Från fulla galna nätter i mörkret till att...

foto0332 (MMS)

Från fulla galna nätter i mörkret till att sitta hemma o sy :) ! Jag tror fan att min kostym kommer att bli as nice!


När jag fyller år 1 nov så ska jag ha mask...

foto0331 (MMS)

När jag fyller år 1 nov så ska jag ha maskerad fest :) och idag när jag var på stan o plocka upp lite medicin åt mamma så kunde jag inte låta bli att gå in i en tyg affär o plocka på mig lite tyg till min maskerad outfit. Jag har tänk sy den själv :) och jag ska vara Cleopatra! Fick även med mig lite spindel nät o läskiga servetter hihi! Undrar hur det kommer att gå o sy en hel outfit själv..


Lyssnar du?

Du borde...
Ensamstående mamma med två fullvuxna barn

Jag är hemma från jobbet idag också. Mammas målvärden för hennes diabetes låg imorse på 22. Det bör normalt ligga mellan 4-6. Jag håller stenkoll på vad hon äter och att hon tar sina tabletter. Ibland eller väldigt ofta så känner jag att jag är förälder åt mina föräldrar. Det är så mycket dom inte klarar av själva och jaghar oftast inget emot att göra allting heller. Det blir ibland bara lite för mycket för mig att ensam ta hand om. Alla mina syskon bor i andra städer och nu när jag flyttade hem tillfälligt så har jag mer eller mindre fastnat. Dom har blivit beroende av mig och mycket av det är mitt eget fel. Jag har självmant tatt hand om allt och nu så är det som det är. Dom få tillfällen då jag har tid för bara mig själv är dom helger då jag åker iväg för att träffa mina kompisar och enbart då. Det är skönt då att få komma iväg någonstans där ingen kräver saker av en, förväntar sig saker från en och blir ledsen, arg eller besviken på en för strunt saker. Det får jag tillräckligt av från annat håll. Jag är mentalt trött.

Måste hålla koll på vad dom äter, att mamma tar sina mediciner, att hon skär ner på jobbet för hennes kropp orkar inte med längre. Då åker ekonomin ner självfallet. Ska öppna ett sparkonto till dom där jag får lägga över pengar varje månad så dom har det kontot att ta av dom tillfällen då det inte räcker till.

Snart ska vi till banken. Idag ska vi upprätta fullmakter till mig. Så mamma o pappa inte alltid behöver vara med när jag ska sköta deras bankärenden. Det underlättar för mig.


Mina föräldrar är inte odödliga..

Nu har mamma fått komma hem. Usch vad läskigt och jobbigt det är när ens förälder blir sjuk så dom måste ligga på sjukan! Man tror juh att mamma och pappa ska leva för evigt så minsta tecken på att dom är mänskliga dom oxo gör att ens värld raserar lite grann. Dom är juh super duper starka mamma och pappa som skyddade en mot allt. Jag vet inte hur JAG ska kunna skydda dom. 

Det första jag gjorde när jag kom hem var att rensa kylskåpet på ALLT som har för mycket socker i sig. Åkte till ICA och köpte lite nytt som är bättre. Jag stod och lus läste på baksidan av allt jag köpte!! Jag har lagt fram hennes tabletter och snart ska jag kolla hennes målvärden.

Nu så är hon nerbäddat. Grönsaks soppa har hon oxo fått i sig och jag har hyrt en film som vi ska titta på. Så hon inte blir uttråkad av att ba ligga i sängen. Prince Of Persia :)Är på sjukan. Mamma ligger o sover o jag s...

foto0330 (MMS)

Är på sjukan. Mamma ligger o sover o jag sitter bredvid. Pappa är ute o tar en promenad. Läkarn säger att hon eventuellt får åka hem idag. Utslagen hon hade har nu lagt sig. Men från o med nu så måste mycket ändras. Hon måste ta sina tabletter tre ggr om dagen. Hon måste hålla koll på sin diabetes o sticka sig själv ofta för att hålla koll. Hon gör inte det. Så jag måste se till att hon gör det! Plus att hon måste skära ner på jobbet. Hon måste förstå att kroppen inte orkar med mer. Ska försöka skjuta till ekonomiskt så hon klarar av att skära ner. Mycket att tänka på.


Min mamma

Jag kom precis hem från akuten. Mamma mår inte bra. Hon har vart lite krasslig i nån dag så jag tog henne till Närakuten tidigare idag. Där fick hon en tablett o allt var ok. Jag gick till jobbet sen. När jag slutade så ringde jag för att kolla hur hon mår och då var hon på väg till akuten. Hon har fått någon allergisk reaktion på något hon har ätit och det tillsammans med hennes diabetes har gjort att hon har fått riktigt hemska utslag över hela kroppen. Speciellt ansiktet. Man känner knappt igen henne. Allt igen svullet och gropigt...vet inte hur jag ska förklara. Och allt detta hände under timmarna jag lämnade henne och gick till jobbet. Läkaren vill att hon ligger kvar i ett par dagar. Under observation. Ifall att det skulle visa sig att det är farligt.

Jag fick panik inne på sjukhuset och sa att jag skulle ta lite luft. Gick ut, grät och ringde McGills. Trots att läkaren säger att det inte är farligt så gör det så in i helvete ont att se henne så där. Det ser så hemskt ut och hon har så ont. Svårt att andas och allt är svullet. Stackars mamma. Jag ska tillbaka till sjukhuset imorn bitti.

God natt.


Jag är skrynklig idag!

foto0329 (MMS)

Jag är skrynklig idag!


Hurtig som få är Tallica som är ut o går i...

foto0328 (MMS)

Hurtig som få är Tallica som är ut o går innan jobbet! Med Metallica i lurarna så rockar jag fram!


It's a plan Stan!

Hej gott folk!

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft för mycket att göra. Mycket att fundera över och mycket att planera. Från och med idag och några veckor framöver så kommer jag att ha sjukt mycket att göra. Jag har planerat att ta en till certifiering på jobbet. Kräver mycket pluggtid! Jag vill ta en gammal tenta från skoltiden som ligger och släpar efter också. Har schema lagt vad som skall pluggas in varje dag. Varje helg är uppbokad för något.

Denna helg kommer min lilla syster hem och hälsar på. Nästa helg så ska jag försöka få tjejerna hit och leka lite med mig. Helgen efter det så är det en gammal kompis, som jag inte träffat på väldigt många månader som ska skriva en gammal tenta hon med, så då blir det till att kramas. Helgen efter det så är det en grej jag vill gå på. Och helgen efter det så måste det enbart pluggas. OCH helgen efter det så fyller jag år!!

Utöver alla dessa helg aktiviter så måste jag jobba varje dag, hinna träna och hinna andas! Får se hur det går. Har redan spräckt planen då jag inte har pluggat in dom sidor jag hade planerat för dagen...bra där! Plus att en väääldigt tajt budget har lagts upp för denna månad och den får INTE töjas!

Nu återstår det bara att se om jag klarar av allt jag har satt in mig på att ta. I hope soo..
Är på väg hem nu :) så jäkla skönt o lämna...

foto0327 (MMS)

Är på väg hem nu :) så jäkla skönt o lämna sthlm. Jag vet inte varför men jag blir så himla stressad här o jag verkligen vantrivs i sthlm. Skönt o åka härifrån. Den här staden kanske är nåt för mig längre fram i livet. Vem vet? Hur har er helg vart?


Hemma gjord pizza, rött vin o underbart sä...

foto0325 (MMS)

Hemma gjord pizza, rött vin o underbart sällskap av två fina tjejer!


Ajöken da..

Idag bär det av mot hufudstaden. Ska spendera dagen med två fruntimmer från förr. Båda ganska bystiga damer. Vet inte varför ni får veta just det men så är det. Ska bli roligt! Jag ska försöka slänga in nån inlägg då och då men jag kanske har så roligt att jag glömmer bort er. Ni verkar juh sannerligen glömma bort moi när det är helg!

Ingen pik det där utan bara lite info.

Nu vart det en konstig stämning här inne.

Så....annars då? Går bilen bra?


Dessa underbara människor!

Ja gott folk. Ikväll blir det en väldigt lugn kväll. Jag har suttit med pappa och tittat på Ullared. I vårt avlånga land så finns det otroligt underbara, fascinerande, underhållande, udda och färgglada människor. Morgan från Ullared är en klar favorit! Hans-Göran från Lite Sällskap och självklart Toralf från Glada Hudiks teatern!!

Älskar enkel tv!!Morgan

Hans-Göran

Toralf


Säg att ni oxo älskar dom!!


Jag ser ut som en blottare i min jacka ida...

foto0323 (MMS)

Jag ser ut som en blottare i min jacka idag :)


Dissad...ja!

Uppdatering om herr Bartender!! Jag svarade på hans väldigt töntiga svar med något jag tyckte skulle vara roligt. Att bryta isen med. Att garva lite. Detta hände:

tallica: Okej. Nu när vi har fått pinsamheten med att säga hej avklarat. Annars då...går bilen bra?

Han: Haha. Bilen går faktiskt riktigt bra

Okej? Okeeej??? Om ni tyckte att hans förra svar var töntigt...va fan är detta??? Vad fan svarar man på det här... "okej vad har du för bil?" Han måste vilja att jag ska sluta skriva till honom. För det är den uppfattningen jag får av hans lame ass svar! Jag tänker inte skriva något mer. Självfallet blir jag lite grinig. Jag skulle juh föda hans barn!!! Men men han får helt enkelt gå barnlös.

Och VARFÖR funkar inte Facebook???!!!

Love kills slowly


Ni måste hjälpa mig! Va fasiken ska jag sv...

foto0156 (MMS)

Ni måste hjälpa mig! Va fasiken ska jag svara?


Ok. Han har svarat. Detta skrev han: 'Hej....

foto0320 (MMS)

Ok. Han har svarat. Detta skrev han: 'Hej. Allt är bara bra med mig. Hoppas allt är bra med dig oxo. Det är väl inget töntigt med att säga hej :) hej hej!' Öhm är det här något att svara på? Jag är lite förvirrad. Åh jag hatar pojkar!


Det är jätte jobbigt att ta en sån risk so...

foto0321 (MMS)

Det är jätte jobbigt att ta en sån risk som jag gjorde nu. Jag förstår hur jobbigt det måste vara för er killar att våga ta det där första steget. Man är juh helt jävla sårbar! Kan han bara svara! Jag bryr mig inte längre om svaret bara jag får ett!


Bög i Afrika

Okej. Han har inte svarat. Jag tror att han inom någon dag kommer att svara och det kommer att lyda så här:

"Hej, jag är jätte smickrad och jag hade gärna träffat dig men nu så är det så pass oturligt att jag kommer att flytta till Zimbabwe och vara bög med en afrikan. Så jag kan tyvärr inte träffa dig men jag är som sagt smickrad!"

Japp. Så kommer det att lyda och jag kommer att tycka att det är ok. Jag kommer att acceptera hans val. Jag kanske till och med vinkar av honom. Jag är inte alls bitter eller arg nej. Meen...god natt da!
Åh jag är så töntig!

Jag orkade inte vänta på att den där jävla Bartendern skulle logga in på Facebook så att jag kunde börja charma honom. Så jag fick det geniala planet att jag skulle bara skicka honom ett meddelande. Ett ärligt meddelande med inga jävla spel. Så jag är inne på face och dividerar med min kompis Arvid om vad jag ska skriva och jag ser att han är inne. Båda fick panik och jag skickade iväg detta:

"Hej, allt bra? Det här är lite töntigt men sen jag såg dig i lördags så har jag haft lite svårt att sluta tänka på dig. Ville egentligen bara säga hej. Så...hej!"

Han är fortsatt inloggad i kanske två min och sen så loggar han ut. Och sen in igen. Och sen ut. Så håller han på en stund och jag får hjärtinfarkt!! Jag började kallsvettas och bli bajsnödig (ni vet hur jag panik/nervös bajsar). Jag har ännu inte fått något svar. Eventuellt så ångrar jag mig. Jag har inte bestämt mig än. Vilket som så är det gjort.

Vad tyckte ni om det jag skrev? Antar att det var bättre än "jag vill föda dina barn!"Åh orka vara jag!!


Tattoo my name love!!

Jag ska berätta för er om varför jag vågar lägga till Bartendern på Facebook. Vi har faktiskt flörtat förr. För ungefär 2 år sen så var jag på krogen han jobbade på. Vi hängde där jämt jag o tjejerna. Den kvällen så festade han. Så han stod där med sina kompisar och dom hade många tjejer runt sig. Jag var där med min tjejkompis Muppen. Hon utbrister:

"OMG!!! Bartendern står och dansar med öppen skjorta!!! ÖPPEN SKJORTA!!! Vi måste dit!!! Vi måste dit!!!!"

Jag hade aldrig lagt märke till honom innan men säger aldrig nej till att få se en snygg kille med öppen skjorta hehe! Så vi går förbi honom. Han vänder sig om. Tittar på mig. Kommer fram till mig och lyfter upp mig. Sen så säger han:

"Du är så jävla vacker!"

Vi dansar tätt en stund och jag ser Muppen över hans axel och hon står och hoppar och studsar och gör victory tecknet hahaha! Han frågar om jag vill följa med på efterfest och jag svarar självklart ja! Jag dog av lycka inombords!!! Så när krogen stängde stod jag utanför med Muppen och några till. Vi stod där ett tag och han och hans kompisar tog så himla lång tid på sig att komma ut. Jag kände mig töntig där som stod och väntade så jag gick. Jag vet inte om han då trodde att jag dissade honom som bara drog när jag sa att skulle följa med. Jag vet inte om han ens kom ihåg att han frågat mig. Vilket som så hälsade han iallafall inte på mig nästa gång han såg mig. Jag förklarade aldrig varför jag gick och så hamnade vi i en sån där situation då man inte vet hur man ska vara mot varann efter det.

Nu i lördags så smälte jag! Jag vet ju att han en gång i tiden iallafall tyckte att jag var fin så jag tog en chans! Nu måste jag bara se till att vara inloggad på face samtidigt som honom och skriva något som får honom att vilja tatuera in mitt namn på sin manliga bringa!! Det kan väl inte va så svårt?
My evil plan!!

Nu när Bartendern har accepterat min vänförfrågan på Facebook så är steg 1 i min plan att gifta mig med honom avklarat! Steg 2 är att börja prata med honom. Frågan är då vad jag ska skriva till honom. Jag känner juh att det jag egentligen vill knappa ner är:

Jag vill föda dina barn!

Men känner omedelbart att det kanske kan eventuellt skrämma honom en aningens. Eller? Så vad skriver jag då? Ja efter att man säger hej, är allt bra? Efter det??

Annars da? Går bilen bra?
Han har accepterat! Nu är Bartendern o jag...

foto0319 (MMS)

Han har accepterat! Nu är Bartendern o jag vänner på face. The game is on!!


Är det dags att få panik?

Okej Bartendern som ja la till på face igår kväll har ännu inte accepterat min vän förfrågan. Han har heller ej nekat den. Han har inte gjort något. Och eftersom jag är den jag är så får jag självfallet lite ångest. Bajs! Nu sitter han säkert framför sin dator och skrattar åt mig samtidigt som han pekar på skärmen och utbrister:

Dumma jänta!!!

eller så har han bara inte loggat in på Facebook...


Vi gillar olika! Vad gillar du?

foto0316 (MMS)

Vi gillar olika! Vad gillar du?


Det här är inte rätt.

Jag kan inte fatta att Sverige Demokraterna har plats i Riksdagen. Det här är inte den Sverige jag känner igen. Den här mannen är inte Sveriges ansikte utåt och jag hoppas verkligen inte att folket gör honom till det. Det känns verkligen att sakta och väldigt diskret så har vi inom en snar framtid ett Europa där dom som har en annorlunda religion och kultur inte är välkomna. Jag eller du kommer inte att få ta smällen. Våra barn kommer att få ta den smällen. Ställer vi oss inte upp och säger bestämt ifrån så kommer att våra barn att ställa frågan som vi har ställt Tyskland på Hitlers tid:

"Varför gjorde ni inget?"Jag ska hänga i baren!

Ja som jag skrev i mitt fylleinlägg från McDonalds igår natt så känns det verkligen som om all spänning mellan mig och McGills är borta. Visst har vi det väldigt mysigt och jävligt roligt ihop men nå mer sex...nej det tror jag att det inte blir. Så att sova kvar i stugan kändes väl inte som världens roligaste. Då bestämde vi oss för att åka tillbaka in till stan och jag gick ut med tjejerna :)

På krogen vi var på så jobbar det en bartender som är så himla jävla fin! Han är inte en sån där bartender som ligger med allt som rör sig utan den här killen föredrar ett förhållande framför ett one night stand. Jag smälte när han kollade in i mina ögon när jag skulle beställa en drink. Jävlar i min lilla låda va det pirrade till där nere. Det var länge sen det pirrade för någon annan än McGills! Så. Jag vill ha honom. Jag vill ha hans bruna muskulösa armar runt mig!

Jag la precis till honom på Facebook. Man måste ta för sig eller hur??!!! Ja antingen så skiter han i mig eller så accepterar han och jag kan någon gång skriva en rad till honom och på så vis så kanske man börjar prata. Han kanske är jätte trevlig. Eller så kanske han gillar kiss sex. Man vet aldrig!

It's on!

Hej folk. Jag sitter och bloggar med valvakan i tv. Jag har aldrig tidigare hängt med så mycket som jag har gjort i detta val. Det är ändå lite spännande!

Vilka vill ni ska vinna?
Efter stugan vart det krogen. Dans med tje...

foto0314 (MMS)

Efter stugan vart det krogen. Dans med tjejerna är svårt att slå! Jävligt mysigt med Mcgills i stugan men att skaka rumpa är bättre! Jag är nog ganska säker på att all sexuell spänning mellan oss är borta. Som det sig bör egentligen. Efter krogen tankar när man sitter på Mcdonalds är ändå bäst!


Vi har vart ut med båten o fiskat o drucki...

foto0313 (MMS)

Vi har vart ut med båten o fiskat o druckit öl. Vi försökte plocka lite svamp men hitta inget. Nu är brasan i full gång o korv är på g :)


Ikväll ska jag umgås lite med tjejerna o i...

foto0252 (MMS)

Ikväll ska jag umgås lite med tjejerna o imon bär det av ut till stugan med Mcgills. Ska bli skönt att få sitta runt en brasa, plocka lite svamp o få en kram eller två. Visst vore det trevligt med lite mer än en kram men ni vet hur det är. Just nu nöjer jag mig med en kram. Jag är lite nyfiken på vad ni brukar göra på era helger?


Jag är på jobbet. Idag är en sån dag då de...

foto0306 (MMS)

Jag är på jobbet. Idag är en sån dag då det känns som om dagen aldrig kommer att ta slut. Även om det är fredag. Jag är jätte trött trots kaffe. Vill egentligen bara hem. Vore det för mycket begärt om jag bad om lite uppvaktning? Lite uppskattning? Jag behöver bli kramad. Det borde finnas en sån tjänst. Att man kan beställa en kram, enbart en kram. Vi snackar inte om bordeller o grejer utan en simpel oskyldig Bamse kram.


Jag vill inte.

Ja. Doktor jäveln ringde till sist. Han sa att han inte lunde se något i mitt blodprov. Han ska skicka en remiss till någon neurolog som får undersöka mig närmare. För att fastställa att det är Hortons (hor bajs) sjukdom eller vad fan han kallade det för. Det skulle ta ungefär två till tre månader innan jag får en tid. Under tiden så skrev han ut en mildare version av sprutan jag kommer att bli tvungen att ge mig själv i låret i form av nässprey. Yes. Näääääs sprey. Trevligt.

Jag är lite skraj. Han sa att det är ofarligt men jag kan inte låta bli att tänka på att det är en nerv baaakom mitt öga som svullnar upp. Tänk om det påverkar mitt öga?? Mer än att det ömmar som det gör just nu. Sen att ge sig själv en spruta i låret. Ja det känns heller inte som att det kommer att bli min favvo syssla.

Usch jag känner mig sjukt sårbar. Och så känner man sig tusen gånger mer ensam när något sånt här händer. Jag har nål fobi. Vem fan ska ge mig sprutan?? Nä. Jag är lite gråtfärdig. Jag lägger mig.


Doktorn sa att han skulle ringa mig idag m...

foto0304 (MMS)

Doktorn sa att han skulle ringa mig idag mellan 11.30 o 12.00. Han har ännu inte ringt. Jag hatar när dom gör så! Hur kan dom skrämma upp någon innan man fått blodproven tillbaka o sen inte ringer vid den tiden som är uppbokad! Det är ju omöjligt att få tag på dom oxo!


I dream about you

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Men mitt undermedvetna drar fram gamla killar om nätterna när jag sover. Jag drömde inatt om mitt ex. Exet jag skulle gifta mig med. Exet som ignorerade mig på krogen för nån helg sen. I min dröm så hade han magrat och var så himla smal. Den här killen är annars en bitig karl, före detta boxare. Han såg så sjuk ut och hans ögon såg så snälla ut. Jag kramade om honom och det kändes så bra. All den kärlek jag kände för honom förr fyllde mig och jag ville inte släppa honom. Ibland kan jag verkligen sakna det vi hade. Värmen vi hade emellan oss. Det var vi mot världen och vi var så starka! Han var min borg. Sorgligt det där...att han hatar mig så mycket idag. Att han inte ens kan säga hej. Men men det är väl som det ska vara antar jag.

Den här lyssnade han alltid på. Vet inte varför men ibland så sätter jag på den här och tänker på honom.


Har du vart duktig?

Idag har jag fått jätte mycket beröm på jobbet. Så imorgon ska jag ha en kollega som ska sitta bredvid mig och anteckna när jag jobbar. För att lära sig att bli bättre. Känns lite konstigt hehe. Men men det betyder väl att jag är duktig på det jag gör :)

Sen så vill jag fråga er en sak. Brukar ni belöna er själva när ni gjort något bra? Jag gör det och jag har för mig att folk gör det alldeles för lite. Jag lyckades få fast jobb och löneförhöjning sex månader efter att jag började jobba på banken. Det tycker jag är en väldigt bra prestation. Jag vart stolt över mig själv och som en klapp på axeln så unnade jag mig en själv en fin klocka. Jag förtjänade det! Gör ni sånt??

Bra doktorn!

God morgon Gott folk! Doktorn sa igår att jag möjligtsvis kan ha något som heter Hortons Sjukdom/Huvudvärk. En sjukdom som gör att en nerv bakom ögat svullnar upp och det gör att att det gör djävulst ont i huvet precis bakom mitt högra öga. Även kallad Suicide Headache ! Det är väldigt ovanligt, helt ofarligt men väldigt besvärligt sa doktorn. Det finns inget botemedel utan man får ge sig själv en spruta i låret när man känner att en attack är på väg. Sedan så säger han:

"Fast jag kan juh inte vara 100% säker förän vi har fått blodresultaten tillbaka. Så vi avvaktar!"

Ytterst trevligt tycker jag att han skrämmer skiten ur mig innan han är säker på vad det är! Jag har en grov jävla nål fobi. Jag svimmar nästan varje gång någon ska ta blod prov på mig! Nu så kommer han att ringa mig imorgon och säga något i stil med att jag bara har vitaminbrist vilket betyder att han har skrämt upp mig heeelt i onödan!

En avstickare: McGills kallas för så just för att jag träffade honom första gången på baren McGills. Det vart mycket enklare att hålla koll på vem man pratade om med tjejerna när han fick sitt smeknamn. Inget han vet om självklart!


Idag har jag tid hos doktorn igen för mina...

foto0303 (MMS)

Idag har jag tid hos doktorn igen för mina huvudvärk. Jag vaknar med värken som bara blir värre under dagen. Det sitter precis bakom högra ögat varje gång! Sist trodde doktorn att det var migrän o gav mig tabletter för det. Dom hjälper inte utan jag blir ba dåsig av dom. Förr fick jag ont varannan vecka men nu så kommer det allt oftare. Jag orkar inte mer så hoppas doktorn är klok idag. Min diagnos är en tumör bakom ögat så allt annat än det är goda nyheter :) det blev den svarta klockan! En present till mig själv för att jag fått fast jobb :) o att jag bara är allmänt bäst!


Är vi ärliga mot varann?

McGills ringde igår. Vi pratade i en timme och 20 min. Det började med kallprat som vanligt men vart lite djupare. Han sa att han är så glad att han har mig. Att jag är den han pratar mest med och berättar allt för. Då vart jag lite grinig. Jag sa att jag vart lite ledsen när han åkte upp till stugan med den där "Linnea". Visst jag har ingen rätt att bli grinig, vi är inte tillsammans, men jag vart lite ledsen. Han hade fattat att jag störde mig lite för han tyckte att jag ändrade tonläge. Men vad gör han? Ingenting! Jag har kommit fram till att McGills (och nästan alla andra killar på den här planeten) är rädda för konflikter. Han visste att jag eventuellt var lite sur men valde då att inte ringa mig på 5 dagar. Istället för att ringa och fråga om nåt är på tok!! Han erkände det också. Jag förklarade då (med min snällaste röst) att även om jag blir ledsen eller grinig över något så bits jag inte. Man kan fortfarande prata med mig!

Vi pratade mycket om oss. Att vi började träffas som KK men nu blivit vänner. Vi pratade om den kvällen då han berättade att han träffat någon och jag gick gråtandes därifrån. Det var en lika stor chock för honom som för mig.

"Jag var kär i dig då."

Fick jag ur mig. Han frågade om jag var kär i honom idag. Jag svarade helt ärligt och sa:

"Nej. Jag tycker om dig väldigt mycket. Nog mer än bara en kompis. Men jag är inte kär. Det är känsligt för mig att få höra att du tar med en annan tjej till stugan ja. Kanske fel av mig jag vet inte. Men jag har svårt att säga vad jag känner för dig för jag vet inte riktigt själv."

Detta var juh ett gyllene tillfälle att fråga vad han kände för mig men jag fick inte ur mig dom orden. Kanske är jag rädd att få höra vad han känner. Det kanske inte är det jag vill höra. Jag vet inte. Han svarade:

"Det vore jätte tråkigt om vi skulle sluta höras, träffas eller vad det nu är vi gör. Jag är verkligen jätte glad att jag har dig. Sen vad som händer...ja jag vet inte."

"Antingen är vi riktigt goda vänner livet ut. Eller så gör vi som du sa härom veckan att vi slår våra säckar ihop och skaffar barn. Eller så rinner den här så kallade vänskapen ut i sanden och vi hörs inte nå mer.."

Sen så var det någon som knackade på dörren. Jag var tvungen att avsluta samtalet. Sa att jag skulle ringa ikväll istället. Det känns skönt att få ha allt detta sagt. Det känns skönt att mycket som vi har smygt omkring med har blivit sagda. Jag tror att vi kommer att få en bra helg. Plus att det är inplanerat att "Dan" ska  ringa när vi är i stugan. Bara för at påminna honom heheh!!Jag blir varm inombords!

Tack alla som dök upp på vår dejt! Det var jätte trevligt att få prata med er. Massor av kramar på er! Nu ska jag krypa ner och krama min kudde :)

Dejten är i full gång!

Slänger in ett inlägg för att säga att jag är inne och skriver för fullt med några :)  Lite nervöst och konstigt känns det men bra går det nog! Uppdaterar sen.


Pöss på framstjärtarna!!


Kom på en grej. Den här msn dejten ikväll,...

foto0302 (MMS)

Kom på en grej. Den här msn dejten ikväll, det är inget sex chatt på g! Jag tänker absolut inte prata med någon som frågar vad jag har på mig. Så ni vet! Annars är det fritt fram. Måste säga att jag är lite exalterad!


Ikväll har jag och du en dejt på msn kl 22...

foto0301 (MMS)

Ikväll har jag och du en dejt på msn kl 22.00! Tallica2008@hotmail.com GLÖM INTE!!


I spy with my little eye VICTORY !!!

Kom igen nu mina små Dr Phils!!! Analysera!!

För er som inte hänger med här så har jag bestridit mental krigsföring med en pojke som vi kallar McGills. Jag tycker att han tar mig för givet och jag tyckte att det var dags att visa honom att jag inte alltid är honom tillgänglig. Detta har pågått i en hel vecka. Han ringde mig igår och samtalet löd så här:

Han: Har du haft en bra helg?
Jag: Joda jag har haft en ganska bra helg ja. Jag var i (staden han bor i)
Han: Så...du var här? Va gjorde du?
Jag: Jag umgicks med tjejerna och träffade en gammal kompis och käkade middag.
Han: Okej...vad heter han?
Jag: Varför tror du att det är en han?
Han: Vad heter han?

Jag som inte ens har varit i staden han bor i än mindre vart och käkat middag med någon ljög och sa att han hette Dan. Att det var en kille jag dejtade för ungefär två år sen. Att vi har pratat lite på face på sistone och han ville laga middag till mig.

Han: Aha okej. Varför ringde du inte?
Jag: Näe...men jag tänkte att du förmodlingen var upptagen. Hur gick det med den där tjejen du var upp till stugan med? Vad hette hon....Linnea?
Han: Näe vi ska inte träffas mer. Det kommer inte att funka. Vi är alldeles för annorlunda.
Jag: Okej men det var väl tråkigt.
Han: Ja..näe..men du...jag ska till stugan på onsdag och vara kvar ett tag. Ska hugga ved inför vintern....leka lite skogshuggare! Jag vet hur mycket du tycker om att vara där uppe. Du är jätte välkommen att följa me upp...om du vill?
Jag: Aaa det låter jätte mysigt men jag vet inte. Vi får se närmare helgen.
Han: Okej...men...kan jag ringa dig imorn kväll? Vid den här tiden?
Jag: Klart du får det. Vi hörs imorn!

Nå??? Någon som har någon uppfattning? Vad som än händer, vad för lek vi leker så måste ni erkänna att det är lite underhållande. Det är maktskifte hela tiden. Just nu är det jag som har bollen. Tycker ni att jag ska åka upp till stugan med honom?


När man är tillsammans med någon så har ma...

foto0298 (MMS)

När man är tillsammans med någon så har man någon som skämmer bort en o någon man kan få skämma bort. Inte i mitt fall. Så jag har bestämt mig för att skämma bort mig själv. Jag förtjänar det! Så jag behöver er hjälp. Den svarta DKNY eller den bruna CK klockan? Jag lutar mig lite mot den svarta. Vad tycker ni?


It's on biaaattch!

Uppdatering i kriget:

Mcgills skulle ha ringt mig torsdags kväll. Han ringde nyss. Flera dagar sen! Okej. Jag svarade inte. Tänker ringa honom imorgon och säga att jag var i staden han bor i. Jag ringde honom inte för att han skulle ringa upp juh. Och jag svarade inte för att jag var på en middag. På middag med vem tänker jag inte säga och det är något han får klura på själv! Så med andra ord har jag åkt till staden han bor i, inte sagt till honom, varit på middag med någon, åkte hem dagen efter och inte ringt honom föräns jag har kommit hem !!!


Detta är en genialisk plan! Om han inte känner sig åsidosatt nu så heter jag inte tallica!! Plus att jag har sagt till tjejerna att om dom ser honom så får dom säga:

"Jo tallica är här...har hon inte ringt dig? Just nu är hon på middag och skulle ringa senare.."


HA!!!
Egentligen så är jag hemma, har precis tagit en tupplur och ska strax gå ner och äte lite :)


Familjen ÄR värre!

Min bror är här och hälsar på. 75% av tiden är han som en finne i röven! Är jag måttlig irriterad just nu?? JAA!!I ett försök att lägga band på mig själv s...

foto0296 (MMS)

I ett försök att lägga band på mig själv så ska jag ut o springa. Vad tycker ni om mina nya nike air spring dojor?


Tell me not to

Okej jag blir tokig snart och jag vet att jag kommer att göra något dumt. Jag drömde juh om Vakten inatt, en gammal kärlek. Det är andra drömmen om honom den här veckan vilket har gjort att jag har oavbrutet tänkt på honom hela jävla långa dagen. Jag vill ringa honom. Jag vill ringa honom och fråga honom hur han mår. Jag behöver bara höra från honom att han mår bra.

Jag vet att han förmodligen inte kommer att svara. Vilket kommer att suga. Men jag måste. Jag hatar när jag blir så här fixerad vid något. Jag kommer inte att kunna sova jag vet.


AAAARRRGGGHHHHH övertala mig till o låta bli!!!!


Cuz I rule the world !!

Mycket som händer idag. Kommer ni ihåg att jag hamnade i tvist med min chef för att han inte ville erbjuda mig det kontrakt jag ville ha. Detta var två veckor sedan och han skjöt upp med att ge mig ett besked hela tiden. Så jag sökte ett annat jobb som jag var på intervju på igår. Intervjun gick juh bra, återstår om jag får den.

Men idag ville chefen prata med mig. Han är beredd att, nu efter två veckor, ge mig ett fast kontrakt med löneförhöjning. Jag berättade för honom att eftersom jag trodde han inte skulle ge mig ett fast jobb så har jag sökt annat. Jag vill ha tills efter helgen på mig att tänka på erbjudandet sa jag. För det är då jag får besked om det nya jobbet hehe!

Får jag det andra jobbet så tar jag det och får jag inte det så tar jag kontraktet han erbjuder mig! Vad skulle ni gjort?
Du ska inte vinna över mig!!

Okej mitt lilla "det-räcker-nu-tänker-jag-ignorera-dig" trick med McGills verkar inte fungera särskilt väl. När han ringde mig i onsdags så låtsades jag vara stressad och upptagen. Sa att jag skulle ut och att jag skulle ringa honom dagen efter (torsdag). Ja torsdag var igår så jag ringde honom. Han var stressad och sa att han var upptagen och skulle ringa mig senare på kvällen. Ja kvällen var oxo igår men något samtal fick jag då inte.

Han spelar samma spel den jäveln. Men jag tänker INTE vika mig !! Jag SKALL segra !!

Idiot.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jo Msn dejten som är inplanerad på Måndag kl 21:00 den flyttar jag nu till 22:00 efter begäran från en läsare. Alla skall ju kunna vara med!! Blir det bra?


Beautiful nightmare

Inatt drömde jag om Vakten. Long story short så var han en man jag blev väldigt kär i väldigt snabbt. Han träffade en annan tjej och lämnade mig för henne. Så. Jag drömde som sagt om honom inatt. Vi låg bredvid varann med ansiktet vända emot varann. Väldigt nära. Först låg vi bara och tittade in i varandras ögon och sen så kysste han mig. Vi bara kysstes en stund. Och under hela den här tiden så visste jag att han fortfarande var tillsammans med den andra tjejen. Jag mådde dåligt för hennes skull samtidigt som jag var så lycklig över att få känna hans läppar. Och i nästa ögonblick så var han med henne igen och jag fanns inte. Han tittade inte ens på mig när jag stod bredvid. Hon var där nu och jag existerade inte längre.

Det sjuka är att drömmen var så mycket lik det som egentligen hände mellan oss. Usch jag vaknade upp alldeles ledsen och en enorm saknad efter att få krama om honom bara sköljde över mig. Jag vill ringa honom och fråga honom hur han mår men det händer inte. Han är lycklig med henne och jag är inte hon.
Här e han...Vakten..


Be there or be square !!

Kommer ni ihåg när jag bokade in en msn dejt med er kära läsare? Ja det gör ni säkert för jag dök inte upp. Yupp...smidiga jag glömde dåda. Meeeeen som kompensation så får ni en "jag-låtsas-vara-modell-i-solnedgången-i-italien" bild PLUS att jag tänker boka in en ny tid med eder! Och denna gång så lovar jag att dyka upp haha.

Jag ska sätta larm och jag ska sätta kom ihåg lappar och jag ska skriva påminnelse på min hand och diverse andra kroppsdelar som man tittar på hela tiden (könet).  Zååååå vad sägs om måndag kl 21:00 ?? Direkt efter Ullared?? Pinsamt ja men jag har faktiskt fastnat för det programmet..eller Morgan.

Måndag kl 20:00     tallica2008@hotmail.com Gud va gott..

Jag är helt slut! Jag är sååå trött. Jag ligger helt utslagen på min säng. Herregud vad trött jag är! Men vet ni vad som hade vart perfekt nu?

En karl som kliar en på ryggen tills man somnar...

Har precis varit på min intervju. Jag tror...

foto0295 (MMS)

Har precis varit på min intervju. Jag tror att det gick bra. Han var lättsam o jag drog väl ett skämt eller två :) Han sa att det var många som hade sökt men att han hade träffat 4 som såg bra ut på papper. Han kommer att höra av sig i början av nästa vecka. Håll tummar o tår!!


Han ringde..

...men det känns inte som om jag har "vunnit". Han ringde, jag svarade att jag var lite upptagen och skulle ringa upp honom efter en kvart. Jag ringde efter en halvtimme. Jag var kall och disträ. Efter bara en liten stund sa jag att jag var lite stressad för jag var på väg ut och skulle träffa lite kompisar.

"Jag kan väl ringa dig imon?"

Han lät lite chockad och sa javisst. Jag ljög. Jag var inte på väg ut utan jag höll på att bädda om sängen. Jag ville bara att han skulle tro att jag inte gått och tänkt på honom dom senaste dagarna och att jag har ett liv. Vilket jag har! Jag ska fan få honom o tro att han inte är nummer ett på min lista jämt. Jag ska lägga honom åt sidan och han får veta om det. Gillar han det så får det förbli så och om han inte gillar det så får han säga till. Ska han dissa mig för att ta med en annan tjej till stugan för att fika ja då kan jag dissa honom!

Sen om dom saker jag säger att jag gör stämmer eller inte...ja det är bara ni som vet om det haha! Toodles!Spank my ass and call me Judy!!

Ok jag tänkte precis skriva in värsta deppiga inlägget om att mitt jobb suger, min chef har inte gett mig besked ännu om jag får fast eller inte, inte har en egen lägenhet men innan jag hann skriva något så ringde min telefon. Jag hade sökt ett annat jobb inom banken, på ett annat kontor, för ett tag sen en dag när jag var riktigt arg på min chef. Chefen för det andra kontoret ville gärna att jag kikar in på torsdag halv 6 så att vi kunde prata lite. En intervju alltså! Och helt plötsligt så vart min dag mycket bättre! Jag kanske får ett bättre jobb med bättre lön!

Hörde jag Unts Unts??!!
Jag kan också leka..

Han har fortfarande inte hört av sig. Han vet att jag är arg och det har nu gått fyra dagar. Jag har bestämt mig för att det nu räcker. Jag vägrar att obsessa över honom nå mer. Kan han så kan jag. Jag kommer INTE att ringa honom!

Idiot.


Im in the mother fucking hoouuse!

Vaknade irriterad. Har nu druckit en kopp kaffe och ska hoppa in i spring dojerna och ta en runda. Börjar jobba klockan 12 så det blir väl bra det. Vad har jag i min lur?
Vad för musik tränar ni till??


Video!

Här är ett litet videklipp från när jag var i Italien. Inte värsta utan vi åker ba lite bil. Så svårt o filma när man är anonym juh!


Har förresten vart ut nu på en timmes lång prommis. Det gick jätte snabbt för jag hade en söt tjej i luren, Arvid kallar vi henne :)


Jag är sämst!

Vet ni att jag sitter här i träningskläder. Hela jävla kittet! Och jag orkar inte ut o springa. Plus att jag har lite sura uppstötningar. Jag har intagit räkpositionen (där man sitter så pass ihop tryckt att man är formad som en räka)framför datorn och jag verkar ha svårt för att räta på ryggen o dra ut!


Ge mig motivatioooon!!!!Jobbiga kommentarer!

Det finns några kommentarer jag tycker är jobbiga i blogg livet. Jag tänker berätta för er vad det är. Sen om någon tar åt sig...ja det är väl meningen.

1. "Hej, haft en bra dag?" eller "Hur har din dag varit?"

Varför? Jo för det är så att 9 av 10 skiter fullständigt i hur min dag har varit. Dom vill fiska läsare. Dom kommer in på min blogg, lämnar skit kommentaren och hoppas på att jag ska kika in på deras blogg och få någon form av uppenbarelse och sedan frenetisk börja följa bloggen. ICKE! 


2. "Snälla gå in och klicka på mig så att jag vinner "snyggaste designen av bla bla bla bla bla"...."

Nej! Hade jag velat gå in och rösta på något så gör jag det utan att DU bönar och ber mig om det! Att du ens ber om det gör det automatiskt att du inte förtjänar det.


3. "Åh vilken fin blogg du har. Kika gärna in på min."

8 av 10 som lämnar den kommentaren ljuger. Dom tycker inte alls att min blogg är fin utan vill som sagt att jag bara ska in på deras så att deras statistik ska öka. 2 av dom kanske verkligen tycker att bloggen är fin...för er så säger jag tack! För er andra 8 så ber jag gärna er om att inte klottra skit på min blogg!


Sen så tycker jag att det är eeeextra jobbigt att ni gör annat än att läsa moi blogg på helgerna! Ytterst YYYTTTERRST jobbigt!! Jag trodde att överenskommelsen var att ni inte skulle kunna andas utan att veta vad jag gör. Hoppas att ni fattar att det sista är jag som är ironiskt men dom andra kommentarerna är verkligen jobbiga! Så om ni inte har något vettigt att skriva...ja....skriv det då inte!

Over and Out!


Jag känner mig ensam. Usch vad mycket en e...

foto0249 (MMS)

Jag känner mig ensam. Usch vad mycket en enda pojke kan påverka en. Jag slår vad om att han inte har en aning om hur jag mår. Ska nog skärma av honom ett tag. Kanske inte säga till när jag åker o hälsar på. Så han får känna sig åsidosatt! Hade jag inte haft så kul med tjejerna den här helgen så hade jag nog blitt tokig! Plus att det är premiär för ullared ikväll, morgan rules!!! Så livet är kanske inte alltför mörkt. Med långsinta ex o ignoranta nya. Ska nog ta en spring runda efter jobbet idag. Rensa skallen lite..


Shit!

Okej. Kommer ni ihåg den Snygga Killen från mitt jobb??? Jo jag la precis till honom på Facebook. Han accepterade. Man måste börja nånstans right??

Okej. Ja. Jag har lite ont i magen. Mod kvinna!!! Absolut inget har hänt mer än att han accepterat min vänförfrågan och det gör alla. Man accepterar en vänförfrågan från brorsans kompis systerbrors granne. Det betyder inget. Men tänk om det leder till att jag får vila mitt huve mot hans nakna bringa en eller två gånger. Det vore ändå ok.

Okej.
Jag ska lyda ditt råd!

Postat av: Thomas

Dubbla budskap är skitjobbigt!!
Är det inte dags att ni pratar ihop er?
Antingen säger ni tack för den tid som varit, gråter, sörjer men kan sen gå vidare.
Eller så gör ni en nystart?

Som ni håller på nu är ju bara jobbigt för dig.
Det finns ett gammalt kinesiskt ordspråk: för att få det man verkligen vill ha, måste man släppa taget om det.
Eller nåt sånt... Våga att släppa taget om honom, helt.

Fram tills dess, kan jag bara skicka en stor, varm kram :-)


Thomas...jag tror att jag ska lyda ditt råd. Jag tror nog att det inte spelar någon roll hur mycket jag säger att vi bara är kompisar för uppenbarligen så känner jag mer än bara vänskapliga känslor. Han vet att jag är grinig på honom för han har inte ringt mig än. Allt är frid och fröjd tills han träffar någon tjej eller bara nämner någon annan tjej. Jag blir ledsen och grinig. Dags att göra något åt saken. Kanske borde jag minska på hur ofta vi hörs. Vi kanske inte borde höras nästan varje natt. Frågan är om jag ska säga att jag tycker att vi ska höras mindre eller om jag bara ska skära ner på det själv. Kanske inte alltid svara och inte ringa så ofta själv heller. Vem vet. Jag kanske gör mig själv en tjänst. Ger mig själv en mer ärlig chans till att låta någon annan komma nära...

Det jag inte kommer att göra är att berätta för honom att jag tycker att vi ska försöka. Jag har gjort det två ggr och båda gångerna har han sagt att det inte kommer att funka. Jag kommer INTE att lämna ut mig själv så där igen. Han vet att jag vill.


Kram påre Thomas!

 
Nu vart det ett sånt där långt inlägg igen...Dom säger att alla goda ting kommer i tre....

foto0293 (MMS)

Dom säger att alla goda ting kommer i tre. Ja..det gör alla onda ting oxo. Igår på krogen så var mitt ex där med några kompisar. Självklart hälsar han inte. Han tittar inte ens på mig. Jag kunde inte slappna av. Jag kunde knappt prata med någon för jag kände hans kompisars ögon i nacken. Jag blir konstant påmind om varför jag gjorde slut med honom.


Varför ska jag sitta inne o må dåligt över...

foto0292 (MMS)

Varför ska jag sitta inne o må dåligt över killar! Deras jävla förlust! Jag ska ut ikväll o fan va jag känner mig snygg! Deras jävla förlust!!!


Ja det dröjde inte länge innan jag stötte ...

foto0291 (MMS)

Ja det dröjde inte länge innan jag stötte på mitt ex på stan. Han såg mig o gick bara rakt förbi mig. Han tittade mig i ögonen o gick förbi mig. Mitt ex hatar mig så mycket att han inte vill ge mig ett hej o Mcgills är i stugan med en annan tjej. Allt som fattas är att få se vakten stå o hångla med tjejen han dumpa mig för!


Mcgills är på väg ut till stugan med någon...

foto0290 (MMS)

Mcgills är på väg ut till stugan med någon tjej som heter Linnea. Dom ska fika där ute. Av någon anledning så känner jag mig som en idiot. Igen. Det är samma gamla visa med den här killen. Dubbla budskap hela jävla tiden. Jag ska ut ikväll.


we no speak americano!!

foto0287 (MMS)

we no speak americano!!


Ha en jävligt trevlig kväll! Jag planerar ...

foto0286 (MMS)

Ha en jävligt trevlig kväll! Jag planerar att bli lagom full i min lugg :) va läskig min hand ser ut..


Välj åt mig!

Okej ikväll blir det att slå klackarna i taket. Men frågan är i vad? Så här har jag två alternativ och ni får bestämma åt mig :)


Numero Uno:


Eller...Numero Duo???


Nå??


Im in the mother fucking HOUSE!!!!

Det är fredag. Jag har bestämt mig för att klippa lugg. Ska iväg idag och göra det. Sen i och med att det är fredag och jag är på superb humör så är det på sin plats med lite sköna låtar!! Jag vet att det är tidigt men det skiter jag i!!! För ikväll så är det paahhartahay!!


Dennis Ferrer - Hey Hey

Congaman - Heart Of Gold
Swedish House Mafia feat. Pharrell - One

Steve Aoki - Im In The House


Inatt sover jag i min ex pojkväns favorit ...

foto0284 (MMS)

Inatt sover jag i min ex pojkväns favorit t-shirt. Varför? Jag tycker om känslan den ger mig. Sov alltid i den med honom. Inatt vill jag tillhöra någon...


Jag har INTE vart otrogen!

Imorgon bär det av mot "staden som gud glömde". Där bor mina tjejer och även McGills. Han pluggar i en annan stad men åker hem denna helg för att jag åker dit. Det roliga är att vi kanske inte kommer att hinna ses alls. Jag är upptagen på fredag och han är upptagen på lör och på sön åker jag hem. Men men sån är väl livet eller?

Jag tycker ändå att jag har vart ganska duktig. Jag hånglade trots allt med en svetsare på finlands båten i lördags. Visst fick jag dåligt samvete. Det kändes lite granna som att jag var otrogen mot McGills. Men han är inte min pojkvän. Så då är jag väl fri till o gö va fan jag vill. Jag har iförsig inte berättat för honom. Men det har han väl ändå inte med att göra eller hur? Jag borde egentligen hångla med fler svetsare!! Eller pojkar i allmänhet!

Men ändå lite svårt att tända på någon annan när karln ser ut så här under kläderna...Från när vi va i stugan nån vecka sen.


ok...nu ska fräscha Tallica fram. Jag är b...

foto0275 (MMS)

ok...nu ska fräscha Tallica fram. Jag är bajs nödig. Jag vill gå på toa men kan inte. Inte på jobbet. Jag hatar det. Och det är bara jobbigt att hålla sig tills man kommer hem. Det blir värre när jag dricker kaffe o jag måste dricka kaffe för annars så somna jag. What to do?


När var du kär senast? Jag kommer knappt i...

foto0263 (MMS)

När var du kär senast? Jag kommer knappt ihåg hur det känns. Jag vill komma ihåg.


Pound! Pound! Pouuuund!

Jag ligger hemma helt jävla utslagen. Min huvudvärk blev så kraftig så jag va tvungen att åka hem. Och jag har legat i sängen sen dess. Det bultar på som fan! Precis bakom och runt högra ögat. Mysigt som fan.

Så ni vet. Jag har inte dött ännu. Lär nog hända snart dock. Vad gör det glada folket där ute?Jag vaknade med en huvudvärk o den blir ba...

foto0268 (MMS)

Jag vaknade med en huvudvärk o den blir bara värre. Näsan rinner lite grann oxo. Om jag blir sjuk, lovar ni att hålla mig sällskap? Jag drömde att jag vart attackerad av hajar inatt! Fan va hemskt!


RSS 2.0