Förlåt!!

Oj vilken helg!! Jag har inte vart hemma utan hos kompisar och härjat för fullt! Det har hänt massor och jag ska berätta allt jag lovar! Just nu är jag bara så himla trött så jag svimmar väl av snart!

Ska ned i sängen bums och sova för inatt fick jag inte många timmar av sömn nej det festades in på småtimmarna!

Pössar i mängder!


Hjälp! Är det här på riktigt??

Jag har fått denna mail:



Dom säger att:

This Email is from Hotmail Customer Care and we are sending it to every Hotmail Email User Accounts Owner for safety. we are having congestions due to the anonymous registration of Hotmail accounts so we are shutting down some Hotmail accounts and your account was among those to be deleted. We are sending this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to verify your account.

Confirm your E-mail by filling out your Login Information below after clicking the reply button, or your account will be suspended within 48 hours for security reasons.


Vet nån om det här är på riktígt eller är det en massa lurenderier för att få veta password och grejer????

Help me Jebus!!!


Okay nu ska vi se..

...vad fröken lilla har hunnit med idag:

* Äta frukost
* Kolla att jag håller min budget för månaden
- Jag har kommit fram till att jag enbart har 1800kr kvar som jag får spendera som fickpengar efter alla räkningar , bilreparation och laserbehandling!
* Vaxa diverse delar av kroppen hehe
* Rakpermanenta mitt hår- Råkade även bränna tippen av båda öronen
* Kanske simma några längder
* Ska träffa en personlig tränare för att lägga upp ett tränings schema
* Träna - Har ont i hela kroppen efter träningspasset från helvetet!!!
* Ligga med en karl!!!!! - Självklart inte!! Ofta jag skulle hitta någon att ligga med!!

Jag tycker att jag har varit väldigt produktiv! Nu ska jag däcka som en alkis under en bro för imon mina små kåta smurfar ska jag bege mig iväg till kompisarna i staden bredvid och röja hela fucking helgen!!

GOD NATT!



Döm mig inte!

Öhm ja juste...skulle berätta om en liten grej som hände igår. Jag körde hem från jobbet som vanligt och på vägen så började jag bli kissnödig. Jsg blev jätte kissnödig jätte snabbt och jag hade en bra bit kvar att åka. Jag hade tänkt åka in till stan med en gång och köpa mitt afrohår medel och då tänkte jag att jag skulle hitta en toalett då. Det blev inte riktigt så..

Jag visste inte riktigt vart affären låg utan hade bara en halvt dålig beskrivning så då åker jag sjävklart lite vilse. Jag är fortfarande kissnödig och nu så har det kommit till en gräns att jag nästan inte står ut längre. Jag körde in på en parkering för att parkera bilen och hitta någonstan att kissa....affär, restaurang vad som helst!

Men när jag gick av bilen så började jag få så jääävla ont. Jag kunde inte gå för att jag var så kissnödig. Det verkligen gjorde skit ont! Jag hade inget val. Jag drog av mig byxorna och kissade på plats mellan min bil och en annan. Jag kissade kanske i fem minuter utan att överdriva. Muttan hade frusit till is när jag var klar! Tuuuur som jag hade så kom inte en enda människa eller bil under tiden. Ja hade dom gjort det så hade dom fått se min kärleksgrotta för jag hade faaan inte avbrutit världens bästa och längsta kiss!! 

To pee or not to pee!!!


Jag skolkar!

Jag sket i jobbet idag. Jaja jag är ingen student längre jag vet och som vuxen så ska man inte göra så. Men men nu är det gjort! Jag har massvis att göra idag ändå!


* Äta frukost
* Kolla att jag håller min budget för månaden
* Vaxa diverse delar av kroppen hehe
* Rakpermanenta mitt hår
* Kanske simma några längder
* Ska träffa en personlig tränare för att lägga upp ett tränings schema
* Träna

Hmm har jag glömt något? Ja juste...

* Ligga med en karl!!!!!

Så nu hoppas jag att jag hinner göra allt detta idag!

Cherioooos motherfuckers!!!





Afrohår

Jag har världens jobbigaste hår! När jag var liten hade jag jätte fina korkskruvar. Men självklart så ville jag inte ha dom så jag använde mig av diverse metoder för att få det rakt som alla andra. Problemet är att mitt har alltid varit väldigt svårhanterligt.

Det är hårt, strävt och tjockt med hårstrån lika tjocka som amazon träd! Nuförtiden är mitt hår varken rakt eller krulligt utan det är något mittemellan som äringet annat än irriterande! Det enda som funkar på mitt kalluffs är afrohår produkter. Varje stjätte månad brukar jag rakpermanenta mitt hår och då mina vänner blir det både rakt och mjukare. Det blir så mycket mer lätthanterligt och jag kan ha frisyrer som inte bara behöver bestå av en fucking knut!

Så nu ska jag bege mig från jobbet och leta rätt på en afro butik så jag kan få that good shit!

Ajöken fuckers!!




Bildkälla

Love the hair and the pose hhaha!


Anal sex

När vi ändå är inne i området röva så har jag en till fundering....anal sex. Hur många här inne har haft anal sex? Hur känns det?? Är det bra?? Varför??

Jag och mitt ex försökte ha back door sex en gång. Gick inge bra för jag tyckte att det gjorde ont och att det bara var en riktigt dum idé. Det blev inget sex utan mer ett lame ass försök hehe.

Jag tycker verkligen att det är ett exit hål och inte ett enter! Men det är väldigt många som veeerkligen njuter av anal sex och tycker att det är mycket bättre än vanlig sex. Jag skulle vilja veta hur det känns utan att ha gjort det hehe. 

Och varför är killar så jäkla besatta av det??




Bildkälla

 


Up the ass!

Har ni nånsin haft sex och så vill den som ni har sex med stoppa fingret i stjärten på dig? Eller kanske att du ska stoppa ditt finger stjärten på denne??

Jag har inget emot stjärtar eller fingrar men det känns lite fel att go there...u know? Det hålet känns mer som ett exit hål och inte enter.

Jag var med en kille en gång och han hintade jääävligt mycket om att han ville att jag skulle stoppa ett finger upp i hans grotta. Han sa inget rakt ut men det gick fan inte att misstolka. Jag lekte dum som fan som inte fattade hans hintar och sysselsatte mig med annat. Nää usch...tänk om man får bajs under naglarna???!

Har ni vart me om nåt liknande?? Är det normalt att vilja bli rövpullad liksom??




Bildkälla


Osexigt??

Aftonbladet skriver att tidningen Glamour har gjort en undersökning om vad män anser är osexigt hos kvinnor. Det mest avtändande tyckte dom var könshår rakat i figurer. Hahahaha är det någon här inne som rakar könshåret efter nån figur? Iband låter jag bli o raka och då formar sig kärleksgrottan automatiskt efter en buske hehe!

Vad som mer fanns på listan var nätstrumpor vilket jag själv inte är så förtjust i heller. Tycker att man ser ut som kassler i dom haha! Troslöshet var inget som tände pojkarna heller. Det kan jag också förstå, jag skulle heller inte tycka att det var särskilt sexig med en kille utan kalsonger....bara låta det hänga fritt näe! Men att the boys tycker att det är osexigt med röda läppar nej det kan jag verkligen inte förstå!!! Det är bland det sexigaste som finns. Rätt storlek på läpparna och rätt nyans av rött kan inte bli sexigare!

Skumt det där! Håller ni med??



Bildkälla

Ta Angelina i red lips...otroligt sexigt!

Bildkälla

Mischa i röda läppar passar däremot inte. Allt beror juh på vem det är. Vissa passar helt enkelt inte och vissa dödar i röda läppar!!


Hårborttagning med Laser

Är det någon som har gjort det förut? För kanske tre år sen så gjorde jag en behandling. Meningen var att jag skulle göra ungefär 4 behandlingar. Efter det skulle jag vara hårfri för alltid! Men jag var så himla dålig på att spara pengar så det blev bara e behandling. Men den enda behandlingen gav resultat.

Nu när jag har börjat jobba så ska jag fortsätta tänkte jag. Det är ganska dyra behandlingar men det är verkligen värt det! Tänk er att aldrig behöva raka vildrosen eller benen igen!! Underbart tycker jag! Idag bokade jag tid för behandling nr 2 eftersom jag redan gjorde min första för tre år sen. 15 februari lär jag ligga där med bena upp i vädret och kvida men ack så len och fin man blir sen :) !!!

Nej det är inte jag på bilden men här är lite resultat iallafall! Stackars människa....värsta mattan!




Bildkälla



Bildkälla


Fröken duktig eller vad!

Värst vad man har vart duktig idag! Massor av samtal har jag ringt och en massa vuxen grejer har jag fixat! Jag har även jobbat mellan alla dessa viktiga samtal tjoohooo!

Tummen upp för tallica!! Eller om ni vill göra mig riktigt glada...snoppen upp för tallica!!!!!!




Bildkälla


Ska vända det här till min fördel!!

Det har funderats kring den nya killen som ska börja jobba här med mig. Han känner juh som sagt Vakten Så jag har bestämt att han ska bli alldeles hänförd av moi!

Yes tallica ska vara over the top snygg varje dag, hon ska vara charmig, rolig och oootroligt smart! Han ska titta på mig och han ska tänka att Vakten var enormt korkad som valde henne över mig. Yes detta kan verkligen vara till min fördel!!

Yes han ska berätta om mig och prata om hur jag förgyller hans varje dag på jobbet. Yes han ska se fram emot jobbet för att få träffa moi!! Sen så ska vi bli jätte bra vänner och vi ska festa ihop och han ska bli enormt förtjust!
Så är planen!!! Hur detta nu ska gå till är juh en helt annan femma dock. Men så måste det bli...jag har juh bestämt det!!







Förslag någon??


Jag satsar grande!

Jag har verkligen gått in för min träning. Det ska verkligen bli min nya livstil! Jag ska bli en sån där som får ryck om hon inte får träna på ett par dagar. Idag var jag på Stadium och har inhandlat lite nya gym kläder. Måste även inhandla en fräsig baddräkt. Yupp ni läste rätt...fräääsig baddräkt. Tydligen så är fräsig det nya it ordet och baddräkt ska man tydligen ha om man ska tränings simma. Bikini går tydligen inte nej. Det fick jag lära mig idag av en sexton årig tjej som simmade som fucking delfin, så jävla snabb var hon.

Och ja jag har simmat idag! Mäktigt stolt över mig själv är jag!! Men imorgon kommer jag att gå som Robocop när han har fått en påle uppkörd i röva. Så stel kommer jag att vara. Nu ska jag återgå till Outsiders och dessa otroligt skumma människor!




Bildkälla




Bildkälla


Vad pågår i världen??!

Ibland undrar man vad människan egentligen tänker. Lyssna på texten och kolla på videon.


Johnny Cash - When The Man Comes Around



Kom på en grej...

Jag kommer inte att kunna prutta och rapa fritt nu när jag ska börja dela kontor och grejer...

Vet ni hur förödande det är för mig????!!

I wanna fart in peace damn it!!!



Good or Bad??

Vi har en ny kille som ska börja på mitt jobb. Han börjar om nån vecka och förmodlingen så kommer han att sitta med mig. Vi kommer med andra ord att dela kontor och spendera 8 timmar om dagen med varandra. Grejen är denna...han är jätte bra vän med Vakten. Min stora kärlek som krossade mitt hjärta och lämnade mig för en annan tjej. Jag är osäker om den nya killen vet om oss.

Jag är lite osäker på om detta är något bra eller något dåligt. Vakten kommer juh förmodligen att fråga honom om det nya jobbet och grejen. Undrar då om den nya kille kommer att nämna mig??

Det jobbiga är att jag nu MÅSTE vara skit snygg till jobbet varje dag. Om dom pratar om mig så ska han inte säga något annat än att jag är skit snygg! Detta måste tänkas över noga!! Vad tror ni??





Bildkälla


Imorn!

Jag är sjukt trött och ska krypa ner strax. Jag berättar mer imorn!!

God natt!


Söndag

Ja vad ska man göra på söndagar? Jo man åker antingen till Ikea eller till en galleria och fönstershoppar!!

See ya later bitches!!


Lördag..

Yupp det är lördag kväll gott folk. Idag har jag haft en mys dag med päronen. Vi har utfört diverse ärenden tillsammans och käkat kebab hehe! Riktigt gott var det!

Va ska folket hitta på för galenskap ikväll? Supa? Dansa? Röka? Knulla? Jag ska bara göra ett av dessa otroligt roliga ting...och nej det är inte knulla. Jag ska röka! Yes...jag ska ut på en promenad strax och då ska jag passa på och röka :) !!!

Cherrios fuckers!!



Bildkälla

Hur coolt är inte detta på en skala???



Du åker fast!

Läs inlägget innan denna så ni hänger med. Jag besökte den lilla haggan på hennes jobb idag och slängde räkningen i hennes ansikte. Jag var verkligen tvungen att lägga band på mig själv så att jag inte skulle slå sönder henne på plats. Mamma hade fått mig o lova att inte börja svära o höja rösten. Jag tvingade henne att ge tillbaka varenda krona och jag kunde inte hålla mig. Jag svor lite och skrek lite. Jag hade annars inte kunnat sova inatt om jag inte hade gjort det.

Äckliga patetiska lilla ursäkt till människa. Hur kan man stjäla så från en annan människa??


Jävla äckel!

Ibland kan folk vara så jävla äckliga!! Kommer ni ihåg när pappa min blev bestulen på sin plånbok? Det visade sig att det var kassörskan i butiken som pappa vart inne i och handlat som hade stulit plånboken! Kärringjäveln blånekade när pappa frågade var plånboken tatt vägen. Men efter polisanmälningar så erkände hon till sist. Hon gav tillbaka plånboken och pengarna och grät något enormt. Hon ångrade sig jätte mycket och sa att det var hennes livs störts misstag.

Så gullig som pappa är så förlät han henne och drog tillbaka polisanmälan. Han tyckte att det var onödigt med polisanmälan då hon gav tillbaka allt och ångrade sig så mycket. Tro det eller ej men vi tyckte synd om henne. Nu idag så ser jag att pappa har fått hem brev från Handelsbanken Finans med en räkning på 8 581kr.

Då har den lilla slynan gått och dragit pappas kreditkort och spenderat 8 600kr!!! Hur fan kan man??? Helt ärligt hur kan man vara så jävla äcklig???!!! Hur kan man dra någon annans kort och veta att personen ifråga måste betala det du spenderar???


FYFAAAN!!! Jag kommer att slita henne i stycken jag lovar!!!


I can tell u lying!

Joe feat. Mystikal - Stutter




Jag jobbar med skumt folk!

Mina kolleger känns inte riktigt normala tycker jag. Dom är alla lite skumma. Okej jag är inte särkilt normal själv jag vet men ändå. En av kvinnorna...kallar henne för kvinna för att hon är väl runt 40 år kanske. Jag kommer alltid på henne med att titta på mig. När vi har möte så kan jag bara titta runt lite och då ser jag att hon sitter och tittar på mig. Men så tittar hon bort när hon ser att jag tittar. När hon pratar med en så ställer hon sig jätte nära och jag är juh ganska lång och hon är lite kortare så när hon pratar med mig så står hon bokstavligt talat och pratar med mina tuttar. Hon tittar verkligen på hela mig när hon tittar på mig...håret, ögonen, munnen, kroppen.

Väldigt obehagligt måste jag säga!

Och jag blir juh nervös när hon beter sig så där. Tänk om hon är lesbisk och tycker att jag är attraktiv eller nåt. Inte för att jag har något emot homosexuella men jag blir juh nervös för fan. Och när jag blir nervös så kanske hon uppfattar det som om jag blir nervös på ett bra sätt och kanske skäms eller nåt. Det kanske därför hon fortsätter titta o grejer.

Undrar om hon tänker på mig när hon tar på sig själv.....å herregud var jag tvungen! Nu kommer jag ba ännu mer nervös.

Aldrig ska jag ha ett normalt liv!!



Bildkälla

Visst...det där ser jätte mysigt ut o så men inte my cup of tea...


Hur många gånger orkar man?

"Fan!!!! Jag skrev just en sån bra kommentar, så försvann den bara???
I vilket fall - du är en toppenpingla!! Smart, rolig och snygg! Såklart du kommer att få en toppenvår. Gråt och var ledsen i februari, det är ju ändå en skitmånad. Och kort.
Sen är det mars, när allt börjar igen :-) En toppenvår. Ditt nya liv!!" 
- Thomas

Så här skriver en av läsarna. Jag måste säga att jag blir glad och varm varje gång jag läser något sånt här men jag kan inte låta bli och undra en sak. Det känns som att allt jag gör är att börja om på nytt hela tiden. Efter varje smäll så ska man plocka ihop sig själv och börja om på nytt...så småningom iallafall. Men frågan är:

Hur många gånger orkar man börja om på nytt?

När börjar det kännas att nu får det fan va nog...jag orkar inte en gång till! Var gör man när man känner så? För så känner jag nu. Och så känner jag väldigt ofta.

Jag går ut och tar en promenad nu!




Dear Mr. President

Oj va denna låt är bra! Håller ni inte med?


Pink - Dear Mr. President




Jag saknar dig..

Jag har tänk på honom ganska mycket på sistone. Jag vill så hemskt gärna ta upp telefonen och ringa honom. Det har nu snart gått fyra veckor sen ja bad honom att sluta höra av sig.  Ni kan juh bara tänka er hur mycket jag ångrar mig just nu. Jag vill verkligen höra hans röst...hans löjliga röst!

Men det går inte. Min stolthet står i vägen och jag vägrar. Jag vägrar för att JAG var den som bröt helt och hållet när han inte ville. Men vad skulle jag gjort? Han valde henne över mig och då kunde jag inte se någon anledning för oss o hålla en ytlig kontakt. Det var väl lika bra. Jag var tvungen att få känna att jag hade lite makt...något att säga till om iallafall.

Men shit vad jag saknar honom. Helt sjukt vad jag saknar honom!





Bildkälla

 


I tankarna går jag


Mina kompisar undrar om det inte blir lång tråkigt att gå ut o gå hela tiden. Jag kan deffinitivt hålla med om att ta en promenad kan vara väldigt tråkigt om man går själv. Men vet ni vad trixet är???

Jag går juh med musik i öronen och vet ni vad jag gör? Medans jag går så gör jag upp en egen musikvideo till varje låt. Nu kanske ni tycker att jag driver men jag är fullkomligt allvarlig. Ibland är jag med i videon och ibland så är jag inte det. Jag fantiserar ihop något som jag tycker passar till låten och det blir antingen något nytt eller så bygger jag bara på det som redan finns.

Vet ni hur mycket tid och tankeverksamhet det där tar??

Massor kan jag informera er om! Så innan jag ens hunnit känna av att jag är trött så har jag vart ut o gått en timme. Tiden bara flyger iväg!! Testa!





Bildkälla


Why her?

Jag mår bra. Men vissa dagar så tar tankarna över och alla frågor snurrar och känslorna bubblar upp till ytan. Då gör det ont i både själ och hjärta. Det gör mycket mindre ont men jag kan inte hjälpa undra.

Saknar han mig?

Tänker han på mig ens?

Är han lycklig utan mig?

Ångrar ha sig?

Jag saknar honom. Jag tänker på honom ganska ofta. Kan inte säga att jag är särkilt lycklig nej. Jag önskar ganska ofta att han ångrade sig...för jag ångrar mig jätte mycket att jag lät det här hända...


Monica - Why Her




Det är löjligt billigt!!

Ibland kan jag tycka att det är löjligt billigt med tjej kläder. Och det blir oförskämt billigt när det är rea! Vanligtsvis så brukar jag inte visa upp det jag köper men detta måste ni se!!!




49kr





20kr



49kr

Öhm...ursäkta den hemska kameran men det är allt om finns tillhands just nu. Men helt seriöst?? 49kr...20kr??!! För helt nya kläder?? Ibland kan jag tycka så hemskt synd om pojkar för dom är tvungna att lägga ner sjukt mycket pengar på kläder jämfört med oss tjejer...


Why? Why? Why?!!

Jag har inte ätit chips på kanske två månader. Men ikväll var suget så jävla stort så jag kunde fan inte hålla mig.

Jag köpte en påse chips.

Jag är inte stolt nej! Men istället för att trycka i mig hela påsen så har jag tryckt i mig halva bara...bara och bara! Så nu så har jag världens magknip och är alldeles hård i magen. Usch det var verkligen inte värt det!

Jag har ontor i mager nu!!








Bildkälla


Har du tråkigt??

Vad gör man om man har tråkigt på jobbet? Hemma? I skolan? Jo man gör som tallica och springer in på toan och tar roliga bilder på sig själv. Här leker jag Top Model!








 

Cheerios!!!

 


En lite annorlundare vampyr!

Hahahahahahaha!!





Vad gör ni på helgerna...

..när ni inte läser min blogg?? Jag tycker att det är väldigt oförskämt av er att ta en paus från mitt ytterst viktiga liv på helgerna!! Ja menar...ni viiiill juh veta vad jag gör varje sekund varje dag. Jag är juh klart mycket intressantare än fisbella, fuckme, kiiinsa, krysset och dom där andra fjortisbloggarna yaow, messie eller vad fasiken dom nu heter!

Nä nu tycker jag att ni skärper till er för fan! Jag snackar inte skit om andra. Jag redigerar inte mina bilder och jag tar upp världs viktiga ämnen som sex, fett och pruttar!

Då var det sagt!








i bilen..

Jag spenderar ganska mycket tid i min bil. Jag kör ju i ungefär 50min till jobbet och 50min hem varje dag. Så nästan två timmar per dag sitter jag i min söta lilla Cleo....hon heter så min bil. Ibland lyssnar jag på radio. Ibland lyssnar jag på min musik. Ibland pruttar jag och blir så chockad av den underbara doften att jag nästan krockar. Och ibland så tar jag en cigg när jag fastnar i trafiken för länge.

Men vet ni vad jag oftast gör?? Jag blir arg och svär som en sjörövare!!! Dom där jävla idioterna på vägen vet inte hur man kör. Dom tar ingen hänsyn alls till alla trafikregler eller att dom kanske riskerar någon annans liv genom att köra som en efterbliven jävla åsna! Ibland har jag blivit så pass arg att jag till och med pekat fuck u samtidigt som jag har skrikit FUUUUUUUUUUUUCKKKKKKK UUUUUU din mamma k*ullare!!!!!

Inte särskilt lady like jag vet. Men sen så har jag aldrig heller påstått att jag är en dam. Nej som min vän Muppen brukar säga:

"tallica...du dricker och svär som en sjöman!"



Vad ska man annars göra i en bil??


Endorfiner!

Kom precis ut ur duschen. Har tagit mig en entimmes lång och intesiv promenad. Därefter fick det bli sit ups och ryggövningar!! Jag börjar tycka att jag är duktig. Känns som att jag har börjat få kläm på det här och att det faktiskt kan vara möjligt att jag kan få en dunder kropp inom en inte alltför avlägsen framtid :) !!!

Måste även tillägga att jag mår alltid som bäst när jag precis tränat färdigt. Det finns en liten glapp där efter träningen då jag är någon form av harmoni och tycker att allt inte är så hemskt trots allt. Måste vara endorfinerna eller hur? Vad det än är så försöker jag hålla kvar den känslan så länge jag kan och ikväll så tänker jag försöka lägga mig med den känslan. Jag ska testa om jag kan somna utan att tänka tusen tankar om allt som gått fel.

God natt mina kåta små smurfar och tack för att ni förgyllar min tillvaro!! Okej det där var lite gay...



Bildkälla


Under mina kläder!

Det har vart förfrågningar...ok det har vart en förfrågning på hur jag ser ut. Alltså vad det är jag vill gå ner på. Så jag ska visa er min mage!! Yupp det är den jag hemskt gärna vill gå ner ett par kilon på. Men det är en sak jag skulle vilja säga först!

Jag tycker absolut inte att man är fet, tjock eller på något sätt onormal om man ser ut som mig. Utan det är bara jag som känner mig lite obekväm eftersom jag inte längre ser bra ut i mina oförskämt korta och tajta klänningar. Jag säger absolut inte att man bör gå ner i vikt om magen putar ut lite utan detta är bara vad jag anser om MIN kropp och ingen annans! Okej...då var det sagt!

Dessa kort är tagna i en provhytt! Jag har tatt kort på magen både framifrån och från sidan. Om ni tittar på kortet framifrån så ser ni att det hänger över lite på sidorna, både fram och där bak..kolla spegelbilden. Kortet efter är lite mer hur jag vill se ut!




Dessa två kort är tagna från sidan. Man ser att magen putar ut lite och på kortet efter så har jag dragit in magen. Så där platt vill jag ha det!

 

Så...hänger ni med nu? Nu vet ni iallafall hur jag ser ut nu och sen så får vi hoppas att det snart lutar mer åt hur jag vill se ut!!


Beyonce sjunger för cancer sjuk flicka

När vi ändå är inne på att vara sjukt känslig så måste jag visa er den här videon. Min vän Darkness visade mig denna och ja jag bölade återigen fast inte i bilen denna gång. Detta är så sjukt vackert...gör ont i hjärtat!!

Beyonce sjunger låten Halo till en liten flicka vid namn Chelsea som är sjuk i cancer.




Överkänslig?

Jag har verkligen gått och blitt jätte känslig. Minsta lilla grej kan få mig ur balans och jag kan bli jätte ledsen! Som imorse när jag satt i bilen på väg till jobbet, jag hade då radion på. Det var väl nåt jävla morgon program och dom hade en tävling där man kunde vinna pengar. Kvinnan som ringde in vann 100kr och istället för att ta pengarna så bad hon om att få dom skickade till offren på Haiti.

Jag vart så rörd. Jag vart så himla rörd så jag började gråta....i bilen....igen. Det har blivit en vana för mig....att gråta i bilen. Minsta lilla grej och jag gråter...i bilen.  Jag måste lära mig att kontrollera alla dssa känslor. Jag är inte van vid att känna så mycket hela tiden, måste seriöst komma underfund med hur man hanterar allt detta skit!




Bildkälla


Jävla Pubes!!!!

Jag läser bloggar. Jag tycker om att läsa bloggar. Jag brukar ta en stillsam paus i mitt såååå krävande arbete och läsa lite olika bloggar. En blogg som jag brukar kika in på då och då är Pubes. Jag tycker att hon skriver roligt. Men idag så måste jag säga att jag är besviken på Pubes. Yupp jag är lite upprörd. För ni ser hon lurade mig...

Vill inte säga så mycket mer för det hela var väldigt traumatiskt! Kolla här och läs sedan vidare men kolla först innan ni läser vidare!!!




Bildkälla


Pubes....det är inte coolt! Nej jag har världens största haj fobi. Ibland kan jag få panik i duschen och måste kliva ur med shampo i håret. Jag sitter stillsamt på mitt kontor och klickar på länk jäveln...jag klickar vidare och helt plötsligt så ser jag att mina hörlurar flyger på data skärmen. Då har jag i ren och skär panik tagit av mig hörlurarna och slängt dom på skärmen i ett försök att rädda mig själv. Sedan ramlade jag nästan av min stol. Som att det nånsin hade hjälp om detta hade vart verkligt...

"Kom fan inte nära mig haj jävel för annars...ja annars slänger jag mina hörlurar på dig!!!"

Så hajen simmar vidare med sina tusen tänder för att den blir rädd för mina hörlurar. Nej som sagt Pubes....INTE COOLT!!! Tycker att du ska vara lite mer mån om dina läsare...jag är ganska skör....tänk på mig...kanske en kram...eller sju...du vet...något att tänka på ba...





Vi ritar!

Jag har haft en mysig helg med filmer, massa sexsnack och nachos! Nu har tjejerna åkt hem och det är väldigt tyst här måste jag säga! Dom är inte kloka mina brudar!! Jag har fått mig en till väldigt fin teckning också hehe! Ignorera mina naglar tack!





Denna fina skapelse av moi är gjort av Darkness och Arvid :) Väldigt lik måste jag säga hehe va tror ni??


Visst nämnde jag att gått ner 2kg??

Så då tyckte jag att det var på sin plats att fylla på dom där kilona med lite tårta på fredagsfikat här på jobbet...




Hur fan ska jag kunna säga nej när dom serverar mig detta????


Din tur!

Jag är lite tom i bollen idag...vet inte riktigt vad jag ska skriva till er idag. Någon som har förslag? Något specieltl som ni undrar?




Jag är upprörd!

Jag är ytterst upprörd!!! Jag satt på mitt fina kontor och jobbade och var allmänt duktig. Då kommer chefen in och säger att jag måste byta rum. Jag sitter tydligen på den sidan av korridoren där alla chefer sitter och på måndag så ska det komma in en ny chef som ska ha mitt rum vilket innebär att stackars jag måste byta rum.

I am Outraged!! Vadå jag är väl viktig jag också!!!

Så jag har fått packa ihop dator och allt på en liten vagn och som ett mongo skjutsa ner allt till ett rum lääääääängst bort i korridoren. Och då menar jag lääääääääääääääääääääääääängst bort och ni ska veta att det är en lång jävla korridor. Så nu sitter jag här alldeles själv skit långt bort från dom som jag jobbar med. Ofta jag kommer komma in i gruppen nu när jag geografiskt befinner mig i Haparanda!!!

Och vet ni vad det värsta är??? Mitt nya bord är jätte lågt och jag har långa ben så jag får typ inte plats och jag vet inte hur man höjer skiten!!! Arg är jag...massor av arg är jag!!!




Det är jag och min jävla ormbunke av plast...


Kommer ni ihåg...

...dessa gamla godingar?? I know I do..

Ok jag kunde inte hitta en annan video ...jag är inte sjukligt besatt av Johnny Depp...så ni får faktiskt tycka om denna!!!!


Bryan Adams - Please Forgive Me




Matt Giraud - Have You Ever Really Loved A Woman





Ingen träning ikväll, jag är sjukt trött. Har gått omkring och gäspat hela kvällen. Nu ska jag som den pensionär jag är krypa ner under täcket och somna snart. Måste spara på krafterna förstår ni för imon smäller det! Då får jag finbesök av mina damer!!! WIIHOOO!!!



Guess WHAT???!!!

Det första jag gjorde imorse var att slänga mig på vågen. Måste juh se om jag fått nå mer resultat och GUESS WHAT???!!!! Vågen visade...trumvirvel tack....ni biter er på naglarna av spänning.... 66.7kg!!!!!!!!!!!!!

66,7 kilogram!!!!!!

Detta mina cybervänner betyder att tallica har lyckats gå ner totalt 2,1 kiloooooooooo wooooohooooo!!! In your face bitches!!! Fast jag vet inte just varför i era ansikten men det måste väl bli i någons antar jag...

tralalala lalalalalaaaa!!



Bildkälla


Paket i posten!!!

Jag kom hem igår kväll och fick se att jag fått ett litet paket med i posten!! Yaaayyy finns juh inget roligare än att få paket med i posten juh!! Vem är det som skickat då?? Licious...min storbystade italienska halva!! Jag öppnar upp och där i ligger det ett USB minne med kort och brev i och en liten ask från Guldfynd!! Helt jävla lyrisk sliter jag upp den lilla asken och får se detta!!








Örhängen! Örhängen! Örhängen! Jag öölskar örhängen!!! Dom är jätte fina och jag tackar så hemskt!! Men inte nog med detta. I USB't så fann jag som sagt lite bilder som hon har skickat plus ett litet brev OCH en väääldigt fin teckning som ska föreställa oss!!! Ja vi är mogna!!




HAHAHAHAHAHAHA!!! Kolla könshåret hahahaha! Varför har jag mer könshår än Licious??!!



Licious med dom stora pattarna: ge mig lite hår da för fan!!!

tallica med mer könshår: fuck of, I like my tina turner hair!!!



Kan inte beskriva...

...hur jävla trött i kroppen jag är just nu! Har gått en rask promenad i en timme följt av sit ups och ryggövningar! Jag är helt jävla slut men ack så skönt det känns!!

Allt jag tänker på är hur heeeet jag kommer att bli!!  Nu ska jag krypa ner och värma ögonen!

God natt!


YEAH!!

Ja då var det dags igen! 2 hela timmar sedan jag åt så då är det dags att gå ut i kylan och röra på röva. Medans jag är ute och går så brukar jag fantisera om hur jag kommer att se ut...på stranden i min nya kropp! Smoooking hot!!!! Ja då tar jag i lite extra och känner svettet rinna nerför stjärtskåran innanför långkalsongerna!!!

By the way...långkalsonger is the shit!!!


Sex storie - röka

Denna sexcapade hände för ungefär 2 år sen. Jag hade fått upp ögonen för en kille som vi kan kalla för D. Vi hade flörtat lite och till och med sovit med varann en gång utan att göra något. Denna speciella vinter natt var vi alla ute och festade. Lagom fulla båda två staplade vi hem till hans lilla student rum. Vi har ännu aldrig haft sex så till en början ligger vi bara och håller om varann, pussas lite och verkligen bygger upp rätt stämning! Men efter en bra stund så börjar det hända grejer.

Vi har sex, vi har bra sex i ungefär 2 timmar! Jag är väldigt dominant men han låter mig inte riktigt få ta över helt vilket jag gillar. Så efter två timmar kan ni juh tänka er att vi båda är helt slut. Och som dom flesta av er vet så röker jag och vad tycker vi om att göra efter sex...jo röööka!! Så jag säger:

tallica: jag skulle kunna röka en limpa nu...så tillfredställd är jag!
D: men öppna upp fönstret här och ta en cigg. men böj dig ut lite så det inte blir för mycket rök här inne.

Så jag öppnar upp fönstret och ser att det snöar ute. Jag tar hans linne som ligger på golvet och drar den över mig. Sedan så böjer jag mig ut genom fönstret på tredje våningen och tänder min cigg. Jag har bara på mig hans linne så när jag böjer mig fram så...ja ni kan juh tänka er vad som syns där bak!

D som precis kommer ut ur toaletten möts av denna syn. Helt plötsligt så känner jag två varma händer på min rumpa. Han böjer sig över mig och säger:

D: jag vill ha dig så här...

Så han tar mig på plats...med överkroppen hängandes utanför fönstret. Det snöar och jag har en cigg i handen...men jag kan säga att jag inte frös...





Bildkälla


Sexcapades!

När man har brist på sex så brukar det oftast leda till att man pratar mycket om det med sina kompisar...iallafall mina tjejkompisar. Så häromdagen hade jag en liten konversation men min vän Muppen och vi pratade om sex dåra. Dom olika "erövringarna" man gjort och pojkarna man minns....det visade sig att hon minns mer om mitt sexliv än vad jag gör hehe!

Kom då på att jag har en massa sjuka/roliga/sexiga historier som jag inte har berättat för er om....om mina Sexcapades som Muppen så fint fick till det hehe!

Så håll utkik, ska försöka lägga in en ny med jämna mellanrum ;). Känn er fria att testa samma sak, ta lärdom, kommentera, fråga eller bara rent av njuta :) !!!




Sex!

Det är exakt en månad och 24 dagar sedan jag hade sex. En månad och 24 dagar sedan jag kände en naken kropp emot min...

Man kan säga att jag börjar känna av "att inte få sexet". För dom flesta är en månad och 24 dagar inte alls särskilt lång tid men för mig som ändå fick det regelbundet så är detta tortyr. För mig som ändå fick det bra så är detta ett helvete!!

Jag vill ha sex. Jag vill verkligen det. Jag menar verkligen det! Lite frustrerad ja det är jag. Meeen chanserna för att bli penetrerad nån gång inom en snar framtid är juh ganska minimala så jag ställer mig in på "svält position"...vilket suger!!

Om ni får regelbundet sex...kan ni inte snälla dela med er? Det är elakt att inte dela med sig!!!



                                                                Do I turn you on??



Bildkälla


Men va fan!!

Jag är ute och går nästan varje dag! Jag gör mina sit ups och diverse övningar. 1,6kg lyckades jag gå ner men sen så står det stilla! Inget mer händer juh!

Var är mina rutor undrar jag dåda???!!!

Okej jaja jag vet att jag inte kan få magrutor över en natt men lite mer viktminskning tycker man juh! Aja antar att det är lätt i början men sen så blir det bara svårare. Men men jag tänker då fasiken inte ge upp. Jag ska få min dröm kropp! Så nu går jag ut i den bittra fucking kylan och går en timme! Min vision är att få ha Jessica Albas kropp till sommaren...lite grann iallafall!


Bildkälla


Om ni fick välja....vems kropp hade ni velat ha?


Poopy and tired!

Jag är bajsnödig så jag åker fan hem nu från jobbet!

Vad gör DU??!


Åh en karl!!

Jag saknar en karl!

Jag saknar en härlig kropp att få hålla om!

Jag saknar ett par underbara muskulösa armar som håller om mig!

Jag saknar att få känna naken hud mot min!

Helt ärligt så saknar jag att få känna en rejäl jävla erektion!

Så...nu var det sagt!


Frozen

Om jag vågade vara lite mer öppen och om jag vågade ta lite mer chanser så kanske mitt liv hade sett annorlunda ut. Det är absolut inte så att jag är rädd för att testa nytt eller bjuda på mig själv. Absolut inte! Om man frågar mina vänner så skulle dom nog säga att jag är den sista som är blyg och inte vågar ta för sig. Jag är nästan för social och tar till och med över helt och hållet ibland.

Men det är skillnad på att vara social och våga ge av sig själv. Ge av sitt innersta jag. Förstår ni vad jag menar? Om jag inte var så sluten på insidan så kanske saker och ting skulle se annorlunda ut. Men frågan är om jag vågar när det väl kommer till kritan. Om jag alltså vågar igen?


Madonna - Frozen




"Your frozen when your hearts not open."

Jag känner igen mig så sjukt mycket i hennes ord i den här låten. Då menar jag den hon sjunger om. Plus att videon är så sjukt jävla fin! Mörk och mystisk!




Här är en bild...

..på min rumpa när jag har en bra rump dag :) ! Dåliga rumpdagar så hänger hon skinka hehe (och inte läpp..fattar ni??)



Say it right!

Det brukade göra ont i mig när jag lyssnade på den här låten. Idag nästan tre år senare...blir jag bara påmind lite om den äckliga känslan men sen så släpper det.

Nelly Furtado - All Good Things





Nelly Furtado - Say It Right





Kan man se nåt?

Det finns en sak som jag tänker på ganska ofta. En tanke som bland kan ockupera mitt sinne såpass mycket att jag kan sitta och fantisera om det. Och nej det är inte sex!! Ja jag tänker på det ganska ofta också men på sistone så har jag tänkt på detta:

Vad händer nu...härnäst?

Jag tänker mycket på framtiden. Framtiden i form av imorgon och en månad framåt. Vad kommer att hända? Kommer jag att vara lycklig om en månad eller kommer jag att vara ännu mer miserabel än vad jag redan är? Tänk om jag träffar Mister It om en vecka? Tänker om jag inte träffar honom först om 10 år??! Tänk om något hemskt händer?? Tänk om något underbart händer??

Ovissheten av att inte vad som gömmer sig längre fram kan få mig att sitta och grubbla. Men samtidigt är det juh ändå ganska coolt att inte veta vad som lurar runt nästa hörn.

Jag vet inte vad jag pratar om....lyssna inte på mig...mina tankar är alldeles för klottriga för att man ska kunna få någon rätsida på det alls! Men jag kan inte hjälpa och undra...gör inte ni det??




Bildkälla

Enligt Google så är detta framtiden...vad tror ni?


Och vad är detta??

Jag var på Willys nyss och såg detta. Någon som kan gissa varför denna grönsak heter Spetskål???






Hårinpackning + nagellack

Jag gjorde juh en hemmagjord hårinpackning härom kvällen. Detvar inte lyckat kan jag säga. Meningen var att jag skulle få lite mjukare hår...öhm...så vart det självklart inte! Nej för jag heter juh tallica och i min värld så ska inget gå min väg.

Håret vart hårdare...asså hade skiten motsatt effekt!

Så jag har tröstat mig själv med att måla naglarna lite förföriska iallafall!








Träning!

Yes idag har jag banne vart jävligt duktig! Har tagit mig en härlig en timmes lång powerwalk i solen innan frukost. När jag kom hem så gjorde jag 50 sit ups och 30 ryggövningar. Ska man träna mage så bör man träna ryggen också!

Så träningen fortsätter gott folk. Undrar hur kroppen kommer att se ut till sommaren :) ? Men vad ska man göra resten av dagen?





Bildkälla


Hej bilmekaniker!!

Fyyy fasiken va kallt det är! Jag har stått ute i kylan i flera timmar och meckat med bilen. Med pappa dåra. Geni nr 1 (jag) och Geni nr 2 (pappa) skulle ba förbättra bilen lite granna. Så den spinner lite ljuvare meeeen det gick juh inte riktigt som vi hade tänkt oss. Nej bilen startar inte alls nu.

Den står där den står och vill inte starta!! Nice va?? Nä även om jag fryser röven av mig just nu så tänker jag ändå gå ut och gå en sväng!! Är man fast besluten så är man.

Va ska ni gö ikväll?





Bildkälla

Typ så här ser jag ut när jag meckar med min bil...




Min lyxiga och extravaganta afton!!!

Ja det är fredag ikväll. Dom flesta av er sitter säkert och trycker ner flaskan i strupen på förfesten. Alldeles glada och förväntansfulla inför vad som kan komma under kvällen. Ni minglar och skrattar och flörtar medans ni är glada över att könsorganet är nyrakat. Yupp!!

Ni andra som valt att inte doppa er själva i alkohol ikväll kan juh rikta blickarna hitåt! Ja exakt...titta på tallica!! Vad ska hon hitta på en kväll som denna??? Säkert något extravagant och lyxigt!!! Jajamensan!! Jag ska strax ut på en promenad i denna underbara kyla i ett fortsatt försök att försöka bränna fettet. När jag kommer hem ska jag slänga in en hemmagjord hårinpackning i burret jag kallar för hår! Efter det lär jag nog krypa ner under sju täcken och lugnt somna in...asså sova...inte dö.. Så nu vet ni!!!

Anyhoos....ha det bra där ute gott fölk!!!





Bildkälla


Måste säga att detta stämmer!




Bildkälla



Jag vart lite nyfiken på vad för personlighetsdrag mitt stjärntecken har efter en kommentar från Moa och som dom flesta av er förstått så är jag född i skorpionens tecken. Vad är era tecken? Vad är typiskt för ditt tecken?


Come on BITCHES!!!

Vad sägs om att vi livar upp stämningen lite????!!!!!! Nu vill jag att ni maxar volymen vart ni än är och skakar på  fettet!!! Idag är vi på bra humör!!!


Chris Brown - I Can Transform Ya





I am Carrie!

Loggade in på Blogg.se och såg att det finns ett Sex And The City test man kan göra för att få reda på vilken av tjejerna man är mest lik. Som den torsk av SATC jag är så testar juh jag sååå klart!! Så här var resultatet:






Hmm känns som att det stämmer men jag trodde ärligt att jag var mer som Samantha. Älskar skor ja och får för mig ibland att jag kan aaaallt om relationer men jag får juh aldrig till det själv juh! Aja testa du med här! Vem blir du??


TÅRTA!!!

Idag har vi haft tårta på jobbet. Jag åt inget.

Nej tallica åt ett äpple och en apelsin istället.

Bra? Nej jag är arg för att jag hellre ville ha prinsesstårta!!!!






Bildkälla


Jag har ont i magen.

Oftast när något händer så brukar jag få ont i magen. Min mage har gått och blitt jätte känslig. Blir jag ledsen eller upprörd så får jag jätte ont i magen direkt. Har nu haft ont i magen jätte mycket sen imorse. Jag vet att det beror på att jag ska flytta men varför? Det är juh inget negativt..

Jag pruttade hela vägen till jobbet imorse. Kul att jag nästan tar livet av mig själv på motorvägen när jag precis börja känna att jag har någon form av kontroll! Jag fattar inte varför jag blir chockad varje gång jag pruttar i bilen. Jag vet att det kommer och jag vet att det förmodlingen kommer att lämna den där underbara odören efter sig. Men lik förbannat blir jag lika ckockad vaaarje gång och försöker fly!

Äh..





Bildkälla


Etta eller tvåa??

Har sovit fyra timmar inatt. Jag har varit vaken sen klockan halv sex...varför? Jag vet inte...jag vaknade upp av mig själv och kunde inte somna om. Kunde inte sluta tänka på allt. Har tusen frågor som snurrar i min skalle.

Ska jag verkligen flytta snart?

Kommer jag att kunna ha råd? Måste juh köpa ett heeeelt hem!

Kommer jag då att kunna åka till Italien i sommar? Det kräver lite riksdaler det med!

Nu kommer det inte finnas mat färdigt när jag kommer hem efter jobbet...måste laga själv då juh!

Orkar jag bli "vuxen" igen??

Är lägenheten sunkig måste jag man juh måla om o grejer.

Ska jag bo i en etta eller en tvåa?

Okej så här är det! Väldigt många frågor ja men ni kan iallafall hjälpa mig med sista frågan. Vad tycker ni? Etta eller tvåa?? Det blir juh en skillnad på nån tusen lapp i hyra...






Bildkälla


Dags att flytta ut..

Jag har nu bråkat non stop med mina föräldrar i 24 timmar. Jag gick ut och tog mig en promenad för inte så länge sen för att jag kände att jag skulle begå massmord annars. När jag kom hem så satte vi oss ner och hade ett väldigt långt samtal.

Jag förklarade för mina föräldrar att deras jobb var över. Dom har redan gjort allt ett par föräldrar ska göra och dom har gjort ett jätte bra jobb. Vi alla barn är bra människor. Det är dags att dom lever för sig själva nu.

Vi bestämde att jag skulle flytta ut.

Att jag skulle skaffa mig en egen lägenhet. Vi älskar varandra men vi har aldrig bråkat så mycket förut som nu när vi bor under samma tak. Jag har juh börjat jobba och i januari så lär jag väl få ut min första fulla lön. Ja jag har bestämt att det är mycket som ska sparas men detta är ett nödvändigt steg. Att bo ensam i ungefär 5 år och sen flytta hem är världens största pina och jag har stått ut så länge jag kan. Det känns redan mycket bättre nu när jag vet att jag kan flytta utan att mamma och pappa tar det alltför personligt.

Så nu börjar jag leta.






Bildkälla


Work it!

Jag vaknade för en liten stund sen. Kan ni fatta??? Klockan är ett!!! Fy faaan va skönt det var att sova ut. Jag känner mig verkligen utvilad!

Frågan nu är om jag ska gå ut och gå en timme innan jag äter frukost. Det skulle vara vääldigt bra för rumpan och fettet runt magen men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte. Nej jag kan väl ta en liten paus från träningen nu på morgonen right? Jag har annars varit väldigt duktig dom andra dagarna med promenader och sit ups!

Så här gör vi! Jag äter frukost nu och om två timmar så går jag ut och tar den där promenaden och när jag kommer hem så får det bli ett hemma pass med Pilates!!




Bildkälla


Dom långa timmarna..

Ibland hatar jag mitt liv. Min tillvaro, situation...allt. Mina föräldrar driver mig till vansinne. Mitt hjärta driver mig till...ja vad ska jag säga...bristningsgränsen...om det nu är ett ord.

En mörk och lång afton men jag hoppas att en promenad imorgon bitti innan frukost rensar bort lite av dessa äckliga tankar som tynger mig ikväll.

God natt


Min bästaste!!

Igår kväll fick jag en liten överrasknings present av min bästaste Muppen!! Hon hade vart på staden och sett det här linnet och tyckte:

"Hmm det här passar nog mig och tallica!"

Så hon köpte två, en till sig själv och en till mig. Världens bästa! Men det klockrena är juh trycket. Kolla noga så ser ni att det är ett brustet hjärta och under så står det Heartbroken...vilket vi båda är just nu :(

Ignorera Kenza posen hehe!












Tribute to MJ

Riktigt fin!



The Game feat. Chris Brown - Better On The Other Side




Att hitta någon ny

Jag har tänkt på en grej. När man träffar någon ett tag så lär man känna den personen. Man bygger upp en grund tillsammans och man vet vad den andra tycker om, inte tycker om, humor, egenskaper, rutiner, gränser, tankar och allt sån där som man med tiden får reda på. Ibland tar det extra lång tid att få reda på allt det här för personen kanske har svårt för att öppna sig. Men när man slutar träffas, när man gör slut så faller allt det i glömska efter tag.

Och tanken som slår mig är processen med att bygga upp allt det här med någon ny. Inte nog med att man måste hitta någon ny...man måste även gå igen allt det här igen. Energin och tiden det krävs är inte lite egentligen. Att orka bygga upp den här grunden igen....och sen igen och igen osv. Allt det här känns så utmattande. Tänk om man lägger ner all denna tid, känslor, engagemang och energi för att lära känna någon och sen så gillar man inte det man ser. Då måste man börja om på nytt med någon annan. Hur orkar man egentligen??

Är det tanken på att man ska finna den eviga sanna lyckan hos sin andra halva som får oss att orka kämpa igenom den här grymma djungeln alla kallar för kärlek? Är det värt det??




Bildkälla


Dagens horoskop

finns att finna hos Aftonbladet. För skorpionen (moi) stod det så här:

"Skorpionen 24/10-22/11

Trevlig måndag som ställer dig inför ett problem som du lätt kan lösa. I övrigt gott om romantik."


Bullshit tänker jag då!!! Jag har då inte haft en trevlig måndag. Jag har inte haft ett problem som jag lätt kunnat lösa...nej jag har haft sju tusen problem och ingen av dom är lösta. Och romantik???? Ja detta ska vi inte ens gå in på!! Nä nu ska jag ut och ta mig en långpromenad och work the ass and the fat!

Vill du läsa din? Tryyyyyyyck här!



Bildkälla

Sidan jag hittade bilden på skriver så här om den kvinnliga skorpionen:

"Anyone who has ever dated or been partnered with a Scorpio woman will probably describe the nature of the relationship as captivating and intense."

hmmm....håller du med?




Ner säger jag!!!

Yupp så skriker jag på vågen!! Så för att hjälpa vågen lite på traven så har jag skurit upp lite frukt på jobbet så jag inte är allt för hungrig till middagen sen :)




Ja det här blir gott!

Igår kväll när jag förberedde min matlåda för idag så var jag visst lite för generös med grillkryddan. Och eftersom tallica är smått efterbliven så smakar hon inte av maten när hon lagar den....utan jag märkte det idag på jobbet. Det är dags för lunch och jag är as hungrig. Jag tar den första tuggan av maten och märker att någon idiot har doppat rätten i grillkrydda vilket leder till att maten är föööör saltig.

Så nu sitter jag här...efter 7000 glas med vatten och smackar som en get.




Bildkälla


Måndag för tallica..

Ja måndag skulle inte vara måndag för tallica om den inte var misär...

* Vi kan börja dagen med att jag försov mig en timme. Vilket leder till att jag ser ut som ett överkört anus idag för att jag inte hann göra något åt mitt ytterst vackra utseende.

* Jag har nog aldrig varit mer trött än vad jag är just nu. Stirrar på kaffet bredvid skärmen och tänker att denna magiska dryck måste rädda min dag!

* Fan va äckligt kaffet är här!!!

* Jag har pruttat non stop hela morgonen. Vi kan konstatera att min mage är upprörd. Över vad exakt...ja det finns tusen olika skäl!

* Fyyyy fan vad kaffet är äckligt...varför fortsätter jag dricka det????!

Snälla säg att er måndag också är en gigantisk grop av avföring....så jag inte är ensam om att stinka här borta!





Bildkälla


han..

Jaaa...jag träffade honom. Jag vet att ni inte ville...att ni tyckte det var en dum idé. Ni är den där förnuftiga rösten som jag borde lyssna på oftare jag vet. Men jag är svag...för honom. Jag har varit stark och inte hört av mig själv men när han gör det så blir jag svag. Jag är kär i honom. Så ja jag träffade honom idag men ni kommer att fortfarande bli stolta över mig.

Jag träffade inte honom för att krama på honom eller för att jag hoppades på något. Nej jag träffade honom för att säga ifrån. Kolla honom i ögonen och säga ifrån....och ja plus att jag ville se hans nylle. Efter en liten disskusion så gick han med på att sluta höra av sig. Inga samtal eller meddelanden där han säger att han saknar mig och vill träffa mig. Han förstår inte varför vi måste bryta kontakten och sluta träffas helt. Jag gjorde klart för honom att han redan gjort sitt val och om jag ska kunna gå vidare så måste han sluta strö salt i mina sår...

"det var inte min mening och göra dig illa...jag har bara så svårt för att uttrycka mig...säga vissa saker.."

Var allt han fick fram...sen så gick han upp och gav mig en kram. Jag vet det redan men det blev väl som det blev. Antar att hon ger honom något han inte tror jag kan ge. Det spelar ingen roll egentligen. Även om det gjorde ont i mig och det sved utav helvete så vill jag att han ska må bra så jag...hör och häpna gott folk...gav honom råd och lyssnade på hans tankar om den nya tjejen.

Jag grät inte alltför mycket när jag gick därifrån. Det hela var väldigt odramatiskt och jag är inte alltför trasig. Vet inte vad mer som kan sägas..



Cousin It

Jag har bytt namn. Från och med nu så ska ni inte längre kalla mig för tallica utan för.....drumvirvel....COUSIN IT!!!

Jaaaa det passar mig perfekt!! Varför tänker ni nu men jag ska informera er. Det är så att en liten pälsbeklädd varelse har bosatt sig över mitt kön. Den jäveln vill inte flytta så jag har inget annat val än att byta namn till Cousin It...ni förstår säkert!





Bildkälla


För mycket...

...förvirring och bråk hemma så jag satte mig i bilen och styrde ratten mot mina tjejer! Ett perfekt sätt att starta det nya året på ;) !! Och jag måste säga att det är här jag trivs som bäst och mår som bäst!

Ha en dunder fredagskväll!



Fuck!

Ok...update. Jag svarade på hans mess och skrev detta:

Du får inte skriva så. Jag blir förvirrad i vill träffa dig också. Det var otroligt svårt för mig att bryta med dig...

Det gick en bra stund och karl jäveln svarade inte. Som min vän fröken Kaos brukar säga så blev jag skogstokig och skickade detta mess:

Svara nåt McGills, du gör mig tokig

Han ringde upp mig då. Skräckslagen tittar jag på mobilen och tänker:

shit....fuck....shit....va ska jag göra?

Så jag svarade. Samma gamla visa. Han saknar mig. Han vill träffa mig. Han träffar fortfarande henne....men han saknar mig. Det enda han vill göra är att ta en promenad och bara prata lite...skoja lite som förr. Jag sa att det inte var en bra idé. Jag sa att jag har mått skit dåligt sen sist och jag vet inte om jag har ork o träffa honom...för det skulle bara leda till att jag mådde dåligt igen. Han sa att han självklart förstod men om jag ångrade mig så fick jag mer än gärna ringa nästa gång jag åkte upp till hans stad...han sa att han saknar mig..

Bajs...bajs bajs bajs BAJS!!

Det jag egentligen svär kan jag inte skriva här inne...dom kanske stänger av mig så jag drar världens längsta suck...





Shit!!

Han var med mig.

Hon dök upp.

Han valde henne.

Jag bröt kontakten.

Och nu messar han och säger att han vill träffa mig och saknar mig..



Va fan gör jag??!




RSS 2.0