Mycke snack och inge jävla verkstad!

Jag är inte den som snackar utan att gört! Så här är den...trumvirvel....min nya blogg! Vill du följa så komsi komsi!


www.tallica.devote.seTack Blogg.se men nu är det dags att gå vidare. Vidare med livet och vidare med bloggen! Mycket som är i förändring hos tallica ;) !!!
Jag och mitt underställ går ut i snön och ...

img_0149 (MMS)

Jag och mitt underställ går ut i snön och tar oss en lång prommis!! Work that fat bitch som en kompis säger till mig på gymmet :) här är vi tajta!!


Jag har en kollega på jobbet som jag tycke...

img_0146 (MMS)

Jag har en kollega på jobbet som jag tycker är sjukt irriterande. När han pratar så avslutar han varje mening med att säga heemm eller hjaaaa. Med väldigt ljus röst. Typ: vad tycker du om dom här fonderna heemm?  Jag stör mig nåt enormt på honom. Nyss så insisterade han på att berätta om tavlan han målade igår och bara för att han avslutar varje fucking mening med heemm så ville jag bara skrika rakt ut JAG SKITER I VAD DU GJORDE IGÅR ELLER NÅN ANNAN DAG!!!! Men så kan man inte gö eller hur?


Who are u??

God morning folks! Jag sitter på jobbet. Och vill att ni gör något för mig. Jag blir ofta nyfiken på vilka ni är. Kan inte ni berätta något om er. Ni behöver inte berätta er livshistoria för mig men kan inte ni bara berätta något litet? Ni är ändå några som kikar in här varje dag och det är väldigt få som lämnar spår efter sig och jag kan inte hjälpa o bli nyfiken på vilka ni är. Inte vad ni heter och vart ni bor utan vilka ni är som personer. Ni vet vem jag är som person. Ni vet alla mina små hemligheter ;) och bus (även om dom har blitt mindre nu än vad dom var för nå år sen).

Men något litet ba så jag känner att det sitter människor på andra sidan skärmen för på sistone så har jag tappat suget att blogga. För jag får så lite respons. Jag vet att ni kikar in men ibland och bara ibland så känns det bra att veta att ni faktiskt är där...


Jag ville juh ha honom!

Känns så himla konstigt det där. Att bara helt random hångla med någon man inte känner. Det är verkligen inte jag längre. Förr hade jag inga problem alls med sånt. Jag tog det jag ville ha. Nuförtiden så krävs så mycket för att jag ska kunna kyssa någon. Men det här. Jag var i chocktillstånd och minns inte riktigt om jag ens kysste honom tillbaka!

Vi hade träffats tidigare på kvällen på förfesten. Vad ska vi kalla honom för? Han kom fram till mig och gav mig en kram och sa att det var kul och träffa någon han kände igen. Jag hade aldrig träffat karln förut. Men han visste tydligen mitt namn och visste att jag och hans lillebror har pluggat tillsammans förr i tiden. Jag måste erkänna att jag tyckte att han var riktigt söt när han kom fram och sa hej och hans kropp...jag kunde inte låta bli och kolla på hans kropp när han gick förbi mig. Den var riktigt najs! Sen såg jag inte honom så mycket mer. Gick på krogen och skulle gå igenom dansgolvet och då tar han tag i min arm och ger mig en kram. Sen så ger han mig en puss på kinden. Och ur ingenstans så tar han tag i mina kinder och ger mig en kyss. Hahaha jag kan bara tänka mig hur min min måste vart för jag vart så himla chockad. Sen så kysste han mig igen och vi hånglade nån sekund. Sen fick jag panik och kände att jag skämdes. Fråga mig inte varför men jag typ sprang därifrån och gick till tjejerna. Efter en stund går jag förbi kön till jackorna för tjejerna stod där för att hämta jackorna och då tar han tag i mig igen och kysser mig igen. Guuuud vad jag skämdes!! Jag vet verkligen inte varför men jag skämdes sååå! Jag fick panik igen och sa att jag skulle vänta på honom utanför. Att vi skulle ses utanför. Sen så gömde jag mig. Jag satt och gömde mig när jag såg honom ta sin jacka och gå ut. Sen så väntade jag kvar därinne i ungefär en kvart tills Muppen tvingade ut mig. Men när jag väl hade kommit ut ja då hade han dratt. Antingen så drog han direkt eller så stod han kvar en stund och väntade och drog sen med sina kompisar när han fattade att jag inte kom.

Varför gjorde jag så?? Jag vet inte. Men jag skämdes som fan när han kysste mig därinne och jag ville bara gömma mig. Sen så gömde jag mig för att jag var rädd att han ville pussas mer och kanske ville göra mer grejer. Äh jag vet inte. Men det kändes så konstigt för jag ville pussas med honom. Jag tyckte juh att han var söt. Jag tycker att vi kan konstatera att jag är en skum person!Vill bara klargöra att mina tuttar ser ganska mycket större ut på bilder här på bloggen än vad dom är i verkligheten. Vet inte riktigt varför. Så ni vet.


Jag hånglade med en främmande karl ikväll....

img_0142 (MMS)

Jag hånglade med en främmande karl ikväll. Han är storebror till en kille jag har pluggat med och han bara tog tag i mig på dansgolvet och hånglade upp mig...


Arvid hälsar oxo!

img_0143 (MMS)

Arvid hälsar oxo!


Tallica och Short Stuff hoppas att ni har ...

img_0139 (MMS)

Tallica och Short Stuff hoppas att ni har en dunder jävla fredag som vi har!!!!


Goooodmorning Viiiietnam!!!! Ursäkta min i...

img_0138 (MMS)

Goooodmorning Viiiietnam!!!! Ursäkta min inläggslösa dag igår men jag jobbade från 8:30-18:15 !! Mördarpass! Efter det gick jag med en arbetskollega och käkade middag, väldigt mysigt! Idag efter jobbet ska jag fixa håret :) känns som att jag nyligen har gått omkring med en ormbunke till hår och jag har sett ut som sideshow Bob !! Annars är det inget som händer i livet, jag jobbar så jävla mycket just nu för jag måste verkligen spara pengar. Den där jävla handpenningen har lagt sig som ett jävla mörkt moln! Men men det ser ut som att allt löser sig till slut som vanligt. Vad gör ni? Vad har ni gjort? Skriv nåt!!!


Gör va fan du vill !!

Min chef gör verkligen sitt yttersta för att jävlas. Jag trodde verkligen att han skulle vara stjyst och släppa mig efter nyår så att jag kunde börja på min andra stjänst men jag hade visst fel. Jag sa officiellt upp mig idag så han räknar exakt två månader framåt. Jävla idiot!

Aja skitsamma jag har fortfarande ett nytt jobb men det kommer bara att dröja fram tills februari innan jag får börja. Mitt glas är halv fullt så jag får se det som två extra månader att få bo hemma på och spara pengar. Mitt mål är att kunna köpa en liten etta i hufudstaden och sen flytta in i den :) betala av den ett år eller två och sen uppgradera till en tvåa eller trea :).  Jag måste spara några månader till. Kanske tre till 5 månader. Vi får helt enkelt se hur det går! Mitt glas är som sagt halv fullt....och dessutom spetsad haha!

Vad tycker ni om min plan??Vad är söndag lika med??

För mig är söndag lika med städa upp efter veckan som varit. Så fort det är färdigt så är det bara att slänga sig i soffan och glo så länger man orkar! Jag är strax färdig med städningen och härlig musik från sommaren i Italien pumpar ut ur mina högtalare för fullt. Underbara toner!För det finns inget bättre än att skaka allt man har medans man röjer upp. När jag hör dom här låtarna så ser jag mig själv på stranden i bikini. Solbränd med en mojito i handen och skakar till the muzik!
Ta mig tillbaka!!!!
Sitter med mamma och pratar om livets fråg...

img_0132 (MMS)

Sitter med mamma och pratar om livets frågor. Killar, förhållanden, barn, boende och pengar. Mamma är väldigt klok ibland. Inte ofta vi pratar om sånt jag o mor men det känns bra! Hur är er söndag?


Känner mig jätte självsäker inför jobbet m...

img_3062 (MMS)

Känner mig jätte självsäker inför jobbet men allt annat runt omkring? Nästa vecka tror jag att jag får veta när jag ska börja. Jag tror själv det blir efter nyår. Om min nuvarande chef får bestämma så blir det om två månader!  Äh vilket som är ok för just nu är jag nervös.  Har även kommit fram till att från och med nu så heter jag snålfan! Måste spara jätte mycket pengar fram tills jag flyttar. Det kommer att bli dyrt. Frågan är då om bilen stannar eller ej? Vi får se...just nu så tänker jag bara på att jag har ett nytt jobb och snart en egen lgh hihi!!!!


Det är lördag morgon och jag ligger i min ...

img_0131 (MMS)

Det är lördag morgon och jag ligger i min säng. Ligger och tänker på hur livet kommer att ändras snart. Oj vilken helomvändning det kommer att bli med det här nya jobbet!


Jag fick det!!!! Yes jag fick jobbet!!! Ja...

img_0127 (MMS)

Jag fick det!!!! Yes jag fick jobbet!!! Jag är juh så jäääävla bäst!!! BÄST!!! Fattaru!!!


Häääääääy good looking!

God morgon Cyber folks! Hur mår ni idag? Det är fredag och snart helg...men inte för mig minsann! Jag jobbar imon och vid en jätte konstig tid oxo. Jag jobbar 16-23:15...sjukt va?? Mycket att göra minsann!

Dom senaste månaderna har varit riktigt jobbiga men det känns som att det sakta börjar bli bättre. Fysiskt och psykist så känns det bättre. Jobbet rullar på och en eventuell nyanställning är på g. Mina skumma huvudvärk har jag inte haft på väldigt länge och bara det gör att humöret går upp ganska mycket! Visdomständerna är nu utopererade och magsåret börjar släppa. Jag kan känna en liten sting av smärta då och då men det är inge farligt och tabletterna går jag av om bara några dagar!

Känslomässigt så är det lite tungt nu med tanke på att jag kanske kommer att flytta. Det är något som mina föräldrar tycker är väldigt jobbigt. Både praktiskt och känslomässigt så är det skit jobbigt för dom. Dom älskar att ha mig hemma plus att jag sköter allt det viktiga hemma. Allt pappersarbete går genom mig plus att jag har hant om deras ekonomi. Jag vet att många av er nu tänker att det är dags att jag börjar tänka på mig själv och att jag måste få ha ett eget liv också och att dom är vuxna och att det är en naturlig gång men så enkelt är det inte. Även jag har svårt att bara släppa tagen om dom..jag har juh typ blitt deras mamma och pappa istället för tvärtom...

Vi får se vad som händer med det. Jag tar en dag i taget och försöker att inte tänka allt för långt fram. Magen mår bättre av det. Kanske så pendlar jag ett tag. Eller så skaffar jag en lgh och spenderar några dagar i veckan där och några dagar i veckan hos dom. Tills dom vänjer sig. Jag vet inte. Vi får se.
Fram till dess så tycker jag att vi ger varann tummen upp bara för att !!!


Men orka!

Då ska vi se...vad är nytt idag? Jo kommer ni ihåg jobb intervjun jag var på i måndags? Kontorschefen där ringde och sa att jag fortfarande är en väldigt het kandidat för jobbet. Jag tyckte att hennes ordval "het" är lite lustigt men mindre glad blir jag inte för det! Det står tydligen mellan mig och en till. Så hon ville prata med min nuvarande chef för referens. Vilket innebar dåda att jag var tvungen att berätta för min chef att jag sökt en ny tjänst. Han vart inte glad kan jag säga! När jag berättade för honom sa han detta och endast detta:

"Bara så du vet så kommer jag inte att släppa dig på två månader!"

Och sen så gick han därifrån. Hur jävla skum som helst! Men hur proffessionellt är det på en skala? Jag undrar juh nu vad han har sagt till min eventuella framtida chef?? Han har säkert sagt att jag är lat och pruttar! Gubbjävel....

Känner ni ibland att ni står ensamma? Jag ...

img_0103 (MMS)

Känner ni ibland att ni står ensamma? Jag gör det ofta. Inte att jag inte har en pojkvän utan mycket att jag måste "slåss" själv. Det låter konstigt jag vet. Jag gör så mycket men får så lite för det. Jag har inge ork kvar. Nu pratar jag mycket i nattmössan...ignorera mig! God natt


To be Blogg.se or not to be ??

Man märker att man vart upp på den där slingan med inlägg på Blogg.se's hemsida när man får kommentarer som:

"Var med och tävla om att bli dagen blogg! Vi länkar!!!"

"Haft en bra dag?"

"Kolla in min frågestund och ställ en fråga!"

Yupp...nej. Jg har tagit upp detta förut. Att jag vill byta blogg. Blogg.se är verkligen inget för mig. Här bloggas det om dagens outfit, mina nya skor, min hemliga pojkvän, mitt fejk hår, blogg krig och Kissie. Det vill säga väldigt mycket inte jag och väldigt mycket fjortis. Visst kan jag också lägga upp en bild eller två på något jag köpt men inte vareviga jäfla dag och berätta i detalj om vart allt kommer ifrån.

Jag kan självklart förstå er som gör det för uppenbarligen så finns det en efterfråga på det. Problemet är att det tar så jäkla långt tid att byta blogg. Man måste fixa det nya plus att ens gamla inlägg inte följer med :( ! Fast det kanske är en bra grej? Att det blir lite som en ny start, att bokstavligen få börja om på en helt ny kula? Nä..nu måste jag återgå till jobbet. Att sitta o smygblogga så här är nog inte okej för min chef hehe!

Men vad tycker ni? Borde jag byta? Passar jag in här? Tips på att byta till? Vart bloggar ni?
Nu ska jag iväg på ett riktigt hårt tränin...

img_0124 (MMS)

Nu ska jag iväg på ett riktigt hårt träningspass. Jag har bestämt mig för att pressa på som fan!! Sen så ska jag i smyg titta på alla pojkar som pumpar musklerna ;) Åh tänk om man fick krama om en pojke? Jag riktigt ensam nu känner jag!


Intervjun gick jätte bra! Hon sa att jag v...

img_0118 (MMS)

Intervjun gick jätte bra! Hon sa att jag var en stark kandidat så jag hoppas att när hon hör av sig nästa vecka att det blir bra besked. Jag tror att jobbet kommer att passa mig väldigt bra!! Nu ska jag möta upp bästaste Muppen för lite pizza o sen är det bums i säng för jag är sjukt trött!!


Sitter på ett tåg mot min intervju. Jag ha...

img_0117 (MMS)

Sitter på ett tåg mot min intervju. Jag har Elvis i hörlurarna och mår bajs. Bråkade med mina föräldrar om att eventuellt flytta till Sthlm. Ibland känner jag mig så begränsad


Insatiable

Kommer ni ihåg den här låten? Jag gör det. Den här låten är fullkomligt underbar att ha sex till. Bara att lyssna på den får mig att vilja lägga mig bredvid någon. Jag tänker på min italienska soldat när jag hör den. Fin som fan!

Darren Hayes - InsatiableHar ni någon låt som får er att börja dagdrömma bort?

Vad var det jag sa??!

Ja all min nervositet var juh helt i onödan. Det var precis som vanligt mellan oss. Lite fyllesnack o lite fyllekänslig vart jag men inget mer än så. Vi hade fått låna en kompis lägenhet och hon var med under hela kvällen. Vi åt mat, drack lite vin och gick sen till en pub. Det var kul och det var mysigt. Jag tycker om honom. Jag tycker om honom väldigt mycket. Han tycker om mig väldigt mycket. Jag och min tjej kompis sov i sängen och han på soffan. Så är det och enbart så kommer det att vara

Ibland kan jag bli ledsen över det. Att det aldrig kommer att bli mer för jag vet att vi skulle kunna göra varann väldigt lyckliga. Och ibland blir jag glad att jag har honom i mitt liv som en av mina bästa vänner. Nu låter allt väldigt politiskt korrekt men så är det. Jag har det bra ändå.

Kom juh för fan precis på att jag har en jobbintervju imon. Tänk om jag snart blir Stockholmare???
 

Nu gäller det!

Okej jag har ont i magen. Men jag har fräschat till mig lite och strax så drar jag iväg för att möta upp McGills. Jag är så himla töntig som reagerar så här och helt i onödan dessutom! Önska mig lycka till :)


Hoppas att ni har en dunder lördag!Jag gillart!

Okej jag sitter bajsnervös på jobbet och vill bara att tiden ska gå!!! Det första jag ska göra är att svepa ett glas vin så jag lugnar nerverna. Men inte för mycket för då lär jag göra bort mig. Bränna maten o grejer..

Surfade in på Aftonbladet och läste mitt horoskop. Så här står det för skorpionen idag:

Romantisk lördag som kanske avrundas med att du får en present som överraskar och gör dig glad.

Är jag mer nervös nu??? Ja för i helvete!! Vilket i sig är skit töntigt. Jag har inget att vara nervös över. Det är inte så att det är första gången jag ska träffa karln. Plus att jag vet att inget kommer att hända för att han kan vara så skum. Men varför vill jag panik bajsa da??!! Skitsamma. Så är det. Det får gå som det går!

Tänkte ha på mig den här ikväll när vi går ut och tar en drink efter maten. Blir det bra??


Oj da

Öhm...ni får väääldigt gärna ignorera inlägget nedan. Det var ett sms jag skickade till en kompis igår kväll. Av någon anledning så skickade jag det till bloggen istället hehe! Och ja jag är så omogen att jag kallar mina kompisar för bajs. Och ja dom är så omogna att dom kallar mig för korv!


Hej bajs! Va görru?

Hej bajs! Va görru?


Varför är jag nervös??

Imon kommer han hit. Han kommer till min stad och hälsar på mig. Jag var inte nervös tills han härom kvällen sa:

"Va mysigt vi ska ha det på lördag!"

Nu är jag nervös. Jag blir nervös av att han använder ordet myyysigt. Jag blir nervös av att han säger att han ser fram emot att jag ska laga mat åt honom. Jag har aldrig gjort det förut. Jag kommer att antingen bränna något eller översalta så att man inte kan äta det.

Helvete!

Måste bara säga att jag precis hade ett skit bra samtal med en kund. Hon var arg och frustrerad men jag lyckades göra henne på bra humör igen PLUS att jag eventuellt fick henne att byta bank till oss! Ibland är jag riktigt jävla bra!


Tyck synd om mig!!!! Det är mycket större ...

img_0102 (MMS)

Tyck synd om mig!!!! Det är mycket större än ad det ser ut på bilden :(


God morgon gott folk! Fortfarande svullen ...

img_0101 (MMS)

God morgon gott folk! Fortfarande svullen som en utter i fejset ska jag till jobbet :)


RSS 2.0