Mannen med sängkammarblicken!

För ungefär två år sedan var jag ut på en klubb här i staden. I kön så stod det en man bakom mig, han kanske var runt 35 år gammal. Han hade lite tatueringar här och där, såg ut som en rikigt bad boy!! Av någon skum anledning så blir jag lite svag för killar med tatueringar och inte nog med att denna man hade det utan har var snygg också på ett konstigt sätt. Vi pratade lite grann och han var jätte trevlig. Väl inne på krogen så gick jag runt lite grann och råkade gå in i honom när han stod vid ett bord med en kompis. Vi stod o pratade lite och jag kunde inte sluta tänka på hur het karln var! Jag är ganska lång och han är en bra bit längre än mig och jag älskar långa män!

Mitt i konversationen tittar han ner på mig, rakt i ögonen med den mest intensiva blick jag någonsin varit med om. Hans ögon skrek "Jag vill knulla dig här och nu och jag gör det hårt!!". Jag tror att det gick för mig i byxorna...så jävla het var den där blicken!! Sedan lägger han armen om min midja med ett fast grepp. ÅÅhhh jag såg i hans ögon att han ville lära den lilla flickan ett och annat! Desvärre så kommer det en killkompis till mig och nästan drar mig därifrån för att han skulle visa mig något och när jag väl lyckades dra mig ifrån så hade karl försvunnit!!!

Idag när jag var på stan så var jag in i en liten butik med en tjejkompis och kikade runt lite. Vem ser jag?? Jo mannen med sängkammarblicken!! Han tittar på mig med en frågande blick och undrar säkert vart han sett mig förut. Sen så ser jag att han kommer ihåg mig och ett litet styggt leende dyker upp på hans läppar. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Han var juh självklart med någon kvinna så jag gav han bara ett litet leende tillbaka och fortsatte med mitt.

Men fyy faaaaan asså!! Ibland, inte ofta alls, så stöter man på en man som har en så djurisk, sexuell utstrålning så att det bara rinner i trosorna på en! Jag har hittat min...

Ska hitta honom och låta han lära mig ett och annat en vacker dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0