Vad är grejen??

Vet ni vad jag hatar? Jag hatar att skicka ett sms och inte få ett svar på si så där 88 år. Varför insisterar folk med att vänta med att svara? Vissa kan vänta upp till en halv dag med att svara. Inte för att de är upptagan för det kan jag förstå. De flesta gör det för att den andra personen ska TRO att de är upptagna. Man ska tydligen vänta en speciell tid med att svara och detta beroende på hur lång tid den andra tar på sig. Om den andra väntar en halvtimme med att svara så ska man tydligen vänta en timme tills man själv svarar. Det har jag aldrig förstått! Varför är det såå?? Löjligt tycker jag!
Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack för din kommentar, den värmde...;)

2008-12-10 @ 00:33:41
URL: http://ikkas.blogg.se/
Postat av: Stefan

Hej! Besök gärna min helt nya blogg. Har inte riktigt bestämt i vilken inriktigt bloggen kommer att gå hehe.Men lätt en av Sveriges snyggaste bloggar skulle jag vilja påstå. Besök gärna, lämna en kommentar!:D

2008-12-10 @ 00:35:06
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: mammabecka

Ingen fara, klart att du blir nyfiken :)Nej, jag känner aldrig att jag missar något. Jag känner att jag äntligen har hittat meningen med mitt liv. Som om jag är ämnad att vara mamma. Jag har testat det mesta. Ett fartfyllt liv med mycket fylla och "rajtan tajtan" men jag kände mig aldrig tillfreds eller "hemma" med det.Äntligen känner jag att jag gör rätt saker och att jag mår bra med det liv jag lever :)kram

2008-12-10 @ 00:40:25
URL: http://mammabeckas.blogg.se/
Postat av: desidiosus

Håller mig om att det kan vara jobbigt att vänta ett halvt dygn på att få svar på sina sms, men jag ska inte säga så mycket.. Ibland är jag en av dem som svarar segt på sms.. fast det beror inte på att jag tjurar eller något, jag orkar bara inte hämta min mobil om jag t.ex. sitter och myser i soffan och den råkar ligga på ett ställe faar away.. lat haha. :)

2008-12-10 @ 01:07:58
URL: http://desidiosus.blogg.se/
Postat av: tallica

älskar o vara lat

2008-12-10 @ 01:18:37
URL: http://tallica.blogg.se/
Postat av: Lucas

Jamen beror ju på när och hur man mottager ett sms, du kanske har fullt upp och tänker jag svarar sen och sen blir tyyyp 1 dag senare eller aldrig..Jag däremot blir aggressiv och urförbannad om mitt sms inte kommer fram pga nätfel..

2008-12-10 @ 02:28:56
URL: http://lucas1962.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0