jag vet!

Jag är nog sääämst i sverige på att blogga just nu men saken är den att jag har sjukt mycket att göra i ett par dagar. Nu när det där testet är överstökat och jag har min jävla certifiering så kan jag fokusera mig på att få allting redo till min resa på fredag. Jag har fortfarande grejer som måste inhandlas. Saker som solskydd, plåster och framförallt resorb!!

Dessutom så kommer jag att behöva er hjälp med att veta vad jag ska ta med mig. Jag vet att det är ett i-lands problem men det är verkligen ett problem. Jag har exempelsvis för många skor och jag vill ta med mig ALLA!!

Nu ska jag iväg och kryssa av det sista på listan :) 
Ses vi senare?


Ni vet det där testet jag har tjatat om at...

foto0228 (MMS)

Ni vet det där testet jag har tjatat om att jag måste klara innan jag går på semester nästa fredag? Jo jag skrev den idag o klarade den! Me rules!


Är du en idiot?

Sorry för att jag inte uppdaterat något men jag har haft jätte mycket att göra på jobbet. Idag var det en kund som anklagade mig för att misstänka att han var en terrorist. Jag frågade efter hans personnr...

Jag har gjort en egen undersökning och kommit fram till att 97% av alla människor där ute är extremt korkade. Dom verkar inte fatta att det finns regler och lagar som man måste följa. Någonsin hört talas om Bankskretesslagen?? Det är inget jag personligen har hittat på för att göra livet surt för dig. Jag önskar att jag kunde få hitta på egna regler för att kunna göra livet surt för kunderna för vissa förtjänar det!! När dom vill ha något gjort snabbt så bryr dom sig inte om säkerheten men när något händer...ja då klagar dom på att säkerheten inte fungerar!

Så...nu har jag spytt lite galla. Vilka idioter jag har pratat med idag..
Me all so perty!

Idag tycker jag att jag är söt. Jag har kommit fram till det. Ingen annan lär säga det til mig så jag sägerdet till mig själv.

JAG ÄR SÖT!

Mmm det är jag...i min korallfärgade klänning och samuraj knut. Och det kommer jag att säga till mig själv ALLA dagar jag tycker jag är söt. Jag måste hålla mitt självförtroende riktat uppåt för ingen annan lär göra det. Så jag tycker att ni alla tycker at ni är söta idag. Ja det låter über super dr phil gay men så är det!!

NOW DO IT ALL MY MINIONS!!!!
Ännu ett bevis på att jag borde låsas in!

Kära läsare!

Det är något fel på mig. Jag borde spärras in. Varför? Jo...igår var jag på ICA med en kompis och skulle köpa en tandbortse. Jag gick omkring och nynnade på en låt av Mikah. När jag väl hade kommit fram till tandborstarna så hade jag börjat sjunga. Jag trodde att min kompis stod kvar bredvid mig. Så jag bestämmer mig för att sjunga för henne och brister ut:

"Big girl u are beatiful!"

Då hör jag någon som säger:

"Ursäkta?"

Bredvid mig står en kraftig tjej. En lite grinig kraftig tjej. Hon trodde väl att jag sjöng att trots att hon var stor så var hon vacker. Hon verkade inte gilla det. Vad säger smidiga tallica då?

"Oj...jag trodde att du var någon annan. Jag är normal annars...hehe.."

Och försöker rädda situationen med att kanske få henne att skratta men nej. Hon gick förbi mig, ställde sig lite längre bort och kollade på mig. Kollade på mig med arga ögon. Jag letade upp mig kompis och sa att hädanefter så får man inte gå ifrån när någon sjunger!!! Det kan få ödesdigra konsekvenser!!
Six pack..


Jävla skit dag!

Humöret är lite bättre men oj vilken jävla skit dag jaghar haft hittills. Bara en massa griniga och oootroligt korkade kunder. Gott folk...ni har ingen aning om hur mycket korkat folk det finns där ute. Helt jävla sanslöst är det!

Hoppas det blir bättre på kvällen iallafall. Ska möta upp en kompis för lite middag och vin ute. Har jag tur så kanske det finns lite ögongodis. Gudarna vet att jag behöver allt som kan muntra upp mig idag..


jag hatar mitt jobb

Jag skrev det där testet för att få min licens här på jobbet. Det är fjärde gången jag skriver det här sketna testet. Godkänt är 45 och jag får alltid 42 eller som idag 43 poäng. Jag är sjukt uppgiven och verkligen hatar mitt jobb idag.

Jag måste ta den där certifieringen innan jag åker på min semester på fredag nästa vecka 6 augusti. Så jag har inte så mycket tid på mig. Jag är sjukt stressad över testet...så pass mycket att jag drömmer mardrömmar om det!! Jag till och med grät när jag såg att jag inte hade klarat det idag.

Jag vill bara gå hem men självklart får man inte det. idioter...Har sprungit 2,5km på 20 min. Inte alls br...

foto0221 (MMS)

Har sprungit 2,5km på 20 min. Inte alls bra! Har inte motionerat på en vecka. Inte alls bra! Måste hålla igång mer men idag har jag ätit så jävla mycket pasta så jag mår lite illa nu :( men visst är det sjukt hur mycket bättre man mår av lite träning?


Kan du försvinna??!!

Åh jag är så trött på en killkompis jag har, vi kan kalla honom för Pain...för det är vad han är. För länge sedan så var vi ganska nära kompisar och umgicks ganska mycket. Det visade sig att han hade känslor för mig men jag kände inte samma sak för honom. Han flyttade till en annan stad för jobbet efter tag. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att det var så himla skönt att han flyttade.

Jag slutade ringa honom för kanske två år sen. I två år har han ringt mig, messat mig, skriver på face, på msn och ibland har han bara dykt upp. Av tio ggr som han hör av sig så svarar jag kanske två ggr. Och han klagar konstant på att jag inte hör av mig och inte svarar men FATTAR HAN INTE PIKEN??!! Säger konstant att han vill träffa mig och jag säger att jag inte hinner, jag kan inte eller är upptagen...JÄMT!!!

Han ringde mig i förrgår. Han ringde mig igår. Han har messat mig idag...två ggr och för en stund sen så skrev han till mig på face. Jag orkar verkligen inte med honom men jag har inte hjärta att säga:

SNÄLLA RADERA MIG FRÅN DITT LIV!!!!

Ge mig råd! Vad ska jag göra? Jag kan inte säga rakt ut att jag tycker att han är skit jobbig, det går bara inte. Vad mer kan jag göra?
Nu har jag gjort upp en budget för resan o...

foto0218 (MMS)

Nu har jag gjort upp en budget för resan o augusti månad. Ska försöka få med mig 17000kr till italien. Detta betyder att jag har 1000kr att leva på tills jag åker den 6 aug o 1000kr att leva på när jag kommer hem den 22 aug. Det borde väl funka? Jag kommer att behöva köpa lite grejer innan resan så kassan kommer nog att ligga på 16000kr till slut. Ska försöka att inte spendera allt ändå. Nu är det 12 dagar kvar!! Woohoo!


åh...sex!

Jävlar vad jag skulle bli glad om det knackade på en riktigt snygg kille med breda axlar och mjuka läppar! Han skulle slänga mig över axeln och föra mig till sängen. Jävlar vad glad jag skulle bli.

Sen november förra året...det vill säga år 2009 så har jag haft sex 3 ggr. Två av dom gångerna har vart med McGills. Jag har typ glömt bort hur man gör. Jag har glömt bort hur det känns. Bara att få känna på ett par varma mjuka läppar skulle göra så jäkla mycket.

Jag är inte längre sexuellt frustrerad. Nu har det gått så pass lång tid att jag inte har ett kön längre. jag har visst tappat bort den!God natt!


Dina föräldrar

Jag pratade med McGills för en stund sen. Hans pappa hälsade. Jag undrar vad han har sagt till sin pappa om mig. För dom har jätte bra kontakt, dom är väldigt nära och pratar om allt. Jag vet att han har berättat om mig. Dom vet att vi vart upp till stugan bara vi.

Lite nyfiken bara. Jag blir alltid så när det gäller föräldrar. Vill att dom ska tycka att jag är bra tjej för deras son. Konstigt..Söndag

 


Har typ inte gjort något idag..därav inge ...

foto0217 (MMS)

Har typ inte gjort något idag..därav inge bloggandes. Nu sitter jag i bilen o väntar på att mamma ska sluta jobba. Känner mig lite rebellisk så jag pekar Fuck u! Sen åt vem vet jag inte. Vad ska man annars göra en regnig söndag?


Lyckades övertala pappa att driva donken m...

foto0215 (MMS)

Lyckades övertala pappa att driva donken med mig. Woohoo!


Utan pojkvän i regnet

Jag har tagit en liten paus i mitt "pluggande". Det är skit väder ute. Varför är det så att humöret bara sjunker när det är regnigt ute? När jag hade pojkvän för 700år sedan så brukade jag tycka att det var mysigt när det regnade. Vi brukade lägga oss i sängen och bara hålla om varann medans vi lyssnade på hur regnet smattrade mot fönstret. Så skönt och så tryggt.

Ibland kan jag sakna det vi hade. Dom saker vi gjorde. Ibland hade vi brottningsmatcher. Inget sexuellt utan vi hade en match på riktigt! Vi brottades och det var absolut inte så att han var försiktig med mig för att jag var tjej (han var en boxare) utan det var på blodigt allvar. Självklart så vann han jämt. Han var starkare och han kunde fler knep. Jag vart alltid lika grinig hehe. Sen vart vi sams igen för att han bjöd på Max haha!

Godis för örat

Lite godis för era öron medans ni skriver hej till mig :) Rihanna feat. Ne-Yo - Stupid In Love

Lady Gaga - Alejandro
Lady Gaga - Speechless

Pink - Dear Mr President

 Citizen Cope - Let The Drummer Kick 
Do it!

Det är lördag. Jag sitter i köket med datorn och en bok om Placeringsrådgivning. På tisdag har jag ett "prov" som jag måste göra på jobbet. En licens/certifiering jag måste ta. Det är skit jobbigt, jag vill inte! Jag måste ta den innan jag går på semester den 6:e augusti. Jag kommer att förlora mitt jobb om jag inte klarar av att ta den där sketna certifieringen.

Så jag sitter här duktig som få och försöker att plugga. Kan inte ni underhålla mig idag med lite historier? En kommentar iallafall. Jag vet juh att ni är här inne. Är det för mycket begärt av en bloggerska att be läsarna om underhållning istället för tvärtom?

Vad skulle hända om ni alla lämnade EN kommentar och skrev jag är här! Jag skulle bli lite varm in under.

Ligger i sängen med mig själv. En väldigt ...

foto0214 (MMS)

Ligger i sängen med mig själv. En väldigt lugn fredag. Har hängt lite med kompisar bara. En väldigt lugn helg ska det bli. Ska ni härja? Supa o ligga i mängder? Kan inte ni berätta lite om era vilda eskapader så jag får leva lite genom er? Man får of course vara anonym!!


Nu lägger jag fan ner!

Jag känner mig lite olustig i magen. Jag tror att jag har druckit liiiite för mycket kaffe. Varför undrar ni då? Jo...jag ska berätta för eder men ni får inte skratta åt mig! Den snygga killen sitter på vägen till kaffe automaten, så jag måste gå förbi honom för att hämta kaffe. Så jag har hämtat kaffe hela dagen. I ett misslyckat försök att fixa till "han-vinkade-och-jag-vinkade-inte-tillbaka-incidenten".

Det har inte gått bra för han har inte kollat upp en endaste gång när jag har gått förbi och jag har försökt gå förbi så snyggt en tjej kan med en kopp varmt kaffe i hand. Så istället för en dejt att se fram emot så kommer jag att förmodlingen få se en toalett ganska snart.

När ska jag bli en sån där smidig tjej??!
Jag behöver gå en kurs i att flörta!

Den där snygga killen jobbar idag igen. Han vinkade precis till mig. Hans vinkning var väl lite smidigare än min pinsamma härom dagen. Jag vart chockad och fick lite panik och vinkade inte tillbaka. Jag blinkade lite som en tom boll, smidig som jag är självklart, och sen fortsatte jag att kolla på skärmen.  

FAN!
Nån Hora bröt sig in i min bil inatt o sno...

foto0210 (MMS)

Nån Hora bröt sig in i min bil inatt o snodde min stereo! Jag visste inte att man gjorde sånt längre! Så jävla lågt! Kommer att öron knulla den som gjorde det med en gigantisk svart dildo!! Jag är arg.


Får jag chans på dig?

När jag gick i fyran så hette min bästa kompis Firat. Han och jag lekte tillsammans varje dag efter skolan. Firat var lite knubbig, jätte fräkning och gaaanska blek. Jag var väl inte så fager heller. Lång, jätte smal, stort krulligt hår och läppar Som var alldeles för stora för mitt ansikte hehe.

Ni kan ju räkna ut att jag inte tillhörde dom populära tjejerna i klassen. En dag lyckades dom övertala mig till och fråga Firat om jag fick chans på honom. Klart att han skulle säga ja tyckte dom!

tallica: heeej
Firat: aa
tallica: öhm...får jag chans på dig?
Firat: ...
tallica: (står o typ stirrar ba)
Firat: nej

Sen vände han om och gick in i klassrummet igen. Där stod jag och lite längre bort så stod dom populära tjejerna och fnittrade. Dom visste att han skulle säga nej och ville bara se mig gö bort mig. Jag vart arg. Men inte kunde jag ta ut min ilska på poppis tjejerna...då var man juh dödsdömd. Så Firat fick betala. Varför sa han ens nej? Det var inte så att han skulle fått nå bättre!

Varje dag gjorde vi sällskap hem för vi bodde nära varann också. På vägen gick vi förbi en liten bäck. Den dagen när vi gick förbi bäcken så knuffade jag i honom. Hahahaha! Jag kommer ihåg att jag var så arg så jag knuffade i honom. Sen sprang jag hem.

Efter en stund så knackar det på dörren. Där står Firat heeelt genomblöt med en väldigt arg mamma hahahahah! Efter en utskällning av min mamma sa jag förlåt. Dagen efter var allt som vanligt igen.

Än idag är jag lite grinig över att han sa nej men fan va blöt han var HAHAHAHAHAHA!!
I want his sex..

Ok. Mitt snack om att jag inte får ligga med Patrick har gjort att det enda jag tänker på är sex med honom! Bilder av oss ploppar ständigt upp i huvet på mig och jag blir tokig. Vi var så bra tillsammans i sängen.

Har ni någonsin träffat någon som det bara klickar så jäkla bra med mellan lakanen?

Han visste precis hur han skulle röra vid mig och hur han skulle ta mig. Jag visste precis vad han gillade, hans punkter som gjorde att han hamnade i extas. Helt jävla sjukt bra!! Nu kommer jag att bli tokig om jag inte får det igen när jag ser honom. Jag kommer inte kunna sitta mittemot honom och inte tänka på att slita av honom kläderna. Jag hoppas att han har ändrats och säger nej till mig. Jag kommer ihåg kvällen då vi nästan åt upp varann inne på en klubb och spanade efter en tredje som ville följa med oss hem. Jag hade nog inte vågat fullfölja men bara det att vi gick omkring och verkligen spanade efter någon var det bästa förspel jag någonsin haft!!!

Jag får inte ligga med honom!

Den 6:e åker jag till Italien, där ska jag vara i två veckor. Ett par dagar kommer jag att spendera med Patrick. Ni som inte vet vem det är så är det killen jag låg med när jag bodde i Italien för ett och ett halvt år sen. Han hade tjej och jag hade inget samvete. Men jag har ändrats. Jag vill inte ha en "affär" med en kille som har tjej. Jag vill inte vara sån.

Problemet är att han är så sjukt snygg, charmig och jäääävligt bra i sängen. Nämnde jag att han är helikopter pilot i den italienska armén??! Bara jag tänker på hans händer så blir jag helt till mig! Jag vet inte om jag kommer att kunna vara tillräcklig stark och kunna säga nej när han rör vid mig. Så jag resonar på så vis att han inte får röra vid mig alls. Okej kanske en kram när vi ses men inge mer. Jag ska se till att ha luft mellan oss!

Även om jag inte har fått ligga på väääldigt länge och kommer förmodlingen inte att få ligga på väääääldigt länge heller så ska jag va stark damn it!!!Tror ni att ja kan klara det?


Sena jag vet!

Ja jag vet att jag är über sen med bilder från Midsommar men här är några...anonyma of course :) Jag och min vän Darkness var till McGills stuga och firade med hans kompisar. Förmodlingen skiter ni i vad jag gjorde men ni får ändå titta på bilder!!

McGills lilla men ack så fagra rumpaJag o McGills ror...eller jag ror och han dricker öl!

:)


Ute på en power walks runda med Mcgills te...

foto0200 (MMS)

Ute på en power walks runda med Mcgills telefon som babblar om jobbet som Rallare! Jag har gjort hans dag med min ljuva stämma!


Nedräkning!

Jag har räknat. Det är 18 dagar kvar tills jag åker till Italien, idag inräknat!! Hur exalterad tror ni att jag är på en skala??? Jag har shoppat ihjäl mig inför min resa. Sommarklänningar, fest klänningar, shorts, kjolar, linnen, skor och oändligt många bikinisar!!

Då tänker ni "Varför shoppar hon inte i Italien??"

Jo...jag kommer att spendera min semester med tre killar. Dom är inte särskilt förtjusta i att shoppa. Jag lär få kunna gå omkring lite grann men inte så mycket. Vilket är bra för annars kommer jag att ruinera mig själv!!! Det går inte att hejda mig när jag väl börjat shoppa. Nej semestern kommer att bestå av sola, bada, dricka goda drinkar och dansa! Jag och sköna killkompisar :)Åh sååå anonym!!


Vi är fake.

Nästan alla tjejer är fake. Då menar jag utseendemässigt. Jag kan gå på krogen och se tjejer som jag tycker är sjukt fina. Går jag lite närmre så ser jag att det fina svallet är bara hår extensions. Dom förföriga ögona är bara påklistrade ögonfransar och linser. Kindbenen är framhävda av smink. Läpparna ser så inbjudande ut med hjälp av läppglans eller annat skit. Naglarna är oxo påklistrat jox. Den fina lena huden ja det är någon form av foundation. Dom välsvarvade benen är tack vare klackarna. Och urringningen...tack Push up bra!!!För er killar som tar hem en tjej efter krogen så är det lite rysk roulette. Man vet aldrig hur hon kan se ut på morgonen när sminket och allt det där andra har fastnat på kudden. Okej jag har kanske överdrivit lite grann. Dom flesta tjejer använder sig inte av allt det. Jag använder smink, läppjox, klackar och ibland pushar jag upp tuttarna. Men fortfarande, det är väldigt mycket orättvist det där. Killar kan inte fuska lika mycket som vi tjejer gör. Sånt gör att man blir lite osäker när man hamnar i miljöer där man inte ska ha smink. Som på stranden, ja då gömmer man sig under ett par gigantiska brillor!!Antinger ser killar "bra ut" eller så gör dom inte det. Tjejer som inte ser "bra ut" kan med hjälp se ut som Angelina Jolie om dom vill! Sen får ni själva deffinera vad skönhet är.

Allt är bara en mask egentligen. När tar vi av den?


Och med det sagt så ska jag iväg till frissan. Ska rakpermanenta mitt krull och toppa mig.


Speechless

Jag har länge sagt att jag och McGills bara är vänner. Att jag inte har några känslor kvar. Allt det stämmer. När alla känslor försvinner så finns bara hoppet kvar. Jag visste inte ens att jag gick omkring och hoppades på något. Men denna helg så släppte jag helt.

Vi är bara vänner idag. Vad vi än har varit förr så är vi bara vänner idag.

Vi kan inte bli mer kompisar. Det är lite ledsamt. Jag blir lite ledsen men så är det. Det är dags att gå vidare. Det har varit det ett bra tag. Synd bara att jag är så jäkla kass på att gå vidare. Synd att det gör lite ont i hjärtat att tvinga sig själv och gå vidare.


Lady Gaga - Speechless
Lever du?

Känner du ibland att livet åker förbi dig utan att du hinner med? Känner du att du går miste om så mycket? Att alla andra lever livet fullt ut men att du bara får titta på deras bilder på Facebook?

Jag gör det jätte ofta. Mest om kvällarna. Men inte stämmer det? Att jag inte lever. Ni som hängt med här ett tag...tycker ni att jag gör det? Att jag spenderar mer tid på att analysera och tänka än att på att verkligen göra något?

Äsch...ignorera mig. Jag är bara uppe och snackar skit på en söndags kväll.
Varför gör man så?

Jag har haft en intressant helg. Jag satt med McGills och några kompisar igår kväll på en uteservering. Vi pratade och kom in på ämnet killar. Han kollade runt och sa att det fanns flera killar som såg bra ut. Killar för oss. Men när jag kollade omkring så kunde jag inte se en enda. Det fanns inte en enda kille där som jag skulle tänka mig att klä av mig naken framför. För det är det första jag tänker när jag ser en kille. Vill jag ligga med honom? Det vill säga attraherar han mig? Och svaret var nej. Det senaste året har svaret alltid varit nej. Varför?

Saboterar jag för mig själv omedvetet? Låtsas som att jag är kräsen när det egentligen är något annat som gör att ingen får komma fram till mig? Märker jag att en kille försöker få ögonkontakt med mig så visar jag tydligt att jag inte är intresserad. Varför? När jag är så himla less på att vara ensam?
Jag har kräkts hela natten! Hela jävlä nat...

foto0196 (MMS)

Jag har kräkts hela natten! Hela jävlä natten. Att trycka i sig en Tequila o en väldigt stark drink 10 min innan dom stänger är ingen bra idé. Tro mig jag har forskat i ämnet! Nu ligger jag bakis på en strand


Jag vill va du

Om en stund ska jag in till stan för att träffa en gammal kompis som jag gick nian med. Har inte umgåts med henne på flera flera år. Jag kommer ihåg att när vi var små så ville jag vara hon. Hon hade fint hår, fin hy, stora tuttar och var söt. Alla killarna tyckte om henne. Killen jag var intresserad av tyckte om henne.

Jag såg henne väldigt hastigt för nån vecka sen på stan. Hon hade gått upp i vikt ganska mycket och hade hela ena armen tatuerad. Inte alls som när vi var yngre. Vi bestämde att vi skulle luncha nån dag och catch up. Undrar hur hon är idag. Undrar om jag kommer att se upp til henne som jag gjorde förr. Vilja vara hon..Ska nog ha på mig denna idag. Visa upp mina bruna ben. Vet inte varför men det känns verkligen som jag vill se så bra ut som jag bara kan.  Varför är det så när man ska träffa gamla vänner? Vill man så gärna visa att man lyckats med sitt liv?


Far och jag

Jag är hemma från jobbet idag, har lite ont i min hals. Så jag hänger med pappa idag.

Pappa: Det är varmt..
tallica: Det är skit varmt!!!
Pappa .....ska vi gå till ICA?
tallica: Varför? Ska du handla nåt?
Pappa: ...näe...det är svalt där i frukt avdelningen.
tallica: jo det är det..

Så vi gick till ICA och stod där i frukt avdelningen en stund. Sen gick till kött avdelningen en stund och tittade på kycklingar. Sen gick vi hem.

Japp.

Jag skrev till honom...

...och jag kan informera er om att jag är sämst. SÄÄÄÄMSTASTE!! Så jäkla osmidig. Så här löd vår konversation på jobbchatten:

tallica: hej
Han: Hej. Ska gå på lunch nu, hade du nån kund eller nåt?
tallica: nej, ville ba säga hej. till vänster

Jag satt med andra ord till vänster om honom. Så när han kollar åt vänster och tittar på mig så vinkar jag....VINKAR!!!!!! Vem i helvete vinkar som ett jävla retard tvärs över kontors landskapet???!! Han halvt vinkar tillbaka och skriver:

Han: LUNCHTIME :D

Och sen så gick han på lunch. Och det var allt. Här har jag suttit hela morgonen och byggt upp modet att skriva ett jädrans hej på fucking jobb chatten och han gick på lunch! Inte har hans skrivit något sen han kom tillbaka heller. Men kan man klandra honom när jag vinkar som en idiot??!!

HATAR POJKAR!!!En helt orelevant fråga men...tycker ni att dom här skorna är fina?


Den där snygga killen på jobbet jobbar ida...

foto0195 (MMS)

Den där snygga killen på jobbet jobbar idag igen. Jag vill ställa mig framför honom o göra parnings ljud ifrån mig! Eller kanske parnings dans..som dom där skumma fåglarna i Planet Earth. Tycker ni att jag ska skriva till honom på jobb chatten? Och vad?!


Mitt speciella liv

Min familj är speciell. Jag älskar dom men dom är väldigt speciella människor. Väldigt ofta så känns det som att jag är den vuxna och dom är mina barn, speciellt mina föräldrar. Sen jag flyttade hem så har sakta men säkert allt vuxet ansvar i hushållet börjat falla på mina axlar.

Jag är den som får säga åt lill syrran att nu får du inte gå ut eller nu får du komma hem. Och hon är inte enkel att ha med o göra. Jag får varje månad samla alla räkningar och se till att dom blir betalda. Alla pappaer som kommer med posten ska jag läsa och förklara vad det gäller och åtgärda vid behov. Jag får varje månad läsa av alla mätare i huset och meddela respektive bolag. Jag får hålla koll på föräldrarnas pensions spar, deras privata spar, vad dom ska investera i och vad dom ska spendera. Jag får hålla koll på räntan för alla lån. Ska dom bindas eller ska dom fortsätta våga vänta? Beslutet är överlåtet till mig. Jag får leka psykolog för alla familje medlemmar för det är mig alla ringer när saker och ting går snett. Just nu pratar inte mina bröder med varandra och båda ringer till mig och gnäller över den andra...konstant. Mina föräldrar små tjaffsar nästan varje dag. Inget allvarligt utan dom bara är så och då är det mig dom vänder sig till som ska då få dömma om vem det är som har fel. Nu har även deras kompisar börjat komma med sina papper som ska läsas och problem som ska lösas till mig.

I min familj så är jag allas allt. Så jag glöms bort väldigt ofta. Därför åker jag så ofta bort på helgerna. För när jag åker bort så är det ingen som rycker i mig konstant. Ingen som behöver ha något fixat hela tiden. Som sagt så älskar jag min familj och det är mycket mitt eget fel att det är som det är idag för att jag har låtit det ske. Jag tror på att familj ska vara där för varann genom allt, vare sig det är små saker eller stora saker. Jag är det men nu så är jag lite trött. Jag är väldigt utmattad och jag behöver semester. Lite ledigt från alla förpliktelser. Inget ansvar så att jag bara behöver få tänka på mig själv. Kunna gå på stan o shoppa utan att någon ringer och stressar för att något behöver göras hemma.

Oj vilket långt inlägg det blev nu men jag behövde skriva av mig lite. Det känns bra att ha er...har jag sagt det förr?


Vad tycks?

foto0193 (MMS)

Vad tycks?


Min chef luktar gott

Jag har nämt det här tidigare. En av mina chefer är snygg och luktar otroligt gott. Varje gång han går förbi så sitter jag och typ sniffar i luften. Idag stod han med en annan chef som är kvinnlig. Jag gick förbi och hon sa att hon tyckte att min gröna topp passade mig väl med mitt bruna hår. Då säger han:

"Jag tycker också att du är fin."

Och ler. Jag vart jätte röd i ansiktet och visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Detta var kanske två timmar sen. Sen dess så ler han jätte mycket när vi får ögonkontakt. Jag blir jätte generad och töntigt röd i ansiktet. När ska jag bli smidig?? En sån där som kan förföra med en blick?
Smidig på stranden Del 2

Om ni trodde att det vart lugna vatten för tallica efter bajs missödet så hade ni fel! Efter en stund så hade magen lugnat ner sig och jag kunde njuta av solen. Tjejerna hoppade ner i vattnet och lekte som sälar. Jag tyckte att vattnet var för kalllt för att bada i så jag tände en cigg och gick ner i vattnet till knäna. Där stod jag med en Marlborough Mentol och kände mig über cool och über snygg (som en fjortis) när min tjejkompis säger:

"Du har en brons på dig"

Panik!!!! Som en tjej så börjar jag att springa omkring i vattnet, viftandes med armar och ben medans jag skriker. Så där lagomt smidig. Självklart så väcker mitt beteende lite uppmärksamhet. Speciellt från en farsa ganska nära oss som leker med sin unge i vattnet.

"Nu har du den i håret.."

Ännu mer panikslagen så slänger jag mig i vattnet som ett sista försök att rädda mig själv. Det funkade. Bronsen försvann. Det som inte funkade däremot var min bikiniöverdel. Den följde inte med upp som den skulle. Jag flashade tuttarna för farsan och hans unge. Dom stod kvar en stund och tittade ifall jag skulle tappa min överdel igen och bjuda på en till show. Sedan fortsatte dom att plaska i vattnet..

Inget går någonsin min väg!
Jag hatar att du är lycklig

Ibland då och då så går jag in på Vaktens flickväns face. Vakten var en kille jag var upp över öronen förälskad i men han valde en annan tjej över mig. Jag har inga känslor kvar för honom. Inga alls. Men då och då så går jag in på hennes face och tittar på deras bilder. Hon hade lagt upp bilder från midsommar där dom firat med hans familj. På ett av bilderna på henne hade han skrivit "Min Gudinna". Plus att dom letar lgh och ska flytta ihop.

Även om jag inte känner något för honom så svider det lite grann. Måste dom vara så jäkla lyckliga? Måste dom älska varann så jäkla mycket? Jag antar att jag inte hade stört mig så mycket om jag hade någon som jag älskade så mycket. Om jag var någons "gudinna"...

Jag känner sig så himla ensam när jag ser sånt skit.
Nu ska jag ta min sorgliga röv och ut o springa. Som Muppen sa härom dagen:

"Jag älskar när mig mage dallrar när jag går...jag tycker att det är skit kul!"

 


Vi har en kille på jobbet som bara kommer ...

foto0189 (MMS)

Vi har en kille på jobbet som bara kommer in på sommaren. Han är snygg. Jag dreglar över hans armar. Vid en enhetsfest för nån månad sen stötte han på mig. Nu vågar jag inte ens titta på honom. Han är en kille som är snygg o jag är en tjej som får bajs attacker..


Smidig på stranden!

I lördags morgon så drack jag två glas mjölk till frukost. Gott var det. Två timmar senare ligger jag på stranden med mina två tjejkompisar. Där ligger jag i min nya bikini och känner mig lite lustig i magen.

"Öhm...jag tror att jag måste gå på toa när vi kommer hem."

5 min senare...

"Nej...jag måste gå på toa NU!! Vart fan ligger toan??!"

Min kompis fick följa mig till toaletten och på vägen dit så blev jag attackerad av kramper utan dess like och jag trodde på riktigt att jag inte skulle hinna fram. Jag började kallsvettas och allt jag såg framför mig var hur ryktet skulle sprida sig om att jag hade skitit på mig själv på stranden...fräscht!

Tur att jag hann fram. Hade ni fortsatt läsa min blogg om jag hade poopat ner mig själv?

Mondays suck!

Måndag. Jag hatar måndagar. Det var så tungt att vakna imorse. Jag kan lätt bli depprimerad på måndagar. Man måste upp tidigt. Det kan inte bli längre till helgen och man går omkring som en zombie hela dagen. Hur gör man för att klara av denna hemska dag? Vissa har lite tips och tricks för att orka med måndagar....jag har inte det. Jag är bara butter och grinig hela dagen.

Jag vill ha en kram...av en karl...jag gillar er!

foto0188 (MMS)

jag gillar er!


Men så länge man har tjejerna med sig så ä...

foto0181 (MMS)

Men så länge man har tjejerna med sig så är det frid o fröjd. Fröken kaos o fröken Mupp blir dock trakasserad av en fjäril haha...


Ligger på en strand. Det har precis regnat...

foto0182 (MMS)

Ligger på en strand. Det har precis regnat. Tallicas tur!


Tjejen som Mcgills skulle träffa ska han i...

foto0180 (MMS)

Tjejen som Mcgills skulle träffa ska han inte göra längre. Igår berättade han att hon inte är lika rolig som jag är Kul att han jämför tjejer han träffar med mig. Varför?


Jag skäms fortfarande!

Jag gör verkligen det! Jag är inte en sån som inte dyker upp. Jag hoppas verkligen att ni inte tror att jag är sån. Jag har bara minne som en jävla guldfisk! Lovar att gottgöra med ett annat datum nästa vecka och då jävlar blir det giljotinen om jag glömmer bort igen!!!

Skall även lova att blogga jätte mycket denna helg som en del av min botgöring :)

JAG ÄR HEMSK!!

Ok jag är genom tidernas sääämsta bloggerska. Hata mig inte men jag glömde bort. Jag glömde bort att vi hade en Msn dejt ikväll. Jag kom hem vid åtta tiden och så fick jag besök av några kompisar. Jag totalt glömde bort och kom precis på det!

Usch jag känner mig verkligen jätte hemsk! Förlåt, verkligen förlåt! 

Kan ni förlåta mig?


 

Vad spännande att vi ska prata med varann ...

foto0179 (MMS)

Vad spännande att vi ska prata med varann ikväll! Glöm inte att jag kommer att vara inloggad kl 20.00 på msn ikväll :-) Tallica2008@hotmail.com . Skit kul om ingen dyker upp! Gör inte så mot mig!


Varför vart jag arg?

Jag pratade med McGills igår. Vi bor juh som sagt i olika städer. Han berättade att han hade vart på Peace and Love och träffat en tjej där. Inget jag blir ledsen över eftersom vi är kompisar nu, tycker nästan att det är kul för honom. Hon bor i samma stad som mig och när han sa att han kanske skulle hälsa på henne snart och kunde då kanske träffa mig med så vart jag plötsligt jätte arg.

"Du har aldrig vart och hälsat på mig men du kan åka hit för att träffa en brutta du precis har träffat??! Och du kan klämma in mig i ditt besök hit!!"

Skrek jag rakt ut. Han vart jätte chockad. Jag vart jätte chockad! Han ba:

McGills: Nu beter du dig lite som om vi vore tillsammans va?
Jag: Vi är absolut inte tillsammans och jag beter mig som en vän som blir sur för att hon har bett dig komma och hälsa på ett antal ggr och du har alltid haft en ursäkt men när nån jävla brud du precis har träffat ber dig om det...ja då springer du!
McGills: Okej jag kanske kan komma ovh hälsa på dig nån gång och bara träffa dig..
Jag: Nej tack det är bra! Varje gång jag kommer och hälsar på så ser jag till att planera in en tid för att träffa dig oxo men det kan tydligen inte du så skit i det!

Han bad om ursäkt och lovade att vara en bättre kompis men efter att jag lagt på så började jag fundera över varför jag vart så jävla förbannad. För förbannad var jag verkligen! Man skulle kunna tro att jag kanske har mer känslor för honom än jag tror men så är det verkligen inte. Det är inte det faktum att han har träffat en tjej utan att han prioritera henne före mig. Jag är väl viktigare för honom...eller?? Usch jag vet inte vem jag är längre. Vad fan vill jag??


Är du här?

Jag sitter oftast och tänker på vad som kommer att ske. Saker som jag kan ha att se fram emot. Och då går jag omkring och tänker bara på det. Jag fokuserar mig så mycket på vad jag ska göra om en månad, ett halvår...ett år. Låg och tittade på nån film igår kväll och en rollfigur sa:

"Var närvarande"

Då slog det mig! Jag tänker aldrig på att leva just nu utan tänker alltid på vad jag ska göra i framtiden. Tänker alltid att nån gång så ska jag men det blir juh aldrig av eftersom jag aldrig lever i nuet..

Det är svårt att ändra på sånt...eller? Går man miste om dagen varje dag då?  Någon som känner igen sig?


Msn dejt!

Jag har fått lite förfrågningar om att vi ska ha en liten träff på Msn. Så jag tänkte lägga ut en tid då yours truly kommer att vara inloggad och ni kan chatta med mig live. Hur coolt är inte det...jag menar...jag blir sjukt exalterad (sa allt detta med pipig röst) !!! Nej men skämt åsido!

Torsdag kl 20:00  tallica2008@hotmail.com

Låter det bra? Är inte jag typ sjuuuukt snäll som tar mig tid från min otroligt upptagna och spännande vardag för att chatta med er vanliga dödliga??! Iväg med er nu och förbered A4 efter A4 med frågor till mig!!!

(Usch...nu lät jag lite vääl självupptagen men sanningen är att jag faktiskt är lite till mig!)
See u online!!


Någon som vet?

Igår vart jag lite krasslig på jobbet. Helt plötsligt fick jag ont i halsen, började frysa och mådde lite illa. När jag kommit hem så hade gomen hunnit svullna upp rejält. Konstigt jag vet. Så jag la mig, vaknade upp och åt lite och sen la mig igen. Imorse när jag vaknade så mådde jag jätte bra förutom att gomen fortfarande är sjukt uppsvullen. Jag pratar konstigt..

Någon som vet vad det kan vara? Jag tänkte först att det kan vart nån allergisk reaktion men jag har inte ätit nåt jag inte ätit förut eller kombinerat nåt skumt..
Dom där exen..

Jag träffade på mitt ex igår som sagt. Det är inte ofta det händer, kanske en gång i halvåret trots att vi bor i samma stad. Men det är alltid samma känslor som dyker upp.

Först så blir jag glad och vill springa fram, krama om honom och fråga hur han mår. Sen blir jag arg över allt ont han orsakade mig och sen blir jag ledsen. Jag blir ledsen över allt fint vi hade som blev bortkastat. Som han kastade bort pga sina handlingar.

Trots allt detta så vill jag fortfarande att vi kan vara vänner...att vi kan iallafall hälsa på varann. Men han vill inte. Senast vi pratade var för ett år sedan. Då berättade han hur mycket han hatar mig och hur mycket jag har förstört hans liv. För att jag lämnade honom. Är det någon som ska vara arg så är det ändå jag. Det var han som förstörde allt...inte jag.

Vem vet...vi kanske hade vart lyckligt gifta idag..
Jag såg mitt ex precis. Vi hälsade inte, l...

foto0172 (MMS)

Jag såg mitt ex precis. Vi hälsade inte, låtsades som att vi aldrig känt varann. Att vi aldrig varit tillsammans i fyra år. Visst är det konstigt? Blandade känslor dyker upp..


Smidiga tallica skulle till stranden idag ...

foto0169 (MMS)

Smidiga tallica skulle till stranden idag men innan skulle hon smörja in sig med lite skydd. Det var en trög flaska så hon tryckte på. Vad hände då? Jo...flaskan exploderade o allt innehåll hamnade på min säng, väska, kudde, matta, golv...ja allt!


Nu är biljetten bokad! Den 6e augusti kloc...

foto0168 (MMS)

Nu är biljetten bokad! Den 6e augusti klockan 16.20 lyfter planet till rom från arlanda. Jag är sjukt exalterad!! Ska köpa presenter till grabbarna idag :) ska knäppa kort o visa er!


Jag och min stora käft!

Åh jag råkade göra en kille jätte ledsen på jobbet idag...

Igår var jag och träffade en tjejkompis som jag inte träffat på väldigt länge. Jag fick gå hem till en kompis till henne. Kompisen som är en kille (vi kan kalla honom för D) var jätte trevlig och den eviga frågan om vad man sysslade med dök upp. När jag sa vart jag jobbade så undrade han om jag jobbade med en kille som vi kan kalla för J. Han sa att det var ett gammalt ragg. Jag tänkte inte mer på det.

Imorse så träffade jag J på jobbet och nämnde att jag träffade en kompis till honom..D...som sa att han var ett gammalt ragg ;) . Borde nog hållt min käft där! J vart alldeles blek i ansiktet och såg helt förkrossad ut. Tydligen så har dom dejtat och D var en uber skitstövel som krossade hans hjärta och han mådde dåligt i över ett halvår. Han tvingade mig att berätta allt jag fått reda på om honom...vilket var att D hade förlovat sig o grejer!

Jag har förstört hela hans dag och killen såg ut som att han skulle börja gråta när som helst!! Så jävla smidig jag är!! Men va fan...jag visste inte! På D lät det som att det var ett gammalt roligt ragg och inte att det låg vääärsta sorgliga historien bakom..

Bra tallica...
RSS 2.0