Är det magi??

Här får ni något att underhålla er med....kolla in frillan hahahah!

David Copperfield



Im sorry...

Jag är officiellt världens mest ruttna människa...planetens största rövhål! Jag fick en pojke att börja gråta igår kväll...verkligen gråta! Vi va ut igår och hade shottat tequila hela natten så alla var väldigt fulla. Jag var med de spanska pojkarna och Paco var självklart med. Men igår så flörta vi inte utan vi var duktiga och höll oss som kompisar...vi började så iallafall. Jag hade vart utanför klubben och rökt och var på väg in igen när jag träffade på Paco i trapporna. Han drog in mig i ett hörn och kramade på mig en stund. Han böjde sig fram och tänkte kyssa mig men så hejdade han sig och sa ba jag kan inte, sen så gick han. Jag vart förbannad...så jag gick ner till dansgolvet och hittade mig en kille. Jag dansade och hånglade med den här killen framför Paco

Jag tänkte visa honom att om han inte vill vara med mig så finns det gott om andra killar som vill.  

Paco ändrades totalt. Han varken dansade med mig, pratade med mig eller ens tittade på mig resten av kvällen. Han var verkligen förbannad på mig. Men va fan ska jag göra??? Han har tjej och kan inte göra något med mig, betyder att jag måste sitta och rulla tummarna och bara vara?? Nej jag vägrar att bara stå där som en idiot och tråna efter en kille jag inte kan få!

Efter klubben stod vi utanför, jag och Paco, och väntade på de andra...helt tysta. Så jag frågade honom vad hans problem var, att han borde fatta att jag inte kommer att vänta och hoppas på att han ska gö slut me sin tjej. Då vänder han sig om och tittar på mig. Jag ser då att han är tårögd! Tårarna bara rinner ner för hans kinder och han säger:

"Jag vet att jag är orättvis mot dig. Jag vet att jag har flickvän. Jag vet vad det är jag gör mot dig men jag älskar dig och jag kan inte hjälpa det. Ikväll när jag såg en annan kille dansa med dig och röra vid dig...kyssa dig! Du krossa mig! Det gör ont i mig...jag kan inte få dig men jag klarar inte av att se någon annan röra vid dig! Du har inte gjort något fel, jag vet det men jag klarar inte av det. Jag tycker om dig för mycket..."

Och tårarna bara rann nerför hans kinder och jag kunde inte hejda mig. Jag började gråta och ångrade mig sååå mycket. Jag klarade inte av att se hans tårar så jag vände mig om och gick. Han följde efter och vi stod runt ett hörn på en tom gata i Italien klockan halv sex på morgonen och grät medans vi höll om varann. Där stod vi kvar i några timmar. Kramades lite, grät lite och pussades lite.

Kan någon berätta för mig va fan jag ska göra??

Skaka rumpa!!!

Jag vill ut och skaka rumpa!!!! Någon som vill följa med?? Här får ni en goding som jag var kär i ett bra tag!!!

Pakito - Living on Video


Jag trodde jag var kär...

Hur tar man sig vidare när man en gång fått hjärtat krossat? Hur lär man sig att börja lita på det motsatta könet igen? Hur gör man för att sluta se alla killar som små onda djävlar som antingen bara vill knulla en eller fucka upp ens huve för eget nöje?? Är det någon där ute som vet för jag vet inte....och jag skulle väldigt gärna vilja veta! Jag har på sistone fått höra väldigt mycket att jag borde slappna av och inte vara så fientlig mot pojkar. Jag borde vara mottaglig för kärleken igen och inte vara så jävla skeptisk. För (detta har jag fått höra) kärleken är juh det finaste som finns. Visst jag kan hålla med om att fjärilarna i magen är ganska behagliga men bara fram tills skitstöveln till kille sliter ut ens hjärta och hoppar på det en stund.

Jag trodde att jag var kär...men jag tror inte det längre. Jag önskar att jag var kär...önskar att jag också kunde få uppleva den där känslan alla pratar om och längtar efter. För ibland....BARA ibland så vill jag också vara gay en stund och bli älskad...







Va fan håller jag på med???!

Tisdag natt spenderades i sällskap med de spanska pojkarna igen! Som vanligt så förfestade vi hemma hos de och runt två tiden så gick vi vidare till ett nåt ställe. Fröken tallica vart nog liiite för full av all pirat dricka och ni vet juh vad som händer när jag fått dricka för mycket...jag gör ALLTID något dumt! Paco han var minst lika berusad!

Av någon jävla anledning så börjar vi vandra in till staden istället för att ta taxi. Jag och Paco gick bakom de andra och busade lite. Det gamla vanliga med en massa kramar och pussar i nacken. Fast inatt så gick det lite längre än vad det brukar göra. Vi höll oss för oss själva hela tiden och han la ner sin hand i mina leggins. Där gick vi bredvid varann och karln har sin ena hand i mina leggins (tights,byxor kalla de va ni vill) !!! Enligt honom så skulle han bara värma sin hand en stund på min rumpa men men jag klagade inte! Senare under kvällen så kommer han fram till mig och pussar min näsa...sen så pussar han mina kinder, sen så pussar han min panna och tillbaka till näsan. Efter det så vänder han sig om för att gå, tar ett steg och stannar upp. Han vänder sig om och ger mig en kyss! Han är verkligen inte klok tänker jag som kysser mig framför de andra. Senare så säger Paco att imorgon så kommer grabbarna att ge honom skit för att han kysste mig och då gick det upp för mig!
 
" Va fan håller jag på med??!! "

Jag flörtar och leker med en kille som har flickvän sedan fyra fucking år tillbaka och alla vet om det!! Jag kände mig som världens mest desperata och sämsta människa! Hans flickvän var här och hälsade på honom för två dagar sen och nu så står han och kysser mig! Jag brukar vanligtvis inte bry mig om något annat än mig själv men fan va jag mådde dåligt för jag kunde inte sluta tänka på henne och att alla säkert kollar på mig och tänker:

" Hon kan inte få någon annan så hon springer efter killen som har tjej...och han leker med henne ba för att han saknar sin tjej.. "

Så jag bråkade med Paco...


Kyss mig!!

Jag vill ha en kyss! Jag vill att en snygg, lång karl med en farlig blick kommer fram till mig! Han ska ta tag i mig med sina starka armar och pressa sina läppar emot mina!!! Inte för mjukt och inte för hårt utan aldelles lagom mjukt!!!! Jag tror fan att jag har glömt bort hur man hånglar...





Ett litet fetto...

Det är jag det...jag är ett litet fetto! Jag äter och äter och äter hela jävla tiden. Det är inte så att jag äter små saker som en kaka här och lite godis där...nej nej! Jag äter MAT! Jag har aldrig varit så försjust i sötsaker men mat däremot kan jag äta hur mycket som helst av! Just nu sitter jag här och är hungrig och tänker på vad jag ska stoppa i min mage...som bara växer och växer. 

Jag har aldrig vart tjock utan alltid vart fööör smal. Men nu så börjar jag få lite mage...inget att gnälla om egentligen men det känns konstigt att ha mage när jag aldrig haft det förr. Nä nu får det va nog skitsnackat...nu ska jag gå och käka!!


  

Carnival of Ivrea!

Igår var jag  till Carnivalen i Ivrea! Det är en flera dagars lång karneval där man har en gigantisk apelsin krig....ja ni läste rätt! Man har apelsin krig! Det finns förstås regler och olika processer. Inte alla får vara med utan man är i lag osv. För att inte bli träffad av en apelsin så var man tvungen att ha något rött på huvudet, detta betydde att man inte var med i fighten! Jag hade något rött på skallen men var med ändå :)! Det var skit kul tills jag blev träffad av en apelsin! Fick en skit stor jävel på insidan av mitt lår och jag har ett fint blåmärke nu! Men det var värt det för jag fick en bra massa träffar på andra!




Lycklig eller bitter?

Tror ni att man blir lycklig när man har blivit två? Kommer lyckan automatiskt när man har hittat en partner?? Jag har varit väldigt lycklig och väldigt olycklig som singel och mest olycklig när jag hade pojkvän. Men det var för att vi hade ett väldigt osunt förhållande så det gills inte. Det känns som att alla runt en bara går omkring och väntar på att "den rätta" ska dyka upp. Tänk om det inte finns någon där ute som är "den rätte" för mig eller för dig??? Va fan gör man då?? Är jag eller du då dömd att vandra livet ut ensamma och bittra?? För man är väl bitter när man är singel...lycklig och glad blir man väl först när man har hittat någon??





Så går det när man hänger med spanjorer!

I torsdags var jag ute och skakade rumpa med spanjorerna igen. Jag måste säga att jag har hur jävla roligt som helst med de! As roliga killar som är hur sköna som helst! De har fått mig att börja rulla egna ciggaretter och dricka rom med cola hahahha! Kan ni tänka er att jag RULLAR egna ciggaretter?? Känner mig som värsta pundaren när jag gör det men det är bara tobak ;) ! Som vanligt så spenderades kvällen med att jag och Paco flörtar och har oss...jag börjar tröttna lite på det eller jag har tröttnat jävligt mycket på det! Så vid 7 på morgonen när jag kom hem så tyckte jag att det var världens bästa plan att ringa upp fanskapet och informera honom om att jag inte längre tänka leka med honom!

Fråga mig inte varför jag alltid gör så här när jag är full....varför jag får dessa planer i huvet! Men jag gjorde det ändå! Jag berättade för honom att jag inte längre ville leka. Jag gav honom strikta order om att han hädanefter inte får flörta med mig, att han inte får bita eller pussa på mig, att han inte ens får TITTA på mig längre!! Han måste juh tyckt att jag var ett cp som hade fått för mycket av pirat drickat så han ba skrattade. Han skrattade och sa att han tyvärr inte kunde gå med på det! Han vägrar sluta leka! Spanjor jävel!

Sexdröm...IGEN!

Inatt drömde jag att jag hade sex IGEN! Denna gång så var det med någon jag inte ville ha sex med egentligen men när vi väl började så var det så jävla skönt. Kommer ihåg att jag tänkte att jag var glad över att jag hade bestämt mig för att ha sex trots allt! Det var verkligen helt fucking underbart! Fan vad jag saknar en kuk....helt jävla nyvaken och jag saknar en kuk! En ståtlig svensk kuk....vill inte ha nån av de här italienarna....de är as små! Aja man ligger väl som man bäddar antar jag... Jag vill inte drömma såna här drömmar nå mer, blir juh för fan bara ännu mera kåt!

Jag tycker att vi gör så här....ni får skicka någon till mig....ja så gör vi!!! Är alla ombord på denna geniala plan??!

Skit dag!

Detta har varit en skit dag så jag känner mig smått aggresiv...därav denna låt!


System Of A Down - BYOB


Efterlysning Miss A!!!!

En av mina favvo bloggar har försvunnit! Hon är, så som jag, en anonym bloggerska och helt plötsligt så är hon bara borta!! Vart har hon tatt vägen?? Är det någon som vet vart Miss Anonym har tagit vägen?? Tänk om hon tröttnat på att blogga? Fast å andra sidan så nämnde hon ofta att hon älskade att blogga. Tänk om någon har upptäckt vem hon är...shit tänk om någon upptäcker vem JAG är??!! Ok nu blir jag nojjig och loggar ut....Ha de!


JAG EFTERLYSER MISS A!!!!




Jag àr ond jag vet!

Yes det àr jag...ond som fà!! Mitt huve snurrar 360 grader som bruttan i Exorsisten samtidigt som jag skriker FUCK ME...fast jag àr vàl inte riktigt lika ful som hon àr. Nej jag àr faktiskt ganska behaglig att titta pà :) ! Jag hàller just nu pà och mind fuckar en stackars kille. Han heter Paco och ni har hòrt om han fòrut. Killen har flickvàn sedan 4 àr tillbaka...hon ska komma och hàlsa pà nu i helgen! Paco har gàtt och blivit intresserad av mig och jag màste erkànna att jag finner honom intressant ocksà! Han tycker att jag àr rolig, snygg och helt jàvla underbar...kul fòr honom. Jag skulle làtt tànka mig att bestiga karln men problemet àr juh att han har en flickvàn. Jag àr inte riktigt sàker pà om det àr ett problem fòr mig men det verkar som om han aldrig vart otrogen mot tjejen fòrut sà han vet inte riktigt vart han ska ta vàgen.

Stackarn àr juh sààà làtt att làsa. Han skiner upp som en sol varje gàng han ser mig och av nàgon anledning sà sitter vi, stàr eller dansar ALLTID bredvid varandra! Saker och ting blir juh sààà mycket vàrre nàr vi har druckit...vilket àr ganska ofta. Vi skojar med varann, kramar pà varann och beràttar fòr varann hur mycket vi hatar varandra...normalt jag vet! Konversationen slutar alltid med att han àngrar att han sagt att han hatar mig och sàger att han àlskar mig. Han stòr sig vàldigt mycket pà att jag vàgrar involvera kànslor och vill att jag kànna "kàrlek"...fràga mig inte varfòr.

I lòrdags, pà alla hjàrtans dag, sà hade vi fest. Han cirkulerade runt mig konstant. Dà och dà nàr ingen tittade sà bet han mig lite hàr och dàr. Nàr vi var ute sà kom han fram varje gàng en kille kom fram till mig. Han tog pà mig sà fort han hade tillfàlle. Utanfòr klubben nàr vi stod med alla de andra studenterna sà kommer han fram till mig och sàger:

"tallica...I love you"

Alla tittar pà mig och ler och jag blir helt ròd i ansiktet. Hela vàgen hem gick vi hand i hand. Màste erkànna att det var mysigt men va fan. Jag har inte tid med sànt hàr! Karln gòr mig sà jàvla kàt och jag vill ligga fòr i helvete!! Jag ryser juh varje gàng han tar pà mig! Inte fòr att han àr sexig eller snygg utan just fòr att han àr off limit!

Jag àr vàrldens sàmsta mànniska om jag fòrfòr honom och ligger me han...eller?? Fòr jag tror att han har kommit till en punkt att han inte kan hàlla sig...tror jag, han beter sig sà! Vad ska jag gòra fòr jag àr hungrig efter en karl!!!!

En karl...mmmm!

Jag suktar efter en karl! Ingen speciell karl utan vem som helst duger just nu! En naken karl som har en fräsch kropp och lite muskler. Han behöver inte vara alltför fin i ansiktet så länge han har snälla ögon och en stjärt man kan klämma på! Han får gärna vara naken. Han får gärna vara kåt! Så nu vet ni! Jag vill ha...just nu tack!

Fuck You!

Ja idag är det Alla Hjärtans Dag...jag hatar den här sketna dagen!! Idag kommer alla gay par att kramas och pussas och "älska"....blä....usch! Ok jag är avis.. Jag vill oxo kramas och pussas men jag vill inte älska utan knulla tack!

Så för att bota denna depprission idag så ska vi ha Carnival fest ikväll! denna helg i Venedig ska de ha Carnival fest...dvs att alla går omkring med en mask på sig. Ingen vet vem den andra är och alla super ihjäl sig! Så vi köpte as coola masker när vi var i Venedig och ikväll ska vi ha vår egen Carnival fest!! Är ni riiiktigt snälla så kanske jag bjuder på en bild av mig själv i min mask ;) !!!!

FUCK YOU Alla Hjärtans Dag!!!!




The spanish boys... :)

Igår kväll så var vi hemma hos en av de tyska utbytesstudenterna och umgicks lite. Det slutade med att vi blev fulla och gick till en bar inne i stan. När vi blev ännu fullare så gick vi till ett ställe så att vi kunde skaka lite rumpa :)! Fröken tallica blev as packad...asså as packad! Det var shots efter shots efter fucking shots! Plus att jag totalt glömde bort att dricka vatten emellan all alkohol förtäring...vilket jag brukar vara jävligt duktig på!

Imorse när jag vaknade och skulle till skolan så var jag fortfarande full haha! Jag kommer till skolan helt jävla trasig och träffar på de spanska killarna. De informerar mig om att de ska skita i skolan denna dag och gå hem. De ska hem till deras gigantiska terass och sitta i solen med en massa chips och cola!! Sen så ställde de den magiska frågan när man är bakis och trött på sig själv...

"Ska du inte ta och följa med da?? Kom så tar vi hand om dig idag :)..."

Jag kunde juh inte säga nej...så jag följde med. Pojkarna var så himla gulliga! De köpte chips o cola o en massa annat och tröck ner allt i min hals och nästan tuggade åt mig oxo...det var gott! Efter ett antal timmar så hade jag återhämtat mig. Snart ska jag hoppa in i duschen och åka tillbaka till grabbarna för vi ska ut och skaka ännu mera rumpa ikväll!
Man borde juh tänka att fröken tallica ska lära sig av sina misstag...sitta hemma och slicka såren men nej!


I AM A ROCK N ROLL SUPERSTAR!!!


Facit till alla killar!

Här grabbar har ni något att använda...


När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.

När hon är tyst - Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon är rädd - Skydda henne.

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.

När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.

När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.



Lycka till pojkar!


varm och kåt...

Jag hade världens konstigaste dröm inatt! Jag drömde att jag var på ett museum och kikade runt. Museumet var ett gammalt slott som var vääääldigt stort. Jag råkade nog ta en fel sväng nånstans och kom vilse i det stora lottet. Ur ingenstans så dyker det upp en vampyr...en skit snygg manlig vampyr. Han tar mig typ till fånga. Vampyren var så jääävla snygg så jag kunde inte låta bli och känna mig attraherad av honom! Helt plötsligt så har vi sex och det är sååå jävla skönt!!!! Medans vi har sex så biter han mig och omvandlar mig till en vampyr.....!!!

Det hela var så jävla skönt i min dröm så jag kom. Jag fick världens största orgasm medans jag sov! Jag vaknar upp helt jävla varm och kåt.....och har precis fått en orgasm! Det måste vart det skönaste jag har vart med om! Fan va jag saknar en kuk just nu!


Sex...snart??

Jag har nu vart här i spagetti landet i snart tre veckor. Jag har lyckats att nästan tänka oavbrutet på Vakten, jag har lyckats att gå på en dejt med en iatalienare som våldtog min mun och så har jag lyckats att få en upptagen spanjor att komma i byxan varje gång han ser mig :)! Det känns som att jag har funnit mig tillrätta i det nya landet eller??

Den upptagna spanjoren, Paco, är en lång kille som är faktiskt ganska söt...speciellt när han ler! Ja snubben har juh flickvän och detta får jag veta efter att han kysser mig på en bro i Venedig! Egentligen så skiter jag i om han har tjej eller inte men tyvärr så gör inte han det...tror jag. Vi har alla studenter festat som fan både i torsdag och igår. Måste bara säga att klubbarna här är heeeelt sjuka...inte alls som i Sverige!! Hur som helst så har juh Paco varit med. Jag har konstant känt hans blickar på mig...killen knullar mig med sina ögon! Han har konstant tagit på mig och luktat på mig för tydligen så luktar jag gott..?? När de andra tittar bort så kramar han om mig och gräver ner sitt ansikte i min nacke och naffsar på min hals. Missförstå mig inte för jag klagar inte! Jag njuter av varenda blick och smekning! Killen driver mig till vansinne med sina blickar! 

Igår kväll när jag hade fått i mig tillräckligt med alkohol så tyckte jag att det var nog och tänkte att nä nu fan får det räcka! Han kåtar upp mig men nog fan får jag inget mer....the story of my life! Så jag informerade honom snällt om att han inte längre fick flörta eller ta på mig....det tyckte han inte om! Han sa att han inte kunde sluta och att jag skulle få honom att hamna i trubbel snart.... Jag hoppas att han menade det och att han menar sex med trubbel!

För gudarna vet att jag är kåt efter så jävla många kramar, kyssar och smekningar med Vakten men inge sex!





 

Stela fucking åsna!!

Min dejt med herr Federico var faktiskt ganska ok. Obserevera att jag säger att själva dejten var ok...han däremot...ja jag berättar mer snart. Han kom och hämtade mig som en gentleman! Vi åkte till ett litet ställe som är specialiserar sig  på öl...det var väldigt gott! Det fanns inga pinsamma tystnader emellan oss, konversationen flöt på och det var intressant faktiskt! Efter det så åkte vi runt här i Torino och han visade lite olika sevärdheter. Sedan så åkte vi till ett annat ställe, en liten fransk bar som var enormt mysigt. Efter drink nummer två så åkte vi uppåt en liten berg precis bakom min skola. Tydligen så är det det mest eftertraktade området att bo i här i Torino....enbart de rika har råd att bo där. Vi åkte ända upp till toppen där man kunde se hela staden upplyst! Det måste vart bland det vackraste jag sett! Fångad i den vackra utsikten och det faktum att jag var i Italien på dejt så kändes det faktiskt lagom romantiskt. Det var då han kysste mig...

Han kysste mig och förstörde hela fucking dejten! Allt var så bra innan han bestämde sig för att pressa sina läppar emot mina! Fy helvete va dålig karln var på att kyssas! Jag visste inte vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen! Han typ tröck ner sin tunga i min mun och sedan var han helst stilla. Då och då så vred han på huvet lite...asså ingen rörelse med varken tunga eller läppar! Och sen när han hade kysst färdigt så kändes det som om han hade tvättat min mun...åh såååå äckligt!!! Och vet ni vad det värsta var???!! Hans min precis innan han skulle kyssa mig...hahahhaha världens fulaste kyss min!!!! Nä fyyy faan va avtänd jag blev på karln efter han hade kysst mig!! Jag hade ingen aning om hur vikigt det är att kunna kyssas fram tills jag träffa på den här saken!

Ja han vill juh självklart träffas igen men jag är inte riktigt säker på det! Det enda som talar för honom är att han har både lägenhet och stuga uppe i Alperna och det skulle vara mysigt att åka upp dit nån dag. Men faaaan da att han måste kyssa som en stel fucking åsna!

Feel Good Inc

Gorillaz - Feel Good Inc


Jag ska inte göra något jag lovar!!

Ok jag har en dejt ikväll. Killen heter Federico och är en italienare. Han kommer hit kl 22.00 och plockar upp mig, sedan ska vi någonstans och ta en drink. Detta mina vänner är min första riktiga dejt någonsin. Såååå jag kan säga att jag är lite nervös. Det roliga är att när jag gav han mitt nr så var jag lite påverkad av alkoholen så jag kan inte säga exakt hur han ser ut. Jag vet att han har jätte ljust hår och ljusa ögon. Han är deffinitivt längre än mig och jag tyckte troligen att han var söt. Hmmm undrar hur det här ska gå.

Så jävla typiskt mig att inte ens komma ihåg ordentligt hur killen ser ut...

Any hoos så har jag lite dåligt samvete över att jag ska på dejt när jag har min underbara Vakt. Men jag har tänkt lite... Jag är juh för fan i Italien...lite måste jag väl få njuta. Plus att jag inte har någon aning om vad han håller på med där borta...fast jag är ganska säker på att han inte gör ett shit. Det är inte så att jag ska ligga med Federico eller så....jag har inte ens rakat benen eller kärleksgrottan!!! 

Skitsamma det får gå som det går....önska mig lycka till :) !!!! 

Hängpattar!!!

Favorit i repris fràn 21 augusti 2008


Igår kväll när jag kom hem så skulle jag klä av mig och byta om till sovisar och lägga mig. Sååå jag klär av mig och går i badrummet för att kissa lite snabbt, då går jag självklart förbi spegeln över handfatet. Vad ser jag då??? Joooo världens orangutang tuttar a.k.a hängpattar!!!! Jag är 22 år gammal med normal stora bröst....de ska inte hänga!!!!

Där stod jag i chocktillstånd och betraktade tuttarna från helvetet. Va fan gör jag nu, tänkte jag! Om de hänger som två halvfulla ris säckar redan nu va faaaan kommer hända om 10år!!! What tha hell !!! Jag som, fram tills nu, alltid tyckt att mina bröst var väldigt fina.  Arg och väldigt besviken gick jag och la mig övertygad om att detta är anledningen till att jag aldrig får ligga. Jag ska aldrig visa brösten för någon nånsin igen, var mina sista tankar innan jag somnade.

Imorse när jag vaknade var ris säckarna det första jag tänkte på, övertygad om att det bara var en jätte dålig dröm hoppade jag upp ur sängen och sprang till badrummet fr att betrakta "the boobs". Och vet ni vad!!! Under natten hade mina tjejer ryckt upp sig ur den deppression de var i och var pigga och glada igen!!! De hängde inte längre =)

WOOOOHHOOOO the bitch titts are gone....for now anyways!




Sjukt att mamma vet..

Jag har juh varit i sjuk, haft feber och frossa, så jag har legat döende med andra ord. Jag hade inte sagt till någon i min familj att jag är sjuk, speciellt mina päron för då får de panik över att jag är här borta och de där borta och att de inte kan komma och ta hand om mig. Lika bra att bespara de huvudvärken och inte säga något tyckte jag. Men vet ni vad?? Min mamma ringde för ungefär 20min sedan och det första hon frågar är om jag är sjuk!!!! Jag ljuger och svarar att jag mår jätte bra och undrar varför hon tror att jag är sjuk. Hon säger då att hon känt det på sig och inte kunnat sova hela natten för att hon kände att jag var sjuk...!!! Är inte det sjukt???? Jag höll fast vid min vita lögn och sa att jag mådde jätte bra och att hon inte behövde vara orolig över något. Hon trodde mig inte och fick mig att lova och svära hahaha!

Är det inte sjukt hur stark ett band mellan förälder och barn är? Att de kan känna på sig saker, saker som händer deras barn utan att de vet om det? Nu saknar jag min mamma och pappa jätte mycket!



Jag "råka" ringa fel...??

Rätt så berusad och full av dåligt samvete för att en kille hade kysst mig på en bro i Venedig tog jag upp telefonen i fredags och ringer Vakten när vi är på väg hem till hotellet. Jag berättar förståss inte vad som har hänt men det kändes jätte skönt att få höra hans röst. Hela helgen har jag undrat om jag verkligen är kär...kan man vara kär i en kille och bli intresserad av en annan kille? Jag blev intresserad av Paco...men tänkte fortfarande på Vakten....jag är konstig jag vet!

Any hoos på lördag morgon runt 8 på morgonen så ringer det i min telefon...mitt italienska nr. Det är en svensk tjej som undrar vem jag är och när jag sagt mitt namn så lägger hon på. Mmmm tankarna börjar rulla i mitt huve o jag tänker på om det kan vara någon tjej som har nått med Vakten? De enda som har mitt italienska nr är Vakten och min familj, har inte hunnit ge ut den till fler. Jag tänker då så här att Vakten kanske hade en tjej hos sig som sen undrade vem det var som ringde så sent. Hon snoka säkert i hans mobil och hon undrar vem det är som ringer från utlandet så hon ringer upp numret från okänt...för hur ofta har ni "råkat" ringa fel till ett italienskt nr??


Har du tjej??!

Venedig resan har vart helt underbar! Vi samlades på tågstationet i fredags, vi var nog en 20 st. När vi sätter oss på tåget så är det en kille som sitter nån stol framför mig med ansiktet vänt åt mitt håll. Han är en av de spanska utbytesstudenterna. Jag tycker att han tittat ovanligt mycket på mig och då och då så säger han något o hans kompisar vänder sig om och tittar på mig. Skumt tänker jag och bryr mig inte särskilt mycket om det. Hela fredagen så känner jag hans blickar på mig...så fort jag tittar på han så vänder han bort blicken.

Senare på kvällen när vi alla har druckit lite så sitter vi tjejerna i grabbarnas hotellrum och förfestar. Han heter Paco och lär mig hur man rullar en ciggaret. Han ger mig jätte mycket uppmärksamhet och det är tydligen inte bara jag som märker det. Det är någon konstig spänning i luften hela tiden...kan inte riktigt förklara hur. Fredagen slutade ganska tidigt för de andra men Paco insisterade på att jag skulle stanna kvar på klubben med de andra. Inte alls svårövertalad så säger jag javisst! Efter allt drickandes och dansandes så vandrar vi de små gatorna i Venedig....korsar bro efter bro.

Den romantiska staden och alkoholen påverkade nog mig lite för mycket. Kvällen sluade med att Paco kysste mig på en bro...

Lördagen den var lika spänd...vi hade alla jätte kul men varje gång Paco titta på mig så pirrade det till lite extra. Av någon konstig anledning så slutade det alltid med att vi gick ensamma bakom de andra eller att vi satt bredvid varandra. På kvällen när vi var krogen så känner jag att han tittar på mig hela tiden! Varje gång det kom fram en kille till mig så kom Paco och la sin arm om min midja och sa lite artigt att jag var hans flickvän. Konstigt tycker man men jag reagerade inte det minsta...jag njöt.

Senare på natten så tar han mig åt sidan och säger följande:

"Jag tycker om dig så jävla mycke...helt sjukt...jag har aldrig träffat någon som dig! Jag vill ha dig men jag kan inte ljuga...jag har flickvän hemma i Spanien sen 4,5 år tillbaka. Jag ska fan dumpa henne för jag vill vara med dig... Jag pratar om dig för grabbarna och de tycker om dig så jävla mycket också! Snälla bli inte annorlunda mot mig nu när jag har sagt att jag har tjej... vet bara inte hur det här ska gå. Jag är typ fan kär i dig och det har gått 48 timmar...vi ska vara här tillsammans i 5 månader till...hur fan ska jag hålla mig från att inte röra vid dig??"

Jag gott folk...this is the story of my life... Antingen är de gay och inte vill ligga eller så spricker det i brallan på de men de har tjej...










Slut som artist!

Nu e jag tillbaka från den underbara staden Venedig :) och oj oj oj va fint det var där! Det var lite kallt men shit vilken fin stad! Men jag tycker att den håller på att bli för turistig så jag skulle föreslå att ni åker dit snart innan charmen försvinner! Jag har haft så jävla kul den här helgen....det har varit en väldigt händelserik helg må jag säga! Mycket som ska berättas för er och jag planerar att göra det under dagen eftersom jag är hemma idag. Jag har nämligen gått coh blivit sjuk eftersom jag har härjat så hemskt mycket i helgen ;) Jag är slut som artist som min vän säger!

Nu ska jag käka lite chips o glo på något en stund...är strax tillbaka med allt skvaller från helgen och det är massor!!!!

RSS 2.0