Fan oxo!

Just nu befinner jag mig inte i samma stad som Vakten...tack gode gud för det! Men nu på fredag så är det en jätte stor fest i min gamla skola, samma skola som Vakten går på. Mina vänner vill verkligen att jag ska komma och jag vill oxo verkligen gå. problemet är att han kommer att vara där...jag är hundra på det eftersom han sa att han skulle dit. Tänk om han tar med sig HENNE...haggan han har gått o blitt tillsammans med???

Jag skulle dö om jag såg de tillsammans...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om "vakten" inte kan inse vilken tjej du är och hur bra du är, varför ska man då älta över honom? Varför känna för en kille som inte vill känna tillbaks. Slöseri med tid! Som man säger his lost, not yours!

Förstår att det kan vara jobbigt och se honom med hans tjej men det som inte dödar dig gör dig bara starkare. Och inte bara det, klart du ska dit och dominera så han får se vad han förlorade! Du ska ha kul och vara dig själv och skita i honom! U have to walk the walk ......och det kommer du fixa galant!;)

2009-05-27 @ 14:39:15
Postat av: tallica

jag vill verkligen inte känna för en kille som inte vill känna för mig för det ÄR verkligen slöseri med tid!

2009-05-27 @ 17:05:47
Postat av: Carro

Gå dit med ansiktet uppåt, allt jag kan säga! Förstår att det kan vara svårt, men du ska inte missa festen, du kommer ha skitksojj!

2009-05-28 @ 00:56:37
URL: http://carruffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0