F.U.C.K

Jag tror att förhållandet mellan mig och Paco är över...vare sig den var vänskaplig eller om den var något mer. Vi hade världens största gräl i torsdags natt som resulterade i att jag gick ifrån honom. Han messade och sa förlåt men jag svarade inte. Orkade ärligt talat inte. Idag träffades vi i skolan för första gången sen vi bråka. Det var minst sagt spänt mellan oss och det påverkade kemin i hela gänget.

Han och de andra spanjorerna går aldrig ut utan att fråga om jag ska följa med och jag går aldrig ut utan att fråga om de vill följa med. Tror att de ska ut ikväll och vi har inte pratat. Fan oxo att jag lät det gå så långt att jag nu är på gränsen att fucka upp allt. Måste reperera det på något sätt men jag vägrar att be om ursäkt eller så. Jag är inte den som gjort fel men jag kanske ska visa att det iallafall är glömt...från min sida.

FFFUUUCCCKKK!!!
Magprat!

Min mage pratar...pratar ständigt! Jag slår vad om att det sitter två gamla gubbar i min mage och argumenterar med varandra konstant. För någon som råkar stå bredvid mig under denna hetsiga diskussion tror att jag är jätte hungrig eller jätte gasig! Jag är varken hungrig eller gasig!! Inte särskilt charmigt! Värst är det om jag är på lektion eller ännu värre är med en kille.

En gång spenderade jag en jävligt mysig kväll med en stilig ung herre. När vi skulle sova så bestämde min mage sig för att ställa till med en privat konsert för honom. Det dånade och brummade som en gammal rostig bil. Vet ni vad han frägar mig?? Han frågar om jag är gasig haha! Lite sur och generad säger jag nej! Gullig som han va dock sa han att jag fick prutta så länge det var under täcket! Jag skämdes ihjäl....på grund av min mage!


Never fart in a wet suit!!


Snart så!

Detta köpte jag idag. Ett par jätte fina sommar shorts. Zåååå nu är det bara att vänta in sommarn...vilket borde va här i Italien om ungefär en vecka :D !! 
Trasig...

En kommentar från en av mina trogna läsare Thomas.

Ibland blir jag lite orolig för dig....
Inte för att du är ute och partajar eller att du dejtar två killar samtidigt.
Utan just för att du är "trasig och bakis". Att du kanske inte är helt harmonisk och döljer det bakom party och sex.
Vilket ju är helt ok, med tanke på en tuff barndom och en stökig relation med din förre pojkvän.
Jag vill absolut inte lägga några moraliska värderingar på ditt liv - jag är bara lite orolig för dig...
Önskar dig allt gott!!!


Jag ska nu inte lägga upp värsta inlägget om hur kommentaren är så fel och stapla upp argument efter argument.  Problemet är att jag inte kan säga emot för att Thomas har rätt. Jag är inte harmonisk på insidan. Jag är trasig på så många olika sätt att det inte går att rabbla upp alla. Skäl har jag för att vara det men styrkan att ta tag i det....det är det jag inte har. En sak har du dock missuppfattat Thomas. Jag döljer det inte bakom party och sex. Det är terapi för mig...det är så jag orkar igenom.

Tack för att du läser mellan raderna....Seven Pounds

Trasig och bakis som jag är idag efter gårdagens bravader så finns det inget annat att göra än att kolla på en skön rulle. Otrolig vacker film...

Seven Pounds


Borde jag dumpa honom??

Jag var ute och festade igår...igen haha! Vi va på ett ställe som var grymt bra...jag vet att Muppen hade älskat stället! Hur som helst så ringde jag Patrick för jag ville ha sällskap när jag skulle hem sen. Innan han kom och hämtade mig så fick jag en ros av kille. Så jag hoppar in i bilen med rosen i handen. Patrick tittar på rosen och säger inget...jag ser att han stör sig på den. Så jag berättar att jag fick den av nån kille jag inte känner...att jag inte bryr mig om rosen. Då säger han:

"If u dont care about the rose...can I throw it out the window?"

Jag svara att han får göra det om han vill och tanken slår mig om kille är smått avundsjuk? Han slänger verkligen rosen ut genom fönstret. Väl hemma när vi har haft sex...jävligt bra sex måste jag säga oxo! Så säger han:

Patrick: I have a confession to make..
tallica: Yes..
Patrick: I am seeing other girls aswell
tallica: Ok
Patrick: Four girls..u are the fourth girl Im seeing
tallica: Ok...I dont mind
Patrick: U dont mind??
tallica: No

Han såg lite förbryllad ut...nästan lite besvärad.

Patrick: I was really just kidding
tallica: Ok...but if u werent I really dont mind...u can see how many other girls u want

Stackarn såg nu ba ännu mer förbryllad och förvirrad ut. Sanningen är juh att jag verkligen inte bryr mig. Han får träffa hur många tjejer han vill så länge han ger mig det jag vill ha när jag vill ha det. Jag är inte här för att leta mig min framtida man...om jag nu har nån sån.

Borde jag låtsats som att jag bryr mig?? Betyder det här att han börjar bry sig?? Jag orkar ärligt inte med en kille som bryr sig. Borde jag dumpa honom nu...för jag tycker verkligen om hans familjejuveler om ni förstår vad jag menar ;)

"I am sorry..."

Ja jag har juh som sagt fått skulden för att en kille och hans tjej gjorde slut. Det är tydligen mitt fel att han tittar på mig. Att han sedan berättar för sin tjej att han tycker att jag är speciell är juh självklart oxo mitt fel. Tydligen så har han väl tagit förnuftet till fånga och skickat ett mess till mig:

"I am sorry for the things I said, I was drunk and I didnt know what I was saying. Kisses!"

Detta skicka han till mig igår kväll. Jag har ännu inte svarat...tänker inte gö det heller. Ska nog låta honom lida en stund...

Vems fel är det?

En flicka träffar en kille. De fattar tycker för varann. Han säger senare att han har tjej. De lägger ner men flörtar med varann då och då. Han berättar för sin flickvän att han har träffat en tjej han tycker är speciell. De gör slut med varann.

Är det flickans fel?? Varför får jag alltid skiten??

Hur kan du vara så hjärtlös??!

För ett par år sedan var jag tillsammans med en kille som var och fortfarande är mitt livs kärlek. Jag träffade honom när jag var väldigt ung men blev genast upp över öronen kär! Vi var tillsammans i fyra och ett halvt år. Vi skulle gifta oss och spendera vår smekmånad i Venedig. Trots att han älskade mig väldigt mycket och jag honom ännu mer så funkade inte vårt förhållande. Jag kom alltid sist på hans lista över prioteringar. Under hela vårt förhållande sa han en enda gång att han tyckte att jag var vacker. Jag hade redan accepterat att han hade svårt att uttrycka sina känslor men ibland behöver en tjej få höra lite ömma ord. Jag var olycklig men min kärlek höll mig kvar. Han hade en svår barndom som förklarade mycket för hur han var men efter fyra år så orkade jag inte mer. Upprepade gånger fick jag höra rykten om att han var otrogen men jag valde alltid att tro på hans extremt dåliga ursäkter. Kärleken gör en blind och svag..

Jag tog det svåraste beslutet i hela mitt liv och lämnade honom. Efter det hamnade jag i den mörkaste och svåraste perioden i hela mitt liv. Visst hade vi fler mörka stunder än ljusa men vi hade vissa stunder ord inte kan beskriva. Saknaden var enorm och styrkan att hålla sig borta från honom minskade dag för dag. Jag totalt tappade all grepp om min verklighet.

Det tog mig väldigt lång tid men jag tog mig tillbaka, tog mig upp på fötter igen. Jag träffade en pojke som jag fattade tycke för. Enda pojken sen mitt ex. Efter ett tag får jag reda på att han träffar två andra tjejer samtidigt som mig. Än en gång vart jag förkrossad. Efter den smärtan bubblades allt från mitt ex upp till ytan. Jag slöt mig inombords. Började att behandla alla killar som skit. Jag är verkligen ledsen över det men jag kan inte se er killar annat än som objekt jag kan tillfredställa mig själv med...för tillfället. Det är därför jag kan göra allt jag gör nu utan att känna det minsta ånger eller sympati. Jag tar inte hänsyn till någon annans känslor än mina egna och det är jävligt lätt för att jag har inga...

För er som undrar hur jag kan vara så kall och hjärtlös...
Visdomsord...

Jag har spenderat större delen av min dag med att läsa en bok....en jävligt bra bok! Den heter Zahiren och författaren är Paulo Coelho. Vill inte avslöja något om den pga av risk att avslöja något ni inte bör veta innan, men den är verkligen jätte bra. Alla Paulo´s böcker är enormt bra, speciellt Alkemisten. Jag har bara ett ord för hans böcker...

Visdomsord..Uppdatering!

En liten uppdatering för er nya...

Jag träffar...nej jag ligger med två olika killar samtidigt just nu. De vet juh förståss inte varann. En spanjor som heter Carlos och en italienare som heter Patric. Båda ser jävligt bra ut och jag kan inte bestämma mig för vem jag vill ha...så jag tar båda :) !! Måste säga att jag lyckats bra än så länge! Hade en dejt med Patric igår....as mysigt!

Det kan finnas ett problem...båda brukar hänga på samma krogar så jag måste va väldigt försiktig med att inte va på samma ställe när båda e där...då kanske jag får smaka lite på medelhavs temperamentet...


Historien om den röda skon...

En gång för länge, länge sedan så var det en liten flicka. Den här lilla flickan bodde i ett land som var styrd av en ond krigsherre. Krigsherren tyckte inte om flickans folkslag så han gjorde allt han kunde i sin makt för att göra livet miserabelt för hennes folkslag. Han kidnappade, torterade, våldtog och avrättade det stackars underlägsna folket. Den lilla flickan hade redan förlorat två bröder och väldigt många släktingar till den onda krigsherren. Men hennes modiga och godhjärtade föräldrar försökte ändå göra allt för att få vardagen att bli normal för den lilla flickan och hennes syskon. 

En dag tog hennes far henne till marknaden. På marknaden såg den lilla flickan ett par röda balett skor som hon genast blev kär i. Hon frågade far väldigt snällt om hon kunde få de fina röda skorna....sedan började hon precis som alla andra barn gnälla tills fadern gav med sig och köpte skorna. Den lilla flickan var överlycklig...

En natt, när den lilla flickan ligger i sin säng och sover, vaknar hon av skrik. Hon och hennes familj springer ut på gatan för ta reda på vad det är som försigår. Den lilla flickan står på gatan med resten av grannskapet och håller sin far i handen när hon hör ett ljud ovanifrån. Ett ljud hon dessvärre genast känner igen. Hon tittar upp i den mörka natten och ser tre stridsflygplan som flyger väldigt lågt över husen. Hennes far lyfter upp henne och springer in i huset igen med resten av familjen. På vägen hör den lilla flickan det första bombnedslaget för natten...

Väskor med lite kläder och proviant är redan iordninggjorda. Det första den lilla flickan tänker på att ta med sig är de nya röda skorna. Enda sättet att ta med sig de var att ta på sig de, så det gjorde hon. Familjen hoppar in i bilen och fadern börjar köra mot bergen. Bergen var det enda stället detta folkslag kunde rymma till och söka skydd. Krigsherrens soldater var inte bekanta med de kala bergen så de följde aldrig efter. Bilen fastnar i lera pga av alla människor som vandrar. Den lilla flickan och hennes familj bor i bilen i flera dagar. Maten och vattnet är slut. De lever på pulver mjölk och snö som de smälter till vatten. Efter ett par dagar överger de bilen och fortsätter att vandra till fots som alla andra. Allt fick lämnas kvar i bilen.

Den lilla flickan vandrar bredvid sin far i knähög lera. Han håller henne i handen. Helt plötsligt känner hon kall lera runt tårna när hon lyfter på sin högra fot. Hon har tappat sin ena sko. Hennes far börjar gräva i leran och letar frenetiskt efter skon....han hittar den inte. Den lilla flickan hade inget annat val än att fortsätta vandra med en sko. Hon grät hela vägen...inte pga av de sår i foten hon fick för att hon var barfota...utan för att hon så väldigt gärna ville ha tillbaka sin röda sko.

Än idag så får jag en klump i halsen när jag ser röda skor som påminner mig om skon jag tappade i leran för så många år sedan....Strip Club!

Det rycker i mina ben...det kliar under mina fötter...vad kan det bara?? Jo det är dans feber mina vänner!! Fröken tallica vill ut och skaka på rumpan sin ;) zåååå spanjorerna väntar på mig med en flaska Rom :) Här får ni något att vibrera till där hemma medans jag skakar på dansgolvet!!!


Dj Nelson - Strip Club


Hur ofta tänker du på sex??

Jag har gått omkring hela dagen och funderat över det är här testet och sexberoende. Män tänker på sex ofta, vad jag fått höra och av de erfarenheter jag har, men kvinnor tänker på sex minst lika mycket som män. De flesta vill bara inte erkänna det. Hur ofta tänker du på sex??

När jag tänker på sex så tänker jag inte bara på ormen i kärleksgrottan utan även på den närhet man får och känner vid själva samlaget. Javisst så träffar jag ibland killar enbart för att jag är kåt men det är för att jag är kåt på just de. Det är inte så att jag blir kåt på vem som helst och bara bara vill ligga. Ok ibland vill jag visst bara bara ligga men jag ligger inte med vem som helst bara för sexets skull.

Ibland vill jag bara bli omhållen...men när man håller om mig så blir det oftast några pussar. Några pussar gör mig sugen så det slutar oftast ändå med sex :) så kan någon komma och hålla om mig??

Är jag beroende av sex?

Igår fick jag en kommentar av Missbrukaren om att jag borde gå in på en hemsida och klicka på knappen "40 frågor för självdiagnos" ... Jag måste erkänna att jag först blev lite grinig för att det första jag tänkte på var att hon tror att jag är beroende av sex. Men kom sedan på att det var snällt av henne för hon ville egentligen bara vara snäll! Sen så vart jag lite skraj för att jag började tänka efter. Så jag ställde frågan:

Är jag beroende av sex?

Om sanningen ska fram så vågade jag inte gå in på hemsidan för att svara på frågorna för en självdiagnos...så jag gick och la mig istället. Men sova fick jag inte mycket av. Jag låg där och tänkte...vred och vände på mig och tänkte. Är jag verkligen beroende av sex?? Imorse när jag vaknade så satte jag mig vid datorn direkt. Nu jävlar skulle jag gå in på hemsidan och göra en självdiagnos.

Det var 40 frågor som skulle besvaras och jag fick 13 "poäng"....det var allt! Vad fan betyder 13 poäng?? Om jag ska ställa en själdiagnos efter de frågor som ställdes så tycker jag absolut inte att jag är beroende av sex! Jag tycker om sex...nej jag älskar sex men inte till den punkt att jag på något sätt är självdestruktiv.

Här är hemsidan: http://www.slaa.nu/

Hur många "poäng" fick du?

Fontänorgasm!

Jag typ ramlade in på en blogg igår där det talades om fontänorgasmer. Jag har aldrig haft en och jag undrar verkligen hur det känns. Nu har inte jag särskilt mycket kunskap om fontänorgasmer så rätta mig om jag har fel. Det verkar som att det är lättare för vissa att få det och svårare för andra. Jag hade en kompis en gång som sa att strax innan man når himmelriket så känns det lite som att man är kissnödig. Den känslan har jag haft massor av gånger men jag har aldrig kommit dit! Det ska tydligen vara känslan av en vanlig orgasm gånger tio och det håller längre! Jag har även fått höra att när man väl fått en fontänorgasm så blir man inte längre nöjd med en vanlig....stämmer det?? Jag vet att det är annorlunda från person till person men är det någon som vet om det exempelsvis är lättare att få en i nån speciell ställning....eller tillstånd??

Jag vill verkligen ha en fontän!! Har du haft en??Måste sluta tänka på sex!

Jag visste att jag inte borde haft sex! För det är allt jag tänker på nu. Hade sex i torsdags, fredags och igår så jag vill ha mer! När man inte haft sex på ett tag och får det så vill man bara ha mer! Varför e de så?? Känner mig som en jävla drog beroende kärring som vill att pojkar ska taffsa på henne ständigt!

Tja för att inte bli galen av allt kåthet som bubblar inom mig så har jag lekt med bloggen lite idag...istället för att leka med mig själv. Hon har fått sig nya kläder! Visst är det fint??


Kan man gö så??

Ok jag har en fråga...

Du är i sängen med en tjej. Ni har sex och båda verkar njuta. Hon säger att hon har något som kommer att få båda att njuta ännu mer. Då tar hon fram sin vibrator. Ok vi alla tjejer vet hur jävla skönt det är med en vibrator....tänk er då en vibrator och en kuk!! Frågan är då:

Tror ni att han tar illa upp??? Är det en big no no i sängen??
I drink for free bitch!

Oj oj vilken natt det har varit! Förfest hos spanjorerna där Paco hade med sin tjej! De bråkar med varandra på väg till krogen och han drar hem. Jag försökte få de att bli sams men det gick inte så bra. Se jag kan va snäll...försökte få de att bli sams istället för att försöka ligga med honom! Väl på krogen så träffar jag Patric och hans kompisar. Asså killen är för snygg! Vi alla spenderar kvällen med varandra och har jätte kul. Jag vart full men min söta rommie...hahah hon vart aaaas packad! Det var juh mitt fel...jag gav henne shots efter shots. Ni ser...fröken tallica har gått och blivit jätte bra kompis med bartendern/ägaren till klubben vi va på. Han tycker väl om mig eller nåt eftersom varje gång ja e där så ger han mig en massa gratis shots! Och han ger mig inte en shot i taget utan fyra fem stycken....så jag ger vidare :)! Det hände en liten grej som var ganska lustigt. Jag och Patric gick till baren för att dricka. Bartendern häller upp drickat och Patric tar upp pengar för att betala. Då säger bartender:

"She doesnt pay here"

Hahaha han vart liiite chockad. Tönt som jag e så tyckte jag att det var coolt! Han tyckte väl oxo att jag var jätte cool för han tog mig två gånger igår kväll ;) jag har lite svårt att sitta idag...

President Obama

Denna man är att beundra. Han kommer att verkligen skapa historia!

President ObamaGame plan!

Ok ni vet när man inte har haft sex på länge och sen så får man sig ett nyp....så vill man bara ha mer och mer! Man blir som en liten kåt galning som bara vill ligga konstant! Zåå låt mig berätta för eder vad fröken tallica har sysslat med igår och idag :). Torsdag natt spenderades natten med Patric, den italienska löjtnanten som är helikopterpilot ;)....ni kan juh tänka er hur het jag e på hans uniform!!!! Any hoos så träffade jag Carlos igår kväll på en krog, den spanska läkarenstudenten. Världens mysigaste kille...och eftersom jag precis fått ligga så hade mitt könsorgan kontroll över mina sinnen igår. Så Carlos fick följa med mig hem :)...jag kan inte nog säga hur mysig den här killen e! Han åkte hem imorse. Idag runt 4 tiden så träffade jag Patric eftersom han promt var tvungen att bjuda mig på glass. Vi gick runt lite och käkade glass...jag fick mig en bra titt på han i dagsljuset och wow killen ser sjukt bra ut!

Ok jag hade inte haft sex på över två månader men så lyckas jag hoppa i säng med två killar på två dagar. Två killar som jag verkligen kan tänka mig att träffa igen! Om jag spelar mina kort rätt så kan jag kanske träffa båda samtidigt utan att de vet om varann....det har juh gått bra de här dagarna. Jag behöver ha en bra game plan! Patric ska med oss ut ikväll och Carlos e hemma för att han har tenta nästa vecka så det blir perfekt. De båda bor väldigt långt ifrån varann...det skulle faktiskt kunna funka. Oj jag kom precis tänka på en sak...tänk om jag fick de båda att ställa upp på en trekant....å herregud....Stand up komedi

Hahahahaha!!

Dane CookGeorge CarlinMy Chemical Romance

My Chemical Romance - The Sharpest LivesÄntligen!!!

Jag har haft sexuellt umgänge med en ung man inatt. Med andra ord så var jag ute med en tjej kompis, träffade på en väldigt snygg italiensk pojke (trodde att de inte fanns) och hånglade med honom på dansgolvet. Han och hans kompisar hade vart i Sverige för ungerfär en månad sen i Stockholm. Och de berättade lite grejer så jag fick en sjuk hemlängtan. Han heter Patrick, är 23 år gammal, är i armén och pluggar till någon form av helikopterpilot...om jag kommer ihåg rätt. Alla hans kompisar som de var ut med var i armén...det syntes kan ja lova.

Nu...till sexet! Det var bra...det var faktiskt ganska bra. Han var väldigt mjuk och försiktig och frågade hela tiden om jag hade ont. Han kanske var rädd för att gö mig illa eller nåt. Det enda dåliga var att det var över så snabbt...fast snabbt för mig är ju allt under 40 min :)

Äntligen har jag fått ligga efter 65 dagar!

En italiensk pojke...

Jag är precis hemkommen från en klubb. Ikväll mötte jag en jävligt het italienare som heter Patrik. Han är i armén och är nogon form av helikopterpilot. Just nu är han och skjutsar hem en kompis...sen så kommer han hit! Det verkar som att fröken tallica äntligen kommer att få ligga efter sju hundra år av torka!!! Jag uppdaterar imorgon med alla smaskiga detaljer. Ska bli intressant och ligga med en italiensk pojke :) !!

Peace out fuckers!

Veronica Mars

Ok baka bröd blev det inget av...kom på att jag är för lat för sånt. Så jag har kollat på Veronica Mars istället. Bara på ett par dagar har jag lyckats plöja igenom nästan tre säsonger. Yes det visade sig att jag hade ganska mycket fritid nu när min rommie inte e här.  Så nu tar jag tag i livet och hoppar in i duschen, sätter på mig ansiktet, kläder och tar mig ner på staden. Tror det är någon form av köttmarknad på gång och det får juh förståss inte missas!

Veronica Mars


Baka eller ligga??

Jag drömde inatt att jag bakade bröd. Brödet såg inte särskilt gott ut men jag tror att det var gott. Jag känner ett enormt sug efter att baka bröd! Känns som att min kropp och hjärna försöker säga mig något med denna dröm. Innan så drömde jag bara om att jag hade sex....nu drömmer jag om att jag bakar bröd...hmmm. Vill mitt undermedvetna säga mig något? Något om att jag borde hitta mig en kuk fort som fan innan jag förvandlas till en uttorkad gammal nucka som bara bakar?? Hmm ska kolla i kylen om jag har jäst....vill verkligen baka...

Detta bröd bakade jag i somras :) ser inte så jätte jätte jätte gott ut men jag har nog fan potential!
Mys

Fan va seg jag är...orkar inte hoppa in i duschen och sedan fixa mig på nytt igen! Carlos ska ut med sina kompisar och vill att jag ska följa med. Ingen av mina kompisar ska ut för att vi va ut igår och de ligger hemma bakis. Jag vill inte gå ut ensam med hans kompisar....känns lite konstigt. Ska nog skita i det och glo på en film istället...eller? Pratade med Vakten igår och han tror att jag håller på och sliter ut mig själv med allt detta festande...kanske ska ta det lugnt lite då. Äh vi får se...ska juh ut med tjejerna imon och spanjorerna till helgen...

Nä jag har bestämt mig nu! Jag ska fixa lite käk, äta gott och kika på en skön rulle! Carlos och min poni (könsorgan) kan vänta ikväll :) ! Soffan here I come för ikväll ska jag mysa med mig själv!


SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX!!!!!!

Ok det har nu gått exakt 64 dagar sedan jag hade sex sist.....64 DAGAR!!!!!!!!! Vet ni folk hur mycket det är??? Det är exakt 64 dagar!  Fan vad jag vill ligga! Jag vill verkligen ha sex! Jag vill knulla, pippa, bli pumpad...ja ni förstår. Nu är jag inte bara kåt längre utan jag börjar bli aggresiv! Jag kommer skada någon snart. Det roliga är att jag kan ha sex med vem jag vill när jag vill men jag vill inte ha sex med nån av de här pygmeerna här! Fast jag skulle kunna tänka mig ligga med Carlos...han är juh faktiskt jävligt het.


Hmmm jag kanske ska ligga med Carlos...det är juh en genialisk idé! Jag ska kanske träffa honom ikväll zååå då kanske jag kan lura hem honom och sedan ta honom med våld! Fan va bra! Jag är genast på bättre humör! Ok folket detta betyder att jag måste vara drop dead fucking gorgous ikväll. Första gången så fick jag honom att nästan komma i byxan på dansgolvet...ska kanske gö det ikväll igen...

SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX!!!!!!!!


Natten jag nästan var lesbisk...

Det var en gång en magisk kväll för inte allt för länge sedan. Fröken tallica och hennes goda vännina nudel hade bestämt sig för att göra staden osäker. Zåå de drack lite hemma i det stora gamla slottet och begav sig sedan ner till köttmarknaden (krogen). Väl på marknaden så märker de fagra flickorna att stället kryllar av inte så fagra och ganska så sliskiga pojkar. Så tallica och nudel bestämmer sig för att vara lesbiska denna afton. Bara för att slippa alla äckliga pojkar som vill taffsa. Så när en pojke kom fram till oss så la vi armen om varann och sa:

"Tyvärr men jag är lesbisk och detta är min flickvän!"

Vad vi hade glömt att tänka på var att killar tänder visst på girl on girl action. Det blev värre. Vi hade pojkar som kryllade runt oss hela tiden i hopp om att vi skulle hångla eller åtminstone ta varann på tutten. Det hela blev värre när vi började prata med ett gäng tjejer som stod vid baren. Det visade sig att alla i gänget var lesbiska även de, fast de var det på riktigt dåra. Det blev lite si så där när de började flörta med oss o grejer...speciellt med lilla nudel. En av tjejerna fattade visst ganska mycket intresse för lilla nudel.

Ganska panik slagna flyr vi scenen och drar hem till några pojkar istället. Där var vi hela natten. Drack öl och spelade tv-spel!


En liten sak bara...

Jag måste berätta en sak. Vet inte om det ens är värt att nämna. De senaste två veckorna har jag spytt då och då. Utan någon som helst anledning. Nu tänker säkert de flesta att jag kanske är gravid men svaret är nej. Jag har haft min mens och ska strax få den igen.Plus att när jag spyr så är det jätte lite men oftast så är det blod. Med andra ord så har jag spytt blod i två veckor. Jag vet inte varför.  Va fan kan de va?? Jag vill inte gå till en doktor här för att det skulle vara omöjligt att göra sig förstådd eller förstå va fan det är de säger. Äh det kanske går över av sig själv...det har blivit mycket mindre de senaste dagarna!

Om jag dör så kom ihåg mig som en galen, vild, lång och sex besatt brutta ;) !!


Skorpion..

Vill du gå till sängs med en skorpion? För det är jag...en skorpion. Detta hittade jag om skorpioner:

" Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade. "

Så nu vet ni mer om mig... kom närmre....va inte rädd...
YES

Vodka shots -   

Full igår -

Skaka rumpa  på baren -

Somnade på en soffa med alla kläder på -

Vakna upp som en zombie -

Bakis -

Pizza -


Allt som saknas är lite bakis sex och lite bakis spoon...

Doktor och patient!

Igår kväll var jag på date med Carlos The Doctor. Waaaaa killen ser sjukt bra ut! Vi gick till en bar och tog en drink. Konversationen flöt på bra...tack vare honom för han ställde typ sju tusen frågor. Det hela var väldigt lyckat må jag säga. Precis innan jag skulle hoppa in i taxin och åka hem så tog jag tag i han ansikte lite försiktigt och kysste honom! En jävligt bra kyss var det också!

Just nu e han hemma i Spanien men doktorn har lovat att undersöka mig när han kommer hem och tallica har lovat att vara en lydig patient ;) ! Har jag hittat mig en McDreamy??Let The Drummer Kick In

Min nya favvo låt!

Citizen Cope - Let the drummer kick in


Älskar livet just nu!

Ok  måste bara berätta lite snabbt vad fröken tallica gjorde igår på dagen.  Vill först och främst säga att jag älskar livet här borta! Igår på morgonen så var vi i skolan kl 9. Runt kl 10 så börjar vi märka att dagen kommer att vara skit varm med massor av sol....vi hade lektion till 8 på kvällen. Vi drog ett beslut och sket i skolan! Jag och Licious åkte ner på stan, hittade en liten kinesisk restaurang och käkade as gott! Efteråt gick vi runt lite på staden och shoppade. Utmattade satte vi oss längst floden som åker genom staden och solade. Efter en halvtimme ungefär så träffade vi spanjorerna och följde med de hem. De har världens största terass med väldigt sköna stolar. Så där satt vi i solen, drack öl och rökte en joint. Jag brukar aldrig röka...tycker egentligen att det är helt onödigt. Jag kan räkna på en hand alla gånger jag rökt i mitt liv men jag är inte emot det helt. Det kändes som det rätta att göra just då. Mooden var helt avslappnande skönt...går inte o beskriva! Där satt jag hög...lite full och hade alperna som utsikt från terassen!

Detta var det jag köpte, en somrig, tunn tröja och en riktigt söt sommar jacka:
Bye Bye Licious!

Min dag hittills har varit ganska underbar! Jag har spenderat den med min söta roomie Licious! Vi har äit en god frulle, spelat basket  och stekt en stund i solen :) Nu så sitter hon och tittar på mig medans jag skriver hehe! Imorgon så åker hon hem till Sverige i en vecka och jag kommer att vara alldeles ensam. Jag erkänner att det kommer att vara ganska skönt att vara ensam en vecka men jag har vant mig vid att ha henne runt mig hela tiden. Hon är ganska behaglig att titta på också ;)!

Hur ska jag spendera min vecka?? De flesta av de andra studenterna drar i väg någonstans. Gissa vem som kommer att vara kvar dock....Paco! Uppdateringar blir det massor av iallafall!

Bye Bye Licious!

Grinig...

Ok detta har vart min kväll! Jag bestämde mig för att träffa den snygga doktorn Carlos ikväll....zzzåååå vi har messat och bestämde att vi skulle ut och dansa. Jag duschar, rakar benen, fixar håret och glänser läpparna. Ni ska se mig...jag e skit snygg! Precis när jag blev färdig så skickar fanskapet ett mess och skriver att han är jätte trött (han har vart och åkt skidor hela dagen) och håller på att somna...vilket betyder att han kanske inte kan träffa mig. Han ber om ursäkt och undrar om han kan gottgöra med lunch imon istället.

Visst jag kan förstå att han är jätte trött...men va fan jag har rakat mina ben. Och jag har jävligt långa ben så det tar fan en stund att raka stoplarna. Och det är för sent att bestämma träff med någon annan....lite grinig!!!  Funderar kraftigt att skita i hans sketna lunch imon!

Heta spanska pojkar!

Ok jag har lyckats krångla till mitt redan krångliga liv ännu mera!! Jag träffade en ny kille igår...en till spanjor, Carlos heter han. Shit shit shit va het han var!!! Han var verkligen riktigt jävla het och herre min gud va bra han va på att dansa. Jag är inte så dålig jag heller men det är inte ofta man stöter på en kille som kan dansa.

Så nu ska vi summera alla killar som fröken tallica har på sitt schema just nu:

Vakten: han är hemma i Sverige men vi har fortfarande kontakt och han är minst lika underbar! Vill träffa mig när jag kommer hem till Sverige

Paco: spanjor, han är här och vart väldigt upprörd igen igår för att jag var med en annan kille

Francesco: spanjor, träffade honom för ett par veckor sedan. den kvällen jag fick Paco att börja gråta. Han vill träffa mig nu på torsdag.

Carlos: spanjor, läser till läkare femte året och han vill träffa mig nu på torsdag.

Mcgills: han e hemma i Sverige, träffade honom ett tag innan Vakten. Han hörde av sig igår och idag och vill träffa mig när jag kommer hem till Sverige.

Ok jag har en plan! Vakten och Mcgills kan jag ta itu med när jag kommer hem till Sverige. Paco, Francesco och Carlos kanske jag kan träffa alla samtidigt??! Varför inte? Killar har gjort så sen stenåldern....varför kan inte jag?? Paco gör jag juh ändå inte så mycket med mer än att flörta lite och kanske taffsa lite då och då. Men de andra två e juh as läckra. Jag vill ha båda så varför kan jag inte ta båda?? Det finns ett problem dock. Francesco och Carlos vill träffa mig båda på torsdag på ett ställe som heter Chalet. Om jag drar dit med kompisar så kanske jag kan träffa båda...stället e ganska stort så det skulle faktiskt kunna funka.... Sen så åker Carlos till Spanien på lördag till tisdag, de dagarna kan jag kanske träffa Francesco och träffa Carlos när han kommer hem nästa vecka...

Vad tror ni?? Tar jag mig vatten över huvet?? Vad har jag att förlora egentligen??


En liten del av paradiset...

Denna helg var jag och seglade i Andora. Önskar att ni alla var med för det var en liten del av paradiset!
Så jävla typiskt!

Ok jag har nu försökt lägga upp lite bilder från helgen men va fan det funkar juh inte! Så jag tänker berätta om en liten grej jag gjorde igår istället.

Efter skolan igår så satte jag mig på bussen för att åka hem. Jag går på bussen och sätter mig, det är ganska fullt på bussen. Efter en liten stund så börjar jag att hosta. Jag hostar och hostar och hostar. Jag kan typ inte sluta! Fröken tallica hostar så mycket så att hon rapar....jag ni läste rätt! Jag hostade så mycket så att jag rapade samtidigt som jag hostade...RAPADE! Och det var inte vilken rap som helst utan den var gigantisk! Snubben som satt framför mig flyttade på sig... Jag klandrar honom inte. Det satt ett cp framför honom som hostade och rapade samtidigt!

Så jävla typiskt mig! Jag skämdes lite sen...

Fucking djungel som växer mellan mina ben!

Tja i tordags så var jag ut och festade med spanjorerna igen. Paco och jag var väldigt fulla (känns som att jag skriver det hela tiden hahah) så vi höll på som faaan på klubben. Massa kramar och små pussar, kläm på stjärten och till och med en kläm på tutten! När det var dags att dra hem så hade jag faktiskt tänkt gå hem och sova eftersom jag skulle segla till helgen. Men Paco hade visst planerat annorlunda. Hans rumskompis var tydligen bort rest vilket innebar att han hade lägenheten för sig själv. Jag tyckte att det var konstigt att han verkligen tjatade och insisterade på att jag skulle sova hos de för helt plötsligt så var det fööör sent att åka hem. Jaja tänkte jag och följde med. Det var först när vi kom hem som jag insåg att vi skulle vara helt ensamma. Jävla skit tänkte jag! Missförstå mig inte, jag ville jätte gärna sova med honom och eventuellt göra mer men vet ni vad???

Jag har varken rakat eller vaxat ponin (mitt könsorgan dåra) på aaaas länge! Så ni kan tänka er busk jäveln som jag hade!!!

Fan Fan Fan va allt jag tänkte!! Aja nu var det som det var och jag tänkte inte ligga med honom eller låta honom ta på mig där nere pga djungeln! Vi lägger oss och till en början så ligger han ba där. Sen så försöker han lite tafatt att krama om mig. Vi spenderade natten med att kramas en massa, pussa varann lite här och där men karln vägrade att kyssa mig. Jag tror att han kände att han verkligen skulle va otrogen mot sin tjej om vi hångla. Jag tycker att han redan va otrogen. Sen på nåt jävla sätt så lyckas han få ner handen i trosan på mig. Sen så säger han:

" I see you havent shaved this winter... "

Jag dog! Jag bara slutade att andas och dog! Fan jag brukar alltid att vara rakad eller vaxad! Och här går jag omkring som en jävla bushkvinna!!!!! Aja vilket som så blev det inge sex...kände mig inte ett dugg sexig. Det blev väl lite pill här och lite pill där. Jag rakade mig omedelbart när jag kom hem...inte för att det gjorde mig någon nytta efteråt!

KUK!

En hyllning till Muppen!

Màste bara fà gòra en hyllning till en av mina finaste! Nàmligen Muppen! Hon fyllde àr igàr!

Muppen och jag har varit vàldigt bra vànner vàldigt lànge! Hon àr sjukt underbar som person, har en otrolig peronlighet som fàr mig att vilja krama ihjàl henne!! Det jag àlskar med henne mest àr hennes passion fòr smà saker! Det finns ingen som kan bli mer exalterad fòr exempelsvis en Batman penna hahaha! Hon àr enormt fòrstàende och enormt vis! Jag blir gàng pà gàng òvervàldigad òver allt klokt som kommer ut ur henne! Hon har alltid vart dàr fòr mig och jag har tappat ràkningen pà alla gànger som hon har lugnat ner mig eller fàtt mig pà bàttre humòr genom att sàga ett enda ord!

Hon àr den som pushar och uppmuntrar mig till alla galna upptàg och hon àr den som stàr dàr och klappar nàr jag kommer hem med mina historier. Hon gòr alla mina knàppa projekt till hennes och tar de dòdsallvarligt genom att dra upp diverse game plans hahaha!

Finns inte ord som kan nog beskriva hur mycket jag saknar dig och àlskar dig! Min finaste lilla pàrla....Ps: fràga Muppen vem jag kan tànkas likna...hon borde veta!

See ya Bitches!!

Ok mina fina trogna! Jag kommer inte att kunna blogga på ett par dagar :( men jag har en väldigt bra anledning. Jag ska nämligen ut och segla denna helg. Ska börja vid Andora kusten och segla över till Frankrike...avundsjuk?? Hahaha jag e avis på mig själv som ska åka hahaha! Jag lovar att ta massor av kort så kanske jag kan lägga upp nåra här för er :)!

Ja juste...innan jag kilar iväg. Jag var ut igår  med Paco. Jag sov hos honom. Vi gjorde lite grejer :D! Hahahah berättar mer om allt detta när jag kommer tillbaka....måste verkligen kila iväg nu! Massor av pussar på er!

See ya Bitches!!

Viagra = Death!

Ok jag àr bara tvungen att lànka er denna artikel. Orka ta en hel burk med Viagra fòr att ha sex i tolv timmar och sen fà en hjàrtattack nàr man e klar...aja han dog vàl lycklig antar jag :) !


 

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1480966/hade-viagra-sex-i-tolv-timmar-dog


En varm och hàrd karl!

Inatt dròmde jag att jag hade sex igen. Denna gàng hade jag sex med Paco! Han satt vid ànden av sàngen och jag satt pà honom. jag har aldrig haft en dròm som har varit sààà verklig. Jag kànde varenda smekning....varenda del av hans kropp och ròrelser. Det var helt sjukt! Snacka om att jag behòver ligga! En varm och hàrd karl....inte mycke jag inte skulle gò fòr att fà bli omhàllen av en varm och hàrd karl!

Ok här är jag!

Ok jag bjuder på en bild av mig själv....bara min kropp dåra eftersom ni inte får veta hur jag ser ut! Denna bild togs nu i somras :) !

Klänningen är från Ginatricot om jag kommer ihåg rätt.
Mera frågor...mera svar!!!

Tror du att det finns en Gud?
Jag tror att det finns en kraft som är större än oss...vet bara inte vad jag ska kalla det eller hur jag ska tillbe det eller den....vet inte. Man kan säga att jag tror på att vara en god människa...inte alltid att jag är en god människa men tanken räknas väl eller?? Jag hoppas verkligen att tanken räknas för annars är juh jag rätt så körd...jag syndar nog mest av alla er ihop räknade!

Ungefär hur många läsare har du i bloggen?
Oj jag har så olika i antalet läsare varje dag. Ibland är det uppe i runt 60-70 och ibland 8-10...har ingen aning om varför men så e det! Ibland så är det bara jag aldelles ensam här inne o jag hör hur det ekar...nästan lite som i mitt huve haha!

Kan du inte börja lägga ut bilder i bloggen?
Bilder på mig sj? Hmm då skulle jag inte va så anonym längre juh! Men kanske bilder som inte visar mitt ansiket utan resten av mitt behagliga daller till kropp...hhhmmmm tål att tänkas på pinky! Kanske bjuder på en redan ikväll om ni e riktigt snälla ;)

Svar på era frågor :)

Ok det blev lite mer frågor än jag hade tänkt mig...är super duper glad över det! Så jag slänger upp de här istället :)!
Fråga mer om ni undrar!

Hur gammal e du?
Jag är 23 år gammal...blir 24 i år! fan va snabbt tiden går...känner mig fortfarande som 14 år gammal!

Innan du flyttade utomlands, var i Sverige bodde du då?
Innan jag flytta hit så bodde jag ungefär två timmar fràn Stockholm i en härlig stad som jag faktiskt är kär i...ska nog flytta tillbaka dit en vacker dag så jag kan tyvärr inte avslöja exakt vart!

Har du någon gång haft 3-kant eller gruppsex??
Nej jag har inte haft trekant eller gruppsex, trekant var jag nära att göra en gàng men fega ur...skulle tänka mig göra det dock men inte gruppsex...känns lite för mycket porrfilm. fast å andra sidan så ska man testa allt en gång iallafall! har du haft trekant eller gruppsex???

Jag vill veta hur du ser ut och vart du bor?
Ja just nu bor jag i Italien så vi e inte grannar hehe. jag är ganska lång, 176 cm, tror att det skrämmer pojkar lite. har medellångt mörkbrunt hår och gröna ögon, det drar mest uppmàrksamhet hos mig kan ja lova! har alltid varit jätte uber smal men börjar äntligen få lite former!!

Jag e fortfarande nyfiken p vem vår gememsamma vän är.... hmmm.... har du sett det på facebook eller?
hahahah yes..jag satt en dag framfòr ansiktsboken och gick in pà kompisens sida fòr att kolla bilder eller nàt. dà ser jag att pà hans vànner sà àr det en bild av lilla DIG! Aha tànkte jag! vi àr mer bekantna àn vànner vànner...sà lycka till hahaha!

Är det ok att ställa fler frågor än en enda??
Yes du fàr stàlla hur mànga fràgor du vill!

Vad vill du jobba med?
Är fortfarande oklar med vad jag vill jobba med men jag tror att det blir nàgot inom ekonomi eller màklare.

Vad har du för bil?
Just nu har jag en Renault Clio som stàr och vàntar pà mig hemma :) jag saknar henne massor!

Varför tror du att din längd skrämmer killar?
Är inte riktigt säker på varför men jag har fått höra mycket från både kill och tjej kompisar att jag ser sååå mycket självsäkrare än jag e på grund av min längd och intensiva blick...har tydligen en intensiv blick...vet inte ens hur man gör för att få en intesiv blick hahaha!

Va inte blyga om ni har fler frågor!!!

Min nàstan trekant!

Jag ska beràtta fòr er om gàngen dà fròken tallica nàstan hade trekant. Det hela bòrjade med att jag var pà en ny òppnad klubb i staden jag bodde i. Jag var uppklàdd till max och màste faktiskt erkànna att jag var riktigt jàvla het den kvàllen! Klubben dàremot var as tràkig och jag och mina vànninor satt ba dàr, helt nyktra och enormt uttràkade. Dà kommer en av killarna, som jobbade, fram till oss och gav oss en massa gratis drink biljetter. Vi tacka och tog emot. Planen var att supa ner oss och gà hem och sova...men det gick inte riktigt som jag hade planerat. Vi spenderade resten av kvàllen vid baren med en massa...och dà menar jag en massa gratis alkohol. Ja om ni kan làgga ihop ett och ett sà vet ni redan att jag vart riktigt jàvla full. En efter en bòrjade tjejerna gà hem tills det bara var jag och Muppen kvar...min lojala vapendragare!

Muppen och tallica kom vàldigt bra òverrens med bartendrarna som var fràn stockholm. De hade bara kommit til vàr lilla stad fòr att hjàlpa till de fòrsta kvàllarna fòr den nya klubben. Ja eftersom vi var sà charmiga sà ville de att vi skulle med tillbaka till deras hotell och efterfesta. Muppen tog sitt fòrnuft till fànga och gick hem men insisterade promt pà att jag skulle fòlja med grabbarna...jag var juh trots allt ung och vacker och singel...glòm inte full haha! Sà jag fòljde med Bartender 1 och Bartender 2! Vàl inne i deras hotell rum sà insàg jag att jag var ensam i ett hotell rum med tvà killar som sàg ganska skapliga ut. De var fràn en annan stad...vilket innebar att jag fòrmodlingen aldrig behòvde se de igen. Jag var full, kàt och natten var ung! Sà jag bestàmde mig fòr att ligga med en av de men kunde inte riktigt bestàmma vem av de...det var dà jag fick den geniala iden. Jag ska fan ligga med bàda!! Sà jag tar upp min telefon och ringer vapendragaren och informera om situationen...fast jag hade ett litet problem.

tallica: Hej Mupp! Jag ska ha trekant ikvàll med bartendrarna fràn klubben!
Mupp: Hhahahaha du e juh inte klok..ok go for it!
tallica: Fast jag har ett problem...jag har vàrsta bushen...màste raka mig!! vart fan fàr jag tag pà en rakhyvel??
Mupp: Hahahaha men herregud! Det àr nog stàngt òverallt!
tallica: Ska kolla om jag kan sno en av deras rakhyvlar...det borde nog gà!

Vill ni veta vad det roliga var? Innan jag drog ut den kvàllen sà duschade jag och skòvlade skogen òver mitt kòn. Jag var redan fit for fight! Sà jag har ingen aning om varfòr jag fàtt fòr mig att jag hade vàrsta buschen! Nàr jag vàl insett detta sà gàr jag tillbaka till killarna. Jag tànkte òver saken igen och kànde....mmm nàààeee inte ikvàll. Sà jag làg ba med en av de!

Vet du vem jag är??

Vem e jag? Undrar ni nånsin vem jag e? Vad jag heter eller vart jag bor...hur jag ser ut? Det är några här inne som vet vem jag är...och det för att jag berättat för de vem jag är haha! Det är väldigt nära kompisar som jag ändå berättar allt för!

Ibland blir jag nojjig och tänker på om det skulle komma ut vem jag är egentligen. Jag har juh delat med mig av en massa privat skit här inne som bara mina närmaste vet om...om ens det! Så jag tänker gö en sak...jag tänkte ge er alla en chans att få fråga lite saker. Jag kommer att svara på de frågor som går att svara på :)...hahahah kul om ingen frågor nåt alls! Nu går jag och rullar mig en cigg...

So shoot!

RSS 2.0