Sexleksaker??

Använder ni sexleksaker?? Jag har en vibrator men jag törs inte riktigt använda den själv. Jag har använt den ett par gånger med pojkar och det var juh hur underbart som helst....as skönt!! Jag rekommenderar det verkligen!!! Men jag vet inte riktigt varför jag inte kan använda den på mig själv när jag är ensam och lite pilsk. Jag har försökt  men det slutar bara med att jag känner mig löjlig och börjar skratta åt mig själv. Någon som har en teori om varför??

Jag tror att om jag kunde släppa på spänningarna med hjälp av vibratorn då och då så skulle det underlätta...som faaan, speciellt för min omgivning. Det vill säga mina tjej kompisar som slipper lyssna på mitt eviga tjat om att jag vill ha en hård pulserande kuk. Då kan jag juh bara ta fram herr vibrator och bespara alla mitt jävla gnäll.

Aja nu har ni iallafall fått julklapps tips av mig...EN VIBRATOR!!!


Deep Blue Dolphin

Jag har en som är liknande den här. Jag kan säga så här...denna i samband med sex är HEAVEN! Vill ni kika lite närmare så har jag lagt in länk till Amors Pilar  ;)


Vilka är ni??

För ungefär en och en halv vecka sedan så gick antalet läsare upp gånger TUSEN!! Okej nu överdriver jag något enormt men...ur ingenstans så var det as många som var här inne och kikade omkring. Några lämnar spår efter sig genom att kommentera och vissa tittar runt lite bara. Jag tycker egentligen att det är lite löjligt men jag blev så himla glad när jag en dag loggar in för att skriva ett inlägg och ser den lilla folkmassan. Vilka är ni?? Jag är jätte nyfiken...asså verkligen nyfiken. Ingen behöver självklart nämna namn eller så med tanke på att jag inte gör det. Men om ni vill så skulle ni kunna säga om ni är kille eller tjej...kanske till och med ålder och hur ni hittade mig??

Jag resonerar så här. Ni får veta jätte mycket om mig...väldigt personliga stuff. Även om ni inte vet min identitet så vet ni nästan mer om mig än mina närmaste vänner. Så jag vill veta lite om er...bara lite grann??
 

Terroriserad av mitt ex

Är jag den enda som har ett ex som inte riktigt mår bra i huvudet? Ett ex som konstant vill förstöra för en...även om det inte är medvetet? Varje gång...och då menar jag varje gång jag känner det minsta lycka så dyker fanskapet upp och drar ner mig i skiten på nåt sätt. Varenda jävla gång! Det är som att han har nån jävla radar som snappar upp varje gång jag mår lite bra. Jag fattar verkligen inte varför.

Mycket är mitt eget fel som låter honom göra det. Varje gång han tar kontakt med mig så tänker jag:
 
"Han mår dåligt och behöver bara lite stöd. Jag lämnade honom ensam...det var jag som övergav honom så jag måste fan ge honom lite uppmärksamhet. Han har nog ändrats och vill inget illa..."

Jag vet inte vad det är för fel på honom....jag vet inte vad det är för fel på mig!!! Han har tagit sönder mig...jag är Damage Goods!

Varför är jag efterbliven??

Jag har kommit fram till att jag är en retard...mentalt efterbliven. Ett jävla cp som inte borde få släppas lös bland allmänheten! Vadan detta upptäckt? Jo härom dagen så pratade jag mer herr McGills i telefon då jag säger att jag enbart utnyttjar honom, jag var juh fullkomligt allvarlig och jag trodde att han förstod det men nej han trodde att jag skämtade. Så igår kväll, efter krogen, gick jag hem till honom för lite av det goda. Då frågar han mig om jag tänkt utnyttja honom och jag tror att det hade blivit nåt förspels snack så jag svarar "yes klart jag gör"! Han frågar mig igen om jag utnyttjar honom sexuellt och den efterblivna (jag) tror fortfarande att det är förspels snack eller nåt och svarar "har du inte förstått det än" lite sexigt. Då blir han helt tyst och frågar mig hur jag hade känt om han hade sagt att han bara utnyttjar mig sexuellt. Då fattar jag att vi inte skämtar eller har förspels snack men då är det försent att ta tillbaka det jag sagt. För om sanningen ska fram så stämmer det juh. Jag flyttar snart så jag kan inte involvera mig känslomässigt med någon.

McGills
brukar hålla om mig hela natten när vi sover tillsammans. När han släpper mig så tar han min arm och lägger den om sig så jag håller om honom. Det har varit så varje gång vi har sovit ihop men inte inatt. Inatt låg han på sin sida av sängen...långt ifrån mig. Har jag förstört något? Det är klart jag har...jag hade inte varit tallica the retard om jag inte hade fuckat upp det på nåt sätt!Går ni på krogen för att ragga??

Jag kan erkänna att det fanns en period i mitt liv då jag enbart gick ut på krogen för att jag ville hitta någon. Jag tror att de flesta gör det. Men jag har svårt att tro att man kan hitta sitt livs kärlek på en rökig krog där alla är hur jävla fulla som helst. Men det finns de som har träffat livs kärleken på det sättet så det finns en chans även om jag anser den minimal! Den perioden jag trodde att jag skulle hitta någon på krogen...den är lite diffus. Även om min själsfrände befann sig under näsan på mig så hade jag nog inte sett honom ändå. För, ni förstår, fröken tallica är för upptagen av alkoholen och dansgolven för att lägga märke till pojkar. Och skulle det mot all förmodan finnas en kille som lyckas distrahera mig så pass mycket så jag lägger märke till honom så skulle jag med all säkerhet fucka upp det på ett eller annat sätt. Anledningen till detta är förstås att jag alltid och då menar jag ALLTID lyckas klämma ur mig en kommentar eller två som får killen att tycka att jag är ett psykfall! 

Jag kan till och med bjuda på ett exempel! Jag hade lagt märke till en kille som flörtade flitigt med mig under en ganska lång period. Fyllot (jag) tröttnade efter tag på att det enbart var en massa flört och ingen jävla action så jag tog tag i honom efter krogen en kväll och säger då följande:

Jag: Ser du väggen där?? (Och pekar på en vägg bredvid Nordea)
Han: Ja...??
Jag: Du ser om du hade varit en man...någon med pungkulor och inte så jävla feg! Ja då hade jag vart upptryckt mot den där väggen nu...men nu är det inte så! Du är feg! Ha de!

Sen så går jag därifrån hur jävla nöjd som helst med mig själv! Dan efter så inser jag vad jag sagt och dunkar huvet i väggen en stund...tills jag fick tillfällig minnesförlust!

Jag sysslar inte med känslor och shit!

Igår natt så låg jag och funderade på en sak. Jag hade tidigare under kvällen pratat med McGills i telefon då han ännu en gång frågat när det är jag flyttar. När jag berättade att det var ungefär två veckor till så säger han:

"Va bra...det är lite kvar."

Lite orolig över hans kommentar är jag juh självklart tvungen att säga:

"Ja jag tänker utnyttja dig i två veckor till!"

Bara för att klargöra, ännu en gång, att detta är bara sex och inget annat. Här ska ingen gå och bli så där sentimental och få känslor och shit. Jag sysslar inte med sånt, jag har inte tid med sånt....jag flyttar och så är det! Min hjärna har fått klart för sig vad som gäller och jag hoppas att mitt ruttna lilla hjärta också hänger med. Det jag blir orolig över är att det ruttna hjärtat är jävligt trög och korkad....som en jänkare!
Orgasm med nudel!

Som det fetto jag är så var jag nyss på McDonalds med en tjej kompis och käkade. Jag kallar henne för min lilla nudel...fråga inte varför hehe. Jag åt en gigantiks dubbel QP....mmmm fy fan va gott det är!! Nudeln jag var med tyckte att jag skulle pröva jordgubbs milkshaken. Jag kommer inte ihåg sist jag drack en milkshake så jag slog till! Jag fick min shake och smakade...åhh herregud va gott det var! Varför har ingen informerat mig om detta tidigare???!! Känns juh som att jag har gott miste om flera år av shake överdos!! Då fäller min lilla nudel denna klockrena kommentar!

"Mmmm som en orgasm i munnen..."

Så ser hon så jävla nöjd ut hahaha!Hur får man en kille att fatta???

Hur får man en kille att fatta att han ska lämna en ifred utan att säga det rakt ut?? Om det är någon kille bara...vem som helst så har jag inga problem alls med att säga det rakt ut. Men när det är en som är ens kompis som vill mer men man själv vill inte det så är det jätte svårt. Jag tycker verkligen om den här killen och vi är bra kompisar och jag vet att han vill mer...han har sagt det ett par ggr. Jag har juh sagt att det inte kan bli så eftesom jag inte känner samma sak men jag kan inte be honom att sluta höra av sig typ 40 gånger i veckan! Snubben ringer mig överdrivet mycket och han har inget att säga heller...det är som att han bara vill hålla min telefon upptagen. Av 5 gånger som han ringer så svarar jag kanske på sin höjd två gånger. Sen så ringer jag inte upp heller när jag ser att han har ringt. Fattar man inte hinten då??Dagsljus

Nu är det dag igen, dags att gå till skolan igen. Jag kommer juh att träffa på alla jag festade med igår. Det känns så konstigt att se alla jätte uppklädda och bra salongsberusade igår och sen se de idag, nyktra och stela som en grå vägg hehe. Man märker så lätt vilka som behöver alkohol för att kunna slappna av och våga föra en konversation. Men inte jag inte...jag är lika sprallig full som nykter...fast idag är jag faktiskt lite bakis så jag blir nog lugn.

Hmm vore skönt med lite bakis spoon...om jag minns rätt så pratade jag med herr McGills igår. Jag är inte riktigt säker men jag tror det (full). Ska nog ringa han lite senare och testa det här med Booty Call igen ;)
Nej jag förlåter dig inte!

Ikväll har jag varit på en bankett som min skola arrangerat. Jag klädde upp mig jätte fint, har ätit gott och druckit friskt! Nästan halva skolan var där...det var verkligen jätte roligt! Mot slutet av kvällen så träffade jag på en kille som jag dejtade för ett år sen, vi kan kalla honom för Bedragaren. Han är den enda killen som jag fått känslor för sen mitt ex, den enda killen som jag vart snäll mot och verkligen ansträngt mig för. Självklart så träffade han två andra tjejer nästan samtidigt som mig och sättet för mig att få reda på att vi inte längre träffades var genom att se honom hångla med en annan tjej. Jag vart helt krossad och jag till och med grät...det har enbart hänt en gång och det var för mitt ex. Hur som helst så har det gått ett år nu och han är tillsammans och bor ihop med tjejen jag såg honom hångla med. Jag hatade båda två väldigt länge men jag har kommit att tycka om henne och jag har kommit över honom. Nuförtiden så hälsar jag på båda och frågar de hur de mår.

Som sagt så träffade jag honom ikväll och han kramar om mig och säger:

"Det var länge sen vi kramades...förlåt mig. Jag har varit ond mot dig men snälla förlåt mig. Tack för att du har varit den större människan av oss två...tack för att du är så god hjärtad! Förlåt mig..."

Va fan ska man säga? Ja visst jag förlåter dig för att du stampade på mitt hjärta som du sen sparkade iväg?? Jag förlåter dig för att du gick bakom min rygg och skämde ut mig framför alla vi känner?? Jag förlåter dig för att du ignorerade mig och lät mig tro att det var något fel på mig??

NEJ JAG FÖRLÅTER DIG INTE!!!

Det var vad jag ville säga men så jävla svag som jag är så sa jag att det var i det förgångna och inget att tänka på längre. Detta för att han ska få ro...varför det? Han förstörde min kväll för nu sitter jag här med gråten i halsen och känner mig som en dum, blåst jävla idiot som borde veta bättre...igen! Han går juh självlart hem till sin tjej och sover med henne och jag lägger mig ensam och gråter en stund...


Ännu en svart klänning...

Idag blev det en liten snabb tripp på stan. Jag skulle köpa lite vin och skithus papper...mer pengar än så skulle jag inte göra av med! Jag måste snåla och spara pengar!! Men det blev visst inte så. Nej för jag köpte en svart klänning...eller rättare sagt ännu en svart klänning. Jag har utan att överdriva ungefär 10 svart klänningar. Nästan alla ser likadana ut också! Men det kändes som att det var meningen att jag skulle hitta den klänningen för någon hade gömt den. Någon stackare hade säkert sett den och det var den sista 38:an och hon hade gömt den bland andra kläder som var as fula. Fråga mig inte varför jag stod och kollade på kläder som var as fula men jag hittade den! Exakt min typ av klänning i exakt min storlek! It was meant to be! Den ser väldigt oskuldsfull ut...men under klänningen döljer sig en inte så oskuldsfull flicka ;) det är så jag lurar med mig pojkarna hem sörru!


Leva för evigt

Jag undrar. Skulle ni vilja leva för evigt om ni fick chansen? Att för alltid vandra på denna jord... Det finns så många fördelar och minst lika många nackdelar. Man måste se alla sina nära och kära dö ifrån en, man kan inte stanna på ett och samma ställe för länge så ingen märker att man aldrig åldras. Evigheten är väldigt lång. Men tänk på allt man hinner se och uppleva! All denna historia, styrka och kunskap. Jag är inte riktigt säker på vad jag hade valt. Att vara dödlig eller att leva för alltid....

Vad hade du valt om du haft chansen??

Booty Call!

Tidigare ikväll så kände jag mig lite pilsk :) så jag tänkte att ett meddelande till herr McGills var på sin plats. Jag skickar då ett mess till honom där jag skriver att jag vill en sak. Han ringer upp mig och undrar vad det är för sak jag vill. Exakt så här gick samtalet till:

McGills: Vad är det för sak du vill?
Jag: En grej...
McGills: Är du på tjocken??! (gravid)
Jag: Nej! Nej...noooo..nej nej...det här är ett Booty Call!
McGills: Ett vad?
Jag: Booty Call!
McGills: Pulka??
Jag: Nej! BOOOTYYY CAAALL!
McGills: Aha...är det telefon sex? Jag är hos mina föräldrar och äter...
Jag: Nej skippa telefon och ta det sista ordet...jag tänker dyka upp utanför din dörr naken!
McGills: Aha oj haha oj jaha....jaa öhm jag förstod inte riktigt vad du menade hehe...
Jag: Nej jag förstod det...
McGills: Oj jag är inte van vid att man pratar med mig på ett sånt här modernt sätt hehe
Jag: Nej jag märker det...men synd att du är hos dina föräldrar da
McGills: Ja annars hade det varit jätte mysigt! Kan inte du göra det här igen en annan dag när jag förstår?
Jag: Jo det kan jag nog göra...så nästa gång jag ringer och säger att det är ett Booty Call så vet du vad jag pratar om!
McGills: Ja absolut!

Han hade ingen aning om vad ett Booty Call var, för det första och för det andra, så hade han med tanke på reaktionen aldrig fått ett eller ringt ett. Stackars oskyldiga lilla pojke som hamnat i klorna på pilska, brunstiga tallica! Jag ska visa pöjken saker han aldrig vart med om och få honom att tänka på mig varje gång han blir kåt!


Snöbollskrig!!

Fy fan va roligt det var! Vi var fem tjejer med två pulkor, två tefat och en stjärtlapp. Nån gigantisk snopp vart det inte eftersom det fortfarande snöar, snoppen skulle ha täckts av nytt snö tills imon bitti. Så vi hittade en jätte brant backe istället! Det var så jävla roligt att bara släppa allting och få vara ett barn igen. Åka nerför backen, ha snöbollskrig och brottas i snön...precis som när man var liten!

Ungefär så här såg jag ut hahaha!


Gigantisk snopp!

Ok jag och mina vänner har en plan. De senaste dagarna har det snöat jätte mycket här. Zåå vi ska alldeles strax gå ut och bygga lite i snön. Vi ska bygga en gigantisk snopp av snö utanför vår högskola!!! Hahahaha vi tycker juh att vi är jätte roliga...undrar vad alla andra studenter kommer tycka imon när de kommer till skolan hehe!

Bye Bye!!


Moonlight!

Ok jag har precis tittat på alla avsnitt det finns av Moonlight! Det var visserligen bara 16 avsnitt eftersom nån dum jävel borta i jänkarnas land beslöt sig för att inte fortsätta med en till säsong. Jag fattar inte varför...serien är huuuur bra som helst! Jag älskar den men framför allt så är jag smått betuttad....äh vem försöker jag lura jag är kär i den manliga huvudrollen. JAG ÄLSKAR DIG Mick St John!! Hhahaha jag är knäpp jag vet. Men jag vill se mer!! Jag ska inte avslöja något ifall det finns någon där ute som inte sett avsnitten än :)

I all denna dysterhet så finns det en strimma av ljus. The monäääy anländer till kontot efter midnatt, den magiska timmen! Zååå mina vänner efter kl 24:00 så kommer jag att sitta i min bil på väg till närmaste mack för att köpa lite gott som jag varit sugen på men inte köpt pga att jag haft det tajt med pengar.

See yaaa on the other side bitches!

Jag tappar hoppet

Jag har ganska nyligen fått reda på att två av mina väldigt nära vänner ska skilja sig. Jag presenterade de för varandra och de blev jätte kära. Så kära att de flyttade ihop och gifte sig. Nu ska de skiljas. Om sanningen ska fram så trodde jag aldrig att det skulle ske, om nån skulle klara av att hålla ihop så var det de två. Fan man tappar verkligen tron på att man nån gång kanske skulle kunna hitta kärleken. Om ni inte har märkt det redan så är jag en rätt så bitter människa. Jag tror inte på kärlek...jag tror på attraktion och lust.

Det finns bara en sak i livet som är säkert...och det är döden. Ni kan vara säkra på att den kommer, allt annat är ovisst.
Plågade vampyrer!

Jag är precis hemkommen efter ett efterlängtat bio besök. Jag och vännerna var och såg Twilight. Jag har längtat och längtat och längtat efter den här filmen! Äntligen fick jag se den. Jag är juh som sagt lite besatt av vampyrer och detta har jag att skylla på  En Vampyrs Bekännelse! En galen Tom Cruise, en plågad Brad Pitt och en Antonio Banderas som verkar lite osäker på sin sexualitet hehe! En perfekt blandning av hunkar!

Any hoos så var Twilight väldigt bra. Mycket sexuell spänning och snygga plågade vampyrer som man bara vill rädda. Jag vill träffa en vampyr...en snygg sådan. En som blir hopplöst kär i mig och omvandlar mig för att kunna spendera evigheten med mig. Åååhh så romantiskt....för er kanske men inte för känslomässigt skadade tallica. Nej hon skulle snällt spela med men evigheten är väldigt lång så det skulle säkert sluta med att jag dumpar den plågade jäveln och hittar mig en ny leksak att tugga på...bokstavligt :) !


O sen så var det dags att ligga...

Min blogg har omvandlats från att ha pratat om sex och dylikt till att jag sitter här och spyr galla över allt! Men inte nu längre nej! Igår kväll minsann så bestämde fröken tallica sig för att det bästa botemedlet för all besvikelse och ilska jag kände var att ligga! Precis! Jag tror att om alla fick ligga lite mer så skulle det vara mycket mer harmoni på vår planet. Med nogrann planering så såg jag till att herr McGills stod och väntade på mig utanför krogen igår ;)

Med bestämda steg gick jag mot honom och krävde bullar med mjölk av han! Hmm varför just bullar och mjölk undrar ni... Sist jag följde med honom hem så lovade han mig bullar med mjölk men det vart annat istället...if you know what I mean! Men igår natt, efter krogen, så fick jag faktiskt varma, mamma bakade bullar med ett glas mjölk :) Efter det så kröp vi ner sängen och jag somnade i spoon position...den innersta skeden!

Det var väldigt länge sen jag sov så skönt som jag gjorde inatt...zååå jag uppmanar er alla att äta en varm bulle, dricka ett glas mjölk och sen krypa ner i sängen med en naken karl. Helst en med en hårig, manlig bringa :)


Jag hade en vän...

Varför är människan så självdestruktiv? Varför gör vi saker som är dåligt för oss när vi vet skadan den ger oss? Inte nog med att vi är medveten om detta utan vi gör det om och om och om igen! Vi ljuger för oss själva när vi inte kan klara av sanningen...vi intalar oss något så lång ifrån sanningen.

Jag hade en vän som träffade en kille som hon blev jätte kär i. Efter bara några månader så flyttade de ihop, lite för tidigt om du frågar mig, men det är deras lycka och inte min. För ungefär en och en halv månad sedan så träffar jag på hennes kille på krogen. Han tafsar på mig och säger att han vill äta upp mig (Läsa inlägget). Jag berättade detta för henne självklart och när hon konfronterade honom så fick hon nån jävla förklaring och hon tror mer på honom (Läs inlägget).
Vi har knappt pratat sen dess.

Igår kväll får jag höra av en annan kompis att hon sitter och berättar för folk att jag var så jävla full så jag minns inte vad som hänt. Hon säger att jag har sagt så själv...LÖGN!! Hon säger vidare att hon tycker att det så himla synd att lilla fulla jag har missförstått allting...VA FAAANN!!! Varför ska jag hitta på nåt sånt?? Va fan kan jag vinna på det???

Jag visste att jag skulle få skiten...borde aldrig sagt nåt!

Så korkad...

 "Mouth so full of lies
                 Tend to black your eyes"


Varför är man så klok när det gäller andra men så korkad och ignorant när det gäller en själv?Det är mitt eget fel...

För ungefär en månad sedan så hörde mitt ex av sig. Han mådde dåligt och ville träffa mig.  Han brukar göra så. Då och då så brukar han gräva ner sig i sina bekymmer och när det blir för mycket så ringer han mig. Han kommer då hit, är här ett par dagar, pratar ut sig och får några kramar av mig. Efter det så mår han lite bättre och åker hem till sig. Varför jag träffar honom när han mår dåligt är för att jag fortfarande har dåligt samvete för att jag lämnade honom efter fyra år. Jag hade verkligen skäl till varför jag gjorde slut men jag kan inte hjälpa ha dåligt samvete! Jag älskade honom av hela mitt hjärta...

Men igår kväll så skickar han ett mail till mig. Jag vill inte riktigt berätta vad som stod där men han totalt fucka upp min helg! Jag är så jävla förbannad...så jävla arg!! Jag fattar inte varför jag fortsätter göra så här mot mig själv...varför jag låter honom göra så här mot mig. Två år har gått sen jag lämnade honom men han lyckas fortfarande komma åt alla mina ömma punkter.

Den lilla kuksugaren!!!

Förlåt att jag är så grov i munnen just nu men tro mig det är nog det mildaste jag skriker ut just nu! Det är mitt eget fel att det är så här nu...jag kunde ha hindrat det!

Äckel!!

Ja klockan är nu väldigt mycket och jag borde ligga i sängen och sova. Men jag har lite svårt att göra det just nu. Jag är så jävla förbannad och besviken. Jag känner mig smutsig! Fan orkar inte ens berätta varför...

Orka vara fredag!

Ja det är visst fredag idag. Normalt folk skulle säkert umgås med vänner, pojken eller supa ner sig på en krog men inte tallica. Nej nej hon sitter hemma...nyvaxad och ensam. Jag hade planerat att ligga och skeda med herr McGills men icke!! Den lilla tomten trodde att jag skulle ut och festa ikväll så han ska äta middag med sina föräldrar. Orka vara så gullig mot sina päron och så elak mot stackars lilla mig?? Jaja jag vet att jag är en aningens bitter just nu. Hur som helst så ska vi eventuellt, kanske...perhaps träffas imorn istället. Men problemet är att jag redan lovat bort mig till tjejerna, vi ska tydligen dricka och ha oss. Får se hur det där blir...

Jag måste ha i åtanke att inte göra upp planer med folk utan att veta om de ens kan eller vill för den delen...man blir bara besviken annars! Fan va gött det hade varit med lite ligga nu...

Brun utan sol?

Även om jag inte är svensk så är jag lika blek som en fis. Ibland händer det att jag solar i solarium för att få lite färg. Men jag är inte så positivt inställd till solarium då det skadar huden så mycket. Så jag har införskaffat mig en tub av Brun utan sol. Zåå igår kväll, efter att jag skrubbat mig ren i duschen, så smörjde jag in mig. Idag, mina vänner, är jag brun!! Utan några fläckar heller! Det händer att man blir fläckig om man inte är noga med hur man smörjer in sig med krämen.

Så jag vill bara informera alla transparenta människor där ute att det finns hopp :) JAG ÄR BRUN IDAG!


Len och fin!

Idag har jag vaxat min Poni a.k.a mitt köööönsorgan! Hahahaha jag hatar verkligen det där ordet... köööönsorgan ioouu! Hur som helst så var det dags för det. Jag hade fan växt igen där nere...man kunde inte hitta om man ens hade en karta!

Any hooos så sitter jag här nu len och fin. Lika len som en babys rumpa! Så jävla len att jag nästan vill ta på mig själv...zåå jag har messa herr McGills istället hehe ;) Jag älskar verkligen den här fräscha, rena känslan!! 

See yaa later!!

Ok jag är en rutten människa!

Jag har precis vart och träffat en snubbe som skulle köpa min bil. På vägen dit, när jag körde ner, så kände jag hur mycket jag ångrat att jag la upp min fina bil för försäljning. Jag vill verkligen inte sälja den! Men nu var jag redan på väg så det fanns inte så mycket att göra. Väl framme så tittar snubben på bilen och undersöker den lite. Han kör den och får motorsstopp FYRA gånger på bara parkeringen!! Vilket mongo gör så?? Jag satt där och tänkte att aldrig i livet att jag ger min lilla pärla till någon som kör som en kratta!!

Han var intresserad av bilen och gav mig priset som jag hade lagt ut. Jag säger då att jag ångrat mig och vill ha mer. Jag var helt oresonlig och lite elak faktiskt. Det hela slutade med att jag inte sålde den. Så jävla nöjd med mig själv hoppar jag in i min automobil, maxar volymen och kör hem sjungandes!! Jag vet att jag är en super rutten människa just nu men jag är även en super glad mupp :)

Jag tänker behålla min fina, den är juh trots allt min första bil!
Min pärla...

Jag ska strax träffa en man som ska kolla på min bil. Jag har lagt ut den för försljning. Detta är min första bil och jag är typ kär i den. Jag både vill och vill inte sälja den. Fan jag borde inte ens bestämt träff med den här snubben!

Jag ska nog vara oresonlig och få han att inte köpa.... Fan jag måste bestämma mig för om jag ska sälja eller inte!!! Beslutsångest!

Va e de för fel på dig???!!

Härom kvällen ringde Mr D till mig och ville kolla hur jag mår och vad jag gör, det vanliga skitsnacket. Detta är en man jag träffade i somras. Jag trodde att vi hade något på gång men han informerade mig så snällt om att vi bara var kompisar...inget annat. Klicka på länken om ni vill läsa inlägget.

Hur som helst så ringde han. Jag tyckte dåra att eftersom vi är så goda vänner nuförtiden så kan jag berätta att jag har träffat någon. Vet ni vad han säger??

Mr D: Jag blir juh avundsjuk nu...
Jag: Varför blir du avundsjuk. Jag trodde att du sa att vi bara är kompisar?
Mr D: Vah, nej! Vi är väl inte bara kompisar...jag har inte sagt så.
Jag: Öhm...jo det har du...
Mr D: Jag har juh tänkt lägga in en stöt på dig...
Jag: Men asså va e de för fel på dig??!

Vad är det för fel på karln?? Jag trånade och gjorde klart för honom ett bra jävla antal gånger att jag var intresserad. Men då tyckte han att han inte ville förlora min vänskap. Men nu när jag har träffat nån så är jag helt plötsligt jätte attraktiv??

Man vet aldrig vad man har förräns man förlorar det!!!

Överraskning med stay-ups!!

Jag funderar på att överraska herr McGills nästa gång jag ser honom. Vill ni veta hur??! Jag tänkte vara riktigt jävla porrig och ta honom med storm!! Jag planerar att ta på mig svarta spets hotpants, en matchande push-up bh till och som grädde på moset...ett par svarta stay-ups!! Man får inte glömma klackarna heller. Över detta ska jag bara ha på mig en kappa, stängd förstås! Jag ska knacka på hans dörr och när han öppnar då öppnar jag upp min kappa ;)

Holy smokes!!

Det är den reaktionen jag hoppas på! Tror ni han kommer att uppskatta detta? Det tror jag ;) 
Moonlight!

Nä nu har jag fått nog av min uppsvällda snoriga näsa! Jag nyser var och varannan sekund, det rinner från mina ögon som även svider! Usch jag är verkligen ingen vacker syn just nu haha!

Min underbara vän D har lånat mig en skiva med  serien Moonlight på. Serien handlar om vampyrer, de flesta har sett eller hört talas om den. Jag har juh någon skum förkärlek för vampyrer...vill typ vara en hehe! Jag skulle då bita er alla! Zååå planen nu är att hoppa in i duschen för att jag är jätte äcklig och luktar lite grann. Sedan så ska jag krypa ner i sängen med datorn som sällskap och Moonlight på i dvd:n...vill du göra mig sällskap??


Maxa volymen!

Jag brukar maxa volymen med musik som jag älskar. Sedan skuttar jag omkring här hemma och sjunger till låten. Sjunger och dansar som ett handikapp dessutom. Men jag måste maxa volymen så mycket så att jag slipper höra min egen röst. När jag sjunger så låter det som om någon stryper en stackars katt hehe. Jag låtsat som att jag är personen i låten och håller på och spelar in en musik video eller har konsert. Och ni ska veta att jag är jävligt grym!

Tänk om jag hade kunnat sjunga...då hade jag varit en rockstjärna. Alla hade älskat mig och dyrkat mig! Fan vad hybris jag hade fått då hehe! Vad skakar ni fläsket till?

Im such a ROCKSTAR!!!
Love Lockdown

Jag får lust att ställa mig upp och skaka på mitt dallriga fläsk när jag hör denna låt! Tror fan att jag gör det...


Kanye West - Love Lockdown


Oops jag sa fel namn...

Har ni någonsin råkat säga fel namn till killen/tjejen ni vart med?? Hahaha yours truly har juh självklart råkat göra det. Det var en väldigt söt pojke...en elektriker vid namn Roger. Det har aldrig varit något seriöst emellan oss utan det kan ha hänt att vi träffat varandra mellan hans flickvänner. Jag hade precis slutat träffa en kille som hette Fredrik när jag var på väg hem till Roger. På vägen dit tänkte jag för mig själv, utan någon helst anledning, att vad pinsamt det skulle vara om jag skulle råka säga fel namn. Sedan fnittrade jag lite för mig själv...brukar oftast tycka att jag är jätte rolig!

Any hoos när jag kom fram så tog det inte så lång tid innan vi började hångla...självklart kan tallica inte hålla fingrarna i styr! Mannen står då och kysser mig i nacken medans han står och håller om mig bakifrån...det är då jag säger:

"Åh Fredrik det kittlas hihi!

Öööhhm va fan sa jag precis tänker jag! Helvete jag sa fel jävla namn!! Han stannar ju förstås upp och frågar mig vad jag sa. Jag visste inte vad jag skulle säga och jag är ganska ärlig av mig som person så jag sa som det va. Sedan bad jag om ursäkt och jag höll på att skämmas ihjäl. Innan det lilla missödet så kände jag hans stånd men jag kan säga er att den försvann på en hundradels sekund....

Så ett råd från mig till eder är att om ni känner att det finns en möjlighet at man kan säga fel namn, gör inte det! Säg för fan istället   Åhhh BABY!!!Fuckers!

Oj vad mycket bloggande det har vart idag. Ny kläder fick min blogg oxo :) men nu får det vara. Nu tar jag mig själv och min dallriga röv och kryper ner i sängen. Ska nog glo lite tv och krama kudden!

God natt Fuckers!!

Mannen med bullen!

Herr McGills ringde för en stund sedan. Jag vart glad :)...väldigt glad. Han är så enkel att prata med, så enkel att bara vara med. Jag tyckte att det vara elakt av honom att lura hem mig för nån dag sedan genom att fresta mig med bullar när jag inte fick nån. Så han har lovat att jag ska få bullar med saft nästa gång vi ses. Och så frågade han om vi kunde hitta på något snart. Jag hoppas att han menar om vi kan ligga snart för jag tycker nämligen väldigt mycket om att ligga med honom hahaha!

Det finns dock ett problem! Jag tycker om allt jag har sett av honom hittills. Han är sjukt snäll, rolig, ganska underbar och sen så har vi den perfekta snoppen. Det kan finnas en risk för att jag kommer att tycka om honom liiite för mycket. Meningen är juh att vi bara ska ligga med varandra...ha passionerat bra jävla sex! Det är verkligen ingen idé att börja tycka om honom  nu när jag ska flytta...ut ur landet.

En smart tjej hade slutat träffa honom för att förhindra att känslor uppstår men jag har aldrig påstått att jag är smart...

Så jävla underbart!

Jag satt här och tänkte över min sommar 08, vad jag har gjort och så. Jag kom på en speciell kväll som var helt jävla underbar och magisk! Kvällen började med att jag satte på mig en favorit klänning som får mina tuttar att se gudomliga ut hahaha! Sen gick jag och mina tjejer ner på staden och käkade jätte gott på en mysig restaurang. Vi hade jätte kul oh det dracks rikligt...som vanligt! Efter det begav vi oss till ett ute ställe som låg vid vattnet...otroligt vackert var det! Där festades det vidare och vi träffar på ett par killar från längre neråt. Otroligt trevliga killar så självklart skulle det efterfestas!

Vi följde med de tillbaka till deras sommarhus som låg ganska nära. Där satt vi på bryggan och drack öl. Hoppade in i båten och åkte ut till en fyr...det går inte beskriva utsikten och den varma brisen nära soluppgången! Väl tillbaka så bastade och badade vi med en massa kalla öl. Runt sex på morgonen satt vi på bryggan med handukar om oss och beskådade den vackra soluppgången...

När det vart dags att sova så sov inte tallica ensam...nej hon vart spoonad av en ståtlig, blond, och blå ögd viking :)

Hur nöjd tror ni att jag var på en skala ett till tio??

Sjuk och kåt

Vad exakt är det för fel på mig?? Ja förutom det faktum att någon borrat upp en kanal direkt upp till min hjärna som nu rinner ut genom min näsa. Jag blir så jäkla kåt när jag är sjuk, allt jag vill är att någon ska spoona ihjäl mig! För att hålla fingrarna sysselsatta och inte "råka" messa eller ringa någon jag inte borde nu så har jag givit min lilla blogg en total makeover istället. Visserligen så är jag väldigt nöjd...asså jag är fan på riktigt nöjd!

Men hur som helst så är det lilla projektet över och jag har absolut ingenting att göra. Mn hjärna är för mos för att kunna plugga. Jag orkar inte kolla på tv eller dylikt. Så det enda som återstår för mig är väl en pöjk...ok det enda jag vill ha just nu är en pöjk! Va faaan orka vara jag just nu!Nu har jag verkligen inget att göra...

Nu har jag även fixat en bakgrund och en ny bild...jag har verkligen inget att göra. Men det har faktiskt varit ganska roligt att få testa lite fram och tillbaka :) 

Vad tycker ni?? Var det finare förut?? Ska jag skippa bakgrunden och bara ta svart bakgrund som förut??

Header

Som ni ser så har tallica skaffat sig en egen header...titta uppåt i skärmen. Jag har aldrig kunnat göra detta men ville verkligen ha en egen. Så jag gick ut på internet och letade upp en sida som förklarar hur man gör :)

Måste säga att jag är väldigt nöjd just nu. Så här mycket tid har jag när jag är sjuk :)

Sidan som jag hittade är så jävla bra att jag tänker faktiskt länka till den!

Men vad tycker ni om min nya header???

snyft snyft

Oj vad patetisk och sorglig jag är just nu. Jag är svettig, har uppsvällda ögon som det svider i, min näsa rinner som en jävla kran. Mina läppar är torra och spruckna för jag har andats genom munnen hela natten och detta har juh självklart lett till att jag har svin ont i halsen. Men det gör inget, jag kan ligga här...alldeles ensam...all by my self...sjuk.

Ja jag tycker synd om mig själv men vem fan gör inte det när de är sjuka?? Jag vill att någon tar hand om mig nu, helst en karl...en snygg karl som ger mig soppa och håller om mig när jag fryser. Usch jag tror att jag gråter en skvätt om det är ok för er :(


Sen lägger jag mig i sängen igen och fantiserar en stund...så det så!


Jag vill ha en puss...

Detta vill jag göra just nu:

1. Ringa herr McGills

2. Hoppa in i bilen och köra till honom

3. Tvinga ner han till porten

4. Tvångla (hångel med tvång) upp honom i trappuppgången

5. Klämma lite på han söta stjärt

6. Hoppa in i bilen igen och åka hem

7. Sova nöjd och belåten

Det låter väl som en bra plan? Desvärre så ligger han säkert och sover och jag är för feg för att utföra min plan. Så jag tar väl och lägger mig själv...prutt!


Tv-spel = så jävla bäst!!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag och en kompis har suttit och spelat tv-spel sen kl 16 ungefär...tills nu! Vi har spelat Super Nintendo i nästan 8 timmar!!! Vi varvade Super Mario Bros 1...alla jävla 8 världar utan att fuska haha! Det är helt jävla sjukt hur beroende man blir av tv-spel. Så jävla roligt är det!! Man sitter inte lugnt och spelar bana efter bana utan det är en massa skrik, svordommar, svett och tårar!! Fy fan vad frustrerande det är att fastna på en bana. Men nej sörru vi tog oss igenom!!

VI VARVA SKITEN!!Strandad val!

Jag kan aldrig riktigt avgöra när jag har blivit mätt eller hur hungrig jag är. Min hunger kommer inte lite i taget så att man vet att inom en snar framtid så kommer jag att bli hungrig. Nej jag går omkring jätte mätt och sen ur ingenstans så kommer hungern som en fet smäll i ansiktet. Då kryper jag fram med ett enormt hål i magen och är nära att svimma. Sen så när jag får syn på maten så blir mina ögon otroligt giriga och jag lastar på tallriken så det nästan svämmar över. Fort som fan äter jag upp allt också för tydligen så får jag för mig att jag är jagad av en hel armé som ska ta min mat ifrån mig. Efter allt detta ligger jag sedan där...mätt som fan. Som en strandad jävla fet val ligger jag där och kan inte röra på mig. Tar små korta snabba andetag för jag får inte plats med ett djupt andetag hahaha!

Prutt, prutt, prutt!

Pruttar ni? Jag pruttar...massor hahaha! Ni vet när man var liten så var man i kiss och bajs åldern. Då tyckte man att allt som hade med kiss eller bajs att göra var så himla roligt. Jag är i prutt åldern hahaha. Jag kan inte ens skriva ordet prutt utan att fnissa en stund. Som rökare så får man in en massa luft ner när man suger på ciggen. Så man blir lätt gasig hehe. Det är inga pruttar som luktar men nog faaan hörs de. Låter som ett jävla krig i trosan hahahaha! Det är inte så charmigt med pruttar och absolut inget jag skyltar med men eftersom ni inte har någon aning om vem jag är så kan jag skrika ut JAG PRUTTAR!!!

När jag inte är ensam så brukar jag förstås hålla in pruttarna, man vill juh inte att folk ska tycka att man är äcklig. Då brukar min mage bli arg på mig och trycka på som faaaan. Men det blir värst när jag är med någon kille, då blir jag prutt nödig som fasiken!!! Jag kan då inte heller springa in på toaletten och släppa på trycket. Tänk om det hörs ut då?? Fan va pinsamt att kuta in på toan och sen så hör man PPPPRRRRRTTTTTTTsssss hahahahhahaha!!! Så jävla sexigt!! Så jag brukar låtsas att jag måste till grannen en snabbis och göra något. Jag springer då ut och trycker allt jag har och får ut alla härliga pruttar. Sen går jag in igen så där lite sexigt och låtsas självklart om ingenting :) !!

Jag är väl inte ensam om att prutta???!!


Ont i magen!!

Idag vaknade jag upp av att jag hade så jävla ont i magen. Gissa varför?? Jo på grund av den underbara tjejveckan. Fan nu kan jag inte ligga på en vecka...jag som precis hade börjat värma upp. Det finns en fördel med detta och det är att busken på min lotusblomma kan växa fritt i en vecka hahaha! Efter det kommer vaxet fram och då jävlar ska de fanskapen dras ut så jag blir baby len igen! Nästan så man vill ta på sig själv då. Men jag kom på att jag inte sysslar med sånt...det överlåter jag till de söta pöjkarna istället :)

Ha de gött!
Ok så här snygg är inte mitt könsorgan men jag får väl kalla det för vad fan jag vill! 


Jag vill tatuera kärleksgrottan!

Jag har alltid varit fascinerad av tatueringar. Tycker att de är så jävla fina och extremt sexiga. Jag har en vän som har världens coolaste tatuering på sitt kön, inte direkt på men lite längre upp typ vid bikinilinjen fast lite längre in. Hur som helst den är as cool och super sexig!! Jag har alltid velat ha en tatuering, en skorpion. När jag såg hennes tatuering så visste jag att jag ville ha den på samma ställe men fortfarande en skorpion. Men jag är för feg. Jag är så jävla rädd att jag ska ångra mig eller nåt. Har juh egentligen tänkt på den här tatueringen i flera år och vill verkligen ha den. I somras så hade jag till och med en henna tatuering. En skorpion där jag vill ha den...på punanin! Jag kunde inte sluta titta på den och tyckte den var hur snygg som helst!Fem timmars maraton sex!

Ja igår kväll så vart det krogen igen för mig och vännerna. Som vanligt så dracks det rikligt och det var väldigt väldigt roligt!! Fröken tallica var ju lagom salongsberusad när hon sprang omkring bland de olika dansgolven. Jag går in i ett av dansgolven och vem ser jag?? Jo herr McGills ser jag stå en bit bort och tittar på mig. Han kommer fram till mig, ger mig en kram sedan granskar han mig fån topp till tå och säger följande:


"Fan va snygg du är ikväll...vi går hem nu! Jag har bullar och mjölk hemma."


Full, smickrad och tjock som jag är så tycker jag att det är en jätte bra idé med mjölk och bullar. Vi hämtar våra jackor och beger oss hem till honom. Men jag fick juh för fan inte se nån jävla bulle eller mjölk. Nej utan kläderna slets av så fort vi kom innanför dörren och vi lämnade inte sängen förräns fem timmar senare. FEM TIMMAR av sex!! Jag kan knappt sitta eller gå normalt!! Men vet ni vad?? Det var så jävla bra! Den här killen är så jävla bra i sängen och enligt honom så är jag det bästa sex han har haft!! Efteråt låg vi helt utslagna på sängen och jag säger detta:

"Jag är kär i din snopp...den är helt perfekt. Mannen som sitter fast på snoppen är väl ok han också men snoppen...den är jag kär i!"

Tror ni han har fått hybris nu??


Hemligt sex!

Idag kommer en gammal vän och hälsar på oss. Denne bodde med oss här i korridoren för ett antal år sedan. Mannen är han som jag hade hemligt, förbjudet sex med jämt och ständigt! Han kommer hit och ska festa med oss vilket innebär att det kommer att förekomma en massa alkohol och med alkohol en massa flört! Undrar hur kvällen kommer att te sig, undrar om jag ens vill något...ska bli intressant! Om jag är nykter nog så kommer jag att säga nej men om jag blir lite för full så kommer jag att bli en aningens nostalgisk och tycka att det är en jätte bra idé. Jag ska hålla eder upprättade!
Jag skäms...

Ikväll var jag ut på krogen. Jag drog ganska tidigt för att det var så himla tråkigt och jag var helt nykter. Jobbigt och vara nykter när alla andra är jätte fulla. Så jag gick till McDonalds för att jag var så himla hungrig. När jag står i kön så står det en kille bakom mig och är hur jävla full som helst. Han var så jäkla dryg och full, hade ingen balans alls och höll på och ramlade över mig hela tiden. När det blev min tur att beställa så höll han på och dryga sig ännu mer och ville beställa före. Så jag lät honom göra det och dessutom så lät jag honom betala för min mat. Men på vägen hem så tänkte jag lite. Han var juh som sagt jätte full och hade han varit nykter så hade han aldrig någonsin betalat min mat. Det känns som att jag utnyttjade honom när han var så full. Usch jag skäms ganska mycket just nu för jag gör inte sånt. Jag var bara så himla irriterad när han höll på och ramla över mig hela tiden så jag tyckte att han skulle få betala min mat på grund av det.

Om jag ser honom igen någon gång så ska jag köpa mat till honom!

The Day That Never Comes

När jag fyllde år så gav mina underbara den finaste presenten de kunde ge mig. De gav mig nämligen Metallicas nya skiva Death Magnetic!!!!! Jag hade inte lyssnat på nån låt från skivan eftersom jag brukar ha en liten ceremoni när jag lyssnar på en ny Metallica skiva. Jag måste vara ensam och jag måste maxa volymen för att höra alla små detaljer. Jag måste, medans jag lyssnar på skivan gå igen själva fodralet på skivan. Sedan brukar jag analysera själva låtarna och se vilken av de gamla skivorna den liknar. Innan jag hade lyssnat på skivan så hade jag fått höra att denna skiva var en ny Master of Puppets! NEJ säger jag! Hur mycket jag än älskar Metallica så är jag rädd för att de aldrig kommer att kunna producera en ny Master of Puppets eller Black Album för den delen. Men snälla mina starka pojkar motbevisa mig!!

Hur som helst... Jag har äntligen hittat mig tid coh lyckats lyssna igenom skivan som jag är halvt förälskad i just nu. Skivan är bra, den är faktiskt väldigt bra men som jag sa ovan ingen Master eller Black.  Jag har i alla falla hittat mig en favvo låt :)  Varsågoda mina fina headbangers!!


Metallica - The Day That Never Comes


Du fyller år!!

Nu är det så här att en av mina många trogna läsare...ok nu ljög jag. En av mina trogna tre läsare fyller nämligen år idag!! Nej sörru idag är ingen vanlig dag utan det är Thomas födelsedag!!

HURRA HURRA HURRA!!!

Hoppas du får en underbar dag och en kväll full av minnesluckor hahahaha! Här får du en kjam av lilla mig :)
FEST!

Bland mina vänner så är jag mest känd för att vara party bruttan...och att fälla äckliga, snuskiga kommentarer. Imorgon så är det fredag och helgen sätter igång. Det är då det är ett faktum att man går ut och festar. Men jag måste säga att jag inte är riktigt säker på om jag orkar. Det känns lite skumt eftersom jag alltid är den första som skriker FEST! Just nu vill jag bara krypa ner i min säng och sunkiga kläder och bara vara! Detta gärna med en kille som spoonar mig men man kan inte få allt man vill.

Undrar om jag håller på att bli gammal??


Skulle ni ligga med en kändis??

Ja skulle ni det? Det spelar ingen roll om han/hon är snygg eller om ni finner denne attraktiv. Skulle ni kunna ligga med någon bara för att denne e en kändis?? Jag tror inte att jag skulle kunna göra det. Ikväll träffade jag på en kändis från USA, någon jag brukade typ lyssna på när jag var liten. Det var absolut inte så att han erbjöd mig ett ligg men jag satt och pratade med honom i ungefär en timme. Han var bland det tråkigaste jag någonsin har stött på och han ville ha min facebook??

Hur som helst så tänkte jag då på om jag skulle kunna ligga med honom...jag skulle inte kunna det nej! Vet absolut inte varför jag måste associera allt till sex men skitsamma! Jag är visst kräsen när det gäller vem jag vill släppa in i min kärleksgrotta :) !!

FAN VA HET JAG ÄR!!!

Va roligt om ni skulle se mig just nu! Jag kan säga så här...jag är inte världens sexigaste donna för tillfället. Jag sitter framför datorn i mina otroligt, enormt fula glasögon. Detta för att jag råkade gnugga in min ena lins under ögonlocket när jag tvättade ansiktet för en stund sen. Så jag sitter här i mina töntiga, nördiga och har jag nämt extremt fula glasögon för att jag har ont i ena ögat. Det är jätte rött och lite uppsvullet. Inte nog med det så har jag satt upp håret i en inte så fin mormors knut. Har på mig jätte gamla och slitna mjukis byxor, ett ruttet linne och över det en stickad kofta. Jag har heller ingen behå så mina tuttar hänger där som två tax öron eller torkade russin om ni hellre föredrar det.
Och vet ni vad??! Jag har en ny klämd finne i ansiktet också hahahaha!

Jag är som en gammal tant men...FAN VA HET JAG ÄR!!!


You can have Whatever you like!!

Jag måste bara meddela alla om min nya crush! Han heter TI och är så sjukt snygg! Han är lite för spinkig för min smak men nog fan så skulle jag ta honom alla dagar i veckan ändå! Och så jävla bra låtar har han oxo.

TI - Whatever you likeJAG ÄLSKAR INTE!!!

McGills skulle komma hem till mig och kolla på film igår kväll. Men så lyckades han locka över mig hem till honom istället...han använde jordnötsringar som bete! Han kom och mötte mig eftersom det var mörkt och läskigt ute! Vi hade det jätte mysigt och älskade vilt hahaha! JAG ÄLSKAR INTE!!! Jag har sex eller knullar!!! Sist jag älskade var flera år sen och jag tvivlar att det kommer att hända igen.

Hur som helst så tyckte jag att det var lämpligt att informera pojken om att jag flyttar ganska snart så att han inte förväntar sig något. Jag tror inte att han gör det men ändå, bra att ha det sagt! Måste dock säga att han är verkligen mysig och otroligt söt!


Mind Blowing SEX!!

Jag hade sex igår natt. Jag tror att det var det absolut bästa sex jag har haft! Mannen McGills var sjukt bra! Jag undrar om han verkligen var så himla bra eller om han bara hade tur och prickade rätt...om ni förstår vad jag menar? Jag kan inte vänta med att få reda på det ;)

Själva snoppen var inte alls stor utan ganska liten. Men jag har kommit fram till att jag tycker om mindre snoppar än stora, eller rättare sagt min kärleksgrotta föredrar de små. Jag trodde att jag skulle dö...jag bokstavligt tappade känseln i mina fötter. Det kändes som tusen nålar under mina fötter!! Helt jävla sjukt!!

Jag vill att ni ska få känna på det där om ni inte har gjort det!! Ni kan få låna honom, det vore grymt att inte dela med sig när man har hittat en skatt. Jag tror att jag ska behålla den här pojken, låsa in honom i min garderob och ta ut honom typ fyra gånger om dagen för lite älskog ;)

Ha en underbar söndagskväll FUCKERS!!!


Jag har träffat en pöjk!!

För nån vecka sedan var jag på en pub med några kompisar. Där träffade jag en kille som jag omedelbart fattade intresse för. Vi kan kalla honom för McGills. Först nu nyligen så vågade jag ta reda på hans nr och skicka ett mess till han. Jag tycker att jag har varit jätte modig som vågade göra det!! Han vart jätte glad och ville väldigt gärna träffas :)

Så igår natt mina vänner så fick tallica det väldigt bra!! Han är jätte trevlig, söt och lite rolig faktisk men oj vad han är bra i sängen!! Jag vet att det är lite dumt att träffa en pöjk strax innan jag ska flytta men jag har inte riktigt planerat att gifta mig med honom. Fast jag råkade fria till honom medans vi hade sex för att det var så jävla bra!!! Hahaha han kan vara bra att ha vid sidan om när man vill mysa eller kanske ligga lite :D

Vi ska träffas ikväll oxo o mysa med en film...så jag måste panik städa lite nu :S


Diskussion på toaletten!

Ja i onsdags kväll så var det fest igen. Som vanligt vart tallica väldigt salongsberusad :)

För ett år sen så träffade jag en kille som jag fick ganska starka känslor för, den enda jag har tillåtit mig själv att komma nära sen mitt ex. Desvärre så fick jag reda på att vi slutade träffas genom att jag såg honom hångla med en annan tjej...jätte roligt måste jag säga. De blev tillsammans och bor numera tillsammans också. I ett år så hatade jag henne. Men på senare tid så har hon börjat hälsa på mig och jag trodde att hon hade någon baktanke med det men det var visst inte så. Hon är helt enkelt en snäll människa, en riktigt skön tjej faktiskt. Och i onsdags så hamnade jag i en toalett med henne och en till tjej kompis på krogen. Vi tre stod där inne och pratade i över en timme. Vi pratade om allting och redde ut en massa, det kändes riktigt skönt måste jag säga. Hon visste tydligen inte allt och skämdes jätte mycket för hur hennes kille hade bettet sig.

Jag kanske sa lite för mycket...jag vet inte. Allt jag vet är att jag känner mig tre ton lättare. Jag har kommit över honom sen väldigt länge men jag har alltid stört mig på henne. Det är skönt att släppa det nu och inte hata henne längre. För det tar jätte mycket på ens krafter att gå omkring och vara arg och hata någon! Idag har vi en gladare tallica :)

Stackars blogg

Jag har visst glömt bort min lilla blogg här :( Det är sjukt hur mycket jag har att göra! Idag har jag varit i skolan sen kl 10 och kom hem runt halv åtta! Det är så mycket jag måste hinna med, studiemässigt, och så mycket annat inför min flytt. Jag vet inte hur jag ska hinna! Det känns verkligen som att jag kommer att gå rakt in i en gigantisk vägg snart. Men men jag har visst inget annat val. Jag har lyckats klämma in allt som ska göras i min stackars fulla kalender så vi får se hur det blir. Bli inte arga på mig om jag inte tittar in här lika ofta som innan...som om det sitter tusen pers och bara väntar på att jag ska skriva ett inlägg hahahha!

Helgen, by the way, var alldeles magisk!! Jag hade såååå roligt! Jag måste säga att jag älskar alla mina vänner, de är så underbara! Alla gjorde verkligen min kväll men jag tror att jag fick lite för mycket luft, liiite för mycket uppmärksamhet hahaha...så allt blev jag jag jag jag! Men man får vara ego på sin födelsedag :) så det så!


My Birthday!!

Jag fyller år idag!!! Hipp Hipp Hurra för mig!!! Nu är jag 23 år gammal men självklart så känner jag mig fortfarande som fjorton år....jag beter mig iallafall som om jag vore fjorton =) !!

Jag har nu i ett par dagar sprungit fram och tillbaka för att förbereda den stora festen jag ska ha ikväll. Allt är färdigt, ska bara sminka mig sen så är jag också färdig! Ikväll ska jag bli full och då jävlar ska det flörtas och dansas som aldrig förr! Jag rapporterar in som vanligt imon!

Ha världens bästa lördag!!!


RSS 2.0