Im sorry...

Jag är officiellt världens mest ruttna människa...planetens största rövhål! Jag fick en pojke att börja gråta igår kväll...verkligen gråta! Vi va ut igår och hade shottat tequila hela natten så alla var väldigt fulla. Jag var med de spanska pojkarna och Paco var självklart med. Men igår så flörta vi inte utan vi var duktiga och höll oss som kompisar...vi började så iallafall. Jag hade vart utanför klubben och rökt och var på väg in igen när jag träffade på Paco i trapporna. Han drog in mig i ett hörn och kramade på mig en stund. Han böjde sig fram och tänkte kyssa mig men så hejdade han sig och sa ba jag kan inte, sen så gick han. Jag vart förbannad...så jag gick ner till dansgolvet och hittade mig en kille. Jag dansade och hånglade med den här killen framför Paco

Jag tänkte visa honom att om han inte vill vara med mig så finns det gott om andra killar som vill.  

Paco ändrades totalt. Han varken dansade med mig, pratade med mig eller ens tittade på mig resten av kvällen. Han var verkligen förbannad på mig. Men va fan ska jag göra??? Han har tjej och kan inte göra något med mig, betyder att jag måste sitta och rulla tummarna och bara vara?? Nej jag vägrar att bara stå där som en idiot och tråna efter en kille jag inte kan få!

Efter klubben stod vi utanför, jag och Paco, och väntade på de andra...helt tysta. Så jag frågade honom vad hans problem var, att han borde fatta att jag inte kommer att vänta och hoppas på att han ska gö slut me sin tjej. Då vänder han sig om och tittar på mig. Jag ser då att han är tårögd! Tårarna bara rinner ner för hans kinder och han säger:

"Jag vet att jag är orättvis mot dig. Jag vet att jag har flickvän. Jag vet vad det är jag gör mot dig men jag älskar dig och jag kan inte hjälpa det. Ikväll när jag såg en annan kille dansa med dig och röra vid dig...kyssa dig! Du krossa mig! Det gör ont i mig...jag kan inte få dig men jag klarar inte av att se någon annan röra vid dig! Du har inte gjort något fel, jag vet det men jag klarar inte av det. Jag tycker om dig för mycket..."

Och tårarna bara rann nerför hans kinder och jag kunde inte hejda mig. Jag började gråta och ångrade mig sååå mycket. Jag klarade inte av att se hans tårar så jag vände mig om och gick. Han följde efter och vi stod runt ett hörn på en tom gata i Italien klockan halv sex på morgonen och grät medans vi höll om varann. Där stod vi kvar i några timmar. Kramades lite, grät lite och pussades lite.

Kan någon berätta för mig va fan jag ska göra??

Kommentarer
Postat av: Thomas

Men - det är ju han som har problem!! Inte du.

Om han inte vill bryta med sin tjej, så är det hans problem! Som du säger - du kan ju inte stå som och tråna efter nån där det ändå inte funkar.

Det finns gott om andra killar :-)

Så - säg som det är. Om han vill, så finns du där. Men på dina villkor!



2009-02-28 @ 18:58:46
Postat av: tallica

Jag vet att han aldrig kommer att göra slut med sin tjej. jag kommer aldrig att få honom...the story of my life!

2009-03-01 @ 00:16:43
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: nudeln

jag saknar dig...tänk inte så mkt, låt saker bara ta sin tid och njut av din vistelse i italien :) allt ordnar sig alltid förr eller senare på nåt sätt. Saknar våra galna upptåg, lesbiska, tv-spelsgalna eller bara fuckade i hjärnan. Har alltid kul med dig! puss puss

2009-03-01 @ 03:17:55
Postat av: Thomas

:-(

Såklart att du kommer att få Mr Right!!! Såklart att du kommer att förverkliga dina drömmar!!

Men för att få det man vill ha, måste man släppa taget. Precis som du gjorde igår, på dansgolvet!

Släpp bara taget och låt allt hända!

Du är en sån kvinna som män drömmer om!!

haha - lita på mig ;-)

2009-03-01 @ 10:07:14
Postat av: tallica

Nudel: ne ska verkligen inte försöka låta det påverka min vistelse...ja våra galna upptåg brukar lösa sig på ett eller annat sätt! Saknar dig nåt enormt min lilla lesbiska nudel! Massor av pussar!



Thomas: älskar dina kommentarer Thomas! du kan peppa upp mig!!

2009-03-01 @ 14:25:30
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0