Game plan!

Ok ni vet när man inte har haft sex på länge och sen så får man sig ett nyp....så vill man bara ha mer och mer! Man blir som en liten kåt galning som bara vill ligga konstant! Zåå låt mig berätta för eder vad fröken tallica har sysslat med igår och idag :). Torsdag natt spenderades natten med Patric, den italienska löjtnanten som är helikopterpilot ;)....ni kan juh tänka er hur het jag e på hans uniform!!!! Any hoos så träffade jag Carlos igår kväll på en krog, den spanska läkarenstudenten. Världens mysigaste kille...och eftersom jag precis fått ligga så hade mitt könsorgan kontroll över mina sinnen igår. Så Carlos fick följa med mig hem :)...jag kan inte nog säga hur mysig den här killen e! Han åkte hem imorse. Idag runt 4 tiden så träffade jag Patric eftersom han promt var tvungen att bjuda mig på glass. Vi gick runt lite och käkade glass...jag fick mig en bra titt på han i dagsljuset och wow killen ser sjukt bra ut!

Ok jag hade inte haft sex på över två månader men så lyckas jag hoppa i säng med två killar på två dagar. Två killar som jag verkligen kan tänka mig att träffa igen! Om jag spelar mina kort rätt så kan jag kanske träffa båda samtidigt utan att de vet om varann....det har juh gått bra de här dagarna. Jag behöver ha en bra game plan! Patric ska med oss ut ikväll och Carlos e hemma för att han har tenta nästa vecka så det blir perfekt. De båda bor väldigt långt ifrån varann...det skulle faktiskt kunna funka. Oj jag kom precis tänka på en sak...tänk om jag fick de båda att ställa upp på en trekant....å herregud....







Kommentarer
Postat av: Thomas

haha - lycka till!!!! Med bägge planerna ;-)

Men ta det lite försiktigt... du vet, sydländskat temperament... Ta det försiktigt med shotsen...

Lycka till!!!!



haha - jag kommer ihåg att du var lite osäker på om du skulle åka till Italien. Det verkar som om du är rätt nöjd med att du åkte ;-)





2009-03-22 @ 10:50:17
Postat av: Muppen

You're insane, my dear friend! But i loooove it ;) horn i pannan

2009-03-22 @ 12:17:11
Postat av: tallica

oj oj ja jag ska nog va lite försiktig! yes jag är faktiskt jätte nöjd med att jag åkte ;)



I LOVE IT!!

2009-03-22 @ 14:49:29
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Thomas

=) Det är som berg o dalbana - bara att hänga med och ha det kul

2009-03-22 @ 15:11:21
Postat av: .

du e ju inte riktigt klok, hoppas du skyddar dig ordentlignt

2009-03-25 @ 15:51:51
Postat av: tallica

haha ja det kan jag verkligen hålla med om! tro mig ingen är lika försiktig med kondomer som jag är!! Skydd är prio nr ett!!

2009-03-25 @ 15:55:30
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0