda sekund av beröring. Och visst njöt nya tallica av varenda beröring men jag kunde inte gå längre än så. Jag kan inte längre bara ha sex med en främmande kille och sen kanske aldrig höra från honom igen. Jag klarar inte sånt längre. 

Så det tog stopp vid lite varma kyssar. Från en kväll i Rom


Fan va äckligt och smaklöst!

Vi var ett gäng som åkte på kryssning. Jag fick dela hytt med en av tjejerna jag inte känner. Hon var stört skön till och börja med. Jätte social. Vi äter, dricker, festar och när det är dags att lägga sig så kommer hon tillbaka till hytten med en kille som hon hade träffat under kvällen.

"Är det ok om han sover här?"

Min första tanke var NEJ! Men av nån anledning så ville jag inte vara nån party pooper så jag sa ok. När vi ska släcka säger jag:

"God natt dåra! Och...hör jag något slänger jag ut er!"

Jag somnar. Sover gott. Vaknar på morgonen av att kaptenen typ ropar ut att tax free butiken har öppnat. Tydligen så vaknar dom till liv av det oxo. För efter en liten stund så hör jag hur hon flåsar. Hon flåsar snabbare och snabbare och till slut så så hör jag ett aaaahhhh. Han tog väl på henne eller nåt. Efter nån minut så prassalra det jävligt mycket och jag börjar röra på mig så dom fattar att jag är vaken. Jag fick för fan panik och var sjukt äcklad!! När jag rör på mig så kollar jag och ser att hon har grävt ner sitt ansikte down below på honom. Jag vet inte vad jag ska göra. Så jag rör på mig lite så dom ska sluta. Efter en stund...när han e färdig så klär han på sig och går. Så jävla äcklad var jag. När vi senare steg upp så sa jag till henne att jag hade hört och sett. Det var inte uppskattat. Hennes svar var:

"Vah nej. Vi har bara kysst varann. Du måste ha drömt. Jag skulle aldrig gö nåt sånt när nån annan är i rummet. Det är tacky!"

"Jo...det är lite tacky."

Svarade jag henne. Hon får göra vad fan hon vill men helst inte när jag är i samma jävla hytt! Usch! Jag borde sagt nej när hon frågade om han fick sova kvar.
Här leker jag gerilla soldat på en marknad i Gallipolli och jag sköt ner as mycket för jag vann!! Perfekt bild för anonyma jag :)
Ja då var kryssningen över. Det var minst ...

foto0264 (MMS)

Ja då var kryssningen över. Det var minst sagt intressant. Tjejen jag delade hytt med drog in en kille o sög av honom när hon trodde att jag sov. O jag hånglade med en karl. Berättar mer när jag kommit hem :)


Im on a boat!

foto0263 (MMS)

Im on a boat!


Jag är på väg mot storstaden o en stor båt...

foto0261 (MMS)

Jag är på väg mot storstaden o en stor båt. Känner att jag är lite exalterad :)! Köpte den här kopian imorse på marknad med mamma o pappa. Vad tycker ni?


Galna galna fredag!!

Det är fredag kväll och jag har legat i soffan sen jag kom hem från jobbet. Hur jävla skönt som helst! Jag har ätit, sovit, pruttat lite och kliat mig på magen. Så jääääävla skönt! Plus att jag har lite ont i magen så kliandet har vart extra skönt.

Imon bär det av mot hufudstaden och en kryssning är visst på g. Tydligen skall det finnas pooler o grejer på båten så bad står på agendan men jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till det. Bada i pool på en båt som redan är i vatten känns mysko. Nog ba jag som är mysko när jag tänker efter.

Tänk om jag möter en snygg kapten på båten? Tänk om jag dricker alldeles för mycket och faller överbord och blir uppäten av en haj?? Det senare låter mer trovärdigt och JA det kan faktiskt hända !!!

Aja...ska låta er återgå till ert vilda festandes för jag veeeet att ni tar en paus i allt partay för att läsa min blogg och hålla er uppdaterade på vad jag gör!!Jag lämnar er med en bild på McGills åh så fagra stjärt!!


Sexmaraton??

Det längsta tid jag har haft sex på är tre timmar. Jupp ni läste rätt....tre timmar i sträck! Vet inte vad som tog åt oss men så var det iallafall. Skönt som fan var det också!!

Någon här inne som kan knäcka det???Man kommer hem efter jobbet vid 6 tiden. D...

foto0260 (MMS)

Man kommer hem efter jobbet vid 6 tiden. Det går 5 min o så vips så var det dags för o sova igen. Tiden går så jävla snabbt! Jag hinner med att äta o det är allt. Aja, får väl finna tröst i att jag ska på kryssning på lör :)


Prutt kapitlet

Jag sitter på jobbet och jag är lite prutt nödig. Men jag är osäker på om det bara är luft eller om dom är deadly. Krångligt det där. Tänk om dom låter?! Jag vågar inte chansa eftersom jag sitter på ett kontors landskap. Hade jag haft ett eget kontor som förr i tiden så hade jag släppt på och sen sprutat lite parfym vid behov. Jobbigt det där.
 
Funderar på att ta mig en liten promenad runt kontoret och släppa lite på vägen. Där det är minst folk. Nu undrar ni säkert varför miffot (jag) inte bara går på toa. Jo för att det finns en risk att någon går på toa direkt efter mig och möts av en inte så skön doft.

Det är så. Tjejer pruttar. Vi har oxo gaser i kistan ibland! Jag är bara ärlig med att mina luktar ibland..Slår vad om att dina pruttar luktar som rosor!


And here we go again

Jag har haft perioder i livet då saker och ting har krashat. Allt har fallit i bitar och mörkret har slingrat sig omkring en som en sjukdom. Det tar tid att ta sig tillbaka. Det gör ont i ögonen att se ljuset när man har vant sig vid att det är mörkt. Då brukade jag sitta nätterna igenom, lyssna på musik och alltid ha den där ciggaretten i handen. Tankarna åt upp en inifrån tills det blev för tungt och man var tvunget att lätta på trycket med tårar. Och väldigt mycket snor.

Avstickare: Är det så för er oxo? Att det rinner floder av snor när ni gråter? Jag kan aldrig gråta snyggt för jag typ drunknar i mitt eget snor. En enda tår och det är kört !! En fucking kran öppnas! Hur som helst...

Ibland när jag lyssnar på musik från datorn så dyker gamla låtar upp. Låtar från olika tider med olika hjärtesorg. Då blir jag påmind av den smärtan jag hade och jag blir skit ledsen. Inte för att det gör ont. Utan för att jag mådde så dåligt då. Jag tycker synd om mig själv som var tvungen att genomgå allt det hemska och jag blir ledsen. Men det går över lika snabbt som det kommer. För jag kommer på att jag HAR kommit över det.

Sen går jag omkring och plockar upp allt snor papper jag har slängt omkring mig i mitt sköra tillstånd...
Anledningen till detta inlägg är låten Robyn - Be Mine som jag råkade spela för en stund sen. Jag har återhämtat mig nu!


The forgotten sex..

Jag ligger alldeles svettig på min säng. Jag flåsar och känner hur dropparna rinner ner mellan mina bröst...

Vad har jag gjort?


Jo....jag har burit ner kartonger från övervåningen. Jag har städat. Och senare ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Twin Peaks. Trodde ni att jag hade gjort något annat? Jag öööööönskar att jag hade gjort något annat!!! Det är väldigt jobbigt att jag inte längre kan ha sex för att jag vill ha sex. Jag vill som förut kunna klä av mig naken med en kille och totalt äga hans kropp. Känna mig oerhört bekväm i min egen och bara njuta av varenda beröring.

Idag så är det inte riktigt så. Nej idag så är det annorlunda. Jag känner mig nästan lika bekväm i min kropp men jag kan inte längre ha sex bara så där. Jag kan inte njuta av att en kille jag knappt känner rör vid mig. Jag blir snarare äcklad. Jag tror nu att det krävs mer för att jag ska klä av mig naken framför någon....mycket mer. Nu så har jag gått och blandat in känslor i det hela! Och även om det skulle vara så att jag träffade en kille som jag fick känslor för så vet jag inte längre om jag skulle vara så bra att jag skulle kunna äga hans kropp för jag har glömt bort hur man har sex!!

Allt blev så förvirrande och extremt jobbigt när man blev vuxen...


Should I ??

Jo...min chef har vart sjuk i två dagar. Under mina sex månader här så har han aldrig varit sjuk. Det känns lite som att han undviker mig efter vårt lilla kontrakts disskusion. Eller så är han bara sjuk. Han är säkert bara sjuk. Och jag är säkert bara nojjig.

Funderar på att börja kika på lite jobb i hufudstaden. Känns som att det är där allting händer. Men jag tycker inte om storstäder egentligen. Sooo what to doo??

Tycker ni kära läsare att jag skulle klara mig i storstaden? Då skulle jag bli mindre anonym för er...för då minsann hade ni vetat i vilken stad jag bor i!!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det ä...

foto0258 (MMS)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är en ganska tråkig dag. Har kommit fram till att jag ska försöka fylla mina dagar o helger med så mycket aktiviteter som möjligt så jag slipper bli så rastlös. Kanske en kryssning i helgen? Vem vill följa med?


Turn me on..

Norah Jones - Turn Me On

Håller på och packar upp min väska från Italien och lyssnar på detta. Snart ringer McGills och säger godnatt så jag lär krypa ner i sängen och krama om min kudde. Önskar jag hade ett par starka armar att få krama om istället!


Jag har kanske sagt upp mig...

För en månad sedan kom jag och min chef överens om att om jag klarade min certifiering så skulle jag få en fast tjänst och löneförhöjning när det var dags att förnya mitt kontrakt nu i slutet av augusti. Igår pratade jag med min chef om att det kanske är dags att skriva ett nytt kontrakt. Han säger då att han redan hade det färdigt och att han redan skrivit på oxo, allt som fattas är min underskrift!

Konstigt tänker jag för vi har inte löneförhandlat ännu. Jag kollar på kontraktet och han stressar mig lite med att skriva på. Men jag kolla igenom först vad det står. Självklart så är det inte kontraktet vi hade kommit överens om. Utan det är ett till vik på sex månader med exakt samma lön...

tallica: Det måste ha blivit något fel för det här är inte vad vi har kommt överens om...?
Han: Näe...jag vet. Som det ser ut just nu så kan vi nog inte ge någon fast anställning.
tallica: Okej. För det var inte vad vi kom överens om...och detta är deffinitivt inte lönen vi kommit överens om. Det här tänker jag inte skriva på.

Jag vart jätte chockad över vad jag sa precis när jag sagt det och jag kan lova att min chef vart jätte chockad över vad jag sa. Sen gav jag kontraktet tillbaka till honom.

Han: Ja...jag vill juh att du ska jobba kvar här.
tallica: Jo uppenbarligen så vill jag jobba kvar här också...därav den fasta tjänsten. Men jag är högutbildad. Med min utbildning så tänker jag inte sitta här med ett vik och en så liten lön. Visst var det okej dom första sex månaderna men inte nu längre. Jag är ledsen men jag kan inte skriva på det där.
Han: Okej. Jag ska nog ta och prata med enhetschefen i början av nästa vecka se om vi kan ordna något bättre.

Så nu sitter jag på nålar och undrar om jag gjorde rätt. Har jag sagt upp mig? Det känns som att han försöker lura mig för han stressade med att jag skulle skriva på innan jag tittade igenom..


Jag försov mig imorse så hela dagen är för...

foto0257 (MMS)

Jag försov mig imorse så hela dagen är förstörd. Varför är det så? Att man hamnar efter hela dagen?


Jag har haft sex 4 ggr detta år!

Yupp ni läste rätt. Fyra gånger. Det är allt. Det är verkligen allt. Senast var den 11 juni med McGills. Jag har gått över att vara kåt till att inte känna min Vajayjay alls. Inatt drömde jag att jag hade sex med Mikael Persbrandt.

I lördags när jag och McGills låg och kramades så låg vi med ett täcke emellan så någon hudkontakt har jag inte fått heller. Och det är ack så viktigt med hudkontakt!!

Jag skulle nöja mig med att bara få ligga och kramas en stund. Kramas på riktigt och inte med ett fucking täcke emellan!
Hans present...

När jag åkte till Rom så träffade jag Patrick (en kille jag träffade då jag bodde där). När han kom och mötte mig på flygplatsen så fick jag ont i ögonen. Han var tio ggr snyggare än jag mindes honom. Vi åkte till hotellet där han hade bokat rummen åt oss. Jag hade ett rum själv med en säng i King Size storlek bara några rum bort ifrån hans. Vi kommer fram dit och alla går in på sina rum och ska bara fräscha till sig lite. Efter ett par minuter så knackar det på dörren. Jag öppnar och det är Patrick.

I have a gift for you..

Lite chockad släpper jag in honom och han ger mig en gansk stor kartong som är jätte tung. Otroligt fint inslaget Va fan kan det vara undrar jag och blir lite exalterad! Jag öppnar presenten och det är en bok. En bok. En bok som handlar om hans lilla hemstad. På italienska.

Oh...thank you Patrick. Its...lovely..

Han ser jätte nöjd ut. Jag försöker se nöjd ut. Men va fan?! Vad i helvete ska jag med en gigantisk bok till som väger tre ton som handlar om hans hemstad....på ITALIENSKA??!!! Jag kan inte läsa på italienska. Vad tänkte han på? Aja får väl kolla på bilderna och tänka på att det är tanken som räknas...eller?
Vill du krama mig?

Jag är kramsjuk. Jag är verkligen en sån människa som tycker om kontakt. Jag saknar att få spontana kramar av två starka armar som pressar in en i en varm famn. Nu fick jag visserligen kramas lite med McGills och det var välbehövligt kan jag säga. Men jag är hungrig efter fler kramar. Riktigt stora bamse kramar!

Är det för mycket begärt att be er skicka mig kramar?
Nu är jag hemma. Har haft en underbar helg...

foto0253 (MMS)

Nu är jag hemma. Har haft en underbar helg med tjejerna o Mcgills! Jag tycker om honom men jag har sagt det förut o jag säger det igen. Vi är bara kompisar. Vi må se på varann o prata med varann som om vi vore mer men vi har bestämt att vi bara ska vara kompisar. Det kanske inte var vårt bästa beslut men det var vad vi bestämde. Igår natt sov vi ihop. Vi kysstes inte, tog inte på varann på det sättet eller hade sex. Vi kramades tills vi somnade o kramades lite mer när vi vaknade. Sen åt vi frukost på bryggan o filosoferade :) . Det kanske blir jag o Mcgills någon dag men just nu så är vi riktigt bra vänner. Vi är roliga.


Är ute i stugan med tjejerna o Mcgills. Ha...

foto0251 (MMS)

Är ute i stugan med tjejerna o Mcgills. Han är helt underbar mot dom o det verkar som att han gör bra intryck på tjejerna. Jag är glad.


Natt

Har suttit och haft det sjukt roligt med tjejerna ikväll. Vi (jag) har druckit martini och snackat skit. När vi samlas så blir det garanterat högljutt och jag älskar det. Vi är alla väldigt olika men alla är lika knäppa och roliga! Som det brukas sägas frisk:

Jag älskar oss!

Imon så bär det som sagt av ut till McGills stuga. Måste säga att jag är lite nervös för om tjejerna kommer att gilla honom. Jag hoppas det. Han är lika knäpp som jag är och hans humor är väl lika knäpp den oxo så det borde går bra. Nu ska vi äta pyttipanna med ägg och sen sussa. Hoppas ni har en dunder fredag!


God natt cyber folks!Okej..så här det..

Kära läsare..

Som ni vet så skulle McGills komma ner till Italien dom sista dagarna men han hade tyvärr inte råd. Och för att vi skulle kunna träffas något alls innan semestern tog slut (plus att jag orkade inte se Colloseo eeeen gång till) så blev det så att jag åkte hem tidigare. Ikväll ska jag leka med tjejerna och imon ska jag ta med mig tjejerna ut till McGills stuga (tillsammans med McGills) och vi ska grilla, fiska osv.

Antar att det här är första gången han officiellt får träffa nästan alla mina viktigaste. Antar att det inte betyder något då vi BARA ÄR KOMPISAR men ändå....jag är lite nervös. Och han verkar exalterad för att han har sagt att det ska bli mysigt och roligt kanske sju tusen ggr hehe. När det senare är dags för läggdags så åker alla hem in mot stan igen..förutom jag och McGills dåra. Vi ska tydligen sova kvar. Mot ett villkor självfallet....att han mördar alla mygg i stugan innan vi sover!!

Inga Dr Phil analyseringar nu!!! Vi är bara två kompisar som ska hänga lite och då råkar mina kompisar få följa med och öven dom få hänga lite. Snart kommer panik bajsningarna...
Lovar by the way att slänga upp lite stjysta bilder från Italien och historierna därtill när jag fått mitt BAGAGE för där i ligger allt till min kamera.


aha?!

Jag sitter fortfarande och väntar på mitt bagage. Jag lyckades få tag på någon där borta på Arlanda precis och innan jag ens hunnit fråga något så fick JAG en utskällning om att det inte är deras fel. Herregud!!! Hur som helst så sa han att bagaget inte kommit fram ännu men att den eventuellt skulle få åka med ett flyg som landar klockan 14:30. Har jag tur och den finns med så får jag ett samtal och får mina grejer hem kört.  Jag vill bara ha tillbaka mina saker! Och att kanske någon där borta är liiite trevlig! Jag förtsår att dom är stressade men va fan dom måste väl knna hantera stress och inte låta det gå ut över kunderna. Speciellt kunder vars bagage är borta!!


Any hoos....jävlar vad skönt det är att få vakna upp i sin egen säng!

Arlandas personal suger!!!!

Hej gott folk! Jag är hemma i good old Svea och som jag har längtat hem! Tyvärr så var det något som fuckade allt när jag landade igår natt. Jag gick till bandet där bagaget rullar ut och väntade på min väska. Jag väntade och väntade och väntade men min väska dök aldrig upp. Alla andras väskor dök upp men inte min. Så jag gick till den lilla mannen som satt vid disken och frågade var min väska var.

-Jag vet inte.

Svarade han. Okej vet du om den ligger kvar i planet?

-Jag vet inte.

Vet du om den är kvar i Rom?

-Jag vet inte.

Okej...vet du om den kommer att dyka upp eller är den helt borta?

-Jag vet inte. Det är inte jag som ha tappat bort din väska!

Nej det fattar väl jag också men du sitter vid disken där man kommer till när ens väska inte dyker upp eller hur??!! Då har man väl ett par frågor! Var fan är min väska?? Kan du ta reda på det?

-Nej. Jag kan ta ditt telefonnr och adress. Dyker den upp så skickar vi den. Så det är bara att avvakta.

Så jag gav honom all min info men jag har aldrig i hela mitt liv blivit så illa bemött. Vad fan var hans problem??? Klart jag är upprörd när min väska är borta! Jag har alla mina grejer där i....min fucking smink väska är där i!!!! Och varenda tjej här inne vet hur jävla viktig smink väskan är för där i ligger ALLT!!!! Jag vart så frustrerad och arg så jag gick därifrån och började gråta. Som en tjej grät jag! Och nu så sitter jag och väntar på att någon från Arlanda ska ringa mig och ge mig någon info om min väska. Sjukt jävla dålig personal!!

Jag behöver mina kläder, underkläder, skor, smycken, smink, mobil laddare, kamera laddare, plattång och tusen andra grejer jag hade där i. Den kommer inte att dyka upp alls jag vet det...
Mysa i stugan!

Ok det ar bestamt. Jag aker hem imorgon kvall. Lar vara framme runt midnatt. Kommer att vara med mamma och pappa nan dag och sedan sa aker jag till tjejerna och McGills. Jag och McGills ska aka upp till hans stuga pa lordag. Inte gora nagot speciellt utan bara ta det lugnt. Ligga pa bryggan, aka ut med baten och meta, grilla lite.
Jag saknar hemma.

Bestam at mig!

Jag hade planerat att aka hem pa sondag den 22:a men jag funderar pa att aka hem nu pa onsdag den 18:e istallet. Spendera lite tid med mamma och pappa och kanske aka och traffa McGills och tjejerna pa fredag. Jag saknar alla och jag saknar McGills! Plus att jag har nu sett allt och festat sa jakla mycket sa jag kanner mig ganska trott. Jag ser aven ut som en tonaring eftersom for mycket sol och svett har gjort att jag har fatt jatte mycket finnar i ansiktet. Inte snyggt!!
Ska jag aka hem tidigare och kanske fa lite kramar under den semestern jag har kvar? Help!!

Ord bajs igen...

Jag har varit i Roma, Napoli, Gallipolli, Piugli och nu tillbaka till Roma. Har varit pa en ny klubb varje kvall och hangt pa stranden varje dag. Flortat lite har jag men inget mer. Kan ni tanka er att jag inte ens har kramat om en kille pa det sattet an mindre kysst nagon. Inte ens Patrick ville jag gora nagot med. Vad ar det for fel pa mig? Och ingen har inne sager att det ar for att jag tycker om McGills!!!!
Jag har bara inte kant for att kyssa en framling. For ett och ett halvt ar sedan hade jag dratt hem framlingen och haft vilt sex hela natten. Nu vill jag inte ens kyssa en framling! Jag kanner mig sa himla ensam ibland....eller rattare sagt ganska ofta. Jag vil inte vara sjalv men jag vill heller inte ha vem som helst!
Do I make any sense?
Ignorera mig! Nu ska vi ut i Roms gator och snurra :) Ciao ragazzi!

Som det kan ga!

Jag antar att det var for bra for att vara sant. McGills har inte rad och kan inte komma. Han vill som fan men har inte rad att spontan weekenda i Rom. Jag visste att han inte skulle kunna komma men jag hoppades som faaaan! Fatta va kul det hade varit!
Sa inatt har jag bara dromt mardrommar om att han forlovade sig med nogon annan och vaknade ava tt jag grat. Sjukt jag vet. Men javlar va ensam jag kande mig inatt nar jag vaknade upp sjalv och gratandes. Har inte riktigt kunnat skaka av mig den kanslan annu men hoppas att den slapper snart anda.
Saknar alla och saknar att fa en redig kram!

Maybe Baby!

Boun giorno ragazzi!

Jag befinner mig fòr tillfàllet i Napoli. Vi làmnade Gallipolli igàr och jag màste sàga att jag sòrjde nàgot enormt!! Sà jàkla vackert och sà jàkla roligt!  Om en timme ska vi àka tillbaka till Rom dàr jag kommer att hànga i ett par dagar :).

Just ja....pratade med McGills idag i telefon. Han kanske...kaaaaanske kommer ner till Rom pà torsdag och stannar med mig tills pà sòndag. Sen flyger vi hem tillsammans. Men detta àr bara kanske, det lutar mer àt nej àn ja fòr att det vart sà spontant sà han kanske inte har tillràckligt med pengar. Han skulle kolla upp det idag och àterkomma till mig. Jag tror inte att han kommer fòr jag tror inte att han kommer att ha ràd men sjàlvklart sà hoppas jag det. Mitt argument fòr att òvertala honom till o komma var:

"Rom àr helt jàvla underbar! Det àr vackert och skit kul...plus att jag àr skit kul. Vilket innebàr att du garanterat kommer att ha skit kul! Om du kommer sà bjuder jag pà middag! Sà du màste komma!!"

Sà nu har han vàl inget val haha! Jag àterkommer med uppdatering!

Kramen!Härom kvällen träffade jag en kille som...

Härom kvällen träffade jag en kille som var så vacker att det gjorde ont i mina ögon. Han skulle bli far till mina barn! Sen dess har jag gått omkring o tjatat om honom. Jag träffade på honom idag. Vi pratade o snubben var helt jävla tom. Det var verkligen bara ett fint skal. Fy fan va besviken jag blev! Efter ett tag blev jag uttråkad av att han bara stod där o log o bara såg dum ut så jag bad honom gå till sina vänner. Jag var tvungen att be den vackraste killen jag sett att gå för att han var så ointressant!


Tallica saknar att skaka rumpa med sina tj...

foto0242 (MMS)

Tallica saknar att skaka rumpa med sina tjejer! Ikväll ska jag möta en kille jag gav mitt nr till härom kvällen. Hoppas inte att killarna jag är med pussy blockar mig. Dom beter sig som mina livvakter så inga killar vågar varken titta eller prata med mig!


Bob sinclair Bitches! Är lite full, solbrä...

foto0241 (MMS)

Bob sinclair Bitches! Är lite full, solbränd o snygg som fan på världens snyggaste klubb!


Poop alert!

Jag har varit bajs nòdig sen igàr men jag har inte kunnat gà pà toa. Vi bor pà ett Bed and Breakfeast hàr i Gallipolli. Grabbarna bor i ett rum och jag i ett men vi delar badrum. Jag har svàrt fòr att dela badrum med andra och kunna bajsa. Det àr en grej. Jag har svàrt fòr det. Men nu sà àkte grabbarna ivàg en snabbis sà jag passar pà att bajsa!


Gòtt! Ska till och med ta en cigg innan and fire it up some more! Hahahhaha! Sàg att jag inte àr den enda som àr sà!


Ligger på en strand o tänker på varför låg...

foto0238 (MMS)

Ligger på en strand o tänker på varför låg jag inte med patrick?! Jag är kåt som ett djur!! Ska fan messa o kolla om han kan möta upp mig i rom om ett par dagar!


Gallipolli

Just nu sitter jag pa en balkong i Gallipolli och vantar pa att grabbarna ska bli klara. Jag har haft skit kul men som vanligt sa ar det manga tankar som snurrar. Jag har verkligen andrats. Jag menar jag har VERLIGEN andrats om man jamfor med sist jag var har. Jag vet inte vad jag tycker men antar att det ar tecken pa att man kanske gar framat i livet.
Nu ar grabbarna klara. Vi ska ut o ata. Kommer att slanga upp bilder, massor med bilder nar jag kommer hem.
Ciao ragazzi!

Off to Naples!

Jag lever gott folk! Javlar va kul jag har haft! Det spelar ingen roll hur manga ganger man ser Rom, det ar lika sjukt vackert varje gang!! Och grabbarna...sa harliga! Jag har hunnit med mycket festande, mat och vart turistig.

Nu till det ni egetnligen vill veta haha! Jag har ar enormt stolt over mig sjalv. Jag lag inte med honom, soldaten. Jag hade kunnat om jag hade velat men det kandes inte ratt. Det kandes jatte fel, jatte jatte fel. Sa jag lat bli. Sa att jag var trott och sov ensam i min sang. Han gav mig en present nar jag kom. Han vet att jag alskar bocker och Italien sa han hade kopt en bok till mig om hans hemstad. Gulligt! Nuhar han akt hem....till sin tjej. Men han kanske kommer till oss i Gallipolli om ett par dagar. Jag hoppas jag kan sta emot honom da oxo. For ni ska veta att han ar tio ggr snyggare an nar jag bodde i Italien och da gjorde han mig svag i knana. Kan saga att det var sjukt svart att saga nej nar han tittade pa mig med dom dar ogonen och sa att han alskade mina ben!!

Nu ska vi hoppa in i bilen och aka till Neapel :) uppdaterar om nan dag!!


Puss pa framstjartarna!!!Jag är nervös o ni vet vad som händer när ...

foto0235 (MMS)

Jag är nervös o ni vet vad som händer när jag är nervös. Jag panik bajsar! Crap!


Arrivederci!!

Ok gott folk. Snart så åker jag! Just nu sitter jag på jobbet och leker duktig. Klockan kvart i ett så slutar jag och planet lyfter tjugo över fyra!!!! Jag vill åka NU NU NU NU NU NU NU!!!

Det enda tråkiga är att jag inte kommer att kunna blogga så mycket. Ska verkligen försöka skicka ett mms inlägg då och då men dom är svin dyra! Annars ska jag nog försöka själa en dator av någon då och då :) ! Jag skulle haft med mig min men jag har redan fyllt väskan med 20kg av saker jag förmodlingen inte kommer att använda hehe.

Blir ni hemskt upprörda om jag inte uppdaterar så ofta på min semester? Ni kommer väl inte samla ihop er och jaga ner mig med högaflar och facklor?? Så svårt och veta vad ni tycker eftersom det är så extremt få av er som lämnar kommentarer. Så jag får gissa!
Jag packar för fullt, är uppe i 16,6 kg o ...

foto0234 (MMS)

Jag packar för fullt, är uppe i 16,6 kg o jag får ta 20kg..


Dags för smärta!

foto0233 (MMS)

Dags för smärta!


Migrän

Har nyss fått spendera 1 timme i vilorummet här på jobbet för att jag fick en sprängande huvudvärk och började må illa. En mild migränattack. Jag fick ligga där i mörkret i en timme. Nu mår jag lite bättre men är så skakig i händerna.

Jag hatar migrän! Jag vet inte hur många dagar och nätter som den här huvudvärken har förstört för mig. Det värsta är när man mår illa med det och huvet känns som sju ton.


Någon som har detta och kanske har några tips på hur man lindrar?
Jag har fjärilar i magen! Jag håller på me...

foto0232 (MMS)

Jag har fjärilar i magen! Jag håller på med en hel kropps renovering inför min semester. Jag solade igår. Klippte, filade o målade naglarna, tårna oxo! Vaxade mig under armarna (smärta!) så jag är len som få. O på schemat idag är det en timmes promenad, ska vaxa bikini linjen, epilera benen, packa väskan, tvätta håret, fixa ögonbrynen, tvätta o sova! Mycket att göra!


Det här går inte!

Okej...Patrick ringde precis...från Italien. Min gamla KK från Italien som har flickvän ringde precis. Först messade han mig under dagen och nu så ringde han. Han kommer till flygplatsen på fredag och plockar upp mig. Han ska va med oss på fredag och lördag. Sen måste han jobba men han ville att vi skulle träffas mer under min semester där. Försöka synka in någon mer dag tillsammans. Bara vi...

Okej jag vart alldeles fjortis när jag hörde hans röst. Jag vart kåt när jag hörde hans röst. Det här kommer inte sluta bra. Jag kommer inte att kunna hålla mina händer borta från honom!!

Shit vad jag vill ligga med honom nu!! Känner att gamla tallica tar över när jag tänker på hans läppar och händer!!!!!
Eeeeexciting!!


Vad skulle ni gjort?

Jag har planerat den här resan i månader. Jag har i över ett halvår sett fram emot det här. Tänk om det inte blir roligt? Tänk om det inte blir som man tänkt sig? Jag har försökt att ha noll förhoppningar men det är svårt.

Jag vet att jag kommer att bli jätte depprimerad när jag kommer hem. För detta är det enda jag har haft att se fram emot i månader. Något riktigt som jag har vetat kommer att hända. Och vad kommer egentligen att hända där borta? Och då tänker jag på Patrick.

Kommer vi att göra något? Kommer jag att bry mig om att han har en flickvän? Jag gjorde inte det sist men vill inte vara sån. Kommer jag att kunna säga nej? Kommer jag att bli ledsen om han helt plötsligt börjat bli trogen mot henne?

Lite tankar som snurrar. Vad skulle ni gjort? För att inte bli depprimerade när ni kom hem? Och Patrick...?
Hmm?

Det är onsdag idag. På fredag åker jag. Om bara två dagar så får jag åka på min resa som jag har längtat efter. Jag får träffa mina kompisar som jag har saknat. Jag får se min kära Italien som jag saknat. Det kommer att bli så kul!

Men som vanligt så måste jag erkänna att jag kommer att sakna McGills. Självklart kommer jag att sakna familj och kompisar oxo men McGills och jag pratar nästintill varje dag. Det kommer att kännas lite konstigt. Sen så har vi bloggandet. Hur och var kommer jag att kunna blogga? Jag hoppas att jag kommer att kunna ha tillgång så att jag kan blogga. Ett inlägg om dagen borde vara okej eller?


JOY!!!


Min lilla syster flyttar idag, hon börjar ...

foto0230 (MMS)

Min lilla syster flyttar idag, hon börjar plugga. Jobbigt för mamma o pappa. Sen så är det bara fyra dagar kvar tills jag har semester :)! Italia nästa!


Det var en händelserik dag igår! Mcgills r...

foto0229 (MMS)

Det var en händelserik dag igår! Mcgills ringde mig 4 ggr igår. Han försökte övertala mig till o åka o hälsa på. Jag svarade att jag inte kunde på första samtalet men han försökte ändå Hehe! Sen på natten ringer han igen alldeles full. Varför kom du inte? Mumlar han. Sen säger han att han är glad att han har mig. Men först när han frågat vad jag har på mig haha! Förvirrad kille!! Jag träffade även på mitt ex. Killen jag var tillsammans med i fyra år. Han var mitt allt o idag är han en främling. Han vill inte hälsa på mig. Det känns konstigt. Vi spenderade 4 år av våra liv ihop o idag vill han inte ens titta på mig...


RSS 2.0