Ja gott folk..

...vad kan man säga om detta år? År 2009 har varit både det bästa och det värsta året i hela mitt liv!

* Jag har åkt till Italien där jag festat som en rockstjärna, levt som en filmstjärna och legat som en porrstjärna i ungefär ett halvår.

* Jag har träffat nya människor som kommer att stanna i mitt liv för evigt.

* Jag har förstärkt bandet mellan mig och dom närmaste mina.

* Jag har blivit kär och fått hjärtat krossat två ggr.

* Har flyttat fram och tillbaka och bott på olika ställen 6 ggr.

* Har haft världens ståhej, skratt och kärlek med mina vänner. 

* Jag har gått upp jätte mycket i vikt hehe!

* Har lärt mig läxor för livet. Ta absolut inget i livet för givet. Det kan försvinna.

* Jag har haft anhöriga som har dött.

* Jag har spenderat mycket tid med att fundera över vad som gick fel...aldrig igen!

* Jag har aldrig tidigare kännt mig så åtråvärd, älskad och i centrum och samtidigt så oattraktiv, lämnad och ensam under ett och samma år.

* Jag har saknat, längtat, gråtit, skrattat, känt triumf, vunnit och förlorat, har känts som att jag legat på botten och jag har känt som om jag stått på den högsta av dom alla!

Mycket kan hända under ett och samma år. Det är sjukt hur mycket ens liv kan svänga så mycket under en sån kort period. För egentligen så är ett år inte alls så lång tid. Och nu när jag skriver ner allt som hänt så blir jag förvånad över vad jag har hunnit med. När har jag haft tid för allt detta? Det som är mer förvånande är att dom flesta av er har varit med mig hela tiden genom bloggen. Stöttat mig, hejjat på, peppat mig och tröstat mig.

Är det inte sjukt hur man kan känna kontakt med folk genom ett par ord utan att ha sett personen? Ni vet inte vem jag är och dom flesta av er har jag ingen aning om vilka ni är. Men jag är glad att ni är här och jag hoppas att ni haft ett händelserikt år och får ett ännu bättre. Jag hoppas inte att ni får allt ni önskar...nej för då har ni inget kvar att längta efter.


Bjuder på lite bilder från året som har gått :)! Klicka på bilderna för att få det större...men det vet ni säkert!


                 
                              
 
                                     


Jävlar vad mycket bilder det blev nu men men. Öhm...ignorera att lappen från min bikinitrosa sticker upp där bak på en av bilderna hehe meningen är att den ska va sexig...

Om jag inte hinner kika in här nå mer i år så önskar jag er GOTT NYTT ÅR cyberfolket där ute!!!!

Peace Out!!!



Nyår är överskattat!

Det är alltid världens ståååhej runt nyår. Men jag har aldrig fattat det där. Asså att supa ner sig totalt och glömma bort tolvslaget...nej. Mina planer för nyår är absolut inget lyxigt eller extravagant. Nej jag ska nog göra det jag brukar göra på nyår. Fira in det nya året med familjen med lite fyrverkerier.

Ofta så önskar jag att jag var nån annanstans men i slutändan så är det bra så! Vad ska ni göra??




Bildkälla


Åh herregud!!!

Jan inget annat säga än att snälla klicka in här och lyssna...finns det såna??


http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny

HAHAHAHAHAA!




Jag har bestämt mig!!!

Yes jag har bestämt mig för att åka till Italien denna sommar! Jag behöver lite sol, lite kärlek och framförallt så behöver jag komma härifrån!!! Har redan pratat med vännerna där nere och nu så är jag sjukt exalterad!!! Vet att det är flera månader dit men jag bryr mig inte jag tänker vara exalterade heeeeela tiden!! Det är typ det enda jag har att se fram emot så ni får faktiskt stå ut. Vi kommer att börja i norra Italien i Turin, sedan beger vi oss mot Rom och avslutar THE TRIP med att varva ner i Sicilien!!!!!

Kan ni se mig ligga där på stranden på Sicilien...i världens minsta bikini, en drink i min hand och en het italienare som smörjer in mina diverse lemmar med solskydd?? Jag kan!!!!

Zå....vilka vill följa med???




Här ser jag ut att ha väääärsta kroppen och väääärsta pattarna men jag måste erkänna för eder mina kära läsare att det är vinkeln som gör allt!!!


Motiverad till max!

Vilken jävla dag! Jag är så jävla stolt över mig själv. Imorse gjorde jag 50 st sit ups innan frulle. Nyss kom jag hem efter en timmes lång promenad i den bitande kylan och nu så har jag gjort ytterligare 50 st sit ups!!!

Så sammanlagt blir det 100 sit ups idag :) !! Jag ska ner i vikt om det är det sista jag gör i livet hehe!

Tror ni jag klarar det eller är jag bara så sjukt motiverad nu i början? Ska nog skapa en ny kategori som ska få heta Hur jag går ner i vikt så ni som vill kan följa där :)






Bildkälla


Hur hanterar du stress?

På mitt jobb sitter vissa och klämmer på en stressboll. För att dom är stressade dåra.

Jag sitter och klämmer på mitt magfett...för att jag är tjock dåra..

Nu ska jag ut och gå en timme...börjar få blåmärken efter allt klämmande!





Bildkälla


Gamla mess från gamla ex..

När man gör slut med någon eller slutar träffa någon. Hur länge bör man har kvar gamla meddelanden? Min vän Muppen raderade meddelanden från sitt ex härom natten och när man gör det så känns det som om man verkligen accepterat att det är över. Det tog mig ungefär fyra månader att kunna radera gamla mess från Vakten, mitt livs största kärlek. Jag har fortfarande kvar meddelanden från McGills, känner mig inte riktigt redo för att totalt eliminera honom från mitt liv. Det har bara gått nån vecka...

Ibland kan jag sitta och läsa dom och försöka minnas vad jag kände eller tänkte på när jag fick dom. Hur saker och ting var mellan oss. Jag mår bra i några sekunder och sen så slår verkligheten mig i ansiktet med ett baseboll trä och jag mår skit dåligt. Varför läser jag då gamla mess undrar ni? Jag vill nog inte plåga mig själv men det är något man gör eller?

När tycker ni att man bör radera gamla mess? Ska man ens göra det?




Bildkälla


Min magruta

Det första jag gjorde imorse var att vakna...självfallet...sen så kissade jag. Och efter det...hör och häpna gott folk...gjorde jag 50 st sit ups!!! Fattar ni....50 STYCKEN SIT UPS!!! Asså femtio ggr så gick jag upp och sen ner med magen, som en vän för övrigt har namngett The Beast. Inget vidare för mitt självförtroende men vi kör på det.

Anyhooos The Beast är ganska förbannad och planerar att ge mig stryk tillbaka imorgon i form av träningsverk from hell! Men frukta icke säger jag då till mig själv.....för det ska bli av 50 till ikväll :) !!

höhö!




Siktar på att se ut så här i sommar...typ..

Bildkälla


Helt sjukt!!

Som en del av min morgon rutin så loggar jag in på Blogg.se för att kolla bloggen....spy lite mer galla över stackarn. Men så möts jag av er. Alla ni som lämnade så sjukt varma och fina kommentarer i inlägget innan. Jag brukar inte tycka om bloggare som överöser sina läsare med kärlek men jag känner att jag verkligen vill det idag!

Ni har gjort min dag! Vaknade upp deppig men nu så sitter jag faktiskt och ler!!! Ni är sjukt underbara som är sjukt underbara mot mig.

Tänk va lite ord kan få en att svänga? Men en annan sak som slog mig var att hur sorgligt det är att ni är så många som känner igen er. Fatta att så många där ute mår dåligt i sin ensamhet och ingen vet. Jag mår mycket bättre idag...tack vare ER och jag hoppas ni gör det också!

Massor av pussar på era framstjärtar och andra diverse lemmar ;) !!!



Bildkälla

 


Depp blogg nr 1 !!!

Jag är så jäkla nere. Jag kan nog inte komma ihåg senast jag var så jäkla nere. Allting är bara grått i mina ögon. Varenda liten obetydlig grej kan få mig att sjunka ihop. Inget gör mig glad längre. Jag gråter nästan varje kväll när jag lägger mig. Jag tänker på allt orättvist och allt ont i världen och det tynger mig bara ännu mer.

Jag vet att det förmodlingen...förhoppningsvis blir bättre med tiden och att jag måste vara "stark" just nu men det gör så jävla ont bara. En mörk dimma har lagt sig runt mitt lilla vissna hjärta och det värker nåt enormt.

Jag säger detta jävligt sällan men jag mår inge bra. Och om du frågar mig så säger jag att det är bra. För jag orkar inte gå in på det hela, orkar inte försöka hålla tårarna tillbaka. Jag har aldrig känt mig så svag, bitter, ensam, lämnad, oattraktiv, fet, blek, dum...ja jag kan fortsätta i en evighet. Och ja jag vet att jag inte borde klanka ner på mig själv och tycka att jag är dunder underbar men sanningen är att jag inte gör det. Inte just nu iallafall.

Det är skumt att man går från att inte känna något alls till att känna så mycket ont..




Lindsay Lohan, bildkälla


Sa juh att det skulle gå ner!!!!

Jag vägde mig imorse. Sist jag vägde mig var den 8/12 och då vägde jag 68.8kg. Nu 20 dagar senare så väger jag 68kg. Vilket betyder att jag har gått ner 0.8kg!!! Nu vet jag inte om detta betyder att det är bra att jag gått ner 0.8kg på 20 dagar eller om det är för lite men jag bryyyyr mig inte! Huvudsaken är att vågen går neråt och inte uppåt för fan!


Perfect body...here I come!!!!




Bildkälla


Kan jag ta tillbaka det?

Jag vet innerst inne att jag gjorde rätt i att bryta med honom helt. Men jag ångrar mig. Jag ångrar mig för att jag inte kommer att få höra hans röst. Hans dumma skämt. Och hans skratt när han skrattar åt mina dumma skämt. Vi hade så roligt...

Jag saknar honom så sjukt mycket..


Blä!!!!!

Usch jag har aldrig kännt mig så fet, blek och oattraktiv i hela mitt liv!!! Så nu innan frulle så ska jag ut och gå i en timme. Jag måste bränna av allt detta bajs som tynger ner mig!!! Jag har vääärldens planer för 2010 ska ni veta dear folks! Och vi börjar med allt som fladdrar och dallrar på kroppen min.

Jag vill ha min gamla kropp tillbaka juh!!!






Lycka..?

Jag har mina ups and downs. Sen jag kom hem i somras och fått hjärtat krossat två gånger så har jag svårt att känna lycka. Sist jag var lycklig var i Italien...ren lycka.

Men för några veckor sedan så kände jag något som påminde väldigt mycket om lycka...den känslan varade i några timmar. McGills ringde mig på jobbet och sa, nej han skrek ut, att han saknade mig. Strax efter det samtalet hade vi fredagsfika med cheferna. Jag kommer inte ihåg vad som sades för jag stod där och tyckte att den där käsnlan i magen var så konstig och jag kunde inte sluta le.

Senare den kvällen säger han att han har träffat någon...

Den är sjukt hur man kan komma ihåg och hålla fast vid en sån känsla. Det känns verkligen att jag måste komma ihåg hur det kändes, att jag måste på minna mig själv då och då för innan jag ens har märkt det så har jag glömt det. Jag är rädd att den känslan aldrig mer kommer att hitta tillbaa till mig igen...inte för att jag aldrig kommer att komma över Vakten och McGills eller att jag aldrig kommer att hitta någon annan nej...jag är rädd för att jag kommer att bli så instängd och bitter att jag inte kommer våga eller tillåta någon komma nära igen.

Kan ni känna så ibland?




Bildkälla


Hummm..

Berättade juh att jag skickade ut God Jul mess till lite vänner....däribland så inkluderade jag Vakten och herr McGills. Vakten svarade med en gång...jag hann knappt få leverans rapport och oj vad förvånad jag blev kan jag säga!!!

Men inget ljud från McGills förens idag...eftermiddag. Då skrev han att han var ledsen för att han inte svarat tidigare...inget speciellt alls. Till och med Vaktens mess var varmare...och han har jag inte hörts med på ett halvår.

Aja det är väl som det är. Får väl nöja mig med att jag fick ett svar överhuvudtaget. Nu ska jag äta lite gott och vara allmänt fet.

:)



Vinterland

Idag har jag vart ute och byggt en snögubbe tillsammans med dom små barnen. Ja dagis verksamheten fortsätter.

Har verkligen varit nära att tappa tålamodet vid ett flertal tillfällen men då har jag tagit ett par steg bakåt, tagit ett par djupa andetag och tänkt att nej man får inte kasta snöbollar i nyllet på småbarn!

Min snögubbe ser inte riktigt lika glad ut som dom andra....jag tycker att alla andras snöisar verkar glada. Och min jävel verkar behöva kamma sig också...









Gör en bättre själv om du kan!!


What do u think?

Försöker tallica vara lite julig....eller försöker hon vinna årets polkagris tävling??






Juldagen..

Dagiset har fortsatt öppet in på Juldagen. Jag älskar barn och vill ha en hel drös en dag men dom här små djävularna för mig att slita ut mina äggstockar!

Nu sitter den ena av dom och stirrar på mig...lite läskigt när ett barn sitter och stirrar på en. Tusen olika filmer rullar i ens hjärna...Children of the Corn...ungen i The Grudge...Djurtkyrkogården....ja det finns fler läskiga barn som får mig att skita på mig lite granna.

Nu ska jag, tack gode gud, iväg och hämta mamma så jag tar ett litet uppehåll... Om ni aldrig hör från mig igen här inne så är det för att jag har tagit mitt eget liv till melodin av Askungen, Askungen 2 och Askungen 3....dom är nämligen besatta av Askungen...




Bildkälla


Jul...

Jag har tydligen öppnat dagis.

Någon mer som vill lämna sin avkomma hos mig?


How weird...

Jag skickade ut ett mass meddelande till alla mina fina där jag skrev god jul o allt det där. Jag funderade en stund över om jag skulle inkludera Vakten och McGills i den cirkeln. Det är juh trots allt jul och vi är väl vuxna? Så jag skickade till dom också. Inga förhoppningar alls om att någon skulle svara. Än så länge har Vakten svarat. Ett jätte varmt mess också där han avslutar med tusen kramar...

Måste säga att det kändes skit skumt...att se hans namn i mobilen. Att veta att han har stått och knappat på sin mobil...ett ganska långt mess till mig. Känns väldigt konstigt...

Haft en bra dag än så länge?






Nu är det...

...JULAFTON!!!!!!!!!

God Jul mina kära fuckers!!!!! Jag älskar er...på riktigt...vilka ni nu än är.. :) !!





Bildkälla


That was then..

Förra julen och nyår så hade jag Vakten. Allt var mysigt, förväntansfullt och jag var lycklig. Jag trodde att jag skulle ha McGills denna jul och nyår men det vart inte så. Utan jag är ensam och rätt så miserabel. Visst har jag min familj och från och med imon så kommer släktingar från alla hörn att invadera vårt hus men...

Det är något speciellt med att ha den där speciella att dela allting med. Och ju mer jag tänker på det desto mer mår jag dåligt. Gråten är i halsen konstant varje dag och jag kämpar verkligen med att hålla tillbaka tårarna.

Jag har kommit fram till att jag inte enbart är ledsen över McGills utan alla känslor om Vakten har även dykt upp till ytan igen. Jag ser deras ansikten framför mig hela tiden. Jag hör olika saker dom brukade säga. Jag hör när dom skrattar...när dom säger att dom saknar mig. Jag känner allt på nytt igen och det känns som om jag kommer att kvävas. Gud vad jag saknar dom...båda två.

Jag har aldrig känt mig mer lämnad och ensam i hela mitt liv.




Bildkälla


Nu ljuger jag!

Jag ringde in och sjukanmälde mig idag.

Jag ljög....jag är inte sjuk.

Nej jag försov mig så pass att det var lika bra att inte gå alls.

Wooohooooo ledig!!!!

Så nu ska jag iväg och leka mekaniker...ska nämligen byta olja och filter på bilen. Känner att även hon behöver lite kärlek idag.

Smell u later!!!!



Bildkälla


Släng upp det!!!

Känns som att jag borde skriva något men jag har ingen aning om vad. Så jag skriver....

..inget alls!

Har ni något bättre att skriva kanske?? Blä på griniga mig!







Tomten är far till alla barn

Denna film måste jag se varenda jul...det är inte jul om jag inte har tittat på allt kaos i denna film. Så jäkla rolig är den!! Bästa scenen är lätt när dom är i bastun och ungen vill in HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

Men gör vad fan du vill ungjävel!!

HAHAHAHAHAHAHAHAAAA! Ni som inte sett den vet nog inte vad jag babblar om men då tycker jag verkligen att ni ska se den!!!


Tomten är far till alla barnen




The green paper...

Är ni duktiga på att spendera pengar? Jag är det! Jag är sjukt duktig på att spendera mina pengar och sen runt mitten av månaden så har jag ingen aning om vart mina pengar tatt vägen.

Har nu suttit och gjort upp en budget för januari månad och med bensin pengar, reparation av bilen, klappar osv så kommer jag nog att ha ett par hundralappar kvar. Jag får juh ingen hel lön denna månad eftersom jag började jobba i mitten av november...

Crap! Är så jäääkla trött på att inte ha några pengar...vill juh ha så jag kan röra mig lite fritt och inte behöva tänka på att vända på varenda jävla slant! Sen så ska jag spara pengar till en resa i sommar också!

Fan vad jag måste snåla...hatar det!!






Bildkälla


Jag är pinsam..

Nyss gick det nån jävel förbi mitt kontor och sa God jul! Trevlig som jag är så säger jag God jul tillbaka juh! Men grejen är att fanskapet sa inte God jul till mig utan han sa det till nån annan jävel i korridoren. Och då tittar han på mig med en min som säger:

Vem fan pratar hon med?!

Meh!! Hur ska jag veta att det inte var till mig. Nästa gång få du gärna hålla käft när du går förbi mig..

Samma sak när någon framför dig vinkar åt ditt håll och man vinkar tillbaka....så visar det sig att han vinkade till någon bakom dig....sånt gör mig skitförbannad!! Jag tycker att man då borde skrika rakt ut:

Jag vinkar till hon där i rosa jacka...inte till nån annan...så ni vet och inte gör bort er totalt...ja jag pratar med dig..(och pekar på mig)

Jävla människor! Vet ni hur ofta det händer mig??? Säg att det händer er också så jag inte är ensam om att vara pinsam!



Bildkälla


kom precis på...

...att jag är en 24 årig singel bitterfitta som är dumpad och ensamstående med två medelålders barn.

How scary...

Jag måste seriöst flytta hemifrån snart! Får fan spasmer!






Bildkälla


Usch..

..vad min blogg är depprimerad. Men jag har ärligt inget roligt att skriva till er. Dessvärre så är min vardag ganska grå och enformigt just nu. Mycket för att jag inte vill ha det på något annat sätt. Vill helst bara åka hem, krypa ner under mitt täcke och gråta i lugn och ro. Vill inte se någon, vill inte göra något, vill inte känna något...jag vill helt enkelt inget alls. Sounds fun right?

Ni kanske kan få underhålla mig idag :)




Bildkälla

 


I know u to well..

Inom loppet av ett halv år så har jag blivit lämnad två gånger. Två gånger av exakt samma anledning..

"Jag har träffat någon annan.."

Varför? Duger inte jag? Är jag tjejen man roar sig med tills man hittar det man egentligen vill ha?? Det tär på en i själen att samma sak händer en två gånger i rad. Jag är trött på att vara den som får stanna kvar alldeles själv. Stå där ensam tittandes ner på mina tårar..

Den här smärtan har knackat så ofta på min dörr nu att jag snart ger den jäveln en egen nyckel och frågar om han vill flytta in...så är jag iallafall inte ensam..









Once again..

Som vissa av er redan vet så valde McGills henne. Det blev alternativ nr 2..han väljer henne men vill fortfarande att vi ska hålla kontakten. Än en gång så faller hjärtat i bitar men den här gången har jag ingen ork att plocka ihop något. Jag tror att jag ska låta mig själv ligga där en stund...ett tag. Det krävs energi att ta sig någon annanstans än där jag är just nu och den energin har jag inte...

Så jag ringde honom idag. Bad honom hålla käft så jag kunde få ut det jag hade att säga innan modet gav med sig. Jag svalde mina tårar och sa:

"Jag bryter med dig helt. Ingen kontakt alls. Jag kan inte prata med dig då och då och låtsas vara din vän...fråga dig hur du mår och hur det går med whats her face. Jag vill helt enkelt inte. Tack för allt...verkligen. Och för att odramatisera det hela så önskar jag dig allt gott...jag hoppas verkligen att du hittat eller hittar det du söker...även om det inte var jag..."

Han ville inte bryta kontakten men jag gav honom inget val. Han vill att jag ska höra av mig när jag känner att det är ok men jag kommer aldrig ringa honom igen och det sa jag. Han var förvånad över mitt beslut men han förstod.

Jag är förvånad över hans beslut och nej jag förstår inte..






Bildkälla


..

Han valde henne...


Vill inte..

Jag ska nog inte träffa McGills idag...jag vill inte. Jag är alltför nervös och det har fuckat upp hela mitt humör. Jag är rädd för det han ska säga eller för det han inte kommer att säga. Jag är rädd att han kommer att förstöra hela min fredag.

Så jag har bestämt mig för att inte träffa honom idag...kanske imon. Jag vet att jag flyr från problemet just nu men jag har faktiskt ingen energi eller ork att ta tag i det. Vill hellre ha en trevlig fredag med mina tjejer och pojkar istället för att sitta i ett hörn och fälla tårar i smyg...

Han får rätta sig efter mitt led....för att jag är tallica!!! 


It's my world!!!




Bildkälla


mmm..

Nu tänker jag åka hem. Är trött och jag har tänkt fixa till mig lite ikväll.

Ni vet...det gamla vanliga. Plocka ögonbrynen, måla om naglarna, tvätta håret, raka ryggen...ni vet...girl stuff.

Inte för att något av detta skulle få honom att välja mig men jag ska iallafall vara drop dead gorgous!!! Lika gorgous som Angelina Jolie...för att jag är lik henne...i mitt huve iallafall!

Adjö!!



bildkälla: http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/att/site1/20060512/xin_5505031215118302131129.jpg




Its judgement day..

På fredag sätter jag mig i bilen och styr mot staden som Gud glömde! Denna helg ska jag supa ner mig med tjejerna i vanlig ordning och ladda batterierna! En sak till jag ska göra är att träffa herr McGills...han vill träffa mig och prata...

Det känns som att jag ska få min dom...som om jag vart på rättegång och nu så har juryn bestämt sig och jag ska få min dom! Jag tror att domen kan lyda på tre olika sätt:

1. Han har börjat få känslor för tjejen han träffar och vill satsa på henne vilket innebär att det är bäst att vi bryter helt.

2. Han har börjat få känslor för tjejen han träffar och vill satsa på henne men vill att vi ska fortsätta vara vänner för att jag har juh humor..

3. Bajs på henne han vill ha mig...

Även om alternativ 3 är jääävligt långsökt så är det juh självklart den jag hoppas på. Men jag tror att jag ska försöka att inte hoppas på något alls...ha inga förhoppningar. Jag ska nog redan ställa in mig på att det förmodlingen blir alternativ 1...så jag inte blir mer ledsen än vad jag redan är.

Jag är nervös... Vad tror ni att han väljer....mig?




me needs to be Wonder Woman righ now!!!

 


The old folks..

Mina föräldar är väldigt goda människor med hjärtat på helt rätt ställe. Men ibland så har dom inte hjärnan riktigt där det borde vara. Missförstå mig inte nu jag älskar mina päron och det finns absolut inget jag inte skulle göra för dom. MEN föräldrar ska ju vara ens mamma och pappa, det är dom man ska stötta sig emot och det är dom som ska "skälla" ut en eller komma med kloka råd.

Men jag måste säga att för varje dag som går så blir mina päron mer och som mina barn...låter jävligt konstigt jag vet. Men jag undrar hur dom någonsin har klarat sig förut när jag inte bodde hemma. Jag gör exakt allt hemma...allt som den vuxna förälderna borde göra.

När jag kommer hem så ligger posten på bordet för mig att läsa och förklara. Pappa eller mamma ringer mig sju ggr om dagen till jobbet för att JAG ska ringa diverse samtal åt dom. JAG arkiverar deras viktiga papper. JAG säger till när det behöver handlas något. JAG har fått ansvaret för lilla syster...om vart hon får gå eller göra. JAG får komma ner och säga till mamma och pappa att sluta bråka...och som två barn så tittar dom på mig och säger förlåt. När jag ska åka iväg nånstans så säger dom:

"Vart ska du? Hur länge blir du borta? När kommer du hem? Det är ensamt här utan dig.."

Som sagt...jag älskar mina föräldrar men jag är lite trött på att vara förälder till två medelålders griniga barn! Jag kanske vill vara barnet en stund. Dom har gjort sig sjukt beroende av mig och det är mycket mitt eget fel också att jag låtit det ske..

God morgon!


To pee or not to pee...

Jag älskar att kissa. Tycker faktiskt att det är sjukt skönt att kissa när man vart kissnödig ett tag hehe. Jag dricker jätte mycket vatten så jag kissar typ en gång i timmen.

Ibland när jag blir kissnödig så brukar jag vänta en liten stund...inget länge utan ba en liten stund så jag blir extra kissig. Sen när jag går på toa så är det som en piece of heaven!!

Så...nu vet ni det oxo..




haha orka missa så mycket...bild från Google..

 


Russian Roulette..

"And you can see my heart beating,
      you can see it through my chest.
          So just pull the trigger.."


Rihanna - Russian Roulette




Im sooo good!!

Tycker att ni alla ska vända er uppmärksamhet till vänster tack!!!


<------------------------------

tallica
som är så duktig på datorer har lagt in en text där till vänster om vad bloggen handlar om :)

Nu tycker jag att ni alla hyllar mig i kör!

 


Årets..

Igår kväll var jag ut och tog mig en promenad. Jag var bland husen i området där jag bor och allt var frid och fröjd....vad hände då?? Jo tallica kan juh självklart inte gå ut och gå i snön och tycka att allt är frid och fröjd...nej! Så för att krydda till min annars så himla spännande tillvaro så tyckte jag att jag kanske skulle ta och dra en vurpa mitt bland villorna.

Jag ramlade!

Och jag ramlade inte graciöst nej jag ramlade som en gammal kärring. Allt gick i slow motion och man skulle kunna jämföra det med att välta en gran. Allt som saknades vara att någon stod bredvid och skrek:

TIIIIIMBER!!!!

Jag slår vad om att i nån av husen så stod det en tant i köks fönstret och kissade på sig lite grann av skratt....tant jävel!





bild från Google...nu ska jag iväg på möte och leka smart!

 


why

Och ni är lika tysta som alltid...

...nu har jag "låtsas jobbat" färdigt för idag och tänker gå hem!




Singelångest??

Brukar ni någonsin få panik över att vara singel? Nu vet jag inte hur många här inne som är det men jag är det och ibland så brukar jag få en konstig känsla i magen. En känsla och lite panik över att få spendera resten av mitt liv utan någon som vill vara där med mig.

Jag vet att jag bara är 24 år och är fortfarande osäker på om jag ens vill ha en pojkvän just nu men ibland kryper den känslan upp till ytan och jag får lite panik..

...typ som just nu..



om du vill bli min pojkvän...ansök här!!


En annorlunda lista.

Fan va grinig jag är! Jag är så jävla sur så jag tänker låta det gå ut över bloggen!!! Det är en bajs dag idag helt enkelt! Jag är grinig för att..

..det är så jävla kallt!
..jag inte fattar något här på jobbet!
..dom flesta på den här planeten är antingen korkade, själviska, egocentriska eller bara elaka!
..folk kör som idioter på motorvägen varenda jävla dag!!
..jag saknar McGills OCH Vakten!
..jag bor hemma!
..jag är en misslyckad singel som inte ens kan behålla en kille som redan vill ha henne!


Jag är grinig för att mitt liv är som den är...för att jag är JAG!!!

Ve och fasa för denna dag!




angry baby from Google says it all!!


Tankar..

Livet är konstigt eller hur? Man vandrar fram och tillbaka och tar en massa beslut. Beslut som påverkar en under kort sikt och beslut som påverkar en under hela livet.  Om man visste hur vissa saker skulle påverka en....hade man gjort det ändå?

Om jag hade vetat att Vakten eller McGills skulle krossa mitt hjärta....hade jag börjat träffa dom till och börja med? Alla våra erfarenheter, sår och glädje.....har dom utformat den vi är idag? Hade jag varit en annorlunda person om jag aldrig träffat Vakten eller McGills?

Hur mycket av det vi gör idag påverkar och utformar den vi är imorgon?




Fan va kallt!!!!

Nu ska jag gå ut och gå lite så jag kan smälta maten lite snabbare höhö! Grejen är bara att det är så jääääävla kallt!!! Till och med hårstråna i näsan på mig fryser!!!

Jaja jag orkar inte fortsätta bära på fettet jag kallar mage så jag ska väl gå nu :) !!!






Fucking stressboll!

Har en kille här på jobbet som jag jobbar med. Han är världens mest stressade människa. Han blir uber stressad över absolut ingenting!!! Jag fattar inte vad grejen är. Så han stressar ihjäl MIG och snart så får han fan en bitch slap för att lugna sig!!

Jag tål inte såna här människor! Ska han skriv en mening så raderar han det tusen ggr innan han bestämmer sig för vad han ska skriva, ska han förklara något så går det i 200km/h och han använder enbart en massa förkortingar som jag inte fattar. Snart så får han asså en smäll ja lovar!!





Hemma för mig

Jag saknar verkligen min gamla studentstad. Det är den enda staden som jag har nånsin känt mig hemma i. Det är en liten skithåla men det är min lilla skithåla. Rymmer juh dit varannan vecka för att ladda min batterier så jag kan orka med två veckor där jag bor nu innan jag får rymma in i min bubbla igen. Hade jag vart tillsammans med McGills så hade det vart ett bonus om jag bodde där...så är juh ej fallet nudå.

Nej jag har mina tjejer där, jag har rötter där....jag mår helt enkelt bra där! Jag vill verkligen flytta tillbaka dit en dag, när dock vet jag inte men en dag sörru!!!

Det är sjukt hur man kan känna sig absolut hemma någonstans och totalt vilsen någon annanstans...






Dream Orgasm!!!

Idag är jag på bra humör! Vet inte varför men jag är på riktigt bra humör! Ok jag kanske vet varför...jag drömde  bra inatt. Jag drömde att jag hade sex!! Jag har ingen aning om vem han var men jag kände hans varma kropp och hans ivriga händer!!

Kan ni tänka er att jag vaknade upp av att det gick för mig???  Yes jag vaknade upp av att jag fick en OOOO!!! Så jäkla sjukt och så jäääkla skönt. Dröm orgasmer är dom bästa orgasmerna ever! Önskar att jag fick såna oftare.

Har juh inte haft sex på lääänge så jag går omkring och är konstant kåt!! Jag behöver ligga snart....man vet att det börjar krisa sig när man drömmer om det så intensivt att man kommer!!!

Haft nån sån??





bild från Google..


Få se nu...

Promenad                  CHECK!
Fått rumpan svettig     CHECK!
Plockat ögonbrynen    CHECK!
Fixat naglarna            CHECK!
Duschat                     CHECK!

Pussat någon på framstjärten       NOPE!
Blitt nå mindre tragisk                  NOPE!!

Ska jag gräva ner mig framför The Holiday och tycka synd om mig själv.....JUPP!!!






Sunday stuff

Dags att grooma kroppen...lite söndags syssla. Plocka ögonbrynen, fila naglarna och måla dom, tvätta håret, klippa tånaglarna och måla dom med!

Men innan allt detta ska jag ut och ta en promenad. Gå min rumpa svettig så duschen känns extra skööön!

Puss på era framstjärtar!!!!



All I want for christmas...

Alla ni som planerat att köpa väääärsta julklapparna till moi kan ta och pusta ut! Det behövs inte!!! För fröken tallica vill bara ha en enda julklapp :) !!!! Ledtråden finns i videon...kan du gissa vad jag vill ha???

Mariah Carey - All I Want For Christmas




SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG!!!!

Det är en sån dag det vill säga SÖNDAG...och jag behöver lite kärlek!

Ge mig lite :(





Brukar ni få ångest på söndagar? Ibland kan jag känna mig som världens mest ensammaste tomte på denna dag. Helt ensam och oälskad, inte alls åtråvärd eller nåt annat för den delen. Söndagar brukar vara den dagen då skiten kickar in och jag vill bara krypa ner i någons famn och känna mig trygg och framför allt älskad..

Vad tycker ni om söndagar?


The fluid from HELL!!!!

Kontinuerligt under dagen har tallica gått fram till kylskåpet, öppnat upp dörren och stirrat på cola flaskan....efter ett tag började jag prata med it. I början lät det så här:

"Sånt ska jag inte dricka...nej jag ska inte dricka dig du är onyttig och jag ska gå ner i vikt :)!"

Efter nån timma lät det så här:

"Ser att vi möts igen...jag kan motså dig du onda vätska!"

Nyss lät det så här:

"VIK HÄDAN DJÄVULENS AVKOMMA!!!!!!"

Sen sprang jag upp till mitt rum och nu ligger jag i fosterställing och skakar...tror att jag ska hälla upp ett glas...DONT JUDGE ME!!!





bild från Google..


Det är minsann saturday!

Update: Eftersom ingen vill berätta för moi vad dom ska gö idag så kan jag informera er om vad jag lyckats gö hittills iallafall! 



God morgon!!!! Fan va hurtig jag ska vara idag!!! Yes idag har jag planerat att få en massa gjort! Få se nu...ska nog gör en sån där skitlista som alla andra hurtiga bloggare gör:

1. Lämna säng området och äta frukost
2. Gå ut och ta en promenad i solen
3. Vara gay 
4. Ta den där välbehövliga duschen
5. Fortsätta packa upp efter flytten
6. Eventuellt träffa en kompis
7. Fixa mina naglar
8. Hitta på något med mor och far...något som går över snabbt så jag slipper mörda dom och sen mig själv!
9. Ledig för en till kväll av att få jäsa i sängen o glo på teve!

Nu ska jag gö en sån där skitgrej till som alla andra bloggare gör och fråga: Vad ska ni hitta på idag??





fråga inte varför..


Mizzzzz!

Ok jag erkänner att jag blitt drottningen av överanalys men det är juh HANS fel!!! Han beter juh sig så skumt! Idag ringde McGills mig...bara för att kolla hur jag mådde enligt honom. Men han fiskade egntligen info om var jag skulle befinna mig denna helg. Han är super gullig men han träffar juh fortfarande henne. Han frågar gång på gång om när jag ska åka dit men han träffar henne fortfarande...jävla karl!!!

Nä nu ska jag ta och krypa ner och glo på tv hela kvällen....det är min fredag sörru!!! Hoppas att ni där ute i cyber space har det smått mindre förvirrande än mig :) ska bli så gott o sova för jag är 75 år gammal och senil !!!!!

I bid you a god night!!


My titties are magical!!!

Har messat lite med herr McGills. Inget speciellt utan bara lite vanligt skitsnack. Det skumma är att istället för att skriva kram eller puss så avslutade han messet med:

Klämma tutten

Hur svarar man på det där? Klämma snoppen?? Varför skriver man så? Han har någon annans tutte att klämma på nu! Saknar han mina tuttar?? Är mina bättre än hennes??? Slår vad om att hon har hängiga orangutang tuttar :) !! Yupp vi har nu bestämt att fallet är så!!!






I mina högtalare just nu...

Lady Gaga - Bad Romance




Kanye West - Heartless




Coolio - Gangsters Paradise





Spermiedonator?

För ett tag sen så hade vi en liten diskussion om ett problem som en av läsarna Stefan hade. För att läsa det inlägget klicka här. Nu har jag fått en liten uppdatering från Stefan, fick in detta igår:


Varför min tjejkompis frågade om jag ville donera mina spermier var att hon är 37 år och den biologiska klockan tickar. Hon har dessutom nästan inga ägg i sina äggstockar och går i hormonbehandling för att få fler ägg i sina äggstockar. Nu har hennes kille fått ta bort sina testiklar på grund av cancer och de skulle försöka själva att göra barn den naturliga vägen när han fick operera bort sina testiklar. Jag vill som sagt hjälpa till med att donera mina spermier. Vi har diskuterat alla tre om detta att jag ska ha sex med hans tjej. Vi har beslutat att han får vara med och vara delaktig i när jag lämnar spermier i henne. Det blir som en trekant för oss tre. Det blir att barnet får veta hur det ligger till sen när barnet växer upp vilken som är pappan till barnet. Vi har tänkt prova ikväll med att jag har sex med henne. Hoppas det klarnar lite på min sits är och hennes kille och hon har det.


Ja jag hoppas verkligen att det går bra för er...alla tre! Huvudsaken enligt mig är att barnet inte tar skada av detta. Det är juh ändå barnet som är det viktigaste i den här situationen. Än en gång så måste jag bara få berömma dig för vilken fin vän du är som gör detta. Jag hoppas bara inte att du hamnar i kläm på något sätt! Och jag hoppas att du fortsätter uppdatera för oss hur det har gått? Massor av kramar på dig och lycka till!!

Vad tycker ni om den här sitsen? Har ni några goda råd eller frågor?


Äntligen...

...har den här sketna dagen kommit till ända! Fy fan vilken hemsk dag!! USCH USCH och återigen USCH!!

Öhm who am I kidding. Det jag egentligen vill säga är...


JÄVLA ANUS OLLON BALLE!!!!

Ja nu känns det verkligen mycket bättre. God natt!


Hur fan kan man???!!!

Min pappa ringde mig för en liten stund sedan. Han hade varit och handlat mat. I kassan hade han glömt bort att ta upp plånboken efter att han betalat och gått. Efter 5 min kommer han på att han inte tog upp plånboken och återvänder. Då har någon jävel redan tagit den....med 1750kr i kontant i den!!!

Vem fan gör så?? Tar någon annans plånbok?? Så jävla nära jul???!! Hur jävla fucking ruttna är människor egentligen???!! Och just den här månaden när både mina föräldrar och jag har skit dåligt med pengar! Pappa ringde och sa att han hade ont i hela kroppen för att han mådde så dåligt!

FY FAN VA FÖRBANNAD JAG BLIR!!!!!



Spänt på jobbet..

Hade möte precis här på jobbet. Precis när vi var klara frågar en av mina manliga kolleger om jag ska med ut ikväll. Dom andra har tydligen planerat sen ett par dagar tillbaka att gå ut tillsammans ikväll efter jobbet. Ingen har sagt något till mig. Lite chockad svarade:

Nej...jag hade ingen aning om att "vi" skulle ut så jag har med mig bilen. Hade jag vetat hade jag lämnat bilen hemma och följt med...

Undrar om dom andra tjejerna inte gillar mig. Vi har bara fyra grabbar i vår grupp resten är typ 9 tjejer. Grabbarna är hur trevliga som helst och tjejerna är inget speciellt. Dom är varken trevliga eller otrevliga. Men jag undrar om dom ogillar mig?





Öhm..vad?

Jag skrev:

Jag blev riktigt glad över att du hörde av dig

McGills svarade:

Det var riktigt mysigt att prata igår. Jag tänker ofta på dej. Du har juh humor!


Öhm vadå? "Du har juh humor!" Är jag rolig att prata med som en polare...eller?? Betyder det att HON inte har humor?? Orka vara tjej och tvångsmässigt analysera vartenda ord!!





Näääää....

...men nu får ni väl ändå ge er!!! Jag vet juh att ni är här inne och kikar. Smyger omkring och viskar....JAG HÖR ER!!! Ge mig lite respons!! Lite tecken på att det finns liv här inne!!!!

Inge kul och sitta o glo på ett akvarium om man inte får se fiskarna ibland....get my point??!




In this moment...


Vad tänker ni på just nu?

 





Men kom igen....tänker ni på inget alls?


Musik tips 2

Dessa låtar som jag lägger upp är riktigt tunga allihopa. Lyssna på texten, det är det som är det vackra..


Rise Against - Hero Of War




Staind - Outside




Johnny Cash - God's Gonna Cut You down



Hur skulle det vara om..?

Helt sjukt vad trött jag är. Kan inte sluta tänka på McGills och det faktum att han hörde av sig. Han sa att han saknar mig...åh...jag saknar honom sjukt mycket! Ibland kommer jag på mig själv med att fantisera om hur det skulle vara om vi var tillsammans. Hur vi skulle vara om vi gick ut tillsammans med mina kompisar. Hur det skulle vara om jag fick träffa hans föräldrar och han mina. Hur det skulle vara att hitta på en massa saker tillsammans som att åka upp till stugan igen eller bara ta en promenad....skulle vi då hålla hand?

Jaja nu är jag jätte tjejig igen...kan någon komma och ge mig en bitch slap och slå lite förnuft i mig igen!!!!

God natt..




The King!

Någon här som sett filmen Madagaskar 2? Jag har ett antal ggr och jag dööör av garv varje gång King Julian kommer in i bilden. Han är utan tvekan min favorit!!! Han är sjukt roligt och totalt full av sig själv haha!

Kolla noga på hans kroppsspråk och det han säger haha!





Its going down!!

Först och främst så vill jag tacka för era gulliga kommentarer om att jag inte behöver gå ner i vikt. Ni har juh deffinitivt gjort min dag!! Jag är egentligen ganska nöjd men har hamnat i en dålig svacka och dessa små extra kilona hjälper inte så mycket. Jag ska absolut inte gå på nån diet eller banta eller nåt sånt, utan ska äta mer regelbundet, mer frukt, mer vatten och röra på mig mer.

Så...jag vägde mig imorse och då stod vågen på 68.8kg. Jag är 176cm lång så egentligen behöver jag inte gå ner så mycket. Men jag skulle vilja tappa runt 4 kg så jag väger 64kg...siffran är ingen speciell siffra men det var så mycket jag vägde när jag kom undan i mina oförskämt små och tajta klänningar hehe! Och dom där 800g drar jag av för jag har precis vart på toa :P !!

Peppa mig nu!!! Skäll på mig om jag inte vart ute och tagit mina promenader!!!! Skäll på mig om jag inte följer min mat schema och trycker i mig en påse chips mitt i veckan! Jag kommer att berätta allt för er!!



Det här är mitt mål!!! Nej nu skojade jag...och vilket dåligt skämt det var....nej Gud vad hemskt....känner mig som en elak vulva! Så här vill jag inte alls se ut....tycker synd om tjejen..

 


Tänk om alla får veta??

Jag har tänkt på en sak. Min blogg är ju anonym och därför kan jag berätta om alla smaskiga och snuskiga detaljer. Allt om vad jag gör om dagarna, nätterna och innersta tankar. Tänk om någon får reda på vem jag är egentligen?? Allt jag skrivir om dessa killar och mig själv...om SEX!! Lite skrämmande det där. Jag har funderat på om jag skulle kunna fortsätta vara mig själv om folk fick reda på att det är JAG som bloggar här. Om jag skulle kunna fortsätta vara som jag är i det verkliga livet utan att tänka på att alla vet...

För NI vet mycket!! Mycket om mig som är väldigt personligt. Ni vet mer om mig än vad jag trodde jag visste om mig själv...undrar vad folk på jobbet skulle tycka...??

 

Förspels tips..

För några dagar sen så fick ni läsa om min lap dance och som lovat så får ni nu några videosar från andra. Har tagit dessa från olika filmer. Nu kanske ni får lite inspiration ;) !!

Det behöver inte vara något komplicerat med en massa konster o grejer :) Det viktiga är att ni hittar en låt ni känner er bekväma med och att ni kan den...dom olika beaten och så. Då kan ni röra kroppen lite mer efter låten! Sen ska ni absolut träna lite för er själva...kanske framför spegeln innan ni kör detta på någon. Ett litet tips är att klä er i något som får er att känna er smoking hot! Plus att er respektive tycker redan att du är sexig annars skulle väl han/hon inte vara där till o börja med ;) !

Sexa vidare my horny puppets!

Från filmen Death Proof




Från filmen Honey

 

 Från filmen Showgirls, ok den här sista kanske e lite komplicerad men den är heeet!

 Have a lovely morning yall!!!


Min kropp

Jag har gått upp i vikt. Inget drastiskt och dom flesta skulle säkert ba himla med ögonen åt mig. Men jag är inte van vid att se ut så här, mina kläder sitter inte som dom brukade. Och i och med hela min pöjk situation just nu så är självförtroendet inte på topp! Jag är absolut inte tjock och tycker absolut inte heller att det är fel att se ut så här men jag är bara inte van vid det. Så jag har bestämt mig för att göra något åt saken. Nu när jag har börjat jobba så rör jag inget på mig...det ska det bli ändring på! För per dag så spenderar jag 2 h i bilen och 8 h på kontoret då jag inte rör på mig alls!!

Jag äter en stadig frukost, stadig lunch, frukt runt tre tiden och sedan middag runt sex. Jag tänker inte så hemskt mycket på vad för mat jag äter men jag äter med måtta. Får inte äta något mer efter klockan sex, jag lägger mig ändå runt tio så det ska nog gå! Ska sluta äta onyttigheter som chips, bullar och sötsaker på vardagarna. Sånt får jag unna mig på helgerna då jag har mer tid på mig för att röra på mig och även det med måtta!! Ska försöka ta mig en långpromenad efter maten varje kväll eller iallafall varannan kväll. Dricka mycket vatten!!!

Vi börjar så här och sen så får vi se hur det går...


Så här såg jag ut när jag bodde i Italien för 8-9 månader sen

Okej jag har inte världens finaste kurvor men jag var nöjd med mig själv..




Så här ser jag ut idag, kanske till och med lite mer hull runt magen. Jag vet att det inte är så mycket men jag trivs inte längre..

 


Men bara ibland!

Kan jag bli riktigt glad över att jag bor hemma...som imorse. Kom ner till köket för att äta frukost och möttes av detta :)

I LOVE MAMA!






Okej...jag fattar inte..

Herr McGills messade mig igår...efter två veckor:

"Hej! de va inte igår. Är allt bra med ögat? :) Ring om du vill prata. Ha de bäst!"

Lite panikslagen gick jag fram och tillbaka i mitt rum och undrade vad jag skulle göra. Vad vill han?? Ska jag svara??? Isåfall messa eller ringa??? Ja efter en stund så bestämde jag mig för att ringa upp honom. Vi pratade en stund och sen när jag la på så var jag otroligt förvirrad. Summan av konversationen är detta:

Han saknar mig. Han vill att jag ska ringa honom och träffa honom nästa gång jag åker dit han bor. Men han träffar fortfarande den där tjejen. Dom är inte tillsammans och han har inte känslor för henne men han träffar henne fortfarande. Jag fick inte vara arg på honom och han känner sig elak..

Jag kan inte få någon rätsida på det här, om nån av er därute kan berätta för mig vad detta betyder så skulle jag uppskatta det något enormt. Han vet vad jag känner för honom. Han vet att om vi träffas medans han träffar henne så är det isåfall enbart som kompisar...vill han umgås helt plötsligt? Vill han vara min polare?? Varför ringer han MIG och säger att han saknar mig om han träffar någon annan? Dom har nu träffats i typ 3 veckor...

Vill han att jag ska kämpa för honom?? Att jag ska anstränga mig eller göra något speciellt för att visa att jag menar allvar?? Eller ville han bara höra att allt var ok? Jag vet inte om jag vågar mena allvar...

Nu har allt detta upprört min mage...kommer säkert gå omkring och smyg fisa hela dagen...jävla karl..


Bitter...jag...nej nej!!

Ni är säkert hemma och myser för fullt. Ja ni sitter säkert i soffan med era älskade och håller hand. Dricker glögg och äter pepparkakor. Ni är lyckliga...

Jag däremot tar mina bittra celluiliter och tar mig den där promenaden. Onödiga frågor har ockupperat mitt sinne för tillfället. 

Jaja fortsätt mys era fuckers!!! Låt inte mig förpesta er kväll....njut för avundsjuka bittra mig också!



jag saknar McGills...jag är ledsen i ögat..


Back to reality!

Ja då var jag hemma igen. Haft en bra helg, träffat kompisar, druckit som en sjöman, gett mitt nr till en bartender och idag mår man väl som man förtjänar antar jag! Jag har fått lite klarhet om livet under helgen. Men just nu så ska jag packa upp min väska och ta mig en långpromenad.

Ända sen jag började jobba så har jag inte rört på mig. Jag brukade gå ut och gå varje dag. Nu sitter jag i bilen två timmar per dag och på kontoret 8 timmar per dag...inte bra!

Hoppas att ni har haft en bra helg...iallafall snurrat runt i dimman lika mycket som jag har ;) !!


Yupp!

Jag stod i köket och lagade mat. Far kom in, tog sig en titt omkring och sen så släckte han lamporna och gick.

Jag: Ööööhm jag står här. Varför släcker du för??
Far: Nää...jag tänkte snåla lite..

Och så var det! Nu hoppar jag in the car och ska köra mot staden som Gud glömde. The town där jag har mina tjejer och the town där jag har the boys I don't wanna see..interesting!

Adjö!


Bild från Google


Amelie från Montmartre

Såg den här filmen för ett par dagar sen. Vilken härlig film! Jag älskar filmer som är lite udda, lite som Edward Scissorhands. Rekommenderar verkligen den här rullen. Man blir alldeles varm i själen...




Känner mig lite krasslig så jag åker nog hem nu. Ska åka hem och sova lite, vila upp mig helt enkelt så jag kan va med imorgon. Då har vi någon form av team building grej här på jobbet..

 


Underbara morgon!

Vilka här älskar inte att vakna upp på morgonen och mötas av en finne på näsan?? Inte en naken karl med stånd utan en finne :)

Så jäääkla wunderbart!!!


Here we go again..

Ja då var det morgon igen da. Sitter på jobbet igen da. Mina kolleger går förbi utanför mitt kontor och när dom tittar in så ser dom en flitig arbetare som sitter och knappar på tangenterna för fullt.

"Fan va duktig och ambitiös hon är! Den där kommer komma långt!"

Men vad dom inte vet är att jag i smyg sitter och bloggar, kollar min face, surfar på Youtube och pillar mig själv i naveln. Ta igår...jag kollade på en heeel film på Youtube...Familjen Adams. Yupp....jag jobbar hårt minsann...

Jobbar ni på era jobb??




Jävla sopa!

Fröken tallica kom hem och kände sig lite frusen. Ett varmt och härligt bad ska jag nog tappa upp. För det nya huset har juh badkar och det har jag inte haft tillgång till på flera år!! Jag ska nog ta och läsa en stund i badet och varva ner. Fan va mysigt! Meeeen det blev inte riktigt så. Nej självklart inte...jag är juh tallica och tallica gör aldrig något rätt! Så nu tänker jag rada upp ALLT som gick fel med mitt bad!

Fel nr 1: Råkade ta fööör varmt vatten i badkaret. Kunde inte ens doppa en enda fucking tå för att det kokade. Så detta resulterade i att jag fick stå bredvid det kokande badkaret och frysa mina bröstvårtor av mig tills det blev lite ljummet.

Fel nr 2: Efter väldigt mycket om och men så gled jag lite sådär graciöst ner i badkaret för att börja njuta och slappna av. Gick inte så bra det där heller. Nej min kropp fick väl nån slags chock av det varma vattnet så det första jag gör är att släppa världens jävla prutt. Fan va det bubbla!! Och det gick inte många sekunder innan den underbara doften kom. Jag drunknade nästan...

Fel nr 3: Den goda doften från nedersidan av min kropp och alla dom varma ångorna gjorde att jag blev lite yr...och ganska illa mående. Yupp jag nästan både svimmade och kräktes. Halvt medvetslös fick jag upp fönstret en bit så jag kunde få lite friskt luft.

Fel nr 4: I och med att jag öppnade fönstret så blev det juh jävligt kallt och är det kallt så spänner jag mig. När jag spänner mig så blir jag alldeles stel om axlar och nacke vilket självklart leder till huvudvärk.


Så nu sitter jag här med ont i huvet och inte ett dugg avslappnad! Jag fattar inte er människor som kan sitta och bada i timmar och tycka att det är as skönt. Jag tycker att det var hemskt...HEMSKT!! Jag frös,  nästan svimmade, nästan spydde och har nu ont i huvet...

Lurenderier...det är vad det är!!! GOD NATT!!


Im ready!

Yes I am!! Har laddat upp med vatten, varm choklad och ett smaskigt äpple! Nu jävlar ska det jobbas här så det ryker...RYKER I SAY!!!!



Ska nog åka hem snart...jag är trött..


Ex stuff..

När man flyttar så rensar man en massa. Man upptäcker även en massa skit som man borde gjort sig av med för lääänge sen! Som grejer från exet...lite nostalgisk blir man måste ja säga...




                       












Varför kan man inte slänga sånt här?


Sex storie - Lap dance

Nä nu tänker jag slänga på er en sex storie så här på morgonen :) enjoy!

En gång för inte så värst länge sedan så lovade jag en pojke att jag skulle ge honom en lap dance. Vi hade träffats ett tag och pratat väldigt länge men vi hade inte haft sex. Han brukade alltid säga att han tyckte att jag dansade så sexigt när han såg mig ute och ville som fan att jag skulle ge honom en lap dance. Jag som aldrig gjort det förut tvekade väldigt mycket i början men gav med mig till slut.

Han valde låten och han hade inte kunnat välja en som var bättre. Dansen var vääldigt stel i början men efter kanske 20 sek så föll allting in så naturligt och det kändes som om jag gjort det hela mitt liv. Jag visste precis hur jag skulle röra mig och hur jag skulle röra vid honom.

Han satt på en stol utan armstöd. Han hade på sig en luvtröja som han fick dra upp över ansiktet, så att jag inte behövde se hans ansikte (för jag började skratta så fort jag såg honom i ögonen) men tillräckligt så att han skulle se mig.

Han fick inte röra vid mig...bara jag fick röra vid honom.

Mot slutet av låten så satte jag mig gränsle över honom och drog av honom luvan. Vi kysstes och jag tog hans händer och la dom på min kropp för att visa att det var ok för honom att röra vid mig nu. Han lyfta upp mig och bar mig till sängen.

Med ett sådant förspel kan sexet inte bli något annat än sjukt bra!! Här är låten..


R Kelly - Slow Wind



Nån som gjort något liknande?


För mycket brus..

...i mitt huvud. För många tankar som svävar och ingen av dom makes any sense. Det som visar sig vara vackert och harmoniskt i början bli till kaos för att åter samla sig igen..  

Musik är medecin för själen och jag har verkligen unnat mig mycket av det idag. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka drömma mig bort till lite frid i själ och sinne...god natt gott folk!


Ludovico Einaudi - Divenire





Musik tips

Jag har fastnat i Metallica's nät idag...så som många andra dagar! Men jag tänkte att jag skulle dela med mig några av mina favoriter. Mama said har ni nå inlägg nedan så den tar jag inte med.

Den här låten är sjukt stark och handlar om dom val man gör i livet som leder till den livstil man har. Videon är ganska rå och handlar om en strippa/prostituerad som har en liten dotter. Lyssna på texten och ni kommer att rysa!

Metallica - Turn The Page





Sjävklart måste vi ha denna låt med. Den är juh genom tidernas bästa ballad!! Sen att dom spelar den tillsammans med en symfoni orkester förhöjer bara njutningen! Lyssna på James Hetfields otroligt manliga röst...vackert!!

Metallica - Nothing Else Matters





Den här låten är mer hårdrock men är också inspelad tillsammans med symfoni orkestern. Lyssna på den innan ni tänker att hårdrock inte är er grej. Ta in musiken och framför allt texten som handlar om djävulens lockelser. Om hur han styr oss och våra tankar. Inget jävla satanist skit utan ren verklighet!

Metallica - Sad But True





Den här låten är ganska lugn. Handlar om att man har gjort fel och man vet om det. Man står inte ut med sin egen spegelbild och den enda man erkänner detta för är regnet....han ber om förlåtelse.

Metallica - Low Man's Lyric

 


Kontors tips

Jag fortsätter med mina kontors tips här, kommer på nya hela tiden. Sen om ni har nytta av dom här...det vet jag inte men ni får dom ändå!

Scenario: Du är på jobbet och helt plötsligt så känner du att du kanske möjligtsvis behöver gå på wattenclosetten a.k.a toa! You gots to do tha nomber two! Det är illa och du mååste gå, du kan inte hålla dig tills efter jobbet. Olyckligtsvis så brukar ALLTID toaletterna vara placerade på ett ställe så att ALLA kan se när man går in och det brukar ALLTID vara någon som vill gå in efter en. Inte så mysigt va? NEJ! Du vill juh inte få smeknamnet Poopy på kontoret lixom!

Vad gör du då??

Tips: Jo det ska jag berätta för eder mia kära tallica följare! Du väntar tills det är lunchtid. När alla...eller nästan alla da....går på lunch så stannar du kvar. Du väntar ungefär 5 min och när det är ganska tomt ja då kan du i lugn och ro gå på crappern :) ! Men du kan juh fortfarande försöka att inte låta alltför mycket... Efter lunch så kanske någon till och med frågar..

..nämen...har du gått ner i vikt?

Sörru..

Bild från Google

 


Nu har jag väl ändå nått botten!

Imorse i bilen på väg till jobbet så körde jag på som vanligt och hade på radio i bakgrunden. Utan någon anledning eller orsak så brister jag ut i tårar....que?? Ja jag börjar gråta i bilen på motorvägen. Jag vet inte ens varför!!!!! Efter en stund så slutade tårarn rinna och allt var ok. Men nej...det dröjde bara några minuter innan jag blev alldeles blödig igen och började böla som ett barn man tatt nappen ifrån.

Så jävla skumt det där. Det va inte så att jag tänkte på något speciellt utan helt plötsligt så kände jag mig bara så himla ledsen och hjärtat bara brast.

Nu har jag väl ändå nått botten i skalan av att vara patetisk...börja gråta utan anledning..?




Bild från Google


RSS 2.0