Ändrade planer

Snart efter jobbet ska jag hem till päronen. Det var inte planerat så från början men jag har fått lite dåliga nyheter. En släkting till mig har gått bort så jag ska åka hem till mina föräldrar. Det är pappas farbror som har gått bort och hans son, pappas kusin, är bara några år äldre än mig. Han är hemma hos mina päron just nu och mår fruktansvärt dåligt.

Så jag åker hem jag oxo. Känns som att jag borde va men familjen just nu. Kommer förmodlingen inte ha tid att blogga heller så vi får höras igen på söndg när jag kommet tillbaka. Hoppas att ni alla har en bra helg.

Hej.

Pink is the color of passion!!!!

Jag är på bra humör just nu...hoppas att det håller sig hela dagen. Jag vägrar låta någon förstöra min helg...jag har för mycket roligt inplanerad! Och så är det!!!

Här får ni något att rocka till där ni sitter hemma, på jobbet, soptippen...I don't care but I löööve you today!!!

Aerosmith - Pink

Blogg.se suger!!

Ok jag skrev vääärldens jävla inlägg och när jag skulle publicera den så krånglar Blogg.se som vanligt!!!! Så ALLT försvann....SJÄLVKLART!!! Är det bara jag eller så krånglar blogg.se konstant???!! Funderar fan kraftigt på att byta till nån annan jävla blogg sida!!!

Fy på er på Blogg.se för att ni SUGER!!!!!


bittert..

Extremt jobbig dag idag...har titt som tätt sprungit in på toaletten här på jobbet och gråtit en skvätt. Karl jävel som förstört hela min jävla sommar! Har knappt fått något gjort på jobbet idag...har ont i huvet och är sliten. Ögonen svider och jag vill bara krypa ihop i foster ställning i ett hörn någonstans...det får gärna vara mörkt...

Så fort jag får känslan av att jag kanske kommit över honom och att jag mår lite bättre så faller jag ihop igen...

Jag hatar honom lika mycket som jag tycker om och saknar honom...JAG HATAR DIG!!!

Nu ältar jag och jag är medveten om det men ni får stå ut. Nämnde juh att jag drömde om Vakten inatt och när jag drömmer om någon så brukar jag, dagen efter, kolla att alt är ok med personen så jag messade detta till honom imorse:

"Hej, jag drömde om dig inatt och jag ville bara kolla att allt var ok med dig? Kram"

Uppblåsta, självupptagna, kopplade toffel jävel gav mig detta svar:

"Ha Ha.. ok? Jodå allt bara bra m mig, tack för omtanken :). Du.. Tycker det är fint av dig, allt det du skrivit o att du fortfarande bryr dig. Dock blir det många funderingar och osäkerhet mellan mig o min flickvän när vi har kontakt, du vet säkert vad ja menar. Vill inte vara taskig mot dig, hoppas du förstår mig o hur ja tänker när jag säger att vi inte kan ha någon mer kontakt. Vill alltid vara lojal mot den tjej som är i mitt liv... Sköt om dig så hörs vi i kön :).. Kram Kram"

"Ha Ha ok?" ???? Som om jag har hittat på att jag drömde bara för att ha någon ursäkt för att messa fanskapet. "..när vi har kontakt" ???? Vi har INGEN kontakt alls!!! De enda gångerna jag ser hans rynkiga ansikte är när jag går på den krogen han jobbar på. På honom låter det som om jag konstant messar och ringer honom!!!  Fy faaan va förbannad jag bilr!!! Så jag skickade detta som svar:

"Vill absolut inte skapa funderingar eller osäkerhet mellan dig o din tjej. Sanningen är att jag drömde om dig inatt o jag brukar fråga personen dagen efter om allt är ok. Är kanske lite för vidskeplig. Du verkar vara lycklig och jag skulle aldrig vilja annat. Men om jag förstör din lyckliga tillvaro genom att fråga hur du mår så är det sista gången. Må bäst."

Hans svar:

"Ok förstår hur du menar, fattade inte vidskepligheten. Du förstör inte något för mig, men ja tror tror du förstår vad ja menar när ja säger att det blir osäkerhet när personer man träffat tidigare hör av sig. Hon vet ju inte att du bara vill kolla läget o inte någe mer. Vet att du förstår tallica, du alldeles för smart o har för mycket hjärta för att inte förstå..."

Så han har berättat för henne om mig. Vad har han sagt?? Kan tänka mig vad hon tycker och anser om mig. Det är nog därför som hon har lagt upp den bilden på sig själv och han som profil på face. Men faktum kvarstår att jag inte trackat honom eller gjort något för att förstöra mellan de två...och ja det finns sååååå mycket jag kunnat gjort men låtit bli! Vägrar svara på det där...vet inte ens vad jag ska svara. "..alldeles för smart o har för mycket hjärta.." sluta snacka skit!! Jag kokar så mycket just nu!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  JAG HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det perfekta paret

Nu gjorde jag något som jag ångrar. Jag och Vakten har inte haft nån kontakt på väääldigt länge. Nu...bara så där så fick jag för mig att kolla på hans flickväns bild på facebook. Varför gjorde jag det??!! Som sin profil bild har hon en bild på de två. De står på en strand, håller om varandra och kysser varann. En perfekt bild på ett perfekt par. Ser ut att vara utomlands oxo....så de har säkert åkt utomlands tillsammans. De ser kära ut. Vad säger att vi två inte hade varit perfekta för varann?

Visst hemsöker han mina tankar hela tiden men jag har mått bättre...bättre än på väldigt länge. Men nu så sitter jag här  och känslorna bubblar upp till ytan igen och jag försöker att hålla tårarna borta. Fan varför kollade jag??? Kanske för att jag drömde om honom inatt...drömde att vi hade gift oss. Vi satt och kollade på bröllops videon...

Life sucks today...
Inte dom på bilden men är väldigt lik

Tantjävel!

Ja det tycker jag!!! Igår ringde den där spå tanten mig och sa att hon inte kunde träffa mig. Nån medecin hon har hade tydligen tatt slut så hon var tvungen att gå till apoteket...så hon kunde inte träffa mig. Och idag så kulle hon åka iväg till Stockholm och skulle inte komma tillbaka förens på fredag. Skumt???

För det första...vad är det för medecin hon tar?? Tänk om det är starka medeciner och tanten är hög och grejer när hon spår en...kanske därför hon får för sig att hon kan se saker???? Eller tänk om hon spådde sig själv eller nåt och såg att när hon skulle spå mig så kanske hon skulle avslöja något fruktansvärt som skulle kunna leda till att världen går under!!!! Skumt det dära tycker jag!
Snart vet jag min farmtid!

Ok jag börjar bli jätte nervös...ska träffa spå tanten om 1 timme och 50 min!!! Varför är jag så nervös??

Undrar vad hon kommer att säga till mig? Bra eller dåligt...hoppas bra!!

Okaj håll tummarna för mig!

Ser hon verkligen framtiden?

Idag ska jag spå mig. Jag har aldrig gjort det förut för att jag tror att de flesta som spår folk bara är bedragare. Speciellt sånna som sitter i ett litet tält på diverse gatu fester. Men jag tror att det finns ett fåtal där ute som verkligen kan se framåt.
Jag har två kompisar som har varit hos en liten tant som bor en bit ut. En helt vanlig liten tant med barnbarn som tydligen kan se 6 månader framåt. Hon sa vissa saker till mina kompisar som stämde och saker som är för tidigt att säga än om det stämmer. Aja vare sig den här tanten är real eller om hon är fake så lär det bli en upplevelse.

Jag är nog så vilse som jag kan bli just nu och lite svar är vad jag behöver...eller något att se fram emot iallafall. Ja jag vet att jag förmodlingen inte ska lägga allt för stor vikt vid vad hon säger. Det enda jag är lite rädd för är om hon säger att något hemskt ska hända, något som att någon blir sjuk eller dör.

Anyhoooos så håller jag er uppdaterade :) ! Har någon av er nånsin blivit spådda? 


It's Alright!!

Hallå folk där ute i alla åldrar! Är det någon som kommer ihåg den här gamla dängan?? Min kompis Muppen säger alltid så hehe. Var vänliga och observera kläderna...dansen...allt...snälla observera speciellt mössan! Hahaha komiskt va? Undrar om någon en dag kommer att sitta och titta på videosar från vår tid och tänka:

"Usch va tänkte dom med??"

Aja...låt mig presentera..........   EAST 17 meeeeeed låten It's Alright!!!!!!


Mr D

Min vän Muppen säger att bästa sättet att hålla ut när hjärtat är brustet och tillvaron allmänt är bedrövlig är genom att hålla sig sysselsatt. Jag håller med. Så ikväll har jag gått med på att träffa Mr D. Mr D och jag träffades förra sommaren...en väldigt underlig kille...och då menar jag väääldigt underlig!! Tycker egentligen inte om honom särskilt mycket, det gör inte mina vänner heller.

Men jag ska hålla mig sysselsatt. Vi ska träffas och bara hänga. Inget annat för jag är inte intresserad men karln är bra på att få en och tänka på annat. Han ville träffas igår men jag sa nej. Tänkte göra det idag också men idag är en sån dag där hjärnan äter upp en innifrån så jag ska hålla mig....sysselsatt!!

Nu drar jag!


Min mutta är en häxa...

Ok Im back! Upptäckte en sak igår kväll när jag kom hem.  Jag kom hem och gick på toa för att kissa. När jag var klar och skulle dra upp trosan så tittar man ju automatiskt ner på snippan. Vad ser jag??? Väääääärrrrlllddens största finne!!!! Jag har fått universums största finne på min mutta!!! Varför??!! Och den är så jävla äcklig att man till en början kan tro att det är en vårta...JA ni läste rätt...EN VÅRTA!!!

Jag orkar inte med mig själv! Vet ni folk hur jobbigt det är att känna sig attraktiv just nu när man är dumpad o grejer. Och nu så har man fått en "vårta" på muttan!!! Jaja det är ingen vårta, det är en finne men det ser ut som en och det är dåligt nog!! Det är redan svårt att få sig ett ligg här utan en fucking vårta!!

Vem vill ha mig nu??? Min poni ser ut som en häxa!!...

Party party igår...dricka dricka...dansa dansa...ni vet det gamla vanliga man gör på krogen. En sak jag gjorde som jag inte gjort på länge var att spela lite blackjack :) as roligt när man har Muppen bredvid sig som blåser tur på mina marker hehe! Det var en rolig kväll men lite besviken var jag över att jag inte fick se något fint...av det motsatta könet asså. Det finns inga ögongodis här...

Aja om en liten stund så ska jag bege hem till päronen...äta gott och vila ut :)! Jag återkommer på söndag med lite nyheter som jag inte hinner skrive nu! Ha det så bra gott folk!!!!

Peace!

Bara sex..

Igår kväll träffade jag McGills, jag var över hem till honom. Vi låg i hans soffa och tittade på Independence Day. Han har verkligen ändrats....inte alls så som han var förut. Ja vi är bara KK men han har aldrig behandlat mig så eller bettet sig som min KK. Han har alltid varit väldigt varm och gosig, kramas väldigt mycket och säger mycket. Han brukar gå upp på morgonen och göra mig frukost, stå och kramas med mig väldigt mycket innan jag går.

Denna gång var han verkligen inte så. Vi hade sex men det var bara sex. Inge gos eller kramar eller mysiga sängprat. Imorse så gick han inte upp för att göra mig frukost utan låg kvar i sängen. Han följde mig inte till dörren och en halv kram från sängen var allt jag fick när jag gick därifrån. 

Jag antar att det var väntat...att jag får nästan skylla mig själv att han är så här. Han visade mig att han ville mer och jag visade klart och tydligt att vi bara låg med varann. Men jag visste inte att han skulle göra en sån grov helomvändning och bli så annorlunda. Jag vill hellre att han är som han var innan utan allt det där med att vilja mer. Nu är det juh inte lika roligt att träffa honom. Det är juh inte enbart för sexet som jag träffar honom utan även för att jag får lite "kärlek"...men nu är det väl slut med det. 

Sandaletter!

Jag köpte ett par nya sandaletter idag :) !!! Var lite tveksam i början men de var så billiga och så var de så fina så jag slog till med en gång!! Jag får absolut inte köpa nåt mer till fossingarna denna månad för att jag har lovat mig själv att försöka spara undan lite cash...får se hur det går. Jag är världens sämsta på att spara pengar...vet typ inte hur man gör.

Hur som helst..här e de! Vad tycker ni??
tranquilo..

Muppen och tallica har haft en massa funderingar idag angående framtiden. Vi båda har pluggat ganska länge, Muppen har tagit Magister i ekonomi samt mäklare. Jag har tagit mäklare och Kandidat i ekonomi. Planen har varit att ta min Magister nu till hösten men det känns som att jag vill börja jobba istället och kanske ta Magistern sen...jag vet inte. Det är mycket som snurrar i våra små huvuden just nu.

Så jag tänkte att lilla söta Mupp och ni där ute ska få lyssna på något som är otroligt vackert och som lugnar nerverna! Så gott folk därute....TRANQUILO....allt kommer att ordna sig så smångom! Luta er tillbaka och njut!


Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche


Eat my dust!!

Godmorgon alla bloggare, läsare och lösdrivare! Det var jobbigt som faan att gå upp imorse för att jag la mig så sent. Det var inte för att jag hade en het dejt eller för att jag var ute och skakade rumpa på nåt dansgolv nej! Jag hade krig hemma...mellan mig och en mygga. Ja ni läste rätt! Hela natten har jag blivit terroriserad av en myggjävel! Varje gång jag tände lampan för att hitta fanskapet så gömde den sig...ställde sig stilla för att inte höras. Ni vet juh att när mygger flyger omkring så hör man det där irriterande bzzz ljudet. Men den här jävel han var slug! Varje gång jag tände lampan så stod han stilla så att jag inte skulle hitta honom. Nästan som om han vart med om det förut. Och stor var han...jääävligt stor! Mmm igår natt sörru så stod jag öga mot öga med en husvagn med vingar!

Mygga vs tallica

Vem vann?? Moi självklart! Han var smart den jäveln men jag...JAG var smartare!!! Hittade min fiende till slut och gjorde hans bastardos till ungar pappa lös!! HA HAAAAA!!! Som Stewie i Family Guy säger:

"Victory shall be mine!!!"Ok nu är det gjort..

Jag har nu raderat alla mess...var väldigt jobbigt att läsa de en sista gång men det kändes som att det var dags och att det var något som jag var tvungen att göra. Sakta men säkert så börjar jag att släppa taget helt och hållet. Känns som att mitt brustna hjärta nu läker..

Jag gör mig fri!

Jag kom på att jag har en massa meddelanden kvar på min mobil från Vakten och Patrick (killen jag träffade i Italien). Varför har jag det? Jo jag ska ta och bekänna nåt ganska patetiskt för er. Ibland så brukar jag läsa dom...speciellt Vaktens. Ibland kan jag till och med gå så långt så att jag drar tillbaka tiden och försöker minnas den stunden jag fick messet. Vad jag gjorde och vad jag svarade...skumt jag vet! Men det sätter ett litet leende på mina läppar för stunden men jag kan hålla med er om att det nog inte är så hälsosamt. För jag vet att det är precis det ni tänker just nu!

Jag vet själv att jag aldrig kommer kunna att släppa allt och kunna gå vidare på riktigt om jag sitter och läser gamla mess och fantiserar iväg. Så jag har bestämt mig! Yes jag har bestämt mig för att radera alla gamla meddelanden! Jag gör mig fri från gamla demoner (pojkar dåra)!!

Ska bara läsa de en sista gång... sen POWER TO TALLICA!!!!Är jag skadad??

Tycker ni att jag vart grinig på sistone? Jag tycker att jag vart det...sur! Negativ...nästan som om allt suger! Jag vill inte vara sån...nej jag vill vara glad! Ok jag vill nog inte springa omkring och vara fröken positiv jämt och ständigt. Gud hatar såna människor...vill slå mig själv när någon är föör glad! Varför är det så? Är det för att jag själv är så himla negativ?

Mitt humör och min personlighet är juh som störst för beskådning här inne. Vad tycker ni om mig eller rättare sagt vad tror ni om mig? Att jag är för person? Var ärliga nu och våga lämna en kommentar! Ni är väldigt få som lämnar spår...och ja jag har sagt det förut och ja jag säger det igen. Säg mig nu...tycker ni att jag är lika skadad som jag själv tycker att jag är??!
After work activities!

Jag har nog kommit fram till hur jag ska få mina extremt tråkiga veckodagar att gå!! För det är juh helgen som jag älskar mest av alla dagar i veckan! Som några har sagt här inne och utanför bloggen så gäller det att försöka hålla sig sysselsatt...helt med något som man tycker är roligt. Sex tycker jag är roligast men man kan inte ligga jämt...eller jag kan nog inte hitta någon som är villig att ligga med moi jämt.

För tiden går snabbare när man har roligt...eller när man iallafall gör något. Tiden går hemskt långsamt om man bara sitter där...tro mig jag vet! Så måndagen började med det tråkigaste som finns, nämligen jobb, men slutade ganska bra...med bio! Yes vi var och såg Bruno (kommer att skriva ett eget inlägg om Bruno...sjukt) vilket var väldigt underhållande.

Kanske ska skaffa mig nån form av hobby...fågelskåding eller nåt annat shit! Så nu har jag slut på ideér om vad för roligt man ska hitta på efter jobbet tills de blir fredag igen! TIPS TACK!!!!
Hur älskar man..

Vet ni en sak? Jag har glömt bort hur man älskar...är inte det sorgligt? Jag vet hur man knullar och har sex men jag har glömt bort hur man älskar. Ni vet det där magiska man delar med den man älskar...när två på riktigt blir en? Det var så länge sedan jag låg omfamnad av kärlek...jag kan på riktigt inte längre säga hur det kändes. Allt jag kommer ihåg är att det inte finns någon känsla som kan ersätta den. Jag har gåshud bara jag sitter här och skriver om det.

Jag försöker verkligen komma ihåg det men det går inte. Undrar om jag någonsin kommer att känna så igen. Undrar om jag någonsin kommer att ligga där omfamnad igen... Undrar om jag någonsin ens HAR känt det där...kanske bara inbillat mig? Det är så läskigt...att inte komma ihåg. Man känner verkligen hur hjälplös man är...all kontroll jag trott att jag har haft över mina känslor...som bortblåst.

Filmjävel!

Jag och fin fina Muppen kikade på en film igår kväll. Ni vet en sån där kärleksfilm där allt börjar bra, sen så skiter det sig och till slut så finner alla sann kärlek och de lever lyckliga för all framtid!! En sån där film som ger en ångest efteråt! Jag hade ångest....nästan lite panik. Varför är det ett sånt jävla hysteri runt att hitta en jävla partner??? Tänk på oss singlar som kanske vill fortsätta vara singlar...eller bara inte hittat någon än? Tänk om vi aldrig hittar vår "andra halva"???!!! Är det då synd om oss?? Något fel på oss??

Dumma film!! Varför tar jag ens åt mig?? Jo för att vi blir hjärntvättade redan som barn om att vi måste hitta någon som vsom vill gifta sig med oss annars så är vi inte hela...det är något fel på mig som inte lyckats hitta nån jävel som är villig att se mitt ansikte varje morgon. Nu är jag upprörd!! Jag undrar om jag någonsin kommer att hitta "den där speciella" som kommer att orka med mig och mitt tryne varje dag... Tänk om jag redan gått förbi honom eller om jag redan träffat honom men var för dum för att hålla kvar?? Det är redan as jobbigt att hitta någon som bara vill spendera en natt med mig...hur fan ska jag hitta någon som vill spendera livet ut med mig???

Vad ska jag säga...det är måndag!
Vad är det med måndagar??

Dålig uppdatering jag vet! Men jag har faktiskt varken hatf tid eller ork för att sätta mig och knappa på tangenter. Nu är det måndag igen och självklart så suger livet på måndagar!!  Varför är det så??? Varför blir livet helt plötsligt extra hårt och mörk just på fucking måndagar?? En sak till som är självklar är att man har hor mycket att göra idag på jobbet!! Ska fan försöka hinna med allt och kika in här för att jag har några funderingar...

Vad tycker ni om härliga måndagar??grinig, grinig...grinig!

Fy fan vad off jag är på killar just nu! Vill verkligen inte ha ett shit med någon att göra nåt mer!!! Det känns som att pojkarna ger mig mer huvudvärk än skoj...och det orkar jag bara inte med...är för lat för sånt!! Men jag kan juh inte hålla mig borta heeelt och hållet heller....vafan man har ju vissa behov.

Grinig idag...det är vad jag är! Jag har även ont exakt överallt...träningsverk tror jag att det kallas. Har tränat hårt den här veckan, var ute och sprang igår och då tog jag i som faaan och strechade inte så värst heller....så jag kan varken sitta, gå eller stå...och det i sig är juh en syn. Men men....är bara så grinig just nu för de döödar mig på jobbet med en massa strunt som jobb!

Jag behöver en kram idag  :( ... blä!
Varför gör man så???!!

Det här är ens pinsamt att erkänna men jag mååste bara berätta haha för jag kan fortfarande inte tro det!! Igår kväll var jag ner på staden med en tjejkompis, V, för att dricka ett glas vin för mina sista slantar. Vi skulle bara dricka ett glas och sen gå hem för att jag skulle juh upp till jobbet dagen efter (idag). Så vi sitter där och har det mysigt vi två. Det kommer fram en kille till oss och säger att han och hans kompis ska sätta sig vid ett större bord och undrar om vi vill göra dom sällskap. Jag hinner inte reagera så mycket innan V har sagt ja...hade nog sagt ja själv oxo.  Så vi sitter där med dom och pratar lite, skrattar lite och tittar lite. Den ena killen var juh klart intresserad av V och jag var heelt upptagen med att vifta bort alla myggor. Efter en stund säger ena killen:

"Aa men tjejer ska vi inte gå hem till mig och festa loss?! Jag bor precis här i närheten?"

Öhm...nej tyckte vi då da hehe! Efter ytterligare en stund så säger de att de ska till baren och köpa dricka och om vi ville ha något. Så de går iväg till baren för att köpa oss dricka. Vi tyckte att de inte var så värst roliga och vem fan ställer en sån fråga till två tjejer de precis träffat?? Så tallica och V tänkte att vi skulle sitta kvar en stund till med de och sen dra. Efter ett bra tag så kommer den ena tillbaka och säger att det inte går så bra för de för att det är vääärldens längsta kö och när jag tittar mot baren så är det tomt! Borde då börjat misstänka att något suspekt var på G! Han säger att han strax är tillbaka och går. Det går ytterligare en stund och sen så ser V att de går...de går alltså ut...iväg!!!

Fanskapen skulle till baren för att köpa oss dricka men bestämmer sig vid baren för att dra...utan att säga något!!! Inget sånt har aldrig hänt mig eller nån annan jag känner förut! Det måste vara det löjligaste jag har varit med om! De skulle kunnat komma tillbaka och säga att de skulle dra vidare och var tvungna att gå....men att smyga iväg så där??? Var det för att vi var tråkiga? Fula? Eller för att vi inte ville följa med hem och festa loss?? Hahahahahaa vi kunde inte gö annat än att skratta... så vi söp ner oss och dansade hela natten! Nu sitter jag på jobbet men blodsprängda ögon eftersom jag sovit enbart tre timmar och luktar alkohol hehe helt rätt om du frågar mig!!!
Vad är kärlek??

Vad tycker ni om kärlek egentligen?? Tror ni att det existerar?? Vad är kärlek till och börja med?? Fjärilar i magen? En magisk känsla?? Något som vi har inbillat oss för att inte känna oss ensamma??

Enligt Wikipedia så är kärlek detta:

Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och sång.Vad är kärlek för dig?? Vad betyder ordet kärlek för dig? Kan man ens beskriva kärlek med något så enkelt som ord? Lite o tänka på!HAHAHAHAHAHHA!

JAG VILL HA BAAAARRRNNN SOM KAN GÖRA SÅNA DÄRA GREJER!!!!


Längtan efter barn...

Idag var en av tjejerna som har semester in på jobbet med sin lilla bebis. Jag sken upp som en liten sol och sprang fram! Ungen konfiskerades och ingen fick tillbaka bajsklumpen tills jag kände att jag lekt färdigt. Va roligt jag hade...en oootroligt söt liten sak utan tänder som konstant log...som en liten full gammal gubbe :)

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och titta på barn....och känna en liten längtan. Längtar jag efter barn?? Vill jag ens ha barn?? Jag antar att jag måste börja med att hitta en karl som orkar stå ut med mig...så pass mycket att han vill föröka sig med moi. Undrar om han finns där ute...pappan till mina barn...Som min kompis Arvid brukar säga när hon ser småttingar: Det värker i mina äggstockar!!


Träning + Sex

Varför är de så att man blir kåt och vill ha sex när man har tränat?? Och då menar jag styrketränat. Igår var jag på gymmet med två kompisr och tränade...jävligt hårt dessutom! Vår killkompis pressade oss som faaan! Så idag kan jag lugnt säga att jag har träningsverk i magen!

Men efteråt när jag ätit o grejer så kände jag vääärldens sug efter en karl! Jag vet inte om det var för att jag precis sett en massa pojkar stå och svettas....sett deras muskler spännas! Eller så kanske det var för att McGills tränar på samma ställe. Medans jag värmde upp så tränade han axelmusklerna...och jag fick på riktigt hejda mig själv från att springa fram och ta honom på plats! Jag har inte märkt av tidigare att killen är as söt och har en ganska het kropp! Jag har varken träffat honom eller hörts något med honom på väldigt länge men mitt plötsliga sug gjorde att jag skickade iväg ett mess till honom. Måste nog träffa honom snart så att jag kan få klämma på de dära musklerna...

Blir ni pilska när ni tränat??Jag ser ungefär ut så här idag !!!

I am legend

Såg filmen I am legend härom dagen. Jag hade hört bara dåligt om den så mina förväntningar var lika med noll! Men oj vad positivt överraskad jag blev :) ! Den sög inte utan den var ganska sevärd. Jag klagar ioförsig aldrig om jag får sitta och titta på Will Smiths fina ögon och bara överkropp ;) ! Tillbaka till filmen! Den handlar om en snubbe som är "typ" den enda människan kvar för att alla antingen har dött eller blivit omvandlade till monster av nåt jävla virus. Dessa kommer bara ut i mörkret...Star

Pamela Andersson skrev en liten bok som hon döpte efter sin hund Star (om jag minns rätt). I och med att jag är världens bokmal och att det är Pamelas bok så var jag tvungen att läsa den! Jag brukar vara ganska snäll när det kommer till att kritisera böcker jag läst men detta...detta var bland det värsta jag har läst! Och tallica, mina vänner, har läst massor och massor av böcker! Enda anledningen till att hon fick skiten publicerad var endast på grund av att hennes namn var Pamela Andersson!

Så gott folk...jag rekomenderar verkligen inte att ni slösar dyrbar tid på stranden genom att läsa denna skit bok!
Muntligt besök i kärleksgrottan??

Vad tycker ni om det? Jag har aldrig varit särskilt förtjust i det...dvs när killar har gått ner på mig. Vet inte varför... Har tjejkompisar som säger att det är bland det skönaste om finns men jag har aldrig tyckt det. Jag kan gå utan...jag går nog hellre utan. Och när jag berättar det för en kille som jag håller på med så säger han:

"Då har du bara träffat killar som inte vet vad de ska göra där nere...låt mig för göra det skönt för dig!"

Aja tänker jag och låter honom köra sin grej. Men det är samma skit varje gång...tycker inte att det är skönt. Sen så tycker jag lite synd om pojken som verkligen anstränger sig där nere så jag ger till ett litet stön så att han ska sluta och sätta igång med det riktigt roliga! Då tror han att han lyckats med det omöjliga och anstränger sig mer med själva sexet oxo :) !!

Vad tycker ni tjejer?? Är jag den enda som inte är förtjust i att få muntligt besök i min kärleksgrotta??!Mina tuttar!

Mina tuttar har svullnat upp och de är ömma. Jag önskar att det vore växtvärk...då kanske jag hade haft lite större tuttar än två plommon som bara hänger där. Nej nu ljuger jag...mina tuttar är inte som två plommon...nej de är som orangutang tuttar!! Ok nu ljög jag igen...mina tuttar är normala men ändå! Strax innanjag ska få min mens så svullnar mina boobs upp och gör ont som faan!! Jag kan knappt gå utan att behöva hålla i de! Och det ser skumt ut kan jag lova...en lång sak med risigt hår som vandrar fram med ett järn grepp om sina orangutang tuttar...

Kanske ska släppa ut mitt hår och ta en sväng runt i kontoret...med mina orangtuttisar...för att se hur folket här reagerar!Varför gör du så??!

Ska kanske berätta om min helg. Ja jag var ut och ja konstigt nog så hade jag ganska kul! Fredagen spenderades med kära Arvid som lyste upp min kväll med sitt vackra leende och underbara humör! Lördagen spenderades med två tjej kompisar på krogen där Vakten jobbar. Där han jobbar är mitt favvo ställe...jag tänker inte sluta gå dit för att han står i dörren...och jag tänker vara jobbigt snygg varje gång jag är där! En sak tycker jag är konstigt dock...

I lördags så tittade han mycket på mig...nästan så att han ville kolla vad jag gjorde och vilka jag pratade med. Det kändes lite som om han följde mig runt i de olika dansgolven...även när jag gick på toa...då kom han in för att kolla att allt stod rätt till där inne...varje gång! Vid ett tillfälle satt jag lite böjd framåt för att fixa till min sko...då dyker han upp ur ingenstans och frågar oroande om allt är ok. Ond som jag är så spenderade jag större delen av kvällen med att prata och dricka med en gammal killkompis...för att jag visste att Vakten vakade. Och oj vad han stod och observerade!!! Varje gång jag går dit så säger han i dörren att jag inte ska betala för entrén...ALDRIG tänker jag varje gång och betalar. Jag vill inte ha några tjänster från honom! I lördags sa han samma sak och jag sa nej tack som vanligt. Då säger han till tjejen som sitter där att inte ta betalt...så hon vägra ta mina pengar!

Varför gör han så??? Är han orolig för att jag ska ha kul och glömma honom?? Han är den som hittat någon annan! För både sin egen och min skull så borde han behandla mig precis som alla andra. Han borde anstränga sig för att inte titta på mig det minsta och bara låta allt vara! För när han gör så här så blir det svårare för mig att glömma honom..kanske därför han gör så...???PUSH IT!!!!

Förra veckan jobbade jag bara måndag och tisdag...resten av veckan var jag hemma. Kom som sagt bara inte upp ur sängen. Depprimerad?? Men nu...denna härliga måndag så är jag tillbaka på jobbet. Jag upptäckte idag när jag parkerade bilen här utanför att jag verkligen hatar det här jobbet! Tur är att det är ett sommarjobb bara. Men att komma in här dag efter dag...stirra på en dataskärm 8 timmar om dagen...sitta och lyssna på dessa sexuellt frustrerade gubbar och tanter dra sex skämt hela fucking dagen....jag hade på riktigt tagit livet av mig om detta hade varit mitt riktiga jobb! Jag hade sagt upp mig och börjat jobba på donken!

Jaja ok nu ska bittra jag ta och rycka upp mig lite! Dagens planer, för er som sitter med spänning och undrar vad moi ska göra, är att ge mig själv en örfil och ut och springa efter jobbet idag! Jag har inte gjort det på en och en halv vecka!!! Min ursäkt har varit att det regnat som faaaan men ändå...några övningar hade jag väl kunnat gö hemma....

Dags att ta tag i livet och gö ett försök för att bli jag igen :)  Vad ska ni hitta på för tokigheter idag???Det är tallica och Homer mot världen!!!

Så jäkla coolt!

Ni måste bara se den här videon...om ni inte redan sett den da! Han har verkligen fyllt den med kändisar!

MJ


Be ready!

Nu ska jag raka mina amazon ben och dra över en klänning...ingen går säker ikväll!!!

Envis som en jävla åsna!

Ja igår var jag ut med Arvid, världens sötaste tjejkompis! Vi tog ett par glas vin och dansade hela natten...det var skit kul! En sak förstörde dock min kväll. När vi skulle gå hem så träffade jag på en kill kompis som jag hade en flört med för ett år sedan...ett par dagars flört! Han var ganska glad över att se mig och insisterade på att kramas hela tiden och hålla min hand. Efter ett tag ledsna jag och skulle gå hem...då vill han juh följa med självklart. Jag säger väldigt bestämt att jag vill sova själv och att det är bättre att han åker hem till sig för att jag vill absolut ingenting. Jag ger honom en puss på kinden och traskar hemåt. På vägen hem messar han och skriver att han så gärna ville ligga och hålla om mig....jag svarade inte. När jag precis kommit innanför dörren hemma så ringer han. Jag svarar och han säger detta:

"Jag satte mig i taxin för att åka hem. Men på vägen kände jag att jag verkligen ville sova med dig inatt så jag bad taxin att köra mig till dig. Så nu står jag här på din parkering...och det är kallt."

Jag får dåligt samvete för att han står ute i kylan och säger att han kan få komma in så ringer vi efter en taxi till honom. Tror ni inte att karln försöker kyssa mig o grejer hela tiden. Även efter att jag berättar för honom att jag tänker på någon annan och inte mår så bra just nu. Det blir ganska klart att han inte tänker åka hem så jag bäddar fram en madrass för honom och även då säger han att han hellre vill ligga och hålla om mig. NEJ!

Jag var verkligen snäll som inte slängde ut karln igår...jag var snäll som ens lät honom få komma in. Fy fan va envis och jobbig han var. Fatta ett nej! Varför gör man så??? Dyker upp på min parkering när jag bestämt sagt nej en kvart tidigare? Om det ändå var någon annan...

The Pianist

Mina ögon är svullna och hjärtat värker. Jag har precis tittat på The Pianist. Fy fan vilken styrka och vilken smärta. Adrien Brody...wow! Påminner mig så mycket om när jag var liten. Död och svält var vad vi såg varje dag. Fy fan!

Se den och kom ihåg hur lyckligt lottade vi är!Sex tips 3 - Hur man sexigast drar upp kondomen

NU är jag lite tjatig men jag kan inte nog betona hur viktigt det är att skydda sig! Som jag nämnt tidigare så tycker de flesta att det är pinsamt  och ganska stämnings dödande att säga nu sätter du en kondom på snoppen innan du besöker min kärleks grotta! Så jag tänkte ge lite tips på hur man gör det utan att dra ner stämningen a la tallica style ;)

- Man kan börja med att placera sina kondomer nära sängen så man bara behöver sträcka ut armen för att ta en. Förslagsvis i en låda vid nattduksbordet.

- Gör inte det hela till en pinsam grej utan försök att sexa till det. Kolla honom i ögonen lite lekfullt och säg att du har en liten present till honom. 

- Det kan hända att killen säger 'men kan vi inte köra utan??' och tittar på dig med valpögon. Besvara då lika lekfullt att det är ingen idé att han ens försöker för här har du kontrollen... Att vara lite dominant brukar tända pojkar :)

- Tryck ner han på rygg och sätt dig på honom med kondomen i handen. Böj dig framåt och kyss honom samtidigt som du smeker honom på hans familje juveler (snoppen).

- Sen sätter du helt enkelt på honom kondomen och glöm inte att trycka ut luft bubblan i toppen!

Nu när ni båda har spännt fast er så är ni redo för en åktur!!! Njut av varandra för ni gör det säkert ;) !!

Booooooring!

Jag skulle vilja sätta mig här vid datorn och skriva om världens grej som har hänt mig....meeeen det har inte hänt något. Absolut ingenting! Jag var ut och käkade med en gammal vän, det var trevligt, vi skrattade och sen gick vi hem. Thats it! Vi kan nu officiellt konstatera att jag har världens tråkigaste liv...

Jo förresten...jag har inte varit på jobbet sen i tisdags...kommer bara inte upp ur sängen...

Ge en komplimang!

Jag tycker att vi tjejer ger varandra alldeles för lite komplimanger. När jag ser en tjej med ett fint smycke, klädes plagg eller om hon själv är fin så brukar jag gå fram och säga det. Jag har ingen baktanke eller så utan jag vill bara säga vad ja tycker. Det känns som att alla vill konkurera med varandra och vara snyggare men va faaan vem bryr sig???!!! Inte jag iallafall...jag trivs i mitt skinn och skäms inte över det!

Våga ge varann komplimanger gott folk!!

Bad things...

Ni måste lyssna på den här låten....den är snuskigt bra! Lyssna på texten....den får mig att vilja lap dansa för någon!! Det är theme låten från serien True Blood som jag äääälskar!!

Jece Everett - Bad Things


Helt ny...

Jag klippte mig igår. Jag har nu ganska kort hår! Vilket jag inte är van vid. Vanligtvis brukar jag ha ganska långt hår men jag kände att det var dags för en förändring! Jag behöver det! Ny start är väl lika med en frisyr eller?? Önskar nästan att jag kunde visa er hur jag ser ut i håret nu men det går ju inte! Är egentligen inte så säker på hur det ser ut själv för jag har inte fixat till det än. Men jag ska...sen! För idag ska jag få besök av en gammal vän som jag inte träffat sen innan jag åkte till Italien. Vi ska sitta och dricka lite och prata...ta igen om man säger så! 

Igår fick jag fin besök av Arvid oxo! Världens finaste lilla Arvid! Hon cyklade över till mig och lyssnade på allt bittert jag slängde ur mig...det var skönt...tack gumman! Fan vad det stormar här idag!

Så här ser jag ut nu...vad tycker ni??Okänd mark...

Jag skolkade från jobbet idag. Jag vaknade upp imorse och kunde bara inte ta mig upp ur sängen. Inte för att jag var trött eller sjuk. Jag kunde bara inte gå upp. Så jag sjukanmälde mig och låg kvar. Har ätit frukost och suttit framför datorn...mer än så har jag inte gjort idag. Jag är ledsen ja men mer vet jag inte. Skitsamma det är väl som det är. Kanske går ut och tar en promenad sen...får se. Jag saknar honom...det är allt.

Jag är inte van vid att känna så här mycket. Innan honom så kände jag inget alls sen så kom han och nu så känner jag såååå mycket...hela tiden. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av alla de här känslorna. Ena stunden är jag glad, sen så är jag ledsen, sen så är jag arg, sen så känner jag mig maktlös och frustrerad bara för att en stund senare känna mig absolut tom, kall och oerhört vilse...
Sex storie 5

Fan va bra ni är!! Här har vi en till liten historia från Cicci! Fan va alla har trekanter...vill också!!

" Okay här får ni en av mig då :)
Jag, mitt ex och hans kompis hade varit ute på krogen och när vi kom hem till mitt ex retades jag lite med hans kompis. Mitt ex frågade lite tyst om jag ville ha trekant men jag bara skrattade och skakade på huvudet. Dock fortsatte jag reta hans kompis (genom ord alltså). Till slut gick mitt ex och jag upp till sovrummet och där frågade han igen om han skulle fråga sin kompis i alla fall. Jag var väl tyst i någon minut och tänkte, men till slut sa jag okay. Han gick ner igen och frågade sin kompis som blev väldigt förvånad men var med på noterna. Medan han var nere hade jag tagit av mig kläderna förutom trosorna och lagt mig i sängen och var väldigt nervös. Både kom upp och började smeka mig, det var en häftig känsla att ha så många händer på mig på en och samma gång. Det blev en hel del olika varianter, då jag sög samtidigt jag blev slickad. Dem ville göra en dubbelmacka och jag var väl med på dem noterna men tyvärr gick det inget vidare (det är svårare att få till det än vad man kan tro). Men det skönast var nog när jag blev slickad samtidigt som jag blev påsatt, det var nice :) Det var en härlig upplevelse och efteråt var det väldigt mysigt att sova med två killar bredvid sig. Trekant är något jag tycker man ska prova på men man ska akta sig för att göra det med sitt ex och hans kompis för i slutändan blev det inget bra, men shit happens. Ångrar inget :)"

Låter juh hur mysigt och skönt som helst juh!

Sex tips 2 - Förspel

Förspel är grovt underskattat! Men misstaget många gör, enligt mig dåra, är att de begränsar förspel till hångel och oralsex i sovrummet. Förpel kan vara såååå mycket mer än bara det! Här är ett tips på bra förspel!

Spendera hela dagen med att skicka erotiska och snuskiga meddelanden till varandra när ni är på jobbet eller i skolan. Var kreativa! Inget tråkigt som:

"Åh jag är kåt..."

Är ni tillsammans så kanske ni vet vad din partners fantasier är...uttnyttja det! Jag lovar att det kommer att bygga upp en kåthet och längtan efter att få varandra som gör att sexet blir mer spännande och bra! Mer förspels tips kommer!
Sex storie 4

Äntligen har en tjej lämnat in en storie och inte vilken som helst heller...nope en trekant!!! Hon heter Caroline och bjuder på detta:

"Jag var på fest hemma hos en kompiskompis. Det var tillsammans med min killkompis jag gick dit, vi hadetidigare dejtat ett tag, haft sex 2-3 gånger, men det blev aldrig något. Vi kände båda två att vi bara bör vara vänner, så så fick det bli. Vi har däremot alltid flirtat lite fram och tillbaka, givetvis oskyldigt. Nu var vi båda ganska dragna, klockan var runt 01-02 och folk började droppa av. Hans kompis, som jag aldrig träffat tidigare, hade flirtat med mig hela kvällen. Plötsligt viskar min killkompis i mitt öra "Jag och "Patrik" vill gärna ge dig en helkroppsmassage". Jag blev först paff, men älskade tanken. Vi gick in i sovrummet, de tog fram någon olja, klädde av mig naken och la mig på rygg. Deras händer åkte fram och tillbaka över hela min kropp.
 
Jag var kladdig av olja, och när de började dra händerna och sina fingrar över min fitta blev jag sjukt upphetsad. De retade mig, stannade aldrig kvar med handen mellan mina ben i mer än några sekunder. Jag blev varm, upphetsad, kåt, våt, nästan irriterad! Jag ville ha mer!! De fortsatte ett tag till, tills min killkompis började slicka mig, så otroligt skönt! "Patrik" tog av sig sina byxor, hävde fram sin grova kuk och lät mig suga honom. Det var underbart! De bytte av och Patrik började pulla mig, i någon minut, sen stack han in kuken i mig och började knulla mig hårt. Samtidigt runkade jag min killkompis, försökte suga också men var svårt att suga när jag blev så hårt knullad. Jag ville rida den "Patrik", alltid spännande med någon man inte legat med tidigare. Jag satte mig på hans kuk och red honom retsamt först långsamt och sedan snabbare och snabbare, min killkompis började runka. Jag hjälpte honom lite till och från tills han kom. Efter bara några minuter kom även jag och "Patrik" då han tog mig bakifrån. "

Jag vill verkligen testa en trekant men jag är nog för feg för det. Var juh nära en gång i Italien men det blev aldrig av...

King of Sorrow

I'm crying everyones tears
I have already payed for my future sins
There's nothing anyone can say to take this away
Just another day
Nothing is any good

I am the King of sorrow


Sade - King of SorrowVad spelar det för roll nu?

Jobbig dag igår. Mådde verkligen dåligt. Det börjar bli patetiskt det här med Vakten. Men jag kan inte sluta tänka på honom och jag kan inte sluta drömma om honom heller. Spenderade dagen efter jobbet med att bara ligga i sängen och stirra rakt ut. Sen hoppade jag in i duschen och grät en skvätt. Känns mindre sorgligt att gråta i duschen eftersom man inte behöver torka tårarna...

Jag hade verkligen det jätte bra i Italien och fick en upplevelse jag sent glömmer men jag undrar...var det värt det? Var det värt att förlora någon som jag tycker om så mycket? Jag vet att han fortfarande bryr sig om mig då han frågar efter mig och puffar upp sig som en påfågel när jag ser honom...men vad spelar det för roll nu?? Ingenting spelar någon roll nu...

Ignorera mig idag...jag är bara extra sorglig och patetisk denna regniga dag...Be mine..

Tack Sara..

Robyn - Be MineIt's a good thing, tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

And you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there's no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I'm helpless sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by

But you never were, and you never will be mine

(I saw you at the station, you had your arm around
Whats her name? She had on that scarf I gave you
you got down to tie her laces)

Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by
No, you never were, and you never will be mine

Sex storie 3

Joy! Vi har ännu en sex upplevelse! Personen vill vara anonym.

"Här kommer en ny stories med mitt ex när vi körde oskyddad sex. Jag hade frågat min tjej om man inte kunde köra utan kondom någon gång. Hon var reserverad på frågan och till slut gav hon med sig och vi hade oskyddad sex efter hennes mens efter andra och tredje dagen. Det här gjorde vi efter halv året  under förhållandet. Det här var på sen hösten och hon låg nyduschad i sängen och  väntade att jag hade duschat klart. Hon ville bli masserad vid axlarna och rygg. Hon låg på mage och jag kom in i sovrummet och satte mig på hennes stjärt med snoppen liggandes över stjärtskåran Började massera axlarna och rygg. Efter en stund blev jag kåt på henne och började jucka med min snopp längs efter skåran och den började växa. Min tjej reagerade och sa vad gör du till mig. Jag är kåt på dig. Jag längtar efter att få komma i dig. Vänta med detta och massera mig en stund till. Efter en stund klev jag av henne och hon lade sig på rygg. Jag började slicka henne och började gny när jag sög hennes blygläppar. Hon var riktigt våt i slidan när jag pillade med tungan. Kom med din snopp i mig och  ställde mig framför henne med snoppen riktade mot hennes sköte. Hon placerade sina ben på mina axlar och körde in snoppen i hennes oskyddade sköte som var otrolig våt när man körde in snoppen. Körde ut och in i henne och man hörde ljudet av hur våt hon var. Jag bruka komma ganska fort av mig efter 5-10 minuter men jag lurade min snopp på utlösningen med att köra in och ut några gånger och när jag känner att jag kommer drar jag ut den och väntar en stund. Jag gör så några gånger och sista gången den rycker får tjejen känna på den och jag säger visst är den står och hård nu. Ju den är hård nu. Kom in med den nu sa hon. Jag kör in den och det dröjer inte länge jag känner hon får sammandragningar i slidan och kramar min snopp. Känslan man får när hon får sin orgasm är att hon vill ha snoppen i sig länge och sammandragningarna börjar från blygläpparna och drar sig mot livmoder. Dessutom pulserar det också i slidan. Hon får sin orgasm och ber att jag ska komma. Men jag väntar en stund till med min utlösning. Vi vänder på oss så jag ligger på rygg och hon rider mig. Jag tar och klämmer hennes underbara bröst i storlek 85C med lagom stora bröstvårtor och biter på vårtorna. Vi håller på med olika ställningar i en timme när hon får sin intensiva orgasm igen och ber mig komma i henne igen. Jag håller ut min utlösning och hon blir lycklig av hur skönt jag gör för henne att hon gråter av glädje att hon kom två gånger utan att jag behövde komma i henne.Jag drog ut min snopp ur henne och la mig bredvid henne. Hon masserade min pung och vi pratade om sexakten. Hon var nöjd med att vi körde oskyddad och var lycklig hur skönt det var att få orgasm flera gånger av det och jag kunde hålla ut min utlösning. Hon ville runka av min snopp och se när jag kom. Det fick hon göra och vi körde oskyddad flera gånger efter hennes mens efter denna sexakt. Hoppas ni blev förtjust i stories från mig. "

Vi blir alltid förtjusta i sex stories :) !!


När jag ser mig i spegeln...

Vi alla har vissa kroppsdelar som vi gillar och vissa som vi gillar mindre. Det är många som skulle ändra på sin kropp om de kunde och det är ännu mer som redan gjort det. Varför gör vi det? Vad är det som säger att om du inte ser ut på ett speciellt sätt så är det något fel på dig eller så är du ful? Jag skyller detta på media! Alla modemagasiner, tv-program och bloggar! De matar ut bilder och budskap på den ideala kroppen eller utseendet som gör att vi inte längre är nöjda med oss själva. Jag säger inte att jag är emot plastikoperationer...absolut inte. Jag kommer säkert nån gång att lägga mig under kniven jag med. Det jag är emot är att göra det av fel anledning.

"Jag vill operera mig för att jag vill se ut som "nån random kändis"...."

HELT FEL!!!! Vi är alla skapade olika av en anledning! Att lägga sig under kniven för att en viss kroppsdel gör att man mår dåligt är helt ok....av rätta anledningar!! Men å andra sidan...vem fan är jag som säger vilka anledningar som är rätt och vilka som är fel??!!! Jag älskar mina ögon, mina läppar och mina tuttar!! Ok mina små plommon tuttar är visserligen små och jag skulle absolut inte ha något emot att få de i en större storlek men jag skulle inte dö om de förblev som de redan är. Jag är nöjd!! Jag är inte nöjd med mina ben...tycker att de ser ut som två pinnar! Jag är inte nöjd med min mage...den hänger och är allmänt tjock hehe och jag tycker inte om mitt hår!! Men men jag är som jag är och ibland blir jag rädd när jag ser mig själv i spegeln och ibland så dröjer jag kvar för att jag är så jävla snygg!!!!

Vad gillar och ogillar ni med era kroppar??


Sluta lämna reklam som kommentarer!!!

Jag är så jäääävla trött på alla muppar som lämnar kommentarer i form av

"Gå gärna in här och rösta på mig..."
"Lägg till mig så lägger jag till dig..."


NEJ jag tänker inte gå in nånstans o rösta på ditt arsle eller lägga till dig nånstans så sluta lämna skit kommentarer till mig! Grinig är vad jag blir! Har du en fråga, ett svar eller något du vill säga angående nåt inlägg så är du mer än välkommen att kommentera...det blir jag bara glad av!

Så då var det sagt! Stop pissing me off!Anyhooos...

Varför är det så att den man vill ska höra av sig inte gör det? Igår kväll fick jag två samtal och ett mess från tre pojkar men inget från Vakten. Jag borde inte vänta mig något heller...och jag ska fan inte det!!!

Skitsamma! Jag har haft en underbar dag idag!! Snart ska jag mysa mig ner i soffan med päronen och titta på Shanghai Noon  :) Hoppas att ni har en underbar helg där ute gott folk!Jag älskar min pappa

Jag gör verkligen det! Han är världens snällaste! Han har inte gjort nåt annat än tagit hand om mig sen jag kom hem igår kväll. För det första så fyllde han på min bil med bensin...fulltank! Han har köpt lite mat som jag ska ta med mig hem plus att han skämde bort mig med ett par nya skor idag!!

Jag älskar min pappa!!


Det slutar inte göra ont...

Den här staden påminner mig för mycket om honom. Jag måste komma härifrån..åtminstone ett par dagar. Idag efter jobbet ska jag hem till mina föräldrar...krypa ner i mammas famn och upphöra att existera en stund. Det gör så jävla ont! Jag träffade honom igår. Allt jag ville göra var att slänga mina armar om honom och be honom att inte släppa taget. Det jag gjorde istället var att undvika ögonkontakt. Hade jag sett in  hans blåa vackra ögon hade jag börjat gråta. Han sa detta till mig:

"Jag läste det du skrev...det var så jävla fint. Jag läser det om och om igen. Det var så jävla fint. Jag tycker att det var bra gjort av dig...tack. Det var så jävla fint! Jag läser det om och om igen men jag vet inte vad jag ska svara. Det förstår du va...att jag inte vet hur jag ska svara? Det förstår du va? Tack.."

Jag ville svara att jag inte förstod nej. Men det enda jag gjorde var att stå där...skaka...och försöka att inte börja gråta. Som ett cp spenderade jag hela kvällen med att titta på honom i smyg när han inte såg mig. Jag är så kär i honom att jag inte vet vad jag ska göra. Jag vet inte vad jag ska göra för att han ska vilja ha mig och inte henne. Det finns inget jag kan göra...han har bestämt sig. Och jag kan inte sluta tänka på honom....det slutar inte göra ont...
Ynkliga människa!

Hur kan han vara så feg?? Hur kan han vara så okänslig?? Jag önskar att jag aldrig träffade honom...jag ångrar verkligen att jag föll för honom! Jag trodde att han var en man...en riktigt karl! Men han är inget annat än en feg liten pojke!! Jag vill tillbaka till mitt gamla jag...så som jag var innan jag träffade honom...

Men vet ni vad det värsta är?? Jag stammar och darrar när jag ser honom så några vettiga ord kommer fan då inte ur min käft! Jag föraktar sättet jag beter mig på nu...det är inte jag...att vara så svag...

Ut och busa!

Det är varmt och kvavt här hos mig. Så jag ska ner på staden med några kompisar och sätta mig på någon uteservering. Skönt ska det bli när jag suttit inlåst på ett kontor heeeela jävla dagen! Om sanningen ska fram så vill jag egentligen krypa ner i sängen och sova men vaaa faaaan jag vägrar! Jag vägrar sitta inomhus hela dagen på jobbet och sedan fortsätta med det när jag kommit hem på kvällen!

Zå gott folk...vi synes senare för nu ska tallica ut och busa :)
Bara Bröst..

Vad tycker ni om det här med att man kan gå bar bröstad som kvinna i diverse badhus?? Tycker ni att det är bra eller dåligt?? Jag skulle aldrig kunna springa omkring och låta pattarna hänga fritt som två orangutang tuttar. Men det skulle nog kännas bra att ha det valet om nu jag mot all förmodan skulle bestämma mig för att göra det.

Det är väl det frihet handlar om va?? Att ha valet att göra det man vill och inte bli tillsagd??!

Frihet att välja...frihet att brösta!

Att skydda sig vid sex..

Är bland det viktigaste som finns!! Man måste alltid skydda sig!!! Jag har tagit upp detta förut och jag tänker göra det igen! Jag vet att många tycker att det är pinsamt att stanna upp i förspelet och föreslå att man ska dra på en kondom. Till er killar vill jag säga att ni alltid ska ha med er en kondom när ni ska träffa en tjej. Vare sig ni förväntar er att ligga eller ej! För er tjejer så säger jag detsamma!!!

Visst så kan jag deffinitivt hålla med om att det är mycket skönare utan kondom. Jag vill hellre känna "hud mot hud" än "plast mot hud" men samtididgt så vill jag hellre vara sjukdoms fri än smittad av nåt! Tänk vad mycket ni kommer att ångra er när ni får veta att ni har fått nåt...då var det inte värt det eller hur?? Och sen så har vi de där pinsamma samtalen där ni måste ringa till de ni vart med och berätta att de måste gå och testa sig....USCH!!!

Jag tackar alla Gudar för att jag aldrig haft nånting...FÖR ATT JAG ÄR NOGA MED ATT SKYDDA MIG!!! Och det tänker jag fortsätta med. Om jag nånsin hamnar i en situation där killen vill köra utan...ja då kör jag inte alls! Det är verkligen inte värt det! Det är ioförsig inte the end of the world om man nu mot all förmodan råkar bli smittad för det flesta går att medicinera bort men varför varför ta den risken och utsätta sig själv och andra för det onödiga???? Självklart så är det annorlunda om man nu är i ett förhållande då finns det andra sätt att skydda sig på mot graviditet exempelsvis men det är ett annat inlägg! Så kom ihåg detta gott folk för tallica vill juh att ni ska sexa vidare säkert!

NO GLOVE....NO LOVE!!!!
Olyckligt kär...

Jag saknar Vakten....jag saknar honom så mycket. Jag vill träffa honom, krama honom, kyssa honom...jag vill bara vara med honom. Skit jobbigt det här! Han är såååå nära men ändå såå långt bort. Jag kommer ihåg våra telefon samtal när jag var i Italien och han var här hemma. Han brukade säga att han längtade så mycket efter att få hålla om mig...nu är det jag som lider av längtan efter honom...

För er som är nya så är Vakten en kille jag var upp över öronen kär i innan jag åkte till Italien i januari. Han träffade någon annan när jag var borta och nu så är han tillsammans med henne.... It sucks big time för jag är såå olyckligt kär i honom! Det blir heller inte bättre av att han träffade en tjej kompis till mig igår och frågade om mig...hur jag mådde och så. Varför måste han veta hur jag mår??!

Kom ihåg att ni kan följa bloggen genom Bloglovin' 
Transformers

Igår kväll var jag och kompisarna och såg Transformers - Revenge Of The Fallen. Jag var helt lyrisk när jag såg den första filmen och älskade den här andra. Kanske lite för mycket våld för min smak men den var ändå väldigt bra! Jag måste bara få säga...

SHIT I HELVETE VA SNYGG MEGAN FOX ÄÄÄÄRRRR!!!!!

Det är nästan så att jag vill bli lesbisk för henne....jag skulle juh absolut inte banga på henne! Inte undra på att hon blev framröstad som Världens sexigaste av tidningen FHM. Nu ska jag titta på Simpsons...


Dela med er!!!!

Ni har blivit lite mer som härjar här inne de senaste dagarna vilket är väldigt uppskattat! Just nu håller vi på och delar med oss av våra diverse sexupplevelser! Så kom igen tjejer få höra lite av era!!! Jag har ett antal på lager och jag lovar att de kommer men jag vill höra ERA MERA!!! Och kom ihåg att ni kan vara anonyma om ni vill, ni kan skicka som en kommentar eller till min mail:

tallica2008@hotmail.com

Snart slutar jag från jobbet...jag är så hungrig att det inte är på riktigt! Mig mage är alldeles ihålig och bara skriker och skriker vilket är väldigt pinsamt. Jag sitter juh på ett kontror där man typ hör allt så då och då hör man en mage som ba vrålar rakt ut! Men jag tror nog att de här på jobber nu räknat ut att jag är ganska speciell med alla mina miner och läten...

Nu får det va...nu går jag hem...!!!!!Sex storie 2

Denna underbara upplevelse delar Thomas med sig av!

"Min tjej är rätt oskyldig, eller var innan vi träffades :-)
En gång när hon hade sin vecka så blev vi ändå rätt på. Hon började smeka mig och suga... jag var lite osäker på om det var ok att komma i hennes mun, så jag väntade och bara njöt. Till slut var det bara för mycket, så jag var mycket tydlig med att jag var på väg... och hon bara fortsatte.. så skönt!!!
Jag kom som ett fyrverkeri!! Hon tar emot, springer ut i badrummet. Och kommer tillbaka med en våt och varm handuk och torkar av mig. Det var såååå gulligt och omtänksamt!!"

Det tycker jag också!! När jag har veckan får INGEN komma i närheten av mig!! Finns ingen chans att jag då skulle utföra oralsex...han ska vara glad att jag inte slår ihjäl honom! Men jag gjorde det där en gång och det var väääldigt uppskattat! berättar mer om det en annan gång ;)

Nu har två killar delat med sig av sina goda stunder! Kom igen tjejer...ge oss nåt bra...och jag vet att ni har massor!!!


Sex tips 1 - Kommunikation

Ok! Killar brukar oftast tro att de vet vad tjejer vill ha och hur de vill ha det. Jag är ledsen över att behöva säga det men ni har oftast fel. Vi vill inte ha allt i super speed och ha sex som om vi vore i en porrfilm....även om ni tror det! Bästa vägen till att ha bra sex med sin partner är så enkelt som att prata om det! Kommunikation!! Och nej ni ska inte sitta över en kopp kaffe och disskutera om hur ni bäst vill bli tagna...bara tanken på den situationen är pinsam. Bra sex betyder inte att man knullar i timmar eller att man byter ställning 5000ggr. Allt handlar om att känna sin partner och dennes svaga punkter, fantasier osv.
 

Hur får man då reda på allt detta utan att det blir nån konstig situation där den andra helt plötsligt tänker att hon/han inte tillfredställer dig?? Jo gör det till en del av sex akten! Prata med varandra under sexet...på ett sexigt och föförande sätt och inte som en instruktör! Varför tror ni att jag nästan ALLTID har bra sex?? Om killen inte gör det skönt för mig så "vägleder" jag honom utan att trycka ner hans självkänsla...tvärtom jag lyfter den! Jag låter honom veta exakt var och när han "trycker" rätt...och alla killar vill kunna vara bra i sängen. Uppmuntra din partner till bättre sex! Gör sånt som du vet att din partner tycker om och han/hon kommer då att vilja tillfredställa dina behov på samma sätt! Hoppas att det funkar för er för det har alltid funkat för mig!

Sexa vidare nu era kåta små tomtar!


RSS 2.0