Står o väntar på en kompis. Gubbar som åke...

foto0165 (MMS)

Står o väntar på en kompis. Gubbar som åker förbi kollar o undrar säkert hur mycket jag kostar..


Är jag för kräsen?

Sitter på jobbet och kikar igenom Aftonbladet lite grann. Hittade en artikel om att vi kvinnor i Sverige är lite för kräsna när det kommer till val av killar. Jag måste säga att jag kände mig lite träffad...

Tycker ni att jag verkar vara en kräsen tjej?

Här är artikeln!


Jag måste erkänna att jag saknar Mcgills l...

foto0164 (MMS)

Jag måste erkänna att jag saknar Mcgills lite grann. Jag hade jätte kul med honom o hans kompisar. Mysigt som fan att fira midsommar tillsammans. Han har ringt flera gånger sen i lördags o sagt hur glad han blev över att vi åkte över till stugan. Mysigt som fan att grilla, ro lite, sola o ta ett midnatts dopp! Kommer att slänga upp lite bilder senare ikväll om jag hinner :-)


Jag måste erkänna att jag saknar Mcgills l...

foto0164 (MMS)

Jag måste erkänna att jag saknar Mcgills lite grann. Jag hade jätte kul med honom o hans kompisar. Mysigt som fan att fira midsommar tillsammans. Han har ringt flera gånger sen i lördags o sagt hur glad han blev över att vi åkte över till stugan. Mysigt som fan att grilla, ro lite, sola o ta ett midnatts dopp! Kommer att slänga upp lite bilder senare ikväll om jag hinner :-)


Så här ser jag ut efter midsommarfirandet....

foto0162 (MMS)

Så här ser jag ut efter midsommarfirandet. Jag har 75 mygg o knott bett. Var det värt det? Lätt!! Fy fan vilken perfekt helg jag har haft! Jag o en tjejkompis firade med Mcgills o hans kompisar i hans stuga. Det var första gången jag fick träffa hans kompisar. Dom var jätte trevliga o verkade tycka om oss väldigt mycket. Jag var jätte nervös kan jag säga! Har ni haft det bra?


Hoppas att ni haft ett lika underbart mids...

foto0157 (MMS)

Hoppas att ni haft ett lika underbart midsommar firande som jag haft!


Nu är vi där igen...jag är kåt som ett dju...

foto0156 (MMS)

Nu är vi där igen...jag är kåt som ett djur o ingen att ligga med! Saknar tiden då man fick ligga regelbundet!!


Av någon anledning så har jag drömt om mit...

foto0155 (MMS)

Av någon anledning så har jag drömt om mitt ex flera ggr den senaste veckan. Han har varit gift o haft barn. Kanske börjar jag bli nojjig över att själv aldrig bli gift o få barn... Brukar ni bli nojjiga över sånt?


Tror att jag äntligen lyckats få det att f...

foto0153 (MMS)

Tror att jag äntligen lyckats få det att funka så att jag kan skicka mess till Bloggen! Vad ska folket göra på midsommar?


Hej!

Sorry för att jag vart så disträ på sista tiden men jag måste rkänna att bloggen inte kommit i första hand. Jag har haft så mycket att göra på sistone. Ha lite tålamod med mig i ett par dagar till :)

Pussar på era framstjärtar!!


Äntligen!

Nu har dom äntligen gift sig!! Vi har suttit fastklistrade större delen av dagen och jag erkänner att jag har gråtit vid fler gånger än det är okej. Varje gång dom tittade på varann så började det rinna i ögonen på mig. Viktoria har så himla mycket kärlek i blicken och Daniel grät juh under vigseln!

KÄRLEK! KÄRLEK! KÄRLEK!!!!

Det var så himla fint...så himla fint att så många har samlats och gläds åt två människors kärlek till varann. Jag tror på kärleken idag!



 

Ge mig råd!

Jag är ledsen. Jag skulle ha åkt till Italien i augusti med en tjejkompis. Där i Italien skulle vi spendera ett par dagar ensamma i Rom, sedan skulle vi möta upp mina killkompisar och åka till Rimini. Där ska vi hyra ett hus i några dagar och åka uppåt mot Livorno, Florens och Pisa efter det.

Nu har min tjejkompis fått förhinder och kan inte följ med. Jag är skit ledsen och hon är skit ledsen...stackarn till och med grät. Jag har sett fram emot den här resan sen i december. Har tränat ihjäl mig för att kunna se bra ut på beachen där borta.

Frågan är om jag ska låta bli o åka eller om jag ska åka ändå. Att jag åker själv och möter upp grabbarna. Men det känns så himla patetiskt o åka själv och sen så kommer jag att vara ensam med tre fyra grabbar helt själv i två veckor.

Jag vet inte hur jag ska göra...vad tycker ni att jag ska göra?







Heta soldater!

Resan till Italia börjar närma sig :) !!! Åker i augusti och får stanna där i hela två veckor. Fy fasiken va kul det ska bli. Jag längtar nåt enormt!!

Ska få träffa min soldater som jag lärde känna när jag bodde där nere. Kompisarna jag är sjukt glad över att få träffa är Carmine och Vincenzo...meeeen jag kommer även att få träffa Patrick. Patrick och jag hade ett väldigt speciellt förhållande. Det var hett, passionerat och jääävligt bra!! Vi pratade i telefon i måndags och herrejävlar va det pirrade i kroppen påme!! Har haft lite svårt att inte tänka på honom sen dess...eller rättare sagt på hans diverse kroppsdelar!!!



Killen nr två från höger sida är Carmine. Han är über snygg, sjukt snäll och världens gentleman...någon som är intresserad??!! Ni förstår nu va varför jag är så het på Patrick...kan man låta bli när dom springer omkring så här och är sjukt läckra!!



Stackars mig!!

Jag har ont. Jag har jävligt ont. Har redan legat medvetslös en stund från Citodon tabeletten jag tog tidigare men nu så börjar den sluta verka och smärtan smyger sig på en sakta. Så jag ligger i sängen och har ont. Mår även lite illa.


BAJS BAJS BAJS!!!




Jag lämnar er med mina fina nya skor istället :)


Tandjävel..

Hektisk dag igår så jag hann inte med nåt bloggande. Idag däremot lär jag ligga utslagen av smärtstillande tabletter för tallica ska dra ut en visdomstand. Det finns bara ett problem. Jag har två riktigt stora fobier i livet. Ett av dom är sprutor. Jag klarar inte av tanken av en nål som någon annan sticker i mig. Jag själv däremot har inga problem med att trycka in en nål i fingret när man in en sticka.

Vet inte riktigt hur det här ska gå. Jag har bett mamma följa med mig...kommer säkert att börja gråta. Jag kan verkligen inte hjälpa't!!



Jag vill fly!!!


jag bajsar ord..

Jag är trött på att livet upprepar sig själv. Man träffar någon, man ligger och sedan efter ett tag så tar det slut av diverse anledningar. Jag är trött på att få träffa samma typ av killar. Det är nog jag som väljer samma typ av killar vilket gör saken bara värre.

Visst har jag mina vänner, min familj och allt där i mellan men jag kan inte hjälpa tycka att allt är så tråkigt och meningslöst. Jag är trött på min vardag...helt enkelt på mitt liv. Jag är inte depprimerad eller ligger i fosterställning och gråter men jag är rastlös och enormt uttråkad! Det känns som att jag går omkring och väntar på något...kanske någon och medans jag väntar så springer livet förbi..

Do I make any sence? Nån som känner igen sig?

 




Angående sexet..

I fredags var jag som sagt över till McGills för lite kaffe och skitsnack. Vi satt och pratade länge om hans ex, nån ny tjej han tydligen har träffat och som han ska fika med nu i veckan. Vi pratade även om min påhittade kille som jag "träffar". Han satt där och gav mig råd och tips. Han satt även där och berättade att han saknade sitt ex och att han trodde att han fortfarande hade känslor för henne. Jag kände absolut ingenting när han sa att han saknade och tyckte om henne. Jag försökte hitta en lösning till att dom kunde bli ihop igen....hur sjukt är inte det?

Jag tror att när jag märkte att han inte tog åt sig på nåt sätt när jag sa att jag träffar någon så insåg jag att jag nog har kommit över honom. Jag kände absolut ingenting när han sa att han saknade sitt ex...sånt borde juh ändå svida.

Och sexet...det var helt underbart. Det var sjukt roligt. Vi skrattade genom hela. Det var så avslappnat och otroligt skönt. Jag hade saknat vårt sex. Bara ren och rå sex..

För första gången på väldigt länge så är jag ganska klar med vart jag är. Vad jag vill. Jag vill inte ha McGills. Vi hade kunnat ha det bra men om man ska få kämpa så jävla mycket och må så dåligt så länge så är det inte värt det längre. Då börjar jag hellre om med någon ny. Jag är bara trött på att få kämpa. Det ska inte vara så svårt.





Är på gymmet innan jobbet o är hurtig som ...

dsc01960 (MMS)

Är på gymmet innan jobbet o är hurtig som fan. Va mycket nya krafter man får när man fått ha sex :-)


Jag vill att alla ska välkomna den nya fam...

dsc01959 (MMS)

Jag vill att alla ska välkomna den nya familje medlemen. Jag är kär i dom o jag blir 186cm lång...sjukt lång jag vet men dom e så fina!


Kalas!

dsc01957 (MMS)

Kalas!


Är på förfest o strumpbyxan har gått sönde...

dsc01952 (MMS)

Är på förfest o strumpbyxan har gått sönder. Nu ser det ut som om jag solat med en tå strumpa på!


Sitter i bilen på väg hem o bloggar om att...

dsc01951 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem o bloggar om att jag precis haft sex med Mcgills...


Det övernaturliga?

Okej jag har tänkt lite. Om man inte tror på att inget händer när man dör..att man bara försvinner. Så borde man inte tro på andar och sånt. Inte spöken under lakan med kedjor utan andar...vilsna själar som har ouppklarade affärer.  För då spricker juh hela teorin om att man bara försvinner efter döden...eller hur?

Men hur förklarar man då allt skumt som har hänt människor sen urminnes tider? Allt övernaturligt som har hänt olika människor och allt som till och med fastnat på film? Jag förstår att det mesta som är filmat är bogus men jag tror verkligen på det övernaturliga. Det har hänt människor runt mig för mycket för att jag ska tro något annat.

Har ni vart med om något övernaturligt? Ja menar kom igen....till och med tipp topp Kiiinssa har vart med om det!



Det blev inte som jag tänkt mig..

Kommer ni ihåg min idiotsäkra plan? Där jag ljög för McGills om att jag träffat en ny kille. Allt för att se hur han skulle reagera. Ja....nu efter 10 dagar så har det gått så här. I början slutade han att ringa och när jag ringde honom så hade han jävligt bråttom med att lägga på. Så jag frågade honom rakt ut för ett par dagar sen om varför han betedde sig så konstigt...om allt var ok. Som svar så skrattade han och sa:

"Det är gulligt att du bryr dig så pass att du frågar om allt är ok men du behöver inte oroa dig för mig längre."

Jag stör mig på ordet längre. Idag när jag pratade med honom så frågade han hur det gick med killen och om vi har legat med varann ännu....eller hans exakta ord var:

"Så...har han kommit in i dig ännu? HAHAHAHA det är juh bara dig jag kan ställa en sån fråga till!!"

Jag svarade nej! Han tyckte att det var bra att jag höll på mig men var väldigt nyfiken på varför. Om jag tyckte att han var stel, inte rolig, om jag trodde att det skulle bli mer avslappnat...asså tillräckligt. Till sist så sa han väldigt vänskapligt att jag skulle ta det lugnt och ta det som det kommer. Sen frågade han om vi skulle ses i helgen.




Det verkar inte som att han bryr sig så mycket om att jag träffar någon annan. En påhittad någon annan! Utan han försökte ge råd som en kompis. Det konstiga är att jag trodde att jag skulle reagera mer om det visade sig att han inte brydde sig. Men jag känner ingenting. Jag är inte ledsen, besviken eller något alls. Utan bara mer informerad.

Nu vet jag...


Det var jätte trevligt igår :-) inatt har ...

dsc01950 (MMS)

Det var jätte trevligt igår :-) inatt har jag inte sovit mycket kan jag säga! Men gud vad jag känner mig gammal. Tyckte att musiken var värdelös för jag hade aldrig hört låtarna förut plus att jag tyckte att tjejerna dansade skamlöst! Gned sig o grejer...jag hade skämts! Sånt har man växt ifrån!


Vad händer sen?

Tror ni på himlen? Helvetet? Att man blir torterad av djävulen för all evighet om man är dum? Eller att man får håret borstat av änglar om man är snäll? Ok kanske inte håret borstat men jag kom inte på nåt annat. Frågan är om vad ni tror händer efter döden. Finns det ett liv efter detta? Återföds vi till råttor?? Eller försvinner vi helt enkelt?

Jag tror att vi hamnar någonstans. Kanske till och med föds om till något nytt. Vart och vad däremot vet jag inte. Jag vill gärna tro på att vi bara inte försvinner. Vad tror ni?



Vad avlång jag ser ut att vara idag..


Höjden av bitterhet

För inte så länge sedan stod tallica och hade en konversation med några kollegor på banken hon jobbar i. Kollegorna stod och pratade om sambo rabatt som sambosar kan få när dom har ett gemensamt konto. Vet ni vad fröken tallica säger??

"Näee det räcker väl med att dom är lyckliga...varför ska dom få betala mindre än oss andra?"

Så fort jag sagt det så hörde jag vad jag sa. Hur bitter är jag egentligen?? Mina kollegor vart lite chockade över min lilla kommentar.

Tidigare idag så loggar jag in på face och får se att en bekant har bytt status från singel till i ett förhållande. Hon är en jätte på både längd och bredd. Sjukt osmidig och irriterande...plus att hon haft skabb. Tror ni att jag vart glad??  Nej sur vart jag över att hon lyckas hitta en kille före mig.

Bitter?? Nej absolut inte....MEGA BITTER är nog det rättare ordet!





Dag 4

Jag ligger fortfarande sjuk hemma. Har börjat tro att det är karma som ger igen för alla dagar jag låtsats vara sjuk och inte gått till jobbet. Nu har jag blitt rejält förkyld oxo. Min röst är inte alls trevlig. Jag känner mig äcklig.

Ska försöka ta ett bad...om orken räcken till. Det enda jag gör är att ligga i sängen och få liggsår. Det är fan hemskt att vara så här sjuk!

Jag måste bli frisk! På onsdag ska jag på en premiär grej i hufudstaden, middag och sedan till Berns på kvällen. Ska bli jätte kul men måste juh vara frisk innan jag drar på mig festblåsan! Ska kanske ha denna...vad tycker ni?


 


oj da..

Öhm...skrev ett inlägg om att ni skulle tycka synd om mig för att jag är så sorglig men det publicerades 37 gånger. Så mycket behöver ni inte tycka synd om mig. Visst att jagär sjuk och ensam och allt det där men det räcker att ni tycker synd om mig för ett inlägg....inte 37 hehe

Ensam och sjuk,,

Jag är fortfarande sjuk. Nu har ja även blitt förkyld. Helt jävla miserabel ligger jag i sängen med papper i näsan....enda sättet o få den fucking kranen att sluta rinna!

Jag är inte bara sjuk jag är även efterbliven. Först säger jag till McGills att jag träffat någon. Sedan så glömmer jag bort hans födelsedag som var flera dagar sen. Kom på det igår. Jag har tyckt att han vart väldigt kall den senaste veckan...kanske därför. Kanske lika bra...jag vet inte.

Varför känner man sig så ensam när man är sjuk? Ibland eller ganska ofta faktiskt så känns det som att jag aldrig kommer att hitta någon som jag kommer att bli nöjd med. Någon jag vill vara med. Undrar om jag skulle vilja ha McGills om han nu ringde och sa att han ville vara med mig? Det ska inte behöva vara så krångligt!

Jag vet inte om jag saknar honom längre...jag bara saknar någon. Jag är hemskt ensam.




Tyck synd om mig!

Jag ligger fortfarande sjuk o alldeles miserabel. Jag har ont i varenda del av kroppen. Orkar inte ens gå ut på verandan o lägga mig i solen...usch vad ensam man känner sig när man e sjuk! Säg att ni gör nåt roligt så jag får leva genom er!

Bajs..

Idag vaknade jag upp med att min hals hade svullnat igen och detta leder juh självklart till att min röst totalt är borta. Den existerar inte. Tandköttet runt min visdomstand har svullnat upp oxo så jag kan inte äta. Har svin ont i min häl pga hälsporren. Min pojkvän är påhittad och mina fonder har gått ner....idag kan jag med andra ord lugnt säga..

..MY LIFE SUCKS!!!





Vad är det för fel på folk??!

Jag har en gammal tjejkompis som jag inte träffat på ett par år. Hon var en en sån där kompis som tyckte om att jämföra sig med mig. Hon jämförde hår, smink, kläder, killar...ALLT! Jag tyckte att det var jobbigt så det slutade till slut med att vi gled isär och knappt pratat med varann. Igår ringde hon mig och frågade om jag ville komma förbi. Sedan vi träffades sist så har hon hunnit få två barn. Jag sa ja till att träffas och hoppades lite på att hon hade ändrats lite i och med att hon fått barn.

Men nej...inte alls. Hon har bara blitt värre. Mellan meningarna så gav hon mig pik efter pik. Jag valde att ignorera henne. Hon har gått upp jätte mycket och såg på riktigt för jävlig ut. Så jag tänkte att jag inte ska sjunka till hennes nivå utan bara log tillbaka. Efter ett tag så märker hon att hennes pikar inte tar på mig, så vet ni vad hon säger??

Hon: Hur gammal är du nu?
tallica: 24
Hon: Du vet...när man hamnar över 25 år så blir det dubbelt så svårt att hitta någon att gifta sig med.

Jag vart så chockad så jag hade inget att säga. Hur kan man säga så? Och inte fan stämmer det heller! Lite bitter hon måste vara över sitt liv om hon känner att hon måste säga nåt sånt! Herregud. Jag fortsatte vara artig. Vägrade att sänka mig till hennes nivå!





Fröken tallica sprang ett lopp igår. 5 km ...

dsc01948 (MMS)

Fröken tallica sprang ett lopp igår. 5 km sprang hon utan att stanna en endaste gång :-) stolt? Ja! Men självklart så kan jag inte gå idag. Har svinigt ont o doktorn sa precis att det är hälsporre. Han sa även att jag skulle hålla ett öga på ett födelsemärke jag har för den såg ut o eventuellt bli något...skit kul! Nu lär jag väl dö också! Kommer ni att sakna mig?


Ok..jag har gjort något..

Jag kom på en plan. En idotsäker plan tyckte jag det var men nu börjar jag tycka att det bara var ren idioti! Jag pratade men McGills igår. För er som inte vet vem det är så är det en kille jag var KK med, blev kär i och nu så är vi bara vänner. Ett beslut som togs ömsesidigt men jag är lite nyfiken på vad han egentligen skulle tycka om jag träffade någon annan. Om han verkligen fick känna att jag glider bort. Att vår vänskap är slutgiltig!

Så...igår när jag var ute och gick så pratade jag med honom och han frågade på skämt om jag fått ligga, vilket han alltid gör. Och jag svarade:

tallica: näe jag tar det lite lugnt med det där. jag träffar någon men vi ligger inte.
McGills: vah? träffar du någon? vem?
tallica: en kille..
McGills: aha okej...men...va kul..
tallica: ja det är väl kul antar jag..
McGills: men vadå...vem är det? hur har ni träffats?
tallica: han jobbar i samma byggnad...men det känns lite konstigt och prata med dig om det..
McGills: nej...klart du ska berätta..

Jag var som sagt ute och gick i skogen. Jag fick skit dålig mottagning och samtalet bröts. Jag messade att det var dålig mottagning och att vi skulle höras. Jag tänker inte ta upp det igen något mer...min påhittade nya kille som jag träffar. Och ibland när han ringre om kvällarna så tänker jag inte svara så han undrar om jag är med honom.

Antingen tycker han att det är jobbigt eller så skiter han i det och bara blir glad för min skull. Vilket som så är jag nyfiken och vill veta. Risken finns att han säger att det är ok men inte tycker det egentligen. Jag vet inte...vi får se.

Var detta en töntig idé?? Var det dumt? Har aldrig gjort något sånt här förut? Någon annan som har lite erfarenhet om lömska planer??





RSS 2.0