Bara Bröst..

Vad tycker ni om det här med att man kan gå bar bröstad som kvinna i diverse badhus?? Tycker ni att det är bra eller dåligt?? Jag skulle aldrig kunna springa omkring och låta pattarna hänga fritt som två orangutang tuttar. Men det skulle nog kännas bra att ha det valet om nu jag mot all förmodan skulle bestämma mig för att göra det.

Det är väl det frihet handlar om va?? Att ha valet att göra det man vill och inte bli tillsagd??!

Frihet att välja...frihet att brösta!





Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag tycker det är synd att kvinnobröst är så sexuellt framställt i samhället när en kvinna visar sina bröst att vi män måste drägla och kanske få stånd av det. Kvinnobröst är inget könsorgan som vissa vill att det ska vara. Vi män har också bröst men inte lika utseende sett stora som ni kvinnor har. Era bröst ska sen urmindes tider ju användas till att bildas bröstmjölk i brösten vid graviditet och ammas av ett barn. Jag själv tycker det är naturligt när en kvinna visar bröst kanske på badhuset och på stranden.Kanske om ett par generationer är det naturligt att kvinnor visar sina bröst mer öppet.Jag jämför med allt prat om sex nu för tiden än för en 25 år sedan då det var mer hysshyss med sex. Har jag fel i frågan?

2009-07-02 @ 13:59:41
Postat av: tallica

nej jag tycker att det ska vara öppet för de som vill men jag tycker också att det ska finnas gränser för var och när man ska gå topples. vare sig vi vill eller ej så är det en fråga om sex...det är det nästan alltid..

2009-07-02 @ 14:04:25
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Stefan

Det är okey det du säger att gå topless eller inte. Det ska kanske vara en val möjlighet ändå.

2009-07-02 @ 14:14:28
Postat av: Cloey

Sv: Haha ja han är i stort sett komedikungen nummer ett :)

2009-07-02 @ 15:56:03
URL: http://cloey.blogg.se/
Postat av: sara

Jag fattar inte den där debatten...Vadå bara bröst? Alla får väl göra vad de vill och hur de vill, jag bryr mig inte. Men att det blivit en livlig diskussion känns så löjligt....Finns väl viktigare saker att lägga ner energi på?! Jag hade då aldrig gått topless, hade ju skrämt slag på varenda kotte!

2009-07-05 @ 12:16:02
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: tallica

det är precis vad det handlar om...valmöjligheten att få göra som man vill. dvs att om man vill så ska man kunna gå topless som tjej! klart det finns viktigare saker att lägga energi på...det finns alltid! inte skulle du kunna skrämma slag på någon hahaha!

2009-07-05 @ 13:35:16
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Stefan

Jag tycker ändå kvinnobröst är naturliga att se i badstrand eller i badhus.

2009-07-06 @ 11:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0