Mannen med sängkammarblicken!

För ungefär två år sedan var jag ut på en klubb här i staden. I kön så stod det en man bakom mig, han kanske var runt 35 år gammal. Han hade lite tatueringar här och där, såg ut som en rikigt bad boy!! Av någon skum anledning så blir jag lite svag för killar med tatueringar och inte nog med att denna man hade det utan har var snygg också på ett konstigt sätt. Vi pratade lite grann och han var jätte trevlig. Väl inne på krogen så gick jag runt lite grann och råkade gå in i honom när han stod vid ett bord med en kompis. Vi stod o pratade lite och jag kunde inte sluta tänka på hur het karln var! Jag är ganska lång och han är en bra bit längre än mig och jag älskar långa män!

Mitt i konversationen tittar han ner på mig, rakt i ögonen med den mest intensiva blick jag någonsin varit med om. Hans ögon skrek "Jag vill knulla dig här och nu och jag gör det hårt!!". Jag tror att det gick för mig i byxorna...så jävla het var den där blicken!! Sedan lägger han armen om min midja med ett fast grepp. ÅÅhhh jag såg i hans ögon att han ville lära den lilla flickan ett och annat! Desvärre så kommer det en killkompis till mig och nästan drar mig därifrån för att han skulle visa mig något och när jag väl lyckades dra mig ifrån så hade karl försvunnit!!!

Idag när jag var på stan så var jag in i en liten butik med en tjejkompis och kikade runt lite. Vem ser jag?? Jo mannen med sängkammarblicken!! Han tittar på mig med en frågande blick och undrar säkert vart han sett mig förut. Sen så ser jag att han kommer ihåg mig och ett litet styggt leende dyker upp på hans läppar. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Han var juh självklart med någon kvinna så jag gav han bara ett litet leende tillbaka och fortsatte med mitt.

Men fyy faaaaan asså!! Ibland, inte ofta alls, så stöter man på en man som har en så djurisk, sexuell utstrålning så att det bara rinner i trosorna på en! Jag har hittat min...

Ska hitta honom och låta han lära mig ett och annat en vacker dag!

Alexander Skarsgård

Igår var jag ut med några kompisar på en liten barrunda. Det slutade med att jag och en killkompis hamnade på krogen. Vi hade skit kul, vi dansade och shottade! Medans vi står och dansar så går det en kille förbi mig, jag vänder mig om efter han och tänker "hmm vart har jag sett denna snubbe?". När jag tittar en extra gång så ser jag att det är  Alexander Skarsgård!

Jaja han är väl inte någon jätte stor kändis men jag tycker att han är hur bra skådespelare som helst. När jag var liten brukade jag frenetiskt följa Vita Lögner och då, mina vänner, var jag jätte kär i Alexander!! Jag hade små posters på han upphängda på mina väggar. Så ni kan juh förstå hur chockad jag blev när karl bara dyker upp ur ingenstans haha!

Jag blev dock lite besviken för att han såg så sliten ut med världens påsar under ögonen. Plus att han var ständigt omringad av en massa små tjejer som klängde på han och blängde på alla andra tjejer som råka titta åt hans håll. Det var lite avtändande. Men men det var ändå lite skoj att få se honom i verkligheten :) !

Känner mig så billig...

Ikväll träffade jag en kille som jag har träffat lite grann i ung en månad...Mr D. När jag mötte honom i början tyckte jag att han var en sjukt skön kille men ju mer jag träffar honom desto mer tycker jag att något inte stämmer. Vi har, som sagt, träffats ett antal gånger. Jag har sovit hos honom och han har sovit hos mig men fram tills för ung en halv timme sen hade han inte kysst mig än.

Ikväll skulle han komma och festa med mig, han kände ingen där vi var förutom mig. Jag kände halva lokalen typ. Både jag och han visste att om han kom så skulle det innebära att vi skulle vara med varandra hela kvällen eftersom han inte känner någon. Jag tänkte att då måste han juh vilja träffa mig, umgås med mig om han kommer. Han kom och vi hade jätte trevlig under större delen av kvällen, vi dansade, drack och skrattade.

Vid en tidpunkt så frågar han om det typ inte finns någon "myshörna" där vi kan prata lite. Yes!!! tänker juh då jag...nu ska ja äntligen få min kyss! Vi går och sätter oss o pratar, han kollar mig i ögonen hela tiden men gör ingenting. Så jag tänker..."skitsamma jag tar första steget...jag kysser honom!" Så jag böjer mig fram för att kyssa honom men han backar. Lite förvånad frågar jag: "Får jag inte kyssa dig?" och han svarar "Nej"

Jag sitter där väldigt chockad och undrar vad fan han gör där med mig om han inte är intresserad. Kvällen vart juh självklart förstörd. Efter ett tag frågar han om vi kan gå hem, han hade lämnat sin jacka hemma hos mig. Så vi drar hem till mig. Jag tror juh att han bara ska ta sin jacka och dra men nej han sätter sig framför datorn och sätter på musik och börjar prata som om ingenting har hänt.

Jag byter om till mina mjukisar och lägger mig i sängen så att han ska fatta att jag vill lägga mig nu och är ganska less på han. Han fattar uppenbarligen inte vinken utan klär av sig, lägger sig bredvid mig och håller om mig. Kan inte hålla mig så jag frågar honom rakt ut:

Jag: "Vill du ha mig eller inte? För jag förstår mig inte på dig."

Mr D: "jag tänder på dig"

Sedan kysser han mig en liten stund, går upp ur sängen och klär på sig. Därefter ger han mig en kram och går.

Jag har fått nog! Jag orkar ärligt talat inte mer! Jag sitter här och känner mig hur billig som helst. Jag vill gråta men får inte ut några tårar för jag har blivit helt jävla apatisk. Hur många jävla rötägg ska man stöta på?? Hur många jävla nitlotter ska man dra??

SVIN!!!

Döden...

Brukar ni reflektera över döden? Jag vet att det inte är världens roligaste ämne nu så här på en fredag eller nån dag överhuvud taget. Jag har tänkt på döden nu i ett par dagar. Det är inte så att jag vill dö eller något men jag hade en dröm härom natten. Jag drömde att jag hade fått cancer. I min dröm satt jag på en buss och grät och tänkte på att jag skulle dö. Jag ville inte dö, jag satt och tänkte på allt jag skulle missa, allt jag inte hade hunnit göra. Hur skulle jag berätta för min familj och vänner att jag var döende. Jag vet att cancer inte behöver resultera i död men i min dröm så kunde jag inte botas.

Vad händer sen?? Finns det ett liv efter döden, ett paradis kanske?? Finns det ett paradis så måste det väl finnas ett helvete? Eller försvinner man helt enkelt från denna bistra yta för att bara glömmas bort? Bli inte depprimerade nu men är inte ni nyfikna? Jag är inte riktigt säker på exakt vilken religion jag anser mig tillhöra, tycker att nästan alla religioner  bygger på samma principer. Var en god människa och gör inte andra ont. Det tror jag på!

Men tänk om man på sin domedag står vid porten till himlen och hör den Allvetandes röst säga:
- Varför trodde du inte på min existens? Du får icke passera denna port!

Crap! Vad gör man då?? Räcker det inte med att man försöker vara så god som möjligt? Jag vet inte...

För nästan enligt alla religioner så lever vi i synd. Vi förtär drycker som gör att vi tappar kontroll över våra sinnen, vi har utomäktenskapliga relationer, vi behandlar inte alltid våra äldre med de respekt och värdighet de förtjänar. Kommer vi alla att hamna i någon slags limbo??

Väldigt många frågor denna fredags morgon...

Orka städa!!

Det ser ut som om helvetet har brakat lös här hemma hos mig! Varför?? Jag orkar inte städa! Jag är sjuk och miserabel just nu. Vill någon komma och städa åt mig?? Jag bjuder på en kram ;)  kanske till o med en puss om det blir jätte fint här ;D...någon?? Ingen alls??!

Ok jag tar väl tag i skiten själv da!! Det första jag måste göra är att byta sängkläderna, ni vill inte veta hur mycket jag har svettats inatt....har juh faktiskt haft feber. Det är inte så att jag bara ligger och svettas för mig själv utan någon anledning :S.

Ska sätta på Guro Josh Project - Infinity och städa samtidigt!! Videon till denna underbara låt finns lite längre ner :)

Bye Bye!

The art of bellydance

Jag är lite besatt av magdans. Älskar dansen, tycker att den är så förförande och vacker. Jag dansar lite själv, inte alls i närheten av de i videosarna nedan men nog fan hade jag velat kunna röra mig som de. Det är egentligen inte sååå svårt som det ser ut. Får man till grunderna är det bara träning, träning, träning!! Då tror jag att man kan få till det asså! jag tränar iallafall, inte så mycket som jag hade velat men jag hinner med lite dans då och då. Är så himla skönt att sätta på lite magdans musik på högsta volym och bara skaka loss. Det är enormt bra träning oxo.

Detta är en tjej som heter Sadie, hon är fan läskig. Kolla bara hur bruttan rör kroppen!! Underbart!!
Den här tjejen heter Rachel och hon har en lite annorlunda form av magdans, hennes är lite mer åt Tribal hållet...se för er själva!!


Quality time

Jag har legat vaken hela natten i sky hög feber och hallucinerat. Det är så läskigt det där för jag hallucinerar alltid när jag får hög feber. Det är skit jobbigt för att man varken sover eller är vaken och på något konstigt sätt så är jag alltid medveten om att jag inbillar mig saker. Nu är det iallafall mycket bättre. Ska ner på staden med en vän och käka lite gott, tror det blir Kina mat...mmmm dregel! Har inte kunnat umgås med vännerna normalt sedan nollningen tog fart men idag har jag tagit ledigt för att jag är något trasig. Så jag tänkte att en god vän och en god bit mat var på sin plats.

Kramen!!


Sjuk och bedrövlig...

Jag har feber, ont i halsen och är förskyld. Jag låter som en liten pubertal pojke dom har fått en pung spark. Den här nollningen tar verkligen kål på mig. Känner att jag behöver vila ut ordentligt. Ska sova i en vecka när det här är över!!

Hade hoppats på att få se Mr J ikväll men han var visst hemma, med tjejen antagligen....blä!! Nä jag måste få ur han ur mitt huvud. Nu ska jag krypa ner i sängen och dö en stund...mmm skönt.

Go natt på er folket!!

Fan va orättvist!

Jag är trött, sjuk, sliten men fan va roligt jag har med nollningen här! Det är verkligen värt det! Måste dock erkänna att jag inte kunnat sluta tänka på Mr J och hans sjukt söta smile gropar...

Jag tycker att det är orättvist att få träffa en kille man tycker är sjukt underbar och som tycker detsamma om en själv. Men det är off limit!! Man får inte röra...knappt ens titta!! Detta gör mig galen för att jag vill ha honom. Igår natt var nog bland det mest romantiska jag vart med om. Att kramas och dansa i ett lusthus utan musik. Bara han, mörkret och jag. Det kanske är bäst att sluta träffa honom och bara behandla honom som en kompis. Bara hälsa artigt och gå förbi. Kan jag göra det?

Återstår att se...

Håll fingrarna i styr!!!

Har precis kommit hem nu, smått berusad från dagens fester av nollningen. Det har varit en väldigt händelserik dag idag. Mannen med flickvännen som jag talat om lite här träffade jag på ikväll, han var också ut med sina kompisar. Vi dansade och skrattade lite. Men sen när det var dags att gå hem så kom han och ställde sig bredvid mig och undrade när jag skulle dra. Han ville nämligen följa mig till dörren, han ville också att vi skulle ta en annan väg än de andra. Så vi gjorde det. Det blev en massa kramar på vägen...

Vi gick förbi ett lusthus och han nämnde att de lite äldre brukar komma hit och dansa, så han frågar om jag vill dansa med honom inne i lusthuset. Vi dansade och skrattade ett tag, sedan satte vi oss ner på golvet och pratade och kramades. Han höll om mig när vi gick därifrån.

Detta är nog det skummaste jag har varit med om. Killen (vi kan kalla honom för Mr J) pratar mycket om sin flickvän men sen så kramar han väldigt mycket på mig och ger mig komplimanger. Han försöker dock inte med någonting alls. Han tycker att jag är helt underbar och säger att han aldrig har träffat någon som mig. Han säger att han älskar våra pratstunder och kan sitta tills solen går upp och bara prata med mig.

Jag är sjukt attraherad av honom och det enda jag vill är att trycka upp han mot en vägg. Men jag kan inte sluta tänka på hans flickvän. Jag har aldrig träffat henne, har ingen aning om vem hon är men tydligen så har vi gemensamma kompisar. Jag är inte en sån som springer efter killar som är upptagna. Men faaan det är lite jobbigt att hålla fingrarna i styr när han är så jävla underbar. Vi har juh absolut inte gjort någonting alls än att kramas och prata. Men jag vill juh mer!! Är det fel??

Metallica

Det finns ett band som jag har lyssnat på typ så länge jag kan minnas. Älskar bandet och dess musik så sjukt mycket!! Deras texter är ord som berör och får en att vilja rocka! Denna låt är en av mina favoriter, kan inte enbart ha en enda favorit, det finns för många som är för bra!! Observera den manliga, råa styrkan hos Mr James Hetfield (lead singer). Live i Moskva 1991...

Metallica - Harvester of SorrowInfinity

Jag har större delen av dagen gått omkring och lyssnat på denna låt. Så jävla bra, man blir på sjukt bra party humör!!

NJUT!


Herr Vibrator!!

För ett par år sedan när jag hade pojkvän så fick jag för mig att jag skulle inhandla en vibrator för att krydda till sexlivet lite grann! Så jag och en vän gick ner på staden och besökte kära gamla lusthuset för att kolla in utbudet av vibratorer =) Vi hittade en varsin vi tyckte var passande för dess syfte och slog till! När min pojkvän väl var och hälsade på mig var saker och ting inte så bra emellan oss, tiden passerade och efter inte så lång tid så gjorde vi slut. Vibratorn låg där i lådan vid min säng och samlade damm. Den har legat där i sin ensamhet, har används en helg då jag hade sexmaraton med snubbe (den historien kan jag ta en annan gång).

Hur som helst, ganska nyligen så hade jag en kille över här hos mig. En kille som jag var ganska intresserad av och som jag hoppades få till det med!  Vi låg i min säng o pratade, vi hade inte gjort någonting, när han plötsligt frågar om han får titta i mina lådor i nattduksbordet som jag har vid sängen. Han var nyfiken och tyckte att man kunde få reda på mycket om en person genom att titta i deras lådor. Jag som totalt hade glömt bort Herr Vibrator sa juh självklart  "Javisst titta på du". Jag tänkte att det enda pinsamma jag kunde tänkas ha där var mina riktigt fula glasögon som jag enbart har på mig när jag är ensam. Killen öppnar upp första lådan, tittar runt lite och stänger igen den. Han öppnar upp andra lådan, tittar runt lite, plockar upp vibratorn, vänder sig mot mig och säger  "Vad är det här??" med världens mest nöjda min!!

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, höll på att skämmas ihjäl!!!  Så frågar han juh självklart "Hur ofta har du kul med denna??" och ler som faaan! Jag försökte förklara varför jag hade köpt den osv men han trodde inte på mig. Nu tror han att jag ligger och tar på mig själv hela dagarna lång med en vibrerande sak mellan benen! Men det gör jag juh inte!!!

Håll om mig...

Det är så typiskt! Varje gång jag blir berusad så blir jag så kramsjuk. Jag vill kramas, jag vill kramas med mina kompisar, jag vill kramas med pojkar, jag vill helt enkelt att någon håller om mig!

Nu hoppas jag att ingen tror att jag dricker varje dag, ok den senaste veckan har det blivit ganska mycket alkohol intag men detta är på grund av att det är nollning här. Detta kommer att pågå i en vecka till så det lär bli några fylle inlägg till. Ikväll såg jag Mannen som har flickvän ( se inlägg nedan). Han är juh så jävla söt och jag såg att han tittade åt mitt håll när jag var i närheten men jag låtsades som att jag inte såg han. Han har juh flickvän så det känns så himla onödigt att lägga ner energi. Visst skulle vi kunna bara vara vänner men eftersom jag är sjukt attraherad av honom och han uppenbarligen av mig så tror jag inte att det skulle funka.

Meeeen det enda jag ville göra var att gå fram till han och säga...håll om mig! Håll om mig hårt och släpp inte förens jag säger till, vilket kommer att dröja. Åh blir så kram sugen ibland att det inte är klokt!


Bratt Burgare!

Innan jag drar iväg ville jag bara lämna er med detta haha!


Det lilla äcklet!

Idag är det fint väder, och när det är fint väder blir man lite pilsk. I alla fall jag! Har till och med fällt lite snuskiga kommentarer här och där så min tjejkompis har bestämt sig för att kalla mig för det lilla äcklet från och med nu. Så jag har kommit fram till att jag vill ligga idag =)...måste bara hitta någon som vill ligga med mig. Lite svårt det där med tanke på att jag är bakis, trasig och luktar svett. Det värsta är att jag inte orkar göra något åt saken. Men jag ska ligga!! Det kanske går om jag lyckas hitta någon stackare som är så full så han inte vet bättre...men då är risken att han inte får upp skiten! Hatar det där, man flörtar och bygger upp en spänning och tänker på hur bra sexet ska bli och när man väl kommer hem så får han inte upp den...druckit för mycket.

Ok, back to topic, om jag kanske duschar och fräschar till mig så kanske jag lyckas hitta någon. Jag vill juh inte ha vem som helst utan någon som jag helst vill kolla på dagen efter och tänka för mig själv...WELL DONE! Jag tänkte att jag skulle få leka av mig och fjanta runt lite innan skolan sätter igång på riktigt, för sen är det bara plugg som gäller.

MEN IDAG...IDAG SKA JAG LIGGA !!!!

Prince Charming

Är nu hemkommen nu från ännu en vild kväll av fester som äger rum här på min högskola för tillfället, nollningen av nya studenter är nämligen i full gång. Det har hittills varit hur roligt som helst! Har fått träffa gamla kompisar man inte sett på ett tag och fått träffa nya sköna människor. Har även stött på en ny karl ;)

Denna man råka jag gå in i på dansgolvet igår kväll, en stund efter det började vi att prata och så. Sedan var han där jag var hela kvällen, kramade om mig, gav mig komplimanger osv. Och hör o häpna....karln ser bra ut!! Jag trivdes och njöt av uppmärksamheten enormt mycket och tycker att han är skit trevlig, fick även sista dansen med han. Sen när det var dags att bege sig hemåt så tyckte han att han skulle följa mig till dörrn. Han gjorde det och på nåt jävla vis så hamnade han hemma hos mig. Vi pratar och skrattar och har det hur mysigt som helst. Vi gör dock ingenting, han kramar mig bara ibland. Då och då stannar han upp och tittar mig djupt in i ögonen och ler. Det var väldigt länge sedan någon stannade upp och tittade mig i ögonen på det sättet, det kändes bra.

Sen ur ingenstans så säger han att han har en flickvän som han bor tillsammans med sedan två år tillbaka och de har även en katt ihop...en katt jävel!! Där satt jag med en kille jag tycker är stört skön, ser bra ut och han verkar genuint intresserad men så har han juh självklart flickvän!! Varför har han flickvän?? Varför har han flörtat och dansat med mig hela kvällen?? Varför har han följt med mig hem?? Varför sitter han och kollar mig i ögonen på det sättet och ger mig en massa komplimanger?? Vill han bara ligga?? Vill han vara otrogen mot sin flickvän?? Men då skulle han juh inte ha nämnt henne och deras kattjävel!! Åhhh jag blir så jävla trött på karlar!!

Kan det inte dyka upp en normal kille, en kille som är rak på sak och inte rädd för att säga det han vill ha. Och kan han gärna vara singel och katt lös?? Nu har jag tänkt på han ganska mycket idag och det stör mig...varför tänka på en kille som praktiskt taget är gift? Jag hade blivit jätte ledsen om min pojkvän hade betett sig så som han gjorde igår kväll med mig.

Åh Prince Charming....när ska du dyka upp??


Hängpattar!!!

Favorit i repris fràn 21 augusti 2008


Igår kväll när jag kom hem så skulle jag klä av mig och byta om till sovisar och lägga mig. Sååå jag klär av mig och går i badrummet för att kissa lite snabbt, då går jag självklart förbi spegeln över handfatet. Vad ser jag då??? Joooo världens orangutang tuttar a.k.a hängpattar!!!! Jag är 22 år gammal med normal stora bröst....de ska inte hänga!!!!

Där stod jag i chocktillstånd och betraktade tuttarna från helvetet. Va fan gör jag nu, tänkte jag! Om de hänger som två halvfulla ris säckar redan nu va faaaan kommer hända om 10år!!! What tha hell !!! Jag som, fram tills nu, alltid tyckt att mina bröst var väldigt fina.  Arg och väldigt besviken gick jag och la mig övertygad om att detta är anledningen till att jag aldrig får ligga. Jag ska aldrig visa brösten för någon nånsin igen, var mina sista tankar innan jag somnade.

Imorse när jag vaknade var ris säckarna det första jag tänkte på, övertygad om att det bara var en jätte dålig dröm hoppade jag upp ur sängen och sprang till badrummet fr att betrakta "the boobs". Och vet ni vad!!! Under natten hade mina tjejer ryckt upp sig ur den deppression de var i och var pigga och glada igen!!! De hängde inte längre =)

WOOOOHHOOOO the bitch titts are gone....for now anyways!


Nytt kött!

Ja snart så sätter den nya terminen igång och en hel flock med nya, fräscha, hopfulla och opptimistiska studenter kommer att anlända =) !!  Detta tycker vi är både bra och dåligt. Väldigt skönt med nytt folk och nytt kött att befläcka framför allt men vi misstänker att de kommer att vara jätte små!! Vi vill juh inte ha några pubertala små barn att sätta tänderna i (inte ofta det händer) utan riktiga fullvuxna karlar med kanske lite brösthår. Lite muskler skulle inte heller skada!! Fast det är kanske för mycket begärt, mina önskningar går nämligen aldrig i uppfyllelse.

Men tänk om....tänk om en karl som denna skulle dyka upp!!!MUMMA!!!!

Mina damer!

Jag hade tänkt mig att min blogg skulle vara anonym men jag kunde inte hålla mig. Jag har bestämt mig för att berätta för tre av mina närmaste vänner, de som jag vanligtvis berättar allt för ändå kom jag på under dagen. Två av de har jag berättat för och den tredje har jag ännu inte träffat, tänkte ta det nästa gång jag träffar henne. Mina tre tjejer, mina tre allierade!! De har ställt upp för mig i vått och torrt och bokstavligt talat sett om min rygg när jag vart mindre vaksam.

Dessa tre damer är alla tre ganska olika, med olika åsikter och värderingar. De har alla tre sina speciella egenskaper som får mig att älska de på det sätt jag gör. En av de sa en gång något väldigt klokt:

"Man har sin familj som man föds upp i, de har man inte valt men älskar ändå för att de är ens blod. Sen har man sina riktiga vänner som man själv har valt ut med omsorg och kärlek....de blir nästan ens riktiga familj."

Detta är kanske inte hennes exakta ord men det stämmer så jävla väl!! Dessa tre damer har kommit att bli min familj och de vet att de är det! Så jag kände att jag var tvungen att dela med mig av detta nya som jag kommit på att göra. Får nämligen för mig att göra en massa konstigt jämt :)

Denna hemlighet har dock kommit med villkor! Det jag skriver i bloggen stannar i bloggen och jag vill inte att det tas upp för någon diskussion. Känslorna och tankarna jag delar med mig stannar här! Känns skönt så men det känns ännu bättre att de kan ta del av allt konstigt som försigår i mitt huvud, för tro mig det försigår en massa konstigt i mitt huvud hehe....

Visst är det roligt när folk gör illa sig?

När jag har tråkigt och inget annat att göra så brukar jag sätta mig framför youtube. Där kan jag sitta och surfa runt hur länge som helst...finns juh skit mycket roligt skit där!! Som detta exemplevis!!HAHAHAHA!!! Får inte nog av detta klipp!!

Ny dag....nya krafter!

Ok nu är jag vaken. Jag är trasig och bakis idag. Det var roligt igår...ok det var väl inte sååå roligt igår men det dög. Jag vart väl lite för känslig in på små timmarna märker jag nu av mitt tidigare inlägg. Jag vet inte om det var fyllekänslor eller om det var äkta känslor jag hade igår natt. För du ser jag har en tendens att förneka och tränga undan det jag egentligen känner. Så oftast vet jag inte riktigt hur jag känner tills det verkligen kommer till kritan.

Jag nämnde tydligen en viss kille med en viss tjej igår, jag hatar honom men jag hatar henne ännu mer! Han är en mesig toffel och hon är en ful gris häxa!! Hhahaha ok va skönt det var att få säga så där....jag tycker juh inte så egentligen men va skönt att få skriva ner det!

Om sanningen ska fram så bryr jag mig fortfarande om honom, hjärtat slår fortfarande ett extra slag varje gång jag ser honom. Men tyvärr så lämnade han mig för en annan. Hon är en petit , blond, liten sak (som faktiskt inte är särskilt snygg). De har denna sommar varit utomlands tillsammans och ska flytta ihop nu. Det är visst allvar mellan de, jag trodde inte det från början. Men de är visst jätte kära, för de kramades och pussades konstant igår kväll och jag ville gå fram och kräkas på hennes skor!! Hahaha nej det ville jag inte...eller??

Hur som helst! Jag vill inte att någon ska tro att jag är besatt av denna karl och inte kan gå vidare. Jag har gått vidare, flera gånger om faktiskt men det är något speciellt med honom. Är jag full och stöter på honom med hans nya tjej så blir jag som sagt lite knäpp. ÄH!! Solen skiner idag och tänker ta min IKEA solstol och steka lite i solen för en sak är ialla fall säkert! Jag är brunare och väldigt mycket snyggare än henne hahahaha!!

Ensam och patetisk...

Jag kom precis hem...ensam. På vägen hem började jag att trösta mig själv eftersom en massa frågor dök upp i mitt huvud. Medans jag gick hem, halvt full, försökte jag att intala mig själv att det är ok att jag går hem ensam. Att jag ska krypa ner i min säng ensam. Det är ok att jag är ensam....när jag ännu en gång fått se killen jag har känslor för med en annan tjej, en tjej som han så uppenbarligen älskar. Det var mig han var med först, det var mig han la sig med om kvällarna och det var mig han sa god morgon till om mornarna. Jag vet att detta kan verka hur patetiskt som helst men ärligt talat så skiter jag i det.

Idén om att starta en blogg anonymt fick jag nu när jag var på väg hem. Det är så mycket jag vill få ut....så mycket som jag skulle vilja säga. Visst har jag en massa nära vänner som jag skulle kunna prata med om ALLT men vissa saker vill jag inte berätta för någon men ändå måste få ut. Jag skulle kunna skriva en dagbok men jag hatar att sitta och skriva på papper. Så detta kändes mer rätt.

Undrar om någon ens kommer att läsa detta....det gör inget om ingen läser detta. jag vill bara få ut allt som tynger mitt hjärta av sten. Känner mig som en vandrande jävla vålnad....en apatisk, sorglig, knappt existerande sak som bara vill att någon går förbi, stannar upp, vänder sig om och säger hej. Ärligt talat så duger vems om helst just nu. jag vet inte om det är alkoholen som talar just nu men fyyy faaaan vad jag känner mig ensam...ensam och patetisk. Varför vill jag så gärna att det motsatta könet bara ska hålla om mig??

Är det verkligen så svårt??? Är det så jävla svårt att bara få bli omhållen??? Jag är trött nu....sliten och trött, ensam och trött. Usch nu blir jag för depprimerad....måste rycka upp mig!! Det är OK att jag ska lägga mig ensam nu....det är verkligen det. Jag tänker att om jag säger det tillräckligt högt, tillräckligt många gånger så kommer det att kännas ok till sist...

RSS 2.0