Till er pojkar!

Jag har en fråga som jag tänker rikta till er pojkar. Det här är något som jag tror att dom flesta tjejer blitt utsatta för och undrar över. Vi tat ett scenario som jag själv råkat ut för. Vi pratar i telefon:

Han: Vill du hitta på något imon?
tallica: Ja visst
Han: Ok men var bra...då ringer jag dig imon! Puss!

Morgondagen kom men ingen ringde. Jag hörde aldrig av ett ljud ifrån honom! Det var ändå han som tog initiativet till att fråga. Inget alls som vi pratade om utan han frågade bara rakt ut. Här är ett annat scenario. Han messar mig:

Han: Vad görs?
tallica: Inte mycket...själv?

Inget svar...INGET SVAR!!! Varför??? Varför fråga om man inte ska svara??!! Man borde tycka att det bara är dessa killar som är dumma i huvet en faktum är att nästan varenda kille som jag eller kompisar stött på gör så här någon gång. Säger att man ska träffas eller att dom ska ringa men gör inte det. Slutar svara på mess helt ologiskt. Så...kan ni killar här inne ge oss damer ett svar på detta otroligt konstiga beteende?? För det är lite störande att göra sig iordning och vänta på att någon ska höra av sig när dom sagt att dom ska...eller hur?!

Inatt drömde jag att jag hade sex. Det var...

dsc01939 (MMS)

Inatt drömde jag att jag hade sex. Det var en muskulös man utan ansikte som gav mig precis som jag ville ha det. Helt sjukt vad skönt det var. Är det inte konstigt hur man börjar drömma om sex när man gått tillräckligt länge utan? Jag är verkligen sjukt kåt!


Vad ska man säga?

dsc01938 (MMS)

Vad ska man säga?


Lyckades få med mig tjejerna på bingo. Någ...

dsc01937 (MMS)

Lyckades få med mig tjejerna på bingo. Något jag tycker är grovt underskattat. Det må va pensionärigt men fan va kul! Jag ligger 140kr plus :-)


Fan va somrig jag e ikväll :-) ikväll är l...

dsc01936 (MMS)

Fan va somrig jag e ikväll :-) ikväll är livet härligt! Undrar om jag får hångla...


Kommer ni ihåg kompisen jag låg med? Vad k...

dsc01935 (MMS)

Kommer ni ihåg kompisen jag låg med? Vad kallade vi honom...byggare bob? Han är här. Vi har vinkat. Jag vill ha en karl, jag kanske gör något dumt ikväll. E lite fuller redan :-)


Är man kåt som ett djur så e det smärtsamt...

dsc01934 (MMS)

Är man kåt som ett djur så e det smärtsamt att vara där jag är nu. En massa pojkar i bar överkropp som spelar volleyboll. Jag dör..


Jag vaknade precis. Drömde att jag rymde f...

dsc01933 (MMS)

Jag vaknade precis. Drömde att jag rymde från ett irakiskt fängelse o att pamela andersson gömde mig. Sjuk dröm...ja! Skulle ni gömma mig om jag rymde från ett fängelse?


Jag har börjat tycka att mitt dåliga själv...

dsc01931 (MMS)

Jag har börjat tycka att mitt dåliga självförtroende är pinsamt. Jag är inte pinsam! Nu får jag skärpa till mig!


Usch..

Jag är trött. Jag känner mig sliten. Jag känner mig tjock. Jag känner mig oattraktiv. När en kille kollar på mig så kollar jag ned för jag tänker att han ändå inte vill titta på mig. Jag känner inte igen mig själv. Tycker ni att det låter som mig? Ni känner väl mig ganska bra vid det här laget.

Jag brukade tycka att jag ägde allas törstiga blickar men nu skäms jag när någon tittar på mig. Tänker att nej nu så kommer dom att se allt som brister. Jag tycker inte om hur jag är idag. Hur jag går omkring och tänker men det är tankar som bara dyker upp. Ibland ser jag mig själv i spegeln och tittar bort direkt för jag vill inte se den som tittar tillbaka. Jag chockar mig själv.

Jag behöver kärlek. Ren och riktig kärlek. Att prata med McGills var och varannan dag är trevligt men det är stopp där. Att fika med honom ibland är också trevligt men jag vill att han ska hålla om mig. Torterar jag mig själv? Vill jag träffa någon annan? Jag vet inte. Ibland kommer jag på mig själv med att tänka att jag gör bra i att jag är kompis med McGills för utan honom så är det aldrig någon som ringer på min lur. Det är juh ändå ingen annan som visar något intresse så lika bra att jag har någon att skratta med ibland...

Jag saknar att bli omhållen men mest av allt så saknar jag mitt gamla jag..

Åsna som jag är så köper jag bara en förpa...

dsc01930 (MMS)

Åsna som jag är så köper jag bara en förpackning när jag ska färga håret. Jag har världens tjockaste hår, sen när har jag behövt en förpackning av något alls?! Fan va grinig jag blir på mig själv!


Jag känner mig så sjukt ensam i den här st...

dsc01929 (MMS)

Jag känner mig så sjukt ensam i den här staden.


Jag är kåt som ett djur...kan ni gissa vil...

dsc01927 (MMS)

Jag är kåt som ett djur...kan ni gissa vilket?


Min bror har skänkt mig sin gamla telefon ...

dsc01925 (MMS)

Min bror har skänkt mig sin gamla telefon :-) samsung touch Wizard. Någon som vet något om den?


Dags för att ta sig an nästa projekt. Häst...

dsc01920 (MMS)

Dags för att ta sig an nästa projekt. Häst manen vi kallar för mitt hår. Jag ska först rakpermanenta botten burret, sedan färga det svart o avsluta med en grov hårinpackning. Tror ni jag blir fin? Mitt självförtroende är ganska kasst nuförtiden. Jag känner mig tråkig, trist, alldaglig o sliten. Så ett försök till lite uppiffning skadar väl inte?


Äntligen är det färdigt! Ser ni hur fint d...

dsc01918 (MMS)

Äntligen är det färdigt! Ser ni hur fint det är? Där muren är var det en häck som jag har ryckt ut från rötterna. Där det är mörkbrunt har det vart gräs blandat med ogräs. Jag ryckte bort allt o har nu planterat nytt. Där det är ljusbrunt ska det planteras blommor. Säg nu att jag vart duktig för det gör ont i varenda muskel i hela kroppen!


Hela min tonfisksallad rann ut i väskan så...

dsc01917 (MMS)

Hela min tonfisksallad rann ut i väskan så nu luktar den fisk! Jag är irriterad! Jag har brunt hår, vill färga den svart...korp svart. Tror att det skulle bli snyggt. Jag har ganska mörk hy o har gröna ögon...visst skulle det passa?


No life...

Det är jag det. Jag har verkligen inget liv just nu. Allt med mig är så himla trist. Jag träffar ingen jag gör inget...det enda jag gör är att fixa den där fucking trädgården. Varför sysselsätter jag mig med sånna här saker egentligen? Små projekt som tar upp all min tid för att jag inte ska hinna känna efter. Känna hur ensam jag är.

Jag är verkligen ensam. Ensam och törstig efter att få bli omhållen. Är det inte lustigt hur jag har gått från att ha en blogg fylld med inlägg om sex, pojkar och fester till att ha en blogg fylld med inlägg om trädgårsskötsel...

Vad är det som händer? Visst vill man bli vuxen men att bli tråkig? Näe..
Lova

Jag satt och surfade och hittade den här bloggen. Jag har suttit och gråtit floder. Världen är hemsk, orättvis och ful när en så vacker liten flicka tas ifrån oss. Man känner sig liten, hjälplös, ytlig och lite full av ingenting när man läser något sånt här.

Mina tankar är verkligen hos Lovas familj. Ni har det hemskt just nu. Ingen kan förstå och inget kan trösta. Men Lova..hon har det bra...vackra lilla Lova springer omkring och busar för fullt i sin sommarkläning :)

Fy fan vad det gör ont i hjärtat just nu! Jag hade så knackat på er dörr och frågat om jag fick ge er en kram om inte det hade vart så skumt med att en främling knackar på och frågar efter en kram. Tusen kramar på er!!

Vila i frid..Lova

Bilden är lånad av bloggen Dolce Bambini

 


Söndagsångest

Brukar ni drabbas av det? Jag hatar söndagar. Jag känner mig alltid så jäkla ensam. Jag känner mig alltid, dumpad, ensam och gråtfärdig på söndagar. Jag har till och med gråtit en skvätt...så patetiskt är det. Sen att det regnar gör inte saken bättre. Jag vill åka iväg, köpa ostbågar och chips, krypa ner i sängen och kolla på en film. Men då känner jag mig bara tjocker..

Horribla dag! Vet ni...jag skiter i det här...ska fan gå och köpa chips och ostbågar!!! Det får man faktiskt när man inte har rökt på en vecka!! Kan ni säga att det är ok att jag fyller röva med lite ostbågar...

Åh du stånd!

Jag tror att jag har bytt ut sex med trädgårdsarbete. Förr hade jag sex i timmar och nu...nu sliter jag i trädgården i timmar. Orka sysselsätta sig själv så pass mycket att kroppen gör ont i slutet av dagen bara för att man inte ska tänka på att man är så jävla kåt.

Men vad ska man göra? Jag vill ligga men fan inte med vem som helst. Det är jävligt jobbigt när man äcklas av dom flest killar...men går ständigt omkring och tänker på något hårt...


Tänk om man kunde gå tillbaka till tiden d...

dsc01913 (MMS)

Tänk om man kunde gå tillbaka till tiden då man jagade o slog pojken man tyckte om? När man alltid skrek 'kärlek börjar med bråk o slutar med barnbidrag!' haha tänk om man idag gick fram till en kille, gav honom en käft smäll o skrek 'kärlek börjar med bråk o slutar med barnbidrag!' ...tror ni han hade följt med en hem för att göra barn? Hahahaha!


Om två timmar är det helg. Dom flesta ska ...

dsc01912 (MMS)

Om två timmar är det helg. Dom flesta ska hem o byta om o dra till en förfest. Tallica ska till plantaget o handla jord, frön o stenar :-) ska fixa framsidan av mamma o pappas hus. Det minsta jag kan gö för att jag bor o äter gratis...plus att jag tycker att det är kul :-)! Jag kanske kan få lite grepp om den sexuella frustrationen genom att gräva o plantera lite ;-)! Vad ska ni sköna cyber folk göra?


Ut o fixa lite framför huset :-)

dsc01910 (MMS)

Ut o fixa lite framför huset :-)


Ibland hatar jag människor.

Vet ni om att när jag var ut i helgen så var det en kille som taffsade på mig igen? Jag stog i baren och han kommer fram och tar mig på rumpan och trycker sig emot mig. När jag vänder mig om så ser jag hur han springer tillbaka till sina kompisar. Dom var fem killar och en tjej. Tjejen hånflinar mot mig och ställer sig emellan killen och mig. Jag störde mig mer på henne är på honom. Så jag gick fram till tjejen, knackade henne på axeln och sa:

Hälsa din kompis att om han rör vid mig igen så kommer jag att krossa hans fula ansikte...okej?!

Hon såg lite rädd ut och sa bara okej. Ingen av dom hade väl förväntat sig att jag skulle säga ifrån. Det är nog det som gör att folk taffsar på mig som dom gör på krogen...dom tror inte att jag ska säga ifrån. Det måste vara något med mitt utseende som säger:

Snälla kom och ta på mig hur mycket du vill...det är ok...jag säger inte emot!!

Jävla äckel!!

Hej sommar! Kan man smörja in benen med br...

dsc01907 (MMS)

Hej sommar! Kan man smörja in benen med brun utan sol o sen gå till jobbet? Är det ok om det kommer lite sol på benen? Äh...jag har kjol! För mig börjar sommaren idag :-)!


Väx upp!!

I lördags när vi var ut på krogen i min fabulous klänning :) så är det tradition att fylle äta på McDonalds efteråt. Vi sitter och väntar på att maten ska komma när min tjejkompis "Darkness" verkar störa sig på något:

"Men asså..det står två jävla tjejer där borta och scannar mig!"

Jag vänder mig och tittar och ser att det är Vaktens (en kille jag träffade förut) flickvän med någon tjej som står och kollar snett på MIN tjejkompis. Jag trodde att man växte ifrån sånt när man började närma sig 30års åldern. Hur fjantigt är inte det?? Att hon står med en tjejkompis och dom tillsammans står och kollar snett på MIN tjejkompis...och inte på MIG!! Ska du störa dig och bete dig som en fjortis...gör då det mot mig, den du verkar ha problem emot och inte min vän!!

Jag såg honom stå i kön, han ser mig, vänder sig om och tittar ner i marken. Hade hon inte vart med hade han kommit fram, sagt hej och gett mig en kram. Hur jävla tofflad är man om man inte vågar säga hej när hon är med men gör det annars?? Fy fan vad omanligt!! Så jävla omanligt!!
Mitt team hade team möte idag. Alla gick u...

dsc01906 (MMS)

Mitt team hade team möte idag. Alla gick utom jag. Jag visste inte o ingen sa något. Ingen hade saknat mig på mötet :-( det är ingen som nånsin saknar mig! Jag tycker inte om idag!


Jag orkar inte vara bankig idag så jag kör...

dsc01905 (MMS)

Jag orkar inte vara bankig idag så jag kör på lite skönare ledigare stil :-) visst är dom rosa fake conversen söta?


Ursäkta mig men...

..HUR HET ÄR INTE KILLEN I DEN HÄR VIDEON??????!!!!

Jag håller på att avlida. Dom har ju filmat honom ur alla rätta man titties synvinklar!!! Ja jag vet att jag behöver få ligga...Shania Twain - You'r still the one
Jävla sopa!

Fröken tallica skulle laga mat...det var ett tag sen. Jag fick till värsta grytan och oj vad gott det var. Men efter en liten stund så börjar jag att må illa. Jag kollade mjölk paketet och creme fraischen...dom gick ut för en vecka sen..

Nu mår jag bajs illa!! Hur jävla dum får man va?? Kommer väl att börja kaskad spy snart! Det enda positiva med det här är att jag inte längre är kåt. Nej nu känner jag mig bakis istället!


Jag är kåt..

dsc01904 (MMS)

Jag är kåt..


Han ville ligga med mig..

Igår ville McGills att jag skulle över hem till honom på lite fika. Jag kommer dit och han öppnar dörren i bar överkropp och ett par väldigt löst sittande mjukisbyxor...

FAN I HELVETE VAD SNYGG HAN VAR!!!!

Han hade nyligen klippt sig och så var han lite solbränd. I bar överkropp gick han fram och tillbaka helt vanligt. Han visste att jag var på väg och han hade kunnat ta på sig en t-shirt eller nåt innan men nej han sprang omkring halv naken. Han sätter sig mitt emot mig och lägger handen lite innanför byxorna. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Allt jag ville var att slita av honom byxorna och våldföra mig på hans kropp!!! Och jag fick verkligen vibbarna att han ville göra grejer med mig. Jag har aldrig ansträngt mig så mycket för att hålla mig. Jag försökte verkligen tänka på annat än sex och titta åt ett annat håll än hans snygga nakna bringa! Till sist gick det bara inte mer så jag sa att det var skit jobbigt att han satt med bar överkropp och frågade om han kunde klä på sig. Han vart lite chockad och gick och satte på sig en t-shirt. Men han slutade inte att ge hintar..

Nu undrar ni väl varför jag inte låg med honom? Jo så här är det juh...han vill inte ha ett förhållande utan vi ska juh bara vara vänner. Om vi låg med varann så skulle det bara bli krångligt, det skulle bara komplicera till det hela. Så jag kämpade emot varenda cell i hela min kropp. Plus att han inte ska tro att det är han som styr och ställer. Säger nej ena sekunden och kan säga ja nästa...jag e väl ingen jävla jojo!

Visst gjorde jag rätt?? Säg att jag gjorde rätt!!!
Jag känner mig snygg ikväll. Jag känner mi...

dsc01900 (MMS)

Jag känner mig snygg ikväll. Jag känner mig på topp :-)! Ikväll ska det dansas med tjejerna o jag ska svänga med lockarna ;-)! Önskar er en lika underbar kväll cyber folks!!


Sitter i bilen o pruttar :-) vad gör ni?

dsc01899 (MMS)

Sitter i bilen o pruttar :-) vad gör ni?


Så här mycket har jag ryckt ur trädgården....

dsc01898 (MMS)

Så här mycket har jag ryckt ur trädgården. Två hela buskar med rötter o allt, plus en massa annat ogräs o ojämnheter! Är jag bäst? Ja som fan! Imon ska nytt gräs på :-)


Spontan tripp till plantaget o jag ska lek...

dsc01896 (MMS)

Spontan tripp till plantaget o jag ska leka trädgårdsmästare :-) ska fan ta lite före o efter bilder på gräsmattan för er att se!


Längtar efter mina kompisar! Jag har verkl...

dsc01892 (MMS)

Längtar efter mina kompisar! Jag har verkligen inte haft något liv sen vi fick besök. Men snart åker dom, om nån dag. Då...då jävlar ska det bli kram kalas!!


Otrolig tråkig dag! Om jag har tur o kan k...

dsc01891 (MMS)

Otrolig tråkig dag! Om jag har tur o kan komma ifrån så kanske jag o Mcgills ska ut o ro i hans nya lilla båt på lördag :-) jag har kaxat mig om hur bäst jag är på allt o nu så är det visst upp till bevis...Crap...men Aja nog ska jag kunna fixa det här oxo! Vet ni att han härom dagen sa att han är jätte imponerad av hur smart jag är. Han tycker att jag kan allt o är väldigt smart :-) Höhö säger jag då!


Jag är så jävla bäst! Halv åtta var jag ut...

dsc01888 (MMS)

Jag är så jävla bäst! Halv åtta var jag ut o sprang i en halvtimme. Kom hem, gjorde mig as snygg till jobbet....har två indian flätor i håret o känner mig på topp! Sitter på bussen till jobbet o Endorfinerna bara flödar!! Alla gör vågen för tallica!!


Jag ligger i sängen med mina två kontrolle...

dsc01887 (MMS)

Jag ligger i sängen med mina två kontroller o önskar lite grann att det var Mcgills som låg här istället. Naken o varm. Fan va jag saknar sex med den karln! Undrar om han saknar sex med mig? Undrar om han ligger med någon? Undrar om han blir kåt när han tänker på mig? Jag vill ligga...


Vi har nu haft släktingar på besök i en o ...

dsc01877 (MMS)

Vi har nu haft släktingar på besök i en o en halv vecka. En vecka för mycket! Jag älskar dom, vi har haft svin roligt men nu får dom åka hem. Jag är trött o jag är pank! Jag har knappt hunnit träna något heller! Det är verkligen jätte kul med besök men orkar ni mer än en vecka?


Jag är så äcklad!

I fredags efter enhetsfesten så var vi några stycken som gick vidare till krogen. Jag hade hunnit vara inne i ungefär 10 min innan en kille tog mig mellan benen. Ja ni läste rätt...MELLAN BENEN!! Jag vänder mig om skit arg och förväntar mig att få se nåt jävla drägg men nej. Där stod en as fräsch kille i kavaj och skjorta. En kille som jag förmodlingen hade tittat på om han hade gått förbi mig. Med skit äcklig blick så säger han:

Kom igen...dansa da!

Fy fan va arg jag blev. Jag gav honom en knuff och sa rör mig inte ditt äckel!! En kvart senare står jag på dansgolvet med mina kolleger och jag känner hur någon står och trycker emot mig bakifrån. Sen så känner jag en hand på min midja som sen flyttar sig ner till min rumpa. Jag vänder mig om och får se ett jävla drägg. Jag skriker rakt ut RÖR MIG INTE!! Han stod mest och ba kollade tillbaka som om han inte förstod varför han hade gjort fel. En kille jag jobbar med fick ställa ställa sig emellan.

Efter ett tag blev jag så jävla less att jag gick och satte mig i ett hörn. Det går ungefär 5 min innan en gubbe ställer sig en meter framför mig och bara stirrar. Han bara står där och stirrar på mig. Han ler inte, han gör inget annat än att stirra. Så jävla obehagligt!! Så jag fick ta tag i samma kille jag jobbar med och frågade honom om han kunde hålla om mig nån sekund så att gubben fick tro att jag hade kille...så han kunde förvinna. Efter nån sekund så drog han vidare...antagligen till nästa tjej.

Men hur fan tänker dessa killar?? Hur resonerar dom när dom taffsar på en sådär och bara stirrar. Tror dom på riktigt att tjejen ska tycka att det är smickrande?? Fy fan va äcklad jag är av det motsatta könet just nu!! Jag vet att alla killar inte är så men just nu så tycker jag att alla är äckliga. Jag har fan svårt att vilja klä av mig naken framför någon när det är detta som erbjuds mig!!

Jag vill inte att någon taffsar på min stjärt utan min tillåtelse...är det så svårt??!!
Det har varit livlöst från min sida för at...

dsc01883 (MMS)

Det har varit livlöst från min sida för att min stackars dator blev infekterat av ett jävla virus igår! Jag kunde inte andas o fick sprängande huvudvärk. Det är sjukt hur beroende av en dator man är! Be för mig att jag kan fixa den nu. Har vart runt o hållt på med den hela dagen :-(


Vi har enhetsfest ikväll. Vi blir flera hu...

dsc01865 (MMS)

Vi har enhetsfest ikväll. Vi blir flera hundra personer o detta ska bli min outfit fast med lite tjockare svarta strumpbyxor. Snyggt men inte så jag ser ut som kontorets slampa haha! Dom flesta är redan ombytta o uppklädda. Stämningen verkar ganska skön o som den onda människa jag är hoppas jag på att mina kolleger bjuder på lite skandaler under kvällen haha! Tycker att det alltid är en dålig idé att kombinera kolleger, chefer o alkohol men det kommer att bli intressant! Bara så ni vet så sitter jag på toa på jobbet o smygbloggar just nu hehe!


Vet du?

Det är konstigt hur snabbt man förändras. Hur man går från att bara vilja festa, springa omkring och leka rock stjärna. Skita i allt o alla. Leva för sig själv och totalt ge sig hän åt sina impulsiva känslor.

Jag gör det jag vill när jag vill med vem jag vill!!

Det är konstigt hur man ändrar sitt synsätt på tillvaron. Hur man går från att fantisera om sex till att fantisera om att någon säger jag älskar dig. Har man blivit vuxen eller bara mer ensam? Prioteringarna är väldigt annorlunda. Vill hellre gå till gymmet eller springa i skogen än att gå ut och hänga över en bar. Jag vill inte vara en längre...jag vill vara två. Snart vill jag inte längre vara två heller utan fler. 

Vad vill jag egentligen? Vet man någonsin vad man egentligen vill ha eller följer det som man bör vilja ha? Vet ni vad ni vill ha av livet? Kan ni berätta för mig vad jag vill ha?

Långa nätter..Melissa Horn - Hanna

I en vecka har jag försökt att ta mig till...

dsc01880 (MMS)

I en vecka har jag försökt att ta mig till gymmet för att kunna träna. Varje gång jag är på väg så ringer mamma eller pappa o behöver hjälp med något. Är jävligt trött på att inte kunna lägga upp min egen tid själv utan måste anpassa mig konstant till mina två vuxna barn...mor o far.


Missade bussen precis med två sekunder, ko...

dsc01878 (MMS)

Missade bussen precis med två sekunder, kommer att bli sen! Idag saknar jag sex lite. Slår vad om att ni precis fått sex! Tyck absolut inte synd om mig utan jucka vidare era själviska jävlar! Va konstiga benen ser ut från den här vinkeln hehe


Har sprungit så jag är alldeles öm i hela ...

dsc01876 (MMS)

Har sprungit så jag är alldeles öm i hela kroppen :-) plus att jag hunnit prata med Mcgills i en timme. Gillar att han svarar 'hej gumman! Tänkte precis på dig' och att han avslutar samtalet med 'nu lär jag gå på toa!' hahahaha!!


Jag är hemsk!

Ja det är jag...mot er! Jag har inte bloggat på flera hundra år känns det som. Och då tänker ni att det är på grund av att jag har ett så fullt och spännande liv så jag har helt enkelt inte haft tid att berätta om allt det roliga för er.

ICKE!!

Det stämmer att jag inte hunnit blogga men det är för att vi har släktingar på besök. Och hos oss "nysvenskar" så är sånna besök väldigt speciella. Det är mycket ståhej kring ett sånt besök och dom brukar vara länge! Så jag har haft händerna fulla med att jobba och underhålla :)

Då och då när jag har haft lite tid över så har jag lyckats klämma in ett vänskapligt samtal med McGills. Jag har inte ens hunnit träna!!! Hur hemskt är inte det??

Men nog om mig. Hur mår ni?? Vad har ni gjort?? Va händer yao?? Kände för att va lite blattig...
Oj...va tjocker jag ser ut på det här kortet. Dubbelhaka o grejer..men faktum är att jag är ganska snygg idag!


RSS 2.0