Slut som artist!

Nu e jag tillbaka från den underbara staden Venedig :) och oj oj oj va fint det var där! Det var lite kallt men shit vilken fin stad! Men jag tycker att den håller på att bli för turistig så jag skulle föreslå att ni åker dit snart innan charmen försvinner! Jag har haft så jävla kul den här helgen....det har varit en väldigt händelserik helg må jag säga! Mycket som ska berättas för er och jag planerar att göra det under dagen eftersom jag är hemma idag. Jag har nämligen gått coh blivit sjuk eftersom jag har härjat så hemskt mycket i helgen ;) Jag är slut som artist som min vän säger!

Nu ska jag käka lite chips o glo på något en stund...är strax tillbaka med allt skvaller från helgen och det är massor!!!!

Kommentarer
Postat av: Muppen

Tell me more, honey! =P Jag hade världens mest Ohändelserika helg! Legat hemma hos F med grov förkylning och ögoninflammation (mina ögon var helt svullna och geggiga i lördags, fräscht!)... Skönt att jag kan smitta dig hela vägen från Sverige, min sköna! Hehe!

2009-02-02 @ 15:08:43
Postat av: tallica

men lilla skitungen! hoppas du kryar på dig snart! du måste komma hit så vi kan åka i en gondol o va jääte gay romantiska :)!!

2009-02-02 @ 15:19:56
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0