Känner mig så billig...

Ikväll träffade jag en kille som jag har träffat lite grann i ung en månad...Mr D. När jag mötte honom i början tyckte jag att han var en sjukt skön kille men ju mer jag träffar honom desto mer tycker jag att något inte stämmer. Vi har, som sagt, träffats ett antal gånger. Jag har sovit hos honom och han har sovit hos mig men fram tills för ung en halv timme sen hade han inte kysst mig än.

Ikväll skulle han komma och festa med mig, han kände ingen där vi var förutom mig. Jag kände halva lokalen typ. Både jag och han visste att om han kom så skulle det innebära att vi skulle vara med varandra hela kvällen eftersom han inte känner någon. Jag tänkte att då måste han juh vilja träffa mig, umgås med mig om han kommer. Han kom och vi hade jätte trevlig under större delen av kvällen, vi dansade, drack och skrattade.

Vid en tidpunkt så frågar han om det typ inte finns någon "myshörna" där vi kan prata lite. Yes!!! tänker juh då jag...nu ska ja äntligen få min kyss! Vi går och sätter oss o pratar, han kollar mig i ögonen hela tiden men gör ingenting. Så jag tänker..."skitsamma jag tar första steget...jag kysser honom!" Så jag böjer mig fram för att kyssa honom men han backar. Lite förvånad frågar jag: "Får jag inte kyssa dig?" och han svarar "Nej"

Jag sitter där väldigt chockad och undrar vad fan han gör där med mig om han inte är intresserad. Kvällen vart juh självklart förstörd. Efter ett tag frågar han om vi kan gå hem, han hade lämnat sin jacka hemma hos mig. Så vi drar hem till mig. Jag tror juh att han bara ska ta sin jacka och dra men nej han sätter sig framför datorn och sätter på musik och börjar prata som om ingenting har hänt.

Jag byter om till mina mjukisar och lägger mig i sängen så att han ska fatta att jag vill lägga mig nu och är ganska less på han. Han fattar uppenbarligen inte vinken utan klär av sig, lägger sig bredvid mig och håller om mig. Kan inte hålla mig så jag frågar honom rakt ut:

Jag: "Vill du ha mig eller inte? För jag förstår mig inte på dig."

Mr D: "jag tänder på dig"

Sedan kysser han mig en liten stund, går upp ur sängen och klär på sig. Därefter ger han mig en kram och går.

Jag har fått nog! Jag orkar ärligt talat inte mer! Jag sitter här och känner mig hur billig som helst. Jag vill gråta men får inte ut några tårar för jag har blivit helt jävla apatisk. Hur många jävla rötägg ska man stöta på?? Hur många jävla nitlotter ska man dra??

SVIN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0