Vi ska mysa...ja o du..

Usch det är så synd om mig. Jag sitter här med ett ansikte halv svullet. Jag opererade ut en visdomstand igår och heeeeelvete vad ont det gjorde!! Men nog om det.

McGills ville att jag skulle åka med honom ut till stugan nån dag den här veckan. Men jag jobbar hela veckan, det vill säga även lördag och söndag. Så jag kan inte men då undrade han om han fick komma o hälsa på mig istället. Det har han aldrig gjort förut. Han har aldrig hälsat på mig förut. Så McGills kommer hit på lördag efter att jag slutat jobba vid 6 tiden. Vi har fått låna en kompis (Muppen) lägenhet. Vi ska laga lite mat, kanske dricka lite öl och glo på en film. Dagen efter på söndag så börjar jag jobba vid 10 på morgonen och han åker då hem.

Vi kommer att sova ihop. Jag är hundra på att vi inte kommer att göra något men det blir iallafall mysigt att få ligga bredvid en karl. En karl man tycker om!

Kommer ni ihåg att jag sökt lite jobb i St...

img_0100 (MMS)

Kommer ni ihåg att jag sökt lite jobb i Sthlm? Jo...ett av kontoren jag sökt till ringde mig idag. På måndag nästa vecka ska jag på intervju :) det roliga är att slut datum för ansökningar är 3 dec. Dom har med andra ord valt att kalla mig för intervju innan dom har fått in alla ansökningar! Det ni!!


Är hos min tandläkare. Idag ska vi operera...

img_0099 (MMS)

Är hos min tandläkare. Idag ska vi operera ut min visdomstand. Inte dra ut den utan operera ut horan som bestämt sig för att växa ut väldigt snett. Tycker juh att det är lite jobbigt eftersom jag har en liten nålfobi. Men men får se hur det går. Tänk på mig!


Är o hälsar på min bror. Tror att jag ska ...

img_0098 (MMS)

Är o hälsar på min bror. Tror att jag ska få träffa hans tjej idag. Det roliga är att han påstår att det är hans granne haha! Hur som haver så tänkte jag berätta för er att jag sökt en massa jobb i Sthlm. Okej inte en massa men ni fattar. Också inom banken. Undrar hur det är att bo i Sthlm. Att få ha sitt eget ställe igen vore en gudagåva känns det som nu!! Mcgills vill att jag följer med ut till hans stuga nästa vecka. Jag jobbar då. Mys det hade vart då med brasa i en liten stuga när det snöar ute. Men jobbar som sagt. Nu känner jag att ja ba ordbajsar..


Då var man i Linköping!

img_0097 (MMS)

Då var man i Linköping!


Tycker ni att jag är hemsk?

Som var med en kille jag vet har flickvän?Om det varade för evigt...

Ibland saknar jag Italien något enormt. Jag saknar kulturen, språket, vännerna, pojkarna...ja allt! Men mest saknar jag det bekymmerslösa liv jag hade där nere. Jag levde i en liten bubbla dom där underbara månaderna. 


Se fosse per sempre...

Han svarade på mitt mess. Vi skrev till va...

img_0096 (MMS)

Han svarade på mitt mess. Vi skrev till varann lite o det pirrade i min mage för det var så spännande! Sen skrev han att han snart var hemma o att vi var tvungna att sluta messa. Det roliga försvann. Jag ska nog lägga ner det där...


Är du otrogen?

Det här med otrohet har okupperat my mind sen i lördags. Sen han med flickvän var otrogen mot henne med mig. Förr i tiden så hade jag inte problem med det där. Det var inte mitt problem. Inte mitt samvete. Men jag tycker annorlunda idag. Jag tänker mycket på henne och jag känner mig skit rutten. Trots det så tänker jag på honom och hur jävla härligt det skulle vara att få vara naken med honom igen.

Dom är ett sånt par som inte mår bra. Dom har ett förhållande där dom tänker att det blir bättre om vi förlovar oss, om vi köper hus, om vi skaffar barn....om vi kanske skaffar ett till barn! Dom vågar inte ta det där steget ut så dom sitter där med varann och inget händer. Nu kan jag inte veta vad hon tänker men han vill ut. Han sa att han ville det för två år sen och han sa det igen i lördags. Det kommer aldrig ske. Han är för feg. Det vet jag. Så synd egentligen.

Det är en farlig lek för jag känner sjukt mycket attraktion. Jag hade ett jätte svagt ögonblick för ungefär en halvtimme sen. Jag skickade ett meddelande till honom. Jag skrev hej. Inget mer än hej. Varför vet jag inte, jag menar vad är det jag tror att jag ska få ut utav det? Jag har iallafall inte fått något svar. Vilket är lika bra.

Usch. Jag leker med elden.Någon här inne som har vart otrogen?


Prince Charming

Remember him? Det var många år sen men han har tydligen inte glömt mig och jag blev påmind så fort jag såg honom. I lördags var jag ut med tjejerna. På väg till baren så träffade jag på honom och han var så jäähäävla snygg! Alla dom här attraktionerna kom tillbaka igen. Mot slutet av kvällen så hamnade vi på dansgolvet. Vi dansade, vi kramades och smekte varann.

Han har fortfarande samma tjej och dom har fortfarande samma katt...

Jag kunde inte hejda mig. Jag har vart ensam allt för länge och han var allt för charmig. Grejen med den här killen är att alltid får mig att känna mig sjukt attraktiv och kvinnlig. Hans blick och beröring gör det omöjligt att säga nej till honom. Vi lämnade krogen, hamnade på en tom gata och där kysste han mig. Vi har aldrig kyssts innan. Bara kramats. Efter det åkte vi hem, la oss i sängen med kläderna på. Efter en stund åkte allt av och vi låg där nakna och helt inlindade i varann. Det var helt jävla underbart. Vi hade aldrig sex för helt plötsligt så flyger han upp ur sängen och säger:

"Jag kan inte....jag kan inte gå hela vägen. Jag måste göra slut med henne först.."

Sen åkte han iväg. Han ringde mig från taxin och sa att han vill träffa mig igen. Det var så jävla underbart och jag känner mig så jävla rutten. Jag känner mig skit rutten. Jag vill träffa honom igen.
Här är ett gammalt inlägg från när jag vart med honom..


Inatt fick jag med mig en kille hem. En ga...

img_0095 (MMS)

Inatt fick jag med mig en kille hem. En gammal flört. Tror att jag skrev om honom ganska tidigt i bloggen. Sist jag såg honom var två år sen. Då undrar ni om jag fick ligga...nej. Nej det fick jag inte. Varför? Jo jag ska berätta varför lite senare för jag får inte med allt i ett mobil inlägg. Men jag är arg!


Inatt har jag vart på akuten. Vaknade av a...

img_0094 (MMS)

Inatt har jag vart på akuten. Vaknade av att jag hade så in i helvete ont i min magsäck. Efter ett tag stod jag inte ut mer så jag åkte till akuten runt 6 tiden. Efter lite undersökning frågade läkaren om något har hänt nyligen för jag har fått en typ av magsår som orsakas av stress. Trevligt! Så nu ska jag käka piller i två veckor. Ytterst trevligt! Så jag åkte ner på stan med tjejerna och shoppade, något som får mig att slappna av :) vad ska ni gö ikväll gott folk?


Varför fattar folk inte??

Det är en sak som jag inte förstår. Detta händer mig ganska ofta och jag börjar bli irriterad! Vissa dagar så är man inte så jävla social. Man vill vara lite mer själv.

Idag vid lunch så gick jag ner till luncrummet och det är ganska mycket folk där. Jag väljer att sätta mig vid ett tomt bord. Sätter på mig lurarna på min iphone och kikar på ett program medans jag äter. Jag kollar inte upp eller runt utan sitter där själv med min mat.

Man kan väl inte vara mer tydlig med att an vill vara själv?? Att det enda sällskap man vill ha är sin telefon. Varför...VARFÖR insisterar då folk på att alltid komma och sätta sig framför en och säga:

"Värst vad vi är osociala idag!"

eller..

"Nu tänker jag störa dig!"

Idag hände det igen. Jag satt där själv och ville vara själv. Inte nog med att det kommer en kärring och stör mig utan hon pratar non fucking stop under hela min lunch!! Hon tjötar på om hur hennes gamla arbetsplats skiljer sig från vår arbetsplats. Rutiner, info, kolleger...AAAAALLLTTT!!! Men jag skiter väl i det!! Jag skiter väl i hur ni jobbade på apoteket förut!! Jag vill bara att du håller käft så jag kan äta min mat ifred!

Men nej. Jag fick sitta där och artigt nicka på allt hennes skitssnack. För man kan väl inte vara så otrevlig och säga:

"Är du efter?? Kan du gå härifrån???

Mitt glas är halvfullt!

Idag efter jobbet åker jag till McGills (pojken) och tjejerna. Kramar vore på sin plats! Massor av dom!! Det blir lite bio, popcorn och kanske någon öl. Gott.

Jag är en värdelös bloggare just nu. Tycker inte att det händer något att skriva om. Inget annat än att man vart skit deppig på sistone. Men det är juh inge kul för er o läsa inlägg efter inlägg. Plus att jag har fullt upp med att försöka tänka positivt. Eller försöka vara lite stark. För min egen skull.

Doktorn igår kunde inte hitta vad det är för fel som gör att jag har så ont i huvet bakom mitt högra öga. Inte ens när han hade konsulterat sin överläkare så kunde han komma på något. Jag tycker att han mest verkade nervös. Det enda han fastslog var att han inte trodde att det iallafall var en hjärntumör. Vilket är jag tycker är ganska trevligt! Så vi kör på uteslutningsmetoden. Jag har fått tabletter som jag ska ta när jag får ont. Ska testa dom ett tag. Funkar dom så är det bra och gör dom inte det så får vi gå vidare till nästa.

Jag har bestämt mig för att göra det som gör mig glad när jag är ledsen. Annars så sitter man och bara gör sig själv mer ledsen!

Kramar på er och kom ihåg att ta hand om varann!!
Mår bättre idag. Är på jobbet o knappar på...

img_0091 (MMS)

Mår bättre idag. Är på jobbet o knappar på tangenterna som vanligt!  Idag kl 13 har jag även tid hos doktorn. Vi ska kolla på mina huvudvärk o den där knölen. Jag kallar den för knöl men jag tror att det bara är något som svullnat upp. Usch jag behöver inte existera i ett par dagar. Det hade vart skönt.


Mitt i allt betong hittade jag den här vac...

img_0090 (MMS)

Mitt i allt betong hittade jag den här vackra skapelsen.


På fredag åker jag till London för begravn...

På fredag åker jag till London för begravning. Dom senaste dagarna har varit hemska. Går inte ens med ord att beskriva. Hoppas att ni har förståelse för att jag inte är så social på bloggen. Jag behöver tid just nu. Ta hand om varann!


Jag o golfbollarna till ögon checkar ut en...

img_0089 (MMS)

Jag o golfbollarna till ögon checkar ut en stund.


Jag har spenderat dagen med att gråta i te...

img_0088 (MMS)

Jag har spenderat dagen med att gråta i telefon. Har pratat med mina gamla kollegor och chef. Jag är sjukt utmattad nu. Ska försöka ta mig till jobbet imon. Har vart borta så mycket på sistone eftersom det bara hänt en massa skit. Det är så svårt att hantera någons död. Som "krigsbarn" borde man tycka att man är van vid det men så är det inte. Det är så annorlunda när någon blir berövad sitt liv. Jag kan inte sluta se hennes ansikte framför mig...död..


Hur kan världen vara så äcklig?

Livet är inte lätt. Den senaste tiden har varit ett rent helvete. Nu ännu värre. Igår kväll fick jag veta att en tjej jag jobbade med på mitt förra jobb har blivit mördad. Mördad. Det är så hemskt. Så sjukt. Vi kände till varann innan jag började jobba där, sen vart vi arbetskollegor. Vi jobbade ihop i ett par månader. Jag tyckte att hon var så konstig i början. Hon stirrade så mycket på mig. Härlig tjej när man väl lärt känna henne.

Inatt har jag inte sovit. Jag kan inte sluta tänka på vad som skedde henne under hennes sista timmar. Hur rädd hon måste vart. Vad gjorde dom med henne? Hur kan man ta någon annans liv?

God söndag gott folk!

img_0087 (MMS)

God söndag gott folk!


Det är fredag o jag har ont i huvet. Jag v...

img_0086 (MMS)

Det är fredag o jag har ont i huvet. Jag vill krypa ner i sängen i fosterställning o tycka synd om mig själv. Men jag är hemma hos min faster o lyssnar på alla dra dåliga skämt som egentligen är ganska roliga.


Det visade sig att hon har den riktigt far...

Det visade sig att hon har den riktigt farliga versionen av cancer. Hennes bröst ska bortopereras och sen är det strålning. Jag vet inte vad jag ska skriva mer.


Jag är på utbildning med jobbet o kan inte...

img_0085 (MMS)

Jag är på utbildning med jobbet o kan inte tänka på annat än sex!!


Nu är jag äntligen hemma. Jobbet tar kål p...

img_0084 (MMS)

Nu är jag äntligen hemma. Jobbet tar kål på mig den här veckan! Har även hunnit hälsa på min sjuka faster. Hon ser bättre ut. På torsdag ska hon få besked om cancern har spridit sig eller inte. Hemskt. Man kan inget annat göra än o hoppas på det bästa!! Det är mitt nya motto i livet. Sluta analysera o hoppas på det bästa!! Nu ska jag krypa ner o inte existera i några timmar innan det är dags igen för work. Fast jag ska slänga in ett till inlägg strax som jag skrev igår kväll men glömde publicera :) ----------------------------------------------- Jaha...inlägget har visst lagt sig under denna :)


Han igen..

Jag har ett missat samtal från honom. Som vanligt. Det är kväll och snart så är det dags att sova. Det är då McGills (han) brukar ringa, gå igenom dagen och säga god natt. Han var jätte skum under helgen. Han hängde med mig på fredagen när jag åkte runt lite och fixade inför festen. Han kom på min fest och var med mig hela kvällen. Vart jag än gick så följde han med, även när jag gick ut i kylan och tog en cigg. Var han inte med mig så frågade han efter mig. På krogen så var han runt mig hela tiden. Drog mig ifrån dom andra då och då, tog min hand och gick runt lite. Vid ett tillfälle så går vi runt och håller hand samtidigt. Jag ser en kille som jag känner och jag hälsar på honom. Ingen kram eller så utan vi bara säger hej. Då vänder sig McGills mot mig och säger:

Han: Flörtade du med honom?
Jag: Nej...vi är kompisar och jag sa hej..

Skumt??? Ja det tycker jag! Lite senare träffar vi på hans kompisar. Jag tror att den ena frågade om jag var hans tjej och han svarar nej trots att han har betett sig som min pojkvän hela kvällen! Efter krogen var vi på McDonalds och mina kompisar kallar honom för min kille hela tiden vi sitter och äter. Han säger inte emot. Han sitter och ler. När det är dags att gå hem så ger han mig en kram och går hem. Thats it.

Nu har jag berättat för er hur det gick till och eftersom jag har anammat ett nytt motto i livet så tänker jag inte analysera situationen. Det är som det är. Punkt. Meeeeen det hindrar inte ER från att sönder analysera detta!!! Dela gärna med er!
Jag utklädd till Cleopatra och McGills utklädd till en Cowboy. Han gick omkring hela kvällen och sa Pang Pang som den lilla pojken han är...vid ett tillfälle så mosade jag sönder hans kind med pussar för att han var så hiiimla söt!!


Livet är underbart? JAAA för fan!!

Shit vilken vecka. Mycket upp och mycket ner men vilket som så har mina underbara vänner lyckats få mig på ett så underbart humör! Hela veckan bestod av plugg och enbart plugg. Jag skrev min tenta i onsdags och jag hoppas att jag klarade mig. Tar jag den här tentan så kan jag äntligen ta ut min examen. Mamma och pappa vill slänga ihop en examensfest :) skryta lite hehe!

Maskerad festen var jätte lyckad! Jag hade riktigt roligt och då menar jag riiiktigt roligt! Mina vänner var där och var sjukt roligt utklädda. Vi hade allt från en blodig gynekolog till lego!! Jag ska slänga upp bilder på alla, anonyma förståss, så ni får se lite av allt roligt! Men måste säga att jag fick en as cool present haha! Visar och berättar mer om den oxo! McGills var där han med. Han var utklädd till en Cowboy och betedde sig som min pojkvän hela kvällen. Men mer om det i ett annat inlägg!

Måste juh lämna er med en cliff hanger eller hur???!!Jag i fredags när jag hade världens kortaste klänning och ingen bh! Jag var upplagd för DTF  Down To Fuck  som dom så fint säger i Jersey Shore men självfallet så hände det inget. Det var en kille som sa:

"Du har så jävla fina ögon....jag borde gripa dig!"

Jag flydde och fylle ringde McGills istället hehe!! Väckte honom och sa tydligen att jag ville komma hem till honom som förr i tiden efter krogen..


God morgon! Jag har varit borta i ungefär ...

img_0080 (MMS)

God morgon! Jag har varit borta i ungefär en vecka jag vet! Men! Jag har fyllt år, haft en tenta och haft min maskerad fest :) Så är jag slut nu? Yes!!! Mycket som snurrar i skallen oxo...som vanligt! Jag tänker på min faster, på döden, på mcgills, på mina underbara vänner och till sist på mig själv. Skönt att ha er. Att få skriva av sig o få ut allt. Återkommer med mer!


Party!!!!

img_0079 (MMS)

Party!!!!


Håller på fixar o donar inför maskerad fes...

img_0078 (MMS)

Håller på fixar o donar inför maskerad festen :)


Nu har jag tagit en paus i pluggandet o ti...

img_0072 (MMS)

Nu har jag tagit en paus i pluggandet o tittar på The big bang theori. Den serien är hysteriskt rolig, Sheldon gör hela serien. Jag tror att min "knöl" på min hals har blivit lite mindre. Och det var det jag hade att säga just nu :) vad har ni haft för er? Jag är lite nyfiken på hur era dagar ser ut?


Är i en annan stad. Är hos tjejerna. Jag t...

img_0071 (MMS)

Är i en annan stad. Är hos tjejerna. Jag trivs här. Jag mår bra här. Så fort jag kom fram hit igår kväll så kände jag genast en skillnad. Den här veckan ska jag släppa allt som har med cancer att göra. Vilket äckligt ord! Jag ska fokusera mig på att plugga till en gammal tenta jag ska göra imon och sen så ska jag bara sysselsätta mig med att förbereda inför min maskeradfest på lördag. Jag har fixat sjukt mycket grejer :)


Jag fyller år idag. Har fått jätte många m...

img_0069 (MMS)

Jag fyller år idag. Har fått jätte många mess o ännu mer gratulationer på Face. Men jag har lite svårt att vara glad. Min faster har fått cancer, hon kanske dör. Jag kan inte sluta tänka på min knöl. Och någon horunge har försökt bryta sig in i min bil! I somras snodde dom min stereo o försöker göra det nu igen. Sen så har jag en tenta på onsdag som jag inte alls känner mig förbered på. Allt detta gör att jag har ont i huvet. Och jag tror att jag precis fick min mens. Grattis tallica!


RSS 2.0