Det är mitt eget fel...

För ungefär en månad sedan så hörde mitt ex av sig. Han mådde dåligt och ville träffa mig.  Han brukar göra så. Då och då så brukar han gräva ner sig i sina bekymmer och när det blir för mycket så ringer han mig. Han kommer då hit, är här ett par dagar, pratar ut sig och får några kramar av mig. Efter det så mår han lite bättre och åker hem till sig. Varför jag träffar honom när han mår dåligt är för att jag fortfarande har dåligt samvete för att jag lämnade honom efter fyra år. Jag hade verkligen skäl till varför jag gjorde slut men jag kan inte hjälpa ha dåligt samvete! Jag älskade honom av hela mitt hjärta...

Men igår kväll så skickar han ett mail till mig. Jag vill inte riktigt berätta vad som stod där men han totalt fucka upp min helg! Jag är så jävla förbannad...så jävla arg!! Jag fattar inte varför jag fortsätter göra så här mot mig själv...varför jag låter honom göra så här mot mig. Två år har gått sen jag lämnade honom men han lyckas fortfarande komma åt alla mina ömma punkter.

Den lilla kuksugaren!!!

Förlåt att jag är så grov i munnen just nu men tro mig det är nog det mildaste jag skriker ut just nu! Det är mitt eget fel att det är så här nu...jag kunde ha hindrat det!

Kommentarer
Postat av: Thomas

NEJ!!!!!

Det är inte ditt eget fel och du kunde inte ha hindrat det!!! Ditt ex har betett sig jävligt dumt!

Vet ju inte alls bakgrunden, men skickar en massa varma tankar, "tyck om" och lite ompysslande. Och en stor varm kram, en famn att krypa upp i.



Önskar dig allt gott!!!!

2008-11-22 @ 16:41:59
Postat av: tallica

Tack thomas, blir alltid glad av dina kommentarer!

2008-11-22 @ 16:47:43
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: sarah

Det e ju inte ditt fel... det var ju han som gjorde fel... klaet som fan att du lämnade honom, han ska vara glad att du inte slog ihjäl honom på kuppen med...

Det hade nämligen jag gjort...



Kram på dig

2008-11-22 @ 16:52:54
URL: http://obeskrivligpassion.blogg.se/
Postat av: tallica

Åh tro mig jag har en sån jävla lust att slå ihjäl honom just nu!



Tack för kramen :)

2008-11-22 @ 18:59:39
URL: http://tallica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0