JAG HATAR DIG!!!

Nu ältar jag och jag är medveten om det men ni får stå ut. Nämnde juh att jag drömde om Vakten inatt och när jag drömmer om någon så brukar jag, dagen efter, kolla att alt är ok med personen så jag messade detta till honom imorse:

"Hej, jag drömde om dig inatt och jag ville bara kolla att allt var ok med dig? Kram"

Uppblåsta, självupptagna, kopplade toffel jävel gav mig detta svar:

"Ha Ha.. ok? Jodå allt bara bra m mig, tack för omtanken :). Du.. Tycker det är fint av dig, allt det du skrivit o att du fortfarande bryr dig. Dock blir det många funderingar och osäkerhet mellan mig o min flickvän när vi har kontakt, du vet säkert vad ja menar. Vill inte vara taskig mot dig, hoppas du förstår mig o hur ja tänker när jag säger att vi inte kan ha någon mer kontakt. Vill alltid vara lojal mot den tjej som är i mitt liv... Sköt om dig så hörs vi i kön :).. Kram Kram"

"Ha Ha ok?" ???? Som om jag har hittat på att jag drömde bara för att ha någon ursäkt för att messa fanskapet. "..när vi har kontakt" ???? Vi har INGEN kontakt alls!!! De enda gångerna jag ser hans rynkiga ansikte är när jag går på den krogen han jobbar på. På honom låter det som om jag konstant messar och ringer honom!!!  Fy faaan va förbannad jag bilr!!! Så jag skickade detta som svar:

"Vill absolut inte skapa funderingar eller osäkerhet mellan dig o din tjej. Sanningen är att jag drömde om dig inatt o jag brukar fråga personen dagen efter om allt är ok. Är kanske lite för vidskeplig. Du verkar vara lycklig och jag skulle aldrig vilja annat. Men om jag förstör din lyckliga tillvaro genom att fråga hur du mår så är det sista gången. Må bäst."

Hans svar:

"Ok förstår hur du menar, fattade inte vidskepligheten. Du förstör inte något för mig, men ja tror tror du förstår vad ja menar när ja säger att det blir osäkerhet när personer man träffat tidigare hör av sig. Hon vet ju inte att du bara vill kolla läget o inte någe mer. Vet att du förstår tallica, du alldeles för smart o har för mycket hjärta för att inte förstå..."

Så han har berättat för henne om mig. Vad har han sagt?? Kan tänka mig vad hon tycker och anser om mig. Det är nog därför som hon har lagt upp den bilden på sig själv och han som profil på face. Men faktum kvarstår att jag inte trackat honom eller gjort något för att förstöra mellan de två...och ja det finns sååååå mycket jag kunnat gjort men låtit bli! Vägrar svara på det där...vet inte ens vad jag ska svara. "..alldeles för smart o har för mycket hjärta.." sluta snacka skit!! Jag kokar så mycket just nu!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  JAG HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Thomas

Fan - sånt är så jävla jobbigt.

Vet hur det känns....

har inte så mycket tröst att komma med :-(

Mer än att det kommer att bli bättre, du kommer att träffa en ny kärlek och till slut komemr du att vara glad och tacksam över att det inte blev du och han.

Samtidigt vet jag ju också, av egen tuff erfarenhet, att det kommer att ta ett tag....



Men, så klart du fixar det. Du är ju Tallica!!

2009-07-31 @ 15:08:07
Postat av: tallica

I AM TALLICA!!

2009-07-31 @ 15:47:15
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0