Jag testar att mobil blogga...

6be5fe0ced5bc6a2979cbaa13d0bae95.png

Jag testar att mobil blogga...


Herre min gud..

Druckit för mycket - check
Bakis - check
Haft svin roligt - check
Lekt herren på täppan i snön - check
Stått på bilar och haft snöbollskrig - check
Startat ett band - check
Bandet splittrades - check
Var skitsnygg - CHECK!!!!!

Party Party!

Strax bär det iväg! Lite packning och lite mat i magen och sen så sätter jag mig bakom ratten och kör till tjererna för lite kramar, fest och rump skakning. Uppdatering blir nog lite segt under helgen men jag ska försöka!

Gör ALLT jag hade gjort nu i helgen gott folk!
VARFÖR??

Eftersom jag var nära att få känna lite läppar mot mina igår kväll så har jag självklart drömt om sex HELA natten!

Jag är lite frustrerad och sur på mig själv!


Smidiga tallica strikes again!!!

Ok var någonstans ska jag börja...

För tre veckor sedan började den en ny kille på jobbet som jag slutade på idag. Mitt team hade ett par möten med honom i veckan då han höll i presentationer för diverse rapporter. På varje möte så kändes det att han tittade på mig, asså annorlunda från när han tittade på dom andra. Jag trodde att jag inbillade mig.

Ikväll när vi alla var ut och käkade tillsammans efter jobbet så satt han vid ett annat bord och tittade på mig ofta. Tänkte även då att jag inbillade mig. När det var dags att åka hem så var jag tvungen att gå tillbaka till kontoret för det var där ja hade bilen parkerad. Det är ungefär 15 min att gå och han bor exakt åt motsatta hållet.

Han insisterade på att följa mig till bilen för han tyckte att det var mörkt och sent för att jag skulle gå själv. Under tiden är han väldigt social, frågvis och trevlig. När vi kommer fram till bilen så säger jag att jag kan skjutsa hem honom eftersom han var så snäll som följde mig till bilen. Så jag gör det.

När vi kommer fram och det är dags att gå av så vänder han sig till mig och önskar mig lycka till på det nya jobbet och ger mig en kram. Men han släpper inte utan han håller kvar mig i kramen. Han trycker sin kind lite mot min och drar huvet bakåt lite grann bara och jag inser att han kommer att försöka kyssa mig!!!

Jag får panik
. Det var så länge sedan någon visade intresse för mig så jag visste inte hur jag skulle hantera det hela. I ren och skär panik så kollar jag omedelbart ner och kliar mig på näsan. PÅ NÄSAN!!!!!!! Han fatta juh självklart och drar sig tillbaka. Önskar mig lycka till än en gång, säger hej då och kliver ur bilen.


JÄVLA SOPA JAG ÄR!! Men va fan jag vart så chockad och jag fick panik. Han är en ganska söt kille och jag hade deffinitivt kunnat tänka mig att kyssa honom. Fan va länge sen det var jag fick känna en mans läppar!! Men som sagt är man smidig så är man smidig!!!

ORKA VARA JAG!!!God natt!


After Work!

Idag ska jag ut och äta med kollegorna eftersom detta är min sista dag. Vi ska säga hej då! Om jag fick bestämma så skulle jag dra hem nu. Inte för att jag inte tycker om dom utan för att dom är hemskt tråkiga. Och jag är inte tråkig...håll med mig nu ba!

Meeen jag måste tydligen följa med...
Va mycket bilder jag har på mig själv i mobilen...ego kanske??


Tränad av Hitler!

Det måste vart han igår som tränade mig för ANUS vad ont i kroppen jag har idag!!! Kan inte gå, sitta eller skita utan att det gör ont!

Jag undrar om tränaren hatade mig... Det måste han gjort för detta är tortyr!! Trots mina enorma smärtor så är jag ändå så underbar att jag försöker posa lite snyggt så där för eder!


Idag är min sista dag på detta jobb...på måndag börjar jag mitt nya. Wooohoooo!!!

 


Kolla vilken sexig min!

Ja ingen är det som säger så när dom ser mig på gymmet! I inlägget när jag la upp ett schema med en tränare så glömde jag att nämna att han var ganska söt och ganska flörtig. Och han pressade mig rejält kan jag säga! Han tyckte att det var en liten bestraffning för att jag var tio minuter sen till passet.

Då tänkte juh jag att jag hade en hel timme ensam med en söt kille. Jag skulle vara sexig!! Men självklart så blir det inte så. Vilka här inne ser snygga ut när ni tränar??? För jag ser ut som en förstoppad tjur som blir påsatt bakifrån...det vill säga inte snygg någonstans! Plus att man typ vibrerar från maskin till maskin. Ni vet...bena darrar så jäkligt okontrollerat när man har tagit i så mycket. Så inte går man snyggt heller!

Så jag försökte förföra honom med min charm istället. Vara lite söt och rolig. Men det är lite svårt att vara rolig när man tar i så mycket för att kunna lyfta vikterna och samtidigt försöka att INTE ta i fööör hårt så man råkar prutta. Det hade inte vart särskilt lyckat!

Så vi kan säga att jag inte lyckades med något annat än att ge mig själv enorma träningsverk!
Bild från i somras....åh underbara sommarklänning!!


Little Britain

Någon här som kollar på Little Britain? En brittisk komedi serie? Anyhooos ni borde för den är hysteriskt rolig!! Så jävla bra brittisk humor och ibland så har dom med kändisar vilket gör det ännu roligare! Det bästa är att det bara är två killar som spelar alla olika karaktärer.

Genier är vad dom är!!


Här får ni se när Daffyd (the only gay in the village) fick intervjua Elton John
Detta är Vicky Pollard när hon är med i en talk show
Här är Robbie Williams när han råkar gå in i The Lady Shop och får träffa transan Lady EmelieHAHAHAHAHAHA!!


Nya mål!

Nu imorse hade jag tid med en tränare på mitt gym. Tillsammans skulle vi gå igenom lite av maskinerna och lägga upp en schema. När han frågade mig om jag tränade för att gå ner i vikt så svarade jag automatiskt nej. När jag vägde mig imorse stod vågen på 67 kg och jag måste säga att jag är nöjd med antalet kilon men det är hur dom här kilona har lagt sig som jag vill ändra på.

Så jag vill faktiskt inte gå ner mer. Går jag ner mer så kommer jag att få världens smalaste ben och ingen röv alls. Jag har juh ändå blitt lite kurvig iallafall och det vill jag behålla. Så från och med nu ska jag fokusera mer på att bygga muskler och bli mer fast...dra fram den där six packen som jag vet gömmer sig under sju lager av fett!

Låter det bra? Måste även tillägga att bastun var trauma fri idag. Det var jag och en tant där inne och ingen flashade mutta eller flåsade oroväckande högt. Men det var lite pinsamt när jag satte mig ner för då gjorde min ljumske ett litet ljud ifrån sig. Ni vet när man precis duschat och är blöt och sätter sig så låter det lite som splash...då kollade tanten lite konstigt på mig men jag hostade bort det hehe....smidig like a cat I say!

Trauma i bastun!

Igår var jag och tränade. Eftet träningen och duschen så tyckte jag att det skulle vara ganska skönt med lite bastu. Så jag gick in och satte mig. Det finns juh tre "nivåer" att sitta på beroende på hur varmt man vill ha det. Jag satte mig på nivå ett som inte är så värst varmt.

Efter en stund kom det en tjej in..

Hon la ner sin handuk på nivå två snett mittemot mig. Sen så la hon sig på handuken med könet riktat mot mig. Efter att han lagt sig tillrätta så särar hon på benen!! Jag sitter där i precis samma höjd som hennes jävla vulva och den är särad och riktad mot mitt ansikte!! VARFÖR la hon sig inte med könet åt andra hållet så att jag fick hennes huvud mot mig istället???? Och inte nog med det så börjar hon andas så tungt.

Så där ligger hon med särade ben, en mutta som är riktad mot mitt ansikte och hon FLÅSAR!!

Panik är vad jag fick! Sen så är jag inte normal nånstans så jag är tvungen att titta och jag ångrar mig omedelbart!!!!! Jag ville juh inget annat än att gå därifrån för fan. Men jag kunde inte upp och gå så fort hon kom in för då hade hon fattat att jag flytt från hennes kööön!! Så jag satt där och räknade sekunderna tills två minuter hade gått så jag kunde fly!!

Traumatisk..men jag har ritat en fin bild för att illustrera det hela :) ...Snart så!

Imorgon är det onsdag och snart är då veckan över och jag ska börja på mitt nya jobb på måndag. Jag är lite nervös.


Undrar om dom kommer att tycka om mig??

Undrar om dom kommer att tycka att jag är konstig??

Undrar om jag kommer att klara av jobbet?


Så mycket nytt! Men samtidigt så är det spännande måste jag säga. Just för att det är nytt och jag vet inte hur det kommer att vara. Det bästa är juh att min bästa Muppen jobbar där och blir det alltför läskigt så kan jag be henne hålla min hand och skrämma bort monstrena!!

Nu tänker jag åka hem...puss på era framstjärtar!!!
Det här med att byta blogg sida..

Eftersom jag inte har en über stor blogg med flera hundra tusen läsare så har jag inget tekniskt snille som vet hur man flyttar över allt. Alla gamla inlägg, bilder osv. Så är jag lite fundersam över hur jag ska göra.

Isåfall blir det att börja om på nytt helt på Aftonbladet. Det som jag kommer att sörja är juh alla sex inlägg. Allt annat är väl sånt som går att fylla på med vardagen. Men sex inläggen är nog det jag vill ha med mig vidare.

Hur gör jag då? Ska jag kopiera och posta ett inlägg per dag så att dom kommer med ifall man vill gå tillbaka och läsa? Vad tycker ni? Blir det jobbigt att läsa gamla inlägg från sex kategorin?

Sörj med mig mina vänner...

...mina handskar som jag köpte i Italien är döda...
Jag är på riktigt svin ledsen..


Dåligt sexliv??

A SCOTSMAN walks into the bedroom with 
a sheep on a leash and says... 


"Honey, this is the cow I make love to when 

you have a headache." 

The wife, lying in the bed reading a book, 
looks up and says, "If you weren't such an 
idiot, you'd know that's a sheep, Not a cow." 

The guy replies, "If you weren't such a 
presumptuous bitch, you'd realize I was 
talking to the sheep." HÖHÖ!!


Jag har funderat på att byta sida.

Jag är så jävla trött på Blogg.se! Det krånglar hela tiden och inget blir som man vill. Blogg.se är också så mycket mer för "modebloggar" och "kolla på mig fjortisbloggar".

Så jag har funderat på att byta till Aftonbladet. Jag vill ha lite mer "vuxna" läsare, som kan relatera lite mer till mina inlägg.

Gör jag rätt?? Vad tycker ni??


Update: där kan jag även mobilblogga utan att det syns vart jag är vilket blir perfa när jag börjar mitt nya jobb och inte kan blogga från en dator..


Kolla min mage

Ser ni vad det är jag vill få bort???Off to the GYM!!!


Don't cry for me bloggen!

När jag börjar mitt nya jobb den 1 mars så kommer jag inte att kunna blogga så som jag gör på mitt jobb nu. Den första månaden jobbar jag 8-17 varje dag. Detta betyder att det får bli blogg före eller efter jobbet :(

Jag vet att ni kommer att få det svårt att få vardagen att gå utan mig...not...men ändå! Så ni vet...

 
Känner du också så?

Jag känner mig så hemskt vilsen. Jag vet inte riktigt vart jag hör hemma eller vem jag är längre.

Mitt gamla liv var händelserikt. Det var mycket pojkar, alkohol, sena nätter och väldigt sena mornar. Ja lite av allt möjligt. Jag var i rörelse hela tiden. Det var något nytt som hände hela tiden.

Mitt liv idag kan mer jämföras med en pensionerad. Jag har somnat innan klockan 23 varje kväll...även helger. Vaknar runt halv nio varje morgon. Jag tränar. Jag åker till jobbet och sen så kommer jag hem. En helg i månaden träffar jag lite vänner och vi går ut och dansar och sen så går jag hem och lägger mig ensam. Nästan allt jag gör idag gör jag själv...alltså ensam.

Undrar hur mitt framtida liv kommer att se ut. Jag vet att jag inte vill återgå till det gamla. Har vuxit ifrån det mycket. Men jag vet att jag inte är tillräckligt "vuxen" för att leva det liv jag lever nu iallafall.

Så mycket jag undrar...

mera kläder!!

Kan ni fatta jag nyss vart ut på taket och skottat snö??? Jag. Är. Super. Stolt. Resultatet blev jätte bra men desvärre känns det som om jag fått stryk. Det är über utmattande att skotta snö...speciellt på ett tak!!


Mitt ex

Jag såg min före detta pojkvän härom dagen på stan. Sjukt det där. Hur man kan ha så blandade känslor när man träffar ett ex.


Jag såg honom och blev ledsen över att vi förlorat allt fint vi hade. Det var inte bara dåligt mellan oss.

Jag såg honom och blev arg för att han gjorde mig så illa. När det var dåligt så var det väldigt dåligt.

Jag såg honom och kände mig misslyckad för att jag är dumpad. Han har säkert en massa tjejer som springer efter honom.

Jag såg honom och kände ingenting. 


Som sagt...sjukt det där. 

Jag erkänner

Jag har ett problem. Ett ganska allvarligt när man tänker efter...

Mitt namn är tallica och jag är en shoppoholic. Jag kan seriöst inte gå på stan utan att komma hem med ett par påsar. Jag kan inte låta bli att shoppa!! Plånboken blir bara tunnare den stackarn. Kolla vad jag kom hem med igår. Dåliga bilder jag vet men som vanligt så får det duga så länge..

Jag har mer men jävla Blogg.se är som en gubbjävels snorre...alltid ska den krångla!!


tandlösa jag..

En lista på vad jag har ätit dom senaste dagarna:

Soppa
Yoghurt
Gröt

Och ja det var allt. Har man ont i en visdomstand så kan man lika gärna vara tandlös för man kan inte äta vanlig mat juh! Men jag kom precis på att jag kan äta potatismos oxo!!!! Men problemet blir då med vad....
fan va stora mina pattar ser ut...vilket dom inte är.


Nu så..

Idag är jag på jobbet. Jag är inte särskilt produktiv men jag är här och försöker ta itu med min mailbox som har svämmat över!! Halva min käke är uppsvullen så jag låter som om jag har en kuk i mun när jag pratar. Väldigt trevligt måste jag säga!

Idag är jag blå..Och nej jag har inte putat med läpparna utan jag är svullen till max!!


Hårborttagning med laser

Jag var juh iväg och körde min hårbortttagning med laser grej :) ! Jag behandlade bikinilinjen, muttan och insida lår. Det som gjorde ont var området runt själva vildrosen men resten kändes inte så himla mycket. Nästa vecka ska jag behandla benen och under armarna.

Åh till sommaren så kommer jag att vara hårfri och len som röven hos en baby!!

Vem vill känna?????

Nu kan vi prata!

Okej...jag är grovt uttråkad så jag har kommit på väääärldens bästa idé!!!!  Vissa bloggare har juh läsar träffar. Det blir lite svårt för mig då jag är aononomous!!! Zåååååå jag har kommit på att vi kan ha läsar träffar på MSN!!

Fattar ni hur??? Det är är bara att lägga till min mail ( tallica2008@hotmail.com ) vilket ni redan vet! Och så kan vi kanske bestämma någon dag som passar er och logga in samtidigt på MSN och prata.

Coolt va???

Och nej det blir inga webcams från mitt håll iallafall. Jag ser fram emot att få bli tillagd av mina 10 läsare :) !


Okej..

Dag 4 inleds hemma, borta från jobbet, med tandvärk! Jag har ont, är hungrig och är förstoppad.

Kan inte äta pga min tand. Vill inte äta för att jag vet att det måste komma ut sen och just nu så är det fel på mina rör....inget kommer ut. Men jag är hungrig!!

Gnäll, gnäll och återigen lite mera gnäll! Vill även meddela att jag inte tränat på en hel vecka nu..
Snart ser jag ut så här fast med tandvärk..


VARNING! Äckligt inlägg!

Men jag har verkligen haft otur dom senaste dagarna och om inte det räckte så blev jag även förstoppad. Jag har legat här och vridit på mig och gnällt som en prostituerad. Så mamma har masserat min mage en stund. Efter en liten stund så gick jag på toa.

Världens minsta bajsklump lyckades jag trycka ut efter en halvtimmes svettiga kämpandes! Den var asså skiiit liten...haha fattar ni...skiiit liten??

Anyhoos så mår jag lite bättre i magen :) tänkte att det vore bäst att meddela er om detta då jag vet att ni sitter där hemma och mår dåligt över att jag inte kan trycka ut bajs!

Biverkningar

Biverkningar man kan få av att knappra Citodon är bla illamående, yrsel och förstoppning.

Självklart har tallica fått alla tre!!!
hmmm

Vi verkar vara ett par som ligger hemma och är lite trasiga på diverse ställen. Ska vi kanske samla lite tips på vad man kan gö när man e sjuk så att man inte tråkar ihjäl??

Mitt tips är att ha sex!!! yupp!! Hade ni förväntat er nåt annat liksom???


Hug me!

Varför är det så att när man har ont nånstans eller är sjuk så blir man så himla kram sugen??? Jag vill bara kramas just nu!!!

Inte hångla eller så för jag hade nog kastrerat den som kom för nära min tand men jag vill KRAMAS!!!

Vill du kramas med en tandsjuk tallica???


Hur förklarar man att alla dött?

Jag har tänkt på en sak med filmer. Ibland så kan det bli så att alla dör i en film....alla utom kanske en eller två. Det kanske händer något övernaturligt eller oförklarligt...jag vet inte men resultatet blir att alla dör. Ja alla utom en eller två.

Då tänker jag så här. Hur förklarar man för familj och myndigheter vart alla tatt vägen? Hur förklarar man att ett spöke tog kål på alla förutom mig för att jag lyckades skicka tillbaka demonen till underjorden igen. Öhm det låter inte särskilt trovärdigt.

Varför visar dom aldrig vad som händer sen? Jag skulle lätt vilja se en film där man får se vad som händer sen liksom!

blä blä blä blä...

Jag är inge rolig att läs om just nu. Jag har svin ont i min tand, öra, hals och är sjukt illamående. Inget som händer mer än att jag är extra misär. Ska bara krypa ner och försöka att inte vara...

Tänk på stackars mig!

Tyck synd om mig!!!

Fortfarande jätte ont i min hor tand! Nu smärtar det även i örat och halsen. Jag har svin ont i vänstra sidan av min tunga....TUNGA!! Jag har aldrig haft ont i min tunga föut...visste inte ens att man kunde ha ont i tungan!

Bedrövlig som jag är så måste jag iväg om en stund. Har juh bokat tid på en klinik för hårborttagning med laser och man måste avboka 24 timmar innan och det sista jag tänkte på igår var juh detta. Går jag inte måste jag betala ändå så lika bra att gå. Så lite hög och med en ond tand så ska jag iväg på lite mer tortyr! Har juh egentligen sett fram emot detta men inte idag. Inte en dag då jag har spytt ett antal ggr pga av mina tabletter.

Någon som vill följa med och hålla tallicas bedrövliga hand när någon gräver i hennes bikinilinje med laser??!

Jag har vart hög hela natten..

Jag lever knappt idag. Första omgången av pencillin och citodonet igår kväll började verka nästan omdelebart och fick smärtan att förvinna helt efter en stund. Men efter några timmar när alla låg och sov så smög sig smärtan tillbaka.

Jag ville på riktigt ta livet av mig själv!

Jag tog citodonet igen men den här gången tog det så jävla lång tid innan det började verka. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag vandrade fram och tillbaka här hemma för inte bli galen av smärtan. Sen när tabletterna började verka så var jag för yr för att kunna sova. Helt jävla hög och illamående vart jag. Jag är inte på jobbet kan jag säga. Ringde till chefen och sa rakt ut att..

..jag är för hög för att kunna jobba idag!

Sen förklarade jag juh varför också haha!  Ajöken!


Tack gode gud för kontakter!!!

Smärtan vart så mycket att jag började gråta. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så ont någon stans. Så mamma ringde en bekant som är tandläkare. Efter lite övertalning gick han med på att möta oss på hans klinik så han kunde skölja lite och skriva ut ett recept på pencillin och smärtstillande.

Jag grät i bilen på väg dit och i stolen.

Nu har jag tagit en pencillin och två citodon. Smärtan har avtagit lite så att man står ut iallafall. Det är min jävla visdomstand på vänstra sidan. Ska boka tid hos tandläkaren och ta ut horan!! Nu ska jag krypa ner i soffan och fortsätta vara misär och patetisk på alla hjärtans dag!


Ha en god kväll tandvärks fria skitungar!AJ AJ AJ AJ AJ!!!!

Jag har så jävla ont i min tand. Jag kommer på riktigt att ta en tång och rycka ut skitens snart.

DET GÖR SÅ JÄÄÄÄVLA ONT!!!!

Har ringt tandakuten och dom ringer upp mig snart...Han..

Hade jag inte åkt iväg till Italien så hade jag legat bredvid den här kroppen och blivit omhållen. Nej jag ångrar inte att jag åkte men kan inte hjälpa att tänka tillbaka och undra...

Min kärlek

Jag har äntligen läst ut Stieg Larsson's trilogi Millenium.

Män som hatar kvinnor

Flickan som lekte med elden

Luftslottet som sprängdes

Jävligt bra böcker! Jag har dock bara sett första filmen och självklart så är den inget jämfört med boken. Filmen är alltid sämre än boken. Men jag ska ändå se dom andra två filmerna. Så för er bokälskare så rekomenderar jag veeeeerkligen trilogin!Nu ska jag börja på en ny och måste säga att jag känner för lite Sherlock Holmes som är skriven av Sir Arthur Conan Doyle. Denna gång får det bli hans bästa verk enligt många, En studie i rött. Får se vad ja tycker om den :)Kan nog utan tvekan säga att böcker är min stora kärlek just nu. En underbar biljett till att få fly verkligheten för en stund.


Usch!

Inatt drömde jag att något hade hänt pappa så jag vaknade av att jag grät. Hemsk jävla dröm!

Aja det är denna dag nu och man får väl göra det bästa av det antar jag. Solen skiner ochjag hör hur det prassalar på nedervåningen. Ska gå ner och äte lite frulle men först ska jag ringa pappa och kolla hur det är med honom.

Ha en bra dag idag folket!


Varför gör man så mot sig själv??

Det är alla hjärtans dag imon. Jag är väldigt ensam och väldigt nere. Jag kunde inte hålla mig längre. Jag messade McGills.

Skrev att jag såg en kille idag som var sjukt lik honom...

Efter två timmar så ringer han mig. Hjärtat började slå så jäkla fort när jag tar upp luren och ser hans namn. Vi pratade och skrattade som vanligt. Det var så jävla härligt att få höra hans röst samtidigt som det var så jävla smärtsamt. Han var precis som vanligt. Sen helt plötsligt så säger han att han måste lägga på och avslutar samtalet på två sekunder.

Antar att hon dök upp eller nåt.

Så fort jag la på så började tårarna rinna och nu så slutar dom att inte göra det. Jag är så trött på att må så dåligt. Att konstant sakna någon så det värker i hjärtat. Jag är bara så jävla utmattad.

Blä..

Idag såg jag en kille som var sjukt lik McGills. Och när han pratade så lät han PRECIS som honom också!! Jag vart så himla ställd och det ba brast i hjärtat. Gud vad jag saknar honom.

Kan inte låta bli att tänka på att han kommer att spendera alla hjärtans dag imon med henne...


Ja då var man här igen!

Fredag igen! Nu ska den här långa och väldigt emotionellt störda tjejen iväg på middag och träffa lite gamla vänner. Ha det gott folk...vi synes imorgon!!!


Check out the muscles...yeah!!

Man vet att man är patetisk om man..

...söker på ett "ex" på Facebook. Ser att han bytt profil bild till detta:Och omedelbart ser man ett tecken i det hela...

Han försöker säga mig något med att ha en panter som profilbild. Ja menar...jag är juh mörkhårig och har gröna ögon. Och han sa en gång att jag var smidig och slug som en panter!! Det ÄR ett tecken!! Att han tänker på mig?? Så här lagom till alla hjärtans dag??!


 Jag måste tydligen titta upp för att se botten...


Alla hjärtans dag...nej alla skitens dag om du frågar mig!!!

Och det är bara för att jag inte har någon som uppvaktar mig! Jag har ingen man, pojkvän, på g kille, kk eller flört. Ingen...nada...inte ett skit!! Och jag har försökt att ignorera det faktum att dagen närmar sig men nu går det inte längre.

Jag hatar alla hjärtans dag!!

Det är bara ännu ett sätt att få folk att spendera mer pengar på skit!! Men sanningen är att jag skulle vilja ha någon att spendera skiten på. Jag vill ha någon jag med....fan vilken tung dag söndag kommer att bli...


Dagen efter..

Jag kan juh säga att det är flera på jobbet som har ångest idag hehe. Dom flesta blev jätte fulla och det sjöngs karaoke för fulla muggar! Jag erkänner att jag ryktes med och sjöng en låt men det var mest tvång.

Sen så snackades det mycket skit om chefen...hon var inte där. Alla var så mycket snällare mot mig när dom var lite berusade. Några erkände att dom var jätte avundsjuka att jag fått ett bättre jobb. En av cheferna blinkade åt mig vid ett flertal tillfällen och jag valde att låtsas som att jag inte sett något haha. Jag såg en skit söt kille från en annan avdelning men chicken som jag numera har blivit så vågade jag inte ens kolla på honom.

En sak..jag har alltid tyckt att det är ganska oproffessionellt att bli full på personalfester. Visst att man kan dricka nå glas och släppa loss lite men att bli skit full och springa omkring och fråga om man kan låna pengar av dom andra för att dricka mer....nja...inte så smart. Eller vad tycker ni??
Top modell kropp!

Igår när jag var och tränade så ställde jag mig på en sån där maskin där det ser ut som att man typ åker skidor. Så framför maskinerna fanns det ett par tv apparater och ett av programmen var Americas Next Top Model.

DÖDSYND!!

Där är jag på gymmet och tränar framför "hej man måste vara lika smal som mig för att bli modell" !!! För varje minut som passerade så tog jag i mer och mer och kände mig som en strandad val. Jag hade tänkt stå på maskinen i en halvtimme men efter 10min så var jag fan svimfärdig. Helt jävla yr och dallrig i bena så gick jag därifrån och svor åt Tyra Banks och hennes dumma dumma...fucking jävla program!

Dom fattar väl att man inte ska ha såna program på i ett gym jävla retards!!

Men lämna mig ifred!!!!

Kommer ni ihåg när jag fick det här meddelandet på Facebook? Ni kan läsa inlägget här.

"I was looking through all these ads here on the internet thinking to myself
"Look at all the poor, desperate, lonely women..." and then I saw your ad and
thought to myself "Hey, here's a poor, desperate, lonely woman that's actually CUTE..."
so I thought I'd write and see if you're as interesting on the inside as you are in this picture"

Jag svarade juh att han gärna fick lämna mig ifred. Men nu har snubben skickat ett till meddelande!!


"I am sorry if i stare, but my eyes cannot ignore you beauty. People say to impress woman: kiss her, hug her, compliment her, love her, tease her, protect her, listen to her, support her.
But I really dont know what to say to you, because i cant thing in my mind to impress those beautiful eyes with beautiful cheeks.."

Men herregud!! Jag kan inte hjälpa att tycka att han är jätte creepy!! Varför fattar han inte att jag varken är smickrad eller intresserad. Nu blir jag tvungen att blockera honom!


Personalfest + karaoke + alkohol = folk gör bort sig!!

Ikväll efter jobbet så har vi någon form av personalfest. Dom har tagit hit en karaoke maskin och en massa alkohol. Mina tankar är då dessa:

* Aldrig att jag dricker framför mina chefer!
* Aldrig att jag ställer mig och sjunger karaoke framför mina chefer och kolleger! Vem fan vill höra en katt strypas långsamt??
* Jag vill inte se mina chefer fulla! För tydligen så blir folk jätte fulla på dessa personalfester.
* Jag vill inte se eller höra mina chefer eller kolleger sjunga karaoke versionen av its raining men eller främling!!
* Tänk om någon börjar stöta på någon annan?
* Tänk om någon börjar stöta på MIG???

Näää jag får bara dåliga vibbar av denna kväll. Men lik förbannat tänker jag vara med för jag vill inte missa några skandaler som man sedan kan skvallra om vid kaffe maskinen hehe!!
mmm...man i uniform!

Jag var nyss ut och rattade lite med bilen. Kommer fram till en poliskontroll och får köra åt sidan. Så jag kör åt sidan och vevar ner rutan. Det kommer fram en polis till bilen...en ung och väääldigt fräsch manlig polis. Fasiken va det rykte i mellangärdet!! Jag hade glömt bort hur jävla heta män i uniformer är!!!!

Polis: Får jag se på körkortet tack?
tallica: absolut...har det hänt något eller är det bara rutin?
Polis: Nej det är bara rutin för att kolla att ingen kör full, har giltigt körkort eller är efterlyst.
tallica: efterlyst?? hihi nej nej här är det bara jag hihi

Och så blinkade jag med ögonen så förföriskt jag kunde..han verkade inte märka något eller så ignorerade han mig..

Polis: Blås i den här och sluta när du hör ett klick.

Perfekt tänkte jag! Nu ska jag puta med läpparna som faaan medans jag blåser i alkohol mojängen. Han kanske lägger märke till mig när han ser mina perfekt utrustade läppar!!!

Polis: Allt ser ok ut och du kan köra vidare. Kör försiktigt!

Sedan vänder han sig om och går. Anus skriker jag inombords!! Jag vill juh ha en konstapel!!! Varför vill han inte ha en desperat, ensam, lång, lite störd tjej som bara vill kramas lite??? Jag körde iväg och var arg hela vägen hem!!!

Nästa gång ska jag skrika    POLIS POLIS POTATISGRIS!!!
Bildkälla


Omklädningsrum

Jag var och tränade på lunchen idag och ibland när jag går in i ett omklädningsrum på gymmet så kan jag verkligen tycka

fan vad det luktar mutta här inne!!!

Men inte konstigt egentligen. Det är en massa punanis som hänger och flänger helt jävla nakna där inne. Och ALLA är så sjuuukt håriga!!! Jag fattar inte varför man kan inte kan klippa lite. Okej om man inte vill raka men dra gräsklipparn över muttan då och då för fan!!!

Varje gång jag kommer in så möts jag av en massa vandrande buskar och jag kan för fan inte sluta kolla heller. Vad fan är det för fel på mig då??? Men jag MÅSTE titta...det är som en bilolycka. Man måste kolla och så ångrar man sig omedelbart. Jag tycker fan att det är jobbigt. Jävligt kul och få se en massa jävla Cousin its springa omkring ångandes från bastun! Nästa gång ska jag banne gå skrikandes in:

TÄCK ALLA HÅRIGA VULVOR INNAN JAG SPYR LITE I MIN MUN.....TACK! 

Det borde väl funka?
Bildkälla


Fejk boobs..

Mina tuttar har väl en normal storlek. Jag har en ok B kupa. Men ibland så skulle jag vilja ha större tuttar. Ingen Dolly Parton titts men lite större. Men jag är osäker på vad jag tycker om fejk tuttar...det mesta på oss tjejer är juh ganska fejkt ändå. Hårfärgen, ögonfransarna, naglarna, längden...ja ni fattar.

Vad tycker ni?Lånade bilden från Google :)


Hela identitets grejen..


"jag förstår inte varför du tycker de där med din identitet är så jätte viktigt. <.<"

efffy


När jag började blogga så bestämde jag mig för att jag skulle ha en anonym blogg. På så vis kunde jag skriva om exakt vad jag ville utan att bli dömd. Missuppfatta mig inte, det är inte så att jag ständigt går omkring och tänker på vad folk tycker om mig men vissa saker vill man bara inte att ALLA ska veta. Ibland kan jag tycka att jag är feg som gömmer mig men oftare så känner jag att det är skönt att jag får gömma mig bakom tallica. Det är inte så att jag vill anonymt skriva en massa inlägg om där jag snackar skit om folk utan jag vill anonymt skriva om mig själv.

Jag vill skriva om mina tankar, känslor och framför allt erfarenheter. Här inne kan jag vara mig själv ända ut i fingertopparna. Det är en otroligt befriande känsla!! Ibland önskar jag att jag kunde vara sån offentligt men jag vill nog inte det. Det känns bra att ha hemligheter. Det känns bra att kunna berätta för er om vilken sjuk sex natt jag har haft...i detalj! Det var iförsig typ 100 år sedan jag hade sex men ändå...vi kan minnas om mina glorious days! Är det inte lite mer spännande när ni inte vet vem jag är???

Så...hoppas jag gav dig ett bra svar efffy. Jag diggar din blogg by the way!

Bildkälla


Im sorry!!

Halloj!! Jag vet att jag har varit kass på att uppdatera men jag har haft skäl! Jag har fått en tjej som sitter bredvid mig på jobbet som jag lär upp. Hon är med mig varenda timma på jobbet!! Vilket innebär att jag inte har kunnat skriva något.

Jag tänker ställa mig på alla fyra nu och låta er smiska mig!! Okej det där lät sjukt snuskigt, var iförsig inte meningen men what tha hell..

SPANK MY ASS AND CALL ME JUDY!!!


OMG! OMG! OMG!!!!!

Fan vad jag vill berätta för er!!! Jag ska iväg nånstans om en liten stund och få vara med på en as cool grej men jag kan inte berätta för er!!!! För berättar jag så kan ni lätt ta reda på min identitet!!!

CRAP! CRAP! CRAP!

Jag vill juh skryta!!! Aja jag har i sista minuten fixat till frillan och sminket här på jobbet och ska iväg!!

WIIIHOOOO!!!

Tro det eller ej men..

..nu ska jag iväg och träna på min lunch timma!!! Förbränning av röva och mage minsann!!!
Crap!

Hela den här veckan ska jag sitta och lära upp en tjej. Hon kommer att sitta bredvid mig vilket innebär att jag måste faktiskt jobba. Bajs! Aja detta innebär att jag förmodlingen inte kommer att kunna blogga så mycket. Inte för att mitt liv är något spännande just nu. 

Nu är det dags att vara flitiga tallica så cherrios så länge!!

 

It's been a while...

Cry yours eyes out bitches medans ni lyssnar på texten..


Staind - It's been a whileJag såg hans nya tjej

Hon tittade på mig så jag tittade tillbaka. Då märker jag att det är hon. Tjejen han lämnade mig för. Det är hon. Jag har sett bilder på henne men aldrig sett henne IRL förut. Där stod hon med sin lilla dotter.

Jag trodde inte att jag skulle reagera men det sved. Det gjorde riktigt jävla ont. Allt jag tänkte på var att hon förmodlingen tänkte:

"Titta hur mycket du vill...han valde mig!"

Så jag åkte hem och jag grät hela vägen hem i bilen. Jag saknar honom så jävla mycket bara.


Varför dricker man???

Helt seriöst??? Varför utsätter man sin kropp för något sånt??? All den där skiten man häller i sig som gör att man dagen efter vill ta livet av sig.

Så om ni inte har fattat det än så är jag dödligt bakis idag. Och av någon skum anledning så har jag ett väldigt fint blåmärke på utsidan av mitt vänstra lår.

Aj...

Hur fan har jag fått det?? Ja det lär förbli ett mysterium. Jag har ont i huvet...Är man bäst i världen så är man bara det!!!!

Imorse på väg till jobbet så märker jag att det är något fel på bilen! Hela bilen skakar nåt kraftigt när jag gasar. Så jag hade inget annat val än att sluta gasa. Efter en stund så e jag nere på 30km/h på motorvägen helt jävla panikslagen! Det är skit farligt att köra så sakta på motorvägen!!

Så jag satte på mina varningsljus och körde halva bilen på väggrenen. Efter ett tag så kom jag, tacka gudarna, fram till en bensinmack. Jag körde av motorvägen och ba:

jaha...va fan gör jag nu???!

Sen kom jag på att jag brukar juh alltid följa med pappa när något på bilen ska göras så det finns en möjlighet att jag kan fixa det själv. Så jag gjorde en mental uteslutningslista:

* bakre ljuddämparen och avgasrör bytte jag ut förra veckan för 1400kr så det kan inte va det!
* filter är bytt nyligen så det kan inte va det!
* fyllde på med nytt olja igår så det kan inte va det heller!

Kanske ska kolla tändstiften. Så jag gjorde det! Mycket riktigt var det det som var felet!!! Dom rengjordes och sattes tillbaka på rätt sätt och nu mina vänner kan tallica the mecaniker gladeligen informera eder om att min lilla pärla spinner som en katt!!!

Give me RÄKA!!!

I söndags var jag och åt Kina buffé. Jag har sedan dess självklart inte kunnat sluta tänka på det!! Jag kan inte sluta tänka på dom där jäääävla räkorna jag åt och hur goda om var! Sushin var gudomlig och jag vill bara ha mer!!!!

Vissa tänker på sex....jag tänker på räkor och sushi...
Bildkälla


Jag har en liten anonym blogg!

Som rubriken säger så har jag en liten blogg. Jag trivs med det. Jag har ett par lojala läsare som kikar in då och då och är sjukt uppmuntrande. Jag skulle aldrig vilja bli en stor bloggare....alltså få en stor blogg.

För som en anonym bloggare är det nästan katastrof och bli stor.

Blir man stor så blir folk bara mer och mer nyfikna på vem man är egentligen. Då är det alltid någon som på ett eller annat sätt kommer att luska ut vem man är. Det är jag ibland skit nojjig över. Att ni ska få veta vem jag är. Få en bild på mitt ansikte och koppla det till alla sex stories, alla pruttar och diverse pinsamheter som är tallica.

Nej jag trivs så här!!
Work those rump muscles!!

Jag tycker att vi fortsätter på Sofis modes tips om träning! Här får man veta lite mer om hur man kan träna rumpan!!
Bildkälla


Så här går det när man ska vara duktig och tränar!!!

Jag mår bajs i kroppen idag!! Jag har träningsverk i varenda muskel i hela kroppen. Jag har träningsverk till och med i venusberget!!! Fattar ni då hur jag mår idag?? Jag kan inte röra mig!

I förrgår var jag och tränade, tog verkligen i. Och igår så var jag och simmade, återigen tog verkligen i!!! Så idag går jag som en stel överklass kärring som råkat köra upp dildon för långt upp i röva kvällen innan. Ni har väl alla sett hur en sån ser ut???

ADJÖ!
Bildkälla

Mysig kille...


Jag kan visst inte så mycket :S!Chefen: du tallica...kan xxxx få sitta med dig när du jobbar nästa vecka så hon lär sig lite nytt om det du gör?

tallica: ja absolut! jag ska lära henne allt jag kan!

Chefen: ja du har väl en förmiddag att avvara..

Öhm...que?? Tycker el bosso att jag inte kan mycket??? Näe hon tycker nog att jag är dunder smart och full av kunskap...hon ville nog ba va lite rolig! Eller??
Kan du få barn?

Jag har en kollega som nyligen gjorde slut med sin pojkvän för att hon hade fått reda på att han inte kan få barn. Dom hade varit tillsammans i sex månader och hon dumpade honom för att han inte kan få barn. Jag kan deffinitivt förstå att man vill ha egna barn men jag kan inte sluta tänka på hur han mår.

Jag kanske inte kan få barn, eller jag är ganska säker på att jag inte kan få barn. Kommer min framtida pojkvän att dumpa mig när han får veta det? Bör jag då på första dejten säga:

Öhm...ba så du vet så finns det en möjlighet att jag inte kan få barn så du kan ta ett beslut redan nu ifall du vill fortsätta träffa mig eller om du vill vidare...så bespar vi mig ganska mycket smärta längre fram!

Hur gör man liksom??? Är jag damaged goods?? Anses jag som skadat material?? För hon ser juh honom så. Ja jag vet att alla inte är likadana men om vi ska vara realistiska så tänker dom flesta så här!


Bildkälla


Jag är bäst!!

Nu under min lunch timma så var jag och simmade. Yes ni läste rätt. Under min lunch timma så var jag och simmade!!!!! Är jag bäst eller what liksom??

Nu tycker jag att ni alla ställer er i en random klunga och hyllar mig i kör!

TALLICA!!! TALLICA!!! TALLICA!!!

Lite humble sådär...

Bildkälla

Glömde att ta bild på min fräsiga baddräkt men gör det nästa gång ;)


What the hell??!!

När jag kom till jobbet imorse så loggade jag in på min mail för att se...ja mina mail. Då ser jag att jag fått ett meddelande på Facebook från någon snubbe. Har ingen aning om vem han är och detta är meddelandet han har skickat till mig:

I was looking through all these ads here on the internet thinking to myself
"Look at all the poor, desperate, lonely women..." and then I saw your ad and
thought to myself "Hey, here's a poor, desperate, lonely woman that's actually CUTE..."
so I thought I'd write and see if you're as interesting on the inside as you are in this picture

Que?? What??? Vad i helvete???!! Så jag svarade:

what?? I have no ad!! And no I am not a poor, desperate, lonely woman that is looking for someone...especially not someone like you. So please stop writing to me!

Vadå...är det officiellt nu eller??? Kan man se på min profil bild på face att jag är ensam och desperat?? Va faaaaaan???!!!!Bildkälla


Prutta?

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med datorn i famn. Har varit och tränat röven av mig...eller armarna av mig. Blev mycke arm och axlar idag.  Hur som helst så ligger jag här och pruttar som faaan under täcket.

Undrar hur det där kommer att bli i framtiden. Om jag nånsin skulle träffa någon. Vad skulle han tycka om alla mina pruttar??

tallica och hennes fjärtar säger god natt!Vill du ha magrutor till sommaren??

Jag har juh gått och blitt helt besatt av att få magrutor till sommaren! Så jag snappar upp allt som har med träning att göra för magen. Kolla vad jag hittade hos Sofis mode.

Tre nya övningar som man kan göra för att få rutor utan att behöva göra en massa jävla sit ups!! Klicka här!Bildkälla

Bästa six pack haha!


Ex som spökar!

Inatt har jag drömt om mitt ex hela natten. Jag drömde att han ville ha tillbaka mig och försökte få mig genom att umgås med min familj hela tiden. Efter ett tag föll jag för det och vi skulle gifta oss. Vi var mitt upp i planeringar och en massa när jag vaknade.

Helt jävla genomsvettig och panikslagen. Usch!!! Varför är det så? Att jag får kalla kårar längs med ryggraden bara jag tänker på att jag nu hade kunnat vara gift med mitt ex. Om jag inte hade lämnat honom när jag gjorde det. Samtidigt som jag ibland tänker att jag kanske borde stannat kvar...för då hade jag juh haft någon nu.

Lady Gaga och Alexander Skarsgård

Okej jag kanske är lite efter men jag upptäckte PRECIS att Alexander Skarsgård är med i Lady Gagas video för låten Paparazzi. Alexander ser sjukt bra ut i videon och i True Blood men jag tycker verkligen inte att han ser lika bra ut i verkligheten. Han ser...jag vet inte...så sliten ut. Aja vem är jag och dömma, idag ser jag en aningens questionable ut hehe!

Vad tycker ni???
Helvete!

Så skrek jag imorse när jag vaknade 09:24 dvs tiden jag skulle vart på jobbet! Einstein här hade glömt att ställa klockan på mobilen så jag vaknade av mig själv och undrade varför klockan inte hade inte hade ringt.

PANIK!

Aja nu är jag iallafall på jobbet. Ser ut som ett överkört anus men det är väl som vanligt iallafall!


Fyllemess...varför?

Jo..i fredags när jag var så där shit face drunk så skickade jag självklart ett meddelande till McGills. Varför? Fråga mig inte. Klockan kvart över tre på morgonen skrev jag:

Fan vad jag saknar dig!

Och jag stavade helt rätt också! Det underbara är att jag inte fick ett svar. Jag har ännu inte fått något svar. Så hur patetisk och sorglig känner jag mig på en skala??? Det är tydligt att han inte saknar mig. Det är väääldigt tydligt att han inte saknar mig.

Ett litet slag så där...


Fjortisfylla!

Fredag

I helgen så var det röj med tjejerna! Det var bra länge sen jag drack så jag blev shit face drunk!!! För er som inte vet vad shit face drunk är så betyder det fjortisfylla!! Med andra så jääääävla full!!! Och nej jag försöker inte fjortis skryta nu utan jag skäms! Av nån jävla anledning så var jag så sjukt taggad, exalterad och nervös! Så jag drack!

Är lite oklar med vad jag gjorde exakt under kvällen men tydligen en massa dans och ännu mer dricka! Väl hemma så ville jag äta och det som fanns tillhands var spagetti och kebab. Skit full äter jag spagetti med kebab och ketchup. Gott...nej!

Jag somnar och vaknar upp lite osäker på vart jag är och kommer då ihåg att jag druckit nåt enormt. Resultat...spya!

Somnar om och vaknar piss tidigt. Jag är fortfarande full. Efter någon timma lyckas jag fixa en pizza. Efter ytterliggare nån timma får jag sällskap av en lite mindre bakfull dam, nämligen fröken Kaos!

Så där låg vi hela dagen framför tvn och mådde bajs! Då och då fick vi några ord ur oss och då var det lite gnäll...några svordomar...och lite mer gnäll. Är jag vuxen...nej!

Over and Out bitches!

Lite pics från i fredags innan dimman blev så jävla tjock!Jag älskar dom här strumpbyxorna!


Jag är skit nervös!

Okej...så här är det! Kommer ni ihåg när jag var på intervju för ett jobb i november? I fredags ringde dom mig och jag har tydligen fått jobbet.

Öhm.....wiiihoooooo!!!!

Dom vill att jag börjar 1 mars. Vilket innebär att jag måste säga upp mig från mitt nuvarande jobb. Att säga upp sig från ett jobb är bland det jobbigaste jag vet. Jag är anställd genom ett bemanningsföretag så jag måste säga upp mig två gånger!!

Har redan ringt bemmaningsföretaget och min kontakt är hur snäll som helst så det gick jätte bra. Det jobbiga kommer att bli att prata med chefen jag har här. Hon har juh ändå lagt ner tid och energi på mig. Utbilding och sånt shit. Ännu värre är att hon kommer inte in föräns efter lunch så jag har suttit här och väntat. Vilket gör mig bara ännu mera nervös! Hur säger man upp sig på bästa sätt? För jag kommer juh ändå gå kvar här en månad till och måste se henne en månad till!!

BAJS! BAJS! BAJS!

Jag känner verkligen på mig att jag kommer att bli sådär uber gay och börja gråta eller nåt! Är juh å jävla kärrings känslig nuförtiden!!

RSS 2.0