Bara kompisar??

Har precis lagt på efter ett intressant telefonsamtal med Mr D...ni vet den konstiga mannen. Vi hade ett vanligt samtal och jag nämnde att jag skulle gå ut ikväll och varnade för eventuella fyllesamtal. Sen sa jag att det även kunde hända att jag ville skeda/fyllesova med honom ikväll. Jag skämtade med honom och han säger:

"Hur tror du att det kommer påverka vårt kompis förhållande?"

Nu är vi helt plötsligt kompisar! När fan blev vi kompisar?? Han säger sedan att jag är hans enda tjejkompis och att han gärna vill behålla mig som kompis. Han är rädd för att vi längre inte kommer att vara kompisar om vi det händer något mellan oss. Jag visste inte att vi var kompisar!! Jag trodde att vi var mer än kompisar...snacka om chock! Yes då var det! Jag är officiellt en kompis bara.

Jag har aldrig varit med om att en kille bara vill vara kompis och inte ligga med mig. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det här. Ska jag ta det som en smäll mot självförtroendet...det känns så. Usch jag har tappat allt sug på att gå ut ikväll. Det spelar nog inge roll hur eller vad jag gör. Jag kommer aldrig att hitta någon som vill vara med mig. Varken vilja vara min pojkvän eller ens ligga med mig. Det bara är så!

Jag borde aldrig lämnat mitt ex...

Kommentarer
Postat av: mats

vänskapsknull är ju inte att glömma ;)

2008-09-27 @ 01:13:09
URL: http://matslind.blogg.se/
Postat av: tallica

nope det kommer visst inte på fråga när han inte ens vill skeda med mig...

2008-09-27 @ 03:34:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0