Det har varit en dålig dag. Sen imorse har...

img_0043 (MMS)

Det har varit en dålig dag. Sen imorse har jag haft ont i huvet, bakom o runt mitt högra öga. Det blir bara värre o värre. Jag har haft ont sen 10 imorse. Snart blir jag tokig. Inget plugg har jag kunnat heller för det enda jag vill när jag har haft ont så länge är att lägga mig ner o dö. Du som kommenterade "what u want" inlägget....tack det värmde som fan!!! Hoppas att ni haft en bättre söndag än mig :)


Fick precis reda på att min faster har fåt...

img_0066 (MMS)

Fick precis reda på att min faster har fått bröst cancer. Hon pratar inte med min familj så att ringa henne vore kanske inte så välkommet. Innan henne så har vi inte haft cancer i familjen. Tanken på vad min knöl kan vara har slagit mig ett flertal ggr. Jag tänker tro att det är någon lymfkörtel som har tillfälligt svullnat upp. Tänker inte tro något annat. Nu återgår jag till att plugga makroekomi.


What u want??

Undrar om jag borde ringa upp FriendBoy för att kolla vad han ville när han ringde mig inatt...


Jag är vaken och utvilad. La mig väldigt t...

img_0063 (MMS)

Jag är vaken och utvilad. La mig väldigt tidigt igår. Har två missade samtal på min lur. Ett är McGills som har ringt vid två tiden och ett är FriendBoy som har ringt vid fyra. Jag vet att McGills ville prata, han brukar ringa mig full efter krogen o dra dåliga skämt. Vilket egentligen är skit kul. FriendBoy däremot...han ville nog ligga. Jag tror inte att han ringer mig 4 på natten för att han prata om vädret. Frågan är vad jag hade sagt om jag hade vart vaken och vart på krogen innan..


Elakt jag vet men hysteriskt roligt!

Ni har alla säkert sett den här videon. Men har ni läst kommentarerna? Det var en snubbe som hade skrivit:


the fat is with you...


Hahahahahahahahahaha!!! Sjukt elakt men sjuuuukt roligt!!! Jag vek mig av garv! I Star Wars så säger dom juh the force is with you...HAHAHAHAHAHA! Herregud..



SMS-inlägg

img_0062 (MMS)

McGills har praktik och han jobbar natt just nu. Imorse när jag vaknade så hade jag fått dessa mess från honom: 02:24 Sover du? :) kolla på månen 03:38 Om du hade sett den hade vi sett samma måne o då hade de känts som om vi var tillsammans :) Förvirrad much? Men jag måste erkänna att det fick mig att le.


Jävlar vilken dag. Är fortfarande på jobbe...

img_0061 (MMS)

Jävlar vilken dag. Är fortfarande på jobbet. Kunderna har valt att vara extra jobbiga idag. Jag har fått en finne på hakan som bara kan jämföras med Mount Everest. Jag har extremt mycket att göra efter jobbet plus att jag har jätte mycket träningsvärk....i armhålorna. Så....vad har du för klagomål idag?


Ikväll har jag verkligen tränat hårt! Känd...

img_0060 (MMS)

Ikväll har jag verkligen tränat hårt! Kändes skönt som fan. Snart kryper jag och min knöl ner i sängen o drömmer sött :) go natt gott folk


Mitt liv suger part 2

När vi ändå är inne på ämnet så kan jag juh berätta om en annan rolig händelse från igår. När jag vaknade på morgonen så åt jag frukost vid kvart i åtta. En timme senare så hade huvudvärken slagit till rejält och då kan jag inte äta. Allt blir ba blockerat. Vid sex tiden på kvällen så började huvudvärken att släppa lite och jag började känna mig hungrig. Jag vart så himla sugen på italiensk pasta så jag och pappa bestämde oss för att beställa lite mat. Jag skulle ha pasta och han skulle ha pizza. I och med att jag fortfarande har ont i huvet så vill jag vara på retsaurangen så lite som möjligt. Så jag ringer och förbeställer maten så att jag bara kan gå in, betala, ta maten och gå ut. Dom sa att det gick jätte bra.

När jag kommer dit så är pastan färdig men pizzan har dom inte ens börjat med. Enligt pizza snubben så skulle det ta 2 min. Och när han sa 2min om och om igen medans han började ta fram deg och grejer så kände jag hur arg jag blev. Jag var hungrig med en mördande huvudvärk och han ville att jag skulle vänta i 2 min. Jag antar att det bara blev för mycket för mig för jag kände hur jag började koka. När jag kom ut ur restaturangen och satte mig i bilen med pappa så började jag att gråta för att jag var så arg. Stackars pappa visste inte vad han skulle göra och blev nog lite förvirrad så allt han fick ur sig var:

"Öhm...vill du att jag öppnar ett förnster?"

För tydligen satt jag och svettades samtidigt som jag grät. Jag grät hela vägen hem, jag grät hemma i soffan och ungefär en timme efter att jag köpt maten så åt jag den kall i soffan med snor rinnandes! Inte mitt stoltaste ögonblick i livet.


Vill ni veta hur mycket mitt liv suger jus...

img_0059 (MMS)

Vill ni veta hur mycket mitt liv suger just nu? Jag fick den där huvudvärken igår som ni vet. Då upptäckte jag den där knölen juh. Läkarn sa så här:  "Ja, den är 1,5cm stor. Jag känner den tydligt. Enligt blodprovet så har du inga infektioner som kan ha lett till att något kärl har svullnat upp. Så vi gör så att jag skickar en remiss till din husläkare så att dom kallar dig om ungefär tre veckor. Är knölen kvar då så kikar vi på den. Under tiden får du gå hem och vila." Hur mycket tror ni att jag skiter på mig nu? Det är säkert inget men det skulle kännas såååå mycket bättre om dom bara kunde ge mig ett svar! Det är ett faktum att mitt liv suger! Jag har förmodlingen pesten i min hals och det enda romans jag har i mitt liv var på jobb konferensen i lördags då vår tekniker Per-Åke klämde mig på rumpan och sa att jag var snygg..


Sitter och väntar på doktorn. Jag har den ...

img_0057 (MMS)

Sitter och väntar på doktorn. Jag har den där mördande huvudvärken igen. Egentligen så skulle jag väntat i ungefär en månad till för att bli kallad till en neurolog för dom tror att jag har hortons sjukdom men jag upptäckte en knöl på min hals, den högra sidan där jag har min huvudvärk. Det kanske inte alls har någon samband det kanske har det. Vid det här laget är jag så trött på att ofta gå hem från jobbet, ofta få en hel dag förstörd för att jag vill avlida. Så nu reagerar jag på allt så att jag kan få ett slut på det!


Skandal! Skandal! Skandal!

Japp. En lustig grej hände igår kväll efter att jag skickade det sista inlägget. Känns som att detta har hänt förut. I varje rum bodde vi två stycken, jag bodde med en kille som heter Jacob. Jacob är homosexuell. Jag vaknar upp på natten efter att Jacob kommer in på hotellrummet med en manlig kollega till oss. I rummet finns det två stycken singelsängar som har skjutits ihop. Dom klär av sig och lägger i sängen....BREDVID MIG! Efter en stund så börjar jag höra hur det smackar, dom hånglar. Jag får panik för att jag tänker att dom tror att jag ligger och sover och att snart leder det där hånglet till något annat och jag ligger juh för fan bara några centimeter bort!!! Så jag sätter mig upp och stammar fram:

"Ursäkta men jag ligger för fan här och sover. Ni kan inte hålla på när jag ligger bredvid!! Det är fan respektlöst och äckligt! Nu får ni sluta."

Så dom går in i badrummet istället. Och där inne är dom ett tag. Idag på bussen på väg hem ber Jacob om ursäkt men det var något annat jag undrade över:

tallica: Men du Jacob...han du tog med in på rummet igår. Är inte han hetero?
Jacob: Jo men han säger att han brukar experimentera när han är full.
tallica: Öhm okej...men. Har inte han en flickvän? Jag har för mig att dom bor ihop oxo.
Jacob: Jo det stämmer.
tallica: Hmm..

Så snubben går på en jobbkonferens och är otrogen med en annan kille. Inte är han bara otrogen utan han är otrogen med en annan KILLE när han har en flickvän han bor tillsammans med!! Tror ni att måndag blir intressant?





Jag har bäddat ner mig på hotell rummet. D...

img_0052 (MMS)

Jag har bäddat ner mig på hotell rummet. Dom andra är på efterfest. Jag hade ingen lust o följa med. Kan säga att mitt självförtroende har fått sig en smäll. Jag blev brädad av en kvinna som är 40 o jag är knappt 25. Vet inte varför jag bloggar just nu men jag känner mig lite mindre ensam..


Killen jag tycker är snygg står o limmar p...

img_0050 (MMS)

Killen jag tycker är snygg står o limmar på en äldre kvinna o jag har nyktrat till. Finns en till jag tycker ser bra ut men han sa till min kompis att jag inte är hans typ, han står nu o limmar på en tjej med tuttar lika stora som mitt huvud. Jag blir trött. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att hitta en kille som jag vill ha och som vill ha mig tillbaka..


Ok jag sitter på toa o smyg bloggar. Tönti...

img_0048 (MMS)

Ok jag sitter på toa o smyg bloggar. Töntigt? Ja! Jag har druckit mycket bubbel o sitter vid ett bord med en massa söta pojkar...någon hejda mig!!


Kommer ni ihåg snygga killen på jobbet jag...

img_0044 (MMS)

Kommer ni ihåg snygga killen på jobbet jag vinkade till tvärs över kontoret? Han är tydligen här..tror ni jag får hångla?


Jag vaknade upp imorse o den här lilla und...

img_0025 (MMS)

Jag vaknade upp imorse o den här lilla underbara själen kröp ner under min arm o lekte med dockan jag köpt henne. Helt varm  av kärlek! Nu är jag motvilligt på väg till konferensen Vad gör ni en lördag?


Jag ligger på golvet på en  madrass hemma ...

img_0022 (MMS)

Jag ligger på golvet på en  madrass hemma hos min kusin. Igår kväll lekte jag med di små tills dom slocknade vid halv tio och jag vid elva! Därför är jag nu uppe så bajs tidigt denna lördags morgon. Två nätter har jag nu drömt om mcgills. Blir så nojjig när jag drömmer om någon för oftast så har det hänt något. Jag kanske är synsk...are u?


Är i sthlm. Ikväll ska jag träffa min kusi...

img_0018 (MMS)

Är i sthlm. Ikväll ska jag träffa min kusin o hennes två små döttrar :) det värker i mina äggstockar när jag träffar dom! Har köpt med mig både leksaker o godis. Imorn har jag konferens här i sthlm med jobbet, undrar hur det blir ;)


Såg ni lyxfällan ikväll? Ursäkta men var j...

img_0016 (MMS)

Såg ni lyxfällan ikväll? Ursäkta men var jag den enda som fick ståtrosa av karln med det vågiga håret? Där har vi en karl jag inte hade sagt nej till!


På lördag så ska jag på konferens med jobb...

img_0012 (MMS)

På lördag så ska jag på konferens med jobbet. Vi ska bo på ett hotell i Sthlm och är flera hundra st. Mina kolleger är så sjukt exalterade, inte många som får bo på hotell. Vet ni vad jag tror? Att det kommer att spåra! Många kommer att ha ångest på söndag hehe!


Sitter på jobbet o funderar på ett meddela...

img_0011 (MMS)

Sitter på jobbet o funderar på ett meddelande jag fick från en kompis. Jag träffade på honom i helgen o han skrev att han tycke att jag såg lycklig ut. Jag blev chockad men sen så började jag tänka efter. Jag tror att jag möjligtsvis kan vara lycklig Detta är juh en ganska märklig känsla eftersom man oftast går omkring och tycker att man är olycklig. Tycker oxo att det var märkligt att någon annan var tvungen att påpeka för mig att jag är lycklig för att jag skulle inse det sj..


Ikväll ska ja på yoga. Det kommer inte att...

img_0010 (MMS)

Ikväll ska ja på yoga. Det kommer inte att bli en vacker syn då jag är väldigt osmidig och har noll balans! Men jag tror att det blir bra för mig. Det känns som om jag har funnit en ny slags harmoni. Jag orkar helt enkelt inte bry mig om något längre utan har accepterat det faktum att allt rullar på vare sig jag vill eller inte :) så jag ska bara luta mig tillbaka! Någon här dom brukar yoga?


Jag har jobbat, sprungit, simmat o bastat....

img_0006 (MMS)

Jag har jobbat, sprungit, simmat o bastat. Tror ni att jag är trött? Måste även säga att jag är kär i min iphone! Fan vilken jävla lur!


Ja då var det söndag!

Jäklar vad mysigt jag har det med mamma o pappa ikväll. Vi har bäddat fram madrasser i vardagsrummet o ligger o kolla på Indiana Jones. Dom är riktigt härliga ibland. I veckan ska jag ta med pappa till mitt gym för att se om han gillar stället. Då ska vi kanske börja träna tillsammans! Eller han får gå på sitt band medans jag springer.

Hoppas ni har en dunder söndag!





Jag orkar inte med er pojkar !

Fan va bakis jag är idag. Jag är trött, riktigt trött. Det känns som om jag har blivit misshandlad. Klubbad. Jag har ont överallt också. Som om jag sprungit ett maraton. Denna helg har varit helt underbar. Jag har haft så sjukt roligt. Men jag har även blitt lite förvirrad. Självklart över pojkar!!

Kommer ni ihåg FriendBoy? En gammal vän som jag hamnade i säng med en natt då vi bestämde oss för att trösta varann. Honom träffade jag på i fredags. Vi var på samma krog. Jag träffade honom aldrig där inne men min kompis gjorde det. Då ber han henne säga till mig att jag ska ringa honom när jag kommer ut ur krogen. När jag kommer ut så ringer han själv innan jag hinner och ber mig gå över gatan så att vi kan prata. Väl framme så vill han att jag ska följa med på efterfest, dom var några som skulle bada lite bubbelpool. Jag ville inte följa med på efterfest och dessutom så hade jag inte rakat benen. Men jag föreslog att vi kunde träffas efteråt. Det skulle ge mig tid att raka bena hehe! Då säger han så här:

"Du kan få ha sex med mig ikväll.."

och kysser mig. Som om han gjorde mig en tjänst! Jag går iväg till tjejerna. Full som jag är så glömmer jag bort att han sa så och blir bara exalterad över att jag kanske får kramas med en pojke !! Senare på kvällen så ringer jag honom. Tror ni att han svarar?? Självfallet inte. Kvällen efter på lördagen så träffar jag på honom på krogen igen. Då frågar han om det var jag som hade ringt honom från dolt nr. Smarta jag har en ny lur och jag vet inte hur man ändrar den inställningen. Han svarar inte på nr han inte känner igen.

Sen om han snackar skit..ja det vet jag inte. Jag blir lite grinig dock. Jag har inte blivit kysst på så himla länge och han ba grep tag i mig och kysste mig och sen inte svarar. Näe..


Jag har festat hela helgen. Just nu ligger...

img_0004 (MMS)

Jag har festat hela helgen. Just nu ligger jag utslagen i min kompis soffa. Huvet gör lite ont, fötterna gör väldigt ont och halsen dödar. Jag har dansat med tjejerna, hängt med mcgills, och fått en skum kyss från en kompis... Vad har ni gjort?


Har jag vart duktig idag?

Man är alltid så himla bra på att planera. Skriva ner allt som ska göras innan dagen är slut så att man hinner med ALLT det viktiga. Jag gjorde så idag. Och vet ni vad?? För en gång skull så har jag gjort nästan allt på listan! Jag har bara naglarna och pluggandet kvar :) ! Naglarna ska jag ta itu med nu med en gång men pluggandet får vänta tills efter helgen.

Jag har allt för mycket roligt som ska göras i helgen för att kunna sitta o plugga. Jag åker iväg till tjejerna och McGills. Vi är många som samlas den här helgen!! Måste även kika på kläder, vad man ska ha på sig i helgen men jag lyckas alltid ta med mig fel kläder. Den här gången tar jag med mig lite olika så jag har att välja.

Jag är lycklig över mina vänner :) Jag älskar oss.


Jävla 3 !

Aja nu när vi har konstaterat att 3 kan ta sig i röva så går vi vidare med min dag! En lista kanske är värd att göras så att jag vet vad jag måste hinna med :)


* Äta - jag e lite hungrig

* Slänga i en tvätt med kläder - har typ inget vitt kvar att ta på mig

* Tona håret - känner att jag saknar det korpsvarta håret, lite piff inför helgen ;)

* Fixa naglarna - var såå himla längesen jag kände mig lyxig i fransk manikyr!

* Vaxa mig - ska nog ta bikinilinjen och epilera benen..aj

* Plugga - om jag vill ta den där Makro tentan innan jag fyller år så är det dags att sätta igång!


Oj det vart mycket ta hand om kroppen dag och observera att pluggandet kom sist på listan hehe! Typiskt! Om jag bara bockar av att jag har ätit så blir jag nöjd. Är juh värdelös på att följa mina planeringar!




Ett tag var detta min magiska klänning. Kvällen gick alltid som jag ville i den här klänningen!


Joy!

foto0362 (MMS)

Joy! ----------------------------------------------- Uppdate: nej jag kan inte använda telefonjäveln. Varför?? Jo: "Oj jag ser att ditt abbonemang inte har blivit aktiverat i våra system. Jag skickar detta vidare till våra tekniker. Problemet kommer att vara åtgärdat imon. Vi ber hemskt mycket om ursäkt och jobbar så snabbt vi kan med det här!" Bajs..


It's here !!!!

OMG! OMG! OMG!

Jag fick precis ett mess från ICA. Jag har fått ett paket. Det enda jag väntar på är min Iphone 4....så....wooohooooo!!!!!! Jag är töntig jag vet men oj vad exalterad jag är just nu!!!

Smell u later with my new phone!!


Kroppen är underlig. Igår var det inget fe...

foto0249 (MMS)

Kroppen är underlig. Igår var det inget fel på mig o idag har halsen svullnat igen o min röst är skör. Som om jag fått en pung spark. Ingen bra dag att bli sjuk från jobbet heller. En sån dag då man har viktiga möten! Men men..får försöka göra något produktivt av dagen! Kanske vaxa något, fixa med dekorationen till festen eller plugga lite. Vi får se. Vad gör ni idag? Idag längtar jag tillbaka till Rom..


Jag längtar efter sex!

Det här är lite konstigt. Ibland...ur ingenstans så kan jag känna en överväldig längtan efter sex. Inte att jag blir kåt. Det händer väldigt sällan nuförtiden utan en längtan efter sex. Jag fick ett för en liten stund sen. En riktig stark längtan.

Problemet är som dom flesta av er redan vet är att jag inte längre kan ha sex med vem som helst. Det måste vara någon speciell och det måste vara känslor inblandade och det ska springa rosa enhörningar runt oss medan vi älskar till ljudet av ett magisk vattenfall. Ni vet.

Vad gör jag? För att dämpa den här jäkla längtan som bokstavligt attackerar mig och lämnar mig enbart frustrerad och förbannad!! Ibland så saknar jag den gamla goda tiden då jag bara behövde ge en kille den där blicken jag var så duktig på och sedan ha villkorslöst, svettigt och underbart härligt sex!




Har ni sett filmen 'en vampyrs bekännelse'...

foto0361 (MMS)

Har ni sett filmen 'en vampyrs bekännelse' ? Tom cruise spelar någon som heter Lestat...idag har jag anammat Lestat modet :) och oj va komplimanger jag fått!


Jag är oftast stressad. Jag känner alltid ...

foto0360 (MMS)

Jag är oftast stressad. Jag känner alltid att jag har något som måste göras men inte hinner med. Jag planerar o klottrar för fullt i min kalender o jag följer aldrig planen heller! Det är alltid något som kommer i vägen. Men när jag tänker efter så är det oftast inget som är så viktigt. Varför stressar jag upp mig så da? Hinner ni med allt ni planerar?


Innebandy sitter framför mig idag. Nyss vä...

foto0353 (MMS)

Innebandy sitter framför mig idag. Nyss vände han sig om, tittade mig i ögonen o log. Jag kan inte bestämma mig för om jag är attraherad eller inte. Ena sekunden undrar jag om hur det skulle va att ha sex med honom o sen så blir jag avtänd..


Walking in the dark

Sitter på sängen efter en lång och varm dusch. Ikväll efter jobbet har jag städat och vart ut o gått i över en timme. Riktigt skönt att gå ut och med en kompis i luren. För jag har så himla svårt att annars hitta tid att prata med mina vänner i telefon. För man är antingen på jobbet, på bussen eller så går man och tänker på alla tusen grejer som måste göras. Skönt då att hinna med lite träning och lite skvaller ;)

Man gör väl vad man kan med tiden!





Nu är det dags att lägga sig....jävligt tidig morgon imorgon!



11 Oktober

Jag har varit dålig på att blogga under helgen. Men jag har haft en massa tjejkompisar hos mig och det har vart så kul att jag har glömt bort allt annat :) ! Men nu är jag tillbaka !!

Så hur har er helg vart? Jag har köpt ännu mera dekoration till min Maskeradfest. En massa läskiga saker hehe. Ska bli såå kul och jag längtar jätte mycket. Vad ska ni göra på Halloween?




Han är bara 20 år..

Idag var jag och Innebandy på lunch, ensamma. Han flörtar men väldigt diskret. Han är väldigt försiktig. Undrade varför. Nu vet jag. Killen är bara 20år. Hade aldrig gissat på det eftersom han verkar väldigt mogen. Jag måste erkänna att det stör mig lite. Jag blir snart 25år och och han är 20år. Men så måste jag även erkänna att jag känner lite attraktion. Jag kom på mig själv med att tänka på hur det skulle va om vi hade sex. Han är så oskyldigt lugn och försiktig. Tänk om han är osklud??

Hm..


Idag kommer tjejerna o hälsar på mig :) de...

foto0351 (MMS)

Idag kommer tjejerna o hälsar på mig :) det kommer att bli Skit kul för vi blir runt 10 st som ska rulla runt hos mig. Ska lägga ta bort bordet i vardagsrummet o bädda fram en massa madrasser, täcken o kuddar! Mys? Ja! Vem behöver en kille när man har 9 tjejer att sova med inatt?!


Is he jealous?

Nu för nån timme sen när jag skulle äta lunch så kollade jag med grabbarna jag jobbar med om dom hade lunch samtidigt. Innebandy hade lite senare men Designern hade samtidigt. Jag bad Innebandy att ta sin lunch tidigare så han kunde äta med oss men han ville inte. Så jag gick på lunch med Designern och när jag kom tillbaka så har Innebandy skrivit detta till mig på jobbchatten:

"jag ville inte förstöra eran lunchdejt.."

Öhm...vad fan ska jag svara på det? Är han svartsjuk? Nu har han dratt på lunch och förväntar sig ett svar när han kommer tillbaka om en kvart :S

Help!






Igår kom allt roligt jag har beställt till...

foto0343 (MMS)

Igår kom allt roligt jag har beställt till maskerad festen :) vad kul det hade vart om ni oxo hade kunnat komma!


Drop the world

Jag är helt såld på den här låten. Den är sjukt bra. Texten är riktigt bra och jag älskar när han tar vid refrängen. Plus att jag alltid vart lite svag för Eminem. Där har vi en kämpe!


" Bitch ima pick the World up and I’ma drop it on your fuckin head  !! "



Lil Wayne feat. Eminem - Drop the world




Jag tycker att det är konstigt hur vi männ...

foto0341 (MMS)

Jag tycker att det är konstigt hur vi människor konstant frågar varandra hur det är men ingen vill egentligen veta hur den andra mår. Man vill bara att den man frågar ska säga att allt är bra och man själv kan fylla på sitt kaffe i lugn o ro. Tycker inte ni att det är konstigt?


Jag är horribel!

På mitt jobb så jag har jag många kollegor. Men jag "hänger" mest med två killar som vi kan kalla för Designern (han designar kläder vid sidan om) och Innebandy (han spelar innebandy på sidan om). Dessa två är riktigt härliga killar med humor. Jag kommer riktigt bra överrens med dom. Men ibland så får jag vibbarna av att dom flörtar med mig. Designern har till och med vid ett flertal tillfällen föreslagit bio eller filmkväll hemma hos honom. Och idag när han gick hem, han slutade tidigare än mig, så kom han förbi mitt skrivbord. Jag pratade i telefon med en kund då så han strök mig över kinden med sin hand och vinkade hej då. Innebandy är lite mer blyg.

Grejen är den att jag inte tycker att någon av dom ser bra ut. Jag blir med andra ord inte attraherad. Vilket egentligen är så himla synd för jag vet att dom skulle bli sjukt bra pojkvänner båda två! Båda ska komma på min Maskerad fest. Jag ska ha min fest i en annan stad och dom ska åka hela vägen dit och bo på hotell för att fira mig. Det tycker jag ändå är ganska gulligt. Verkligen synd för bådas personlighet är sjukt härliga, speciellt Innebandy's.

Vad gör man då?




Jag tror det går bra nu..

Det känns så. Det känns som att allting rullar på. Jag är på en bra plats med McGills. Jag har helt accepterat, njuter av och uppskattar vår vänskap. Har märkt att jag inte har problem med att vilja ha andra killar. Har visserligen inte kommit dit att jag verkligen tar på en annan kille men vill nog det!

Mina vänner är underbara! Alla är sjukt fantastiska individer med unika egenskaper och alla ger mig glädje. Kan inte älska er mer!

Jobbet flyter på den oxo! Har nyligen fått fast med löneförhöjning. Jag har visserligen inte en lön så jag kan leva som en rock stjärna men nog lever jag !! Känner att jag har sjukt mycket motivation med att jobba mig uppåt oxo!

Vet inte riktigt vad det är men jag känner just idag att det går bra. Allting är ok. Idag har jag faktiskt inget att klaga över och det mina vänner är inte ofta!!




Planen sprack lite grann..

Jag hann med allt förutom det där med pluggandet dåda. Jag skulle även köpa en HTC Desire men kom ut därifrån med en Iphone 4. Ångrade mig i sista sekund och tog en Iphone. Jag tror att jag gjorde det rätta valet.

Har även fixat med det mesta till min Maskerad fest :) kostymen är färdig, all dekoration som jag ska ha är färdig. Det enda som är kvar att köpa är dricka till bål och grejer till att baka tårtan. Känns som att det mesta är på plats. Fler och fler tackar ja till att komma och nu har disskusionen om vad man ska klä ut sig till satt igång. Det blir roliga kostymer hihi!

Ett råd till er som ska på maskerad eller halloween fester är att fixa med era kostymer i god tid för allt tar slut i både butiker och på nätet väldigt snabbt!  So u know :)





be afraid...be very afraid..


Orka vakna så jädrans tidigt!

Klockan är halv åtta. Jag vaknade runt sex tiden men orkade inte ligga kvar efter att jag vridit och vänt mig i sju tusen år. Det roliga är att jag börjar inte jobba idag förens klockan tolv. Yaaay...

Okej när man vaknar så här tidigt ofrivilligt så gäller det att utnyttja tiden klokt. För detta är tid som man egentligen har "vunnit"...när man egentligen planerat att ligga och sova. Så jag har gjort upp en lista på saker att göra och hur mycket varje sak får ta så man inte driver iväg med tiden i onödan. Min kompis Arvid brukar göra så och jag tror att det är jävligt smart! Så här ser planen ut:


7:40 - 8:00      Fixa mig

8:00 - 8:30      Äta frukost

8:30 - 8:35      Borsta tänderna

8:35 - 9:35      Plugga till min certifiering

9:40 - 10:00    Ta sig till stan

10:00 - 10:40  Köpa en HTC Desire och ta mig till jobbet

10:40 - 12:00  Plugga till min certifiering
 
12:00              Börja jobba


God morgon!


Maskerad fest!

Jag har nu beställt en massa grejer på Maskeradkammaren.se och Buttericks.se. Har beställt saker för omkring 700kr och det är bara dekoration !! Så om min maskeradfest suger så kommer kommer det iallafall se as coolt ut! Här är lite som jag har beställt :


Girlanger Spöken


Ljus



Uppblåsbar pumpa som man kan lägga is i o kyla drickat :)



Döskalle



Låtsas öppen brasa




Och så en skelett...buuuuuuooooooo !!!





Hej gott folk! Hur mår ni idag? Vad gör ni...

foto0338 (MMS)

Hej gott folk! Hur mår ni idag? Vad gör ni idag? Jag är lite tråkig idag. Är fortfarande lite arg över min kamera igår så jag ska köpa en mojäng efter jobbet så jag slipper skiten igen. Jag har en fråga till er. Ska jag köpa en Iphone 4 eller Htc Desire ?? Vilket är bäst om man inte har en mac dator eller tänker köpa en?


Jag hatar teknik!

Jag har suttit större delen av kvällen och försökt överföra bilder från min kamera till min dator. Men den här fucking hor kameran vill inte connecta med min fucking hor dator. Som ni kanske märker så är jag måttligt irriterad. Snart så slänger jag ut allt genom fönstret och jag skiter fullständigt i hur mycket jag har betalat för den här skiten.

Fuck!



Har haft en riktig mysdag idag. Min lilla ...

foto0336 (MMS)

Har haft en riktig mysdag idag. Min lilla syster är o hälsar på o vi har vart på bio. Dumma mej såg vi o den var Skit rolig :) rekomenderar stark! Nu är vi hemma o glor tv :) vad har ni gjort?


Remember me

Jag har precis kollat på filmen Remember Me. Väldigt bra film. Jag vart riktigt förvånad över hur bra skådespelet var! Det finns en scen i filmen där dom älskar. Dom älskar så passionerat. Jag förstår att det är skådespel ja men jag började gråta. Jag vart så himla ledsen för att jag tänkte efter sist jag älskade med någon. Inte hade sex eller låg med någon utan älskade. Det var så länge sen att jag inte kommer ihåg. Jag kan inte komma ihåg känslan av att vara så nära någon. Både kroppsligt och mentalt.

Jag kände mig plötsligt så ensam. Korrigering...jag känner mig ensam. Det spelar ingen roll hur ofta jag och McGills pratar i telefon eller hur ofta vi åker upp till stugan. Jag får inte det jag behöver. Ibland kan jag sitta och prata med honom i telefon i över en timme och känna mig oerhört ensam när vi lagt på. Jag är så hungrig efter lite närhet, ömhet och uppskattning. Ibland när jag tänker på det så vill jag gråta.

Jag längtar så efter att få ligga där i armarna på någon jag älskar och som älskar mig tillbaka. Jag saknar att få den där tryggheten och värmen. Just nu den här fredags kvällen så känns den bara så himla långt bort.

Kommer ni ihåg?


Rambos snea läppar..

Satt uppe större delen av kvällen o sydde. Vid tolv tiden gav jag upp och kollade på Rambo 3 som gick på tv. En bit in i filmen kommer jag tänka på en sak.  Jag har sett den här filmen kanske tusen ggr men aldrig tänkt på varför han har bar överkropp i nästan heeeeela filmen. Han är dessutom inoljad så mycket och vaxad att man kan glida nerför hans bringa utan några friktioner alls! Hans vrål och snea läppar...va fan e de??

Nä jag vart upprörd !!





RSS 2.0